עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Ido Gabriel,

שלום לכולם, אני מתכוון לרכוש בימים הקרובים IAUDIO X5L ורציתי לשאול רק שאלה קטנה לפני שאני מבצע את הרכישה. האם ההעלאת הקבצים אל האי אודיו כרוכה בשימוש במתאם או שניתן להעלות קבצים ישר אליו ללא גורם שלישי ... כי ראיתי שבדגמים אחרים שלהם אתה חייב להשתמש בעריסת הטעינה או בסוג של מתאם קטן... אבל בדגם X5 ישנו USB HOST האם ניתן להעלות קבצים למכשיר דרכו? המון תודה מראש עידו

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  2. רק בימים האחרונים צללתי לעסקי הטלוויזיות ולפי מה שראיתי עד עכשיו, אין כמעט ביקורות מקיפות על טלוויזיות ונתונים כמו סוג הפאנל שהמסך משתמש בו לא מוזכרים. העניין של חוסר הביקורות ונושא הקנייה על "עיוור" מאוד מטריד אותי ברכישה של הטלוויזיה (אני לא כל כך מאמין בללכת לחנות ולהסתכל בעיניים, העין לא בהכרך קולטת את כל גווני הצבעים ואי אפשר להשוות כל כך את גווני התמונה האמורה להיות מוצגת לתמונה אשר רואים בתצוגה של הטלוויזיה , אי אפשר לעמוד את אחידות הפאנל במיוחד כאשר האירגון של המסכים ושידור התכנים המוצגים במסך הם מיועדים לתת לטלוויזיה מראה כמו שיותר אופטימלי ולהסתיר את מגרעונותיה של הטלווזיה, עוד דבר חשוב שאי אפשר לראות בחנות זה ההבדל באיכות התמונה בתנאי תאורה שונים). גודל הטלוו…

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  3. שלום, יש לי אפשרות שיביאו לי רמקולים למחשב, כרגע יש לי מערכת עתיקה : Creative Cambridge SoundWorks DeskTop Theater DTT2500. ראיתי את ה- Logitech Z-5300e במחיר מצחיק של 117$ : http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=360413 קראתי הרבה ביקורות על המערכת, אבל רציתי לשמוע מאנשים שיש להם את המערכת או שמכירים אותה היטב, מה דעתם אליה ואם יש מערכת יותר טובה באותו טווח מחירים. שימושים : משחקים ומוזיקה (לא ברמת Audiophile). יש לי את המחשב שני שמחובר למערכת סטריו רצינית בשביל מוזיקה וסרטים. תודה.

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  4. Started by ashkenazone,

מה עושה את הX5L קנייה כ"כ מומלצת בפורומים האלה? תודה.

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  5. קראתי איפה שהוא , שכרטיס קול מובנה לא יפיק את המירב מהרמקולים, ושצריך לקנות כרטיס קול, יש לכם איזו שהיא המלצה לכרטיס קול לרמקולים האלו? זה משנה אם 5.1 או 7.1 ? ושזה יהיה כמה שיותר זול, אבל יפיק את המירב מהרמקולים תודה

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  6. היי כולם קניתי לא מזמן את המערכת של לוגיטק z5500 היא ממש אחלה וחיברתי אותה לכרטיס קול של קריאייטיב עכשיו אני עם וויסטה 64 ביט שומע בכל הערוצים חוץ משני הערוצים האחוריים כשאני עושה את הבדיקה דרך ההגדרות של הכרטיס קול אני שומע שהם חיים ושהם מחוברים נכון אבל כשאני משמיע מוזיקה או משחק במשחקים הם לא פועלים יש למישהו מושג מה הבעיה שלהם? אם לא נתתי מספיק פרטים על המערכת תגידו ואוסיף

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  7. היי כולם. אני רוצה לקנות אוזניות חדשות לZVM שלי. התקציב בעיקרון הוא 500 ש"ח, אבל אני יכול למתוח אותו ל600 אם זה משתלם. מבחינת סוג האוזניות, אני מעדיף עורפיות אבל גם קשת (מעל הראש) יהיה סבבה. עריכה: לשמיעה בעיקר מחוץ לבית. תודה מראש על העזרה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Kayfun4ik,

