עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by gilad0327,

אבל לא נראה לי שזה לכול הנגנים .. לשלי לא מצאתי.. יש שם רק 3 נגנים... מה נסגר איתם? http://www.archos.co.il/default.asp

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  2. אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע ביתית. בלוח האם (Gigabyte GA-EG31M-S2) יש כרטיס קול מובנה שתומך ב7.1, אבל הבעיה שכרטיס המסך (Gigabyte ATI Radeon HD2400XT) תומך בחיבור HDMI ב-5.1. רציתי לדעת האם כתוצאה מכך התמיכה המקסמלית של המערכת תהיה ב-5.1 ?

3. Started by Nemesis,

עקב מותו בטרם עת של נגן ה MP3 הגנרי, אני מחפש נגן אחר שיקח את מקומו. שמתי עין על ה Creative Muvo Sport, שעולה כ 650 ש"ח. דרישות: איכות שמע סבירה זמן עבודה טוב זיכרון 256 מ"ב לפחות. אפשרות להרחבה תהה מבורכת. http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=215&product=10794&nav=1 אם אתם לא ממליצים על המכשיר הזה, אולי תוכלו להמליץ על מכשיר אחר בתקציב של עד אלפייה (עדיף פחות אם אפשר, אבל אם אין ברירה - לא נורא) תודה.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  4. קניתי עכשיו את הiriver e100 הוא תומך flac רציתי לדעת מה ההבדלים בין רמה 0 עד רמה 8? וכמה ההבדל באמת מורגש בין flac ל mp3

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  5. http://www.razerzone.com/p-90-razer-mako-21-advanced-desktop-audio.aspx הם נראים לא רע, וקראתי ביקורות טובות מישהו יודע אם יש מקום בארץ שאפשרי לשמוע אותם ואולי לקנות?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  6. Started by eladbu,

אז שימן לב לכתבה ב YNET על האי פוד וידאו!ולכל אלה שהתלהבו ממנו! רק תראו עד כמה המכשיר גרועעעעעעעעעעעע http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3162114,00.html והגיע הזמן שתעברו ל IAUDIO X5L http://tgp-il.net/Reviews/iAudioX5.php שימו לב לציונים

7. Started by cohenkobi1,

חברה יש לי בעיה רצינית במשחקים, הקט הוא שזה רק בכמה משחקים מסויימים, בינתיים היחידים שניסיתי הם "מקס פיין 2" ו"מאפיה", הבעיה היא שבתהחלה אני שומע טוב, ואז פתאום כאילו משהו נדפק במשחק, יש כמו זימזום צומרני! אני לא יודע מה הבעיה... חברה אני חייב עזרה! תודה מראש. קובי.

8. Started by Mayhem of Light,

קניתי את הלוח הנ"ל לוח פגז, סכה"כ אני מרוצה ממנו א-ב-ל כרטיס הקול המובנה בעייתי מעט ולעיתים קרובות יש רישרוש, בדרך כלל רק באחד מן הערוצים. נסיונות להחליף רמקולים / לחבר אזניות לא הניבו תוצאות. אשמח אם תוכלו תעזור

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  9. אז ככה המגבר עלה לי 1700 שייח מספיק וחזק לחדר שימוש לסרטים מוזיקה וכדומה עכשיו השאלה איך אני מחבר אותו לרמקולים ולמחשב יש לי כבר רמקולים עם חוטים עם הכול לכן עם מישהו יוכל לעזור לי לדבר איתי באסקיו,במסנגיר,בטלפון אני ישמח מאוד תבוא עליו ברכה ישמח לקבל עזרה שיהיה לילה טוב לכולם

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  10. Started by dbx22,

יש לי מערכת מיני שמחוברת למחשב במקום רמקולים, היא מחוברת לכרטיס הקול של הלוח אם, אין לי כרטיס קול חוץ ממנו. הרבה פעמים כשאני משחק או שומע מוזיקה, אז מתחיל זמזום מעצבן מהרמקולים של המערכת והוא נמשך כמה דקות כל פעם.. מה אפשר לעשות? ממה יכולה לנבוע הבעיה?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  11. Started by et_gershon,

שלום מחפש רמקולים פשוטים למחשב, שיספיקו לסרטים ולעבודה שותפת. תקציב: בסביבות 50-70 ש''ח. המליצו לי על אלה: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=log-S100&Cat2Cat1ID=41&Cat2ID=100&aff=Zap〈=he הם הכי טובים במחיר הזה??

