אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
יש לי נגן של כרייטיב זה הנגן http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=215&product=4908 הוא נפל לי למים וכנראה נוצר איזה קצר זה נגן יקר ואין לי כבר אחריות האם אפשר לעשות משהו או שזה אבוד? אם אפשר לעשות אז תגידו לי מה איפה וכמה זה יעלה בערך בבקשהה תודה חחחח
-
- 9 תגובות
- 664 צפיות
-
-
ישמש להצגת סרטים מהמחשב כמעין מערכת בידור ביתית...
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך PowerColor ATI Radeon HD 5670 1GB, חיברתי אותו בחיבור HDMI לטלוויזיה HITACHI LCD 32 אינץ', אבל הטלוויזיה לא מראה כלום. ניסיתי לשחק בכל הרזולוציות בכל התדרים, עידכנתי דרייברים אבל עדיין לא מופיע בטלוויזיה כלום! מערכת הפעלה Windows 7 64 Bit כשאני מחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה דרך חיבור DVI עם מתאם DVI-HDMI זה כן עובד. למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום. קניתי היום אייריבר H320 ואני ממש זקוק לעזרה. 1:לגבי עברית-הבנתי שהוא יכול לקרוא עברית הפוך ושיש היום תוכנות שבעזרתן האייריבר תומך בעברית. הבעיה אצלי היא שכאשר אני מוריד שירים בעברית כל מה שמופיע לי זה קווים. הגירסה שיש לי היא 1.08. 2:בקשר ל-OTG-כאשר אני מחבר את המצלמה לאייריבר אני רואה שהמצלמה מגיבה לנגן אבל כל הנסיונות שניסיתי להעביר מהמצלמה תמונות ישירות לנגן הם לא הצליחו. אז אשמח אם מישהו ידריך אותי אפילו בקצת בקשר לשתי נקודות אלו בפרט ולנגן עצמו בכלל
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום!, אני זוכר שלא מזמן שמעתי על סיכונים שמצויים באוזניות ה In Ear למיניהן. מעוניין לדעת האם באמת הן יכולות לפגוע בשמיעה? והאם אוזניות שהן לא כאלה יפגעו פחות? תודה לעוזרים, Aviko
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
חג שמח קודם כל ושנה טובה. ועכשיו לעניינינו, השימוש שלי באוזניות הוא שימוש מאסיבי על תופים אלקטרונים וגם לשמוע מוזיקה דרך הטלפון כשאני בדרכים עם העדפה לאוזניות שיושבות סביב האוזן ולא על האוזן, עם אטימה לסאונד חיצוני ושיהיו נוחות לשימוש ארוך מאוד כבל ארוך גם חשוב. תודה
-
שלום רציתי לדעת מה המשמעות של מספר הערוצים בכרטיסי קול תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חושב על קנית IEM (צריך אזניה ניידית ואטומה), אבל חושש שזה לא יהיה לי נוח (cx300 כבר יש לי, אני מחפש משהו יותר טוב) האם יש חנות כלשהי שאפשר לנסות בה אזניות כאלה?
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לו איכות טובה? טוב יותר מהאיכות של כרטיס קול Creative Live או פחות טובה? כמה רמקולים ניתן לחבר אליו בחיבור אנלוגי (לא דיגיטלי!)?
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני עומד לקנות לחדר רמקולים diamond 9.1 של וורפידל ומגבר סטריאו איכותי של דנון. מה אתם אומרים על הרמקולים?למישהו יש המלצות עליהם? האם הדגם 9.2 הוא טוב יותר? ויש לי כרטיס קול onbord ישן איזה כרטיס הייתם ממליצים לי בעיקר למוסיקה(סביבות 500 ש"ח). תודה
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלומות, אני רוצה לדעת משהו בנוגע למערכת Logitech Z-5500 - 5.1 Digital נגיד ויש לי כרטיס קול כמו Audiophile192 של M-Audio ואת המערכת הנ"ל אני יכול לשמוע בסראונד גם דרך היציאת AC3 של הכרטיס ? או שזה לא יעבוד ויהיה רק סטריו ב5 רמקולים ?
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני מנסה כבר יותר משבוע למצוא בארץ מקום שמוכר מתאם מתח מיני למיני(זכר לנקבה). אני צריך שזה יוסיף משהו בין 50 אוהם ל75 אוהם להתנגדות. מישהו יודע איפה לקנות, או איך להכין? בתודה מראש, נדב.
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני צריך לקבל המלצה למערכת 2.1 למחשב בשביל חבר שלי... הוא מוכן להשקיע עד 350 שקל. הדרישות מלבד האיכות וכו' הם גם שהרמקולים יהיו יפים... :-X מבחינת חנויות, אפשר מאזור המרכז ומפנדה (אם אין ברירה אפשר לבצע מהם משלוח). תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז כמו בכותרת...אני צריך כרטיס קול שישמש..למשחקים..אבל גם לעריכת מוזיקה ובכל הנושא של תיקלוט..דרך המחשב..אם למישהו יש הצעה טובה שיביא..אבל שיתן קישור לחנות ממנה הוא הביא אותה.. תודה..
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות אוזניות למחשב, בעיקר למשחקים (יותר לVOICECHAT במשחקים) במחיר סביר של עד 200 ש"ח. חשוב לי מאוד שהאוזניות יהיו נוחות על האוזן (אני רוצה קשת רגילה, אחרת זה מפריע למשקפיים) למשך זמן ממושך. זאת אומרת שלא יתחממו יותר מידי ושלא יכאיבו לאוזניים. ועוד שאלה האם עדיף אוזניות USB מאשר אוזניות עם חיבור רגיל?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
אני מתרגש... סאונד נקי כל כך וחזק סאונד עם עוצמה ולא חנוק כמו ברסיבר מגבר מדהים בשביל 1200 שקל תמונות מחר
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מה נשמע קיצר קניתי מסך מחשב LG 22 אינץ מהגרסה החדשה של ה1:10000 הינה הוא LG W2252TQ אז ככה יש לי וינדוס ויסטה הום פרימיום 64 ביט אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזה שיעבוד המחשב גם בטלוויזה וגם במחשב. (לא בו זמנית) שאלתי ואמרו לי שזה כרטיס מתאים לי כי יש לי מידה סנטר Hauppauge winTV-PVR-150 MCE עכשיו אני מעינין שיהיה בכרטיס כניסה של הלבן והצהוב האודיו והוידיו(אני חושב) של קול ותמונה.. יש בו חיבורים כאלה רגילים וזה טוב לי אבל אין לו רזולוציות לא רשום והמסך שלי הוא מסך רחב השאלה שלי אם הכרטיס הזה מתאים למסך שלי? זה יעבוד טוב? יש לכם אולי כרטיס טלוויזה יותר טוב להציע לי? ומה ההבדל בן לכידת וידאו לצפיה בערוצי טלויזה? אני יראה טוב כמו בטלויזה בכרטיס הזה? אני רוצה לחבר לו את הממיר של…
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
שלום יש לי כרטיס טלוויזהי ישן, כרטיס פנימי יושב על pci. יש לו כניסה לאנטנה. דרך אגב קוראים לסוג הכניסה הזאת BNC? בקיצור השאלה שלי היא האם האנטנה הזאת - http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.5287 יכולה לקלוט שידוי טלווזיה בישראל ברמה טובה? אם כן איזה ערוצים אני יקלוט? רשום באתר למטה באיזה תדר mhz היא תומכת. שאלה קטנה לסיום, באיזה תדר(mhz) משודר אות טלויזיה לאנטנה? והאם אני יכול לחבר את האנטנה הזאת ישירות לטלויזה(לא לכרטיס טלויזיה) ולקלוט? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום קניתי את המכשיר I AUDIO X5L ושאני מעביר סרטים\סרטונים הם לא ניתנים לצפייה לא משנה איזה פורמט הם למרות ששמתי לב שהסרטונים שמגיעים עם המכשיר הם בפורמט AVI ועובדים מצויין!! (ניסיתי להעביר 10 קבצים למכשיר.. הם הועברו ומופיעים על הצג במכשיר אבל כאשר אני לוחץ PLAY הוא חושב 5-10 שיות ומעביר לקובצים אחרים שעוברים.. -שירים וכאלה).. דרך אגב גם תמונות שהעברתי לא רואים.. ניסיתי להעביר גם דרך העתק הדבק וגם דרך התוכנה שמגיעה עם המכשיר (שבמקרה הדבר היחיד שהיא עושה זה גם העתק הדבק) קיצר שום דבר לא עובד חוץ משירים.. למישהו זה קרה? מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
פנטיום 3 677 או יותר חזק אבל בעיקרון פנטיום 3 667 עם 512 ראם יתאים ל-HTPC?
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
......
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש ברשותי לוח אם של PCPARTNER למעבד P3 SLOT 1 450MHZ יש עליו כרטיס קול מובנה של CREATIVE SB PCI 128 (ES1371) אני לא מצליח להגדיר אותו בדוס(אני מפעיל דוס כמערכת הפעלה נפרדת למשחקים ותוכנות שונות)... יש לי דרייברים אבל אני לא בטוח שהם עובדים טוב איתו כי מה שיוצא לי בסוף היא הודעה שהדרייבר של דוס לPCI לא מותקן. אנא מכם עזרה וגם אם מישהו יכול לצרף גם דרייברים אני אודה בהחלט.
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-