אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אהלן, איזה רמקולים (כמה שיותר איכותיים) אפשר למצוא בסביבות ה400 ש"ח (פחות או יותר), על מנת לשמוע מוסיקה במחשב? והאם זה שיש לי כרטיס קול יחסית ישן ישפיע על העניין? (אני מחפש משהו כמו 2.1, או 4.1, למרות שאני מניח ש2.1 יתן לי איכות יותר טובה ב400 שקל).
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום רציתי לרכוש כרטיס קול חדש ואני מתלבט בין כמה M-AUDIO REVOLUTION 5.1 AuzenTech HDA X-Mystique 7.1 Gold PCI Sound Card או בין ה XFI הם הולכים להיות מחוברים למגבר של yamaha htr5830 עם יד על הלב אני לא מבין גדול בין כל הסוגים ובין כל הדברים ואני לא רוצה להסתבך עם כל היצאות אבל נמאס לי מ Onboard בצורה היסטרית. רציתי לדעת מה מומלץ לקנות שגם לא תהיה לי בעיות לחבר . כמו כן השימוש העיקרי זה לראות סרטים ( כמעט כל השימוש ) + לשמוע מוזיקה mp3 + pandora . תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום כולם! קניתי מחשב חדש וחשבתי שכדאי לי להתחדש גם ברמקולים חדשים אז... עכשיו יש לי מערכת LG LM-M140 שקיבלתי עם המקרר של LG שקניתי... והם סבירים יחסית למשו חינם הם טובים, פחות טובים לדעתי מסוני שהייתה לי... עכשיו אני רוצה מערכת חדשה שגם אותה אני יחבר למחשב וזה בעיקר למוזיקה... והשאלה שלי האם יש מערכת שהמגבר שלה הוא מגבר מנורות? ואם לא אז על איזה מערכת אתם יכולים להמלי. לי בתקציב של 2.5K? עמית
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
-
יש לי רמקולים דיי ישנים של קריאייטיב. אחד מחיבורי הנחושת דיי קרוע. החיבור בנוי כך שיש חוט עטוף, מתוכו יוצא חוט נחושת ובקצה יש כסף. הבעיה היא שהכסף מחובר לנחושת ממש על קצה דק. אני יכול לגזור את החלק הזה, לחשוף עוד חוט נחושת, ולחבר אותו? או שזה לא יעבוד?
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שנראה כך: ובנתיים,הנה הסקירה: http://www.generationmp3.com/bigfiles/Podcast/creative-zen-v-plus.avi
-
- 8 תגובות
- 631 צפיות
-
-
קניתי כרטיס קול x-fi ואיתו הגיע שלט , וזה נראה כאילו חלק מהמקשים אמורים להיות מוארים, אבל אני לא מצליח להפעיל את התאורה שם. האם ישנם מקשים שאמורים להיות מוארים וכיצד מדליקים את התאורה בשלט (אם קיימת) ? * אם שאלה זו שייכת לנושא אחר בפורום אז אנא העבירו כי לא ידעתי לאן זה ממש שייך
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
הבנתי שCREATIVE הכי טובים בכרטיסי קול.. תנו לי הצעות לכרטיס קול חדש אני מרכיב מחשב.. ואני רוצה כרטיס קול טוב שיעלה מחיר סביר... ! ושיהיה איכות שמיעה אדירה למשחקים תודה מראש :]
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מערכת נורמלית לסלון... מכיון שאני כמעט ולא מבין בדברים הללו אודה לכם מאוד אם תעזרו. הציעו לי משהו pure acoustics?! אין לי מושג מה זה. הסבר! תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
התקציב נע בסביבות ה 200 ש"ח אני מעדיף אוזניות IN EAR ללא אטמים(אלא אם כן יש אופציה לשמוע בלי האטמים) שיהיו איכותיות (אני שומע בעיקר רוק ומטאל)שהיו נוחות לשימוש בעלות צליל נקי ועמידות שלא יתפרקו אחרי חצי שנה. ובקיצור זהו תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי כבל טלווייה עם S VIDEO משני הצדדים הכל עובד ובסדר אבל בהתחלה שהשתמשתי בו ראו באיכות נורמלית ועכשיו האיכות ממש גרוע ובלתי נסבלת.... לא יודע בגלל מה זה קרה.... בהתחלה חשבתי שזה בגלל הסידור של הכבל, אבל אחרי ששיניתי אותו שום דבר לא קרה... מה עושים? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה? קניתי כבל SVIDEO TO RCA, באופיס דיפו. הכבל עושה לי קצת בעיות, כשאני מחבר את הלפטופ לLCD או לטלויזיה CRT, המחשב מזהה שמשהו מחובר, אבל לא רואים כלום בטלויזיהי שינוי רזולוציה או חיבור, גורם לקפיצה כזו בתמונה, אבל לא עובד SVIDEO TO SVIDEO עובד מעולה ומצד שני, הכבל הזה, הSVIDEO TO RCA, בחיבור אל המחשב הנייח ולטלויזיית הCRT עובד מעולה. יש למישהו רעיון למה?
