אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין להשלים את ה(WIN 7 BETA) MCE אצלי עם הכרטיס המוזכר מעלה. למישהו יש נסיון איתו? חיפוש קצר לנקודות מכירה שלו בארץ העלה חרס (באיכות 1080P). ניתן בכלל להשיגו בארץ? דותן.
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אחרי התלבטות קשה, החלטתי לשים את הפוסט בפורום זה. אם זה לא המקום, קבלו את התנצלותי, ותעבירו לפורום הנכון... לעניין: יש לי וידאו שקיבלתי לפני מספר שנים מסבי, והשלט שלא מקולקל.(פתחתי אותו וניסיתי ביחד עם אבא שלי לתקן פעמים רבות, אך ללא הצלחה.) עכשיו, לשאר המכשירים בחדר אני משתמש בשלט האוניברסלי של ימהה שיש לי(RAV212 אם זה משנה, יש לי גם RAV203), שיודע ללמוד בעזרת קוד יצרן(4 ספרות), או בעזרת הצבת שלט מול שלט. עכשיו, בכדי שבכל זאת אני יצליח לשלוט על הוידאו, הכנסתי לשלט למכשיר VCR קוד של וידאו SANYO, ע"פ חוברת הקודים שבאה עם הרסיבר. היו איזה 5-6 קודים, ל 3 מתוכם +-, הוידאו לא הגיב כלל. לשאר, הוא הגיב לכפתורים PLAY PAUSE STOP ו POWER כמו שצריך, וזהו. עכשיו, אני מקליט הר…
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אהלן... איזה אוזניות יותר טובות? מה מייחד כל אחת? ומה לעזה המחיר של הPX200 בארץ? ובחול? תודה
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
IPODLOUNGE, האתר הכי מעודכן בכל הקשור ל IPOD, הוציא סקירה מפורטת על ה IPOD MINI החדש http://www.ipodlounge.com/reviews_more.php?id=6524_0_6_0_C בבדיקות שלהם יצא שהוא עובד לזמן מטורף של 26 שעות רצוף (לא 18 כמו ש IPOD אומרת), ושהצבעים יותר בוהקים. חוץ מזה מדובר עדיין באותו מכשיר כמו מקודם.
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
לפני איזה חודש קיבלתי את המחשב שלי התקנתי וינדוס את כול הדריברים ואני שם לב שאין לי "mono mix/mono out" ועוד כמה שטויות שהיה לי במחשב הישן אבל זה לא הפריעה לי כי היתה לי בעיה יותר מרגיזה , כול פעם שאני ניכנס לאיזה תוכנה או משהו או מדליק את המחשב מחדש ה"מד" של המיקרופון יורד ל18% מ100% . עכשיו הורדתי מהאתר של אסוס את הדריבר הטיפה יותר חדש של soundmax ועכשיו יש לי רק Line in , Microphone ו CD Player , מה זה השוק הזה איך אני מסדר את הבעיות האלה ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי מסך מחשב 22 אינץ של סמסונג דגם 2253BW ואני צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה. שמתי עין על הכרטיס הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1042 מה אתם חושבים?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
אם יד שניה אז התקציב הוא 500-1200 בערך אם חדש התקציב הוא 1500-2000 המטרה העיקרית היא מוזיקה...אבל אני גם רואה די הרבה סרטים אני לא אודיופיל אבל אני יודע להעריך איכות מה הכי טוב ואיכותי שאני יכול להביא בתקציב?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום. קיבלתי במתנה מערכת רמקולים למחשה, 1 גדול ו 5 קטנים. אני לא מבין איך עלי לחבר אותם לכרטיס קול עם יציאה ירוקה אחת סטנדרטית. האם צריך לקנות כרטיס מתקדם יותר עם יציאות נפרדות? תודה רבה ויום טוב.
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
עד היום הייתי רואה בטלויזיה שלי כמעט את כל הקבצים בזמן האחרון אני לא מצליח לראות את קבצי ה MKV החדשים האם ניתן לעשות עידכון קושחה דגם הטלויזה הוא : סמסונג LA32C530 תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
ברצוני לקנות רמקולים ניידים למחשב נייד ו לאייפון מה אתם אומרים על הרמקולים הבאים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7723&perur=2&t=16&c=296 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10885&perur=2&t=9&c=199 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10075&perur=2&t=9&c=199 איכות סאונד חברה מחיר?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להעתקה של קלטות מיני למחשב - יש לי את ה MZNE410 בלי היציאות ככה שאני לא יכול להקליט את זה אנאלוגית אני חייב תוכנה שתעשה את זה דרך החיבור USB... תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, קניתי טלוויזיה חדשה ואני מחבר את המחשב למסך של הטלוויזיה דרך כבל HDMI שמחובר לכרטיס מסך. כמו שהבנתי הכבל HDMI צריך להעביר גם סאונד וגם תמונה אבל הוא מעביר רק תמונה, הכרטיס מסך שלי הוא 4670 HD של ATI מה אני צריך לעשות בשביל לשמוע את הסאונד דרך הרמקולים של הטלוויזיה ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
http://www.leadtek.com.tw/eng/tv_tuner/specification.asp?pronameid=322&lineid=6&act=2 1. האם יש למשהו ניסיון עם חיבור ל-YES ? 2. האם ניתן לחבר את המיר של YES דרך החיבור הזה ? 1 x Mini DIN 9-pin connector for Component video כלומר כבל RGB 3. להקליט XVID הוא טוב 4. האם צפייה של תמונה דרך כרטיס מסך ?
