עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by insert,

מחיקה=] רשמתי במקום הלא נכון סליחה.

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  2. היי, יש לי TEAC X20 למי שמכיר (http://213.8.106.75/pics/9/7/6/2/12372679b.gif) ואין להם את העיגול הזה שממנו יש אפשרות שליטה על עוצמת הבאס מהסאב... אז השאלה שלי היא האם יש דרך (אולי תוכנה או משהו..) שאני יוכל לשלוט על העוצמה של הסאב? (אם אני מנתק את הכבל שלו אני לא שומע כלום מכל הרמקולים..) תודה.

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  3. Started by MeTaLhAmMeR,

אני מחפש תוכנה שמעוותת מיתרי קול של בני אדם... מה שאני מדבר עליה זה כמו מה שיש בפרסומות של כלבוטק בערוץ 22? אז כזאת אם אתם מכירים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  4. שלום. כרגע הכרטיס קול שלי זה מה שיש על הלוח אם (onboard). זה מחובר אצלי למגבר, ומשם ל-5 רמקולים ולסאב. כל זה לא מהחברה הכי טובה, וגם די ישן (3-4 שנים בערך). השאלה שלי זה אם אני אקנה את הכרטיס קול שהזכרתי בכותרת (X-Fi XtremeMusic), האם זה ישפר משמעותית את הביצועים? ובכלל האם זה כדאי? אני אוהב לשחק, לשמוע מוזיקה, לראות סרטים... תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 652 צפיות
  5. Started by compman112,

יש לי את מיני אייפוד 4GB היום הייתי איתו, נכנסתי לפלייליסט מסוים ועשיתי ממש ממש מהר העברת מספר שיר , הכוונה שלחצתי את כל הכפתורים ביחד באותו זמן.\ פתאום הנגן נתקע ולא שומעים כלום והוא תקוע על שיר מסוים וזמן הבטריה לא משתנה, כאילו הנגן קפא ולא זז. ניסתי לחכות וללחוץ על הכפתור למעלה של HOLD אולי זה ישתחרר אבל לא עזר. חיברתי למחשב וגם לא עזר. הנגן תקוע, מה עליי לעשות? תודה

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  6. Started by Chymes,

רכשתי מערכת 5.1 Creative T6060. יש אפשר לחבר את המערכת ל-DVD? אם כן, איך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  7. Started by yuvalkosh,

חשבתי על ה- HAUPPAUGE WIN TV PVR 150 MCE LOW PROFILE אבל הוא נורא יקר - 400 ש"ח האם תוכלו להמליץ לי על כרטיס אחר זול יותר? איך הוא נגיד לעומת ה-Leadtek TV 2000XP : http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2254? תודה יצורף למפרט הבא (HTPC): מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤358 לוח אם: ASUS P5KPL-CM ¤274 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD2400XT 256MB DDR : GV-RX24T256H - RETAIL ¤179 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS - זמין במלאי ¤258 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK - זמין במלאי ¤125 זיכרון: KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL5 ¤115 מארז: ANTEC NSK2480 + 380W EARTHWATS PSU ¤537 וידאו וטלוויזיה: HAUPPAUGE WIN TV…

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  8. Started by Ystyle,

אהלן, אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה למטרות הקלטה. עכשיו, השאלה שלי היא כזו: האם הכרטיס מאפשר חיבור גם לממיר וגם למחשב, כך שאוכל להעביר את ההקלטות שלי למחשב? יש לציין שהממיר מחובר למסך טלויזיה, אם זה משנה. אם לא אפשרי, האם יש פתרונות אחרים? אם כן אפשרי, אילו כרטיסי טלויזיה בסביבות ה300 ש"ח אתם ממליצים? תודה, יונתן.

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  9. http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=6445422&type=2&product=1&category_name=%f8%ee%f7%e5%ec%e9%ed+%ec%ee%e7%f9%e1 http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=1261236&type=2&product=1&category_name=%f8%ee%f7%e5%ec%e9%ed+%ec%ee%e7%f9%e1 לינק לרמקולים הראשונים ולינק לשניים תגידו לי מה לדעתכם יותר טוב אני החזירו לי תושבה מהר

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  10. שלום אני קונה מחשב חדש עם רמקולים Creative Inspire 5200 ורציתי לדעת אם כדאי לקחת כרטיס קול? אני יודע שהרמקולים האלה הם לא הכי איכותיים שיש אז אני ארגיש את ההבדל עם אני איקח Audigy 2 ZS ? השימוש שלי הוא לסרטים ומשחקים, ואם אני לא יקנה אז יהיה לי רק את הכרטיס קול המובנה בלוח אסוס שלי. מה אתם אומרים? כדאי להשקיע 550 שקל?

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  11. היי, השאלה בכותרת. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  12. Started by THE FOX,

בהמשך לשירשור: http://www.head-fi.org/forums/f4/very-brief-impressions-all-headphones-youve-heard-413826/ רשמו את רשמיכם מאוזניות שיצא לכם לשמוע.

