אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מקווה שזה הפורום הרלוונטי לשאלה (אם לא אשמח לדעת מהו הפורום הנכון...). בכל אופן, שאלתי היא בנושא הזרמת מדיה (בעיקר סרטי HD בפורמט mkv) מה-PC דרך PS3 לטלויזיה. האם זה אפשרי בכלל? אם כן, איך (חוטי/אלחוטי)? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי להקדיש קצת תשומת לב גם לנושא הסאונד במחשב שלי אני נוטה לכיוון כרטיס Audigy בשילוב עם רמקולים Logitech X-530. השאלה שלי היא אם אני יכול לקנות את כרטיס הAudigy Value 7/1 של קרייאטיב, ולהשתמש רק ב5.1? או שזה חייב להתאים? שאלה בטח נובית, אבל אני נוב גמור בתחום. כמו כן אשמח לדעות על הבחירה שלי, אם יש משהו אחר מומלץ בתחום. תודה רבה על העזרה, אביתר.
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
רוב הסיכומים שנהרס לי הכרטיס קול המובנה בלוח אם שלי אז רציתי לדעת איזה כרטיס קול זול וטוב שיתמוך לי ב5.1 אני יוכל לקנות למחשב. לוח האם שלי: Gigabyte P31-DS3L אני מעדיף לקנות מKSP אבל לפי מה שהבנתי וראיתי אין להם ממש מבחר למשהו טוב לפי הפרמטרים שאני רוצה. תודה רבה לכול מי שעוזר
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש ברשותי זוג רמקולים רצפתיים של cerwin vega cls-10 בהספק של 200 וואט. השאלה שלי היא, איזה מגבר\רסיבר מומלץ לקנות לרמקולים כדי לקבל מהם את מלוא ההספק והאיכות, וגם להתחשב בכך שבעתיד ארצה להוסיף עוד רמקולים להרכבת מערכת קולנוע. מה אתם חושבים על pioneer vsx-32?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
בחיפושים אחרי TV LCD לא יקרה לשימוש - כללי (בסלון) מרחק צפיה 3-5 מ , נתקלתי בזו: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3053851 http://www.haier.com/products/product.asp?proID=5957 [אתר היצרן, כולל מדריך למשתמש] היא מיועדת גם לצפיה בסרטים מה-PC. עלות במכרזים - כ 6300 ש"ח. מה המומחים כאן אומרים ? יש למישהו ניסיון אישי ? חיפשתי בפורום ולא מצאתי התייחסות לדגמים שלהם. כל עצה תבורך! צריך להחליט אם לממש קניה במכרז או לבטל... עריכה: הנה תקציר המפרט - רזולוציה גבוהה: 1366X768 פיקסלים רמת ניגודיות ביחס 1:1000 רמת בהירות 600cd/m² זמן תגובה 8ms HDMI כניסה דיגיטלית המשלבת העברת אינפורמצית תמונה HD עם סאונד דיגיטלי כללי מסך ''40 בטכנולוגיית LCD מסדרת LCD TV HAIER. רזולוציה…
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי את מיני אייפוד 4GB היום הייתי איתו, נכנסתי לפלייליסט מסוים ועשיתי ממש ממש מהר העברת מספר שיר , הכוונה שלחצתי את כל הכפתורים ביחד באותו זמן.\ פתאום הנגן נתקע ולא שומעים כלום והוא תקוע על שיר מסוים וזמן הבטריה לא משתנה, כאילו הנגן קפא ולא זז. ניסתי לחכות וללחוץ על הכפתור למעלה של HOLD אולי זה ישתחרר אבל לא עזר. חיברתי למחשב וגם לא עזר. הנגן תקוע, מה עליי לעשות? תודה
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי... אני עושה שיפוץ נרחב בדירה שלי ואני צריך עזרה על מערכת קולנוע ביתית טובה בעיקר לצפייה ב-YES MAX ולצפייה בסרטים דרך המחשב בטכנולוגיית HDMI. זאת הטלוויזיה שאני קונה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=596136 צריך המלצה על מערכת קולנוע ביתית לא חובה עם DVD עד 1500 ש"ח עם נטיה קלה עד (2000 ש"ח אם יש משהו טובה בהרבה). ואם אפשר גם דעה על הטלוויזיה לפי מה שראיתי היא מראה ממש בסדר. חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שלושה מערכות קולנוע שנראות לי די טוב 1. THOMSON דגם DPL937VD http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=587363 2.Dav-DZ230וSonyו http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=581900 3. Pioneer HTZ262 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=596363 בבקשה אנשים אני צ…
