אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
בעיקרון, זה בשביל עריכת בפוטושופ. עדיף ימני עליון - משם הסאונד הכי איכותי. בין העוזרים יוגרל סיבוב על בלוסקי.
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את הMP70 שלי (דיסקמן עם MP3) מכשיר תקציבי לחלוטין, אבל איכותי מאוד. צג גדול עיצוב יפיפה לדעתי מתעין סוללות נתענות עוצמת סאונד מקסימלי נמוך מעט ושליטה בסאוד בכפתורים ולא גלגלת (שזה יותר נוח לדעתי) אבל בשביל 300 שקל כולל משלוח זה אחלה. בכל מקרה יש לי קצת שאלות אתם יכולים להמליץ לי על תוכנה שלוקחת קיבצי MP3 ומאפשרת לערוך להם את הIDTAG שביחד (אני יודע שWINAMP וMEDIAPLAYER אפשר לסמן כמה קבצים ולערוך ביחד - הכוונה שלי תוכנה שתיתן לי אפשרות לערוך את הפרטים בצורה של רשימה ובלי להכנס להגדרות של כל קובץ בנפרד) ולמישהו שיש את הדגם הזה, אולי הוא יוכל להגיד לי מה קורה אם אני לא רושם 001, 002, 003 ... בהתחלה של השמות קובץ של השירים?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יכול ליהיות שנשרף לי רק כרטיס הקול?! היה נפילות/עליות מתח ששרפו לי כמה דברים שהיו מחוברים ופתאום גיליתי שאני לא יכול לשמוע מוזיקה. האם זה יכול להיות??? אם כן איך אני מוכיח לחברת חשמל?
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
עוד שלושה שבועות אני אמור לקבל משלוח מארהב עם כמה דברים למחשב חשבתי לקנות על הדרך MP4 הסתכלתי על ה IPOD הזה : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16855101009 חשוב לי שהוא יהיה איכותי מבחינת שמיעה וגם חזק מבחינת עוצמה , ושלא יהיו באגים ושטויות. יש משהו יותר מומלץ מזה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שאלה בכותרת, תודה.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
הייתי בטוח שהפס קול זה משהו אחיד שלא מופרד מהדיבוב(זה לא דיבוב זה פשוט הקולות של האנשים שמדברים)..ומשום מה זה מופרד אצלי..ההגדרה שלי ב WINDOWS זה על DESKTOP SPEAKERS ואני הפעלתי דרך ה WAVETERMINAL...(פעם ראשונה שזה קורה אחרי הרבה שנים מאז שקניתי אותו)
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
איך מבחינים ועורכים השוואות בין רמקולים? כאילו איך יודעים אילו רמקולים יותר טובים מרמקולים אחרים?? אני מדבר על Stereo, רמקולים ריצפתיים. אני לא מומחה גדול , רק רוצה ללמוד :-\
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
כדאי? יש לי את שתי החבילות אחת של הפרו גיימר ואחת הרגילה.. נראה לי אני אלך על הרגילה עם יותר דברים שמגיעים.. בכל אופן אני קונה אותם פה בישראל ב350 יש מצב שאני מוריד את המוכר לפחות.. מה אתם אומרים כדאי?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום מחפש רמקולים פשוטים למחשב, שיספיקו לסרטים ולעבודה שותפת. תקציב: בסביבות 50-70 ש''ח. המליצו לי על אלה: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=log-S100&Cat2Cat1ID=41&Cat2ID=100&aff=Zap〈=he הם הכי טובים במחיר הזה??
