אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
למרות שאת ההודעה הראשונה שלי בפורמים פה, אני מסתובב פה בפורומים כבר המון זמן... קיצר, אבא שלי החליט לקנות מערכת קולנוע ביתית (עם רסיבר) + dvd. התקציב שלו הוא 1500ש"ח. ומה לעשות, לא לי ולא לו יש מושג בזה, אז החלטתי לפנות אליכם לעזרה. בבקשה תמליצו לי על מערכת קולנוע ביתית ונגן דיוידי (שקורא צרובים), במחיר הזה (רק בבקשה על תעלו יותר מידי מהמחיר הזה...). עוד בקשה אחת, תתנו לי את שם החנות + האתר שלה, שממנה נלקח המחיר. אהההה כן, ושהחנות תיהיה בארץ, כי מערכת רמקולים כזאת בטוח שיתפסו במכס... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע ביתי 5.1 לחדר כדי שאני אוכל לחבר את הקונסולה שלי ואתר ממיר היס שלי ... מה שאני צריך זה חיבור אופטי וחיבור קואקסיאלי (spdif) מחיר עד 1500 חריגה 200 שקל ... עוד משהו חשוב שהרמקולים יהיו קטנים ולא עומדים וגדולים.
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי מעוניין לקנות מערכת קולנוע ביתית, הבעיה היא שאין לי מושג בתחום, קראתי את המאמר שבאתר אבל זה רק סיבך אותי עוד יותר, אני ממש חובבן בתחום ואין לי מושג על הגברה ומפענחים ורסיברים למיניהם... יש ברשותי כבר טלויזיה 25 אינץ של סוני ונגן דיוידי של DAEWOO שקניתי ממזמן, האם יש צורך לשדרג אותו על מנת לשפר ביצועים או שאני יכול להשאר איתו ?? התקציב שלי עומד על 1500 עד 2000 ש"ח ולפי מה שהבנתי יש לי צורך ברמקולים וברסיבר על מנת להשלים את הסט למערכת קולנוע ביתית, האם אני טועה ?? יש לי חדר קטן כך שהמערכת לא מיועדת לשמיעה חזקה וגבוהה( אני לא מתכוון לעשות מסיבות בחדר :-) ), אלא במקום עוצמה אני יותר בקטע של איכות, יותר חשוב לי שהשמיעה תיהיה איכותית יותר עם צלילים נקיים וחד…
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מקרן לצרכים כללים התקציב שלי הוא בערך 3000 שקל אני לא מתכנן לשים את המקרן במקום אחד המקרן הקודם שלי היה HP vp6121 והוא נפל והפסיק לעבוד... אני מחפש את המקרן הכי טוב בתקציב הזה... אם צריך עוד פרטים אני אשמח לתת, המרחק מהקיר משתנה כי שוב המקרן לא נמצא במקום אחד אבל הוא נע בין 4-6 מטר... אנא עזרו לי... בברכה, גל
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני מחפש מקרן של חברת פנסוניק בלבד, מדוע לא רלוונטי. עכשיו אני לא בטוח מה הנתונים שאמורים לעניין אותי...יחס ניגוד רזולוציה מקס וכל זה. חשוב שהמקרן יהיה FULL HD. החדר בו המקרן נמצא במידות 3 על 7.הבנתי שגם זה חשוב. לעזרתכם אודה
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
היי! ההורים שלי טסים לסין היום ואני רוצה שהם יקנו לי נגן שיכול לנגן וידאו בנוסף לאודיו. איזה הייתם ממליצים? אני רוצה נגן איכותי עם קיבולת גדולה. אין ממש העדפות ליצרן. אני פשוט לא מבין כל כך בזה אז אני סומך עליכם! תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום..מכיוון שאני בצבא יוצא לי לשמוע די מעט מוזיקה,לכן החלטתי לקנות נגן MP3. אחרי שעברתי והשוויתי בין מספר נגנים נותרתי מבולבל,בעיקר בגלל חוסר היכרות עם המכשיר שמונע ממני להעריך תכונות מסויימות בו. לכן פניתי אליכם בבקשת עזרה.... בכל אופן הדרישות שלי מהמכשיר הן כדלקמן: -קיבולת כמה שיותר גבוהה (עד 20 ג'יגה) -אורך חיי בטריה ארוך ו/או מכשיר שצורך מעט כוח. (אם יש מטען כחלק מהעסקה תגידו לי) -נוחות יחסית לתפעול (כפתורים ברורים,קלות יחסית לניווט בין הספריות) -ממשק העלאה נוח (עדיף שיכלול תמיכה בUSB2.0...) -עדיפות לדגם קשיח יותר שלא יתפרק מכל נגיעה או דפיקה -אפשרות שימוש במכשיר גם ככונן לכל דבר+תמיכת ממשק בדבר. -מחיר כמה שיותר ריאלי (אין בעיה כספית,אך חבל לשפוך כסף לריק) לא מעניין …
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
התקציב הוא ככה עד 300 דולר גג. עכשיו הנקודה היא שהייתי כולי באופוריה ואמרתי בטח בוא ניקנה את ה x5l בחירגה קטנה... אך שלפתע תפסתי את עצמי... האם הווידיאו במכשיר מפצה על גודלו הנורא ? הבנתי שישנה בעיה גם בסיווג של השירים בתוך המכשיר... חשבתי לעצמי אולי אני אקנה H10 20 גיגה ואני אסגור עניין? עכשיו פה זה המקום שלכם. אני פתוח להצעות בעיקרון אני מחפש נגן שיכול להיכנס לכיס... זמן סוללה רחב... ו20 גיגה. הווידיאו הוא סתם גימיק שאני אתלהב קצת על החברה לא מעבר. ולכן הוא לא שיקול
-
- 10 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום! ההורים שלי טסים לתיאלנד שבוע הבא ואני רוצה שהם יקנו לי נגן...אז דבר ראשון אני רוצה לדעת אם זול שמה? עכשיו בקשר לנגן עצמו...אני רוצה לקנות נגד בסביבות ה10GB ראיתי את זה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=372000 איך הוא?יש למישהו מגן יותר טוב?