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום אני מחפש רמקולים חדשים ואיכותיים אז חשבתי ללכת על הדגם הזה.לאחי יש את הדגם L3500 והם מעולים!!! אז חיפשתי אם עדיין מוכרים אותם ומסתבר שלא , נתקלתי בדגם החדש והמשופר http://uk.europe.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=14097 מה אתם אומרים?מתי הוא יגיע?כמה הוא יעלה?איך האיכות שלו?הוא למחשב רגיל? תודה מראש לעוזרים artifakt
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי את המסך הזה: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=8665 מה שמשך אותי זה האופציה של ה USB האם זה נגן לכל דבר ? האם יש משהו במחיר דומה שכולל את האופציה הנ"ל? האם יש המלצות אחרות טובות יותר ? תודה מראש יום טוב.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
בהמשך לדיון הקודם שכבר שלושה ימים לא עניתם לי בו האוזניות מיודעות בעיקר למוזיקה וקצת לסרטים. אני אשתמש בהם גם למשחקים, אבל זה ממש לא משמעותי אז אל תקחו את זה בשיקול. התקציב הוא 200-250 ש"ח, ואולי גם חריגה ל-300 ש"ח. אני לא רואה שום סיבה לקנות אוזניות במחיר יקר יותר מזה! חשבתי על ה-Zalman Real Surround Sound 5.1, אבל כבר המלצתם לי שהם חרא של אוזניות (שני משתמשים דיברו מנסיון אישי), אז החלטתי לוותר! לא חשוב לי אם האוזניות סגורות או פתוחות, וגם הגודל לא חשוב לי (למרות שכדאי שיכסו את כל האוזן, יותר נוח כך). אני לא יכול להזמין מחו"ל. תודה
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
הי, יש לי נגן MP3 של חברה JAM התקנתי את התוכנה שבאה עם הנגן,עד כאן הכל בסדר. אני מנסה להוריד שירים לנגן,אבל משום מה כלום לא יורד... ניסיתי לפרמט את הנגן על ה-XP אבל הוא(ה-XP) רשם שאי אפשר לפרמט אותו... תוכלו לעזור לי? בתודה, אסף. עריכה:מישהו יכול לעזור לי בבקשה? זה דחוף!
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
קרובים למסך...המסך הוא lcd ובכל מקרה כשיש ווליום גבוהה אז יש רעידות כאלה במיוחד כשיש באסים...האם זה מזיק למסך? כיוון שהמסך הוא דק ועדין אני מפחד שהעוצמה החזקה הזאת יכולה להרוס תמסך או לגרום נזק כלשהוא בגלל הרעידות האלה..תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, אני קניתי את הרמקולים מדגם logitech z-2300 חדשים. עכשיו אני ממש לא מרוצה מהאיכות ואיני חושב שלפי הביקורות שקראתי זה אמור להיות ככה. כשאני אפילו מגביר קצת את הרמקולם נגיד עד החצי, הבאס לא נשמע טוב והוא צורם. גם הרמקולים של הטרבל מוציאים קולות לא נעימים. הרמקולים מחוברים באנלוגי. זה הכרטיס קול שלי: Audio Adapter Realtek ALC888 @ Intel 82801JB ICH10 - High Definition Audio Controller יכול להיות שהרמקולים אינם תקינים? או שמשהו בהגדרות אינו טוב?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום אני מחפש רמקולים 5.1 ב-2000 בערך למחשב ורציתי לדעת איזה רמקולים יתנו לי את התמורה הטובה ביותר לכסף תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי אני מתכנן לרכוש מסך פלאזמה או LCD עד תקציב של כ8000 ש"ח, מגודל של 32" ומעלה. אני לא ממש מבין בדגמים, לכן אני יכול לבקש מחברי הפורום שמבינים בעניין להמליץ על על מספר דגמים? בנוסף לזה אני לא יודע אם זה בכלל נכנס בתקציב, אבל קיימים מסכי LCD או פלאזמה טובים בגודל של לפחות 32" שהם HD-READY? אם כן אני אשמח מאוד אם תמליצו לי גם על כאלה. בתודה, דניאל.
