אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
whats best? אני יודע ש ל303 יש פחות אפשרויות מאשר ל520, אבל משום מה ה303 עולה יותר, מוצרים מחודשים של אונקיו עולים כלהלן: 303-100$ 520-80$ אנא אנשים אל תגידו לי שמוצרים מחודשים הם לא טובים, או זולים מדיי, מכיוון שאין לי כסף ליותר מזה, אפשר לראות לפי האתרים הבאים את המאפיינים שלהם, אך בתאכלס האם ההיתרון חשוב בימינו ושל מי מהם איכות הצליל טובה יותר, זאת ועוד יש מצב שאת ה 520 לא מוכרים בארץ. הם יחוברו לרמקולים של Storm אך בעתיד אני מתכוון לשדרג. http://www.shoponkyo.com/detail.cfm?productid=HT-R520S&modelid=30&group_id=1&detail=1&ext_war=1 http://www.shoponkyo.com/detail.cfm?productid=TX-SR303&modelid=42&group_id=1&detail=1&ext_war=1
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
בעקבות תקלות שיש לי בממיר הנוכחי (ABS-6P47) כנראה יחליפו לחדש , אז על הדרך אני אבקש מהם דגם מסויים. כעיקרון אני יכול לבקש ממיר מסויים? ואיזה ממיר הכי כדאי לבקש בשביל שידור ל 2 מקורות (זאת אומרת 2 יציאות וידיאו, ו2 יציאות קול)
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
חברים שלום יש לי מערכת קולנוע בחדר כאשר הרסיבר הוא YAMHA דגם RXV361 המגבר עוצמתי אך ישנה בעיה בינו לבין הכרטיס המובנה שלי, אז כך שאני מנגן דיסק רגיל מהDVD או מעביר ברסיבר למצב של טלוויזיה אני שומע חזק, כאשר אני עובר ליציאת המחשב הסאונד צונח, כל הווליום במחשב על 100%, אני משתמש בלוח אם של GIGABYTE דגם GA-MA790FX-DS5 ומשום מה הכרטיס לא מספיק מספק עוצמה, הייתי רוצה המלצה על כרטיס חזק... בתודה מראש לעוזרים נאור
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
ביימים הקרובים אני קונה DVD - DIVX לסלון חשבתי ללכת על טושיבה בעיקבות ירידת המכירים החדה , לדוגמה : מכשיר DVDוSD360וToshibaו עלה לפני חודש בין 599 - 488 היום הוא עולה 299. מכשיר DVDוSD350וToshibaו עלה לפני חודש בין 870 -1740 היום הוא עולה 399 http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-DVD&DB52461=52462&DB136317=136349 אז השאלה שלי היא כזות : האם שווה ללכת על טושיבה בתחום הזה ? (יש לי טלויזיה שלכם והיא מעולה) 2. מה ההדבל בין הדגם הראשון לשני שהזכרתי ומה זה HDMI ? - מחיפוש קצר הבנתי שזה קבל שמיתחבר לטלויזיית LCD , אין לי טלוויזיית LCD המכשיר עדיין רלונטי? תודה רבה עונים.
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
רוצה לקנות מקרן חדש לבית בין 2-3 K אני לא מבין בזה מה טוב מה לא טוב אני צריך מקרן שיראו אותו טוב בין השעות 5 וחצי 6 + על הלילה בחוץ
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
1000 ש"ח DENON AVR-1802 1000 ש"ח ONKYO 304 1500 ש"ח HARMAN KARDON 1550 1500 ש"ח Pioneer VSX-D812-S 1000 ש"ח DENON 1306 1500 ש"ח HARMAN KARDON AVR4000 1500 ש"ח onkyo TXsr 505 black לשימוש קולנוע ביתי 5.1 90%, 10% מוזיקה יותר לכיוון ה1000 אבל אם שווה את ההפרש אני מוכן להשקיע 1500 אם תוכלו להגיד לי מה עדיף ומה היתרונות אני יודה לכם מאוד!
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי 300 שקל לקנות רמקולים 2.1 ואני קונה רק מ www.ksp.co.il אני קונה היום איזה עדיף ?! Logitech X-220 2.1? או CREATIVE Inspire 2500 sub + 2Sp?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך GForce 9800GTX. אני ואבי משפצים את החדר ואנחנו רוצים להעביר את הכבלים של חיבור ה-HD. אז רציתי לדעת באיזה חיבור HD (לטלוויזיה) הכרטיס שברשותי תומך...ואם אפשר אז גם אילו כבלים צריך להעביר. בתודה, אורי.
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אז ככה, הדריבר של הכרטיס קול שהיה מותקן יחד עם הדרייברים של ה- Nforce 5.10 גרם לי לבעיות בסאן אנדראס. לפתרון הבעיה הסרתי את הדרייברים של הקול , והורדתי דריברים נפרדים לכ. הקול מהאתר של Nvidia. עכשיו מה שחסר בדריברים האלה , שהם לא מגיעים עם ה- Equalizer של Nvidia. יש דרך להוריד דרייברים עדכניים, שלא יגרמו לי לבעיות שכוללים את האקוולייזר של Nvidia? (אני מתכוון לחבילה נפרדת של הכ.קול) תודה!