שלום אני צריך המלצה לאוזניות In ear שיתחברו ל Sansa Clip Zip. חשוב לי בידוד רעשים חיצוני, נוחות באוזן ואיכות השמיע (אין צורך במיקרופון או איזה שלט על האוזניות) התקציב כ 300 ש"ח פחות או יותר אשמח למספר המלצות וגם לחנות איכן אפשר לקנות את האוזניות תודה רבה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  9. Started by ceitan,

ברשותי נגן DVD של Infinity שקורא צרובים ו-DIVX אולם ישנן סרט מסויים בו הקול מקדים את התמונה אולם כשצפיתי בסרט במחשב הקול והתמונה היו מסונכרנים לכן אני די משוכנע כי מדור בעניין של Encoders. למשהו יש מושג האם ניתן לעדכן ENCODERS במכשירים אלו בכלל וב-INFINITY בפרט?

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  10. Started by fuck off,

כמובן שעדיף פחות. ותודה לכם מראש. ;D

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by FooBar,

יש לי לפטופ שאני שואף להשתמש בו כסטרימר\MEDIA PC אז חובה חיבור VGA ועדיף שהחיבור יוכל לקבל רזולוציה כמה שיותר גבוהה. עדיף שלטלוויזיה יהיו רמקולים "סבבה" כי לפחות בהתחלה אני אשתמש בה ללא מערכת סאונד חיצונית. חוץ מזה אין דרישות מיוחדות. אין צורך בכל מיני יכולות "SMART" כי יש את הלפטופ שדיברתי עליו שיענה על הצרכים האלה. אם יש טלויזיה איכותית שעונה על הצרכים האלה ועולה פחות מהתקציב אל תהססו להמליץ, אני אשמח לחסוך. זהו, תודה מראש לממליצים

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  12. Started by icebreak,

טוב, נתחיל עם כך שאנשים כל הזמן שואלים פה לגבי איזה אוזנית כדאי וכו', הנה כמה לינקים לאתרים מקיפים שכוללים ביקורות ודיונים לגבי כל הסוגים שיש: http://headwize.com/ http://head-fi.org/ http://reviews.cnet.com/Music/4521-6531_7-5120625-1.html?tag=dir.hed http://www.dapreview.net/e107_plugins/faq/faq.php?cat.10.10 עדיף קודם לחפש שם לפני ששואלים את אותה שאלה בפעם המיליון (לגבי איזה עדיף...), מה גם שזה יחסית עניין אישי ובאתרים האלו יש הרבה דעות...

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. שלום לכולם. אני צריך שתמליצו על סט רמקולים של 2.1 במחיר של 300-400 ש"ח. בעקרון אני עושה כמעט הכל, גם משחק במשחקים, גם שומע מוזיקה, וגם רואה סרטים, אבל כמובן שאני לא חייב משהו עם Dolby או משהו כזה. אני צריך משהו ממוצע פלוס. תודה לכל העוזרים.

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום, אני מעוניין לרכוש אוזניות קשת מתקפלות עד 50$ כולל משלוח. אודה לכם מאד באם תמליצו לי על 2-3 דגמים טובים לשימוש מוזיקלי בסיסי (האזנה מהאייפון) במסגרת התקציב. מעדיף את סוג האוזניות שהכיסוי (של מקור השמע) הוא לא ספוג כזה אלא חור שמכסה את האוזן. אם למישהו ידוע על מוכר מומלץ ב-eBay שמוכר מקורי וכ'ו ... או שמות מוכרים שידועים ש"מוכרי זיופים" - אשמח מאד לשמוע ולדעת! המון תודה!

