עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by homart,

אני יודע שיש לנגן זיכרון באפר דיי גדול, אבל עדיין, מומלץ לרוץ איתו ריצות ארוכות?? ואם לא מומלץ אז אול לשים אותו בתיק יעזור??

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  2. Started by DuDeAss,

או קיי היום חיברתי את המקרופון+אוזניות החדשים שקניתי מכיוון שהמקרופון שלי הישן הפסיק לעבוד אז חיברתי כמו שצריך לא עבד לא הצליחו לשמוע אותי והמקרופון לא הגיב האוזניות פשוט בסדר ניסיתי חיבורים שונים וכל זה חיפשתי בהגדרות ואני לא מבין מה לא בסדר? תוכלו לעזור לי בבקשה? ד"א התלבטתי אם לשים את זה פה או בתמיכה טכנית אז מצטער אם זה לא המקום הנכון תודה רבה לעוזר

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  3. Started by 1gnition,

שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש בעל לוח אם Asus P5B. כשפירקתי את המחשב הישן שלי גיליתי שעד אותו הרגע השתמשתי בכרטיס Creative ולא בכרטיס קול מובנה כמו שחשבתי. הדגם של כרטיס ה-Creative הוא CT4810. יש לי כרגע דילמה אם להתקין על המחשב החדש את הכרטיס קול שכרגע הזכרתי או את כרטיס הקול המובנה על לוח האם. כמובן שזה תלוי בשאלה לאיזה מהם ביצועים טובים יותר. אני יודע שזאת שאלה קצת תובענית, אבל בכל זאת אם מישהו יוכל לעזור זה יהיה נחמד. תודה.

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  4. אפשר בבקשה אתר? אני לא מוצא X_X

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  5. 1.MIA MIDI 2.M-Audio Audiophile 2496 Sound Card 3.ESI Waveterminal 192 X שלום! רציתי קצת חו"ד על הכרטיסים האלו, זאת אומרת אם הם מספיק טובים לעריכה מיקצועית של מוזיקה וכו'? ואיזה מבין השלושה עדיף,או שיש לכם משהו אחר להציע (זה גם מצוין)! ד"א: שלושתם באותו טווח המחירים של 1300 -+ זה דחוף לי מאוד! תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  6. עוד מעט אני מתחדש במסך. אני אחבר את המחשב אליו. כרגע הרמקולים שלי לאותו מסך הם Z-640 של לוג'יטק. האם ניתן לחבר את הרמקולים לרסיבר, ואז למחשב. שהאות והצליל יהיו יותר איכותים מאשר הכרטיס קול של הלוח אם שלי? הלוח אם- DFI lanparty nF4 ultra-d הרסיבר : ONKYO TX-SR603E קישור לרמקולים העלובים [עצוב] http://www.techwarelabs.com/reviews/aud ... tech_z640/ תודה! עריכה****, שכחתי לציין, שהרסיבר מחובר כבר לפלזמה למערכת 5.1 בסלון, DVD , וידיאו, CD PLAYER מאוד ישן, YES MAX עוד מעט וידיאו +DVD משולב של LG.

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  7. Started by IGk,

צריך המלצה לאוזנית למחשב שהיו סגורות (אטומות לרעש) ב300-450 שקל לא חובה מיקרופון... למשחקים כמו AA ו-BF 2 הציעו לי את המדוזה 5.1 או Sennheiser HD215 עם למישהו יש רעיון אחר אני ישמח לשמוע

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  8. שלום, אני מחפש מדיה סנטר שניתן יהיה לחבר עליו את הממיר, מחשב והמגבר ולשלוט על הכל ממנו לדוגמא שאם אני ארצה לראות טלויזיה אני בוחר דרך המדיה סנטר והוא משדר לי את הממיר אם אני ארצה לראות את המחשב אני בוחר את המחשב והוא יציג לי אותו על המסך וכך הלאה מישהו מכיר מוצר טוב אם בכלל קיים כזה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  9. Started by Tamir61,

FX-6021 RMS W 75 המתקבלים ע"י 3 מגברים נפרדים סאב : 40 RMS סאטלייטים : 12.5X2 IN CONCERT TECHNOLOGY 12 מיקרודרייברים באיכות מדהימה שלט אלחוטי מלא FX-5021 RMS W 90 סאב : 40 RMS סאטלייטים : 25X2RMS THX CERTIFIED מיקרודרייברים באיכות מדהימה שלט אלחוטי מלא שתי הדגמים הם במחיר זהה של 200$ בדיוטי פרי. 200RMS סאב : 120RMS סאטלייטים : 80 RMS THX® Certified איזה טכנולוגיה עדיפה ? ואיזה רמקולים יותר איכותיים?

