עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by חן מ,

שלום לכולם מה בעצם התפקיד של כבל HDMI?האם הוא משפר את איכות הצפיה גם בערוצי טלוויזיה רגילים בשידור חי הכוונה לאיכות הרבה יותר טובה ממה שיש כיום? תודה

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  2. שלום לכולם, הודעה ראשונה שלי התקציב הוא גג 1000 ש"ח, בשאיפה ל 700-800 +-. בעיקרון אני מעוניין במערכת סטריאו פשוטה, בעלת רמקולים באיכות הדומה ל ATP3 של altec lansing. ?(מאוד מרוצה מהם במחשב). אפשרות נוספת היא לקנות סטריאו ורמקולים בנפרד, כאשר אחבר למערכת רמוקלים ATP3 שאקנה במיוחד (האופציה המועדפת עלי, השאלה היא האם קיימת סטריאו בעלת חיבור מתאים לרמקולים האלה, וגם במחיר של כ 300 כי ATP3 עולה כ 450) הסטריאו תשמש לשמיעת דיסקים ורדיו. שאלה נוספת שאינה קשורה, האם ישנן מערכות שביכולתן לקרוא דיסק שירים באופן רנדומלי, ללא קשר לסדר השירים? והאם ישנן מערכות בעלות חיבור USB, שאליו יהיה ניתן לחבר דיסק און קי המכיל שירים, והין יקראו את השירים? תודה רבה לממליצים אסף

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  3. Started by nitsanroz,

dvd pioneer dv-310s 89$ בדיוטי פרי, כדאי?? מי שרוצה לדעת יש גם את DV410S שעולה 149$

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  4. מחפש אוזניות סטריאו לחבר. תקציב - בסביבות ה400₪, מוכן להגיע גם ל500 אם שווה את זה שימושים: מוזיקה - טראנסים, קלאסית, רוק קלאסי, ג'אז, ורוב השאר (צריך באס טוב) משחקים - FPS, מרוצים מחפש באס, במה, לשימוש בבית בחיבור לכ.קול מובנה בלוח (לא יודע איזה בידיוק), עוד לא סגור אם פתוחות או סגורות, צריך את העצה שלכם פה - לקחת בחשבון שיכול ליהיות שהוא ישב איתן הרבה זמן ברצף. נוחות היא גם קריטריון, כמובן. קניה בארץ, עדיף עם אפשרות למימוש אחריות באזור המרכז. תודה, גיא.

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  5. Started by WarMachine,

אהלן אנשים, אני מתכוון לרכוש מסך LCD 32 בימים הקרובים. מסך זה ישמש אותי בעיקר לשידורי ספורט (SD), סרטי HD שיוזרמו מהלפטופ וחיבור של PS3. מרחק הצפייה יעמוד על 2 מטר בערך ולכן 32 זהו גודל אידיאלי לדעתי. לאחר סקירה קצרה של דגמים שונים ומחירים שונים צמצמתי את הבחירה שלי לשלושה דגמים: Sony KDL 32S5600 Samsung LA32B530 LG 32LH70YR כל הדגמים מציעים בערך את אותם פיצ'רים, כולם תומכים בFHD ובערך בסביבות אותם מחירים, השאלה כאן היא באיזה מהם כדאי לבחור מכיוון שכולם באים מחברה טובה עם הרבה המלצות. אשמח אם מישהו יאיר את עיניי.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  6. Started by abudy,

האם הרמקולים האלה טובים? ואמרו שלא שומעים את הרמקולים האחוריים ששומעים מוזיקה האם זה נכון?

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  7. Started by stolen,

שלום אני צריך אוזניות למחשב שתיהיה להם איכות וחשוב שהקבל יהיה דיי ארוך תודה לעוזרים........

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  8. Started by ariel-ro,

בשעה טובה הורי החליטו לקנות LCD 37 אינץ. אני יודע שTOSHIBA מאוד מאוד טובות. וראיתי טלוויזיה אחת שטפסה את העין שלי. שתומכת בFULL HD. ורזולוציה של 1920X1080 רציתי לשאול את דעתכם עליה. ואם יש אפשרות למשהו יותר זול ואותה רמה גם טוב. http://zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=490870 וגם רציתי לשאול איך הרמקולים שלה? טובים? תודה לכם.

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  9. Started by xtx,

לאחרונה קנית טלוויזיה,ועכשיו אני מחפש לקנות רמקולים ולהתחיל להנות מהסרטים שאני רואה ושומע חשבתי על ה Z5500 השאלה היא כזאת האם z5500 יכולות להספיק למערכת קולנוע ביתי?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  10. היי, יש לי TEAC X20 למי שמכיר (http://213.8.106.75/pics/9/7/6/2/12372679b.gif) ואין להם את העיגול הזה שממנו יש אפשרות שליטה על עוצמת הבאס מהסאב... אז השאלה שלי היא האם יש דרך (אולי תוכנה או משהו..) שאני יוכל לשלוט על העוצמה של הסאב? (אם אני מנתק את הכבל שלו אני לא שומע כלום מכל הרמקולים..) תודה.

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  11. Started by Jules Winnfield,

אהלן, אני צריך כבלים מעריכים לכל הרמקולים במערכת הנ"ל במיוחד לרמקול הימני הקדמי, האחד שיש לו הוא שלושה חיבורים למחשב - יש מאריך לכאלו חיבורים בכלל? והשני הוא בדיוק כמו כניסה של VGA. אני שואל כי לא ראיתי בחנויות עד עכשיו ואני רוצה לדעת אם יש בכלל מאריכים בשבילם

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  12. Started by roes,

מישהוא יודע: מי / איזה חברה המציאה את נגן ה MP3 ?

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  13. Started by mik_amar,

אני רוצה לקנות נגן פלאש של בערך 2-4 ג'יגה ואני צריך הצעות... התקציב שלי הוא 1000 שקל בערך אבל אפשר לחרוג באיזה 100 שקל... תודה מראש!!

• 8 תגובות
    • 632 צפיות
  14. יש לי צורב LG חדש מחובר ללוח אסוס כולל כבל קול לכרטיס הקול של המחשב למרות שלא ברור לי במה מסייע הכבל הנ"ל. בכל אופן הבעיה היא שבזמן שאני שומע מוסיקה באמצעות הצורב נכנס זמזום לא בריא לשמע או אם למקד את הבעיה בכל מקרה בו ה- MASTER VOLUME של רכיב ה- CD PLAYER פתוח (כלומר פתוח על מינימום או שאינו מושתק הרעש הנ"ל נכנס בלי קשר למקור ההשמעה - בין אם הקבצים מושמעים מהמחשב ובין אם מהCD PLAYER הרעש הוא זמזום רקע ובהפעלת הCD PLAYER נכנסים רעשים של המראת מטוס סילון - כאילו היתה אמורה להיות הארקה איפושהו שלא קיימת . האם מישהו מכיר את התופעה ובעיקר את הפתרון? בעיה 2. הלוח שלי כולל יציאות דיגיטאליות. ברצוני לעשות בהן שמוש לחיבור כרטיס הקול של המחשב לכניסה דיגיטאלית של המגבר. אלא שהיציא…

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  15. שלום. אני צריך אוזניות סבירות, זולות והכי חשוב אמינות שאפשר למצוא בתקציב הזה, כי האוזניות הקודמות של הנגן שלי נדפקו. בתור אחד שלא מבין כלום בסאונד ואוזניות, זה מה שאני מחפש - אני צריך אוזניות מהסוג שנכנסות לאוזן (קטנות כאלו, לא מהסוגים של ה- A700, שסוגרות על כל האוזן) ושיהיו קלות ויהיה אפשר להתנייד איתן (בריצה). איך הדגם הזה? AHP112iE של אלטק לנסינג תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  16. Started by nnfyrbsnss,

אני צריך רמקולים לחבר צריך שיהיו חזקים (רעש) לא צריך איכות ברמות והנה ZAP שמתאים לעניין http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&DB26647=26964&DB58893=129102 מה מהרשימה? שמתי עין על זה http://zap.co.il/model.asp?model_id=37748 איך זה מתאים לצרכים? וכמובן תודה

• 9 תגובות
    • 632 צפיות
  17. Started by SheZiF,

רציתי לשאול האם יכול להיווצר "התבלות" של הסאונד ברמקולים? אני אפרט: לפני הצום יצא לי לשמוע הרבה ברקולים שלי z2300 ופתאום עכשיו שחזרתי לשמוע.. הצליל נשמע שונה.. עכשיו הרמקולים די חדשיים (שבוע וחצי שבועיים אצלי) אז.. אלו הרמקולים ? או האוזן שלי עקב הצום? בתודה מראש, דור

18. Started by Nitrous90,

שלום. אני רוצה לקנות את ה-H10 ואני רוצה לדעת כמה סוללה כזאת עולה. עשיתי חיפוש ואמרו פה לבדוק אצל היבואנים אבל אני לא רואה אצלם את הסוללה הזאת. תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  19. Started by eladbu,

יש לי ווקמן שאני מעוניין להעביר את קובץ השמע שיש בתוכו לתוך המחשב כיצד עושים זאת ובאיזה תוכנה עלי להשתמש? עריכה: או קי הצלחתי לחבר את הנגן שלי בתור LINE עכשיו אני שומע את המוזיקה ברקע! מה שאני מנסה לעשות זה בעצם לזהות אותו בכדי שאני יוכל לסנכרן את זה עם תמונה! או למשל לראות את זה מזוהה במדיה פלייר! איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  20. Started by lior322,

האם זה חשוב הכרטיס קול לאוזנית?כי יש לי סתם כרטיס פשוט כמה שיש לאוזניות יותר ohm זה אומר שהם צריכים כרטיס קול יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  21. Started by extra,

טוב את האמת המערכת לא ממש חדשה היא בת שנה אבל רציתי לדעת מה דעתכם על המערכת הזאת?? sony mhc-rg330

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  22. Started by BENMOSH,

שלום. קניתי היום אייריבר H320 ואני ממש זקוק לעזרה. 1:לגבי עברית-הבנתי שהוא יכול לקרוא עברית הפוך ושיש היום תוכנות שבעזרתן האייריבר תומך בעברית. הבעיה אצלי היא שכאשר אני מוריד שירים בעברית כל מה שמופיע לי זה קווים. הגירסה שיש לי היא 1.08. 2:בקשר ל-OTG-כאשר אני מחבר את המצלמה לאייריבר אני רואה שהמצלמה מגיבה לנגן אבל כל הנסיונות שניסיתי להעביר מהמצלמה תמונות ישירות לנגן הם לא הצליחו. אז אשמח אם מישהו ידריך אותי אפילו בקצת בקשר לשתי נקודות אלו בפרט ולנגן עצמו בכלל

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  23. Started by bushman,

שלום שמי דור ואני מחפש כרטיס קול סביר בעל יציאה אופטית למחשב שלי והשאלה שלי האם כרטיסי קול יותר זולים בתאילנד ואם כן אז בכמה? (אני נוסע לתאילנד בקרוב)

24. Started by _Daniel_,

אני מתלבט בין רמקולים של Creative Inspire 5.1 P5800 או של LOGITECH X530, מה עדיף? (התקציב בערך 500 ש"ח) וגם איזה מסך טוב יש? (דק כמובן ולא יקר)

• 0 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.