עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, אני מחפש סט 6 רמקולים למערכת קולנוע ביתי לסלון בגודל ממוצע. התקציב לרמוקליםבלבד בלי מגבר הינו עד 3500 שח... חשבתי על משהו בסגנון של: http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=9319&ref=Zap הרמקולים נראים אחלה אבל אני ממש לא מבין בעסק הזה יותר מדי אז חשבתי לשמוע הצעות של אנשים שמבינים בזה קצת יותר ממני אשמח לשמעו את דעתכם על הרמוקלים הנל או על מה אתם ממליצים בתחום המחירים הנל.

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  2. הייתי מעוניין לדעת היכן אני יכול למצוא Cases מתאימים לאייפוד פוטו 40 ג'יגה בארץ ? וגם על איזה מקום טוב אתם יכולים להמליץ שאפשר לקנות בו אביזרים נילווים לאייפוד פוטו.

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  3. Started by omri_ro,

אני מחפש תוכנה שתהפוך את העיברית((גם בID3TAG של הקובץ) אם אפשרות לשינוי של מספר קבצים גדול ולא קובץ אחד כל פעם. אני זוכר שבזמנו מישהו כאן בפורום עשה תוכנה כזו רק אני לא מוצא את הקישור...

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  4. Started by maxim22,

כנראה שאני יתן למישהו לקנות לי בארה"ב ביום ראשון. מה אתם ממליצים? האייפוד יותר יקר אבל מקבל מחמאות מהמון אתרים. שמעתי שהוא שיש לו בעיית אמינות- שהוא נהרס מהר- זה נכון? המובו עולה 50 דולר פחות ויש לו בטרייה מתחלפת בקלות. יש לו מסך קטן וכפתורים קטנים. מה אתם אומרים?? עוד שאלה חשובה אפשר לקנות בידע אחריות (למקרה שלא קניתי את האייפוד בארץ?)

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  5. Started by bagetrek,

אני מחפש רמקולים קומפקטיים לא גדולים במיוחד בערך כמו של אולפן הקלטות אבל מהחזקים האלה ..אני צריך בשביל הציוד שיש לי בבית כי המערכת שיש לי CD-C7000 של שארפ עם הדאבל סאפ וופר ...איתם אי אפשר לתקלט בכלל כמה באסים הם נותנים אז זה הורס לי את כל הסט , אז אני מחפש רמקולים כמו שאמרתי קטנים כאלה ומספקים סאונד נקי טוב וחזק ... במחיר לא בשמים ...תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  6. Started by talikooo,

מישהו יודע על אתר באינטרנט שניתן לקנות בו חלקים למיני דיסק (בארצות הברית(?? זה דחוף אני צריך לדעת עוד היום!!!

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  7. Started by ^DoggyStyle^,

בעקבות בעיה בכרטיס הקול O\B שלי, שכרגע אני לא רוצה לפרט עליה, החלטתי לקנות כ.קול.. עכשיו, אני צריך המלצה לכרטיס קול הכי פשוט.. יש לי 2 רמקולים (הרמקולים של המערכת- מחוברים למחשב).. בעיקרון, אני צריך כ.קול פשוט, אבל שלא יהיה סתם איזה גרוטאה.. התקציב הוא 200 שח, אפשר לחרוג עד 300 אם הכרטיס שווה את המחיר. תודה רבה לעונים.

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  8. Started by magic_hell,

שלום! יש לי שאלה בקשר לקבצי MP3 אני רוצה לצרוב 5 דיסקים על דיסק אחד בצורת MP3 הבעיה היא שזה לא עושה לי ולא ממלא את הנפח הדרוש שם....מה לעשות? :-\ תודה ובבקשה תענו!

