עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. האם אני אוכל להכניס סרט 480 על 576 ל iRiver H320 ??????? לאחר ביצוע ההמרה ?????? ויש לי גם כמה 320 אל 240 ו384 על 282 =הסרט אם תרגום מובנה , ישנה משו = ?????? בבקש תענו לי בכן או לא זה לא לוקח הרבה זמן !!!!!!!!!!!! ואיך ממירים ??????????????????????? ואם אבוד כיאלו אי אפשר לשנות גודל בשביל להכניס את זה לתוך האיריבר ?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  2. Started by Armageddon1,

אני רוצה LCD ''37 רוב השימושים יהיו לPS3 וסרטי DIVX\DVD תקציב עד 5 אלף שקל . מה שכן אני לא יודע אם צריך FHD .

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  3. שלום רציתי לרכוש כרטיס קול חדש ואני מתלבט בין כמה M-AUDIO REVOLUTION 5.1 AuzenTech HDA X-Mystique 7.1 Gold PCI Sound Card או בין ה XFI הם הולכים להיות מחוברים למגבר של yamaha htr5830 עם יד על הלב אני לא מבין גדול בין כל הסוגים ובין כל הדברים ואני לא רוצה להסתבך עם כל היצאות אבל נמאס לי מ Onboard בצורה היסטרית. רציתי לדעת מה מומלץ לקנות שגם לא תהיה לי בעיות לחבר . כמו כן השימוש העיקרי זה לראות סרטים ( כמעט כל השימוש ) + לשמוע מוזיקה mp3 + pandora . תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  4. Started by eladbu,

האם קיים קייס לאיאודיו X5L שהוא לא העור השחור הזה? אני מחפש משהו מסיליקון!כי השחור פשוט נראה זוועה

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  5. אזז ככה אני ממש לא בעסקי האוזניות, אבל אני מחפש משהו כבד לא IN EAR שיתחבר למגבר מאוד חזק ויתן איכות צליל טובה. התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח אבל באמת אני צריך משהו שיתן ערך לכסף ומבחינת חוזק לא ישבר אחרי חודש. תודה..

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  6. http://www1.zap.co.il/models.asp?Sog=E-TV&DB4095=4138&DB6195=140532&DB26931=461527&DB4091=4108&orderby=price

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  7. שהרמקולים יתחברו למחשב בעיקר למוזיקת רוק ומטאל, בבקשה המלצות מכמה תחומי מחיר ומה הכי משתלם יחסית למחיר. תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  8. יש לי שני רמקולים רצפתים גדולים ואני רוצה לחבר אותם למחשב... איך אני עושה את זה ? רסיבר? מגבר? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  9. Started by e-d-a,

היי הרבה זמן אני מחפש הזדמנות טובה לקנות נגן ועכשיו ההזדמנות הגיעה שאחותי טסה לתאילנד. אז ככה יצא לי כבר לפתוח דיון על איזה נגן לקנות אבל לא יצא מזה כלום כי רק התחילו להתווכח שם אנשים על איזה חברה\נגן יותר טוב ושחכו את המטרה של הדיון. בכל מקרה מה שחשוב לי בנגן זה: שיהיה 20GB ומעלה. זמן סוללה לפחות של 12 שעות ומעלה. יכולת לראות סרטים מלאים. שיהיה אפשרות לסדר את השירים בתקיות בדיוק כמו במחשב (ולא שהנגן ישנה את הסדר לפי ID3 TAG כמו שהאי פוד מיני שהיה לי היה עושה). שיהיה שליטה מאוד מאוד נוחה במכשיר. כמו כן די חשוב לי תמיכה (אפילו מלאה) בעברית. בכל מקרה הנגנים שאני מכיר שבערך בדרישות האלה הם X5L ו IPOD VIDEO והסיבה היחידה שאני לא קונה את הIPOD היא בגלל שאפשר לסדר שם את השירים …

