אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי כרטיס קול של ASUS D2X עכשו משהו מוזר אני מחבר אליו אוזניות (HD595 של סייזנהיר) וגם בעוצמה הכי נמוכה (אפס!!!) עדיין אני שומע באוזניות ואפילו שומע חזק יחסית. עכשו שאני קצת מגביר, נניח שם על 5 (מתוך 100) זה כבר ממש חזק. ב10 זה כבר חצי דיסטוקט. השאלה היא מה אפשר לעשות? הייתי רוצה ש0 יהיה שקט מוחלט 20 יהיה כמו 10 שעכשו וכו'. כלומר שעוצמה תהיה הרבה יותר חלשה ונעימה. מה אפשר לעשות??
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
טוב קניתי לא משו כ"כ מוכר אבל חיברתי והכל סבבה עובד ערוצי הבסיס, עכשיו השאלה שלי איך אני גורם שהערוצים של הממיר גם יהיה אפשר לראות אותם דרך הכרטיס טלוויזיה? יש לי חיבור AV בכרטיס טלוויזיה, מה אני צריך לעשות פשוט לקנות כבל ולחבר לממיר בAV?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
בתקציב של עד 450 שקל מה יש משהו טוב? אני רוצה לראות פשוט טלוזיה במחשב יש לימסך 20 אינ'ץ אז למה לא לנצל
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
שולם אני רוצה לקנות את הכרטיס BlueGears HDA Digital X-Mystique 7.1 Gold Sound Card בשביל חיבור לרסיבר 5.1 דרך היציאה האופטית (spdif) מישהו יכול לעזור לי איפה אני יכול למצוא ביקורת על הכרטיס או מישהו שיש לו את הכרטיס שימליץ לי עם הוא עובד טוב עם רסיבר חיצוני תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
יש לי כרגע כרטיס קול של הלוח אם והזמנתי אוזניות icemat siberia קיצר רציתי לשאול אם אני ישמע בהם עדיין באיכות טובה גם אם כרטיס על הלוח אם שהכרטיס תומך גם 7.1 תודה לכל העונים ..?? ואם התשובה היא לא ואני ישמע לא טוב אז יעני עד כמה ההבדל משמעותי אם אני יהיה עם כרטיס קול על הלוח או כרטיס קול אחר ואם זה ממש משמעותי אז תמליצו לי על כרטיס קול עד 300 שח
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
יש לי כרגע כרטיס קול on board שנקרא Avance'97 במחשב הישן יש לי כרטיס PCI: Creative VIBRA128 תנו את דעתכם רק אם אתם באמת מבינים משהו בנושא איזה מהם יותר טוב ?? כי אישית אני לא מרוצה מהכרטיס און בורד הזה נראה לי שהוא לא שווה, לעומת זאת הויברה 128 דיי ישן... אבל מי יודע תודה
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
יש לי במחשב כרטיס קול מובנה של VIA מדגם AC-97 הבעיה היא שהתקנתי אתמול איזה דרייבר אליו ומאז יש בעיות לדוגמה,המוזיקה ובכלל כל מה ששומעים במחשב זה כאילו בהילוך מהיר וגם למשל לפעמים יש את הרעשים האלה של הוינדוס לדוגמה שקופץ איזה חלון או משהו ושומעים מין קול שמבסר על זה אז אצלי פשוט את הרעשים האלה למשל של הודעות שגיאה גם אז שומעים אותם מתוך המחשב אם אפשר תביא לי איזה דרייבר טוב ותפתרו לי ת'בעיות,תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
חבר שלי מחפש לקנות כרטיס קול עד 800 ש''ח. יש לו Logitech Z-5500 והוא רוצה להפיק ממנה את המיטב, הוא חשב על ה-Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional אבל נראה לי לפי הדיונים פה יש יותר טובים .. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בחדר רסיבר 5.1 של JVC מהדיוטי פרי, רמקולים אחוריים פירלס SR-377 ורמקולים קידמיים של מערכת של Aiwa SX-NS222 עכשיו אני מעוניין לקנות רמוקלים קידמיים (שיהיו מוניטורים לא בומבות, אין לי מקום...) רמקול סנטר וסאב וופר בתקציב של עד 2000 ש"ח.. עכשיו ראיתי באולסייל 5 רמקולים וסאב של חברת Alpha Technology דגם AL-180 ב 1200 שקל, שווה לקנות? ואם לא? אתם יכולים להמליץ לי על רמקולים\\חנויות לקנות? תודה רבה, רועי.
