אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7873 http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6501 http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=9396 אני לא צריך לצורכי מוזיקה, אלא רק למשחקי רשת, לא חובה משהו איכותי, על מה אתם ממליצים ?
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש אוזניות אוזן בשביל הנגן MP3 שלי (Sandisk Sansa & iRiver H320) קיבלתי עם הIRIVER כשקניתי אותו את האוזניות MX300 של SENNHEISER ויחסית התלהבתי מהן, חשבתי שהן אחלה.. אבל הן נקרעו\התקלקלו והייתי תקוע עם אוזניות של 20 שקל שנהרסו גם.. אז אני מחפש משו בסגנון, ראיתי בZAP את הMX400, MX450 ואת MX50. שכולן עולות 95 שקל. מה ההבדל בין כולן? מה יותר טוב? ולמה ה400 וה450 עולות אותו דבר? ובכללי איך האוזניות האלה בשביל התקציב. אני שומע בMP3 בעיקר ב: ריצות , נסיעות , שיעורים .. ובונוס ככה - יש לאוזניות האלה שלט שמאפשר להריץ את השירים, להפסיק ולהפעיל? יש כזה דבר באוזניות כאלה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום ! יש לי את ה - Creative X-Fi XtremeMusic ויש לי את הרמקולים Creative Inspire GD 580 5.1 . http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=9137&nav=0 עכשיו יש את הדבר הזה שקיבלתי עם הרמקולים, מן רסיבר כזה או לא יודע איך לקרוא לזה ... שאם תראו באתר יש לו גם כמה יכולות פיענוח או משו. שאליו מתחברים בעצם הרמקולים, יש לו ארבעה חיבורים - 2 אנלוגי [ירוק/שחור/כתום], [אדום/לבן], 2 דיגיטלי - קואקסיאלי ואופטי. אליו מתחבר הפלייסטיישן 2 בחיבור אופטי, הממיר של HOT בחיבור אנלוגי [אדום/לבן]. אליו גם מתחבר הכרטיס קול וכל ספריית הוידאו, סאונד ומשחקים. השאלה שלי עם איזה חיבור עדיף לחבר את הכרטים לרסיבר הזה ולרמקולים בעצם. ל - X-Fi יש …
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
צריך המלצה לאוזניות in ear בסביבות ה40 דולר. לא חייב בארץ.
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם לוח אם Gigabyte 965p ds-3 יש לו כרטיס קול מובנה Realtek ALC883 8 Channel Audio Codec תמיכה ב - high definition audio. אני מעוניין בהמלצות לרמקולים בעיקר בשביל מוזיקה ומשחקים אפשר גם 2.1 כי אמרו לי שבתקציב הזה אולי כדי לקחת 2.1 איכותיים מאשר לקחת 5.1 עם איכות ירודה, ועדיף עם יציאה לאוזניות מהרמקולים עצמם. תודה מראש לכל העוזרים ;D * הרמקולים שאני משתמש בהם עכשיו הם רמקולים מלפני כמה שנים מאוד טובות אז כמעט כל דבר חדש יהיה יותר טוב מהם ^^
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
לפני שבוע קניתי את האזניות Speed-Link Medusa 5.1 Surround Headphones (לשימוש עם המחשב), אך לצערי אני לא שומע את אפקט הסראונד (הצלילים לא נשמעים כמגיעים מכיוונים שונים) אני בדקתי עם תוכנת הבדיקה של ה-soundblaster שכל ערוץ אכן מגיע בחיבור שלו (ע"י חיבור כל ערץ לבדו ושמיעת הצליל שצריך להגיע עבורו). אבל מבחינת כוון ההגעה, הצליל בערוצים האחוריים נשמע לי זהה או כמעט זהה לזה של הערוצים הקדמיים. גם במשחקים עם סראונד אני לא מצליח לזהות כיוון של צלילים וצליל שמגיע מקדימה נשמע לי זהה לצליל שמגיע מאחור. כדאי לציין שאין לי נסיון עם אזניות סראונד ולמרות שקשה לי להאמין ,יש סיכוי שזאת רמת הצליל ההיקפי של אזניות (מה דעתכם ?) כרטיס הקול שלי הוא soundblaster live 5.1 ומותקן אצלי הדרייבר הע…
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש המלצה על אוזניות מומלצות עם באסים טובים, עדיפות שיפלו בתקציב בין 200 ל300 ש"ח. מה שיש לי כרגע זה הסנהייזר HD201 הזולות, ולפיהן אני יכול לומר שההבאות צריכות להיות עם כבל שיוצא מאוזן אחת ולא משתיים, עדיף כבל קצר מ3 מטר או כבל מסולסל, ועדיף שהספוגים יהיו מחומר איכותי ולא יקרעו כמו ב201 בקלות.