• 8 תגובות
    • 686 צפיות
  10. Started by parker8,

אני מחפש נגן מוסיקה+נגן סרטים עם נפח גדול... אמנם אני לא אקנה משהו כזה בקרוב... רק רציתי לדעת לידע כללי... IPOD VIDEO או IAUDIO X2? או בגלל משהו אחר? תודה לעוזרים מראש

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  11. שלום! יש לי כרטיס zs 2 gamer ואני לא יודע איזה רמקולים ליקנות!!! זה או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_156&products_id=786 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_156&products_id=2144 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_156&products_id=5550 או http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=4912 דרך אגב זה רק למוזיקה!!! ואל תיסתכלו על המחיר כי הכסף זה לא הבעיה... כי הקרייטיב עולה איזה 900 והשאר עד 600 ככה אז זה לא הבעיה בתודה Rima41

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  12. היי חברה אני צריך עזרה חיברתי את הממיר תוצרת סמסונג למחשב עם כבל USB המחשב זיהה את זה והתקין אותו עכשיו השאלה שלי איך אני רואה טלויזיה במחשב.? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  13. היום חיברתי רדיו טייפ חדש לאוטו ביחד עם אח שלי, לא היה קל. בקיצור קנתי כבר כבל של ראש בננה וראש רגיל (כמו זה בין המערכת למחשב או מערכת-דיסקמן) אז זה לא עובד עכשיו לפני מה שהבנתי אני צריך כבל של צאנגר זה כבל שיש לו חיבור רגיל משני הקצוות עכשיו אני צריך לדעת אם יש לו שם מיוחד או משהו כזה עזרה בבקשה. אם תעזרו אני יספר משהו מצחיק שקרה לנו (טעות אנוש)

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  14. Started by CoNDuReR,

היי אנשים אני וחברתי עברנו לדירה חדשה ורוצים לקנות LCD לסלון, אנחנו יושבים במרחק של כ 3 מטר ו20 ס"מ מהקיר שעליו יהיה המסך, השאלות שלי הן אלו: 1) האם 37 " תספק אותנו או שעדיף כבר 42. 2)התקציב הוא 5 אלף והעדפה היא לקנייה השבוע הזה בכנס של "חבר", יש שם מבצעים על כל הטלוויזיות של שקם אלקטריק, אז איזה דגם אתם מציעים? 3)היינו שם היום וראינו מוצרים מבית פיליפס, מאג ,סוני,פנסוניק,פוג'יקום ועוד.... יש איזו חברה שצריך להתרחק ממנה? תודה מראש! (כמו כן אני אשמח אם הדגם יהיה FULL HD אבל אם לא נכנס בתקציב אז נסתדר)

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  15. אני מעוניין לרכוש מערכת עריכה מקצועית Matrxo 100 : מטרוקס האם יש למישהוא מושג או ניסיון עם המערכת הנ"ל? אני מעוניין לעבוד עם המערכת במחשב P-4 2.8Mhz עם 1Gbyte זיכרון, וכמובן שני דיסקים קשיחים של 120 גיגה ו- 80 גיגה. אשמח לקבל תגובות...

16. Started by oorlevi,

אני מנסה לחבר את ה TV CRT (משהו סיני) למחשב ולא מצליח להגיע לתוצאות טובות! יש לי כרטיס FX5500 אני מנסה לחבר עם כבל s-video ל RCA שבטלויזיה וזה לא הולך טוב (אני משתמש במאריך נקבה ל RCA) רואים שחור לבן ושאני עושה שיהיה מסך קופי ב TV אז אפשר רק ברזולוציה נמוכה שאני מנסה להגדיל זה חוזר! אפילו שרואים שחור לבן לא רואים ברור בכלל כל ה TV שלג לא מבינים כלום! הפכתי את כל ההגדרות.. ניסיתי PAL B, PAR G לא עוזר כלום. בבקשה אני חייב עזרה כמה שיותר מהר! :'( תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  17. line in - בנגנים מסוימים יש line in מה צריך לעשות כדי שהנגן יקליט מטלפון ? מתאם ? עכשיו איך האיכות וגודל הקובץ בזיכרון נקבעים לפי התדירות (הקול המוקלט) ומספר הביטים לשניה שלו ? האם בנגנים הקוראים (זה מה שנחשב איכותי היום ) , יש הבדל באיכות ההקלטה בין נגן לנגן כאשר התדר וזרימת הביטים שווה ? האם משתמש לא מנוסה או מנוסה יכול להבדיל בין איכות ההקלטה או צריך ציוד מיוחד ? מקווה שיהיה אפשר לענות על השאלות שלי ואני לא מסבך

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  18. Started by lazygecko,

שלום לכולם, אני מחפש מארז HTPC גודל מלא, משהו פשוט וזול. בפנים יותקן P4 ישן. מישהו יכול להמליץ על מוצר מתאים ? תודה שחר

