אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
מחפש כרטיס שרצוי שיהיו לו התכונות הבאות... 1.תמיכה ב מדיה סנטר של ויסטה 2.איכות צפיה טובה 3.איכות הקלטה טובה(רצוי תועמת לאיכות הצפיה) 4.שיהיה לו אפשרויות כגון pause בזמן אמת 5.רצוי גם שלט חיחי^^ תודה רבה מראש!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות את ה CX300 ב 215 שקל חדשות מהחנות באוזניות שיש לי עכשיו סתם איזה מהשהו מאעפן יש לי בקיקים גרר גרר קיצור כבר גוססות אז חשבתי על האוזניות האלה מה אומרים שווה במחיר הזה? מה שהבנתי זה יוצא לי הכי זול בארץ
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
ההגדרות כמו: תאורת מסך.... וכו תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני צריך מסך כלהלן: -כמה שיותר קטן (מצידי 7" ומעלה, פשוט כי אני לא צריך יותר מזה, אבל זה גם יכול להיות 15" או משהו כזה אם ההפרש מחירים הוא מגוחך) -כניסת RCA, בתקווה שעוד אפשר למצוא דברים כאלה -איכות תמונה בינונית ומעלה, רצוי עם פחות מריחות ככל שניתן (זמן תגובה נמוך) -שיהיה ניתן לתלייה על קיר -לא צריך רמקולים, אין העדפה לרחב או לא רחב -שתהיה תאימות לXBOX 360 PAL למקרה שאתם תוהים מה הסיפור של הבקשה שלי, אני צריך מסך בשביל להציג את זה בלבד: כאשר הXBOX 360 עושה פה את העיבוד (מדובר במשחק ROCK BAND) ולא, מה שהולך ברקע לא ממש מעניין אותי תודה
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני שומע מוזיקה מסוג היפ הופ על וליום 4 והבאס עומד על 50 הסאב מרעיש כזה ,הרעש מגיע יותר מהקופסא אני חושב. אם מישהו ניתקל בזה להגיד לי! יש לי חבר שיש לו אותה המערכת ואין שום בעיה אפילו על וליום 6. ואני מאוד מרוצה מהרמקולים האלו.
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני צריך רמקולים איכותיים לחדר קצת רקע למהלך, אני בשלבים של קניית מחשב חדש, לא יודע אם אני יקנה כרטיס קול מיוחד או שאני יסתפק בכרטיס קול המובנה בכל מקרה החדר שלי הוא 4 על 3 , אני מעוניין ב 4 רמקולים סראונד וגם לא יזיק איזה סאב ככה למטה הרמקולים בעיקר למוסיקה, וקצת גם משחקים בקשר לתקציב עד 1200 שח תודה לכל מי שמגיב
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
ערב טוב. אני מודע לזה שהפורום עוסק במסכי מחשב אבל לא מצאתי מקום יותר טוב לשאול בו אז אני אשאל פה. יש לנו סלון קטן ,כ-2.5 מטר בין המקום שבו הטלויזיה תעמוד לבין המקום שבו ישב הצופה. כרגע ההתלבטות היא בין 32" ל37". אני בכיוון של לקחת את ה32" אבל אשמח לשמוע את דעתכם\ניסיונכם. במידה ואני הולך על ה32" יש דגם מומלץ בטווח של 3-3.5 אלף שקל? מה ההבדל בין Full HD ל-HD ready? הבנתי שSONY הרבה יותר יקרים מהשאר,השם של המותג מדבר בעד עצמו,האם כדאי להוסיף קצת\הרבה כדי להשקיע בדגם של החברה הנ"ל? אשמח אם משהו ימליץ על דגם של SONY שלא חורג בהרבה מהתקציב או אפילו נכנס בתקציב. תודה.
