אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
קניתי אתמול ואני לא מצליח להוציא ממנו באופן קבוע צליל דיגיטלי...כלומר פעם יוצא צליל למגבר ופעם לא יוצא.... ופעם יוצאים רק רעשים כאלו.... יש למשהו מושג מה לעשות? הורדתי את הדרייברים הכי חדשים ויש לי WIN XP.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי אייפוד דור 3 והתקנתי את תוספת העברית שיש באתר. אבל לצערי האותיות מופיעות הפוך. רואים עברית, אבל אם אמור להיות כתוב למשל להתלבש, אז כתוב באייפוד שבלתהל. מה לעשות ???
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
http://www20.tomshardware.com/consumer/20050106/index.html מתי לדעתכם זה יגיע לארץ?
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום. לחבר שלי התקלקלה הטלוויזיה בסלון. מאחר שהתקציב הוא משפחתי אז יש להם 12 K לרכוש טלוויזיה חדשה. 1. מה עדיף להם ? LCD או פלאזמה? 2. HD READY או FULL HD? השימוש שלהם בטלוויזיה הוא בעיקר לכבלים. (אולי בעתיד יעברו לממיר HD) וגם קצת לסרטי HD. נ.ב אל תגידו לי שלא שווה לקחת FULL HD בגלל ש12K זה לא מספיק. אם תמליצו על FHD יש מצב שהתקציב של החבר יגדל. לדעתי מאחר שהוא לא יחרוש על הטלוויזיה בסרטי HD ועוד יותר סביר שזה לא יהיה FHD אז כדאי לקחת HD READY. תקנו אותי אם אני טועה. תודה רבה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היי, ברשותי המערכת הזו- Sony_CMT-CP500MD http://www.minidisc.org/part_Sony_CMT-CP500MD.html מאחורה יש כניסה לשני רמקולים בלבד, יש לי את הרמקולים שקיבלתי עם המערכת, דיי נחמדים לחדר שלי (3.5M*3.5M) אחרי שקראתי פה קצת, הבנתי שרמקולים שמיועדים לסרטים לא בהכרח ישמעו טוב עם מוזיקה אני רוצה לדעת ככה: 1. אפשר באיזושהיא שיטה להוסיף עוד רמקולים, אולי סאב וופר למערכת, שיהיה לו סוויטצ' שאני אפעיל בסרטים או שהמוזיקה לא נשמעת טוב? 2. איזה רמקולים כדאי להוסיף 3. איך אני מחבר הכל אם אפשר, אין לי עוד כניסות לרמקולים נוספים מאחורה תודה
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מיקרופון למחש שיקליט באיכות סבירה ושתהיה אפשרות להדליק אותו ולכבות מן כפתור מסוים טווח המחירים משקל אחד עד 150 שקל האם יש הבדלים בין החברות איזה שמות גדולים נמצאים בתחום ומה צריך לבדוק לפני הקנייה וחשוב מאוד איפה משיגים את זה? אנא עיזרו לי אני נואש כל אחד שפניתי אליו התעלם מהשאלה או שדיבר שטויות אני זקוק לעצה רצינית
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח לראות על מסך הטלויזיה את מה שמקרין מסך המחשב. חיברתי כבל SVIDEO למחשב והיציאה לטלויזיה הינה COMPONENT, ולא רואים כלום. שמעתי שNVIDIA תקעה את האפשרות בכרטיסים, היתכן? תודה! ליאור
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
בעיקר למשחקים וסרטים- תקציב של עד 1000 שקל,אפשר גם קצת יותר.... מערכת 5.1 ערוצים.... תודה לעוזרים מראש
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Creative EMU10K1 http://lbs.elektroda.net/grafa/Live/sb100d.jpg אני נורא מרוצה ממנו ואני מרגיש שיפור באיכות הסאונד בשימוש איתו מאשר בכרטיס הקול ה onboard.
