עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by The Winter King,

החל ממאי 2008 כל סרטי הHD של WB (ואחותה הקטנה NEW LINE, שהוציאו את סרטי "שר הטבעות") יצאו בלעדית בפורמט הנ"ל. מה אתם אומרים...?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  2. Started by mich4,

הבעיה היא כזאת , האוזניות הקודמות שלי היו מחוברות למחשב דרך המערכת ופעלו מצויין עד שנשברו : ( אז קניתי את ה SENNHEISER , התקנתי הכל וניסיתי את הסאונד , כשהפעלתי קובץ מוזיקה כלשהוא , הסאונד נשמע ממש שונה כאילו יש PITCH מאוד גבוהה כאשר ניסיתי את האוזניות בCALL OF DUTY כל ירייה של הנשק נשמעה כמו זכוכית מתנפצת ד"א יש לי כרטיס קול ON BOARD של REALTEK עם דרייבר מעודכן הדגם של הלוח: Gigabyte GA-8I945GZME-RH אז השאלה שלי כזאת , יש איזה דרך לנסות לתקן את זה ? כי שיחקתי קצת בהגדרות של ה REALTEK HD AUDIO ולא הצלחתי לעשות דבר : < אולי יש איזה הגדרות או אפילו דריבר אחר במקום ה REALTEK שיכול לעזור? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  3. אהלן חבר'ה...אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט בין שני כרטיסי הקול הבאים...עד היום לא הצלחתי למצוא הבדל ביניהם חוץ מזה שלאחד מצורף לשם המילה GAMER והוא עולה בערך 100 ש"ח יותר...אולי אתם תצליחו לעזור לי להבין להבין מה ההבדל בין הכרטיסים.הנה הקישורים למפרטים שלהם: http://us.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=16770&nav=3 http://us.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=15853

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  4. אז ככה אני מחבר את המסך(שתומך בNR בוודאות) אל המחשב הנייד בעזרת כבל HD. המחשב מייד מזהה את המסך ואת הרזולוציה האופטימלית שלו ומתכוון בהתאם, אך התמונה מוצגת רק במרכז המסך, מן ריבוע ומסביבו שחור. אין לי שום דרך למתוח את התצוגה, כשאני משנה את הרזולוציה ל1280*720 התמונה מוצגת על כול המסך. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  5. Started by Ancient1,

http://www.ngohq.com/home.php?page=articles&go=read&arc_id=124

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  6. Started by Ido Gabriel,

ראשית הייתי רוצה לומר תודה רבה על העזרה תמיד טוב לדעת שיש איפה לשאול שאלות ולקבל עזרה באופן מהיר ואיכותי. ברצוני לרכוש נגן MP3 ולאחר התלבטויות רבות החלטתי להעזר בכם כדי לבחור את הנגן האולטימטיבי בשבילי הדרישות שלי לנגן הם זכרון: 40 ג'יגה לפחות (רצוי יותר אפילו) רדיו: שיהיה סוללה: בעלת חיים ארוכים צג: צבעוני (יכולת צפייה בקטעי וידאו\ תמונות) USB ON THE GO (חשוב מאוד) לאחרונה נתקלתי בסידרת X5 של I AOUDIO שנראתה כמושלמת אך לרוע המזל הבנתי שכדי להטעין\להעלות קבצים עלי תמיד להשתמש במתאם\עריסת הטעינה דבר שלפי דעתי הוא מסורבל ולא נחוץ. האם למישהו יש רעיון לנגן איכותי שכזה? עלי לבקש תגובה בהולה מכיוון שאני קונה את הנגן ברצה"ב והאדם שיביא את זה איתו בחזרה לארץ חוזר ביום שישי. שוב …

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  7. Started by pogacsa,

שלום , אני חדש, לכן סליחה מראש על הבורות! 1. מה שאני רוצה: להעביר תקליטים ישנים(ויניל) למחשב, ולצרוב ל-CD. 2. התקנתי את כל הדרוש (פטיפון-מגבר טוב-כבלים RCA , ותוכנת Audacity , אבל כרטיס המובנה המעפן AC'97 לא עושה לי כלום, לכן השאלה: 3. אני רוצה להתקין כרטיס PCI , ולאחר צמצום (בעיקר תקציבי), אני מבקש לבחור בין שני כרטיסים: 1- Audigy 2 value , במחיר 375 שח, או 2- Audigy value , במחיר 221 שח. 4. אין לי שום כוונות לשימושי אודיו נוספים. האם הכרטיס הזול יעשה לי את העבודה? האם יש המלצות לכרטיסים אחרים סבירים? בתודה מראש!