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  19. חברהההההההה אני צריך לשים עוד כרטיס כל במחשב היעוד שלו זה רק בשביל לחבר עוד אוזניות שאני יוכל לעבוד עם שתי ערוצים ולמקסס עד שאני יקבל את הציוד של ה DJ שלי... אז בנתיים צריך להשתמש במחשב ואני חייב עוד כרטיס... חברה אני צריך את הכרטיס קול הכי זול שתמצאו לי לקנות דרך האינטרנט.. אמרתי כבר הוא רק בשביל חיבור אוזניות.... אגב עכשיו יש לי VIBRA128 אם אני יוסיף עוד אחד כזה זה יעשה לי בעיות עם ההתקנות וההגדרות...!??

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  20. שלום, מעוניין לקנות רמקולים עד 2000 שקל(עכשיו אני עושה שדרוג רציני בהכל אם מישהו ראה פירסמתי עוד כמה פוסטים על מפרט מחשב, מדפסת וכו'...). חשבתי על z5500 ארבע שאלות. 1. האם יש אפשרות לחבר את הרמקולים למחשב ולטלוויזיה בחדר בו זמנית(p3000e)? 2. שאלה רק לבעלי ה-z5500 (למי שאין בבקשה לא לענות על השאלה הזאת ולהסתמך על ביקורות, מפרט, זה לא אומר לי כלום. איך הרמקולים מבחינת איכות, עיצוב והאם הם שווים את הכסף? 3. אפשר למצוא משהו טוב יותר במחיר של עד 2000 שקל ללא חריגה(אפילו של 50 שקל)? והכי חשוב חדש לא יד שניה! 4. לפני 3 שנים קניתי רמקולים של creative SBS 2.1 370 ב-150 שקל. קודם כל הרמקולים ממש ממש טובים יחסית לתקציב של 150 שקל. החלטתי לקנות רמקולים חדשים, מכוון שהצליל כל כ…

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  21. Started by LOL,

יש לי מסך FHD, ואני רוצה לחבר אליו את המחשב הנייד יש לי חיבור VGA ומסיבה כלשהי אני מצחי לשדר רק 1280*768 הבנת שVGA יכול לשדר FHD, אבל אני לא יודע למה אין לי בכלל את האפשרות בוינדוס, אם זה בגלל המסך או בגלל המחשב המחשב נייד הוא T400 lenovo אם למישהו יש רעיון אני אשמח לשמוע

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  22. בהמשך לנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=417614.0 בסה"כ רציתי אוזניות משולבות עם מיקרופון בחיבור USB ומצאתי דגם יחסית פשוט של מיקרוסופט ב 95¤. שלחתי את אבא שלי לקנות לי אותו ב KSP ולצערי הוא החליט על דעת עצמו "לקנות לי משהו יותר טוב" וחזר עם Logitech Clear Chat Pro שעולות יותר מפי 2 אני לא צריך את המוצר בשביל משחקי מחשב ו/או בשביל לשמוע מוזיקה אלא רק בשביל לנהל שיחות בסקייפ. השאלה שלי בעצם מתחלקת לשתיים. האם האוזניות האלו טובות והאם כדאי לי לשקול להשאיר אותן בכל זאת? (אם תגידו לי שזו חוויה מדהימה לשחק איתן במשחקי מחשב אולי בכל זאת אני אשקול להשאיר אותן למרות שממש לא רע לי עם הרמקולים שיש לי ומחוברים למחשב) אם יש כאן מישהו שהתנסה בהם ויכול ל…

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  23. אני צריך את הרמקולים הכי איכותיים שאפשר למצוא במחיר הזה, + סאב וואפר. אני ישתמש בהם הרבה יותר למשחקי מחשב מאשר למוזיקה, אז אני צריך משהו שמתאים למשחקי מחשב.. בנתיים, לא מצאתי משהו שאני מעוניין במיוחד, תודה.

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  24. Started by ultrAslan,

האחד הוא Creative SBS560 והשני הוא S500וLogitech ... אם מישהו ממליץ על משהו אחר אני אמשח לשמוע... התקציב הוא 400 שקל.

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  25. Started by cohenkobi1,

חברה יש לי בעיה רצינית במשחקים, הקט הוא שזה רק בכמה משחקים מסויימים, בינתיים היחידים שניסיתי הם "מקס פיין 2" ו"מאפיה", הבעיה היא שבתהחלה אני שומע טוב, ואז פתאום כאילו משהו נדפק במשחק, יש כמו זימזום צומרני! אני לא יודע מה הבעיה... חברה אני חייב עזרה! תודה מראש. קובי.

דיונים חדשים בפורומים