עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש חנויות בארץ שמוכרות את הדגם הזה? אני מחפש תחליף הולם לX-FI

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  2. Started by Iko89,

שלום אני מחפש זוג מדפיים עד 1000 ש"ח שיתחברו למגבר L-30 של לוקסמן (וינטאג') חשוב לי שיהיה תדרים נמוכים טובים כי המערכת לא מתחברת לבאס .. תודה

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  3. אני רוצה לנצל את הכרטיס קול שלי ואת הקופסה עם החיבורים שבאה איתו...(HERCULES GTXP 6.1) אם כן, איזה תודה

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  4. Started by LRa,

האופציה היחידה שעלתה לי לראש היא Altec Lansing 221... הרמקולים טובים ? תודה

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  5. היי אני לא ממש מבין בעניין אז מקווה שתבינו את הבעיה שלי. יש לי מערכת 5.1 חדשה המחוברת לכרטיס הקול O/B שלי , כרטיס 2/4/5/7.1 לפי הנתונים שלו, הכניסות שעל המגבר מחוברות לכל היציאות שעל הכרטיס, סה"כ 3 כבלים (2 כבלים לרמקולים הקדמיים והאחוריים וכבל לסנטר ולסאב). כשאני מכוון את המגבר לסטראו או DTS השמיעה בסדר גמור, אבל כשאני רוצה לשמוע בצורת 5.1 השמיעה ממש גרועה,הכל נשמע מרוח וגבוה וממש לא היקפי - כל זה בסרטים שאני מוריד מהרשת, במשחקים זה עובד מצויין ממש, בסרטי DVD זה גם עובד מצויין. השלמתי עם העניין , שבעצם צריך סרטים ומקורות שמע איכותיים כדי לקבל 5.1 , אבל: לחבר שלי יש מערכת פשוטה של פירלס, למגבר/סאב שלו יש רק 2 כניסות שמאל וימין , אבל יש חוץ מהסאב 5 רמקולי לווין שיוצאים ממנ…

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  6. כל פלט אודיו אצלי, מאוד חלש, לא משנה אם זאת מוזיקה, סרט, או כל דבר, הוא הבה יותר חלש מאשר אצל חברים שלי. אז רציתי לדעת שני דברים. א. האם ישנה תוכנה שיכולה להגביר את זה? ב. האם ישנה אפשרות לחבר את המערכת בתור ה"רמקולים " של המחשב שלי? בתודה, גבריאל.

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  7. המפרט שלי בצד... בהתחלה היה לי 8800GTX ומאז שקניתי את הכרטיס החדש התחילו הבעיות....כשהתקנתי את הכרטיס החדש הורדתי את הכרטיס טלויזיה סלוט אחד בpci למטה ואז כשרציתי לצפות בטלויזיה הדלקתי את הmedia center ולחצתי על שידורים חיים ואז יש מן קפיצות כאלו כשהוא מדליק את הכרטיס הקפיצות מפסיקות אבל שמתי לב שהאיכות נדפקה...אם מישו מוזיז את הראש נגיד אז הוא נמרח כזה...נוצרת הילה....ובכללי רואים פחות טוב... ניסית להחזיר אותו לסלוט שבו הוא היה בהתחלה, הדלקתי את המחשב ואז הרזולוציה הייתה דפוקה לגמריי והצבעים היו על 4-bit ובלאגן אחד גדול....אבא שלי אמר שהלך הכרטיס טלויזיה וניגשתי לחנות(Ivory) ואמרתי להם שהלך הכרטיס והם הביאו לי כרטיס חדש...שמתי אותו בסלוט הכי תחתון והמחשב בכלל לא ראה אותו…

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  8. המלצה לרמקולים עד 1000 שקל פלוס מינוס זה לחדר קטן מאוד אני מאוד אוהב לשמוע את המשחקים חזק מאוד כמו BF2 כמובן שאני מתכוון ל 5.1 או יותר זה למשחקים יש לי כרטיס קול של קראטיב X-FI XTREMEMUSIC כרטיס מאוד טוב אני יודע שכבר שכולם שואלים את זה אבל עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהוא מעניין עדיף שייהו לויניים כול עוד זה לא פוגע באיכות כי איכות הרבה יותר חשוב ואני גם מחפש לרמקולים מעמד אם משהוא מכיר מעמד לרמקולים זה ברזלים דקיים כאלה אני ישמח מאוד לדעת תודה מראש

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  9. Started by Reze,

שלום אני צריך שתציעו לי מערכת לחדר שהיה בה 2 רמקולים מדפים שני מרקולים רצפתיים סנטר ורסיבר אני הבנתי שלא צריך ליקנות סאב בגלל שהרמקולים המדפים והרצפתים מסוקלים להפיק לבד סאב לא כמו סטאליטים .... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  10. Started by dbaker,

רק רציתי לדעת לדעת אם יש עדכון גירסה לנגן Iriver H320 שנקנה בארצות הברית. הגירסה שמופיעה אצלי היא 02. 1 US. ידוע לכם על עדכון ??? תודה

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  11. Started by Hitchhiker,

התכוונתי להזמין רמקולים של לוג'יטק מחנות כלשהי ברשת, אך כששוחחתי בטלפון עם אחד מעובדי החנות הוא טען כי לא כדאי להזמין מוצרים של לוג'יטק כעת, שכן נכון לעכשיו אין להם יבואן בארץ. לטענתו, היבואן הנוכחי הפסיק לייבא מוצרים של החברה. למישהו יש מושג אם יש בזה אמת ועל מה מדובר?

