אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
-
אני מעוניין להשקיע בטלויזיה חדשה. עד היום די נרתעתי מהטלויזיות השטוחות כי אני צופה בעיקר בערוץ 22 / 10 ולצערי, התמונה נראית טובה יותר בטלויזיה רגילה. חזרתי מחו"ל אחרי שנתיים אני צריך לקנות טלויזיה חדשה. בחו"ל הדשא של השכן ירוק יותר, אז רוב הערוצים היו בHD.. נגיד, תקציב של עד 10,000 לטלויזיה חדשה. 46". תמיד אהבתי את התמונה של פיליפס אבל הבנתי שסמסונג עושים פאנלים לא רעים בכלל. לא אכפת לי תלת מימד! במיוחד שאין לזה עוד סטנדרטים או ערוצים.. אכפת לי שאני אוכל לראות תמונה סבירה גם בשידורים רגילים. יש כזאת חיה? או שאני משלה את עצמי וכל המתיחות לא עובדות והפתרון זה לשנות את זה התצוגה ל3:4 ? קצב ריענון של 100HZ או יותר? זה משנה? זמן תגובה של מתחת ל4 MS משנה משהו? יש לי רמקולים ישנ…
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
ואם כן, איך אני מחבר אליו את הada880 שלי בלי מתאם פשוט לתוך s/pdif בלי מתאם? אם לא,אז אפשר לקנות איזה addon שיתן לי יציאה קוקסיאלית דיגיטלית?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני מעוניין בנגן במחיר של עד300 עם איכות שמיעה (פחות אכפת לי העיצוב, מותג וכו'..) הנפח הדרוש הוא בין 4GB ל8GB.
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום , אני חדש, לכן סליחה מראש על הבורות! 1. מה שאני רוצה: להעביר תקליטים ישנים(ויניל) למחשב, ולצרוב ל-CD. 2. התקנתי את כל הדרוש (פטיפון-מגבר טוב-כבלים RCA , ותוכנת Audacity , אבל כרטיס המובנה המעפן AC'97 לא עושה לי כלום, לכן השאלה: 3. אני רוצה להתקין כרטיס PCI , ולאחר צמצום (בעיקר תקציבי), אני מבקש לבחור בין שני כרטיסים: 1- Audigy 2 value , במחיר 375 שח, או 2- Audigy value , במחיר 221 שח. 4. אין לי שום כוונות לשימושי אודיו נוספים. האם הכרטיס הזול יעשה לי את העבודה? האם יש המלצות לכרטיסים אחרים סבירים? בתודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
http://www.ngohq.com/home.php?page=articles&go=read&arc_id=124
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
התקציב נע בסביבות ה 200 ש"ח אני מעדיף אוזניות IN EAR ללא אטמים(אלא אם כן יש אופציה לשמוע בלי האטמים) שיהיו איכותיות (אני שומע בעיקר רוק ומטאל)שהיו נוחות לשימוש בעלות צליל נקי ועמידות שלא יתפרקו אחרי חצי שנה. ובקיצור זהו תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
קניתי איפוד חדש ואתמול התקנתי אותו והכל על המחשב מחקתי את כל הקבצים הישנים בפנים הנה תמונה אני ינסה להסביר מפהה http://img88.imageshack.us/img88/5673/1479vk3.jpg והנה תמונה מה שהאיפוד מראהה http://img97.imageshack.us/img97/8964/pict0019wo4.jpg בבקשה אתם חייבים לעזור לי אני מתחנן אני לא יודע מה לעשות ואם אתם תגידו לי שצריך להטעין אז אין לי מטען דרך החשמל וכשאני מחבר אותו למחשב אין תגובה בכלל תודה רבהה לכםם
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
אחרי התלבטות קשה, החלטתי לשים את הפוסט בפורום זה. אם זה לא המקום, קבלו את התנצלותי, ותעבירו לפורום הנכון... לעניין: יש לי וידאו שקיבלתי לפני מספר שנים מסבי, והשלט שלא מקולקל.(פתחתי אותו וניסיתי ביחד עם אבא שלי לתקן פעמים רבות, אך ללא הצלחה.) עכשיו, לשאר המכשירים בחדר אני משתמש בשלט האוניברסלי של ימהה שיש לי(RAV212 אם זה משנה, יש לי גם RAV203), שיודע ללמוד בעזרת קוד יצרן(4 ספרות), או בעזרת הצבת שלט מול שלט. עכשיו, בכדי שבכל זאת אני יצליח לשלוט על הוידאו, הכנסתי לשלט למכשיר VCR קוד של וידאו SANYO, ע"פ חוברת הקודים שבאה עם הרסיבר. היו איזה 5-6 קודים, ל 3 מתוכם +-, הוידאו לא הגיב כלל. לשאר, הוא הגיב לכפתורים PLAY PAUSE STOP ו POWER כמו שצריך, וזהו. עכשיו, אני מקליט הר…
