אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחר שהרמקולים שלי התחילו לעשות לי בעיות (altec lancing atp3) החלטתי שסוף סוף הגיע הזמן לקנות רמקולים חדשים, אך כמה לבטים. השימוש העיקר זה סרטים ובגלל זה אני חושב שאני סוף סוף מוכן ל 5.1, אך אני גם שומע מוזיקה דיי הרבה האם זה לא יפריע? כמה הלוח אם\כרטיס קול משפיעים על הסאונד? אומנם יש לי יציאות spdif אך הלוח לא כזה איכותי gigabyte 965p s3 כמו כן המחשב נמצא בתוך ממ"ד והמחשב נמצא בפינה, ומבחינה סימטרית לפחות אין לי אפשרות לפרוס את הרמקולים כמו שצריך, האם זה יפגע באיכות השמיעה?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
זה ישמש אותי למשחקים,סרטים,ומוזיקה.
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
היי אחים שלי! תקשיבו אני רוצה לקנות רמקולים למחשב כי נמאס מהאוזניות 10 שקל המעפנות שלי! חחח עכשיו כמה פרטים על הכרטיס קול: בעיקרון זה כרטיס קול שמובנה על לוח האם... היציאות שלו: יש את ה-3 רגילות (כניסה,יציאה,ומיקרופון), יש גם אחת כחולה ואחת ירוקה כזאת בנפרד מהיציאות האחרות וגם יש יציאה צהובה בולטת שנראית כמו הכניסת ווידאו בטלוויזיה ויש גם מין ריבוע שחור שזה נראה לי יציאה אופטית... בפרטים על הכרטיס קול בלוח הבקרה רשום שההתקן הוא: NVIDIA® nForce Audio התקציב שלי הוא לפי דעתי 300 ש"ח. מקסימום 400 ש"ח אבל תנסו להיצמד ל-300... מה שאני צריך זה רמקולים טובים בתקציב הזה לשמיעת מוזיקה בעיקר. עכשיו מה שאני אומר זה שאני מעדיף מערכת של 2.1 טובה מאוד על-פני מערכת 4.1 שהיא פחות טובה וז…
-
- 12 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים למחשב...מעדיף 5.1 או 6.1 התקציב הוא עד 1200 שקל... ושהרמקולים יהיו חזקים ואיכותיים כי אני אוהב לשמוע מוזיקה חזק... תודה לעוזרים...ואם תוכלו גם לתת חנות או אתר לקנות ממנו...את הרמקולים...
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה ליקנות את הרמקולים הבאים מחו"ל Logitech G51 רציתי לדעת מאיזה אתר טוב בחו"ל כדאי לי להזמין אותם אני צריך אתר טוב אמין ששולח לארץ כמובן (אם אפשר בבקשה לצרף קישור לרמקולים האלה באתר) ראיתי שהרמקולים האלו בחו"ל הרבה יותר זולים אז אני יזמין מחו"ל הם רמקולים טובים או שאם אני מזמין מחו"ל להזמין משהו אחר? קחו בחשבון את המחיר בחו"ל תודה מראש, ויום טוב. [br]פורסם בתאריך: 1.03.2008 בשעה 16:01:43 אם אפשר עזרה בבקשה,זה דחוף. כבר שבוע הבא ניא רוצה להזמין. תודה.