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
בעוד כחודש אני טס לחו"ל ואני הולך לבקר בגרמניה הייתי רוצה לדעת על נגן קטן (כנראה זיכרון פלאש) במחיר נמוך (400 ש"ח) תנו רעיונות תודה
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום... אני מעוניין לקנות נגן mp3 בנפח של ג'יגה במחיר של עד 700 שקל פלוס מינוס. מצאתי נגן של סאנדיסק בנפח של ג'יגה (בצבע כסוף), האם הוא נגן טוב וכדאיי לקנות אותו? איזה עוד נגנים טובים יש בטווח המחיר שהצעתי?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה קצת דחופה חבר שלי נוסע יום שני לארה"ב ומעוניין לקנות לעצמו נגן MP3 מבוסס דיסק קשיח. תקציב - חופשי 20 ג'יגה יספיקו במידה ויש אפשרות לראות סרטים (וזה גם פלוס) - שיהיה 40 ג'יגה. משהו קטן, לא כבד. חשוב שיכנס לכיס. עכשיו אני יודע שהנגנים עם היכולת להראות סרטים באיכות טובה הם דיי גדולים, אז אם אפשר לקבל קישור לשני נגדים - אחד עם יכולת לסרטים ואחד בלי. חשוב מאוד שיהיה רדיו! ולא כמו באייפוד שצריך תוספות!!! תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אבא שלי החליט לקנות בסוף נגן MP3 במקום המיני דיסק אז אני צריך לדעת האם יש נגן טוב במחיר של בערך 900 שקל?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
אוקי, אני רוצה לקנות נגן mp3 מבוסס זכרון Flash ואני מתלבט בין כמה נגנים. אני צריך את עזרתם של המבינים שיאמרו לי מה איכותי ומה זבל שיתקלקל לי מהר.. הנגן הראשון : (לא רשום חברה אני חושד שזה זול כי האיכות ירודה :-\) http://www.nety.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3648185 הנגן השני : http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=mp3%20512&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0&aff=zap השלישי : http://www.masterpc.co.il/product.asp?productid=42 כולם זהים אני הייתי מעדיף נגן של 1GB אם הייתי מוצא אחד במחיר סביר ושל חברה שאפשר לסמוך עליה.. אבל 512MB זה המינימום שלי.. אם מישהו מכיר מכשירים אחרים יותר טובים במחיר סביר בבקשה שיודיע לי.. תודה לכל אלו שעוזרים לי!
