אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
קניתי לפני שבוע בערך את האוזניות sony mdr-ex81sl אלו הן אוזניות סגורותץ שנכנסות לתוך האוזן עכשיו אני חייב לציין שהסאונד שלהן ממש טוב ובניגוד לדגם הקודם שחלק אהבו אותו חלק שנא אותו בשל טענות על באס מוגזם מדי ומלאכותי מדי פה המצב לא כך בקיצור אין מהלהשוות בין שני הדגמים כמו כן יש להן מן קשת כזאת מגומי ששמים על האוזן שאפילו לחסידי ה earphones לא תפריע ואולי אפילו ימצאו אותה נוחה(כמוני) עכשיו כמובן שיש אוזניות סגורות שנכנסות לאוזן יותר איכותיות בשוק אבל המחיר שלהן כבר קופץ משמעותית הסוני עולים 55$ בעוד שהמקפצה הבאה היא אוזניה של 100$ רק מה נכון לעכשיו אפשר להשיג את האוזניות רק ביפן המשלוח לי לפחות עלה 13 דולר והאוזניות באות עם חוט מאריך מן נרתיק בד כזה דומה לנרתיקי בד של משקפ…
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איזה תוכנה יש למחשב בשביל שאני יוכל לתפעל את המיני דיסק כשהוא מחובר למחשב. תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם קיים תוסף שמאפשר תמיכה בעברית בנגן IPOD 30GB צבעוני. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום קניתי את הרסיבר VSX420 ורמקולים של פיור אקוסטיק. שתי שאלות: איזה חוטים אני צריך כדי לחבר את המערכת? וכמה? עכשיו ראיתי שאין לי את הרמקול של הסאב. מה סדר גודל מחיר של סאב שיתאים למערכת ? אשמח להמלצה
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אהלן. אני מנסה להמיר סרטים בפורמטים של MOV, WMV ועוד - לפורמט AVI (uncompress) אם למישהו יש תוכנה טובה שיכול לעזור לי אני אשמח. דרך אגב, עד עכשיו מצאתי תוכנות שעושות את זה אבל הם לא ממירות את הקול... אני חייב גם סאונד להמרה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום אני מחפש זוג מדפיים עד 1000 ש"ח שיתחברו למגבר L-30 של לוקסמן (וינטאג') חשוב לי שיהיה תדרים נמוכים טובים כי המערכת לא מתחברת לבאס .. תודה
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
זהו, אוזניות Shure E2c הלכו לעולמם אחרי שמונה חודשים. ציפיתי ליותר עמידות מאוזניות ב-600 ש"ח. מאכזב מאד. בינתיים חזרתי לאוזניות MX400, שהיו זרוקות אצלי במגירה. חתיכת Downgrade, אבל קבצנים לא יכולים להיות בררנים. עכשיו אני מחפש אוזניות איכותיות בתקציב 300 - 400 ש"ח. יש הצעות?
-
- 8 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי חברה אני צריך עזרה חיברתי את הממיר תוצרת סמסונג למחשב עם כבל USB המחשב זיהה את זה והתקין אותו עכשיו השאלה שלי איך אני רואה טלויזיה במחשב.? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות: 1. אם אני מחבר משהו לLINE IN בכרטיס קול, איך אפשר לשמוע אותו? 2.איך אפשר לשמוע את המיקרופון ברמקולים? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מנסה כבר יותר משבוע למצוא בארץ מקום שמוכר מתאם מתח מיני למיני(זכר לנקבה). אני צריך שזה יוסיף משהו בין 50 אוהם ל75 אוהם להתנגדות. מישהו יודע איפה לקנות, או איך להכין? בתודה מראש, נדב.
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן רמקולים Altec Lansing ADA 890 ברשותי כרטיס קול מסוג audigy 2 וחיברתי את הרמקולים לכרטיס קול ( 2 חיבורים אנלוגים ואחד דיגיטלי) וכאמור לרמקולים יש מספר מודים שונים (stereo, prologic, quad, dolby digital). בכל מוד הרמקולים מקבלים סאונד מחיבורים שונים בכרטיס קול .. quad - חיבורים קדמיים ואחוריים - אנלוגיים dolby digital - חיבור קדמי אנלוגי וחיבור דיגיטלי ועכשיו הבעיות 1. כאני מנגן משהו במצב של דולבי דיגיטל אז שומעים מהרמקולים האחוריים די חלש. 2. כאשר אני מנגן שירים בווינאמפ או אפילו סרטים אז בחלק מהשירים או הסרטים לא שומעים כלום במצב של dolby digital מהרמקולים האחוריים אבל כאשר אני מעביר למצב של quad שומעים מכל הרמקולים. למישהו יש פתרונות ..... ? תודה …
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
האם הצלחתם לחבר אותה למחשב דרך הכרטיס רשת ולהפעיל סרט במחשב ולראות אותו ישירות בטליוזיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
בהמשך לנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=417614.0 בסה"כ רציתי אוזניות משולבות עם מיקרופון בחיבור USB ומצאתי דגם יחסית פשוט של מיקרוסופט ב 95¤. שלחתי את אבא שלי לקנות לי אותו ב KSP ולצערי הוא החליט על דעת עצמו "לקנות לי משהו יותר טוב" וחזר עם Logitech Clear Chat Pro שעולות יותר מפי 2 אני לא צריך את המוצר בשביל משחקי מחשב ו/או בשביל לשמוע מוזיקה אלא רק בשביל לנהל שיחות בסקייפ. השאלה שלי בעצם מתחלקת לשתיים. האם האוזניות האלו טובות והאם כדאי לי לשקול להשאיר אותן בכל זאת? (אם תגידו לי שזו חוויה מדהימה לשחק איתן במשחקי מחשב אולי בכל זאת אני אשקול להשאיר אותן למרות שממש לא רע לי עם הרמקולים שיש לי ומחוברים למחשב) אם יש כאן מישהו שהתנסה בהם ויכול ל…
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי יש את הH320 ויש את הGmini . עכשיו הGIMI 100% יכול להריץ וידאו . השאלה אם הH320 יכול או יוכל להריץ וידאו כמו שצריך ? הGMINI עולה עוד 30 דולר בערך . אם הIRIVER יוכל להריץ אז אפשר בבקשה קישור למקום הכי זול שאפשר לקנות אותו בUSA . תודה
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע? (במערכת יש לי 2 יציאות אחת MIC ואחת לאוזניות).
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין באוזניות בין 250 ל 300 ש"ח, לשמיעת מוזיקה, בעיקר רוק, מהדיסקמן שלי, המחשב ומן המערכת סטריאו שלי. ראיתי בחנות "צליל" את האוזניות HD457 של Sennheiser, ומכיוון שאני מנוי לחנות, אני יכול לקנות אותן ב 270 ש"ח במקום 290 ש"ח. העניין הוא שבחנות לא נותנים לך באמת להקשיב למשהו עם האוזניות, אז רציתי לשמוע את דעתכם, האם האוזניות טובות לצרכיי והאם יש חלופות טובות יותר מהןבטווח מחירים הנ"ל?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
החלתתי שאני יקח את ה G3 של IAUDIO אבל קראתי בביקורות שהאוזניות חרא... אז אני צריך לקנות אוזניות אחרות עד 150 ש"ח מה אתם ממליצים אני מעדיף לא אוזניות שאתה תוקע בתוך האוזן כי הם תמיד נופלות
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אהלן אני לא משיג את הרמקולים האלו בשום מקום. אפילו לא באיביי. אשמח להמלצה, מחפש רמקולים איכותיים, שומע בעיקר ג'אז וקלאסי. תקציב רצוי עד 1000 ש"ח. תודה תודה
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מה קורה אנשים. אז ככה,קניתי לפני 3 חודשים אוזניות koss ur-20 ואין להם שליטה על הווליום. ראיתי בחנויות בחו"ל את השלט הזה. לא מצאתי חנויות בארץ שיש להם את המוצר הנ"ל,ולכן אני צריך את עזרתכם בנושא,אם משהו מכיר. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי, אני לא המבין הכי גדול בתחום האודיו הזה.. ואני צריך את עזרת הפורום בקניית מתנה אני מחפש לקנות אוזניות טובות ומגבר אוזניות מתאים (הבנתי שזה עוזר) במחיר של בין 600-650 שח מה האפשרויות במחיר הזה? ועל מה הייתם הולכים? נ.ב. אם צריך להשקיע עוד סכום קטן (עד עוד 50 שח) כדי לקבל שדרוג משמעותי אין בעיה להתייחס לזה תודה, נועם
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן אז מי שיכול לתת לי לינק הכי מתקדם לגירסא קוריאנית... ועוד כמה שאלות... עכשיו התפריט שלי באנגלית ואני רואה בשירים עברית הפוכה..אם אני מתקין קוריאנית אני ימשיך לראות ככה או שאני יראה הכל אנגלית או דברים מוזרים חחח? האם זה פוגע במכשיר או באחריות? תודה מראש... איתי...
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, קראתי קצת בפורום על זיופי CX300. רק לא הבנתי איך יודעים מה מזוייף ומה מקורי? מה בתכלס ההבדל בין המקורי למזוייף? תודה לקוראים.
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מתלבט בין שני רמקולים http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724700 JBL DUET http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_2780_3247&products_id=25694 Microlab B-73 26W RMS מה עדיף מבחינת איכות צליל בעיקר, אני שומע את סוגי המוזיקה?? תודה.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מניח שכן, רק צריך שתסבירו לי איך... תודה
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום אני צריך לחבר את הרמקולים של המחשב שלי לעוד 2 מקורות (XBOX 360 וממיר של YES -- כן, אני יודע שזה לא יעבוד שם בלי מתאם נוסף של ה3.5MM למשהו אחר אבל אני מתכנן לקנות גם את המתאמים הנחוצים). צריך בעצם מיקסר שאני מחבר אליו תקע אחד של 3.5MM וניתן לבחור בין 3 מקורות ויש לו 3 שקעים/תקעים (לא בטוח מה זה אמור להיות) תודה
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-