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
זמנה של הSONY 36 אינץ בסלון עבר, היא פעלה יפה מאוד ב 15-14 שנים אחרונות, בזמן האחרון היא עושה קצת בעיות (קשה לה להציג תמונה לבנה מדי). למרות שהאיכות עדיין טובה, אנחנו רוצים להחליף אותה. התקציב הוא 3,000 שקל בערך~, אנחנו מחפשים מסך 36-34 אינץ. האם התקציב מספיק? איפה אפשר למצא מבחר טוב בארץ? איזה מסכים ממומלץ לי לבדוק? ואל תמליצו על LCD\פלזמה כי מתחת ל 15K~ הם נראות זוועה. וגם לא מקרן כי זה לסלון.
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
הכרטיס המובנה בלוח הוא - ALC850 רמקולים - Creative I-Trigue 2.1 3600 . האם כדאי להשקיע בכרטיס קול בתקציב 300 400 ש"ח, יתן שיפור משמעותי לסאונד ?...
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה ככה שהסאונד של המחשב ייצא דרך הטלוייזיה עכשיו מה שאני רוצה לעשות זה פשוט לחבר את הכרטיס קול לטלוויזיה בעזרת כבל מסוג כזה: http://www.cable.co.il/Product.asp?Pid=120110&Cat2Cat1ID=40&Cat2ID=0 השאלה היא האם זה הכבל המתאים והאם זה יעבוד? (כלומר האם זה הכבל שצריך [לטלוויזיה יש חיבור RCA כזה] והאם לא צריך יותר מזה בשביל לחבר?)
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
אני לא מוצא את כל השירים שאני אוהב ב FLAC, איזה עוד פורמטים מומלצים ( למי שאומר לי "MP3 320Kbps") ?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
מי שיש לו מגבר של 5.1 ורוצה למכור אותו בבקשה שיודיע לי האי סי שלי הוא 1056074
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם לוח אם Gigabyte 965p ds-3 יש לו כרטיס קול מובנה Realtek ALC883 8 Channel Audio Codec תמיכה ב - high definition audio. אני מעוניין בהמלצות לרמקולים בעיקר בשביל מוזיקה ומשחקים אפשר גם 2.1 כי אמרו לי שבתקציב הזה אולי כדי לקחת 2.1 איכותיים מאשר לקחת 5.1 עם איכות ירודה, ועדיף עם יציאה לאוזניות מהרמקולים עצמם. תודה מראש לכל העוזרים ;D * הרמקולים שאני משתמש בהם עכשיו הם רמקולים מלפני כמה שנים מאוד טובות אז כמעט כל דבר חדש יהיה יותר טוב מהם ^^
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אשמח לשמוע דגובות.!! תודה-THANKS
-
אני מעוניין להביא את המחשיר הזה מחו"ל ויש לי כמה שאלות... -האם ניתן לחבר את החשיר גם בלי רשת אלחותי אלה ישירות לכרטיס רשת של המחשב שאני רוצה שהוא יסתנכרן איתו? -האם אפשר לעשות נגינה של קבצים באופן מקומי מההארד דיסק בלי שמחשב שאיתו הוא מסונכרן יפעל? -האם הוא יעבוד עם טלוויזיות CRT רגילות עם חיבור קומפוננט שהם לא מסך רחב? תודה למגיבים.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש המלצה לאוזניות in-ear עד 250 שח. היו לי פעם את האוזניות JBL Reference 220 שנקנו ב250 שח בזמנו והאמת דיי אהבתי אותם השאלה אם במחיר כזה יש משהו יותר טוב בשוק? תודה, דניאל.
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
אני מחפש LCD 32 אינץ לחדר. הLCD לצורך YES יותר וקצת חיבור למחשב ולפלייסטישן. מה אתם אומרים על LG LC7. חיפשתי ביקורות- אין עליה או אם אפשר ממכם LCD טובה מבחינת איכות תמונה וקול. HD שיהיה READY. תודה.
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
לפני שבוע קניתי את האזניות Speed-Link Medusa 5.1 Surround Headphones (לשימוש עם המחשב), אך לצערי אני לא שומע את אפקט הסראונד (הצלילים לא נשמעים כמגיעים מכיוונים שונים) אני בדקתי עם תוכנת הבדיקה של ה-soundblaster שכל ערוץ אכן מגיע בחיבור שלו (ע"י חיבור כל ערץ לבדו ושמיעת הצליל שצריך להגיע עבורו). אבל מבחינת כוון ההגעה, הצליל בערוצים האחוריים נשמע לי זהה או כמעט זהה לזה של הערוצים הקדמיים. גם במשחקים עם סראונד אני לא מצליח לזהות כיוון של צלילים וצליל שמגיע מקדימה נשמע לי זהה לצליל שמגיע מאחור. כדאי לציין שאין לי נסיון עם אזניות סראונד ולמרות שקשה לי להאמין ,יש סיכוי שזאת רמת הצליל ההיקפי של אזניות (מה דעתכם ?) כרטיס הקול שלי הוא soundblaster live 5.1 ומותקן אצלי הדרייבר הע…
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-