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היי מה נשמע שוב? קניתי היום creative audigy 4 se 7.1 אחכ הלכתי לחנות "צליל", בסופו של דבר החלטתי ללכת ה- HD 514, הכרטיס עלה לי 300, האוזניות 360. (האוזניות עלו יקר?) א) רציתי לדעת איך האוזניות?(למוסיקה הן מדהימות..) ב) האם ל- sennheiser יש אוזניות סראונד מה שניקרא? (אני צריך את האוזניות בעיקר למשחק - לשמוע אם באים מלמעה, למטה, צד וכו'..) ג) כניראה זו הייתה טעות סתם ככה ללכת לחנות ולבחור אוזניות בלי ידע מוקדם,( בנתיים אני לא מרוצה מהסאונד במשחק..), יש לי זכות להחזיר להם את המוצר ולקבל אחד אחר תוך 14 יום? היה שם גם HD 210, גם היו ממש נחמדות, אבל הן עלו 350 וזה ניראה לי ממש יקר לאוזניות שנחשבות לדגם ישן.. אבל האם הן יועילו לי יותר מבחינת הסאונד במשחק?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי את מיני אייפוד 4GB היום הייתי איתו, נכנסתי לפלייליסט מסוים ועשיתי ממש ממש מהר העברת מספר שיר , הכוונה שלחצתי את כל הכפתורים ביחד באותו זמן.\ פתאום הנגן נתקע ולא שומעים כלום והוא תקוע על שיר מסוים וזמן הבטריה לא משתנה, כאילו הנגן קפא ולא זז. ניסתי לחכות וללחוץ על הכפתור למעלה של HOLD אולי זה ישתחרר אבל לא עזר. חיברתי למחשב וגם לא עזר. הנגן תקוע, מה עליי לעשות? תודה
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום,אני אני צריך ייעוץ לגבי נגן מסוג דמוי-נאנו (הנגנים הלרוב ג'ינרים האלה שנראים שתי טיפות מים כמו האייפוד נאנו,אבל ממש זולים). בקיצור יש לי אפשרות לקנות את הנגן בממש ממש זול,כמעט כלום כסף יחסית. הנגן עצמו ממותג עליו לוגו של חברת גרץ (זה של המוצרי חשמל ביתיים),הוא יכול לנגן ווידאו ולהראות תמונות,מידות ומשקל זהים לנאנו. אני צריך את זה כדי לקחת איתי לחו"ל לתקופה של יותר מ-3 שבועות אוסף בינוני של שירים (150-200 שירים בערך,אולי קצת תמונות) כאשר כמעט לא תיהיה לי גישה למחשב. האם שווה לקחת את זה,או לקחת איתי נגן מיני דיסק סוני שיש לי ?
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי נגן של כרייטיב זה הנגן http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=215&product=4908 הוא נפל לי למים וכנראה נוצר איזה קצר זה נגן יקר ואין לי כבר אחריות האם אפשר לעשות משהו או שזה אבוד? אם אפשר לעשות אז תגידו לי מה איפה וכמה זה יעלה בערך בבקשהה תודה חחחח
-
- 9 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש ליהתלבטות ביןכמה דגמים של רמקולים למחשב, המטרה היא משחקים סרטים ומוסיקה creative sbs 370, altec lansing xa2021, creative inspire 2500, genius 5.1SW האם לקנות אחד מהדגמים האלו בתקציב של עד 300? האם עדיף לקבל מערכת 5.1 של גניוס (פחות איכותי) באותה רמת מחיר? (אני לא אודיופיל תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
הייתי היום אצל חבר וראיתי אצלו את אחד מנגני הוידיאו של ARCHOS ונפתח לי התיאבון... אמנם המחיר בשמיים, אבל עדיין. אין לי מושג איזה דגם, אבל זה היה פשוט יפיפיה. אז קראתי והבנתי פחות או יותר את התכונות של המכשירים - נשמע בן זונה. אבל למה רק בדגם אחד יש WIFI? הדגם הוא PMA 400. או שבעצם יש בעוד דגמים? אני לא מבין למה הם לא שמים את זה בכל הדגמים, כי לפי מה שראיתי זה נמצא רק בדגם אחד, והוא לא ממש 'דגם הדגל' של נגני הוידיאו של ARCHOS. מישהו יודע? תודה מראש! (:
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל ותודה למי שטרח לבדוק את תוכן ההודעה בנוסף קיבלתי המלצה חמה על הרמקולים האלו ואשמח לדעת אם משלתם יותר לקנות אותם במדינות הנ"ל אם יש המלצה אחרת על רמקולים טובים יותר או שפשוט כדאי לחבר רמקולים של מערכת סטנדרטה, אשמח לדעת. כל המלצה או טיפ יעזרו, יבורך האיש. כל טוב.