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  12. בו נניח שאני לוקח מגבר שיש בו 4 ערוצי הגברה סטריופונים 4x100watt RMS ולוקח 2 רמקולים שיכולים לעמוד בהספק אמיתי של 250RMS ומחבר מערוץ A+B 1 לרמקול ימין אחד ומA+B 2 מחבר שוב לרמקול ימין עוד אחד וככה גם לרמקול השמאלי, השאלה שלי האם זה יעבוד והאם זה יתן את ההגברה של 4 הערוצים ביחד על 2 הרמקולים ?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  13. Started by bad-sector,

אני מחפש תוכנה להעתקה של קלטות מיני למחשב - יש לי את ה MZNE410 בלי היציאות ככה שאני לא יכול להקליט את זה אנאלוגית אני חייב תוכנה שתעשה את זה דרך החיבור USB... תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  14. Started by bd,

א. שישמש אותי למשחקים הוא יחובר למחשב ב. ישמש אותי לסרטים שיש לי במחשב גם באיכות HD ג.המסך יחובר לDVD שאוכל לראות סרטים דרכו ד שיכלול חיבור קומפננט (RGB) לחיבור הPSP הנייד וכמובן חיבור לממיר דיגטלי אני לא יודע מה משתלם ומה כדאי המסך שעבדתי איתו עד כה הוא 22 סאמסונג BW ואני כעיקרון רוצה תמסך לסרטים משחקים ולא לגלישה או עבודה באינטרנט כי את זה במסך הרגיל שלי ה CRT אני עושה אז 32 זה המקסמיום אם יש משו מומלץ אשמח לעזרה אופציה לתלייה על הקיר או על שולחן עדיין לא החלטתי יש לי כ.מסך שאפשר לחבר דרכו גם DVI (9600GT) המחיר שאני רוצה להגיע אליו הוא עד 3500

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  15. באופן אלחוטי? למשל סרט בMAKO VOD לצפות בטלויזיה באופן אלחוי. תודה

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  16. Started by overload,

זמנה של הSONY 36 אינץ בסלון עבר, היא פעלה יפה מאוד ב 15-14 שנים אחרונות, בזמן האחרון היא עושה קצת בעיות (קשה לה להציג תמונה לבנה מדי). למרות שהאיכות עדיין טובה, אנחנו רוצים להחליף אותה. התקציב הוא 3,000 שקל בערך~, אנחנו מחפשים מסך 36-34 אינץ. האם התקציב מספיק? איפה אפשר למצא מבחר טוב בארץ? איזה מסכים ממומלץ לי לבדוק? ואל תמליצו על LCD\פלזמה כי מתחת ל 15K~ הם נראות זוועה. וגם לא מקרן כי זה לסלון.

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  17. Started by uzi123,

שלום, אני מקווה שאני שואל בפורום הנכון... הבנתי ממישהו שהכי פשוט והכי איכותי להמיק קלטות וידאו ישנות ל-DVD זה באמצעות מכשיר DVD מקליט. רציתי לדעת מה הפרמטרים שאני אמור לחפש בכזה מכשיר (או איפה אני יכול לקרוא על זה..?) ראיתי שהמכשירים של APEX יחסית זולים לעומת pinoneer ו-LG, אבל אמרו לי שהמכשירים של pioneer למשל איכותיים יותר כי הקידוד שלהם ב-reltime טוב יותר מזה של האחרים. - האם זה נכון? אני אשמח להמלצות והכוונה, מבחינת תקציב חשבתי על משהו עד 1000 ש"ח - זה ריאלי? תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  18. Started by idgar,

היי, יש לי כיום כרטיס קול Creative live! 5.1 digital ואני רוצה להחליף אותו כי יש לי בעיה לראות סרטים כשאני מוציא לReceiver שלי AC3 - פריימים קופצים מדי פעם (אין לי מושג למה, אבל בכרטיס קול הפנימי SoundMax זה לא קורה). חשוב לי מאוד איכות הסאונד, במיוחד במוזיקה. השימושים שלי זה מוזיקה וסרטים, ואני משתמש בReceiver שתומך בAC3 ב48Khz וללא DTS. אני מתלבט בין הXtereme audio לaudigy 2 zs. מבחינת מפרט הוא דומה, אבל השינויים ששמתי לב אליהם: audigy 2 zs - תומך בתקן THX והחיבורים שלו מוזהבים (נראה לי לפי התמונה). Xtreme audio - תומך בEax 5, הדגשת צלילים גבוהים ונמוכים שבעיקר לmp3. האם תוכלו להמליץ לי מה כדאי מבין שניהם? יש להם אותו מחיר פחות או יותר... תודה!

19. Started by Shtupel,

מה דעתכם על HDR-910- APEX ? יש אותו בפומביות ב99 ש"ח +..! תודה

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  20. שלום רב, אני מחפש לקנות טלווזיה בגודל של 42 אינצ' לסלון. לא מחפש משהו מיוחד - רק איכות תמונוה טובה ואת הדברים שמובנים מאליו בימים אלו (יציאות USB,יציאות HDMI,Full HD.אפשרות לחיבור לסטרימר ולרשת ביתית-בעיקר אל-חוטי) המסך לא מיועד למשחקי קונסולות. אשמח להצעות למסכים מומלצים במיוחד מהחברות הבאות: LG וSAMSUNG מחנות שניתן לקנות סמוך לביתי (נתניה)

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  21. Started by WarMachine,

אהלן אנשים, אני מתכוון לרכוש מסך LCD 32 בימים הקרובים. מסך זה ישמש אותי בעיקר לשידורי ספורט (SD), סרטי HD שיוזרמו מהלפטופ וחיבור של PS3. מרחק הצפייה יעמוד על 2 מטר בערך ולכן 32 זהו גודל אידיאלי לדעתי. לאחר סקירה קצרה של דגמים שונים ומחירים שונים צמצמתי את הבחירה שלי לשלושה דגמים: Sony KDL 32S5600 Samsung LA32B530 LG 32LH70YR כל הדגמים מציעים בערך את אותם פיצ'רים, כולם תומכים בFHD ובערך בסביבות אותם מחירים, השאלה כאן היא באיזה מהם כדאי לבחור מכיוון שכולם באים מחברה טובה עם הרבה המלצות. אשמח אם מישהו יאיר את עיניי.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  22. Started by Lyor,

הייתי רוצה לדעת מה ההבדלים בין אוזניות אוטומות לרעשים (לא נגד-רעשים) לבין האוזניות ה"פתוחות" בלי קשר כל כך למחיר. אני אתן דוגמא: HD 215 שאטומות נגד HD 600 של סנהייזר. הייתי מעוניין לדעת את הייתרונות/חסרונות של האוזניות הללו (לא חייב באופן ספציפי אלא בכלליות). בקיצור, אני הייתי רוצה לדעת מי שווה יותר לקנות (שוב.. בלי קשר למחיר). תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  23. אתמול התקנתי ווינדוס XP. יש לי מחשב יחסית ישן מבוסס מעבד P3 ולפי אוורסט הכרטיס קול שלי זה VIA AC 97 הורדתי דרייברים של הכרטיס קול והתקנתי,הורדתי את כל ההיתקונים של הווינדוס(אם צריך לציין את זה בכלל) הרמקולים מחוברים טוב למחשב. ואין פשוט אין קול אני פשוט נואש מה לעשות.?? מי שעוזר אני מאוד(בחזקת מליארד) יודה לו!

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  24. שלום, אחרי שהחלטתי אחרי המון בריאה על כרטיס הקול ‏Asus Xonar D2X PCI-E‎ אני מחפגש כמובן מערכת 5ץ1 שתואמת אותו בצורה טובה. מה לדעתם המערכת הטובה ביותר? התקציב הוא קצת שולי מכיוון ולא אכפת לי לקנות יד שניה או מחו"ל. אני מאמין שלמשל את הZ5500 אצליח להשיג ב1200 ש"ח עד 1500 מקסימום.. למרות מחירם המטורף בארץ. השאלה היא האם אלו הרמקולים הטובים והמתאימים ביותר? או שישנם רמקולים שווים יותר? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  25. Started by syoelp,

מישהו יודע אם הם שווים השקעה של 650 ש"ח ?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים