עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by sahargt,

נהרסו לי האוזניות ואני צריך לקנות אוזניות חדשות אני רוצה לקנות משהו טוב אם עוצמת שמע חזקה אני אולי קונה מהאתר הזה http://www.newegg.com

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  2. Started by iNi,

שלום.. חיפשתי תשובה לשאלה שלי אך לא מצאתי בהרבה מקומות אז חשבתי אולי יעזרו לי לפתור את זה פה.. ככה הכנסתי מוזיקה לנגן והכל טוב ויפה כאשר אני מדליק אותו אני מחכה דקה לוחץ על Music וכאשר אני לוחץ הנגן מתכבה והוא פותח את עצמו מחדש.. אם אני נכנס לפעולות אחרות שומדבר לא קורה (יעני הכל תקין) וזה רק קורה כשאני רוצה לשמוע מוזיקה.. מישהו יכול לעזור לי?! או שזה רק בטיפול של טכנאי?? תודה לעוזרים..

3. http://www.office4u.co.il/Product.asp?Pid=0003&Cat2Cat1ID=30&Cat2ID=208&aff=Zap http://www.shoptime.co.il/grItem.asp?Pid=294&Item_Id=18595 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3101732,00.html הערה :האחרון הוא ללא אפשרות הרחבה ,אולם יש בו כמה תכונות מיחדות שהופכות אותו למיתמודד ראוי. הפונקצייה החשובה לי ביותר ,מלבד האפשרות להרחיב את הזיכרון (בעתיד כשמחיר ה-sd ירד ) , היא האפשרות לחבר לו מיקרופון חיצוני איכותי (עם הגברה פנימית) אנא תיסתכלו כאן לפני שאתם מביעים את דעתכם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=153943.new זהו ,אני יורד לצלול באילת עד סוף השבוע,כך שאני אוכל לקרוא את התגובות שלכם רק בשבת הקרובה . באי לכולם

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  4. Started by eladbu,

האם קיים קייס לאיאודיו X5L שהוא לא העור השחור הזה? אני מחפש משהו מסיליקון!כי השחור פשוט נראה זוועה

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  5. אני מבקש מכולם תשובות עניניות, ולא למקצרים "זה יותר טוב וזהו" שכל אחד יפרט יתרונות וחסרונות. אני אתחיל בצורה כזו יתרונות כל מכשיר על השני : IRIVER : איכות צג יותר גבוהה כמות האביזרים שמתקבלים עם הקניה כולל אוזניות איכותיות - נרתיק - עריסה בגרסה של ה 40GB - ערכת סוללה חיצונית - שלט. עברית מכשיר הרבה יותר עמיד שנתיים אחריות (לא ע"י היבואנים - רק ע"י שליחה ישירה של המכשיר לחו"ל עצמאית ומילוי טופס RMA) הרבה יותר זמן בשוק אפשרויות שינוי בתוכנה אפשרויות שינוי חומרה קלות הכל נמצא על המכשיר אין צורך בשום מתאם נוסף בשביל חיבור מתח תומך ID3 TAG BROWSER עם DB פחות תקלות סדרתיות (נתונים פנימיים) איכות סאונד גבוהה יותר כל היציאות של המכשיר ממוקמות נכון !!! IAUDIO: X5L זמן סוללה יות…

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  6. Started by Kidney_stonE,

היי אנשים קניתי מערכת רמקולים 5.1 מדגם X530 של לוג'יטק עכשיו, אני חושב איך למקם אותם בחדר, זה דיי בעייתי, לא חשבתי על זה תכלס לפני הקניה יש לי טלוויזיה 29" בחדר, שדרכה אני רואה סרטים וסדרות מהמחשב (מחוברת למחשב ב SVIDEO) הטלוויזיה הזאת נמצאת בערך מטר וחצי ממסך המחשב (19") אבל בזווית של 90 מעלות אליו בערך משהו כזה : (לא מדוייק במידות, לפי העין ולא לפי סרגל או משהו) כלומר כשאני רואה משהו ב TV אני בד"כ שוכב במיטה, מול ה TV וכשאני מול המחשב (למשחקים בין היתר) אז אני מול מסך המחשב, בזווית 90 מעלות לזווית שבה אני צופה ב TV איך למקם את הרמקולים ? האם קיים למשל פתרון תוכנתי שמשנה את תפקיד הרמקולים במבצבים שונים ? הרמקולים אמורים להיות פתרון סאונד לחדר כלומר גם לסר…

