עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by LOL,

יש לי מסך FHD, ואני רוצה לחבר אליו את המחשב הנייד יש לי חיבור VGA ומסיבה כלשהי אני מצחי לשדר רק 1280*768 הבנת שVGA יכול לשדר FHD, אבל אני לא יודע למה אין לי בכלל את האפשרות בוינדוס, אם זה בגלל המסך או בגלל המחשב המחשב נייד הוא T400 lenovo אם למישהו יש רעיון אני אשמח לשמוע

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  2. Started by DL,

אני קונה מחשב חדש, רמקולים creative 5200, לוח אם Abit IC7 או Neo2 (לא החלטתי עדיין) איזה כרטיס קול כדאי לי לקחת? המחשב הוא בעיקר למשחקים וסרטים.

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  3. אני צריך מסך כלהלן: -כמה שיותר קטן (מצידי 7" ומעלה, פשוט כי אני לא צריך יותר מזה, אבל זה גם יכול להיות 15" או משהו כזה אם ההפרש מחירים הוא מגוחך) -כניסת RCA, בתקווה שעוד אפשר למצוא דברים כאלה -איכות תמונה בינונית ומעלה, רצוי עם פחות מריחות ככל שניתן (זמן תגובה נמוך) -שיהיה ניתן לתלייה על קיר -לא צריך רמקולים, אין העדפה לרחב או לא רחב -שתהיה תאימות לXBOX 360 PAL למקרה שאתם תוהים מה הסיפור של הבקשה שלי, אני צריך מסך בשביל להציג את זה בלבד: כאשר הXBOX 360 עושה פה את העיבוד (מדובר במשחק ROCK BAND) ולא, מה שהולך ברקע לא ממש מעניין אותי תודה

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  4. אני מחפש אוזניות חדשות, עד כה היו לי את ה-e2c של shure ו- h320 של איריבר...שניהם נהרסו טוטאלית... ;D חשבתי על משהו של shure אבל הידע שלי באוזניות נעלם לגמריי מאז שהתגייסתי ומכיוון שאני משרת ביחידה מיוחדת גם אין לי כל כך הרבה זמן לעשות בירורים...מקווה שתוכלו לעזור לי... אני מחפש משהו בתקציב של 150 - 250 דולר - קנייה בחו"ל...המשפוחה נוסעת אז לא איכפת לי לבקש מהם תודה מראש....דניאל

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  5. Started by dbaker,

רק רציתי לדעת לדעת אם יש עדכון גירסה לנגן Iriver H320 שנקנה בארצות הברית. הגירסה שמופיעה אצלי היא 02. 1 US. ידוע לכם על עדכון ??? תודה

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  6. Started by RazorJunior,

אחרי התלבטות קשה, החלטתי לשים את הפוסט בפורום זה. אם זה לא המקום, קבלו את התנצלותי, ותעבירו לפורום הנכון... לעניין: יש לי וידאו שקיבלתי לפני מספר שנים מסבי, והשלט שלא מקולקל.(פתחתי אותו וניסיתי ביחד עם אבא שלי לתקן פעמים רבות, אך ללא הצלחה.) עכשיו, לשאר המכשירים בחדר אני משתמש בשלט האוניברסלי של ימהה שיש לי(RAV212 אם זה משנה, יש לי גם RAV203), שיודע ללמוד בעזרת קוד יצרן(4 ספרות), או בעזרת הצבת שלט מול שלט. עכשיו, בכדי שבכל זאת אני יצליח לשלוט על הוידאו, הכנסתי לשלט למכשיר VCR קוד של וידאו SANYO, ע"פ חוברת הקודים שבאה עם הרסיבר. היו איזה 5-6 קודים, ל 3 מתוכם +-, הוידאו לא הגיב כלל. לשאר, הוא הגיב לכפתורים PLAY PAUSE STOP ו POWER כמו שצריך, וזהו. עכשיו, אני מקליט הר…

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  7. Started by Rule The Pc,

