אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, רציתי את עזרתכם בקניית אוזניות מארה"ב. התקציב הוא עד 65 דולר והשימוש הוא במחשב וב-XBOX. דגש נוסף הוא שהן יהיו אוזניות רגילות ולא IN-EAR.
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
במהלך הגלישה באינטרנט נתקלתי במערכת הבאה http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?pid=372&cat=4 אם תוכלו להגיד לי עם היא באמת שווה קניה בתודה רבה
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איזה תוכנה יש למחשב בשביל שאני יוכל לתפעל את המיני דיסק כשהוא מחובר למחשב. תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום אני צריך להעתיק מספר קלטות ויאו אנלוגיות VHS למחשב (אח"כ להפוך ל DVD). 1. מהי החומרה האיכותית יותר לביצוע הדגימה - כרטיס טלוויזיה או כרטיס מסך עם VIVO ? 2. מהי התוכנה האיכותית יותר לביצוע ההעתקה ? 3. היכן ניתן לראות מאפיינים של איכות המפרטים טכניים לנושא זה ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יותר נכון לינק..... http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/bezeqAuct.asp?pi=UZLLCD2607HD_TUKIA
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום קניתי את הרסיבר VSX420 ורמקולים של פיור אקוסטיק. שתי שאלות: איזה חוטים אני צריך כדי לחבר את המערכת? וכמה? עכשיו ראיתי שאין לי את הרמקול של הסאב. מה סדר גודל מחיר של סאב שיתאים למערכת ? אשמח להמלצה
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
איך אני יכול לנגן סרט על המחשב שהוא בפורמט ksvcd?? תודה
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
עד עכשיו המחשב שלי היה מחובר לטלויזיה רגילה בחיבור S-VIDEO וככה הייתי רואה סרטים כשהמסכים מוגדרים במצב של CLONE (הכרטיס מסך היה nvidia 8600gt) פתאום הטלויזיה הפסיקה לזהות את החיבור למחשב, כשאני מדפדף בטלויזיה בין מצבי צפיה שונים, av1, av2, dvd לא מופיע המצב צפיה של המחשב. במחשב עצמו הכל מוגדר כמו שצריך, נכנסתי לתפריטים של NVIDIA והגדרתי שוב ושוב את מצב הצפיה בטלויזיה אבל כלום לא עזר. אפילו החלפתי כבל כי חשבתי שאולי התקלה בחיבור אבל המצב נשאר אותו דבר. יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך מסדרים את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
באופן כללי השימושים של הרמקולים\אוזניות האלו יהיה בעיקר למשחקים ומוזיקה(כמעט ולא סרטים) עכשיו בתקציב של בערך 500 שקל, מה עדיף לי לקנות. אוזניות 5.1 כלשהן(דוגמת הזלמן) או לקחת את הATP3 המוכרים
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום אני מבקש ממכם עצה בקשר לנגן mp3 מבוסס usb , 512 mb ,איזה כדי לי לבחור ובאיזה מחיר! תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי את כרטיס הטלוויזיה PVR 150 (הנפוץ) על התקנה נקיה של VISTA ULTIMATE ויש לי כמה שאלות: 1. כשאני רואה TV דרך ה MEDIA CENTER, התמונה נצפת עם כתמים המופיעים בעיקר בתזוזה, אבל דרך התוכנה המצורפת TV2000 האיכות יותר טובה, איך אני מגדיר שתהייה אותה איכות דרך ה MC ? 2. כשאני מעדכן את ה EPG דרך ה MC לכבלים, חסרים מספר ערוצים (כמו ביפ) וישנם ערוצים שלא מזהה בהם את התוכניות, אם זה קשור, שאר רכיבי המערכת : Q6600 2GB 800 MHZ G33-DS3R GA2600T256H תודה רבה ושנה אזרחית טובה
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
שבת שלום. אם אני קונה די וי די שיש לו יצאת HDMI וגם לטלוויזיה שלי יש אני יכול לחבר אותם ולצפות בסרטים באיכות HD? האם גם הסרטים צריכים להיות באיכות HD?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
-
טוב אז יש לי נגן דיי יקר (archos gmini 402) ולמרות שהאוזניות שבאו איתו (אוזניות סטוק) מספקות, חשבתי לקנות משהו קצת יותר איכותי. עכשיו אני מתלבט בין סנהייזר mx500 ל-סנהייזר mx550. כמה שאלות: 1.למי ששמע גם באוזניות האלה וגם באוזניות סטוק, של archos בפרט, באמת מרגישים בהבדל? 2.ב-mx500 יש שלט ווליום? 3.מבחינת נוחות ואיכות, מה עדיף? תודה!
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
הם מחוברים בקבל MONSTER מיציאה 1\8 (הירוק הרגיל) ל-2 זכרים שכול אחד מתחבר לרמקול.. אני צריך מעריך איכותי שייתחבר נקבה לזכר אחד וממנו יצא זכר לרמקול הרחוק. אני לא מוצא חנות שמוחרת כבר כזה, למשהוא הצעות? אני באיזור נתניה
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
תודה לכל העוזרים...
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחי קנה לי מחו"ל רמקולים קטנים של פיליפס, שאמורים להתחבר לנגן מוזיקה... הבעיה היא, שהם מגיעים בלי מגבר פנימי, ושומעים חלש... רציתי את עזרתכם, אולי אפשר להוסיך להם איזה רכיב חשמלי (נגד, קבל, מה שתגידו...) שיגביר קצת את האות שמגיע מהנגן? בכל מקרה, אלה הרמקולים:
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
לסרטים בעיקר, יחובר לטלויזיית LCD. חשבתי על Microlab X-23 שהמליצו פה לפני כמה עמודים... מה אתם אומרים? יש משהו יותר טוב?
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אלה ב230 ש"ח Luxeon EM4.1 1000W SUB + 4 Speakers קישור למוצר: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=437 שווה לקנות אותם?? החלטה מהירה...
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היי... רציתי לדעת איך המגבר Yamaha V359 בהשוואה לV361 ובכללי איך ההצעה הזאת: http://www.21.tv/Templates/ProductDetails.aspx?CategoryName=stereo&AuctionId=1584 תודה נ.ב: אני לא יודע אם זה חשוב אבל הטלויזיה היא SHARP WD1E 42
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאוכל לחתוך קטעים משירים אם יש לכם רעיון בבקשה תגיבו =)
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היי יש לי את הלוח אם GA-K8N Ultra-9 אני רוצה לחבר את הקלידים שלי למחשב הכרטיס מסך שיש לי הוא זה שיש על הלוח אם רציתי לדעת האם יש לי את החיבור המתאים על הלוח אם לחבר כבל MIDI ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-