אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות: 1. אם אני מחבר משהו לLINE IN בכרטיס קול, איך אפשר לשמוע אותו? 2.איך אפשר לשמוע את המיקרופון ברמקולים? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
-
אני לא יודע מה קרה אבל קניתי אחד מארה"ב לפני כמה שבועות והוא פשוט לא נדלק ולא קורה איתו כלום שאני מכניס למטען הנורה הירוקה נדלקת :\ אבל חוץ מזה כלום מה לעשות? איפה אפשר לתקן? זה אחריות בנ"ל? אפשר לתקן בכסף בארץ? לשלוח לתיקון לארה"ב? בבקשה עזרה ! תודה
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני מעוניין בנגן במחיר של עד300 עם איכות שמיעה (פחות אכפת לי העיצוב, מותג וכו'..) הנפח הדרוש הוא בין 4GB ל8GB.
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש אז יש את הקול של הפעלת הווינדווס , אני משמיע מוזיקה ויש קול , אבל לאחר כדקה פתאום נפסקת ההשמעה , למרות שניראה במחשב כאילו השיר ממשיך לרוץ , אבל אני לא שומע אותו (וגם לא קולות אחרים במחשב). בדקתי את הגדרות השמע , אין מצב של השתק והכל נמצא בווליום הכי גבוהה . מה יכולה להיות הבעיה ? תודה ממראש לעוזרים !!!
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקנות רמקולים עד 2000 שקל(עכשיו אני עושה שדרוג רציני בהכל אם מישהו ראה פירסמתי עוד כמה פוסטים על מפרט מחשב, מדפסת וכו'...). חשבתי על z5500 ארבע שאלות. 1. האם יש אפשרות לחבר את הרמקולים למחשב ולטלוויזיה בחדר בו זמנית(p3000e)? 2. שאלה רק לבעלי ה-z5500 (למי שאין בבקשה לא לענות על השאלה הזאת ולהסתמך על ביקורות, מפרט, זה לא אומר לי כלום. איך הרמקולים מבחינת איכות, עיצוב והאם הם שווים את הכסף? 3. אפשר למצוא משהו טוב יותר במחיר של עד 2000 שקל ללא חריגה(אפילו של 50 שקל)? והכי חשוב חדש לא יד שניה! 4. לפני 3 שנים קניתי רמקולים של creative SBS 2.1 370 ב-150 שקל. קודם כל הרמקולים ממש ממש טובים יחסית לתקציב של 150 שקל. החלטתי לקנות רמקולים חדשים, מכוון שהצליל כל כ…
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
בהמשך לנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=417614.0 בסה"כ רציתי אוזניות משולבות עם מיקרופון בחיבור USB ומצאתי דגם יחסית פשוט של מיקרוסופט ב 95¤. שלחתי את אבא שלי לקנות לי אותו ב KSP ולצערי הוא החליט על דעת עצמו "לקנות לי משהו יותר טוב" וחזר עם Logitech Clear Chat Pro שעולות יותר מפי 2 אני לא צריך את המוצר בשביל משחקי מחשב ו/או בשביל לשמוע מוזיקה אלא רק בשביל לנהל שיחות בסקייפ. השאלה שלי בעצם מתחלקת לשתיים. האם האוזניות האלו טובות והאם כדאי לי לשקול להשאיר אותן בכל זאת? (אם תגידו לי שזו חוויה מדהימה לשחק איתן במשחקי מחשב אולי בכל זאת אני אשקול להשאיר אותן למרות שממש לא רע לי עם הרמקולים שיש לי ומחוברים למחשב) אם יש כאן מישהו שהתנסה בהם ויכול ל…
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יכול ליהיות שנשרף לי רק כרטיס הקול?! היה נפילות/עליות מתח ששרפו לי כמה דברים שהיו מחוברים ופתאום גיליתי שאני לא יכול לשמוע מוזיקה. האם זה יכול להיות??? אם כן איך אני מוכיח לחברת חשמל?
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מתלבט בין השניים הנל, המחיר הוא דומה 250 - 275 שקל .. אם יש לכם הצעות אחרות אז בברכה .. תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני רוצה לרכוש מכשיר DVD חדש. יש לי כבר מכשיר אחד שקניתי לפני 4 שנים שהוא משמש אותי לאודיו ולסרטים אבל הבעייה שהוא לא קורא דיסקים צרובים ובטח שלא את כל הפורמטים היום שניתן לצרוב ב DVD-R . לכן אני רוצה לקנות מכשיר שיודע לקרוא את כל הפורמטים אבל חשוב לי שיהיה אמין ומחברה טובה בכלל זה אני מתעניין ב PIONEER . מה שאני לא יודע עליו - האם הוא קורא חוץ מ DIVX גם XVID ? שזה די חשוב בשבילי. מה שיכול לעזור לי בזה ויכול אולי גם לתת חוות דעת על המכשיר אני אשמח. זה המכשיר שאני מעוניין לקנות. http://www.lasercity.co.il/Product.asp?Pid=470&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=16&aff=zap תודה.