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
היי אני חדש פה , אז ככה אחרי שאני סובל קשות מרמקולים עלובים אני מחפש לקנות מערכת סאונד למחשב 5.1 או 4.1 , אני מחפש משהו איכותי למשחקים ומוזיקה וסרטים בסיסבות המחירים שרשמתי למעלה, יש לי כרטיס קול on board asus 6 channels הוא תומך ב-5.1 בבקשה מישהו יוכל לתת לי המלצה על האיכות והמחיר אני בנתיים מתלבט בין logitch ל ATP תודה מראש עודד
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי תקציב של כ550 שקל +- נראה כמה כשאני יקבל כבר במשכורת כי עבדתי רק 3 יום אז אני חשבתי על משו כזה NZXT apollo +רמקולים X210 מה דעתכם? אולי רמקולים S220? או שלא משו אשמח לקבל עוד המלצות תודה אל תתחיסו למארז אני שואל במקום המתאים עכשיו אה לרמקולים עד 200 שקל
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היי לכולם רציתי להתייעץ לגבי רמקולים 5.1 (יותר למשחקים וסרטים) אני יודע שיש ביקורות טובות על ה X530 השאלה שלי מתי אמורים להגיע לארץ ה X540 ואם יש מצב שהם יעלו בסביבות ה500 שקל ? ואם בכלל יהיה הבדל משמעותי מה X530 או ללכת על הX530<?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום ידידי פורום אודיו, אני אוהב לשמוע מוסיקה חזק במחשב, אני רוצה מערכת חדשה, עד עכשיו היה לי מערכת לא משהו (2.1) של Genius. מכיוון שמערכת מגמגמת, היא לא ברמה גבוה, החלטתי לקנות מערכת 2.1 חדשה. בהתחלה חשבתי שaltec lansing ATP 3 תיהיה טובה בשבילי, חיפשתי בחו"ל (כי אני קונה בחו"ל), המערכת הכי דומה לATP3 בחו"ל הייתה VS 4121, נכנסתי לפנדה וראיתי שהיא יותר יקרה מהATP3, היא כבר במחיר של 600 ש"ח, בחו"ל המחיר שלה הוא 90$ אז היא נכנסת בתקציב. אני יודע ש ATP3 היא תקציבית וטובה, אבל בגלל שהמחיר בחו"ל יותר זול, אני כבר עולה קלאס ברמקולים, אני קונה רמקולים שבארץ עולים 600-700 ש"ח. (כביכול התקציב שלי הוא 600-700 ש"ח). השאלות שלי הן אלה: 1. האם בתקציב של עד 700ש"ח altec lansing vs 4121 …
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מערכת שמע שתתאים לדרישות שלי - מערכת סראונד (5.1) , איכות טובה למשחקים ולשמיעת מוזיקה. אני לא ממש צריך איכות מעולה ממש רק משהו טוב שישרוד לאורך זמן. :-\ התקציב שלי הוא בסביבות החמש מאות שקל. עכשיו יש לי כמה התלבטויות - ??? או לקנות את הרמקולים האלה - Logitech Z-640 ב 668 ש"ח או לקנות רמקולים (לא משהו מיוחד) בסביבות מאה שקל ולקנות כרטיס קול טוב משהו כמו - Creative Audigy 2 Sound blaster oem ב-479 ש"ח בבקשה תעזרו לי אני לא יודע על מה ללכת ובכלל אם משהו יותר טוב שאתם יכולים להציע אז אני פתוח לרעיונות אני לא נעול על שום חברה (אני גם לא ממש מבין בציוד אודיו). נ.ב. יש לי לוח אם - Asus p4p800 deluxe.... למי שלא מבין בזה אז יש על זה כרטיס קול מובנה…
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב ותודה על העזרה מראש יש לי רמקולים של POLKAUDIO 2 גדולים רצפתי+2 אחיריים אבל די גדולים. +סנטור +סאב. היה לי בעבר רסיבר של פיוניר ונהרס לי. יש איזה המלצה לרסיבר טוב ? המערכת הולעת להיות מחובר ל LED סמסונג 46 וגם למחשב
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הרסיבר שלי התקלקל היה לי רסיבר של yamaha דיי ישן ואני מחפש לקנות אחד חדש במחיר לא יקר וטוב... עדיף שתהיה לו התנגדות נמוכה כמה שאפשר... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
כמו שהכותרת מרמזת אני משחק CS ובלילה זה מפריע לפעמים לאבא אז אני רוצה לקנות אוזניות איכותיות קניתי כבר 2 זוגות והן נשברו לי אז אני רוצ לקנות איכותי ככול האפשר (במחיר סביר) תודה. :
-
- 12 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות טלווזית LCD 42 אינץ' , והייתי שמח אם הייתם ממליצים לי על אחת . הטלווזיה בשביל סרטים וגם משחקי קונסולות (XBOX360 ) התקציב הוא בין 6000-6500 . עריכה :אם תוכלו להמליץ לי גם על טלווזיה 32 אינץ. תודה לעוזרים .
