אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי כיום כרטיס קול Creative live! 5.1 digital ואני רוצה להחליף אותו כי יש לי בעיה לראות סרטים כשאני מוציא לReceiver שלי AC3 - פריימים קופצים מדי פעם (אין לי מושג למה, אבל בכרטיס קול הפנימי SoundMax זה לא קורה). חשוב לי מאוד איכות הסאונד, במיוחד במוזיקה. השימושים שלי זה מוזיקה וסרטים, ואני משתמש בReceiver שתומך בAC3 ב48Khz וללא DTS. אני מתלבט בין הXtereme audio לaudigy 2 zs. מבחינת מפרט הוא דומה, אבל השינויים ששמתי לב אליהם: audigy 2 zs - תומך בתקן THX והחיבורים שלו מוזהבים (נראה לי לפי התמונה). Xtreme audio - תומך בEax 5, הדגשת צלילים גבוהים ונמוכים שבעיקר לmp3. האם תוכלו להמליץ לי מה כדאי מבין שניהם? יש להם אותו מחיר פחות או יותר... תודה!
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מה דעתכם על HDR-910- APEX ? יש אותו בפומביות ב99 ש"ח +..! תודה
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
עד לאחרונה כללתי במפרט שלי את ATP3 של אלטק לנסינג, אך כעת שמתי לב שיש מערכות 5.1 של קריאייטיב באותו מחיר (SBS560, LX520) של חברת קריאייטיב השאלה, האם הם עדיפים על פני ה ATP3? בתודה, הספר המשוגע . (וואטאבר )
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני צריך אותו רק בשביל הרכב אז עדיף שיהיה קטן חוץ מהאיכות סאונד ועברית מלאה (ששמות השירים לא יוצגו בעברית הפוכה, התפריטים יכולים להיות באנגלית) אני לא צריך שום דבר (מסך צבעוני, רדיו וכו') בבקשה תמליצו לי תודה
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום רב, ניתנה לי הצעה למסך LCD של סאמסונג מדגם LA46R51 (גדול 46 אניצ') זה דגם חדש ולא מצאתי עליו אפילו ביקורת אחת ככה שאין לי על מה להסתמך.. המחיר שהוצע לי הוא 20 אלף שקל בעברו המסך. האם שווה? (מחיר,איכות וכו'..) תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של אקווה והתקשרתי לטלפון שמופיע שם,הטלפון אינו תקין כל מי שרכש את המגבר יכול בבקשה לשיםפה\הודעה פרטית את הטלפון?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
יש לי את הנגן הזה אבל אני לא יודע איך הופכים שזה יוכל לכתוב גם בעברית. אני ממש לא מבין בדברים האלה כל מה שאני יודע זה שאני אוהב לשמוע מוזיקה אז אם אתם יכולים להסביר לי בצורה ממש ברורה ומובנת תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
בטיפשותי הכנסתי את הדונגל ל USB של מחשב ישן שמריץ XP SP3 רציתי לבדוק אם עובד דרך המחשב הזה כשהכנסתי את הדונגל ל USB המחשב לא זיהה כלום גם לאחר התקנת דרייברים אח"כ שהחזרתי את הדונגל למחשב השני המחשב לא מזהה את הדונגל וגם לא מזוהה שום כניסה דרך ה USB וזה עבד על המחשב הזה ! כנראה הדונגל נשרף איכשהו או נדפק בגלל המחשב השני אז הלך המכשיר או יש אפשרות לתקן? נ.ב בדקתי אותו גם ב 2 מחשבים אחרים ואין שום תגובה עליו
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי עידכניתי לפני איזה שנה את התוכנה ומאז הכל עבד מצויין ואז לפני חודשיים הפסיק לעבוד , לא קורא דיסקים אז חשבתי שזה העין אבל כאשר אני מכניס דיוידי מקורי הוא מעלה אותו יופי, אז כנראה הבעיה בתוכנה , בכל אופן אני מעוניין להתקין את התוכנה המקורית ואני לא מצליח למצוא אותה ... תודה
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
תראו,יש את מצב מספר 1,שזה המצב הסטנדרט שאני משתמש איתו כככה בלי אוזניות בלי כלום : (שימו לב על האחוזים שמכוונים הרמקולים הקדמיים) זה מצב שתיים : (אחריי שחיברתי אוזניות,הוא מזהה את זה אוטומטית,מעביר את המערכת למצב שמע באוזניות ומעלה את רמקול שמאל וימין ל 100%) http://images3.pictiger.com/images/13/e186b96f6b5d3e4aac11779a5dfde213.jpg והמצב השלישי,אחריי שניתקתי את האוזניות,הוא חזר למצב מערכת רגיל,אבל במקום להחזיר את הרמקולים הקדמיים ל 70% הוא משאיר לי אותם על 100% כמו האוזניות ואני צריך לשנות כל פעם בחזרה ל 70% http://images3.pictiger.com/images/d5/f1e43e718f14958d7b04b8b4cc87bbd5.jpg הפכתי כל אופצייה בתוכנה ולא מצאתי שום דרך לגרום לה לעשות מן פרופילים לכל מצב שהמערכ…
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
טוב אז ככה: יש לי זוג רמקולים שקיבלתי עם המחשב שקניתי אותו לפני 3 וחצי שנים בערך... אחרי משו כמו חצי שנה הפסיק לעבוד הרמקול הימני ורק השמאלי שמחובר למחשב לחשמל עובד... הרמקולים עלו בזמנו משו כמו 500 שקל וקיבלתי אותם במתנה לכן גם לא היה לי ביטוח או משו שאני אבדוק וינסה לתקן... אני לא יודע כמה וואט הם ומה שם הדגם שלהם או מאיזה חברה הם כי זה לא רשום בשום מקום על הרמקול גם לא בפנים. בכל אופן חשבתי שהוא התפוצץ ולכן הוא לא עובד, אך היום במקרה הייתי צריך מעגל חשמלי שכולל נגד ורמקול, אמרתי לעצמי, טוב נו בוא נפתח את הרמקול ונקח ממנו, גם ככה הוא לא עובד... פתחתי וראיתי שהוא לא מפוצץ... בדקתי את הרמקולים עם הדיסקמן- והופ! פתאום יש חיים בפנים- הוא עובד!!! בדקתי אותם עם כמה מכשירים אח…
-
- 9 תגובות
- 665 צפיות
-
-
הכרטיס שלי מחובר כבר ב 3 יציאות אל המערכת (סה"כ 6 רמקולים), מה יתן לי אם אני אעשה את זה בחיבור Spdif, יש לי audigy 2 בכל אופן יש לי כבל spdif, זה כבל עם גיד אחד וסיכוך? שאני מחבר אותו למערכת הוא פועל בסטריאו,שמתי סרט עשית ב powerdvd שיעבוד SPDIF ובכ.קול עשיתי (digital outputs), עדיין סטריאו.
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני צריך לקנות רמקולים (זוג רצפתי סאב ומגבר) לחדר בערך 3X4 ועוד כמה חודשים לחדר יותר גדול. המערכת גם תיהיה בעתיד לקולנוע ביתי אז שיהיה אפשרות לשדרוג. התקציב בין 3000 ל4000.
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום ברשותי מערכת דיוידי משולב מגבר עם 5 רמקולים וסאב מדגם וLHT3602SDוLGו תמונה הלינק הזה http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=473322 1. אבקש קודם כל חוות דעת על המוצר 2.הייתי רוצה לדעת איך כדאי לתלות את הרמקולים הקטנים על הקיר ואיכן למקם את הסאב. 3האם ככל שהחוט ארוך יותר ככה הצליל יהיה פחות איכותי. 4.על כל רמקול כתוב משו אחר אבקש שתגידו לי איפה למקם כל רמקול אחד FR RL RR FL C אם אני עומד עם הפנים לטלויזיה תודה מראש תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
כיום יש לי את הכרטיס SBLIVE DIGITAL ENTERTAINMENT 5.1 של CREATIVE. ומערכת רמקולים Z640 של LOGITECH. האם מעבר לכרטיס יותר טוב כמו הAUDIGY 2 VALUE או משהו דומה ישפר את איכות הצליל?
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש עם רמקולים Creative Inspire 5200 ורציתי לדעת אם כדאי לקחת כרטיס קול? אני יודע שהרמקולים האלה הם לא הכי איכותיים שיש אז אני ארגיש את ההבדל עם אני איקח Audigy 2 ZS ? השימוש שלי הוא לסרטים ומשחקים, ואם אני לא יקנה אז יהיה לי רק את הכרטיס קול המובנה בלוח אסוס שלי. מה אתם אומרים? כדאי להשקיע 550 שקל?
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
או קיי היום חיברתי את המקרופון+אוזניות החדשים שקניתי מכיוון שהמקרופון שלי הישן הפסיק לעבוד אז חיברתי כמו שצריך לא עבד לא הצליחו לשמוע אותי והמקרופון לא הגיב האוזניות פשוט בסדר ניסיתי חיבורים שונים וכל זה חיפשתי בהגדרות ואני לא מבין מה לא בסדר? תוכלו לעזור לי בבקשה? ד"א התלבטתי אם לשים את זה פה או בתמיכה טכנית אז מצטער אם זה לא המקום הנכון תודה רבה לעוזר
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר כלל את הטלווזיות של מאג? לא הצלחתי למצוא את הדגם באתר היצרן. האם יש מסך אחר שעדיף בסכום של 4K בגודל של 42" בערך ועם FHD? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש לקנות מערכת קולנוע ביתית לסלון בתקציב של עד 1200 שקלים. אם אפשר תמליצו לי על מערכות טובות.... ( נ.ב. ראיתי השבוע בעיתון ממון מערכות והמערכת Sony DAV-DZ30 קיבלה ביקורת מאוד טובה לתקציב שלה..חוץ מזה שיציאת הUSB שלה לא מציגה סרטים ...אלא רק בדיסקים אבל אפשר לחבר DVD.. אז...מה אתם אומרים עליה..גם מאוד התרשמתי ממנה) תודה.. ;D
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
חיברתי את המערכת 5.1 שיניתי ב מאפייני צלילים והתקני שמע למערכת כזאת ניסיתי את כל החיבורים במחשב וזה עדיין לא עובד.. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/05179# וכמה הם יעלו בארץ??? דבר שני, יש מיבא ל- sennheiser בארץ? שיכול לזמין את זה במיוחד מחו"ל?
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אנשים אני חייב עזרה, יש לי כרטיס קול Device Description Type Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller PCI אני חושב שזה מובנה על הלוח אם או משהו כי פעם אחרונה שהתקנתי אותו אז הייתי צריך להוריד את ההתקנה לפי השם של הלוח אם.. Field Value Motherboard Name Epox EP-4PDA(I)/4PDA3I/4PDAEI עכשיו הבעייה היא ששומעים חרא!!!!1 פעם היו שומעים בו טוב ועכשיו אין בס ושומעים מעצבן וחסר תוכלת, זה סאונד ריק וחרא.. כבר במחשב הישן שלי שומעים טוב יותר.. בבקשה תעזרו..כל המבינים תודה
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
באיזה קובץ וידאו לעשות את זה? AVI/MPG ? אני צריך את זה לתמונות של בת מצווה וזה היום בערב אז זה מאוד דחוף (אני יודע אני לא אמור לכתוב את זה אבל אני חייב את זה להיום) אני לא יכול לדחות את זה. אני לא יודע באיזה רזולוציה לעשות את זה... איזה רזולוציה הכי מתאימה? אני צריך שזה יהיה בנפח סביר ושזה יתאים לכל מחשב כי אני לא יודע על איזה מחשב ועל איזה מקרן זה יוקרן... רזולוציה של 1280*720 ב AVI בערך 3 דקות יצא לי בערך 15GB!!! אני מפחד להוריד מדי ברזולוציה כדי שזה לא יהיה באיכות לא טובה. מצלמה של 2 מגה פיקסל מצלמת FULL HD אז זה לא נראה לי רזולוציה גבוהה מדי אבל מסתבר ש2 מגה פיקסל זה מאוד כבד... אני מקווה שזה הפורום המתאים
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
ברצוני לחווט מהמחשב לטלויזיה בסלון, בכדי שאוכל לצפות בסרטים השונים אשר במחשב מהטלויזיה.. המרחק בין המחשב לטלויזיה הוא כ10 מטרים.. האם אפשר לעשות את זה מבלי שהאיכות תפגע? גם הצליל וגם התמונה.. האם אתם יכולים להמליץ על קבלים מחברות מסויימות? מה בערך יהיו המחירים.. אני צריך ששני הקצוות של הקבל וידאו יהיו RCA רגיל, והקבל צליל, צד 1 RCA (אדום לבן) צד שני בננה רגילה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
משהו יודעאולי באיזה חנות מוכרים תמוצר הזה KSC75 KOSS אני לא מוצא חנות באינטרנט .....
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-