עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by matvey99,

שלום בקרוב אני רוצה לקנות את האוזניות 3H של STEELSOUND , עכשיו יש לי כרטיס קול רגיל על המחשב (מובנה) ואני מחפש כרטיס קול שיתן לי כמה שיותר איכות מהאוזניות האלו. ראיתי שה XFI ממש טוב למשחקים שזו המטרה שלי אבל הכרטיס הזה מאוד יקר ואני פשוט לא יכול להרשות לעצמי להוציא 600 שקל על כרטיס קול. אז בבקשה תמליצו לי על כרטיס "יחסית" טוב שיתן לי כמה שיותר איכות סאונד. תקציב : 200 שקל . תודה יש לי כרגע משהוREALTEK AC97 ולא יודע אם זה קשור אבל יש לי AGP

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  2. לאחרונה שידרגתי את מערכת השמע שלי לרמקולים ורסיבר 5.1 המחוברים למחשב HTPC. היות וכרטיס השמע הנוכחי (OB) תומך ביציאת סטריאו בלבד וברשותי כבר רסיבר ימהה התומך בפורמטים החדשים החלטתי לרכוש כרטיס שיאפשר שמע באיכות גבוהה ב6 הרמקולים. השאלה היא אם אני חייב לרכוש כרטיס שמע התומך בפורמטים החדשים (העלות בסביבות 1000 ש"ח) או אם ניתן להסתפק בכרטיס רגיל בעל היציאות הדיגיטליות המתאימות. זאת בהנחה שפורמט ה HD (שמע) יעבור ו דרך יציאת HDMI ישירות לרסיבר (עדיין לא רכשתי כרטיס מסך בעל יציאת HDMI כי אין לי עדיין טלוויזיה מתאימה, אך אני מתכנן לעשות זאת בטווח של מספר חודשים עד שנה ..).? אשמח לשמוע המלצה ספיציפית לכרטיס קול מתאים בעלות של עד 300-400 ש"ח (PCI). תודה :s05:

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  3. Started by rgb00,

שלום, אני מתכוון לקנות מחשב לעריכת סאונד ויצירת מוסיקה. המליצו לי לקנות כרטיס Audiophile 2496. החיסרון - אין בו יציאת אוזניות וכניסת גיטרה. עבורם אפשר להוסיף כרטיס Guitar Rig Mobile או אחר בהמלצתכם. סה"כ - 1300 ש"ח לכרטיסים שכתבתי. אפשרות שניה היא לקנות כרטיס אחד, פנימי או חיצוני, שכולל את היתרונות של שניהם (ה-MIDI I/O באודיופייל לא חשוב לי). אשמח לדעת איזה אפשרות עדיפה (שכתבתי או שלא), ואיזה כרטיסים מומלצים. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום. ברגע זה אני משתמש בכרטיס קול הבילטין שבלוח אם ובאוזניות די פשוטות. אני צריך כרטיס קול ואזניות חדשות מכיוון שאני די מכור למוסיקה אלקטרונית ואני ממש מתכוון למכור. אז אני רוצה שהחווית שמיעה שלי תיהיה טובה. בנוסף אני גם משחק הרבה במחשב משחקים חדשים והכל אז משהו שיהיה נחמד גם לזה. בבקשה אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס ואזניות. אני לא צריך את המשהו הכי מיקצועי אני לא מכין מוסיקה או משהו אבל אני רוצה שזה יהיה כרטיס איכותי ואוזניות אפילו בדגש יותר גבוהה על האיכות. בקשר לתקציב אין לי הגבלה אבל אני כמובן מחפש את הציוד הכי טוב במחיר הכי זול או סביר. תודה

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  5. Started by NIVs,

אני מתכנן לקנות זוג מדפיים, כנראה KEF אוו משהוא זול במחו"ל. אני צריך גם מגבר 2 ערוצים אוו 2.1 (עם סאב) וכרטיס קול טוב למחשב.(אני רוצה לחבר עם כבר אופטי אוו COAX) מישהוא יכול להמליץ לי? כמובן מחירים בחו"ל

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  6. קניתי לפני 3 חודשים את ה sony 1000xm2 והאיכות בכלל לא משהו איזה כרטיס קול ישפר לי את החוויה? תקציב עד 800 שקל צריך כרטיס קול מיני בגלל שאני משתמש בהם במכון כושר.

7. היי, אני מחפש מגבר (חדש) וזוג רמקולים מדפיים עד 2000 ש"ח (עדיף בכמה שפחות ) כרגע המגבר יחובר לשני רמקולים בלבד, אבל אני מחפש מגבר 5.1 בשביל שדרוגים עתידיים... קראתי שה- JBL E20 נחמדים מאוד (900 ש"ח). אבל אין לי מושג לגבי מגבר. אשמח לשמוע הצעות מכל הסוגים!

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  8. אני לא מבין גדול בנושא האודיאו אז תיסלחו אם אני לא מובן או מבין מה אני כותב אני צריך מגבר ורמקולים יש לי מחשב עם יציאת HDMI שמתחבר ל LCD יש במחשב גם יציאה אופטית (לא יודע את השם אבל אתם בטח יודעים) גם ה Xbox 360 מחובר ב HDMI לטלביזיה וגם לו יש יציאה אופטית בנוסף כרגע שניהם מחוברים בכבל אופטי לרסיבר ללא מגבר (סתם לדעת, עדין מיצרים כאלה היום?) משם לסט רמקולים 5.1 עם מגבר מובנה משהו שקניתי בנתיים ב 300 שקל אני רוצה להחליף את המערכת הקיימת בגלל שהרסיבר מקטע בסאונד מדי פעם וזה לא המחשב או הכבל האופטי כנראה משהו שם דפוק ברסיבר והרמקולים לא משהו עכשיו אני רוצה סראונד שהיה לסרטים HD ול Xbox שהבנתי שיש לו פורמט חדש בשם DTS Neural Surround, מקור: http://www.thehdroom.com/news/DTS_A…

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  9. Started by CobraBoy,

אני רוצה לקנות מגבר לבית שישמש אותי למשחקי XBOX360 , סרטי BLURAY ואולי פה ושם קצת מוזיקת Lossless אני צריך שהמבר הייה 5.1 מכייון שגדול הסלון שלי הוא לא כזה גדול ואין לי מקום למקם את כול 7 הרמקולים אז החלטתי שאני הולך על 5.1 דבר שני אני צריך אותו מן הסתם עם כניסה אופטית של קול וקואקסיאלי דיגטלי , דבר נוסף זה כמובן לפחות שתי כניסות HDMI ויצא אחת לגבי הרמקולים כרגע יש לי רמקולים לווינים של LG שהנתונים שלהם זה 6 הום והספק אם אני לא טועה זה 25W הסאב בהספק של 120W אבל בעתיד כלומר עוד חצי שנה משהו כזה אני רוצה לקנות זוג רמקולים רצפתיים עדין לא החלטתי איזה אבל בתקציב של לא פחות מ-1500 שח לגבי מפענחים אני אל כול כך מבין אבל בסרטים שאני מסתכל אני שם לב יש כול מיני מפענחים שונים …

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  10. יש לי במחשב כרטיס קול on board בעל 6 יציאות יציאת אחת ל2 רמקולים קדמיים אחת לסבופר אחת ל2 רמקולים באמצע וכו' ממש מוכן למערכת קולנוע ביתית כרגע אני משתמש ברמקולים למחשב שלא מממשים את מלא הפונטציאל ואני רוצה לחבר למחשב 6 רמקולים רגילים לאחר ניסיון התגלה שלמחשב אין מספיק זרם לספק לרמקולים (ללא מגבר פנימי כמו של מערכת) ושומעים חלש בעוצמה מקסימאלית לכן אני מחפש מגבר בעל לפחות 6 ערוצים כדי שאוכל לחבר צד אחד למחשב וצד שני לרמקולים אם מישהו מכיר חברה או מקום או אתר שמוכר מגברים כאלה אשמח לדעת המחיר שאני מוכן להשקיע הוא עד 500 שח אמ יש יותר יקרים אני עדיין רוצה לדעת עליהם כדי להכיר את המוצרים בשוק תודה רבה מראש ski farm

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  11. Started by Guy950,

שלום, בתור לקוי שמיעה אני אוהב לשמוע מוזיקה עם אוזניות שאני מחבר למגבר שהגיע עם המערכת רמקולים הנוכחית שלי (פרטים על המערכת והמגבר) והמגבר ספציפית התקלקל מכיוון שאני מגביר את הווליום עד הסוף ושומע נורא חלש. הבעיה היא לא באוזניות מכיוון שאני עדיין מסוגל לשמוע היטב דרך הסמארטפון. לכן במקום להחליף את כל המערכת רמקולים ולהסתפק במגבר שמגיע עם רמקולים החלטתי לקנות מגבר איכותי. את המגבר אני רוצה לחבר למחשב ושאוכל לחבר אליו אוזניות ולשמוע צליל איכותי עם ווליום נוח. לא חזק מדי ולא חלש מדי. אני לא מבין דבר בתחום הזה, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לבחור מגבר טוב נוח לתפעול. תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by gabriel,

אני חושב לקנות מחשב HTPC כי נואשתי מלנסות להשיג HOT MAGIC (אני לא מכיר בנאדם אחד שיש לו את זה, אני מתחיל לחשוב שזה מוצר דימיוני לעומת הYES MAX הפופולארי), אבל מה שמפריע לי זה שהבנתי שבמחשבי HTPC אני יכול להקליט רק את מה שאני צופה בו, אז ככה אין לי בעצם שום יתרון משמעותי. האם יש דרך לפתור את זה? ומה אני צריך לבדוק כאשר אני קונה מחשב כזה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  13. Started by roy_BB,

מישו פה יכול להמליץ על מיקרופון בצורה כמו של במה אבל עם חיבור למחשב... והוא צריך להיות עם קליטה מ 3 כיוונים משו בסגנון של XM8500וBehringerו אבל יותר זול.. הייתי קונה אותו אבל הוא ממש יקר בארץ אז משו בסביבות עד 150 כולל משלוח זתומרת אנלא רוצה להוציא יותר מ 150 בכללי.. צריך שיהיה לו באסים חזקים זה לא לשירה תודה

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  14. Started by maor5,

שלום כולם אני רוצה לקנות מכשיר mp3 בתקציב עד 500 שקל חשבתי לקנות את הנגן של sandisk 512 mb עכשיו אני רוצה לציין ש אני עושה ספורט במיוחד הרבה ריצות ככה שאני רוצה נגן קטן ולא כבד האם המכשיר של סאן דיסק שווה את הקנייה? האם יש נגן יותר טוב ממנו בתקציב 500 שקל? לכל מי שיעזור תודה תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by guest123,

היי! אני מעוניין לקנות מסך לחדר והנה כמה פרטים שיכולים לעזור: (תקציב 2000 עדיף בלי חריגה...אבל אם צריך עד 500 ש"ח חריגה רק במידה וזה באמת אבל באמת משמעותי) מרחק צפייה: 2 מטר אולי טיפה יותר גודל מסך רצויט: 32 אינץ' אני מניח שימושים: צפייה בתכני yes- סרטי hd וכד', סטרימר של yes- צפייה בהרבי תכני mkv+כתוביות, משחקים-שיהיה חיבור dvi אני מעוניין לחבר מארז לtv דרך dvi מרחק 3.5 מ'... (משחק בעיקר פיפא ברשת), בנוסף צפייה בהרבה משדרי כדורגל בצ'רלטון hd וספורט 5 hd... מן הסתם שה-tv תתמוך 1080p חדר בד"כ די חשוך... אני באמת לא מתמצא ויש כ"כ הרבה דגמים של טלוויזיות שאפשר ללכת לאיבוד בקלות... תודה רבה מקרב לב לעוזרים היקרים!!!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. היי צריך בבקשה המלצה על מסכי טלוויזיה בגודל 55 אינץ עם הצגת רזולוצייה 4K אינני מעוניין בסמארט. אני חשבתי בנתיים על UE55NU7100 של סמסונג. אשמח לעצות אילו מסכי טלוויזיה לדעתכם הכי טובים היום גם מבחינת מחיר וגם מבחינת איכות. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Sa,

יש לי אקסבוקס בחדר ואני מעוניין בחוויית משחק + צפייה בסרטים של 5.1 יש לי חדר קטן... ואמ... תקציב של כ 2000 ש"ח להכול מרסיבר רמקולים ועד כבלים. תודה =]

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  18. Started by omer_ico,

אני רוצה לקנות מערכת לחדר.... אני צריך המלצה למערכת סטריאו טובה שתיהיה מחוברת גם לdvd וגם לשמוע מוזיקה והתקציב הוא בסיבות ה700 שקל ...לא יותר מ800 תודה...עומר..

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  19. Started by Alfies,

אני רוצה לקנות מגבר\רסיבר בעיקר למוזיקה (סטראו), תמליצו לי בבקשה על החברות ודגמים של מגברים\רסיברים בתקציב עד 2500 ש"ח. האם זה טוב להשתמש במערכת במכשיר DVD ולא במכשיר CD? תמליצו לי גם על חברות הרמקולים איכותיים שאני לא אבזבז זמן בחנות בלשמוע רמקולים גרועים!

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  20. Started by Green_Day,

שלום אני מחפש מערכת סטריאו לחדר אני מחפש משהוא בינוני ומטה בסביבות 400 שקל.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  21. שלום, אני מעוניין לקנות מערכת סטריאו מיקרו/ מיני, בתקציב של עד 1500 שקל. מצאתי כמה דגמים של מיקרו: 1. CMTGPZ7 Sony 2. CMTEH10 Sony 3. SCPM31 Panasonic 4. SCPM41 Panasonic 5. LG LX-D5230 מה הכי טוב כאן מכל הדגמים שציינתי? יש למשהו אחד מהדגמים והוא יכול להמליץ לי עליו? יש דגם אחר, שהוא עד 1500 שקל, והוא יותר טוב מכל הדגמים שציינתי? תודה לכל העוזרים ושבת שלום לכולם...!

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  22. Started by shokolit,

אני מחפש מערכת קולנוע לחדר אני לא כל כך מבין בזה אז אם מישהו יוכל לעזור לי, אני מחפש מערכת 5.1 במחיר של 1000-1500 בגדול אני רוצה מערכת, לחדר בגודל 4X6. אני אשתמש במערכת בעיקר לסרטים ומשחקים. אממממ אם אתם צריכים עוד נתונים או משהו כזה תגידו..

23. Started by idolux,

אהלן! החלטתי להתפנק במערכת קולנוע ביתי, לא מבין בזה יותר מדי, אז אודה לכם אם תוכלו להמליץ. לא יודע אם זה משנה, אבל יש לי טלוויזיה 47" חדשה של סמסונג. חשבתי לבזבז 5000 ש"ח פחות יותר, כולל רסיבר, אפשר להוסיף קצת אם זה ממש משמעותי מבחינת איכות. אם אפשר להזמין מחו"ל באמצעות BUY2USA, אמזון, וכאלה, וכך להשיג מחירים טובים למוצרים מאד יקרים בארץ, אז מה טוב! תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by BaR151,

שלום, אני צריך עזרה קטנה בייעוץ על מערכת ביתיית שאני רוצה לקנות שתשמש בעיקר לקריוקי. המחיר המוקצב לי הוא בסביבות ה-1000 שקל. מישהו יכול להמליץ לי על משהו או לתת לי כיוון על מה ללכת? תודה.

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  25. Started by Emin,

אני הולך לקנות מערכת קולנוע ביתית(5.1, רסיבר ו-DVD DIVX, הדי וי די פחות חשוב אבל לא מצאתי משהו בלי) לסלון ורציתי לברר איזה כדאי לי מבחינת עלות, איכות ויופי. אני הולך לקנות את הטלוויזיה LCD LG 42 ואני רוצה להתאים לה מערכת קולנוע. חיפשתי ומצאתי דגמים מסוימיים, אני רוצה לדעת מה הכי משתלם מביניהם. בטווח המחירים של 1600-1900 http://www.getit.co.il/Group/43629/12 http://www.cinemaworld.co.il/products/93229 http://www.getit.co.il/Direct/40955/12 מה הכי משתלם מטווח המחירים הזה ואם יש משהו יותר טוב ואיכותי בטווח המחירים הנ"ל שלא רשמתי. ועוד שאלה האם מחירים כאלה יתכנו לדגמים כאלו ואם יש מערכת קולנוע בטווח המחירים של עד 2000 שקל שיותר איכותית. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.