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, קניתי אוזניות in-ear של shure e2c, עכשיו רציתי לדעת האם כדי להפיק מהם את הפוטנציאל צריך ל"הריץ" אותם לפרק זמן מסוים? , למיטב הבנתי כדי שאוזניות מסוג זה יעבדו כמו שצריך, צריך לתת להם לעבוד בעוצמה מלאה למשך זמן מסוים כדי שבעתיד ישמיעו ביצועים גבוהים האם זה נכון? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש סט רמקולים 2.1, i-trigue l3500 או Soundsticks II ואני מעוניין בכרטיס קול איכותי עבורם השימוש העיקרי שלי הוא סרטים (divx/xvid) ומוסיקה ומשחקים בסוף בהתחלה חשבתי לחכות ל X-fi XtremeMusic אולם לאור מה שקראתי באתר הבנתי שהשיפור אינו גדול לעומת הכרטיסים הקיימים מבחינתי 700-800 שקל לכרטיס קול זה המקסימום שאני מוכן להשקיע ומומלץ פחות ככל האפשר אשמח לקבל המלצות נ.ב דעתכם על הרמקולים תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית מגבר yamaha רמקולים וסב של dome ........ואני מרגיש שהיא לא מספיקה לי ואני רוצה לימכור אותה וליקנות רמקולים למחשב חזקים.... אני מחפש רמקולים שיהיהו חזקים רצח וסב מושגע שירעיד תבית וחשבתי על Logitech z-5400 האם הרמקולים האלו טובים ושווה ליקנות אותם במחיר סביבות 1700 שקל....?
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי המלצה לשני רמקולים שאני אוכל לחבר לmp3, אני צריך רמקולים טובים ולא יקרים מדי עד 250 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
חשבתי על ה- HAUPPAUGE WIN TV PVR 150 MCE LOW PROFILE אבל הוא נורא יקר - 400 ש"ח האם תוכלו להמליץ לי על כרטיס אחר זול יותר? איך הוא נגיד לעומת ה-Leadtek TV 2000XP : http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2254? תודה יצורף למפרט הבא (HTPC): מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤358 לוח אם: ASUS P5KPL-CM ¤274 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD2400XT 256MB DDR : GV-RX24T256H - RETAIL ¤179 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS - זמין במלאי ¤258 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK - זמין במלאי ¤125 זיכרון: KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL5 ¤115 מארז: ANTEC NSK2480 + 380W EARTHWATS PSU ¤537 וידאו וטלוויזיה: HAUPPAUGE WIN TV…
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
חשבתי על האייפוד וידאו 30 ג'יגה, כי יש בו מה שאני צריך, איכות שמע טובה, נפח גדול, ווידאו. אבל אני מפחד מהניסיון של חברים שלי עם האייפוד מיני, שהוא מכשיר גרוע בכל קנה מידה. איזה נגן הכי טוב לי במחיר של עד 300 דולר?
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
האם CREATIVE INSPIRE זה סוג לא טוב. לא, כי הרבה אומרים לי שזה לא טוב וזה אז אני רוצה שתגידו לי מה לא טוב צפציפית ואם כדי לי לקנות INSPIRE אם כן למה אם לא למה לא ותפרטו בבקשה ??? ??? ??? ??? תודה מראש (אל תתאגו אני יגיד לכם תודה גם אחרי)
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני צריך לקנות רמקולים (זוג רצפתי סאב ומגבר) לחדר בערך 3X4 ועוד כמה חודשים לחדר יותר גדול. המערכת גם תיהיה בעתיד לקולנוע ביתי אז שיהיה אפשרות לשדרוג. התקציב בין 3000 ל4000.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
יש את הפלאפון HTC Sensation XE שעובד עם beats Audio אבל אני מתכוון להחליף את האוזניות Beats By Dr. Dre iBeats לאוזניות קשת מסיבה של נוחות. עכשיו מתכניין באוזניות ושמעתי על חברת akg שהוא חזקים ושמעתי על אוזניות akg k430 שעולים באמזון/איביי 40 דולר. אשמח לשמוע להצעות על אוזניות 150-250 שקל (מחירי אמזון/אייבי). תודה מראש לכל מי שעוזר
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי בחדר ממיר YES ואני רוצה לחבר אותו למחשב בעזרת כרטיס טלויזיה . הכרטיס ישמש בעיקר לצפיה ומידיי פעם הקלטות . המסך שיחובר אליו המחשב הוא בינתיים 19 של ACER ובקרוב 22-24 (לא יקר במיוחד,כנראה לא פנאל יקר). בכל אופן בעיקרון מה שקורה הוא שאני מחבר את הממיר של YES לכרטיס טלויזיה ואני רוצה לראות ערוצים ולהקליט. ראיתי את הכרטיס : WinTV-PVR-150 MCEוHauppauge איך הוא? שמעתי שהוא מומלץ. תודה רבה מראש.
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
https://secure5.nexternal.com/shared/StoreFront/default.asp?CS=iriver&BusType=BtoC&Count1=533611476&Count2=450751900&CategoryID=9&Target=products.asp אני חיפשתי אותו המון המון זמן ורק לפני איזה חודש וקצת הם הועילו בטובם לשים את המטען הנ"ל למכירה... הכעייה- הם לא עושים משלוחים לארץ אז צריך : א-לראות אם היבואנים מייבאים את כבר (ארקדיה ) ב. לשלוח מישהו לארה"ב ושייקנה את זה שם... aaaaaa32
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=6445422&type=2&product=1&category_name=%f8%ee%f7%e5%ec%e9%ed+%ec%ee%e7%f9%e1 http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=1261236&type=2&product=1&category_name=%f8%ee%f7%e5%ec%e9%ed+%ec%ee%e7%f9%e1 לינק לרמקולים הראשונים ולינק לשניים תגידו לי מה לדעתכם יותר טוב אני החזירו לי תושבה מהר
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
כיום יש לי את הכרטיס SBLIVE DIGITAL ENTERTAINMENT 5.1 של CREATIVE. ומערכת רמקולים Z640 של LOGITECH. האם מעבר לכרטיס יותר טוב כמו הAUDIGY 2 VALUE או משהו דומה ישפר את איכות הצליל?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום ביצעתי פורמט למחשב ודיסק התקנת הדריבר של כרטיס הקול לא טוב כרטיס הקול שזוהה אצלי הוא Device Audio : 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) AC'97 Audio Controller אשמח ואם תמציאו לי דריבר או מאידך איזה שהוא לינק בברכה הודה לכם מאוד
