עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by darkingxx,

ברצוני לקנות רמקולים ניידים למחשב נייד ו לאייפון מה אתם אומרים על הרמקולים הבאים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7723&perur=2&t=16&c=296 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10885&perur=2&t=9&c=199 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10075&perur=2&t=9&c=199 איכות סאונד חברה מחיר?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  2. הרכב הוא יונדאי אלנטרה 2006 [לא יודע אם זה משנה או לא] מגיע עם 6 רמקולים כאשר 4 מהם יוחלפו בהמשך יותקן גם סאב 12" ברכב ורדיודיסק של בלאופונקט את המגבר אני אחפש בעיקרון יד שניה אבל התקציב שלי 700 ש"ח כך שבחדש אני מניח שזה בסביבות ה-1500 עד 2000 ש"ח אשמח לקבל מבחר ולא בודדים כך שיהיה לי יותר קל למצוא יד שניה. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  3. שאלה בכותרת, תודה.

4. Started by אבשה,

אז זהו שאין לי ממש תקציב אבל פשוט רציתי לדעת אם הרמקולים שאני רוצה לקנות טובים הם ישמשו לשמיעת מוסיקה ולקצת צפיית סרטים. זה הדגם הזה MicroLab A-6321 2.1 Black 40W RMS StandAlone AMP http://tms.co.il/product/2540

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  5. שלום, אני מעוניין לרכוש רמקולים למחשב בתקציב של כ-300 ש"ח(ניתן לחרוג מעט, אבל לא בהגזמה). עיקר השימוש שלהם הוא לשמיעת מוזיקה. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  6. Started by IAF.ofek,

שלום,אני אני צריך ייעוץ לגבי נגן מסוג דמוי-נאנו (הנגנים הלרוב ג'ינרים האלה שנראים שתי טיפות מים כמו האייפוד נאנו,אבל ממש זולים). בקיצור יש לי אפשרות לקנות את הנגן בממש ממש זול,כמעט כלום כסף יחסית. הנגן עצמו ממותג עליו לוגו של חברת גרץ (זה של המוצרי חשמל ביתיים),הוא יכול לנגן ווידאו ולהראות תמונות,מידות ומשקל זהים לנאנו. אני צריך את זה כדי לקחת איתי לחו"ל לתקופה של יותר מ-3 שבועות אוסף בינוני של שירים (150-200 שירים בערך,אולי קצת תמונות) כאשר כמעט לא תיהיה לי גישה למחשב. האם שווה לקחת את זה,או לקחת איתי נגן מיני דיסק סוני שיש לי ?

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  7. בקרוב אני עובר דירה ולחדר החדש שלי אני רוצה לסדר טלוויזיה ומחשב על אותו המסך. השאלה שלי היא מה יותר משתלם/עדיף לי לקנות?: - כרטיס טלוויזיה + מסך 22'' (מרחק צפייה יהיה בערך 2-3 מטר, אם המסך צריך להיות גדול יותר אני פתוח להצעות) - טלוויזית LCD ולחבר את המחשב אלייה. בתכלס אני מצד אחד צריך כרטיס טלוויזיה לעריכת וידאו מצד שני אולי מבחינת רזולוציה עדיף כבר לקנות טלוויזיה LCD ולחבר אותה למחשב לצפיה באיכות גבוהה יותר התקציב נע בסביבות ה2K שקל. מה אתם חושבים? הצעות? תודה מראש. ~בן~

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  8. מישהו יודע למה זה ואיך אני מתקן את זה?????? כרגע אין לי אף לא שיר אחד בנגן..... תודה.

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  9. השאלה בכותרת הIPOD נמצא כחדש לגמריי .. לא נגעו בו... מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  10. Started by talikooo,

מישהו יודע על אתר באינטרנט שניתן לקנות בו חלקים למיני דיסק (בארצות הברית(?? זה דחוף אני צריך לדעת עוד היום!!!

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  11. Started by insert,

מחיקה=] רשמתי במקום הלא נכון סליחה.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  12. Started by MeTaLhAmMeR,

אני מחפש תוכנה שמעוותת מיתרי קול של בני אדם... מה שאני מדבר עליה זה כמו מה שיש בפרסומות של כלבוטק בערוץ 22? אז כזאת אם אתם מכירים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  13. הכוונה לכרטיס הנוסף כרטיס קול PCI אבל שיעבדו שניהם, אפשרי? אין התנגשויות IRQ.?

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  14. היי,יש לי קיום מסך מחשב מסוג Dell 207WFP רוב השימוש שלי במחשב זה אינטרנט וסרטים,מידי פעם משחקים(אני יכול שנה לא לשחק במשחק ואז לשחק שבוע במחשק אסטרטגיה...) אבל לא אחד אשר יושב לשחק משחקים. מכיוון שרוב הזמן אני רואה סרטים,אני רוצה מסך גדול לסרטים. אני מתכוון להשאר עם שני המסכים במקרה שזה אפשרי,להשאר עם הנוכחי ולקנות טלוויזיה ולחבר אותה בתור מסך שני,ובא לצפות בסרטים. הטלוויזיה לא תחובר לכבלים. היא תשמש רק לסרטים אשר יעברו דרך המחשב. התקציב הוא 4000-4500 גג,יש משהו במחיר הנ"ל אשר באמת יהיה טוב לשימושים האלה? או שעדיף לוותר על זה עד שיהיה תקציב יותר טוב.

