אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסך מחשב 22 אינץ של סמסונג דגם 2253BW ואני צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה. שמתי עין על הכרטיס הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1042 מה אתם חושבים?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם יכול להיווצר "התבלות" של הסאונד ברמקולים? אני אפרט: לפני הצום יצא לי לשמוע הרבה ברקולים שלי z2300 ופתאום עכשיו שחזרתי לשמוע.. הצליל נשמע שונה.. עכשיו הרמקולים די חדשיים (שבוע וחצי שבועיים אצלי) אז.. אלו הרמקולים ? או האוזן שלי עקב הצום? בתודה מראש, דור
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם, נמאס לי מאוזניות שקיבלתי עם הפלאפון. אני רוצה לשדרג. יש לי מתאם שמחבר בין הפלאפון לבין יציאות של אוזניות 3.5. אני רוצה לקבל המלצות לאוזניות איכותיות, עדיף עורפיות. אבל עוד סוגים יתקבלו בברכה. בנתיים ראיתי את האוזניות SENNHEISER PMX-60 Behind the Neck Headphones תכונות מפורטות של המוצר bass tube for rich, crisp bass Ultra-lightweight diaphragm for powerful sound Excellent overall sound qualities Lightweight and comfortable for listening on the move Frequency response: 18Hz - 21kHz Nominal impedance: 32 ohm 1.0 meter connection cable מה דעתכם על האוזניות, אם יש לכם משהו טוב יותר להציע זה יתקבל בברכה (חשוב לציין שלא יהיו מגושמות מדי, כי זה לפלאפון)
-
- 9 תגובות
- 644 צפיות
-
-
הן צריכות להיות מותאמות לסלולרי (כלומר בעלות 'שן כחולה' ) אבל השימוש שלה זה למוזיקה מהמחשב או נגן . אם יש המלצות חוץ ממה שארשום אשמח לשמוע . 2 ששמתי לב בזאפ הם : http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=465175 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=401643 ותודה מראש על העזרה
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מאד אודה לקבל את עזרתכם בשאלה הנ"ל. הצרכים שלי : בעיקר מוסיקה, במחשב. חשוב לי : יותר : איכות הסאונד במוסיקה, ופחות : ווליום ובאסים וכו' המחירים : SBS 370 ב 170 ש"ח INSPIRE 2500 ב 270 ש"ח. הביקורות בזאפ : מצוינות על שניהם, אם כי על הרמקול הזול יותר הביקורות קצת יותר טובות ! - ומכאן ההתלבטות שלי... אם הביקורות היו הפוכות, לא הייתי מתלבט ... מאד אודה לקבל את חוות דעתכם, במיוחד ממי שמכיר את 2 הרמקולים.
-
- 8 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום,אני אני צריך ייעוץ לגבי נגן מסוג דמוי-נאנו (הנגנים הלרוב ג'ינרים האלה שנראים שתי טיפות מים כמו האייפוד נאנו,אבל ממש זולים). בקיצור יש לי אפשרות לקנות את הנגן בממש ממש זול,כמעט כלום כסף יחסית. הנגן עצמו ממותג עליו לוגו של חברת גרץ (זה של המוצרי חשמל ביתיים),הוא יכול לנגן ווידאו ולהראות תמונות,מידות ומשקל זהים לנאנו. אני צריך את זה כדי לקחת איתי לחו"ל לתקופה של יותר מ-3 שבועות אוסף בינוני של שירים (150-200 שירים בערך,אולי קצת תמונות) כאשר כמעט לא תיהיה לי גישה למחשב. האם שווה לקחת את זה,או לקחת איתי נגן מיני דיסק סוני שיש לי ?
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
שלום! יש לי שאלה בקשר לקבצי MP3 אני רוצה לצרוב 5 דיסקים על דיסק אחד בצורת MP3 הבעיה היא שזה לא עושה לי ולא ממלא את הנפח הדרוש שם....מה לעשות? :-\ תודה ובבקשה תענו!