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אני נמצא בניכר ומחפש מסך LCD .. אך קצת מבולבל משפע הדגמים השונים והמחירים .. אודה על עזרתכם. 1. המסך מיועד לסלון .. מרחק צפייה של כ- 3.5 מטר .. איזה גודל מסך דרוש? "40 ?"42? "46? 2. הסתובבתי בין החנויות לראות דגמים שונים וניסיתי לראות גם חוות דעת באינטרנט אך לא עזר לי הרבה ... מצורפת רשימה של מספר מסכים שראיתי, כולל מחירים ... אודה על חוות הדעת. אני מעוניין ב 2 מסכים, אחד לסלון והשני לחדר שינה Samsung - LA46F81B - 46" - 7600 Shekel Samsung - LA40M81B - 40" - 4500 Shekel Toshiba Regza 46X3500E - 46" - 7800 Shekel Samsung - LA46A550P1 - 46" - 7400 Shekel [samsung - LA40A550P1- 40" - 6600 Shekel LG - 42PG10R - 42" - 3000 Shekel LG - 42PG60UR - 42" - 5500 Shekel Sony Bravia…
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
כפי שפירטתי בהודעה בתקלות חומרה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=390443.0 כרטיס הקול שלי הלך לגמרי. גם רמקולים אני מעוניין להחליף כי הם עושים לי בעיות. בכל מקרה, לגבי כרטיס קול, אני לא צריך משהו מפוצץ במיוחד, אבל משהו טוב ולא זול מדי וג'נרי. כרגע יש לי כרטיס קול מובנה על לוח האם שהוא כאמור הלך לעולמו. אני שומע כמעט אך ורק מוזיקה קלאסית, אז באסים למשל זה לא מה שחשוב לי כ"כ ברמקולים, רק שהצלילים יהיו נקיים וחדים. חשבתי על כרטיס הקול הבא: Creative X-Fi Xtreme Audio ראיתי אותו בKSP ב220 ש"ח. איך הוא נחשב? ואיך הדריבריים והתוכנה שלו, יציבים? או שעדיף כרטיס קול אחר (ולא יותר יקר מ250 +-) לגבי רמקולים חשבתי על אלו של JBL http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6148&…
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום בימים האחרונים הצלחתי לשים ידי על 1,100 שקלים חדשים והחלטתי להתפנק במערכת לאוטו. ברשותי פיג'ו 306 2001 (מאוהב ברכב), שכרגע מאובזר בטייפ התקני שהגיע איתו. מקדימה מאובזר ברמקולים 6.5". בקיצור כמו שאמרתי התקציב הוא 1,100 גם לרדיו דיסק וגם לרמקולים\קומפוננט. לגבי רדיו דיסק אני לא מספיק מומחה כדי להביע דעה, חשוב לי כמובן שהוא יהיה אמין, תומך MP3 ויציאת AUX. לגבי USB זה לא חשוב לי. בכל הנוגע לרמקולים מה שחשבתי לקנות (בעקבות המלצות) זה Morel Pulse 6 שאמור להיות מצוין, אבל אני לא מתכוון לחבר מגבר בשום מצב ולכן אני לא יודע אם כדאי, או שבכלל לוותר וללכת על זוג רמקולים איכותיים. כמו שאתם רואים ההבנה שלי היא מאוד בסיסית, ולכן אני צריך את עזרתכם. מה שחשוב לי זה איכות (היה לי פעם …
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום כולם הרגע קיבלתי icemat sibira משהו חייה אמרו לי שאם אני יחליף את הכרטיס קול o/b epox 8kda3j קיצר realtk אז אני יקבל יותר ביוצעים מבחינת סואנד וגם פחות עומס על המעבד מה אתם אומרים ? כדאי ? איך הכרטיס קול הזה ? האם כדאי אולי לקנות כרטיס קול usb של icemat שאמור להתאים לאוזניות האלה הנה הפרטים Icemat Siberia USB soundcard Surround sound, in your headphones! Be sure that you always have the best sound, no matter where you plug in your headphones. The Icemat Siberia USB Soundcard is a full surround soundcard in a small package. USB: 2.0 Surround sound: Virtual 7.1 Equalizer: 12 channels Jack: 2x3,5mm. USB (cable included) Operating systems: Win XP/Win 2000/Win98/Win…
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-