אהלן... איזה אוזניות יותר טובות? מה מייחד כל אחת? ומה לעזה המחיר של הPX200 בארץ? ובחול? תודה

8. Started by Got-Weed,

היי, אני מעוניין לרכוש כרטיס טלוויזיה פשוט ע"מ להציג תכני טלווזיה בחיבור RF. אפוא, הינני פונה אליכם בבקשה להמלצות לכרטיס אשר יציג את השידור בצורה מניחה את הדעת על המסך DELL 2407 שברשותי. תודה על העזרה, שמואל

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  9. שלום כולם, אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתית פשוטה יחסית בתקציב של 1000 ש"ח לכל היותר. לא צריך משהו מדהים... היא תשמש אותי רק לפלייסטיישן 3. היא תמוקם בחדר שמידותיו 4 מטר (רוחב) ו8 מטר אורך. חשוב שהיא תכלול סאב וופר טוב (למשחקי יריות call of duty mw3 למשל..) ובנוסף שתהיה אפשרות לשמוע במערכת (נראלי כניסת optical או משהו כזה)... מצאתי באינטרטנט מערכת של LG, אבל אני לא יודע אם היא מאפשרת שמיעה ברמקולים שלה.. הדגם הוא HT355SD. תודה לכל העוזרים! ארד

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  10. Started by SensatioN,

לפני איזה חודש קיבלתי את המחשב שלי התקנתי וינדוס את כול הדריברים ואני שם לב שאין לי "mono mix/mono out" ועוד כמה שטויות שהיה לי במחשב הישן אבל זה לא הפריעה לי כי היתה לי בעיה יותר מרגיזה , כול פעם שאני ניכנס לאיזה תוכנה או משהו או מדליק את המחשב מחדש ה"מד" של המיקרופון יורד ל18% מ100% . עכשיו הורדתי מהאתר של אסוס את הדריבר הטיפה יותר חדש של soundmax ועכשיו יש לי רק Line in , Microphone ו CD Player , מה זה השוק הזה איך אני מסדר את הבעיות האלה ? תודה.

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  11. אחרי 15 שנים נאמנות, המערכת סטריאו שלי מתה. AIWA- אני מצדיע לך. השימוש שלי הוא משחקים ומוזיקה, אפשר להגיד יותר מוזיקה. הרמקולים נמצאים על מדף גבוה אז אני צריך רמקולים עם שלט, או משהו בסגנון. המחיר הוא 150-200 לא צריך משהו מדהים, יש לי כ.קול מובנה, REATELK, אבל גם לא את הזולים ביותר עם סאונד גרוע.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  12. Started by eyalib,

המחיר לא מוגבל. צריך אוזניות איכותיות מאוד לשמיעת מוזיקה וצלילים מאוד מדוייקים. בקיצור אוזניות מעולות . אני צריך גם לדעת איך מבינים את המפרט הטכני של אוזניות . תודה על ההקשבה ועל העזרה .

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  13. Started by ebay123,

היי, אני מעוניין לקנות פלזמה 42' לסלון שלי. ההחלטה לקנות פלזמה ולא LCD נובעת מכך שרוב הצפייה יהיו בשידורי SD ו-HD דרך ממיר HD. כרגע אין לי PS3, סטרימר או כל דבר אחר. מקווה שההחלטה הזו נכונה. התקציב שלי הוא בערך 3500-4000 ש"ח ואני מתלבט כרגע בין 3 מסכיםL PS42B450 ‏‏Samsung - מחיר 3,500 LG 42PJ350R - מחיר 3,500 Panasonic THP42X10 - מחיר 4200 ש"ח כל המחירים שציינתי כוללים אחריות של היבואן הרשמי. למיטב ידיעתי 4200 ש"ח על הפנסוניק זה תמורה טובה למחיר, אבל אני עדיין לא מצליח להבין האם יש בתכלס הבדל בין המסכים- בסופו של דבר כולם בקטגוריה של המסכים הפשוטים יותר (HDR). אשמח לשמוע את חוות דעתכם, תודה

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  14. Started by no nick,

מחברי הרמקולים הם כאלו: למה המחבר התחתון פועל על ממש שונה? מה היתרון/חסקון של זה?

