עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by no nick,

מחברי הרמקולים הם כאלו: למה המחבר התחתון פועל על ממש שונה? מה היתרון/חסקון של זה?

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  2. Started by polaris,

אנשים מה קורה? איפה אני יכול לקנות איי פוד וכמה יעלה הכי זול?

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  3. Started by ohadaridan13,

שלום, קניתי טלוויזיה חדשה ואני מחבר את המחשב למסך של הטלוויזיה דרך כבל HDMI שמחובר לכרטיס מסך. כמו שהבנתי הכבל HDMI צריך להעביר גם סאונד וגם תמונה אבל הוא מעביר רק תמונה, הכרטיס מסך שלי הוא 4670 HD של ATI מה אני צריך לעשות בשביל לשמוע את הסאונד דרך הרמקולים של הטלוויזיה ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לרכוש רמקולים למחשב בתקציב של כ-300 ש"ח(ניתן לחרוג מעט, אבל לא בהגזמה). עיקר השימוש שלהם הוא לשמיעת מוזיקה. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  5. Started by Armageddon1,

אני רוצה LCD ''37 רוב השימושים יהיו לPS3 וסרטי DIVX\DVD תקציב עד 5 אלף שקל . מה שכן אני לא יודע אם צריך FHD .

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  6. Started by EXTREAM,

המחשב והרסיבר רחוקים כ 10 מטר ואני רוצה AC3 מישהוא יודע איפה אפשר למצא כבל אופטי ארוך??? אין לי ברסיבר כניסת COAX

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  7. Started by TrancEnergY,

שלום חברים, אני מחפש המלצה לאוזניות in-ear עד 250 שח. היו לי פעם את האוזניות JBL Reference 220 שנקנו ב250 שח בזמנו והאמת דיי אהבתי אותם השאלה אם במחיר כזה יש משהו יותר טוב בשוק? תודה, דניאל.

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  8. חיברתי את הכרטיס קול שעל הלוח אם , בכבל אופטי (יש לי יציאה אופטית ויציאה קואקסילית ו היציאות הרגילות) הקטע המוזר שאני כן שומע , אבל רק בסטיראו , למרות שהכרטיס מכוון על 6 ערוצים , ברסיבר מתקבל סטריאו בלבד. (יש לי כאן 6 רמקולים.. וריסבר שתומך בזה) יש לכם מושג מה הבעיה ? למה אני לא מצליח לקבל סראונד מלא? תודה. :-*

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  9. היי עידכניתי לפני איזה שנה את התוכנה ומאז הכל עבד מצויין ואז לפני חודשיים הפסיק לעבוד , לא קורא דיסקים אז חשבתי שזה העין אבל כאשר אני מכניס דיוידי מקורי הוא מעלה אותו יופי, אז כנראה הבעיה בתוכנה , בכל אופן אני מעוניין להתקין את התוכנה המקורית ואני לא מצליח למצוא אותה ... תודה

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  10. יש לי טלוויזית LCD של LOEWE, CONCEPT 32. מישהו יכול להסביר לי איך אני מחבר אותה למחשב?! יש לה חיבור VGA, וחשבתי שדרכו זה יהיה אפשרי, הבעיה היא שזה לא עובד, כנראה שאני צריך לשחק בהגדרות של המחשב, או של הטלוויזיה או משהו. מישהו יכול לעזור? אני מנסה כבר המון זמן, ואין לי שום כיוון. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  11. Started by AstaL,

שלום לכולם אני רוצה לרכוש אוזניות חדשות,התקציב הוא 350,חשבתי בנתיים על sennheiser HD212 ד''א מה הבדל בין גרסאות HD וEH? ראיתי גם כמה אוזניות של AKG,אבל בטווח מחירים שלי אני חושב שsennheiser נראה יותר רציני אשמח לקבל הצעות נוספות האוזניות יהיו מחוברות לכ.קול AUDIGY 4 SE 7.1 תודה

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  12. שלום יכול להיות שזה לא שייך לפה, אבל אני מאמין שאת התשובה אני אמצא פה. אני רוצה לצלם את עצמי מנגן במקלדת אורגן אבל אני רוצה את הסאונד של כרטיס הקול ז"א ללא מיקרופון. וזה משתי סיבות . 1 הסאונד של כרטיס הקול הוא איכותי יתר . 2 אני רוצה לצלם מאוחר בלילה כשאני עם אוזניות מבלי להפריע לאף אחד. יש לי מצלמה של לוג'יטק וכרטיס קול של ESI תודה

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  13. Started by ariel-ro,

בשעה טובה הורי החליטו לקנות LCD 37 אינץ. אני יודע שTOSHIBA מאוד מאוד טובות. וראיתי טלוויזיה אחת שטפסה את העין שלי. שתומכת בFULL HD. ורזולוציה של 1920X1080 רציתי לשאול את דעתכם עליה. ואם יש אפשרות למשהו יותר זול ואותה רמה גם טוב. http://zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=490870 וגם רציתי לשאול איך הרמקולים שלה? טובים? תודה לכם.

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  14. Started by haim652,

תקשיבו יש לי רמקולים של Creative לא יודע איזה דגם, זה רמקולים קטנים כאלה וסאב אחד. קיצור יש לי בעיה מוזרה, שגם שאני מכבה את הרמקולים הם עובדים, גם כשהם כבויים, הדרך שלא ישמעו בהם זה רק להנמיך עד הסוף. הPOWER של הרמקולים על OFF, אבל שאני מתסכל על המנורה הקטנה הזאת היא חצי עובדת כזאת. בדקתי חיבורים הכל מחובר טוב מאורי הסאב, בחשמל, ואני לא יודע איזה לסדר את זה, זה לא בעיה בדריבר או משהו. זה בעיה מוזרה מאוד ברמקולים עצמם נראה לי. מישהו יודע ויכול לעזור לי? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  15. ישמש להצגת סרטים מהמחשב כמעין מערכת בידור ביתית...

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  16. מחפש אוזניות סטריאו לחבר. תקציב - בסביבות ה400₪, מוכן להגיע גם ל500 אם שווה את זה שימושים: מוזיקה - טראנסים, קלאסית, רוק קלאסי, ג'אז, ורוב השאר (צריך באס טוב) משחקים - FPS, מרוצים מחפש באס, במה, לשימוש בבית בחיבור לכ.קול מובנה בלוח (לא יודע איזה בידיוק), עוד לא סגור אם פתוחות או סגורות, צריך את העצה שלכם פה - לקחת בחשבון שיכול ליהיות שהוא ישב איתן הרבה זמן ברצף. נוחות היא גם קריטריון, כמובן. קניה בארץ, עדיף עם אפשרות למימוש אחריות באזור המרכז. תודה, גיא.

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  17. Started by L_D,

שלום ברשותי מערכת דיוידי משולב מגבר עם 5 רמקולים וסאב מדגם וLHT3602SDוLGו תמונה הלינק הזה http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=473322 1. אבקש קודם כל חוות דעת על המוצר 2.הייתי רוצה לדעת איך כדאי לתלות את הרמקולים הקטנים על הקיר ואיכן למקם את הסאב. 3האם ככל שהחוט ארוך יותר ככה הצליל יהיה פחות איכותי. 4.על כל רמקול כתוב משו אחר אבקש שתגידו לי איפה למקם כל רמקול אחד FR RL RR FL C אם אני עומד עם הפנים לטלויזיה תודה מראש תודה רבה

18. Started by ashkenazone,

אהלן, אבא שלי נוסע לארה"ב ואני קונה נגן ב300 - 400 דולר, מבוסס הארד דיסק אני רוצה כמובן. לא ממש הבנתי מה הכי כדאי, אז מה כדאי?

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  19. Started by Triple-z,

שלום האם למישהו יש נסיון עם האוזניות CX300 מהחנות BSDPHOTO? לכאורה החנות נראת אמינה ובעלת ביקורות טובות, אבל המחיר שם פשוט מחשיד אותי והבנתי שיש הרבה זיופים לאוזניות האלו. מישהו יודע בוודאות אם האוזניות שנמכרות בחנות הזאת הם מקוריות ובעלות אחריות מקורית? תודה

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  20. Started by dsane,

האם מישהו מכיר כלל את הטלווזיות של מאג? לא הצלחתי למצוא את הדגם באתר היצרן. האם יש מסך אחר שעדיף בסכום של 4K בגודל של 42" בערך ועם FHD? תודה רבה

21. שלום רציתי לדעת מה המשמעות של מספר הערוצים בכרטיסי קול תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  22. Started by yoavsc,

שלום לכולם, אני חושב על קנית IEM (צריך אזניה ניידית ואטומה), אבל חושש שזה לא יהיה לי נוח (cx300 כבר יש לי, אני מחפש משהו יותר טוב) האם יש חנות כלשהי שאפשר לנסות בה אזניות כאלה?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  23. Started by Hitchhiker,

היי, יש לי רמקולים Z-5500 של לוג'יטק כשנתיים. הם תמיד היו עושים רעש של 'פופ' מתי שמדליקים אורות פלורוסנט או את המאוורר בחדר, והתרגלתי לזה. אבל לאחרונה הם התחילו לעשות רעשים דומים גם כשלא מדליקים שום דבר חשמלי, וזה קורה גם כשהם לא מחוברים לכלום (לא למחשב ולא לשום דבר אחר). למישהו יש מושג?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  24. Started by FroggeR,

שלום רציתי לדעת אם קיים תוסף שמאפשר תמיכה בעברית בנגן IPOD 30GB צבעוני. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  25. יש לו איכות טובה? טוב יותר מהאיכות של כרטיס קול Creative Live או פחות טובה? כמה רמקולים ניתן לחבר אליו בחיבור אנלוגי (לא דיגיטלי!)?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.