עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ori-silver,

רכשתי את האוזניות dt990 של בייר,אני מחפש להם מגבר והמבחר בארץ מאוד מצומצם איזה מגברים טובים ניתן להשיג בארץ בשביל הדגם הנ"ל???

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  2. Started by Netanel o_0,

אני מחפש אוזניות זולות אבל כמה שיותר טובות עד 150 שח. האוזניות למוזיקה ומחשב (בלי הגברה מיוחדת וכו') ראיתי את 2 אלה: סנהייזר HD201 sony mdrxd100 איך הם? מה עדיף? איך בכלל אני יודע לפי המפרטים איזה אוזניות טובות יותר מהשניות? (עכבה/Db וכו'). תודה!

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  3. שמעתי שיכולות להיות בעיות להריץ קבצי וידאו HD. האם זה תלוי במעבד ובכרטיס מסך? יש בכלל היום כרטיסי מסך (חדשים) שלא מסוגלים להריץ תכני HD? משהו יודע איזה בעיות של SOUND יש? (הבנתי שעדיין אין דרייברים לתמיכה בכל קבצי ה SOUND - למשל סרטים של BLUE RAY) משהו יכול להרחיב בנושא?

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  4. שלום, קניתי אוזניות של audio-technica,דגם ATH-CKL200 מבאג לפני כמעט חצי שנה, ואני חושב שאני צריך לנקות אותם. על איזה דרכים שמעתם שאפשר לנקות אוזניות כאלו? אם לא הבנתם מה אני רוצה לנקות - אני משדבר על הרשת הזאת שרואים דרך החור של הtip (אם הוא מחובר כמובן).

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. בעד ונגד.

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  6. Started by DXT,

אני מתלבט אם לקנות כזה לזן שלי, בהיעדר נגן קלטות או כניסת אודיו במערכת באוטו. האם כדאי להשקיע בזה כמה עשרות שקלים או שיש פתרון אחר איכותי יותר שאני לא מכיר?

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  7. Started by shay999,

שלום לכולם, יש לי ארבע רמקולים וסאב. לא מזמן התקנתי ויסטה על המחשב ומעז אני לא מצליח להגדיר את הרמקולים האחוריים. למרות שהתקנתי את התוכנה של הלוח M עדיין לא עובדים ... יש לימשהו מושג מה עושים ???

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  8. Started by angelos21,

יש לי במחשב כרטיס קול מובנה על הלוח אם, ועוד כרטיס קול נפרד המורכב על הלוח אם. אני רוצה לשמוע רדיו של האינטרנט דרך הסטריאו, ורציתי לדעת האם יש דרך לנתב רק את הרדיו דרך הכרטיס קול הנפרד, כדי שהסאונד של שאר המחשב לא יהיה תלוי בו, זאת אומרת שאני יוכל לעבוד עם אפליקציות אחרות במחשב בלי קשר לחיבור של הסטריאו. האם יש תוכנה מיוחדת שעושה את הניתוב הזה??? או דרך אחרת כלשהי??? ניסיתי דרך תוכנת הרדיו לשנות אבל זה משנה את הסאונד של כל המחשב, כלומר של כל התוכנות ולא רק של הרדיו!! תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  9. יש לי נגן DVD של PHILIPS DVR75 הוא הפסיק לקראו את מרבית הדיסקים שצרבתי במחשב.... עכשיו הוא קורא רק סרטי DVD מקוריים .. מה יכולה להיות הבעי ??? הוא כבר ניגן את הדיסקים שצרובים ופתאום הוא החליט שהוא לא מזהה אותם ..

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  10. היי צריך בבקשה המלצה על מסכי טלוויזיה בגודל 55 אינץ עם הצגת רזולוצייה 4K אינני מעוניין בסמארט. אני חשבתי בנתיים על UE55NU7100 של סמסונג. אשמח לעצות אילו מסכי טלוויזיה לדעתכם הכי טובים היום גם מבחינת מחיר וגם מבחינת איכות. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. הכל פחות או יותר בכותרת http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6594&perur=2&t=9&c=199 איך הדגם הזה ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  12. אם אפשר להסביר לי מה זה תחום תדר, נצילות , התנדגדות ...... תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Analytical,

אני קונה מארה"ב בתקציב מקס' 40 דולר.התלבטויות: http://www.amazon.com/dp/B000FUESSU?smid=ATVPDKIKX0DER&tag=cnet-ce-20&linkCode=asn http://www.amazon.com/Sennheiser-CX300-B-Earbuds-Black/dp/B000E6G9RI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1225732539&sr=1-1 מיועדות למכשיר Archos 5,שיהיו כמובן כמה שיותר איכותיות ובאס חזק. אני כמעט בטוח שאלך על in ear אבל אם יש אוזניות גדולות ממש מוצלחות ושהן לא מכוערות אני אלך עליהן (חשוב שיהיה ניתן לכופף אותן לאזור הצוואר).ובקשר לזה: http://www.amazon.com/Koss-PortaPro-Headphones-with-Case/dp/B00001P4ZH תודה.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  14. שלום פורום אודיו לאחרונה הוצאתי מהבוידם את המגבר הישן שלי שעבר תיקון בסיסי של החלפת 2 קבלי סינון גדולים בספק 2 X 8000 מיקרופרד.יצרתי אותם משילוב של 2 קטנים יותר במקביל.חשוב לציין עבודה זו נעשתה לפני כמה שנים ואני רוצה להשמיש אותו היום למחשב שלי.אבל התקלה המקורית הייתה שאחרי החלפת הקבלים עבד רק ערוץ אחד חלש וערוץ אחד לא נישמע כלל והיה רעש רקע נורא חזק.היום לדעתי הם כבר התייבשו כי אלה קבלים אלקטרוליטים. אשמח לעצות ממי שיש לו רקע באלקטורניקה ומודינג איך לתקן אותו כי אחרי כל עניין הוינטאג' עשיתם לי רצון להשמיש אותו.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by tood24,