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
המחשב והרסיבר רחוקים כ 10 מטר ואני רוצה AC3 מישהוא יודע איפה אפשר למצא כבל אופטי ארוך??? אין לי ברסיבר כניסת COAX
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי את הנגן הזה אבל אני לא יודע איך הופכים שזה יוכל לכתוב גם בעברית. אני ממש לא מבין בדברים האלה כל מה שאני יודע זה שאני אוהב לשמוע מוזיקה אז אם אתם יכולים להסביר לי בצורה ממש ברורה ומובנת תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
יש לי טלוויזית LCD של LOEWE, CONCEPT 32. מישהו יכול להסביר לי איך אני מחבר אותה למחשב?! יש לה חיבור VGA, וחשבתי שדרכו זה יהיה אפשרי, הבעיה היא שזה לא עובד, כנראה שאני צריך לשחק בהגדרות של המחשב, או של הטלוויזיה או משהו. מישהו יכול לעזור? אני מנסה כבר המון זמן, ואין לי שום כיוון. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום. כרגע הכרטיס קול שלי זה מה שיש על הלוח אם (onboard). זה מחובר אצלי למגבר, ומשם ל-5 רמקולים ולסאב. כל זה לא מהחברה הכי טובה, וגם די ישן (3-4 שנים בערך). השאלה שלי זה אם אני אקנה את הכרטיס קול שהזכרתי בכותרת (X-Fi XtremeMusic), האם זה ישפר משמעותית את הביצועים? ובכלל האם זה כדאי? אני אוהב לשחק, לשמוע מוזיקה, לראות סרטים... תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 643 צפיות
-
-
רכשתי מערכת 5.1 Creative T6060. יש אפשר לחבר את המערכת ל-DVD? אם כן, איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, מעוניין לקנות טלויזית LCD לחדר לא כל כך גדול. [4.2 על 2.7 מטר לערך]. חשבתי על גודל של 22 אינץ'. השאלה מה הגודל האידיאלי לחדר בסדר גודל שכזה? ואיזו טלויזיה עדיפה. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום קוראים יקרים ברצוני לקנות רמקולים לרכב. יש לי מערכת של Kenwood עם צ'יינגר. חיפשתי קצת באינטרנט, והבחנתי שישנם כמה מאפיינים שיש לשים אליהם לב: גודל (באינצ'ים) (way (1way, 2 way and so on הספק (בוואט) סוג (קומפוננט, רגילים, טוויטרים וכדו') האם מישהו יוכל בבקשה לעשות לי קצת סדר ולהסביר לי מה חשוב לבדוק כאשר באים לרכוש רמקולים, מה ההבדל בין One way ל Two way, איזה הספק כדאי, מה משנה לי הגודל וכדומה. ובכלל, איזה מותג נחשב טוב ומחיריו סבירים אודה מאוד מאוד אסף
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אהלן, אבא שלי נוסע לארה"ב ואני קונה נגן ב300 - 400 דולר, מבוסס הארד דיסק אני רוצה כמובן. לא ממש הבנתי מה הכי כדאי, אז מה כדאי?
