אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
בעקבות בעיה בכרטיס הקול O\B שלי, שכרגע אני לא רוצה לפרט עליה, החלטתי לקנות כ.קול.. עכשיו, אני צריך המלצה לכרטיס קול הכי פשוט.. יש לי 2 רמקולים (הרמקולים של המערכת- מחוברים למחשב).. בעיקרון, אני צריך כ.קול פשוט, אבל שלא יהיה סתם איזה גרוטאה.. התקציב הוא 200 שח, אפשר לחרוג עד 300 אם הכרטיס שווה את המחיר. תודה רבה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מערכת נורמלית לסלון... מכיון שאני כמעט ולא מבין בדברים הללו אודה לכם מאוד אם תעזרו. הציעו לי משהו pure acoustics?! אין לי מושג מה זה. הסבר! תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד משהו על: http://creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=11226&nav=0 אפשר להשיג אותה בארץ והאם היא בכלל שווה משהו? וחוץ מזה אני רוצה לחבר למערכת הנ"ל רמקולים (5.1 או 7.1 ) שמיועדים לחדר בגודל 5*5 מטרים. יש קיר אחורי אין קיר צד ימין וצד שמאל הוא חלון גדול. זה המרחב והוא קצת בעייתי אז אני צריך עזרה. דגם של רמקולים יכול מאוד לעזור.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום אני רואה שכולם פה קונים ב 400+ וכו'.. ובטח תגידו לי שזה לא מספיק או משו אבל אני לא אודיופיל בדרך כלל אני משתמש באוזניות הפשוטות של ה15ש"ח אתמול שלי בדיוק נישברו והיום קיבלתי 150 שקל.. אני צריך אותם בעיקר למשחקים ותוכנות דיבור (VENT TS SKYPE ...) וגם מוזיקה אבל בעיקר משחקים ושהיו נוחות. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני רוצה מידע על כרטיסי טלויזיה! איזה חברות נחשבות? איזה תקציב נחשב לזול מידאי? תכונות שיש לכרטיסים וכדאי לשים אליהם לב אם קיימות יש כרטיסים שאפשר לעצור בהם תמונה והם יקליטו את מה שפיספסתי ואז אוכל להתחיל מחדש במקום שבו עצרתי? איזה כרטיס יותר טוב "Leadtek Winfast PVR2000 TV Capture Card" או "Hauppauge WinTV-PVR350 PCI TV PVR & Tuner Card" (במידה ואין תקציב מוגבל)? ומה שונה בכרטיס של Hauppauge בין ה150 לבין ה350? (אחרי שקניתי כרטיס טלויזיה ממש גרוע, אני לא מוכן לחזור על הטעות הזו שוב)
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
-
אהלן, אני מחפש אוזניות סגורות מהסיגנון של ה px-200, אהסיבה היחידה שאני רוצה סגורות היא שאני לא רוצה שכל הרכבת תתרקוד לצלילי המוזיקה שלי... הבנתי שה px-100 מעולות, רק חבר שבווליום גבוהה כולם ישמעו איתי. התקציב הוא עד 40$ + מחיר של הזמנה מחו"ל
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדיה סנטר שניתן יהיה לחבר עליו את הממיר, מחשב והמגבר ולשלוט על הכל ממנו לדוגמא שאם אני ארצה לראות טלויזיה אני בוחר דרך המדיה סנטר והוא משדר לי את הממיר אם אני ארצה לראות את המחשב אני בוחר את המחשב והוא יציג לי אותו על המסך וכך הלאה מישהו מכיר מוצר טוב אם בכלל קיים כזה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
איך אני יכול לנגן סרט על המחשב שהוא בפורמט ksvcd?? תודה
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
זהו, אוזניות Shure E2c הלכו לעולמם אחרי שמונה חודשים. ציפיתי ליותר עמידות מאוזניות ב-600 ש"ח. מאכזב מאד. בינתיים חזרתי לאוזניות MX400, שהיו זרוקות אצלי במגירה. חתיכת Downgrade, אבל קבצנים לא יכולים להיות בררנים. עכשיו אני מחפש אוזניות איכותיות בתקציב 300 - 400 ש"ח. יש הצעות?