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
השימושים העיקריים של הנגן הם שמיעת מוזיקה בנסיעות ובעת פעילות ספורטיבית. האם שימוש בנגן MP3 בעת פעילות ספורטיבית מחייב אותי לרכוש נגן MP3 המבוסס על זיכרון מסוג Flash? האם זה נכון שגם בנגנים המבוססים על זיכרון Flash יש הבדלים בפעילות ספורטיבית? מבדיקה קטנה שערכתי ראיתי כי יש נגנים שבמפרט שלהם מצויין באופן מפורש שהם מיודעים לפעילות ספורטיבית ואילו יש כאלו שאין שום התייחסות לזה. האם יש משהו בזה או שזו רק דרך השיווק שלהם? התכונות שאני רצה שיהיו בנגן הם: רדיו FM (אם יש אפשרות הקלטה מהרדיו, מה טוב) איכות שמע גבוהה טייפ מנהלים עדיפות לחיבור ישיר ל USB (אם כי ניתן להתגמש בנושא) התקציב שלי עומד על 800 ש"ח. אשמח לשמוע את הערות\עצות וכל דבר שיכול לסייע לי בנושא. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום כמו שרשום בכותרת.. אני מחפש לקנות נגן MP3 התקציב הוא בערך 500 שקל אני רוצה נגן נייד בסגנון של DISKONKEY כזה (מבחינת הגודל) נפח לכזה תקציב הבנתי זה 1GB הדרישות העיקריות שהסוללה תחזיק להרבה זמן, רדיו מובנה, אוזניות כלולות בחבילה ואם יש אפשרות לתמיכה מלאה בעברית ראיתי את המכשיר הזה של PROSOUND http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=69140&saleNo=804496&comp=1 מה אתם אומרים עליו? אני מחפש משהו בסגנון שלו כל הצעה אחרת עם הסברים תתקבל תודה
-
- 11 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אהלן, אני שוקל לקנות את הנגן Muro בגודל 256 מגה. ניתן לראות את הפרטים של הנגן כאן: http://www.muro.co.kr/english/#3 הנגן עולה 990 שקל. ורציתי לשאול מה דעתכם על הנגן. מישהו קנה את הנגן הזה? מישהו יכול לתת לי חוות דעות על הנגן? ושאלה מאוד חשובה - יש מעבדת שירות בארץ למקרה שיתקלקל הנגן?
-
- 44 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, יש לכם המלצה לנגן דיוידי לא יקר עם כניסת USB ושידע לקרוא כתוביות בעברית בצורה טובה? שמתי לב לכך שהרבה נגנים למרות שהם מתפארים בקריאת כתוביות בעברית, בפועל לא מציגים את הכתוביות כממו שצריך - כתוביות קטנות, נחתכות וכו'.
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
רציתי לקנות סאונדבר לחדר ולחבר אותו לXBOX ONE, לאפ טופ, הוטבוקס של הוט ובלוטוס דרך האייפון. עשיתי חיפוש קטן ומצאתי 2 דגמים שנראים לי סבבה : LG NB3530A Samsung HWF450 איך הדגמים האלה טובים? יש דגמים יותר מומלצים ? מבחינת הסאונדבר הוא מתחבר ישר לTV או שצריך לחבר כל מכשיר אליו בנפרד ? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עברתי לדירה חדשה ואני מתכוון לצרוך את המדיה שלי בסטרימינג. אני לא מתכוון להשתולל, ויש לי אפשרות גם להביא אחד מארה"ב. מה הסטרימר עם היחס עלות/תועלת המירבית שיש כיום בשוק. אשמח לא לחרוג למעלה מ600, תקנו אותי אם במחיר הזה לא אוכל להביא מכשיר איכותי. תודה
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות סטרימר ולחבר אותו לLED בסלון. אני מניח שהגישה לכל הקבצים שעל המחשבים היא תכונה בסיסית נכון? כמו כן האם יש סטרימר שמאפשר לעשות "הצגה" של המחשב? כמו רמוט קומפיוטר או משהו כזה? התקציב הוא 500-700 שחץ אשמח לעזרה.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ברשותי טלויזיה 70' של SHARP אחרי כל הדיבורים על הסטרימרים חשבתי שגם אני צריך אחד . אני מחפש סטרימר שיתמוך בעברית, כמובן WIFI ,דיסק קשיח, אפשרות גלישה ביוטיוב וכו', תמיכה בכל הפורמטים. אין לי מושג איזה חברה מומלצת או מה בדיוק צריך. תקציב : בסביבות 1200 ש"ח. אם אפשר קצת עזרה והמלצות . תודה
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ובגלל שאני לא מבין גדול אפשר אם תעזרו לי להגיע להחלטה יש לי בסביבות 220 ש"ח להשקיע מה אתם מציעים לי ?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קולנוע ביתי לחדר, די קטן יחסית - לא סלון, אני חושב על משהו כמו 5 ערוצים, רסיבר סאב ודי וי די (לפי מה שאמרו לי בחנות לא חייבים סאב אם יש רסיבר אני לא הבנתי את זה אתם יכולים להסביר את הקטע הזה? :s05:) יש לי תקציב של לא יותר מ1500 שקל הייתי רוצה עזרה בבחירת מוצרים. תודה.
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
מעוניין בכרטיס קול,רמקולים ומיקרופון בשביל קריוקי ברשותי כרטיס קול מובנה של רילטק ורמקולים בתצורת 2.1 של ג'יניוס מדגם sw j2.1 500 ומיקרופון של pro-luxe udm-328 משום מה לא שומעים איכותי וחזק האם יש טעם להשקיע בכרטיס קול רמקולים ומיקרופון? תודה על העזרה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-