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  8. היי אז ככה יש לי PSP שמי שמכיר אותו יודע שיש לו סאונד איכותי אבל לא חזק... אז אני מחפש לקנות אוזניות עם הגברה שיהיה אפשר להינות מהסרט\מוסיקה ברכבת אבל חשוב שיהיו EARPHONES כי אני לא אשים עלי אוזניות גדולות בנסיעות חיפשתי קצת בחנויות כמו קרביץ ובאג ולא מצאתי אני מבין שדבר כזה לא קל למצוא תודה לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  9. Started by GanJaval,

אין אפשרות לקנות בחול. האוזניות בעיקר למשחקים (רשת יעני לדעת מאיפה הוא בא וכאלה ) וגם מוזיקה תעזרו לי בבקשה כי אנ מתכוון לקנות עוד החודש הזה

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  10. לפני כשנה קניתי את מחשב עם רמקולים creative ispire 2500 עם הסאב 2.1... ואני אוהב לשמוע מוזיקה ברמת קול גבוה.. (למי שמכיר את הרמקולים אז זה ברמה 4-6 פלוס מינוס) ועכשיו אני שם לב שהרמקול השמאלי חלש בהרבה מהרמקול הימני.. זה אומר שהרמקול נדפק? (כל החיבורים מהודקים היטב).. עכשיו שאני שומע משהו נגיד בווינאמפ אני מעביר את רוב חוזק השמיעה לרמקול שמאל כדי שיהיה איזון מסויים.. יש משהו לעשות בעניין?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  11. Started by bobby323,

בלי יכולות משחק מיועד למסנג'ר ב wifi

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  12. Started by R9547655G,

או שכדאי IFP-795 + CX300 OR T30 + CX300 OR T30 + EP-630 OR IFP-795 + EP-630 ? מה היה השילוב הטוב יותר?

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  13. שלום רב, הייתי רוצה לקבל עזרה בבחירה של המיקום הנכון ביותר של הרמקולים בחדרי, מצורפת להלן תמונה בה ישנן ארבע אפשרויות. אני חושב שזה מובן, אך אציין בכל זאת שהרמקולים של המערכת מחוברים לטלויזיה. כמו כן, היחס בין הרהיטים/רמקולים הוא מדויק ביחס למדידות שונות בחדר שלי. *הרמקולים הקטנים תמיד יהיו תלויים למעלה בפינות של החדר. *בתמונה השמאלית העליונה, הרמקולים המרכזיים תלויים על הקירות, אך הבנתי מהמדריך שרצוי שהם יהיו במרחק של 40 ס"מ לפחות מהקיר מכיוון שהם מפיקים באס (נכון / לא נכון?). אשמח לתשובות עינייניות והצעות חדשות למיקום הרמקולים. בתודה, רועי. *עריכה: התמונה לא עולה. אני אנסה להחליף אתר.

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  14. אני רוצה DVD שקורא DIVX (מאוד חשוב), בתקציב של 300-400 ש"ח, משהו טוב של חברה טובה.... (אם צריך להגדיל את התקציב אין בעייה) אני מעוניין גם לחבר את ה-DVD למערכת בסלון (2 רמקולים + רסיבר), אז תמלצו לי איך אני מחבר את ה-DVD לרסיבר (בעזרת איזה כבל....) ודבר מאוד חשוב- כשהוא קורא DIVX, אז שהוא יוכל לקרוא כתוביות בעברית!!!!! אם הוא יוכל לקרוא גם סרטי HDTV זה יהיה עוד יותר מצויין (כמובן שתלוי בתקציב) תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  15. Started by azalin,

אני מחליף את הכרטיס קול שלי ורציתי לשמוע קצת הצעות שמעתי את Maudio 1010lt ואת ה delta 44 שתיהם נשמעים מעולה חבר שלי הציע ללכת לכיוון של של MAYA 44 MK2 למרות שמעולם לא יצא לי לשמוע אותו אני צריך את הכרטיס נטו למוסיקה סטריאו ומדי פעם הקלטה (בעיקר גיטרה) אבל לא חיוני אשמח לשמוע הצעות והמלצות תודה מראש לכל המגיבים

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  16. ‏CREATIVE X-Fi XtremeGamer‎ ראיתי אותו ב-ksp ב-475 ש"ח. האם אני אשמע באיכות סאונד בהרבה יותר טובה מאשר בכרטיס קול המובנה שיש לי?