-
- 8 תגובות
- 650 צפיות
-
-
ואם כן, איך אני מחבר אליו את הada880 שלי בלי מתאם פשוט לתוך s/pdif בלי מתאם? אם לא,אז אפשר לקנות איזה addon שיתן לי יציאה קוקסיאלית דיגיטלית?
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
האם הצלחתם לחבר אותה למחשב דרך הכרטיס רשת ולהפעיל סרט במחשב ולראות אותו ישירות בטליוזיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני לא יודע מה קרה אבל קניתי אחד מארה"ב לפני כמה שבועות והוא פשוט לא נדלק ולא קורה איתו כלום שאני מכניס למטען הנורה הירוקה נדלקת :\ אבל חוץ מזה כלום מה לעשות? איפה אפשר לתקן? זה אחריות בנ"ל? אפשר לתקן בכסף בארץ? לשלוח לתיקון לארה"ב? בבקשה עזרה ! תודה
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני מעוניין בנגן במחיר של עד300 עם איכות שמיעה (פחות אכפת לי העיצוב, מותג וכו'..) הנפח הדרוש הוא בין 4GB ל8GB.
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
אני מתרגש... סאונד נקי כל כך וחזק סאונד עם עוצמה ולא חנוק כמו ברסיבר מגבר מדהים בשביל 1200 שקל תמונות מחר
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הכרטיסים: Creative Audigy 2 ZS Bulk Sound Card ( http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7730 ) לבין Creative Audigy 2 ZS Retail Sound Card ( http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2827 ) ?? ?? ?? ... (אני אף פעם לא ידעתי שיש שני סוגים ל Audigy 2 ZS רגיל...)
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
האם ל h320 יש תפריט בעברית? האם h10 מנגן וידאו? תודה לכל מי שעוזר
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצות על נגנים מבוססי flash עם 512MB זכרון לפי הקריטריונים הבאים (בסדר חשיבות יורד): 1. איכות sound 2. מחיר 3. קצב העברת נתונים 4. יכולת טעינת סוללות עצאית (או שיהיה עם סוללת AA כי כבר יש לי מטען כזה עם 4 סוללות של הדיסקמן) רצוי גם שיבוא בלי אוזניות ובלי רדיו כי זה סתם בזבוז. תודה.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
החלתתי שאני יקח את ה G3 של IAUDIO אבל קראתי בביקורות שהאוזניות חרא... אז אני צריך לקנות אוזניות אחרות עד 150 ש"ח מה אתם ממליצים אני מעדיף לא אוזניות שאתה תוקע בתוך האוזן כי הם תמיד נופלות
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
dvd pioneer dv-310s 89$ בדיוטי פרי, כדאי?? מי שרוצה לדעת יש גם את DV410S שעולה 149$
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך 22 אינצ' שישמש בתור טלוויזה. מרחק צפייה - בסביבות ה2 מטר. תקציב - 1500-2000 ש''ח. שימושים - 100% סרטים ותוכניות חשוב מאוד שיהיה אפשר לתלות את הLCD כמו תמונה ולא על זרועות.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
אני מניח שכן, רק צריך שתסבירו לי איך... תודה
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
התכוונתי להזמין רמקולים של לוג'יטק מחנות כלשהי ברשת, אך כששוחחתי בטלפון עם אחד מעובדי החנות הוא טען כי לא כדאי להזמין מוצרים של לוג'יטק כעת, שכן נכון לעכשיו אין להם יבואן בארץ. לטענתו, היבואן הנוכחי הפסיק לייבא מוצרים של החברה. למישהו יש מושג אם יש בזה אמת ועל מה מדובר?
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-