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  10. Started by tm1988,

ניסיתי בעזרת שתי תוכנות להפוך את שמות הטגים אבל משום מה זה לא יוצא לי לעברית הפוכה אלא למשהו מוזר הנה תמונה: איך אפשר לפתור את זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  11. Started by amit133,

יש לי מערכת קולנוע ביתית ואני צריך לקנות רק רסיבר, אני חשבתי על הרסיבר הזה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=731519 האם יש לכם הצעות טובות יותר שנכנסות לתקציב שלא עולה על 2000 שקל? אני תיכננתי לחבר את המחשב עם כבל HDMI לטלויזיה ואת הרסיבר לחבר בחיבור של דולבי דיגטל למחשב, אבל יצא לי לדבר עם מישהו והוא אמר לי שאצלו המחשב מחובר בכבל HDMI לרסיבר והרסיבר מחובר לטלויזיה. האם זה טוב יותר וכדאי לי גם לעשות ככה?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  12. Started by MDK,

אתם מכירים את האוזניות האלה ZALMAN 5.1...זה שווה לא? עולה רק כ- 300 שקל...נשמע חשוד 8) אני חושב שמישהו פה אמר פעם שאוזניות זה לא מתאים לסראונד או משהו ושזה לא טוב. מה אתם אומרים..? נ.ב. --- זה נחשב אוזניות אבל זה 5.1 ערוצים אז איך הכרטיס קול יזהה את זה ? דבר נוסף : איך ניתן לשלוט על הווליום של האוזניות חיצונית למחשב, אם אין את הגלגלת הזו

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  13. אז ככה הייתי היום בשזר וקניתי כבל של חיבור דיוידי למחשב בישביל סאונד(לדיוידי מחוברת מערכת 5.1) אז ככה הכבל הוא מצד אחד מתחבר ל מחשב לכרטיס קול ובצד השני הוא מתחבר לדיוידי שתי בננות אחת אדמוה ואחת לבנה וזה באמת הבננות שיש מאחורי הדיוידי הם כזה אחת מעל השניה הצהובה בכלל במקום אחר אז ככה חיברתי הכל טוב ויפה אבל לא שומעים סאונד מהרמקולים אז למה זה ? מה עשיתי לא טוב ? יש משו לא מוגדר אולי ? אגב הרמקולים מחוברים לדיוידי בחיבור חוטים חשופים כאלה שמכניסים לתוך מפרצים שיש על הדיוידי אם אתם יודעים מה זה ואתם יכולים לעזור אז תודה רבה...

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  14. שלום, יש לי רמקולים בתצורה 2.1 (שני רמקולים עם סאב וופר), ושני הרמקולים של הסטריאו מחוברים לסאב וופר בפלאג נשלף והסאב מחובר לשקע הירוק בלוח אם. השאלה שלי אם אפשר להוציא את שני הרמקולים מהסאב ולחבר אותו לג'ק הירוק בלוח האם ואת הסאב וופר לחבר בניפרד לשקע של הבאס בלוח אם. תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  15. Started by Nitzan88,

החלטתי לקנות רמקולים למחשב במקום המערכת שמחוברת למחשב וגורמת הבהובים במסך ה LCD תוכלו להמליץ לי על רמקולים טובים איך הרמקולים SBS390 Creative

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  16. Started by gshhar,

שלום לכולם. יש לי את הסט של לוג'יטק Z560 אם אני לא טועה (זה הסט שכבר לא מוכרים - 4 רמקולים וסאב) ואני מחפש כרטיס קול ט ו ב ו א י כ ו ת י למשחקים וקצת למוזיקה. תקציב - עד 800 שקל בערך אני רצוי פחות. בעיקרון אני לא בעיניינים ומכיר רק את קרייטיב אבל לאחרונה שמתי לב שיש משהו שנקרא מאיה או משהו כזה. מה ההבדלים ומה אתם מציעים לי?