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אלהן חברים אשמח אם תוכלו לעזור לי. יש ברשותי רמקולים למחשב מבית WINNER של 4.1 ערוצים עכשיו אני רוצה לרכוש רמקולים חדשים ב5.1 ערוצים שיהיה להם שלט. ועוד משהו קטן. פניתי לנגר שבונה לי מיטה ואמרתי לו שאני רוצה בגב של המיטה זוג רמקולים כאלה של רכב או שקועים בקיר. ואני רוצה לשלב את זה למחשב. עכשיו אם אני יקנה רמקולים של 5.1 ערוצים למחשב זה יהיה בזבוז של שני הרמקולים האחוריים כי אני מתכנן להשים במיטה 2רמקולים, אני לא רוצה לשלב רסיבר ורמקולים ביתיים אלה סט למחשב. בבקשה למי שיש רעיון שיגיד לי. תקציב עומד על 1500 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
<blockquote>שלום. אני פתחתי אשכול בקשר למערכת קולנוע ביתית משולבת ואני חושב על אופציה של לעלות \ את את התקציב . עד כמה אני צריך לעלות 2500 על מנת לקבל חוויה טובה יותר? אני מדבר על שני ריצפתים מדפים סאב וסנטר ומגבר כמה זה יעלה? חייב מחברה טובה כדי שלא יתקלקל ואפשר מערכת 5 רמקולים כסט תודה לעוזרים ומתי שתתנו לי כיוון לתקציב אני ידע כמה למתוח את התקציב. אפשר גם יד2 מחניות בלבד בברכה מתן (l) </blockquote>
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם . אני צריך לקנות כרטיס קול חיצוני-נייד ואשמח , בבקשה , להמלצות שלכם . הדרישות הן : כרטיס פאסיבי (כלומר אינו דורש חיבור לחשמל , רק חיבור למחשב) בעל צריכת חשמל נמוכה . 2 ערוצים (ממש אין צורך ביותר) . כניסה אחת בעלת מתח פאנטום 48V (למיקרופון קונדנסר \ מיקרופון שטח) , או יותר כניסות . 2 כניסות Line מונופוניות \ כניסת Line אחת סטריאופונית (העדפה לכניסות מאוזנות בעלות חיבור TRS\XLR , אבל אשמח גם לשמוע על כאלו עם כניסות בלתי מאוזנות כגון RCA או TS) , או יותר כניסות . חיבור USB2 \ Firewire (IEEE 1394) . תגובת תדרים נמוכה מ-20Hz וגבוהה מ-20kHz , ספקטרום יציב (כלומר עקומת תדרים לינארית ככל הניתן) . לגבי היחס אות רעש , תדירות דגימה וכן הלאה זה מאוד משתנה , כמובן שאעדיף את…
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
ראיתי אתרי אינטרנט שמוכרים באזור ה700 שקל את המערכת יש אפשרות בכלל להזמין אותם לארץ מבלי לטוס לחו"ל? לא ראיתי אתרים שכן שולחים לארץ ויותר חשוב: האם הם שווים בכלל את המחיר(בחו"ל)? הבנתי שאלו רמקולים 5.1 THX אבל מבלי סראונד דיגיטלי..אז מה הקטע? אין DOLBY וDTS, אז מה סראונד בזה?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לרכוש מערכת קולנוע ביתית ועשיתי הכנה לרמקולים בגבס (מאחור יכולתי לעשות הכנה של גבס רק בתקרה - כך שהם יהיו כלפי מטה). הדרישה היא לרמקולים שקועים בגבס בלבד (דרישה של האישה - אי אפשר להתווכח). ראיתי שהמחירים של רמקולים שקועים הוא מאוד יקר ועוד צריך להוסיף רסיבר - אין אישור לתקציב גדול :s05: . השאלה אם מערכת כזו היא מספיק טובה בהתחשב במחיר שמוצע: http://www.crazyedi.co.il/products/173289 או שמדובר בהתפשרות ענקית. חשוב לציין שאין לי צורך בסטרימר - יש לי מחשב בסלון אליו כרגע מחוברים רמוקלים של altec lansing - המערכת אמורה להוות תחליף. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי קנו לי מגבר מדגם PROAUDIO AV505 ויש לי איתו רק בעיה אחת .. נלקח מהאתר זאפ אחת התגובות של הגולשים.. הבעיה השניה והרצינית הרבה יותר: פרו אוודיו חשבו שהם חכמים ועשו מן מנגנון כזה שיכבה את הרמקולים לאחר 3 שניות של שקט, וידליק אותם כשיש סאונד. מה שקורה במצה כזה, שפשוט אי אפשר לשמוע איתו כלום, ולראות איתו סרטים זה בכלל סיוט. הוא כמובן מדליק אותם, אבל מה שקורה שמפסידים את השניה הראשונה, ושועמים חצאי מילים בסרטים, או פחות צליל אחד בהתחלה של שיר עד שהוא מדליק אותם. זה בעיה שגולש אחד רשם ...לי אין בעיה עם הסרטים אבל אני עובד עם מוזיקה אז מה שקורה זה שאני מדליק נגיד ווינאמפ אז אני מתחיל לשמוע תשיר אחרי איזה 2 שניות...ולפני זה הייתה לי מערכת ביתית וזה לא היה קורה השאלה מה אני יכו…
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
לאחרונה הסבתי מחשב ישן (יחסית) למדיה סנטר וחיברתי אותו לטלויזיה. אני שוקל להחליף לו את כרטיס המסך, כך שניתן יהיה לחבר אותו בחיבור HDMI לטלויזיה (כיום מחובר עם כבל שממיר יציאת DVI מהמחשב לכניסת HDMI לטלויזיה) תהיתי האם קיים כרטיס מסך שמשולב בתוכו גם כרטיס טלויזיה שמסוגל לקלוט את שידורי הטלויזיה הדיגיטלית של עידן + (DTT או DVBT) אשמח לקבל המלצות במידה וקיימת חיה כזו.