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  15. Started by artifakt,

שלום אני מחפש רמקולים חדשים ואיכותיים אז חשבתי ללכת על הדגם הזה.לאחי יש את הדגם L3500 והם מעולים!!! אז חיפשתי אם עדיין מוכרים אותם ומסתבר שלא , נתקלתי בדגם החדש והמשופר http://uk.europe.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=14097 מה אתם אומרים?מתי הוא יגיע?כמה הוא יעלה?איך האיכות שלו?הוא למחשב רגיל? תודה מראש לעוזרים artifakt

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  16. א'. האם מישו יודע את הSPEC המדוייק של הATP3? וואטים וכו'.. לא הבנתי כלום מהPDF שלהם... ב'. אם אני רוצה לחבר גיטרה למחשב זה דרך החיבור Input של הרמקול? האם חיבור גיטרה למחשב (שישמש כמגבר [בין השאר]) יכול לפגוע באחד מהדברים (מחשב/גיטרה)? האם יש סיכוי שמשו יישרף או משו? האם להקליט ולהשמיע בו בזמן יכול לפגוע ברכיבים? ג'. בקשה לרמקולים זולים, מאד. אולי הרקולס, או משו כזה? בכל מקרה, עד 100 שקל. ואני יודע שאין רמקולים טובים ב-100 שקל, אבל תנסו למצוא בבקשה. P= ועוד משו... מישו מכם מכיר תוכנה לאקווילייזר? פעם היה לי Eq של אביט, שקיבלתי עם הלוח אם, אבל משומה זה נעלם כל פעם מחדש... כל פעם שאני מתקין תדרייברים מחדש של הלוח אם זה חוזר, אבל נעלם אחרי כמה זמן...

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  17. ישמש להצגת סרטים מהמחשב כמעין מערכת בידור ביתית...

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  18. Started by tm1988,

ניסיתי בעזרת שתי תוכנות להפוך את שמות הטגים אבל משום מה זה לא יוצא לי לעברית הפוכה אלא למשהו מוזר הנה תמונה: איך אפשר לפתור את זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  19. Started by BENMOSH,

שלום. קניתי היום אייריבר H320 ואני ממש זקוק לעזרה. 1:לגבי עברית-הבנתי שהוא יכול לקרוא עברית הפוך ושיש היום תוכנות שבעזרתן האייריבר תומך בעברית. הבעיה אצלי היא שכאשר אני מוריד שירים בעברית כל מה שמופיע לי זה קווים. הגירסה שיש לי היא 1.08. 2:בקשר ל-OTG-כאשר אני מחבר את המצלמה לאייריבר אני רואה שהמצלמה מגיבה לנגן אבל כל הנסיונות שניסיתי להעביר מהמצלמה תמונות ישירות לנגן הם לא הצליחו. אז אשמח אם מישהו ידריך אותי אפילו בקצת בקשר לשתי נקודות אלו בפרט ולנגן עצמו בכלל

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  20. Started by Triple-z,

שלום האם למישהו יש נסיון עם האוזניות CX300 מהחנות BSDPHOTO? לכאורה החנות נראת אמינה ובעלת ביקורות טובות, אבל המחיר שם פשוט מחשיד אותי והבנתי שיש הרבה זיופים לאוזניות האלו. מישהו יודע בוודאות אם האוזניות שנמכרות בחנות הזאת הם מקוריות ובעלות אחריות מקורית? תודה

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  21. Started by Nitzan88,

החלטתי לקנות רמקולים למחשב במקום המערכת שמחוברת למחשב וגורמת הבהובים במסך ה LCD תוכלו להמליץ לי על רמקולים טובים איך הרמקולים SBS390 Creative

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  22. Started by goldeye,

היי אני מחפש מפרט למחשב לקולנע ביתי אני צריך אפשרות לשמור על המחשב וידאו (הקלטה מהטלוויזה) וגם לראות מהחשב המחיר נע בין 3000-10000 שקל תנו לי הצעה בבקשה

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  23. Started by gshhar,

שלום לכולם. יש לי את הסט של לוג'יטק Z560 אם אני לא טועה (זה הסט שכבר לא מוכרים - 4 רמקולים וסאב) ואני מחפש כרטיס קול ט ו ב ו א י כ ו ת י למשחקים וקצת למוזיקה. תקציב - עד 800 שקל בערך אני רצוי פחות. בעיקרון אני לא בעיניינים ומכיר רק את קרייטיב אבל לאחרונה שמתי לב שיש משהו שנקרא מאיה או משהו כזה. מה ההבדלים ומה אתם מציעים לי?

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  24. Started by dsane,

האם מישהו מכיר כלל את הטלווזיות של מאג? לא הצלחתי למצוא את הדגם באתר היצרן. האם יש מסך אחר שעדיף בסכום של 4K בגודל של 42" בערך ועם FHD? תודה רבה

דיונים חדשים בפורומים