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  17. http://www1.zap.co.il/models.asp?Sog=E-TV&DB4095=4138&DB6195=140532&DB26931=461527&DB4091=4108&orderby=price

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  18. מהי התוכנה המהירה ביותר והנוחה מבחינת GUI לדחיסת שירים מדיסק ל MP3

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  19. Started by aytek,

שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים 2.1 אייכותיים בסביבות ה- 400-500 ש"ח. המלצה טובה קיבלתי על Altec Lancing דגם ATP3. הרמקולים מעולים אך כבר מיושנים וקשה למצא אותם (לא מיוצרים יותר). יש למישהו המלצה לסט דומה במחיר דומה? תודה, ניסים

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  20. שלום, ניסתי להפעיל קובץ מדיה פלייר (מהאתר של מיקרוסופט נראה לי) מסוג 720P והווידאו והאודיו רצו מסונכרנים בצורה יפה. כאשר קובץ מסוג 1080P בקושי ראו משהו התמונה קפצה בדילוגים כל כמה שניות. תודה, HaimTS

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  21. Started by rudyzplace,

שלום לכולם, אני רוצה להרכיב אוזניה בודדת במקום אחת מה-2 אוזניות שיש לי באוזניות. ( האוזניה הבודדת בעלת מתקן תלייה על האוזן) חתכתי זוג אוזניות ישן (שעובד) וחיברתי ל (+) ול (-) בהתאמה את האוזניה הבודדת. (ניתקתי רק את ה RIGHT מהזוג הישן) לא שומעים כלום . חיברתי חזרה את האוזניה המקורית החתוכה, ואיזה פלא - אפילו איתה לא שומעים כלום. מה אני עושה לא בסדר? לא מספיק לחבר את הכבלים 1 ל-1 על מנת שאני יקבל סאונד?? ( יש מעין חוט תפירה שכבלים מלופפים סביבו אולי הוא קשור??) בבקשה אם מישהו יודע, אני אודה לו מאוד.

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  22. אחד מהמאפיינים של רמקולים זה התצורה בה הם באים למשל 2.1 במחשב יש לי כרטיס קול של 5.1 זה אומר שאוכל לנצל את מלוא האיכות רק אם אקנה רמקולים גם בתצורה של 5.1 או שאין כל קשר? מה באמת ההבדל באיכות קול? (קצת קשה להסביר אני יודע, אבל בכל זאת אשמח לתשובה כללית או סתם תחושה אפילו) אם אקנה למשל 5.1 ולא אפזר אותם אלא אשים אותם צמוד אחד לשני וכולם יהיו מלפניי - האיכות תהיה אותו דבר אם אשים רמקולים 2.1 לפניי? תודה מראש

23. Started by Satlan,

סאפ אני שומע בווינאמפ שירים וזה, עכשיו הבאס שלי חזק מדי ... איך אפשר להנמיך אותו נב הוא כבר מונמך פיזית

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  24. Started by iNi,

שלום.. חיפשתי תשובה לשאלה שלי אך לא מצאתי בהרבה מקומות אז חשבתי אולי יעזרו לי לפתור את זה פה.. ככה הכנסתי מוזיקה לנגן והכל טוב ויפה כאשר אני מדליק אותו אני מחכה דקה לוחץ על Music וכאשר אני לוחץ הנגן מתכבה והוא פותח את עצמו מחדש.. אם אני נכנס לפעולות אחרות שומדבר לא קורה (יעני הכל תקין) וזה רק קורה כשאני רוצה לשמוע מוזיקה.. מישהו יכול לעזור לי?! או שזה רק בטיפול של טכנאי?? תודה לעוזרים..

25. Started by eladbu,

האם קיים קייס לאיאודיו X5L שהוא לא העור השחור הזה? אני מחפש משהו מסיליקון!כי השחור פשוט נראה זוועה

• 2 תגובות
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.