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי, החלטתי לשדרג את המסך (והישן נעלב ושבק לגמרי ). אני מחפש מסך "46 שעיקר השימוש בו יהיה מחשב וצפייה בתכני FHD. התקציב שלי הוא באזור ה9K (למרות שכמובן שרצוי פחות). חשבתי על הPHILIPS 7605, אך לא ראיתי ביקורות מתלהבות ככ. מישהו מכיר? בעל מסך כזה שיכול להמליץ? כמו-כן אשמח המלצות כלליות לגבי מסך שתואם את הדרישות שציינתי. אני ממש בבלבלות ואני די לחוץ על זה-אין לי מחשב כבר זמן מה וזה ממש ממש נוראי תודה ואחלה שבת
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש מסך טלוויזיה שאפשר לחבר לנייד בעת הצורך התקציב הוא עד 2K ואני רוצה 32 אינץ הבנתי שLED הוא הרבה יותר טוב ומצאתי את זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=786338 רציתי לדעת מה דעתכם ואם יש לכם משהו אחר להציע? תודה חשוב לי שיהיה אפשר לחבר HD
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עובר דירה והסלון לא כל כך גדול, אני לא מחפש מערכת מקצועית אבל כן מערכת שאני ארגיש אותה, בעקרון המערכת תחובר למסך ה LCD בסלון אבל אני ארצה מדי פעם לחבר אליה גם את המחשב. אני צריך גם מכשיר DVD אז רצוי שהמערכת תכלול אותו אבל אם מומלץ לקנות בנפרד אז אין בעיה. התקציב שלי הוא 1000 ש"ח (אני לא מעוניין במשהו מקצועי יותר מדי). אז איזה מערכות מומלצות ?
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקרן אבל אני לא יודע מה לבדוק ואיך לדעת שהמקרן שאני קונה הוא טוב מישהו יכול לעזור לי ולהמליץ לי תודה !
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על זה? http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06b/1090041-1116809-1116837-1116837-1196097-1140495-4889651.html תנו הצעות.. עד 6000 שקל... ותפרשו לי את כל הנתונים ששם.. מה הם אומרים? צודהה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אני מתלבט בין שני מכשירים: 1. נגן MP3/MP4 Digital Audio Player 256MB Sandisk 390 שקל אבל אז אני קונה אוזניות עם המכשיר https://www.misradia.co.il/coop/index.asp?coop=zap&page=product&id=1370 2. נגן MP3/MP4 Muvo TX 256MB Creative 500 שקל ואז אני נשאר עם האוזניות שאני מקבל http://www.lamir.co.il/product.asp?product=6028 אתם מוזמנים להמליץ על מכשירים אחרים אני לא יכול לחרוג מן התקציב !!
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, יש ל תקציב של 5000 ש"ח +- יכול להיות יותר לקניה של מערכת קולנוע ביתי 5.1 + רסיבר כמובן. אני רוצה מערכת איכותית שרוב השימוש בא יהיה לצורכי מוזיקה אבל שתעשה עבודה טובה ונקיה גם בצפיה בסרטים. תודה לעוזרים =)
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
איך אני יכול לחבר למחשב רמקולים וסאב של מערכת קולנוע ביתית של LG שזה עם החיבורים של החוט השחור והחוט והאדום של הרמקולים והסאב אז איך אפשר לחבר אותם למחשב? תודה ענקית לעוזרים עריכה:ראיתי פה הודעה ונראה לי שזה מתאים יש לי מערכת של LG וכיאלו זה סאב+5 רמקולים שמתחברים לDVD ובDVD יש את החיבורים שאפשר איתם להתחבר לטלוויזיה שהכניסות הם בצבע לבן ואדום אז האם זה יתאים לי למחשב?? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3221 אם כן היכן אפשר להשיג אותו חוץ מאתרי אינטרנט???
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אנשים ! תעזרו לי יש לי שתי בעיות... 1 - יש איזה תוכנות טובות שמסדרות טוב את הID3 ? או משו כזה ? 2 - יש איזו דרך לראות שירים בעברית על הiPod ?
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
קודם כל אני מצטער על הדיון השני פשוט נעול את הקודם ; הפעם אני לא אעבור על החוקים. אנשים ! תעזרו לי יש לי שתי בעיות... 1 - יש איזה תוכנות טובות שמסדרות טוב את הID3 ? או משו כזה ? 2 - יש איזו דרך לראות שירים בעברית על הiPod ?
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום לשאול אבל אני מחפש פתרון בנרות. יש לי את ה DVD של Hyundai3899. הורדתי את הקובץ heb-mtk-vertex-fix כדי לשדרג את המכשיר שיוכל לקרוא כתוביות בעברית כמו שצריך. לאחר השדרוג המכשיר הפסיק לקרוא דיסקים וכל דיסק שאני מכניס הוא פשוט עושה Loading ואז No Disc. מישהו יודע איך אני פותר את הדבר הארור הזה?!
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-