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים רכשתי מחשב חדש המערכת הפעלה שלי היא 64ביט אקספי בהתקנה של הלוח אמ יש את הדרייבר של סאונד והכל אבל הוא אומר לי שזה מחייב sp1 ובערכת כבר יש sp2 וגם כשאני מנסה להוריד את הsp1 מהאתר של מיקרוספוט הם אומרים שאני לא צריך את זה כי יש לי את זה כבר.. הלוח אמ הוא p35-ds3l אשמח לקבל עזרה
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
התכוונתי להזמין רמקולים של לוג'יטק מחנות כלשהי ברשת, אך כששוחחתי בטלפון עם אחד מעובדי החנות הוא טען כי לא כדאי להזמין מוצרים של לוג'יטק כעת, שכן נכון לעכשיו אין להם יבואן בארץ. לטענתו, היבואן הנוכחי הפסיק לייבא מוצרים של החברה. למישהו יש מושג אם יש בזה אמת ועל מה מדובר?
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
שלום, לאחרונה שבקו חיי אוזניות המדוזה שלי. שלחתי אותם בחזרה, אך מכיוון שהדגם הישן כבר לא ביצור לא היה ניתן להביא לי סט חדש. ביקשתי מהם לנסות להזמין לי את המדוזה PRO GAMER, אך גם זה לא עבד מסיבות לא ברורות(פנדה מחשבים, לך תדע...). כתחליף, הם הציעו לי את האוזניות Steel Sound 5H של Steelpad. עכשיו הבעיה כזו: האם שווה לי לקחת אותן? אני מחפש אוזניות נוחות וטובות בעיקר לגיימינג, מוזיקה פחות חשוב לי. אם לא, איזה תחליף הייתם מציעים? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
האם יש משהו טוב יותר מה-ATP3 שב-KSP בסכום הזה או שהסט הזה עדיין נותן את התמורה הטובה ביותר בתקציב שכזה?
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
היי, אני מעוניין לקנות פלזמה 42' לסלון שלי. ההחלטה לקנות פלזמה ולא LCD נובעת מכך שרוב הצפייה יהיו בשידורי SD ו-HD דרך ממיר HD. כרגע אין לי PS3, סטרימר או כל דבר אחר. מקווה שההחלטה הזו נכונה. התקציב שלי הוא בערך 3500-4000 ש"ח ואני מתלבט כרגע בין 3 מסכיםL PS42B450 Samsung - מחיר 3,500 LG 42PJ350R - מחיר 3,500 Panasonic THP42X10 - מחיר 4200 ש"ח כל המחירים שציינתי כוללים אחריות של היבואן הרשמי. למיטב ידיעתי 4200 ש"ח על הפנסוניק זה תמורה טובה למחיר, אבל אני עדיין לא מצליח להבין האם יש בתכלס הבדל בין המסכים- בסופו של דבר כולם בקטגוריה של המסכים הפשוטים יותר (HDR). אשמח לשמוע את חוות דעתכם, תודה
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
עד היום הייתי רואה בטלויזיה שלי כמעט את כל הקבצים בזמן האחרון אני לא מצליח לראות את קבצי ה MKV החדשים האם ניתן לעשות עידכון קושחה דגם הטלויזה הוא : סמסונג LA32C530 תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
לפעמים סרטים פשוט נתקעים במקום מסויים העניין הוא שבמחשב הם לא נתקעים אך כשאני רואה ב mvix הם נתקעים התקיעה היא תמיד באותו מקום בסרט וזה קרה לי כבא בשני סרטים אם מישהו יכול לעזור אני אודה לו
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מחפש מסך LCD או פלזמה עד 9 אלף שקל, כעיקרון מומלץ שיהיה 32 אינץ'. חברות מועדפות ? סוני, טושיבה וLG. היעד של המסך, הוא לסלון עכשיו לא יזיק אם תהיה תמיכה בHDTV כמובן. אמ...ועוד משהו מומלץ שיהיה בחברות כמו מחסני חשמל, שקם אלקטרוניק, ובכלל רשתות גדולות כי שם יש לי הנחה.... מה יש לכם להציע ? נ.ב. מומלץ פחות מ 9 אלף...
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
ראיתי על הכרטיס שיש איזה שבב שיש לו שתי רגליים כאלה קטנות והוא מכופף כלפי מטה עכשיו בדקתי בתמונות של הכרטיס ובתמונות רואים שהצי'פ הזה עומד ישר..השאלה היא אם זה נזק שנגרם לכרטיס כתוצאה ממכה או משו? או שזה פשוט בפס יצור הכרטיס יצא ככה וזה תקין?
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני מחפש אוזניות-קשת סגורות בתקציב של עד 500 שקל. אני קונה אותן לאבא שלי ליומולדת והן מיועדות בעיקר לצפייה בטלוויזיה אבל גם קצת למוזיקה (רוק וקלאסית) וסרטים במחשב...הן צריכות להיות סגורות כי השימוש בהן יהיה בעיקר משעות הערב ומעלה (אבא רואה סרט, אמא צועקת להנמיך, אתם מבינים ת'עניין...). אחרי קצת מחקר הבנתי הבנתי שהMDR V6 הן לא רעות לתקציב שלי... קראתי בסקירה בהד-פיי שהן די נייטרליות ולא צבועות, אפילו "אנליטיות", מה שנובע מהיותן אוזניות מוניטור בעיקרון. הבנתי שהן די מאוזנות בתדרים (הבאס יורד ממש נמוך אבל לא "בומי" שזה אוקיי) והסאונד יחסית מאוד מפורט. נשמע כמו דיל טוב. מה אתם אומרים עליהן? מצאתי גם את הHD215 של סנהייזר, שהצליל שלהן לפי מה שהבנתי די דומה ("קר",…
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להחליף את הכרטיס קול שיש לי על הלוח (asus commando) רציתי לדעת איך הכרטיס הבא CREATIVE Audigy 4 SE 7.1 ואם יש משהו אחר שאתם ממליצם (תקציב עד 400 ש"ח ) הכרטיס מיועד למשחקים וקצת סרטים תודה מראש וחג שמח
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מחפש לקנות כמו שכתוב בכותרת, נגן DVD נייד. הנגן צריך להיות עם חיבור לטלוויזיה באיכות טובה, שיקרא XVID DIVX וכל שאר הפרורמטים הנפוצים חשוב גם שיקרא כתוביות כמו VOBSUB אפשר להציע גם נגנים שלא זמינים בארץ.. תודה מראש :]
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב לעריכת אודיו, צריך עזרה בהרכבת מפרט שיענה על דרישות הללו: צריך כרטיס קול מקצועי לעריכה(והקלטת גיטרות ומיקרופון) שרץ חלק עם קיובייס, לוח אמ טוב לעריכת אודיו תומך PCI-E (לכרטיס שכבר נרכש), מעבד חזק ומתאים לניהול טוב של הרבה משאבי מערכות (כגון קיובייס וכו), ווכמות מכובדת של זיכרון תקציב 3000
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-