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי שאלה. חשבתי על זה, האם אפשר לחבר לכרטיס טלווזיה (בעל כניסת RCAX3) את הסוני פלייסטיישן 2 שלי? ולראות את התמונה במסך של המחשב. (שיוצא בHDMI/DVI) אשמח אם תענו לי אורי. וד"א. איזה כרטיס טלוויזיה מומלץ בכל טווח מחירים. איכות הכי קרובה לשידור טלוויזיה רגיל. עם VISTA MEDIA CENTER ככה שיהיה תואם, ושלט
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי כרטיס Winfast tv 2000 rm שמחובר ליס . טכנאי של יס הרכיב בננה קטנה לכרטיס ויש תצוגה. אבל אין קול. הלוח אם הוא MSI P965 NEO-F 7.1 1GLAN אולי התלבלתי בחיבור הכבל אודיו הקטן שבכרטיס טלווזיה,לאן הוא אמור להתחבר? בכל אופן,התוכנה של הכרטיס מנגנת סרטים עם סאונד.
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני עובד מקנות מחשב חדש. עכשיו IVORY נתנו לי לבחור איזה אוזניות שאני רוצה. יש המלצה לאוזניות איכותיות לגיימר? חשוב שיהיה מאייבורי תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
- בצבע שחור - שליטה על ההפעלה שלהם והווליום בצורה נוחה
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, לפני חודש וחצי- חודשיים קניתי מחשב חדש מלוג'יק פי סי , ואיתם רמקולים חדשים (ATP3), עד לפני כמה זמן הכל עבד נהדר, בהתחלה העיגול הזה שאיתו מגבירים\מנמיכים את הווליום נהיה כזה חלש והייתי יכול קצת להזיז אותו וכשאני כזה מזיז אותו טיפה למטה זה פתאום מגביר מאוד את הווליום. עם הבעיה הזאת עוד הסתדרתי, אבל עכשיו הרמקולים מתחילים לעשות כזה רעש טרררר (לא יודע איך להסביר במילים) והטרררר נהיה חזק\חלש ככל שמגבירים\מחלישים את הווליום, על זה אני כבר לא יכול להבליג, זה מעצבן, מוציא מריכוז ואני לא יכול ככה.. אם אני יפנה ללוג'יק הם אמורים להחליף לי את הרמקולים? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
לאחר חודשים של אי פעילות בפורום חזרתי עם שאלות יש בידי אפשרות לקנות נגן MP3 של IRIVER : IFP795 ושאלותיי הן: האם כדאי לקנות? מה איכות ההקלטה? זמן סוללה? אחריות?
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
המחיר לא מוגבל. צריך אוזניות איכותיות מאוד לשמיעת מוזיקה וצלילים מאוד מדוייקים. בקיצור אוזניות מעולות . אני צריך גם לדעת איך מבינים את המפרט הטכני של אוזניות . תודה על ההקשבה ועל העזרה .
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
ברצוני לקנות רמקולים ניידים למחשב נייד ו לאייפון מה אתם אומרים על הרמקולים הבאים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7723&perur=2&t=16&c=296 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10885&perur=2&t=9&c=199 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10075&perur=2&t=9&c=199 איכות סאונד חברה מחיר?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הרמקולים האלו מאיביי בממש זול מה אתם אומרים עליהם? ואיך ישמעו איתם עם כרטיס קול שעל הלוח אם k8ns-939?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש למישהו מושג למה ב- Sennheiser CX300 האורך של החוטים שונה? תודה..
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
קיבלתי איזה דיסק עם מעריב לנוער שיש בו 2 שירים... עכשיו אני קולט השיר שוקל 130 מגה ל 13 דק' ובאיכות 1411 איפה מורידים שירים בכזאת איכות?? יש לי סיכוי למצוא שירים שאני רוצה בכזאת איכות? חח
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מה דעתכם על HDR-910- APEX ? יש אותו בפומביות ב99 ש"ח +..! תודה
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
אם יש פה מישהו שרכש לאחרונה את הPV80 מיורוקום רציתי לשאול איפה המסך הזה מיוצר איפה ניתן לרכוש באספקה מיידית ובמחיר טוב. בכמה מקומות ששאלתי או שאמרו שאין כבר להשיג או שזרקו לי מחיר בשמיים
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
שלום לכולם לא מזמן קראתי על הפורמט FLAC אבל לא הבנתי איפה אני מוריד שירים בפורמט כזה מישהוא יכול אולי להרחיב לי בנושא הזה?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מאמר מאוד מעניין: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3411
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-