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שהרמקולים יתחברו למחשב בעיקר למוזיקת רוק ומטאל, בבקשה המלצות מכמה תחומי מחיר ומה הכי משתלם יחסית למחיר. תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי, יש לי רמקולים teac X-20... עכשיו הבעיה היא כזאת.. יש לי את הרמקולים כמעט שנה ולפני כמה זמן התחיל להיות בעיות... אני מפעיל מוזיקה ושומעים רק מהבס ומרמקול ימין... בשביל שישמעו מרמקול שמאל אני צריך לכבות ולהדילק מהר את הרמקולים כמה פעמים ואז הוא פועל.. מה הבעיה ואיך אני מסדר את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
אני ממש מתלבט בין שני הרמקולים האלו. מה דעתכם? מה עדיף? אני יודע שהלוגי'טק בעלי באס הרבה יותר עמוק וטוב. אבל, מבחינת פרטים ואיכות מוסיקה, ה ALTEC הרבה יותר טובים יש למישהו נסיון עם שניהים ויכול להגיד לי מה הוא מעדיף ?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני לא יודע איפה לשאול אבל זה הכי קרוב... בכל מקרה הציעו לי לשים את הHOT HD בטלויזיות בבית במקום הממיר הישן שיש לנו ... יש לנו 2 טלויזיות HD READY אחת LG 37'' והשניה סמסונג חדשה עדיין באריזה 26 '' האם לדעתכם כדי להצתרף לחבילה? יהיה שינוי משמעותי נראה לעין? באתר של הוט כתוב שכיום הם משדרים בחצי מיליון פיקסלים ובהצתרפות הם ישדרו 2 מיליון פיקסלים... ומה שיש לי זה רק מיליון...
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את: http://www.leadtek.com/eng/tv_tuner/overview.asp?pronameid=403&lineid=6&act=1 ולחבר אותו למחשב הנייד. השאלה היא האם אני יכול להשתמש בEPG של הוט\יס? קראתי ב: http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=810635 שהכרטיס צריך להיות DVB-S כדי לעבוד עם הEPG של יס, האם זה נכון? הכרטיס למעלה הוא DVB-T, האם אני אוכל להשתמש בEPG של יס? תודה למי שיוכל לעזור... יוסי.
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
-
אני מחפש טלוויזית LCD בגודל של בין 32 ל42 אינץ' עד 5500ש"ח, לא ידעתי אם לפנות לכאן או לפורום אחר אז נקווה שצדקתי שפניתי לכאן עריכה : מצטער, נא להעביר לאודיו וקולנוע ביתי.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום אני מחפש רמקולים חדשים ואיכותיים אז חשבתי ללכת על הדגם הזה.לאחי יש את הדגם L3500 והם מעולים!!! אז חיפשתי אם עדיין מוכרים אותם ומסתבר שלא , נתקלתי בדגם החדש והמשופר http://uk.europe.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=14097 מה אתם אומרים?מתי הוא יגיע?כמה הוא יעלה?איך האיכות שלו?הוא למחשב רגיל? תודה מראש לעוזרים artifakt
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי עידכניתי לפני איזה שנה את התוכנה ומאז הכל עבד מצויין ואז לפני חודשיים הפסיק לעבוד , לא קורא דיסקים אז חשבתי שזה העין אבל כאשר אני מכניס דיוידי מקורי הוא מעלה אותו יופי, אז כנראה הבעיה בתוכנה , בכל אופן אני מעוניין להתקין את התוכנה המקורית ואני לא מצליח למצוא אותה ... תודה
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני מחפש פלאגים שישבו טוב באוזן ואיכות סאוד גבוהה
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
חיברתי את המערכת 5.1 שיניתי ב מאפייני צלילים והתקני שמע למערכת כזאת ניסיתי את כל החיבורים במחשב וזה עדיין לא עובד.. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אהלן... אני צריך המלצה לדיוידי... לא משו מטורף בעיקר חשוב שיקרא את כל הפורמטים העיקריים(Divx,Xvid וכו'...) ובכלל עדיך תמיכה כמה שיותר רחבה כי רוב השימוש בו יהיה לסרטים שהורדו ועדיף לחסוך את כל ההמרה... ולכן גם חשוב שיוכל לקרוא כתוביות בקובץ נפרד(לא מובנות) בעברית... שתי דברים שאני רוצה שיהיו אם זה מתאפשר במסגרת התקציב(אבל לא חייב...) זה דבר ראשון אופציה לעדכון קושחה כדי שתהיה תמיכה בפורמטים\גרסאות עתידיות ודבר שני פיצ'ר שיכול לחסוך לי קצת זמן זה כניסת USB... פחות קריטי אבל אם אפשר אז למה לא... דבר אחרון... תקציב!!! כעקרון אני רוצה להשקיע באיזור 300 שקל אם יש חיה כזאת במחיר כזה... אבל, אם מכשיר במחיר כזה יהיה של איזה חברת מדבקה זולה אני מעדיף להשקיע עוד ולקנות משו של חברה …
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אזז ככה אני ממש לא בעסקי האוזניות, אבל אני מחפש משהו כבד לא IN EAR שיתחבר למגבר מאוד חזק ויתן איכות צליל טובה. התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח אבל באמת אני צריך משהו שיתן ערך לכסף ומבחינת חוזק לא ישבר אחרי חודש. תודה..
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-