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום לכם אתמול רכשתי את המכשיר הנ"ל במחיר של 600שח כולל הובלה. אני מוכרח להגיד שב 600 שח אי אפשר לצפות ליותר. המכשיר אומנם קורא את הפורמט אבל יש קו עבה בערך של 4-5 ס"מ שעובר באמצע המסך הוא אומנם אפור אבל עדיין מפריע לראות את הסרט. השלט פועל רק ממרחק של 1-2 מטרים. כונן התקליטור נפתח לא עד הסוף. המכשיר נראה די שביר. המכשיר מגיע עם שלט,כבל RCA - RCA וחוברת הוראות. עוד דבר. המכשיר לא קרא לי VCD הוא כתב NO DISC מה שאני רוצה לשאול.... הוא האם יש פה עוד אנשים שקנו את המכשיר ? אני מעוניין לדעת אם גם לכם קרו התקלות שכתבתי למעלה. מה שעוד אני רוצה לשאול ... איך אני מחבר את זה כמו שצריך.. יש לי קופסת כבלים של הוט ... אז חיברתי את הטלויזיה לדי וי די ודי וידי לקופסת כבלים.. האם…
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש כרטיס קול באיזור ה-100$ (בארה"ב). יש לי נטייה חזקה לכרטיס קול חיצוני, שאותו אני אוכל לנייד (למשל לעבודה, שם אני יושב עם אוזניות רוב הזמן). מבחינת ציוד קיים מה שיש לי כרגע זה את ה-AD900 שהגיעו אלי בשבוע שעבר. אולי יהיה עוד זוג אוזניות יותר קומפקטי בנוסף. יש לי רמקולים פשוטים יחסית, ובכל מקרה אני לא מתכנן על סראונד גם כשאקנה רמקולים איכותיים (ולכן כרטיס קול של סטריאו יכול להתאים לא פחות מכרטיסים של 5.1 ומעלה). הסתכלתי באמאזון וסיננתי על כרטיסי קול ב-50-100$. כמה מהאופציות שחשבתי עליהן: EMU 0202 Turtle Beach Audio Advantage SRM M-AUDIO Transit ONKYO SE-U55 (חברה שמוכרת לי בעיקר כיצרן רסיברים) אשמח להמלצות מה עדיף מהאופציות הנ"ל, או על איזושהי חלופה יות…
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
2500-3000 עדיף שיהיה כמה שיותר זול!!! 32 אינז' מטרה ליראות סרטים טלוויזיה חשוב שיהיה גם יפה תודה
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על Headset עד 150 ש''ח למחשב
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
בהנחה שזה לא HD תודה
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
הדגמים הם : VS4121 ו - VS2621 של Altec lansing ו Microlabs m880 מה העדיף בניהם מה שאני רוצה לדעת העצם איזה מהם "יחנק" פחות בווליום גבוה לפי התכונות שלהם הם פחות או יותר זהים אך השאלה נותרת מה "יותר טוב"
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
חיברתי את הטלוויזיה שלי למחשב, עכשיו אני רוצה שדוג' סדרות שאני מריץ במסך שם הסאונד יפעל רק על הרמקולים שלהם (חיברתי את החיבור סאונד של הטלוויזיה גם למחשב לחיבור פנוי שיש לי ) עכשיו אני רוצה שיהיה ניתוב כזה, ז"א אם אני רואה סרט במסך שם הסאונד של הסרט שם לא יפעל על הרמקולים הרגילים ולהפך ככה דוג' אני אוכל לראות במסך אחד סרט ובמסך השני לשחק. אפשרי ? תוכנה לניתוב או פיצול סאונד?
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש משהוא יותר טוב במחיר שלו? המחיר הוא 7800..
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא אוזניות אלחוטיות איכותיות (כמה שאפשר) ל IPOD בתקציב של עד 150$ כרגע יש לי אוזניות דיי איכותיות של SONY אך לא אלחוטיות. יש שתי אוזניות שמצאתי ואשמח לדעת מה יותר טוב ואם יש יותר טובים מהם 1. http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16826106944 2. http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16855998416
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-