-
- 8 תגובות
- 998 צפיות
-
-
http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wo/2.RSLID?mco=D40F4FB8&nplm=T9095LL%2FA 1) מוכרים את זה בארץ? 2) כמה זה יעלה? 3) האם זה תומך בwindows? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה הדרישות שלי מהנגן הן: - קטן מאד וקומפקטי - בעל איכות שמיעה ברמה של דיסקמן בערך - usb 2.0 - רצוי 512 מגה בייט יש לציין כי איין לי את הצורך בקיבולת גדולה של יותר מגיגה לדוגמא ככה ש אני צריך או 512 או גיגה. כרגע יש לי דיסקמן בבית שאני לוקח לטיולים השונים, ככה שהנגן יחליף את הדיסקמן בטיולים למינהם ככה איין קפיצות בשיר. עכשיו התקציב הוא בערך 600 שקל בעייתי טיפה. אגב אל תציעו בכלל איי פוד, איי ריבר, מובו, הדבר היחיד שקרוב למה שאני צריך זה הריו 1.5 גיגה והוא סתם עולה יקר ועם יותר זכרון שאני לא צריך. עכשיו בדקתי טיפה באינטרנט בארץ ובחול ומצאתי בארץ את הנגן הבא: http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=5663115&type=2&product=1&category_n…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום הגיע לידי האיריבר H 10 20 גיגה שלי. כה הוא אמריקאי לא להגיד לי כמה זה לא טוב =] בכול מקרה, איני נוגע בו משום שאיני יודע מה עלי לעשות. [אני רוצה לציין שבחוברת לא מצויין כלום] מה עלי לעשות? להטעין את המכשיר ישר? לגמור את הסוללה ואז להטעין? לגמור אותה עד כ30 אחוז ואז להטעין? מה עלי לעשות בשביל להגיע למקסימום של חיי הסוללה.
-
- 11 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי מחשב טוב מאוד עם כרטיס מסך HD4870 יש בו מתאם DVI ל HD ויש לי מסך סמסונג 40 אינש שתימך FULL HD ורציתי לחבר אותו למחשב דרך כבל HD ל HD הבעיה שמרחק המחשב מהמסך הוא כ 7 מתרים ואני לא יכול לקרב אותו .. אמרו לי שקבל 10 מתר HD לא מפעיל רוזלוציות כבדות .. מה אני יכול לעשות ?