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  17. Started by Check_Point,

התקציב הוא בן 600-800 שקל. אני מעדיף דיוידי רגיל (שאינו קורא divx) מצוין, מאשר דיוידי divx , בינוני. אם בתקציב יש divx מצוין, דהיינו. איזה כדאי לקחת ?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  18. Started by rap 4 ever,

טוב עד היום הישתמשתי ב aiwa karaoke nsx-v30 .. אני מחפש רמקולים איכותיים ( קניה בארץ ) שימוש בעיקר למוזיקה וצפייה בסרטים , עדיפות ל 2.1 עד 1000 שקל תודה

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  19. Started by pooo,

אני מתלבט בין SonicGear Evo8 SonicGear Evo7(מה ההבדל מהEvo8 - כי העוצמות אותו דבר) Philips SPA5300

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  20. שלום, אני מחפש מדיה סנטר שניתן יהיה לחבר עליו את הממיר, מחשב והמגבר ולשלוט על הכל ממנו לדוגמא שאם אני ארצה לראות טלויזיה אני בוחר דרך המדיה סנטר והוא משדר לי את הממיר אם אני ארצה לראות את המחשב אני בוחר את המחשב והוא יציג לי אותו על המסך וכך הלאה מישהו מכיר מוצר טוב אם בכלל קיים כזה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  21. Started by mik_amar,

אני רוצה לקנות נגן פלאש של בערך 2-4 ג'יגה ואני צריך הצעות... התקציב שלי הוא 1000 שקל בערך אבל אפשר לחרוג באיזה 100 שקל... תודה מראש!!

• 8 תגובות
    • 641 צפיות
  22. Started by roei88,

שלום אני מחפש רמקולים ניידים, לא משהו יקר מידי אבל שיהיו באיכות סבירה כמה דגמים שמצאתי http://www.photo-print.co.il/photoPrint-virtualShops/productDescription.aspx?sid=80&proId=1156&code=3 http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2852864&refid=6 http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=71213&saleNo=1351787&comp=1 מישהו התנסה איתם? שומעים בסדר? אני יודע שהם לא מתקרבים לאיכות של קריאייטיב ולוג'יטק אבל בשביל רמקולים שאני ישמע בהם פעם ב.. לא צריך להוציא 400 שקל יש משהו אחר עד 150 ש"ח?

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  23. שלום! יש לי כרטיס zs 2 gamer ואני לא יודע איזה רמקולים ליקנות!!! זה או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_156&products_id=786 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_156&products_id=2144 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_156&products_id=5550 או http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=4912 דרך אגב זה רק למוזיקה!!! ואל תיסתכלו על המחיר כי הכסף זה לא הבעיה... כי הקרייטיב עולה איזה 900 והשאר עד 600 ככה אז זה לא הבעיה בתודה Rima41

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  24. לעזרתם אודה: 1. הרכישה תתבצע בארה"ב והמסך ישלח במכולה לישראל, אוודא שהמסך יתמוך ב 110v-220v ותדירות סיגנל 50/60 הרץ, האם חשוב לוודא דבר מה נוסף? 2. אשמח לקבל המלצות לטלויזיות לאור הקריטריונים המפורטים מטה. אין לי הגדרת תקציב ספציפית, אנסה להתאים את עצמי לממצאים, אבל אבדוק את הדגמים שתציינו בחנויות בארה"ב ע"מ לבדוק מה פערי המחיר. מרחק צפייה של כ 3 מטרים, מעוניינים בגודל של 65"-75", (היום אנו צופים מהמרחק הזה ב "50 והוא קטן לנו). חשוב שהמסך יהיה 4K (יחובר אליו גם Xbox Series X שהוא 4K), חשוב שהוא יהיה חכם (תמיכה בנטפליקס, הולו, אמאזון פריים, יוטיוב, אפל TV וכו'), המסך יהיה בסלון הבית, חשוב שהמסך יהיה של חברה אמינה וטובה. …

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  25. Started by coolmeen,

שלום אני מבקש ממכם עצה בקשר לנגן mp3 מבוסס usb , 512 mb ,איזה כדי לי לבחור ובאיזה מחיר! תודה רבה

• 3 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.