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחזיק מפלסטיק לאוטו שבתוכו אוכל לשים את האייאודיו X5L שלי כי אני מחבר אותו למערכת
-
- 9 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מחפש המלצה לנגן איכותי שתומך בעברית עם טעינת סוללה פנימית....עד 2 גיגה.. או כל נגן איכותי שתומך בעברית עם אחריות.. עד 600-700 שקל.. נפח 1-2 גיגה עד 20+ שעות שמיעה תמיכה בפורמט MP3 ו- WMA רדיו FM עם אופציה לשמירת תחנות מיקרופון פנימי מיון לפי שם השיר, האמן, האלבום, זאנר, שנה או לפי רשימות שמע (playlists) עד 5 סוגי איקוולייזר שונים כולל כוונון עצמי תמיכה ב- USB 2.0 להעברת נתונים מהירה למסך תאורה לצפייה בשמות השירים גם בתנאי אור נמוכים בערך תפנקציות האלה... יש דבר כזה?.. שהנגן לא מעפן ונפילה קטנה ישבר ויהרס ..ושלא יהיה נגן גדול ואני מעדיף MP3.. בלי וידאו תודה... מה שמצאתי זה http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=16186 700 שקל.. אן זה ה 730 http://www…
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
החלתתי שאני יקח את ה G3 של IAUDIO אבל קראתי בביקורות שהאוזניות חרא... אז אני צריך לקנות אוזניות אחרות עד 150 ש"ח מה אתם ממליצים אני מעדיף לא אוזניות שאתה תוקע בתוך האוזן כי הם תמיד נופלות
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לרמקולים חדשים, טובים ועמידים - בסכום של עד 200 ש"ח, עם אפשרות חריגה עד 250 ש"ח. רמקולים שימושיים, לכל המטרות.. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני צריך לקנות איזה טלויזיה לחדר , בתקציב מוגבל של עד 1000 ש"ח , לא צריך שיהיה פלזמה וכאלה... שיהיה באיכות טובה, גם איכות התמנה וגם איכות הצליל, ושיספיק לאיזה כמה שנים טובות...ואף יותר. ורצוי שלא יהיה ממש קטן, כאילו לא איזה 21" , לפחות 24 ככה... מה אתם חושבים? תודה בכל אופן. המשך יום נעים.
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
וסתם שאלה .איזה אוזניות כפתור הכי איכותיות שיש היום בלי קשר לתקציב ואפילו שיעלה 1000 ש"ח .כי אם יש אולי אני יקח את זה לחישוב.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
תקשיבו יש לי רמקולים של Creative לא יודע איזה דגם, זה רמקולים קטנים כאלה וסאב אחד. קיצור יש לי בעיה מוזרה, שגם שאני מכבה את הרמקולים הם עובדים, גם כשהם כבויים, הדרך שלא ישמעו בהם זה רק להנמיך עד הסוף. הPOWER של הרמקולים על OFF, אבל שאני מתסכל על המנורה הקטנה הזאת היא חצי עובדת כזאת. בדקתי חיבורים הכל מחובר טוב מאורי הסאב, בחשמל, ואני לא יודע איזה לסדר את זה, זה לא בעיה בדריבר או משהו. זה בעיה מוזרה מאוד ברמקולים עצמם נראה לי. מישהו יודע ויכול לעזור לי? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
הורדתי כמה וכמה דרייברים וזה פתח לי את האפשרות שבוחרים 2 מסכים אבל זה פשוט לא מזהה. החיבור תקין בוודאות, השתמשתי בו בקביעות עד אתמול ב WIN XP. דגם כרטיס המסך gainward bliss 7600gt pcx והנה תמונה של הבעיה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728120 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719657 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708106 איזה מהם עדיפה? האם בכולם יש טיונר מובנה? ( היא לא תחובר ליס או הוט אלה לכבלים הרגילים ערוץ 2 וכאלה) תודה.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-