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
חברים אניי רוצה להיתעייץ איתכם אם כדי לי לקנות את ה Hercules DJ Console למי שמכיר ואם זה שווה 1355 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
ראיתי באתר של KSP אוזניות ב 30 שקל זה הדגם ?Somic Headphones & Microphone SM-808? הם ניראות יפות ואיכותיות אבל המראה יוכל להטעות לפעמיים. מי שרוצה ליראות על מה אני מדבר שיכנס לאתר של KSP וילך לקטלוג חלקים למעלה ואחרי זה למולטימדיה ( נגני ?MP3??, מצלמות, ג'ויסטיקים )? מקווה לעזרה למה 30 שקל זה ניראה לי קצת ואני רוצה ליקנות אוזניות טובות שלא יהרסו אחרי כמה חודשיים אה והאוזניות באות עם רמקול או שזה רק אוזניות
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
היי אנשים, אני מחפש אוזניות כפתור (in ear) שיחליפו את אלה של האייפוד. חשוב בעיקר האיכות והנוחות, אם הן לבנות זה יהיה נחמד. אין העדפה לחברה ספציפית, את האוזניות אני כנראה אקנה בחו"ל ככה שלינק ומחיר משוער יסיפקו כתשובה... בקשר לתקציב אני ממש לא מבין בזה, אני משער שמשהו כמו 30$ זה מספיק אבל אם יש משהו טוב במחיר גבוה יותר אני אשמח לשמוע..... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים חדשים בטווח מחירים של 400-500 שקל. עכשיו ביררתי על הרמקול הזה :Altec Lansing ATP3. תמונה: וראיתי שהם דיי טובים. עכשיו אני רוצה לדעת עם למישהו יש את הרמקולים האלה והוא יכול להגיד לי איך הם, או שיש חברה אחרת שיותר טובה מהם בטווח המחירים שציינתי. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני לא מבין גדול במחשבים ובכל הנושא הזה. אני בדיוק מתכנן לרכוש מחשב חדש - עוד השבוע. משהו בסיסי שלא יעבור את ה-2000 ש"ח. והכי הכי חשוב זה שתהיה לי שמיעה איכותית וטובה - מבחינתי שתהיה הכי טובה שיש ! שברתי את הראש בפוסט שפרסמתי בבקשה שלי להמלצה על מפרט באותו נושא. עד שהבנתי שבנושא הזה מתעסקים בזה יותר ומבינים בזה. אז בגדול השאלה שלי מתוך כל השאלות שמלוות עם אותה השאלה היא בעצם - איך אני עושה את זה שיהיה לי את השמיעה הכי טובה שקיימת. ?
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום בבעלותי מכשיר אקסבוקס המתפקד גם כדיוידי עכשיו רציתי לדעת המלצה שלכם לרמקולים עד 500 ש"ח והאם הם מתחברים לבוקס \ לטלויזיה אני ממש לא מבין בזה [אני רוצה שיתמוך גם במשחקים עם הסאונד לא רק בסרטי הדי וי די] וכמו כן הייתי מעוניין לדעת האם אני זקוק לרסיבר או לכול מכשיר נוסף תודה
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיבלתי את הטלויזיה במסגרת מבצע טריפל של הוט. התמונה מאוד חשוכה (אמנם האיכות של התמונה גבוהה מאוד).לא משנה מה אני עושה,משנה מצב צפייה (מauto לdynamic או שאר המצבים) התמונה אולי מקבלת קצת יותר אור אבל זה עדיין חשוך יחסית ומציק בעיינים.גם אם אני בmanual מגדיר את הbrightness והcontrast להיות ב100% עדיין התמונה יחסית חשוכה למה שאני רגיל מטלויזית הCRT הקודמת. כמו שציינתי מקודם איכות התמונה מעולה,פרט לכך (וזה נשמע מצחיק) שהצבעים אולי אפילו חדים מדיי בצפייה בHD כך שסרטים מצולמים נראים לפעמים כמו סרטי אנימציה תלת מימדיים (יכול להיות שזה גם בגלל שהתמונה חשוכה) איך אפשר לסדר את זה?,האם זו תקלה בטלויזיה?,צריך אולי לשחק עם הbacklight בנוסף לbrightness והcontrast? (את הauto back light …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני קונה LCD 32 אני רוצה להשתמש בטלוויזיה בשביל לראות הוט וגם לחבר למחשב ולשחק בה משחקים.... השאלה איזה איכות טלוויזהי אני צריך כדי לראות ממש טוב משחקים , ועם אני מביא HD full האם אני יראה באיכות פחות טובה טלוויזיה רגילה....