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  7. לפני כשנה קניתי את מחשב עם רמקולים creative ispire 2500 עם הסאב 2.1... ואני אוהב לשמוע מוזיקה ברמת קול גבוה.. (למי שמכיר את הרמקולים אז זה ברמה 4-6 פלוס מינוס) ועכשיו אני שם לב שהרמקול השמאלי חלש בהרבה מהרמקול הימני.. זה אומר שהרמקול נדפק? (כל החיבורים מהודקים היטב).. עכשיו שאני שומע משהו נגיד בווינאמפ אני מעביר את רוב חוזק השמיעה לרמקול שמאל כדי שיהיה איזון מסויים.. יש משהו לעשות בעניין?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  8. Started by bobby323,

בלי יכולות משחק מיועד למסנג'ר ב wifi

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  9. Started by e-d-a,

היי הרבה זמן אני מחפש הזדמנות טובה לקנות נגן ועכשיו ההזדמנות הגיעה שאחותי טסה לתאילנד. אז ככה יצא לי כבר לפתוח דיון על איזה נגן לקנות אבל לא יצא מזה כלום כי רק התחילו להתווכח שם אנשים על איזה חברה\נגן יותר טוב ושחכו את המטרה של הדיון. בכל מקרה מה שחשוב לי בנגן זה: שיהיה 20GB ומעלה. זמן סוללה לפחות של 12 שעות ומעלה. יכולת לראות סרטים מלאים. שיהיה אפשרות לסדר את השירים בתקיות בדיוק כמו במחשב (ולא שהנגן ישנה את הסדר לפי ID3 TAG כמו שהאי פוד מיני שהיה לי היה עושה). שיהיה שליטה מאוד מאוד נוחה במכשיר. כמו כן די חשוב לי תמיכה (אפילו מלאה) בעברית. בכל מקרה הנגנים שאני מכיר שבערך בדרישות האלה הם X5L ו IPOD VIDEO והסיבה היחידה שאני לא קונה את הIPOD היא בגלל שאפשר לסדר שם את השירים …

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  10. Started by shiranbi,

Hi When I connect the computer to the tv I hear a humming sound and small waves appear on the tv when I disconnect the tv from the antenna the humming and the waves disappear does anyone have any idea what I should do to fix the problem without having to disconnect the cable all of the time

11. אני רוצה להוריד ולצפות בסירטי imax בתלת מימד והבנתי שסתם משקפיים כחולות אדומות לא יספיקו האם המשקפיים הבאות שבלינק טובות לשימוש זה: http://cgi.ebay.com/6-PAIRS-RIGID-FRAME-Polarized-Glasses-3D-Projection_W0QQitemZ180103708513QQihZ008QQcategoryZ4692QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem האם באמת צריך לצפות בסירטי imax במשקפים פולרים כמו הנ"ל? תודה רבה על התשובה...

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  12. Started by shahar31,

אני צריך לקנות רמקולים (זוג רצפתי סאב ומגבר) לחדר בערך 3X4 ועוד כמה חודשים לחדר יותר גדול. המערכת גם תיהיה בעתיד לקולנוע ביתי אז שיהיה אפשרות לשדרוג. התקציב בין 3000 ל4000.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  13. Started by omer1789,

כרגע קיבלתי את הFX 6021, האם קורה משהו לסאב וופר או למחשב אם אני שם את הסאב וופר צמוד למחשב? תודה.