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  15. Started by asafgolan,

יש לי אפשרות להביא את הטלוויזיה הנ"ל ב3700 ש"ח כולל הובלה והתקנה - האם זה משתלם? בגדול אני מתכנן לחבר אליה מחשב למטרות צפיה בסרטי HD וסרטים באיכות DVDRIP סטנדרטית, וXBOX 360 התומך גם הוא בהצגת תכני HD. יש משהו עדיף באותו טווח מחיר?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  16. Started by polaris,

אנשים מה קורה? איפה אני יכול לקנות איי פוד וכמה יעלה הכי זול?

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  17. Started by Wideblade,

היי אני מחפש אוזניות איכותיות למחשב שלא לוחצות על האוזן יותר מדי ובעלות איכות שמיעה טובה.... לא משנה לי אם יש מיקרופון או לא.... יש המלצות? תקציב זה לא בעיה כי לא משנה לי להוציא אפילו 300 על אוזניות באמת טובות (אפילו שכמה שיותר זול עדיין יותר טוב (; ) תודה מראש!

18. אהלן חברה. אני רוצה לקנות טלווזית LCD בגודל לפחות 21 אינטץ,ובסביבות ה2000 שקל (עדיף כמה שפחות),ורצוי רמקולים מובנים. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  19. Started by gevAA,

שלום לכולם : ] אני מחפש מערכת 2.1 למחשב , דגש על האיכות בשמיעת שירים ובמשחקים! תודה לעוזרים :]

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  20. Started by domiel,

אהלן, אני צריך המלצה על מיני סטראו איכותית, עם טייפ, סידי ואם אפשר גם DVD. מכיוון שהמערכת תהיה של סבתא שלי חובה שתהיה מאוד פשוטה לשימוש (טכנופובית מלידה). התקציב הוא עד 2000 שקל, תודה.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  21. Started by m-o-t,

מי שיש לו מגבר של 5.1 ורוצה למכור אותו בבקשה שיודיע לי האי סי שלי הוא 1056074

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  22. http://www.shopy.co.il/groupsales/3062 בנתיים הוא נראה לי כנגן נחמד ופרקטי. מה דעתכם?

23. Started by nehmia,

יש לי איפוד 15 גיגה...עכשיוו קניתי כבל firewire שהכבל הזה גם מטעין את האיפוד שאני מחבר אותו למחשב....אבל יש לי בעיה שאני מחבר תאיפוד למחשב אז זה מראה לי שזה טוען אותו יעני תבטרייה אבל זה מראה לי שהאייפוד לא מחובר...יעני לא נפתח לי לא כונן g או שום דבר אחר...כאילו האיפוד אל מחובר...אבל זה מטעין תבטרייה..מישו בבקשהההה יכול לעזורר לייי בבקשה אני ממש יודה למי שיעזור לי...

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  24. Started by termal,

שלום קנית לפני שנתיים מערכת קולנוע עם 5 רמקולים עכשיו אני רוצה לבדוק את הרמקולים עם עובדים טוב כמו שצריך עם לא נהרס שום רמקול בכל רמקול אחד יעני הקופסה יש אחד קטנטן אחד בינוני ושתיים גדולים איך אני בודק אותם... במערכת יש אפשרות לבדוק עם הם עובדים אבל זה לא בדיקת רמקול רמקול קטן וגדול זה עובר לפי הסדר עם מסודים ימין שמאל .... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  25. Started by TrancEnergY,

שלום חברים, אני מחפש המלצה לאוזניות in-ear עד 250 שח. היו לי פעם את האוזניות JBL Reference 220 שנקנו ב250 שח בזמנו והאמת דיי אהבתי אותם השאלה אם במחיר כזה יש משהו יותר טוב בשוק? תודה, דניאל.

• 1 תגובה
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים