אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! דוד שלי הודיע לי היום שביום שבת בלילה הוא מגיע לארץ לביקור! הוא מגיע מארה"ב ושאל אם אני צריך משהו.. אני רוצה קנות מכשיר שנקרא מולטי-אפקט לגיטרה.. אם למישהו יש מושג איפה בארה"ב אפשר לקנות כזה מכשיר שיגיד לי.. אתרים,חנויות....זה לא קריטי...לא אכפת לו להזמין מהאינטרנט! חיפשתי בכל האתרים הגדולים ולא מצאתי.. בתודה Anas-Nanas דרך אגב אני רוצה לקנות מולטי של ZOOM עוד לא החלטתי אם אם את ה-GFX 5 או את ה707
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים רכשתי מחשב חדש המערכת הפעלה שלי היא 64ביט אקספי בהתקנה של הלוח אמ יש את הדרייבר של סאונד והכל אבל הוא אומר לי שזה מחייב sp1 ובערכת כבר יש sp2 וגם כשאני מנסה להוריד את הsp1 מהאתר של מיקרוספוט הם אומרים שאני לא צריך את זה כי יש לי את זה כבר.. הלוח אמ הוא p35-ds3l אשמח לקבל עזרה
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני מניח שכן, רק צריך שתסבירו לי איך... תודה
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
אחרי 15 שנים נאמנות, המערכת סטריאו שלי מתה. AIWA- אני מצדיע לך. השימוש שלי הוא משחקים ומוזיקה, אפשר להגיד יותר מוזיקה. הרמקולים נמצאים על מדף גבוה אז אני צריך רמקולים עם שלט, או משהו בסגנון. המחיר הוא 150-200 לא צריך משהו מדהים, יש לי כ.קול מובנה, REATELK, אבל גם לא את הזולים ביותר עם סאונד גרוע.
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס טלוויזיה עם שלט שניתן לחבר אליו חיבור אנלוגי וגם שתהייה אופציה לחיבור של ממיר דיגיטלי בנוסף חשוב שתהיה לי יכולת להקליט
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני כמה חודשים רמקולים של טק ופתאום אני מתחיל לשמוע טוב כרגיל ברמקול הימני ובשמאלי שומעים גם אבל ממש חלש יחסית. אין לי מושג למה זה קרה פתאום הנה הדגם שלהם:http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=360460 בבקשה עזרה
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7873 http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6501 http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=9396 אני לא צריך לצורכי מוזיקה, אלא רק למשחקי רשת, לא חובה משהו איכותי, על מה אתם ממליצים ?
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם : ] אני מחפש מערכת 2.1 למחשב , דגש על האיכות בשמיעת שירים ובמשחקים! תודה לעוזרים :]
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שאלה בכותרת, תודה.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום, אחותי בת העשר החליטה שהיא חייבת נגן MP3. בעיקרון אני מחפש המלצה על נגן זול וקטן שיחזיק מעמד בטיפול של ילדה בת עשר שיודעת לשמור על החפצים שלה. עדיפות לחברה אמינה כי אני לא רוצה שיתקלקל לה אחרי חודש/חודשיים. הגודל לא רלוונטי ממש כי היא מכירה פחות מ50 שירים ויש לה פחות ממחציתם, תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אפשר חריגה של 500 - 250 ש"ח אבל עדיף שלא. לא חייב הדגם הכי מתקדם בעולם . המלצות ?
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
לפליקר יש חיבור מונו של מיקרופון זה אפשרי לחבר אותו?ואם אפשרי אז איך או בכל מקרה למה החיבור הזה שם
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה בערך בחיר הנ"ל ואני לא ממש יודע מה יותר מתאים לי. אני עובד בסביבת VISTA ULTIMATE x64... תודה : )
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
היי, יש לי טלוויזית LCD של Samsung C530. אני מנסה לחבר את הטלווייזיה אבל זה פשוט לא הולך. את מסך הBIOS אני רואה מעולה, אבל כאשר הווינדוס עולה, התמונה פשוט עפה! הכרטיס מסך שלי מובנה( Intel® HD Graphics) והחיבור מתבצע ע"י כבל HDMI to HDMI. כאשר אני מוןחק את הדרייבר של הכרטיס מסך, אני כן מצליח לראות תמונה בטלוויזיה(גם בווינדוס), אבל אז הכל מקורטע בגלל שאין דרייברים של הכרטיס מסך. בsafe mode גם אני מצליח לראות תמונה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
חשוב שיהיה קטן ונח (e250?) ועם איכות סאונד גבוהה (U3?). התקציב הוא בערך 1000 שקל. נפח - מינומום 2 ג'יגה. ברור שעדיף יותר, אבל לא אם זה בא על חשבון האיכות.
-
- 10 תגובות
- 687 צפיות
-
-
צריך המלצה לאוזניות in ear בסביבות ה40 דולר. לא חייב בארץ.
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם בנושא קניית אוזניות חדשות. אני מעוניין באוזניות בתקציב של עד 150 ש"ח. האוזניות הולכות לשמש אותי גם לספורט וגם לצפייה בסדרות/סרטים במחשב נייד. אני ממש לא אודיופיל ככה שמה שבעיקר חשוב לי זה הנוחות. תודה, עמית
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
משהו שיעבוד כי קראיתי שיש כוננים חיצונים שלא עובדים טוב עם המכשיר התקציב בסביבות ה 300 שקל תודה !
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
ואפשר לחבר אותו למערכת קולנוע ביתית ?
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
האם CREATIVE INSPIRE זה סוג לא טוב. לא, כי הרבה אומרים לי שזה לא טוב וזה אז אני רוצה שתגידו לי מה לא טוב צפציפית ואם כדי לי לקנות INSPIRE אם כן למה אם לא למה לא ותפרטו בבקשה ??? ??? ??? ??? תודה מראש (אל תתאגו אני יגיד לכם תודה גם אחרי)
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אינטל Intel Dragontail Peak DP35DP וזה הכרטיס כל שלו Intel® High Definition Audio (Intel® HD Audio) subsystem in the following configuration: 8-channel (7.1) audio subsystem with five analog audio outputs and one optical S/PDIF digital audio output using the Sigmatel STAC9271D* audio codec התוכנה מזהה את שני החיבורים (מחובר אנלוגי ולא דיגיטלי)ומזהה שאחד זה האחורי והשני זה הקידמי, גם שאני עושה טסט הוא משמיע את הקול דרך כל הרמקולים... עכשיו בתוכנה יש אפשרות להגדרה "אפשר פנורמה" וזה לא מפעיל גם את הרמקולים האחוריים :-\ אני צריך את כל ה4 רמקולים למוזיקה והמשחקים ... אז אם למשו יש PLUG IN או תוכנה ל WINAMP או בכלל אני ישמח לקבל וגם רעיונות חדש…
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום ביצעתי פורמט למחשב ודיסק התקנת הדריבר של כרטיס הקול לא טוב כרטיס הקול שזוהה אצלי הוא Device Audio : 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) AC'97 Audio Controller אשמח ואם תמציאו לי דריבר או מאידך איזה שהוא לינק בברכה הודה לכם מאוד
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש עם רמקולים Creative Inspire 5200 ורציתי לדעת אם כדאי לקחת כרטיס קול? אני יודע שהרמקולים האלה הם לא הכי איכותיים שיש אז אני ארגיש את ההבדל עם אני איקח Audigy 2 ZS ? השימוש שלי הוא לסרטים ומשחקים, ואם אני לא יקנה אז יהיה לי רק את הכרטיס קול המובנה בלוח אסוס שלי. מה אתם אומרים? כדאי להשקיע 550 שקל?
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום! מישהו הביא לי רסיבר של sansui והוא טען שכל הזמן הוא עבד לו טוב עד שפתאום הוא הפסיק לעבוד הרסיבר נדלק התצוגה טובה הכל נראה בסדר לגמרי חוץ מהעיקר לא שומעים שום קול, מישהו??
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי הם רמקולים באיכות גבוהה למחירם... השאלה שלי (מקווה שזה לא עובר על חוקי הפורום), כמה מערכת כזאת צריכה לעלות? אם אפשר את המחיר הכי זול שראיתם... יש לי הצעה של 480... כדאי? תודה לנעול אם זה עובר על חוקי הפורום
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-