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
קיבלתי מגבר בן כמה עשרות שנים לפי דעתי חברת Technics דגם SU-V6X זה מגבר STEREO השאלה הוא האם הוא שווה משהו ? פשוט אין לי רמקולים לבדוק איתו
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני מחפש פלאגים שישבו טוב באוזן ואיכות סאוד גבוהה
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לרמקולים חדשים, טובים ועמידים - בסכום של עד 200 ש"ח, עם אפשרות חריגה עד 250 ש"ח. רמקולים שימושיים, לכל המטרות.. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך 22 אינצ' שישמש בתור טלוויזה. מרחק צפייה - בסביבות ה2 מטר. תקציב - 1500-2000 ש''ח. שימושים - 100% סרטים ותוכניות חשוב מאוד שיהיה אפשר לתלות את הLCD כמו תמונה ולא על זרועות.
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
-
כפי שהכותרת מרמזת,אני זקוק להמלצה שלכם על תוכנה שיכולה לקחת קובץ MP3 ולחתוך אותו כבחירתי למקטעים שבחרתי ככל העולה על רוחי. עדיפות לתוכנה פשוטה לתפעול ככל האפשר,מהירה ככל האפשר וחינמית אם ניתן. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
אני טס עוד מעט ואח שלי צריך טלויזיה בדקתי איזה טלויזיות יש עד 200$ אני מתלבט בין שני דגמים איזה יותר טוב? Toshiba 21S3 http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=20798 LG RT21FA20 http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=27104 הLG עולה בסביבות ה1400 שקל בארץ היא בעלת מסך שטוח הטושיבה עולה רק בסביבות ה1000 שקל בארץ ואין לה מסך שטוח, הLG באמת טובה יותר כי ככה היא נראית?
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
-
חיברתי את המערכת שלי ליציאה של החיבורים האחוריים. כיצד אני מגביר אותה? על מנת למוע תקין אני צריך לשים את המערכת על הכי הרבה ווליום. יש לאביט איזהשהוא מיקסר ? (כמו לקראטיב?) או שלהשתמש עם המיקסר של חלונות? בנוסף לכך: יש לי כרטיס קול של כראטיב 5.1 שעלה 210 ש"ח הוא עדיף על האונבורד שאני מקבל מ ABIT ? תודה לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אהלן חברה. אני רוצה לקנות טלווזית LCD בגודל לפחות 21 אינטץ,ובסביבות ה2000 שקל (עדיף כמה שפחות),ורצוי רמקולים מובנים. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אז זהו שאין לי ממש תקציב אבל פשוט רציתי לדעת אם הרמקולים שאני רוצה לקנות טובים הם ישמשו לשמיעת מוסיקה ולקצת צפיית סרטים. זה הדגם הזה MicroLab A-6321 2.1 Black 40W RMS StandAlone AMP http://tms.co.il/product/2540
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אממ, כמו שכבר אמרתי כאן בדיון קודם שלי, אני רוצה לקנות אוזניות. החלטתי כמובן על הSennheiser סדרת MX. כשנכנסתי לאתר של Music 10, ראיתי שהמחיר של הMX 500 גבוה משל ה550. למה זה? האם הן יותר טובות? מה עדיף לי לקנות? (ההבדל במחיר זניח). אני באמת חייב עזרה מהר, אני ממש צריך לקנות, שכן נכון לעכשיו אין לי עם מה לשמוע מוזיקה באייריבר שלי. המון תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום,אני אני צריך ייעוץ לגבי נגן מסוג דמוי-נאנו (הנגנים הלרוב ג'ינרים האלה שנראים שתי טיפות מים כמו האייפוד נאנו,אבל ממש זולים). בקיצור יש לי אפשרות לקנות את הנגן בממש ממש זול,כמעט כלום כסף יחסית. הנגן עצמו ממותג עליו לוגו של חברת גרץ (זה של המוצרי חשמל ביתיים),הוא יכול לנגן ווידאו ולהראות תמונות,מידות ומשקל זהים לנאנו. אני צריך את זה כדי לקחת איתי לחו"ל לתקופה של יותר מ-3 שבועות אוסף בינוני של שירים (150-200 שירים בערך,אולי קצת תמונות) כאשר כמעט לא תיהיה לי גישה למחשב. האם שווה לקחת את זה,או לקחת איתי נגן מיני דיסק סוני שיש לי ?
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס קול פשוט ואיכותי במחיר זול כמה שאפשר סביבות 100 שקל, לשימוש כללי מוזיקה משחקים [הוא סה"כ מחליף את הכרטיס המובנה בלוח אם שהתקלקל] שיהיה תוצרת ידועה [יש משהו חוץ מקריאטיב?] וישיהיה מתאים מינימום לסטריאו 2.1 והכי חשוב שייתמך בווינדוס 7
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-