15. שלום לכולם !! שאלתי שאלה דומה בנושא הווידאו בפורום גרפיקה וכאן אשאל את הנושא לגבי האודיו: אני מעוניין לחבר את המחשב בחדר לסלון בשביל לראות סרטים. המרחק הוא בערך 8 - 9 מטר, נעגל ל 10 מטר. שאלתי האם אות האודיו יחזיק מעמד לאורך כבל פשוט RCA של 10 מטר ? בכבל של מטר וחצי זה עובד לי דיי טוב . אשמח גם לשמוע תשובותבנושא בקטע של חיבור הווידאו (למרות שזה לא קשור לפורום ). שאלה נוספת :2) האם חיבור הווידאו לרסיבר (YAMAHA RXV496) יספק לו "הגברה" כל שהיא? האם יש לזה יתרון כלשהוא על לחבר ישירות לטלווזיה? 3) אני מתכוון לקנות כבל כמה שיותר זול מהום סנטר, מי שיכול לתת לי מחירים לאורכים שהזכרתי וחברות כבלים זולות מומלצות והיכן אפשר למצוא , זה מאוד יעזור לי ואני מאוד ישמח (יש לי תקציב נ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אהלן. קניתי אתמול מסך LCD עם שני רמקולים מובנים. עכשיו יש לי לוח NF7-S שמחובר דרך היציאה האופטית לרסיבר. מה שאני רוצה לעשות זה שמוזיקה וסרטים ייצאו דרך היציאה האופטית לרסיבר, ואילו ביפים שונים ומשונים, כגון צלילים של ווינדווס, אי סי קיו וכו' ייצאו דרך הרמקולים של המסך(דרך היציאה האנלוגית של הלוח) אפשרי? אם כן, איך? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  17. כותרת

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by Jenia24,

שלום אני מחפש מסך 22 אינצ' שישמש בתור טלוויזה. מרחק צפייה - בסביבות ה2 מטר. תקציב - 1500-2000 ש''ח. שימושים - 100% סרטים ותוכניות חשוב מאוד שיהיה אפשר לתלות את הLCD כמו תמונה ולא על זרועות.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  19. Started by Culandur,

רציתי להראות שקיימות עוד חברות חוץ מקריאטיב והרקולס שמוציאות כרטיסי קול איכותיים! החברה הכרטיס

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום לכולם. יש לי מחשב שמרוחק כ 15 מטר ושני קירות בטון מהטלויזיה. אני רוצה לשדר וידאו ואודיו לסלון, 1. אלחוטי - מישהו מכיר משדר חזק מספיק ? 2. כבלים - זה רחוק מידי לחיבור ישיר, יש אפשרות לחבר מגבר לאות בדרך ? תודה , שחר.

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  21. Started by harley,

כמו בכותרת - לא מצליח לקבל סאונד דרך חיבור ה HDMI של לוח אם Gigabyte GA-H55M-UD2H. המערכת: i5 650, הלוח הנ"ל ומריצה win 7 32bit. על פי החוברת המצורפת בתפריט הסאונד אמורים להיות 4 פריטים (speakers, digital audio, digital audio-optical ו HDMI). בפועל - חסר ה HDMI. התקנתי את הדרייברים המצורפים, עדכון שלהם מהאתר של gigabyte ואפילו דרייברים של לוח אינטל (שהומלצו כפתרון לבעיה באתר בחו"ל). למרבה הצער - אצלי זה לא עזר. הצילו!

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  22. שווה להזמין מחו"ל במחיר של בערך 1400 ? המלצות לדגם אחר כלשהו שיטיב מעט יותר עם חשבון הבנק שלי? עד 1000 נניח?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by rico,

שלום לכולם, קודם כל לא מצאתי תשובה בפורום, חיפשתי Blu-Ray מצאתי רק בתת-שאלה, לא תשובות מלאות כל כך, מקווה שפה המקום המתאים לשאול. פשוט ראיתי שיש סרטים חדשים שמשתמשים באיכות גבוהה מאוד כגון Blu-Ray 25GB דיסקים וכו', חדש לי וטוב לדעת עוד. עכשיו הבנתי שכדי לצפות דרך המחשב צריך להוריד תוכנות, להיכנס לאתרי אינטרנט, להוריד ולהתקין כו' וכו'... ככה שאם הדיסק של הסרט (עצמו) שקונים עולה כסף, ועם צורב DVD לא ניתן לראות את הסרט ללא התוכנות והפעולות הנילוות... בנוסף שהתוכנות לצפייה ב- Blu-Ray עולות כסף כעבור חודש ניסיון וכדומה. עכשיו, אני שואל אם קונים צורב שמיועד ל- Blu-Ray כמו: http://ksp.co.il/?uin=22600 הצורב יכול לקרוא ולצרוב גם דיסקים של DVD (נניח גם דיסק CD של שירים)? …

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. לא בטוח שמתאים לפה , במקרה ולא אז תגידו לי לאיפה כן , איך ניתן לנייד מערכת סטריאו ? כדי שיהיה אפשרי לקחת אותה לים וכאלה בבקשה תעזרו לי (:

• 1 תגובה
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.