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  13. טוב אז יש לי בעיה יש לי מערכת קולנוע שכוללת רסיבר של פיוניר VSX517 ורמקולים של מוראל (דגם NOVA 5.1) עכשיו הסאב הוא בעוצמה של 140W ואמור לפרק לי את החדר אבל אני בקושי מרגיש אותו.. אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה אני אשמח.. תודה

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  14. שלום. אני צריך אוזניות סבירות, זולות והכי חשוב אמינות שאפשר למצוא בתקציב הזה, כי האוזניות הקודמות של הנגן שלי נדפקו. בתור אחד שלא מבין כלום בסאונד ואוזניות, זה מה שאני מחפש - אני צריך אוזניות מהסוג שנכנסות לאוזן (קטנות כאלו, לא מהסוגים של ה- A700, שסוגרות על כל האוזן) ושיהיו קלות ויהיה אפשר להתנייד איתן (בריצה). איך הדגם הזה? AHP112iE של אלטק לנסינג תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  15. Started by sos,

שלום לכולם, רציתי לדעת איזה תוכנה יש למחשב בשביל שאני יוכל לתפעל את המיני דיסק כשהוא מחובר למחשב. תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  16. חבריות בוקר טופ !!!! ת'שמעו... החלטתי שאני רוצה אוזניות אודיופיליות... עכשיו.. הבנתי שברובן צריך מגבר... וכן... אני יודע שהאודיו-טכניכה לא צריך מגבר כי יש לו רק 40 אוהם... עכשיו.. יש לי מערכת סטריאו של פיוניר.. הדגם XR-A100... האם המגבר שלה יספיק לאוזניות אודיו פיליות ? האם חיבור האוזניות שלה מספיק טוב ? יש לי את המפרט הטכני שלה... תגידו מה אתם צריכי לדעת כדי לענות לי... צודהה

17. אני מבקש מכולם תשובות עניניות, ולא למקצרים "זה יותר טוב וזהו" שכל אחד יפרט יתרונות וחסרונות. אני אתחיל בצורה כזו יתרונות כל מכשיר על השני : IRIVER : איכות צג יותר גבוהה כמות האביזרים שמתקבלים עם הקניה כולל אוזניות איכותיות - נרתיק - עריסה בגרסה של ה 40GB - ערכת סוללה חיצונית - שלט. עברית מכשיר הרבה יותר עמיד שנתיים אחריות (לא ע"י היבואנים - רק ע"י שליחה ישירה של המכשיר לחו"ל עצמאית ומילוי טופס RMA) הרבה יותר זמן בשוק אפשרויות שינוי בתוכנה אפשרויות שינוי חומרה קלות הכל נמצא על המכשיר אין צורך בשום מתאם נוסף בשביל חיבור מתח תומך ID3 TAG BROWSER עם DB פחות תקלות סדרתיות (נתונים פנימיים) איכות סאונד גבוהה יותר כל היציאות של המכשיר ממוקמות נכון !!! IAUDIO: X5L זמן סוללה יות…

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  18. Started by Noririco,

!!!! מה לקנות ??? אין בעיה של תאורה זה צריך להיות מצויין למשחקים fullhd ולסרטים תודדדה

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  19. Started by barak_11,

שלום לכולם, אני צריך לקבל המלצה למערכת 2.1 למחשב בשביל חבר שלי... הוא מוכן להשקיע עד 350 שקל. הדרישות מלבד האיכות וכו' הם גם שהרמקולים יהיו יפים... :-X מבחינת חנויות, אפשר מאזור המרכז ומפנדה (אם אין ברירה אפשר לבצע מהם משלוח). תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  20. Started by gorff5,

מה הכיכדאי ליקנות? http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&DB58893=129102&DB26647=26967 :) :D > :o

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  21. Started by razoli,

יכול ליהיות שנשרף לי רק כרטיס הקול?! היה נפילות/עליות מתח ששרפו לי כמה דברים שהיו מחוברים ופתאום גיליתי שאני לא יכול לשמוע מוזיקה. האם זה יכול להיות??? אם כן איך אני מוכיח לחברת חשמל?

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  22. אני צריך את הרמקולים הכי איכותיים שאפשר למצוא במחיר הזה, + סאב וואפר. אני ישתמש בהם הרבה יותר למשחקי מחשב מאשר למוזיקה, אז אני צריך משהו שמתאים למשחקי מחשב.. בנתיים, לא מצאתי משהו שאני מעוניין במיוחד, תודה.

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  23. Started by lior322,

איזה נגן יותר טוב ומה עדיף לקנות?

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  24. Started by Tommy,

קיבלתי מגבר בן כמה עשרות שנים לפי דעתי חברת Technics דגם SU-V6X זה מגבר STEREO השאלה הוא האם הוא שווה משהו ? פשוט אין לי רמקולים לבדוק איתו

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  25. Started by bagetrek,

אני מחפש רמקולים קומפקטיים לא גדולים במיוחד בערך כמו של אולפן הקלטות אבל מהחזקים האלה ..אני צריך בשביל הציוד שיש לי בבית כי המערכת שיש לי CD-C7000 של שארפ עם הדאבל סאפ וופר ...איתם אי אפשר לתקלט בכלל כמה באסים הם נותנים אז זה הורס לי את כל הסט , אז אני מחפש רמקולים כמו שאמרתי קטנים כאלה ומספקים סאונד נקי טוב וחזק ... במחיר לא בשמים ...תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.