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  9. Started by eli20,

אני מעוניין לקנות את הנגן הבא: http://www.vosonic.co.uk/vp3310.html הוא בעל 40 ג'יגה ועולה "רק" 1250 ש"ח בksp. האם הוא כדאי או שהוא בעל איכות נמוכה? תודה לעוזרים, אלי

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  10. Started by meidan,

שלום, אני מעוניין בהמלצות על נגנים מבוססי flash עם 512MB זכרון לפי הקריטריונים הבאים (בסדר חשיבות יורד): 1. איכות sound 2. מחיר 3. קצב העברת נתונים 4. יכולת טעינת סוללות עצאית (או שיהיה עם סוללת AA כי כבר יש לי מטען כזה עם 4 סוללות של הדיסקמן) רצוי גם שיבוא בלי אוזניות ובלי רדיו כי זה סתם בזבוז. תודה.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  11. Started by aaaaaa32,

האם זה מוחק את השירים? משנה הגדרות? מעלים את הכל .... :s05: ?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  12. מישהו יכול להגיד משהו על: http://creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=11226&nav=0 אפשר להשיג אותה בארץ והאם היא בכלל שווה משהו? וחוץ מזה אני רוצה לחבר למערכת הנ"ל רמקולים (5.1 או 7.1 ) שמיועדים לחדר בגודל 5*5 מטרים. יש קיר אחורי אין קיר צד ימין וצד שמאל הוא חלון גדול. זה המרחב והוא קצת בעייתי אז אני צריך עזרה. דגם של רמקולים יכול מאוד לעזור.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  13. Started by lior322,

איזה נגן יותר טוב ומה עדיף לקנות?

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  14. שלום לכולם אז הנה בעיה מוזרה שלא נתקלתי בה מעולם. הורדתי שני קיבצי ווידאו עם סיומת AVI ובכל פעם שאני מנסה לפתוח אותם(אפילו אם אני רק בוחר אותם, בלי לפתוח) מופיעה הודעה שאומרת שהאקספלורר (לא האינטרנט) נתקל בבעיה ועליו להסגר, וכשאני לוחץ "אישור" שולחן העבודה נעלם לכמה שניות וחוזר. אם אני מתעלם מההודעה(גורר אותה לצד המסך ולא לוחץ "אישור") ומנסה לפתוח את הקובץ בתוכנה אחרת(לא במדיה פלייר) אני יכול לראות את הקובץ. אבל אחרי כמה דקות המחשב מתחיל להתנהג מוזר עד שאני סוגר את הודעת השגיאה. ניסיתי להפעיל את הקובץ במחשב אחר עם אותן תוצאות. מישהו נתקל אי-פעם בבעיה כזו? :-\ יש משהו שאני יכול לעשות? ??? אולי לקודד אותו מחדש? :s05: תודה מראש למי שיעזור. אוהד

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  15. השאלה בכותרת תודה

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  16. Started by FARKASH7,

אני טס עוד מעט ואח שלי צריך טלויזיה בדקתי איזה טלויזיות יש עד 200$ אני מתלבט בין שני דגמים איזה יותר טוב? Toshiba 21S3 http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=20798 LG RT21FA20 http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=27104 הLG עולה בסביבות ה1400 שקל בארץ היא בעלת מסך שטוח הטושיבה עולה רק בסביבות ה1000 שקל בארץ ואין לה מסך שטוח, הLG באמת טובה יותר כי ככה היא נראית?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  17. מאד אודה לקבל את עזרתכם בשאלה הנ"ל. הצרכים שלי : בעיקר מוסיקה, במחשב. חשוב לי : יותר : איכות הסאונד במוסיקה, ופחות : ווליום ובאסים וכו' המחירים : SBS 370 ב 170 ש"ח INSPIRE 2500 ב 270 ש"ח. הביקורות בזאפ : מצוינות על שניהם, אם כי על הרמקול הזול יותר הביקורות קצת יותר טובות ! - ומכאן ההתלבטות שלי... אם הביקורות היו הפוכות, לא הייתי מתלבט ... מאד אודה לקבל את חוות דעתכם, במיוחד ממי שמכיר את 2 הרמקולים.

• 8 תגובות
    • 631 צפיות
  18. Started by galz,

יש לי רמקולים דיי ישנים של קריאייטיב. אחד מחיבורי הנחושת דיי קרוע. החיבור בנוי כך שיש חוט עטוף, מתוכו יוצא חוט נחושת ובקצה יש כסף. הבעיה היא שהכסף מחובר לנחושת ממש על קצה דק. אני יכול לגזור את החלק הזה, לחשוף עוד חוט נחושת, ולחבר אותו? או שזה לא יעבוד?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  19. שנראה כך: ובנתיים,הנה הסקירה: http://www.generationmp3.com/bigfiles/Podcast/creative-zen-v-plus.avi

• 8 תגובות
    • 631 צפיות
  20. קניתי כרטיס קול x-fi ואיתו הגיע שלט , וזה נראה כאילו חלק מהמקשים אמורים להיות מוארים, אבל אני לא מצליח להפעיל את התאורה שם. האם ישנם מקשים שאמורים להיות מוארים וכיצד מדליקים את התאורה בשלט (אם קיימת) ? * אם שאלה זו שייכת לנושא אחר בפורום אז אנא העבירו כי לא ידעתי לאן זה ממש שייך

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  21. הבנתי שCREATIVE הכי טובים בכרטיסי קול.. תנו לי הצעות לכרטיס קול חדש אני מרכיב מחשב.. ואני רוצה כרטיס קול טוב שיעלה מחיר סביר... ! ושיהיה איכות שמיעה אדירה למשחקים תודה מראש :]

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  22. האם יש כרטיסי קול שיכולים להעביר את הפורמטים החדשים של האודיו כמו dd+?

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  23. Started by dennis14,

1)אני מעוניין לקנות רמקולים בתקציב של עד 300 ש"ח וראיתי שתי אפשרויות טובות: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4481 http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=182 איזו אפשרות עדיפה?ולמה? 2) במידה ויש אפשרויות טובות יותר באותו תקציב אז תמליצו.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  24. אני צריך דעות, או עובדות, מהו הנגן הכי טוב והכי משתלם שאפשר לקנות בארה"ב בתקציב של 200$ (מותרת חריגה של מקס 10$). אני מחפש נגן בנפח של בין 5GB ל8GB, עם הסאונד הכי טוב שאפשר, קטן וקומפקטי, ושיהיה רק נגן MP3-לא צריך פיצ'רים אחרים כמו וידאו, אבל אם יש תמונות אז זה לא משנה לי (אפשר עם תמונות לא חובה). אני חשבתי והוא גם האופציה המובילה שלי כרגע זה הCREATIVE ZEN MICRO PHOTO של ה8GB, אשמח לקבל המלצות אחרות (אם יש) בנושא

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  25. שלום אני מעוניין בקניית נגן - אולם אני מעוניין בו יותר כדי לראות את התיקיות ותפריטים וכ"ו בצבעים (לא כתוביות בצבע שחור של שם השיר או תפריט על רקע אדום או כחול וזהו) ופחות לראות בו ממש סרטים - קליפים או תמונות של האלבום הרלוונטי או תמונות בכלל דווקא כן אולם במסך שלא אקבל כאב עיניים בצפייה כי הוא קטן אני מעוניין להשקיע עד 800 ש"ח במכשיר (מוכן גם לקצת יותר- 850 עד 900 ש"ח אולם רק במצב שהמכשיר ממש מצדיק !) ואני מדבר על נפח של 2G או יותר( כמה שניכנס בתקציב), איכות שמיעה חשובה לי וכן אני מחפש עוצמת שמיעה חזקה כמה שיותר אך איכותית גם כן !!, וכן אני מחפש גם רדיו מובנה טוב! ואם ניתן סוללה שתחזיק כמה שיותר ( מכשירים בקטגורייה שאני רוצה עם סוללות שאינן יחודיות כגון AA או AAA שנית…

• 5 תגובות
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.