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני רוצה מידע על כרטיסי טלויזיה! איזה חברות נחשבות? איזה תקציב נחשב לזול מידאי? תכונות שיש לכרטיסים וכדאי לשים אליהם לב אם קיימות יש כרטיסים שאפשר לעצור בהם תמונה והם יקליטו את מה שפיספסתי ואז אוכל להתחיל מחדש במקום שבו עצרתי? איזה כרטיס יותר טוב "Leadtek Winfast PVR2000 TV Capture Card" או "Hauppauge WinTV-PVR350 PCI TV PVR & Tuner Card" (במידה ואין תקציב מוגבל)? ומה שונה בכרטיס של Hauppauge בין ה150 לבין ה350? (אחרי שקניתי כרטיס טלויזיה ממש גרוע, אני לא מוכן לחזור על הטעות הזו שוב)
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
כפי שפירטתי בהודעה בתקלות חומרה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=390443.0 כרטיס הקול שלי הלך לגמרי. גם רמקולים אני מעוניין להחליף כי הם עושים לי בעיות. בכל מקרה, לגבי כרטיס קול, אני לא צריך משהו מפוצץ במיוחד, אבל משהו טוב ולא זול מדי וג'נרי. כרגע יש לי כרטיס קול מובנה על לוח האם שהוא כאמור הלך לעולמו. אני שומע כמעט אך ורק מוזיקה קלאסית, אז באסים למשל זה לא מה שחשוב לי כ"כ ברמקולים, רק שהצלילים יהיו נקיים וחדים. חשבתי על כרטיס הקול הבא: Creative X-Fi Xtreme Audio ראיתי אותו בKSP ב220 ש"ח. איך הוא נחשב? ואיך הדריבריים והתוכנה שלו, יציבים? או שעדיף כרטיס קול אחר (ולא יותר יקר מ250 +-) לגבי רמקולים חשבתי על אלו של JBL http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6148&…
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
איך אני יכול לנגן סרט על המחשב שהוא בפורמט ksvcd?? תודה
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום כולם, רציתי לדעת אם יש מוצרים שממירים קלטות ווידאו לדיסקי DVD וזולים יחסית (תוכנות / חומרה)? ראיתי את המוצר הזה לדוגמה http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/groupsalesproduct.aspx?came=758&AuctionId=7731641 אין לי מושג בתחום ואשמח לעזרתכם. בעיקרון יש לי בבית ווידאו ישן ומחשב עם כונן DVD. אשמח לדעת מה אצטרך בכדי להעביר תוכן וכמה זה יעלה בערך. תודה רבה לעונים, עידו.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
או שכדאי IFP-795 + CX300 OR T30 + CX300 OR T30 + EP-630 OR IFP-795 + EP-630 ? מה היה השילוב הטוב יותר?
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
ברצוני לחווט מהמחשב לטלויזיה בסלון, בכדי שאוכל לצפות בסרטים השונים אשר במחשב מהטלויזיה.. המרחק בין המחשב לטלויזיה הוא כ10 מטרים.. האם אפשר לעשות את זה מבלי שהאיכות תפגע? גם הצליל וגם התמונה.. האם אתם יכולים להמליץ על קבלים מחברות מסויימות? מה בערך יהיו המחירים.. אני צריך ששני הקצוות של הקבל וידאו יהיו RCA רגיל, והקבל צליל, צד 1 RCA (אדום לבן) צד שני בננה רגילה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, לאחר התלבטויות ארוכות החלטתי לקנות כרטיס קול למטרות מוזיקה בלבד. נכון לעכשיו התכנון הוא למכור את המיקסר (Behringer MX1604A), ובמקומו לקנות כרטיס קול איכותי יותר מזה שיושב על הלוח. בנתיים הכרטיס יתחבר למערכת סטריאו ישנה (Akai AC-MX115) ולאוזניות Sennheizer PX100, תוך תקווה שבעתיד אקנה גם מגבר אוזניות ואולי אף אחליף אותן. חשבתי לקנות את הAudiophile 2496, מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
line in - בנגנים מסוימים יש line in מה צריך לעשות כדי שהנגן יקליט מטלפון ? מתאם ? עכשיו איך האיכות וגודל הקובץ בזיכרון נקבעים לפי התדירות (הקול המוקלט) ומספר הביטים לשניה שלו ? האם בנגנים הקוראים (זה מה שנחשב איכותי היום ) , יש הבדל באיכות ההקלטה בין נגן לנגן כאשר התדר וזרימת הביטים שווה ? האם משתמש לא מנוסה או מנוסה יכול להבדיל בין איכות ההקלטה או צריך ציוד מיוחד ? מקווה שיהיה אפשר לענות על השאלות שלי ואני לא מסבך
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-