עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי בעיה אני מטעין את הנגן שהוא בטעינה הוא עובד(אבל לא מטעין) שאני מנתק מהטעינה הוא נכבה ולא נדלק מה אני צריך לעשות בבקשהההההההההה תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  2. Started by club_501,

אז ככה: התקציב כ-700 שקל וזהו נראה לי ??? :

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  3. Started by מא*ר לו*,

צהריים טובים.. הרגע קיבלתי את ה X13 מTMS http://hwzone.co.il/reviews-files/s2vsx13/IMG_0266.jpg לחיבור RCA העליון של הAUX חיברתי את הכבל שקיבלתי עם הרמקולים ואת הצד השני(הירוק הדק יותר) חיברתי למחשב... שומעים הכל טוב ויפה.. אבל סתם מסקרנות.. לא הייתי אמור לחבר את זה איכשהו לחיבור מעל(הירוק הקטן) הRCA זה שכתוב PC? עכשיו זה מוציא פלט ממחשב אבל כתוב יעני שזה מהAUX... מה לא עשיתי נכון? וגם עדיף לי למקם את הרמקולים גבוהה יחסית כזה לכל החדר או פשוט על הספריה של המחשב? זה בסדר אם אני יתלה מדף על הקיר נגיד מטר-1 וחצי מהריצפה וישים עליו את הסאב? תודה מראש וסליחה על החפירה

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  4. Started by nzxt,

מחפש רמקולים טובים לתקציב אפשר לחרוג ב100 שח לא יותר מ400 =/

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  5. Started by PES2008,

שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים למחשב. עשיתי סקר שוק קטן והגעתי למצב שאני מבולבל יותר ממה שהייתי בהתחלה. אלו הדגמים שאספתי: Altec Lansing VS2421 Altec Lansing VS4121 JBL Creature 2.1 Logitech x-240 Logitech X-230 אין לי מושג במה לבחור. בהתחלה כבר הייתי סגור על האלטק VS2421, משום שהבנתי שהם המחליפים של הATP3 המצויין. לאחר שקראתי הרבה ביקורות הבנתי שיש ברמקולים האלו רעשי רקע רבים. מאז אין לי שום כיוון. תוכלו להמליץ לי איזה רמקולים לקנות, אפשר גם לא מהרשימה כמובן (בתקציב של 400 ש"ח). בנוסף, אשמח אם תוכלו להגיד לי האם יש מקום שעדיין מוכר את הATP3, כי הבנתי שהם הרמקולים הטובים ביותר למחיר שלהם. תודה רבה לעוזרים.

6. Started by Jeka90,

שלום אני מתלבט בין 3 מערכות 2.1: Logitech Z2300 Logitech Z4 Logitech Z3 הרמקולים מיועדים לטלויזיה בסלון ולא למחשב. מה ההבדל בין Z4 ל- Z3? ההספקים שלהם אותו הדבר... והאם שווה להשקיע עוד קצת וללכת על Z2300 או שזה מיותר? תודה! עריכה: אחרי הביקורת שקראתי כאן באתר, אני מוסיף למשוואה גם את X-13 של מיקרולאב.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. לפני כמה שבועות התקלקל לי הלוח אם(ASUS P4P800)והוא הוחלף לאותו דגם במסגרת האחריות עכשיו חיברתי את ה-Rio Carbon כדי להעתיק עליו כמה שירים, המחשב זיהה אותו מיד והראה לי את הכונן הנשלף בחרתי שיר כלשהו והעתקתי, פתאום קופצת לי הודעה-אישור איבוד זרם מידע, וכתוב איזה משהו מוזר יש לציין שזאת פעם ראשונה שזה קורה לי, ועם הלוח הקודם אף פעם לא ראיתי הודעה כזאת, הכל היה חלק לגמרי בהעתקה אל המכשיר וממנו צירפתי תמונה של ההודעה: למישהו יש מושג מה זה בכלל? ואם כן איך אפשר לסדר את הדבר המציק הזה זה קורה עם כל קובץ שאני מנסה להעתיק אליו

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  8. Started by taltola,

אני מחפש טלויזיה 4k בסביבות ה-3,000-3,500 ש"ח. המסך צריך להיות 48-50 אינצ' מצאתי את 2 האופציות המופיעות מטה. איזו מהן עדיפה? האם יש משהו אחר עדיף יותר? http://www.anakhaodafim.co.il/items/1074576 http://www.saleprice.co.il/items/1176760

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  9. Started by bneli,

חשבתי שאני כמעט סגור על 313או AKG K315 אבל ראיתי שגם לsennheiser יש אוזניות כפתור אז זה גרם לי להתלבטות... השאלה מה עדיף ויותר איכותי? תודה אלי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by bushman,