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה המשמעות של מספר הערוצים בכרטיסי קול תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות רמקולים 5.1 למשחקים וסרטים לשימוש עם המחשב ופליסטיישן 3 עם תקציב של 1000 שקל בערך הקנייה בארץ תודה.. מישהו?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי .. אז כך , עד לפני שבועיים ארבעת הרמקולים שלי (JBL) היו בסדר גמור . עכשיו כשאני מגביר את הווליום אני שומע רעש יחסית חזק (כמו סופת חול או רדיו שלא קולט שום דבר..) בדקתי את החיבורים והכל תקין. הרמקולים מחוברים לרסיבר של NAD.. גם אותו בדקתי, שחקתי באופציות שלו וכלום לא עוזר. הרעש המעצבן אזה נשאר ואני גם מצליח לשמוע אותו כאשר יש מוזיקה חזקה. הריסבר מתחבר למחשב לכרטיס קול - CREATIVE X-FI Platinum , יכול להיות שזה בעיה בכרטיס? אם מישהו יודע מה מקור הרעש הזה או איך אפשר לסדר את זה בבקשה שיגיב פה. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
הבנאדם שפירמטתי לו איבד את הדיסק של הלוח , שעליו כנראה נמצא הדרייבר לכרטיס קול. הכרטיס קול הוא onboard. פתחתי את המחשב והסתכלתי על הרכיבים , וראיתי שבמקום כלשהוא על הלוח רשום בקטן. hsp56 HRTF audio com mal97 - 0376 0098uggd פרטים על הלוח בתמונה מצורפת. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום בבעלותי נגן creative rhomba nx אתמול לאחר שהוצאתי אותו משקע הusb הופיעה לי תקלת תוכנה שלא מאפשרת לעבוד עם הנגן creative בהדלקת הנגן מופיעה הכתובית של ומתחת לכתובית כתוב UI image init! init block xx% לאחר מכן מופיעה כתובית ההדלקה הרגילה עם הלוגו של creative וכמה מגבייט יש בנגן וכמה מקום פנוי וכשהוא דולק כבר מופיעה כתובית בתוך מסגרת MENUDATA NOT FOUND!! DOWNLOAD ICON.B FILE!! אשמח לעזרה כי באמת העלות של התיקונים היא לא זולה! בכלל לא זולה
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
הכרטיס יהייה מיועד לעשיית מוסיקה תודה.
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אהלן. אני מנסה להמיר סרטים בפורמטים של MOV, WMV ועוד - לפורמט AVI (uncompress) אם למישהו יש תוכנה טובה שיכול לעזור לי אני אשמח. דרך אגב, עד עכשיו מצאתי תוכנות שעושות את זה אבל הם לא ממירות את הקול... אני חייב גם סאונד להמרה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את האיי פוד החדש, וחיברתי אותו למחשב בפיירוויר וחיברתי את כל הכבלים.. ואפילו האייפוד מראה לי שהוא נטען על ידי הפיירווייר מה שאומר לי שהוא בעצם מחובר כי אחרת הוא לא היה נטען... בהתקנה הוא אומר לי שצריך לחבר אותו למחשב כדי להגדיר אותו, והוא בעצם מחובר והוא שוב אומר לי שהמחשב לא מזהה אותו ושאני יחבר אותו ואני לא מבין מה לעשות, מה יכולה להיות הבעייה? בינתיים דילגתי על השלב הזה בתהקנה אבל התוכנות שבעזרתן אפשר להעביר אליו שירים לא מזהות אותו אז הוא לא פועל לי בינתיים :\ אם יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעייה או מה אני יכול לעשות בבקשה שיעזור. תודה
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוויזיה של פינקל עם וידאו אין ווידאו אאוט..... עם איזה תוכנה או איך אני מקליט מהוידאו למחשב? אני מחבר את הוידאו למיטב הבנתי לכרטיס לחיבור ה- video in ואז עם תוכנה אני מקליט למחשב וזהו....נכון? אם כן אז עם איזה תוכנה? אם לא אז איך?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-