היי המלצה או מבין אלה http://www.ebay.com/itm/301231283445 http://www.ebay.com/itm/171259962603 תודה

16. ל-MP3 לא חייב משהו מקצועי (בדרך כלל כבל דק נקרע לי תוך כדי ריצה)

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  17. Started by shlomo_l,

ברשותי 2 מתאמים.... הכרטיס שברשותי יש לו יציאה של SVIDEO כמו של זה http://images.people.overclockers.ru/133120.jpg בטלוויזיה שלי יש לי רק RCA אני מחבר עם המתאם הצהוב הקטן ואני עושה חפש תצוגות.... הוא לא מוצא אך שאני משתמש עם המתאם השני המסובך הגדול הזה זה כן פועל לי אבל הוא לא נותן לי להפעיל במסך וגם בטלוויזיה הוא נותן לי רק SEWEP ז"א להחליף בינהם.... ניסיתי דרייברים אחרים אך לא.... יכול להיות שבמתאם הקטן יש לו רק 7 פינים? ובמתאם השחור הגדול יש 9 פינים? זה הסיבה? או שיש אפשרות לסדר את זה??? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  18. פירקתי רמקול של מערכת SANNYO ישנה שנשרף לה הטוויטר כנראה... לאחר חצי שעה של ניסיון לפירוק הרמקול (שהיה מודבק כמו איזה טנק בנוסף לברגים...) שמתי לב שהוופר הוא ממברנה שמחוברת לסליל שמתחבר למגנט. הטוויטר לא ניתן לפירוק, הוא ממוקם מעל הוופר, יש דרך לתקן טוויטר שנשרף ? בקשר לבאס...יש משהו שאני יכול לעשות עם היחידה הזאת ? הצעות יתקבלו בברכה ! עוד עניין: גוף המערכת עומד ללא שימוש, גם הצעות לגביו התקבלו בברכה. מיותר לציין שלמערכת אין חיבורי RCA או שום חיבור כל שהוא !

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  19. Started by avi_adam,

חוץ מעניין הבלוטוס, יש הבדלים באיכות סאונד ובאסים בניהם?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by ravid,

שלום לכולם, יש לי ברכב את המערכת הזאת: רדיו-דיסק של פיונייר דגם 580MP, רמקולים של מורל Pulse, רמקולים שהיו ברכב אבל לא רעים האמת משום מה. התכנון הוא שהרמקולים מקדימה יקבלו הגברה וגם יחובר סאב, ככה שאני צריך מגבר עם 4 ערוצים. איזה כדאי לקנות (וגם איפה) בתחום ה 1000 שקל (אם אפשר אז לא לעבור). תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by ido135,

הSonicGear Evo7 הפסיקו לעבוד לאחר שש וחצי שנים פתחתי אותם מאחורה והכל היה מחובר לא שומעים ברמקולים וגם לא בסאב ורק הצג פועל השימושים שלי הם בעיקר מוזיקה אבל גם סרטים בא בחשבון האמת שיש לי עוד מערכת בחדר 5.1 של LG אבל מחוברת בAUX למחשב כי אין כניסת SPDIF במערכת התקציב בין 700 ל800

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by TomB,

יש הכנות מיוחדות שכדאי לעשות לפני שמקליטים מטייפ למחשב (דרך הLINE IN)? תוכנה מסויימת שעושה את זה טוב יותר מאחרות? קצב/איכות דגימה מומלצים לקבלת האיכות הטובה ביותר?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by בזיק,

יש לי רמקולים בלי חיבור לאוזניות. אני רוצה אפשרות לשמוע דרך האוזניות יש איזו דרך לארגן חיבור כזה?

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  24. חיברתי מיקרופון(בשביל משחקי רשת) ולא שומעים דרכו כלום. כנראה צריך לסמן איפשהו V או משהו כזה. פעם כשהייתי מחבר כל דבר, היה קופץ חלון כזה בכדי לאשר שאכן חיברתי את מה שהמחשב חושב שחיברתי, והיום זה כבר לא קורה. בכל מקרה, איך אני מפעיל את המיקרופון? אני כרגע בתצורה של 5.1 אם זה משנה.(ויסטה, דרייבר soundmax black hawk) תודה. הסתדרתי, אפשר לנעול.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  25. Started by rotemk,

שלום, אשמח לקבל המלצה על lcd. מינימום גודל של 32 אינץ'. טווח מחירים 4-5 אלפי שקלים. ישמש לצפייה בסרטים, כבלים, עבודה עם מחשב. תודה.

• 0 תגובות
    • 486 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.