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  12. אז ככה המגבר עלה לי 1700 שייח מספיק וחזק לחדר שימוש לסרטים מוזיקה וכדומה עכשיו השאלה איך אני מחבר אותו לרמקולים ולמחשב יש לי כבר רמקולים עם חוטים עם הכול לכן עם מישהו יוכל לעזור לי לדבר איתי באסקיו,במסנגיר,בטלפון אני ישמח מאוד תבוא עליו ברכה ישמח לקבל עזרה שיהיה לילה טוב לכולם

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  13. אני צריך יציאה קוקסיאלית, לא 3.5" רגילה שצריך להפעיל אותה עם מתאם לרמקולים, הרמקולים שלי פשוט לא עובדים עם זה. בנוסף אני צריך תמיכה בDolbyDigital. וזה צריך ליהיות הכרטיס הכי זול שאפשר לקנות עם שני המאפיינים האלו.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  14. Started by TeaTime,

שלום, לאחרונה שבקו חיי אוזניות המדוזה שלי. שלחתי אותם בחזרה, אך מכיוון שהדגם הישן כבר לא ביצור לא היה ניתן להביא לי סט חדש. ביקשתי מהם לנסות להזמין לי את המדוזה PRO GAMER, אך גם זה לא עבד מסיבות לא ברורות(פנדה מחשבים, לך תדע...). כתחליף, הם הציעו לי את האוזניות Steel Sound 5H של Steelpad. עכשיו הבעיה כזו: האם שווה לי לקחת אותן? אני מחפש אוזניות נוחות וטובות בעיקר לגיימינג, מוזיקה פחות חשוב לי. אם לא, איזה תחליף הייתם מציעים? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  15. Started by et_gershon,

שלום מחפש רמקולים פשוטים למחשב, שיספיקו לסרטים ולעבודה שותפת. תקציב: בסביבות 50-70 ש''ח. המליצו לי על אלה: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=log-S100&Cat2Cat1ID=41&Cat2ID=100&aff=Zap〈=he הם הכי טובים במחיר הזה??

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  16. ברשותי מיני מק שמחובר ל-LCD 42 , מחשב משמש רק לניגון מוזיקה וסרטים. יש לו כרטיס ONBOARD עם יציאה 3.5 . איזה רמקולים מומלץ לקנות ? אני מבין שרק מערכות 2.1 מתאימות - נכון ? האם ניתן לרכוש כרטיס קול חיצוני USB על מנת לקבל צליל 5.1 ? שיהיה מתאים ל-MAC ?

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  17. Started by brum,

שלום. קיבלתי במתנה מערכת רמקולים למחשה, 1 גדול ו 5 קטנים. אני לא מבין איך עלי לחבר אותם לכרטיס קול עם יציאה ירוקה אחת סטנדרטית. האם צריך לקנות כרטיס מתקדם יותר עם יציאות נפרדות? תודה רבה ויום טוב.

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  18. Started by Elevation,

1 . http://creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=215&product=10052&nav=0 2 . http://creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=215&product=9771&nav=0 מי מהם עדיף? והאם האוזניות של הסלים באמת כאלו טובות?

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  19. יש למישהו מושג למה ב- Sennheiser CX300 האורך של החוטים שונה? תודה..

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  20. http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7873 http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6501 http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=9396 אני לא צריך לצורכי מוזיקה, אלא רק למשחקי רשת, לא חובה משהו איכותי, על מה אתם ממליצים ?

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  21. Started by bd,

א. שישמש אותי למשחקים הוא יחובר למחשב ב. ישמש אותי לסרטים שיש לי במחשב גם באיכות HD ג.המסך יחובר לDVD שאוכל לראות סרטים דרכו ד שיכלול חיבור קומפננט (RGB) לחיבור הPSP הנייד וכמובן חיבור לממיר דיגטלי אני לא יודע מה משתלם ומה כדאי המסך שעבדתי איתו עד כה הוא 22 סאמסונג BW ואני כעיקרון רוצה תמסך לסרטים משחקים ולא לגלישה או עבודה באינטרנט כי את זה במסך הרגיל שלי ה CRT אני עושה אז 32 זה המקסמיום אם יש משו מומלץ אשמח לעזרה אופציה לתלייה על הקיר או על שולחן עדיין לא החלטתי יש לי כ.מסך שאפשר לחבר דרכו גם DVI (9600GT) המחיר שאני רוצה להגיע אליו הוא עד 3500

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  22. באופן אלחוטי? למשל סרט בMAKO VOD לצפות בטלויזיה באופן אלחוי. תודה

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  23. Started by arielman22,

שלום אשמח לקבל המצלות לטלויזיה 32" עד תקציב של 2000 ש"ח מה שחשוב לי שאני אוכל לחבר אותה למחשב נייד באיכות צפייה טובה ושיהיו הרבה חיבורים

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  24. אני לא מוצא את כל השירים שאני אוהב ב FLAC, איזה עוד פורמטים מומלצים ( למי שאומר לי "MP3 320Kbps") ?

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  25. Started by syoelp,

מישהו יודע אם הם שווים השקעה של 650 ש"ח ?

• 1 תגובה
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים