עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. ה h10 שלי נתקע אני לא יודע מה עושים? מישהו יכול לייעץ לי כי אני לא רוצה לנתק את הבטרייה אני חושב שזה יפגע בהרד דיסק. למישהו יש רעיון או משהו? זה ממש מלחיץ!

• 8 תגובות
    • 619 צפיות
  2. Started by DAVIDD,

לiAUDIO X5L אז מה אתם אומרים שווה??

• 43 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. אז ככה : יש לי מגבר שמחובר לרמקולים מערכת קולנוע בייתית אני רוצה לחבר ת'מחשב שלי למגבר ושישמעו 5.1, שאני מחבר דרך יציאה אחת מהמחשב ומחבר רק לחיבור אחד שומעים רק מהקדמיים אני צריך לקנות 3 כבלים של חיבור RCA ל 2 בננות ולחבר אותם כמו שמחברים רמקולים 5.1 לפי הכללים שהקדמיים זה בירוק, אחוררים זה בשחור\כחול וסנטר\סאב זה באדום ושאני יחבר כל אחד בהתאמה למגבר זה יצא טוב וישמעו סראונד ? בסרטיי די וי די שאני מפעיל דרך כונן DVD ישמעו גם סראונד ?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  4. אהלן חברה! אשמח לקבל המלצה או פירוט והסבר על דגם כלשהו של כרטיס קול לעריכת סאונד. כשאני מדבר על עריכת סאונד אני לא מתכוון למשהו מפוצצץ, אלא לעבודה עם מיקסר, קוובייס ושמיעה והקלטה למחשב בו זמנית של מספר ערוצים בודדדים. מעריך מאוד את העזרה!! תודה רבה!!

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  5. לא חשוב הצלחתי לבד תודה כל מקרה. אבל רק שאלה: התקשרתי ואמרו לי שזה שוב אירופאי אבל שנאי של ארה"ב.. מה זה אומר? ** ערכתי היה משהו אחר אבל אמרו לי שיבדקו את זה.

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  6. Started by Asaf.Y,

אני מחפש מגבר של : 1.דנון 2.הרמן קרדון 3.מרנץ 4.ימאהה (לפי עדיפות) ואני מחפש רמקולים של: JBL BOSE אנסיניטי (אם ככה כותבים את זה) מישהו יכול עזור לי? עד 3500 ש"ח . תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  7. אני מתכוון לדגם עם המסך של ה-20 ג'יגה. אה וגם כמה בערך הוא אמור לעלות?

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  8. וגם ראיתי שעדיף את הגירסה האירופאית כי אפשר להשתמש במכשיר כדיסק און קי - מה זה אומר בדיוק ?? כי אני יודע שהנגן משמש גם ככונן נייד. תודה.

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  9. שלום אני מתלבט בין שני הנגנים שבכותרת רוב הנתונים שלהם כמעט זהים, הנתונים ה"חריגים" הם: זמן סוללה - 17 שעות לריבר, 50 לאייאודיו תמיכה בעיברית - ריבר כן, אייאודיו לא זהו אני חושב אני נוטה יותר לכיוון הריבר, 17 שעות זה בהחלט מספיק לי אבל מאוד חשוב לי איכות הסאונד, לאיזה מהנגנים איכות יותר טובה? עם איזה מקבלים אוזניות יותר טובות? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 819 צפיות
  10. שלום אני מחפש נגן MP3 מבוסס פלאש , והייתי שמח אם אפשר לקבל הצעות. הדברים שאני מעוניין שיהיו בנגן זה : 1. נפח - כמה שיותר גדול (1 גיגה ומעלה) 2. איכות הסאונד - כמה שיותר טובה. 3. רדיו - שיהיה אפשר לשמור תחנות ולהקליט מהרדיו ישר לMP3. 4. גודל - כמה שיהיה יותר קטן יותר טוב וגם מבחינת משקל. המחיר לא כל כך משנה. תודה רבה מראש לכל העוזרים.

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. iCapTool 1.46 + iLyrics 2.2.60 גרסה חדשה באתר, כולל הוראות לDB עברי עם TDT. כל המידע נמצא, כולל תמונות באתר: http://planet.nana.co.il/iriver

• 42 תגובות
    • 14.3k צפיות
  12. Started by Dunes,

שלום לכולם לפניי חודש הזמנתי את הארקוס AV 480 והוא סוף סוף הגיע המכשיר טיפה עבה מהגירסה המקורית אבל נראה רציני ומסיבי בכל אופן איזה איכות יש למכשיר ואיזה יפה המותק הזה !!! אם אתם מעוניינים בתמונות או תשובות לגביי המכשיר תשאירו הודעה ואני יפרסם פה כמה תמונות . מיקי

• 9 תגובות
    • 958 צפיות
  13. Started by nimi7,

אני עכשיו באמריקה ואני מעונין לירכוש אחד מהמכשירים האלה!! ואני דיי מבולבל ולא יודע מה כדי לי ליקנות אז רציתי לדעת עם מישהו יכול להגיד לי מהו בעצם כל מכשיר,מי יותר טוב למשל, מה יותר חזק, ועוד.. בעיקר לי חשוב הליראות קליפים במכשיר ורדיו ואיכות טובה של מוזיקה כמובן... ודרך קלה לעביר מוזיקה לא למשל התיסבוך כמו שיש באייפוד שצריך תוכנה מיוחד וכל החרטה הזאת שלמשל באייריבר אין את זה רק מכניסים יואסבי ומעבירים לא חייבים תוכנה!!! אז תעזרו לי מאיפה להחליט בתודה נמרוד!!!

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Guy King,

התקציב שלי מוגבל ביותר כאמור - מקסימום 200 ש"ח. אתרי אינטרנט זה גם אופציה. אם אפשר שיכיל עוד פונקציות כמו USB וטייפ מנהלים. תודה.

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  15. Started by וייצ,

קניתי h10 בפנדה הם אומרים שזה אירופי אך משום מה הוא לא מזוהה בxp ויש רק מדיה פליר איך אני מכניס מוזקה בנפל הזה ?

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. שלום לכולם-יש לנו 400 קלטות טייפ להעביר למחשב בפורמט MP3 האם יש דרך יותר מהירה מאשר חיבור רגיל לכרטיס קול ולכידה- או אולי יש מכשיר בדומה לטייפ גיבויי שיכול להתחבר לממשק USB ואז יש ההעבר מהירה בין הטייפ למחשב

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. שלום פורום אודיו, בקרוב אני מקבל אוזניות למשחקים ומוסיקה (יותר משחקים), בחרתי את הHD 202 כי ה457 לא אטומות. השאלה שלי לאן לחבר את האוזניות, ליציאה של הרמקולים במחשב? או לסאב-וופר של המערכת שלי? (מערכת 2.1 של גניוס, לא מערכת טובה). תודה מראש, סליחה על הבורות.

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  18. Started by A.L V.A,

כמה שאלות לקראת קניית h10 *הבנתי שהוא תומך ב asf, האם הוא באמת מנגן את פורמט הוידאו הזה? *האם הוא נכנס לכיס? *מקבלים איתו אוזניות איכותיות? *האם הוא נוח לשימוש?, נגיד אני רוצה לבחור שיר אז זה הולך מהר הניווט או לאט? *מה יש בבאג גירסא אירופאית או אמריקאית? *הוא תומך בעברית בלי שום עידכונים?{כחדש} *האם אפשר לעשות pause באמצע השיר?{אני יודע שזה נשמע טיפשי אבל אני חייב לשאול את זה} *ההקלטה שלו מהטיפ מנהלים היא טובה?{הכוונה לאיכות} *כנ"ל מהרדיו? *איזה צבע הכי כדי? תודה רבה לעוזרים.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by MDK,

פתחתי כבר תר'ד אבל לא קיבלתי תשובות מספקות (מבלי לפגוע בכבודו של AQUARIUS) האוזניות הנוכחיות שלי נפגמו חיצונית (= חוט יצא מהמקום והספוגים התקלפו). אני זקוק לעזרתכם כדי להחליט איזה דגם לקנות ושל איזה חברה ולא פחות חשוב: איפה לקנות (אני גר ברעננה). השימושים העיקריים שלי הם מוזיקה ואולי משחקים וסרטים שאותם אני מעדיף להפעיל עם רמקולים דולקים אני חושב ש300-400 שקל יספיקו כדי לקנות אוזניות טובות למוזיקה לא?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by biotarack,

אמא שלי קבלה הצעה ממגה לקנות את המכשיר i.Beat 120 של חברת trekstor במחיר של 399 שח.. כדאי? הנה העמוד מהאתר של החברה: http://www.trekstor.de/en/produkte/mp3-player/ibeat-120.html

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  21. טוף.. אחרי הצקות לא מעטות לפורום במשך 3 ימים אני גאה להגיד שאני בעליו הגאה של מכשיר IPOD מיני דור שני (18 שעות בטריה..) קניתי את המכשיר יד ראשונה.. חדש מהאריזה (ואם המצלמה שלי הייתה עובדת הייתם מקבלים תמונות של הקרטון החום שהוא היה ארוז בתוכו..) כולל הכל הכל והבטריה אפילו עוד לא עברה הטענה ראשונית.. המכשיר כולל כמובן את מלוא האחריות של חברת "ידע" מחשבים.. עכשיו הדבר הכי טוב בכל העסקה היה המחיר של האיפוד.. חדש חדש חדש ב-700 שח :ylsuper: יצא שווה לא?? אז מי אמר ש-H10 או זן מיקרו הם הקנייה הכי משתלמת היום?!? : (או אמר שאידיוט מי שקונה אייפוד..)

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by homart,

אהלן, היום הישארתי בטעות את המכשיר לי באוטו בתוך תיק, וכשחזרתי הוא היה רותח האים נגרם למכשיר לנז כל שהוא לטווח הארוך??, המכשיר עובד....

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  23. Started by zerocool15,

שלום לכם.. רציתי לקנות מגבר\רסיבר... הבנתי שהרסיברים הם קצת יותר יקרים ממגברים... רסיבר של jvc מתצוגה יעלה 800 שקל וחדש 1000. בכל מקרה חשבתי ללכת על קצת נמוך מזה, רסיבר נמוך מ800 שקל אני יקבל רק חרא.. כמו הפרו סאונד וITT וכו'.. אז חשבתי על מגבר כמו שחבר שלי הציע לי אבל מצאתי רק מגברים לרכב, חבר שלי אמר לי שאני ל איוכל לחבר לחשמל וכו'.. הצעות? אולי איזה מודינג למגבר של רכב כי לא מצאתי מגברים לבית אני רוצה לשמוע בעיקר מוסיקה ולראות סרטים. מוסיקת פסיכודלי - טראנס. וסרטים קודם כל לקנות מגבר או רסיבר מה שיותר זול ואיכותי ואז נדבר על זוג רמקוליים רצפתיים אולי... בכל מקרה אני צריך הצעות למגבר טוב לבית..עד 500 שקל אפשר גם מתצוגה נראה כבר ))

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by Ghosthunter,

האם יש דרך להפוך את הGAMEBOY שלי (COLOR או ASVANCE יש לי את שניהם) לנגם MP3? הבנתי שיש קסטות שיכולים לחבר למחשב ולהעביר קבצים מהמחשב לקסטה וההפך. איך אני עושה את זה, והאם הכינו תוכנה(או BIOS מסויים) שיכול לקרוא MP3 ולנגן אותו בGAMEBOY? תודה!

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  25. אני יודע שיש 20 שונים. האם אפשר לבנות לבד אקולייזר שם? {זאת אמרת custom}. האם הממשק שונה מן הipod הרגיל? או בדיוק אותו Ipod רק מיני?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.