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
דבר ראשון... מה יותר מומלץ. M-Audio Audiophile 2496 Sound Card או AUDIOTRAK Maya 44 Mk.II ? האם היציאות אופטיות שלהם יוכלו להתחבר לרסיבר. ושאני יקבל SOUND של 5.1 מDVD או ממשחקים שתומכים? כמובן שהרסיבר תומך בDOLBY DIGITAL
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שאני בפורום הנכון אני מחפש טייפ מנהלים/רשמקול טוב כאשר התכונות העיקריות שאני מחפש הן יכולת הקלטה איכותית ואפשרות להעביר את קובץ ההקלטה למחשב. ההקלטות הן למשל: שיחה בין אנשים במקום די שקט כאשר המכשיר נמצא בכיס, הרצאה שבה אני יושב בשורות הראשונות והמכשיר נמצא בחוץ לידי על השולחן שלי, בזמן שאני וכדומה אני מוכן להשקיע עד 600 ש"ח. תודה מראש לכל המגיבים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי, קיבלתי היום מארה"ב מערכת סאונד 100% קריאייטיב: AUDIGY 2 PLATENIUM CREATIVE INSPIRE 6.1 את האודיג'י היתקנתי והכל טוב ויפה והכל עובד אבל יש לי בעיה קטנה בחיבור החשמל של הרמקולים, ואני מפרט: בגלל שהרמקולים מארה"ב הם עובדים במתח של 120V, והמתח בארץ הוא 240V, אני צריך למצוא מעביר.... אם הרמקולים קיבלתי מן טרנספוטר די גדול (וכבד) שרשום עליו: Input: 120V ~ 60 hz 1000 mA Output: 13.5V ~ 5A עכשיו, איזה מעביר אני צריך לקנות בשביל שזה יעבוד ללא בעיות (ורצוי שגם לא ישרוף את הרמקולים)? אני צריך מעביר מ240 ל120 רגיל? או משהו מיוחד? האם ה1000MA (זה די הרבה...) מצריך מעביר מיוחד? קיצר מה אני צריך לקנות ואיפה? (יש בהום סנטר???) בתודה MOOMOO
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי בחדר שלי יש לי כרגע מערכת כזאת: 2 רמקולים קידמיים + טויטרים של B&O 2 רמקולים אחורים של JVC ומגבר של Technics עכשיו אני רוצה לקנות סאב, ובמגבר אין לי יציאה נפרדת לסאב, אז אני צריך לקנות גם קרוסאובר, כמה עולה בערך ואיפה אפשר להשיג?
-
- 9 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תקציב של 2K ואני רוצה לקנות מגבר ו2 מדפיים ואם אפשר גם סאב אממ אני גם רציתי לקנות מגבר מנורות ואני לא יודע עד כמה זה כדאי ואם זהבכלל נכנס לי לתקציב אז תודה לעוזרים, עמית
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
אני מאוד מתוסבך ומבולבל עם כל הבלאגן שיש לי פה, אשמח לקבל קצת עזרה. יש לי רסיבר kenwood KRFV6090D, עד עכשיו הייתי מחבר לו רק את הרמקולים ואת המחשב (ב-aux), עכשיו אני רוצה לחבר גם DVD, ממיר של הוט וטלויזיה. השאלה שלי היא, האם אפשר לחבר הכול בצורה כזאת שיהיה אפשר להקליט בDVD, אבל שאני לא אצטרך להדליק תמיד את הDVD כשאני צופה בטלויזיה. כלומר, בשביל להקליט בDVD צריך לחבר את הממיר אליו ואז לראות תוכניות דרכו, כשגם הDVD דלוק, אני לא מעוניין שהDVD יהיה דלוק כל זמן שאני רואה טלויזיה כי אני אשתמש בו אולי פעמיים בשנה. מישהו הבין למה אני מתכוון? :-)
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אם איזה כרטיס קול איכות השמע תהיה טובה יותר? עם הלוח הזה:http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3165 או עם הכרטיס קול הזה:http://asia.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=14064 או זה:http://asia.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=872&product=17813&listby=usage תודה.[br]פורסם בתאריך: 20.05.2010 בשעה 14:30:47 מישהו?
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
בן דוד שלי קנה,וממש התלהבתי ממנו,נגד מצויין. באינטרנט ראיתי ש2 דגמים מוצעים למכירה: http://officedepot.co.il/(vgjd0gjbctihdw45j1owwh55)/catalogFamily.aspx?PR=*&id=592956 מה ההבדל בQ100,ל-SR850-F,ש"מצדיק" עוד 100 שקל. בנוסף,ראיתי שרק החנות הבאת מוכרת את ה850,מה שראיתי זה רקQ100 אוSR-M800F. תודה.
-
- 13 תגובות
- 755 צפיות
-
-
קראתי את האשכול של הבחור שפתח וחווה דעת וגם חבל שהאשכול נתקע אחורה ולא ממשיך להיות פעיל. אבל בכל זאת, ראש בראש איזה סט עדיף?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום כולם. רציתי לדעת על אילו דגמים אתם ממליצים לטלויזיות LCD / LED. כמובן FHD. אני מעדיף טלויזיות של SONY מניסיון עבר מוצלח. מישהו ממליץ על משהו מסויים? אני מוכן לפזול לחברות מוכרות אחרות. תודה לעונים, עידו.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
החלטתי אחרי הרבה התלבטויות לרכוש את המכשיר במקום HTPC... עכשיו הבנתי שאין לו כרטיס רשת WIRELESS ואין מצב שאני מתחיל להעביר כבל רשת לסלון.. איך מטפלים בסוגייה הזו? שאלה שניה, לא כ"כ הבנתי משהו בסיסי.. אני מתכנן לקנות HDD ולהתקין בפנים, עכשיו המערכת הפעלה של המכשיר פשוט נראית כמו של DVD שפשוט בוחרים איזה קובץ להפעיל? תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי מישהו מכיר/כתב תוכנה חכמה להפיכת id3tag ? אני מתכוון לתוכנה שלא תהפוך שמות באנגלית ולא תהפוך שמות פעמיים אם היא עוברת עליהם פעמיים תודה גלעד
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש HP dv6680ej הכולל יציאת HDMI. אני רוצה לחבר אותו למגבר ולהינות מסאונד מלא DTS או Dolby digital. העניין הוא שמחשב אין יציאת S/PDIF או יציאה אופטית, אך יש לו HDMI שכולל גם אודיו דיגיטאלי. שאלתי היא איך ניתן לחבר HDMI למגבר? לא הצלחתי למצוא כבל HDMI שיש לו פיצול יציאות אודיו ווידאו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום היום התקנתי את הכרטיס טלויזיה winfast tv2000 xp global של leadtek וחיברתי עליו ממיר של הוט דרך שלושת החיבורים צהוב אדום ולבן (RCA נראה לי ) הכול עבד טוב אבל כיצאתי מהתוכנה ונכנסתי שוב כל התמונה ירוקה ורק אחרי שעושים ריסט למחשב זה מסתדר אבל אם שוב יוצאים מהתוכנה ונכנסים עוד פעם התמונה ירוקה איך אפשר לסדר את זה ? התוכנה שבעזרתה אני מפעיל את הממיר היא WinFast PVR2 המסך שיש לי זה samsung sync master 226bw וגם שזה עובד טוב התמונה הולכת קצת למטה ואני לא מצליח לסדר את זה הנה תמונה של איך שזה נראה ושימו לב שהתמונה הולכת למטה http://img402.imageshack.us/my.php?image=image02251458cvbscs1.jpg אני חייב שתעזרו לי תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך דעות, או עובדות, מהו הנגן הכי טוב והכי משתלם שאפשר לקנות בארה"ב בתקציב של 200$ (מותרת חריגה של מקס 10$). אני מחפש נגן בנפח של בין 5GB ל8GB, עם הסאונד הכי טוב שאפשר, קטן וקומפקטי, ושיהיה רק נגן MP3-לא צריך פיצ'רים אחרים כמו וידאו, אבל אם יש תמונות אז זה לא משנה לי (אפשר עם תמונות לא חובה). אני חשבתי והוא גם האופציה המובילה שלי כרגע זה הCREATIVE ZEN MICRO PHOTO של ה8GB, אשמח לקבל המלצות אחרות (אם יש) בנושא
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-