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  14. שלום כולם, אני לירון ואני חדשה כאן. נעים להכיר. האח היקר שלי קנה לי לפני שבוע אייפוד נאנו עם זיכרון קטן של 2 ג'יגה. יש לי כמה שאלות שאני מקווה שתוכלו לענות עליהן, 1. אפשר למכור את האייפוד? הוא חדש דנדש, אבל יצא מהקופסא והשתמשתי בו כמה פעמים בודדות. 2. האייפוד מארה"ב, יש דרך להוסיף לו פונט עיברית? 3. באיי-טונס עשיתי פלייליסט של ג'יגה וחצי בערך ועוד הוספתי תיקייה בגודל 40 מגה של תמונות .. כל זה נטען יופי. עכשיו, מחקתי את הרשימה ואת התמונות ועשיתי פלייליסט חדש של 1.82 ג'יגה שמסרב להיטען לאייפוד, בטענה שאין מספיק מקום. איך זה יכול להיות אם האייפוד ריק לחלוטין והרשימה לא הגיעה לגודל של 2 ג'יגה?? אני משתגעת! 4.בנוסף, יש לי תיקייה של תמונות שאני רוצה להטעין, התיקייה …

15. Started by Ido Gabriel,

ראשית הייתי רוצה לומר תודה רבה על העזרה תמיד טוב לדעת שיש איפה לשאול שאלות ולקבל עזרה באופן מהיר ואיכותי. ברצוני לרכוש נגן MP3 ולאחר התלבטויות רבות החלטתי להעזר בכם כדי לבחור את הנגן האולטימטיבי בשבילי הדרישות שלי לנגן הם זכרון: 40 ג'יגה לפחות (רצוי יותר אפילו) רדיו: שיהיה סוללה: בעלת חיים ארוכים צג: צבעוני (יכולת צפייה בקטעי וידאו\ תמונות) USB ON THE GO (חשוב מאוד) לאחרונה נתקלתי בסידרת X5 של I AOUDIO שנראתה כמושלמת אך לרוע המזל הבנתי שכדי להטעין\להעלות קבצים עלי תמיד להשתמש במתאם\עריסת הטעינה דבר שלפי דעתי הוא מסורבל ולא נחוץ. האם למישהו יש רעיון לנגן איכותי שכזה? עלי לבקש תגובה בהולה מכיוון שאני קונה את הנגן ברצה"ב והאדם שיביא את זה איתו בחזרה לארץ חוזר ביום שישי. שוב …

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  16. Started by J.a.C.k,

לאחר חודשים של אי פעילות בפורום חזרתי עם שאלות יש בידי אפשרות לקנות נגן MP3 של IRIVER : IFP795 ושאלותיי הן: האם כדאי לקנות? מה איכות ההקלטה? זמן סוללה? אחריות?

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  17. ראיתי על הכרטיס שיש איזה שבב שיש לו שתי רגליים כאלה קטנות והוא מכופף כלפי מטה עכשיו בדקתי בתמונות של הכרטיס ובתמונות רואים שהצי'פ הזה עומד ישר..השאלה היא אם זה נזק שנגרם לכרטיס כתוצאה ממכה או משו? או שזה פשוט בפס יצור הכרטיס יצא ככה וזה תקין?

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  18. Started by sufgi,

מחפש לקנות כמו שכתוב בכותרת, נגן DVD נייד. הנגן צריך להיות עם חיבור לטלוויזיה באיכות טובה, שיקרא XVID DIVX וכל שאר הפרורמטים הנפוצים חשוב גם שיקרא כתוביות כמו VOBSUB אפשר להציע גם נגנים שלא זמינים בארץ.. תודה מראש :]

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  19. האם יש משהו טוב יותר מה-ATP3 שב-KSP בסכום הזה או שהסט הזה עדיין נותן את התמורה הטובה ביותר בתקציב שכזה?

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  20. שלום אני מתכנן לקנות אוזניות אלחוטיות למחשב בתקציב הנ"ל ורציתי לדעת איזה הכי כדאי לי לקנות כנראה אזמין מNEWEGG

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  21. מהי התוכנה המהירה ביותר והנוחה מבחינת GUI לדחיסת שירים מדיסק ל MP3

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  22. השאלה בכותרת. תודה.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  23. Started by asafgolan,

האם אני ארגיש הבדל באיכות התמונה בין 1080P ל720P ב1680X1050, למרות שזוהי לא רזולוצית FULL HD?

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  24. אוזניות שמיועדות למשחקים ושמיעת מוזיקה

• 2 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.