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות אוזניות לנגן MP3, עדיף שיהיה כמה שיותר זול וכמה שיותר איכותי (אני משער שזה לא הולך ביחד ) אני מתלבט בין הדגמים הבאים: SENNHEISER MX-550 - מחיר: 120 ש"ח SENNHEISER CX-300 - מחיר: 280 ש"ח SENNHEISER PX-100 - מחיר: 290 ש"ח \ מעדיף שלא בגלל הגודל... אני מעדיף כמה שיותר נייד... SONY MDR-EX51PL - מחיר: 345 ש"ח CREATIVE EP-630 - מחיר: 230 ש"ח השימוש העיקרי של האוזניות הוא לשמוע מוזיקה עם נגן MP3, בנסיעות בעיקר. 1. קיים הבדל גדול בסאונד בין הMX-550 לדגמי הIN-EAR האחרים? כי אם אני לא ארגיש בהבדל אז אקנה כבר את הMX. 2. עוד משהו: בקשר לאוזניות IN-EAR אז במקרה שאני לובש אותם ולא שומע מוזיקה, אז אני ישמע את האנשים שמדברים איתי רגיל??? 3. יש מקומות בארץ (מצ…
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, היום רכשתי אוזניות steel series siberia elite למי שלא מכיר: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=19589 אגב, אשמח אם מישהו ייתן לי חוות דעת קצרה על האזניות בכל מקרה, לאחר התייעצות עם חבר הוסבר לי שהאזניות האלה מיועדות לגיימינג כבד ולא מתאימות לצרכיי... צרכיי הם 100% מוזיקה, כוללת באסים ומשחקים שלא כוללים יכולות גבוהות של שמע, ובאמתהדגש הוא על חווית מוזיקה מדהימה, (יכול להיות שהאזניות האלה דווקא יעבדו טוב וישמיעו מוזיקה טובה ולכן אני גם מתייעץ כאן מכיוון שלא שמעתי אותם עדיין..) התקציב שלי הוא בערך המחיר של האזניות האלה (כ800 ש"ח) ויש לי יומיים להחליט האם להחזיר את האזניות ושתמליצו לי על אזניות איכותיות למוסיקה או להישאר עם האזניות האלה ושתגידו לי אם באמת אהיה מ…
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
טוב, אני מחפש אוזניות חדשות לIPOD נאנו לשמיעה בחוץ. קודם כל, עד היום שמעתי בAKG K412 או איך שלא קראו להן לפני זה (K24P או משהו). אחרי זה היה לי את הK414 שיש להן טווח טיפה שונה אבל הן סגורות, ולא כל כך נהנתי, אז לקחתי את הרפידות שלהן (רפידות עור בניגוד לספוג המגעיל של 414) ושמתי על 414 אחרות שקניתי. לאחר מכן, יצא לי לקנות את הK240 הפתוחות של AKG, שנשמעו מדהים מהמערכת, אבל לא במכשיר נייד, והיו דיי ענקיות. הבעיה היא כזאת, אני רוצה להשקיע עכשיו סכם שנע בין ה80 ל110 דולר (אפשר לחרוג, אל תקחו את זה כסכום מחייב) באוזניות פתוחות. אם יהיה צורך אני ארכוש מגבר נייד FIIO E5 או מגבר אחר,אבל אלה צריכות להיות אוזניות שהאייפוד שלי מסוגל להגביר כמו שצריך עם זה, לווליום גבוהה גם באיזורים …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוזניות שנראות לי אבל אני צריך עזרה ביעוץ.. Bose In Ear Sennheiser CX55 Sennheiser CX380 Shure SE102 תקציב עד 300 שקל.. אלו האפשרויות שהכי נראות לי עד עכשיו. אני מחפש באס הדוק וחזק. בעיקר להאוסים, היפ הופ, טרנסים וכ'ו.. ולנסיעות באוטובוסים / רכבות בזמן הצבא.. מתכנן לשלב את האוזניות יחד עם sandisk sansa clip plus. מה דעתכם ? ומה תוכלו להמליץ לי, אם לא ממה שבחרתי ? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-