שלום שמי דור ואני מחפש כרטיס קול סביר בעל יציאה אופטית למחשב שלי והשאלה שלי האם כרטיסי קול יותר זולים בתאילנד ואם כן אז בכמה? (אני נוסע לתאילנד בקרוב)

11. Started by don green,

תראו, אני קורא וקורא כתבות והודעות בנושא.. המגוון הוא עצום וכפול ממנו הדעות. על כל סוג יש 3 דעות לכל כיוון... אבל המבינים בעניין חייבים לתת כאן עזרה... תראו, בסה"כ אני רוצה להשקיע פה איזה 4,000 ש"ח ולצאת מרוצה... ההתלבטות מתחילה כבר בהתחלה.. אני רוצה בעיקר לשמוע מוזיקה (אולי בעתיד לחבר למערכת קולנוע ביתית) אבל בצורה איכותית, עם צלילי ובס רציני - מגבר סטריאו או רסיבר של 5.1 ערוצים? כל היכולות היום של הprologic 2 .. זה נשמע טוב? הלאה.. להשקיע היום ב-DVD רציני או שההבדל הוא כל כך רציני לשלעבור בכלל ל- CD? רמקולים!!! כמה להשיקע? סט של 5 ב- 800 ש"ח שווה משהו? ולבסוף: סאב וופר רלוונטי למוזיקה סטריאו<?

12. אני מתכנן לקנות אוזניות בארה"ב, ומתלבט בין Sennheiser CX300 לSennheiser CX500. רציתי לדעת עד כמה שווה להשקיע את 20 הדולר הנוספים האלה? האם יש הבדל משמעותי באיכות השמע? אינני מבין הרבה בנושא, לכן אני גם פתוח להצעות אחרות באותו תקציב (קנייה מחו"ל). תודה מראש!

13. אז נתחיל, shall we? אתחיל בלציין שכרגע אין לי DAC. יש לי אחד בהשאלה, אבל אחרי שמכרתי את ה Digital Interface שממיר קואקסיאלי ל USB, אין לי איך לחבר אותו ככה זה כשמתקמצנים על לוח עם אונבורד בלי כניסה דיגיטלית. לא נורא. חיברתי את הבטא לכניסה האנלוגית עם חיבור 2 ל 1 (חח כן "מזרח תיכוני" לגמרי). ציפיתי להזדעדע. במקום זה, הסאונד שמוציא האונבורד הממזר נקי ומפורט להפליא. האם המרדף שלנו אחר DACים יקרים הוא מיותר? התשובה היא כן, אם שומעים רמקולים יוקרתיים של הארבת' ומשווים בסיבוב כפתור בין CDP של פיוניר לבין DACMAGIC לבין DACmini (הבחור שקנה ממני את המכשיר הזה). התביישתי לומר לו שאיני מבחין בהבדל בצליל בין שום מקור, אך הוא הקדים אותי ואמר לי שהוא מרגיש כך, אך שלא למטרה…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. שלום, ישנו פלאג-אין לווינאמפ שנקרא DFX ואני לא מצליח למצוא סריאל שלו והקראקים שאני מוצא אני לא יודע איך הם עובדים ואים README או משהו.... יש תוכנה שנותנת סאונד יותר טוב מווינאמפ?? תודה רבה מראש,ניר.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  15. אהלן, יש לי טלויזיה בת פחות משנה, מדגם LA32R71BA של סמסונג, הטלויזיה מחוברת ל-HTPC (המליצו לי עליה כי היא אמורה להיות טובה בחיבור למחשב). לפני 3 שבועות בערך, שמתי לב שבתפריט הראשי של הויסטה מדיה סנטר יש פסים\צלליות מוזרות כאלה שלא חלק מהעיצוב של התוכנה. שמתי תמונה אפורה חלקה בשביל לראות אולי זה משהו בתצוגה הכללית, ובאמת אני רואה שיש מעיין צריבת תמונה (מה שלא ידעתי שבכלל קיים ב-LCD). אחרי כמה ניסיונות תיקון (הרצת הרבה צבעים במהירות, הפעלת מסך "שלג", מסך לבן חלק וכו') העוצמה של הצריבה באמת קצת ירדה, אבל אחרי מס' ימים קיבלתי צריבה של תמונה אחרת. אני משתמש בשומר מסך, דואג להחליף רקע פעם בכמה ימים וכו', אבל לצערי הצריבה מתבצעת במהירות גבוהה מאוד מה שכרגע גורם לי לוותר לגמרי על…

16. אני רוצה להרכיב מערכת שמע אלחוטית בחדר העבודה שלי ככה שלא יהיה צורך לחבר כבלים כל פעם לנייד או לאייפוד. ראיתי שקיימים בשוק מוצרים כמו ה-Belkin Bluetooth Music Receiver שבעזרתם ניתן לשדר מוסיקה בצורה אלחוטית. את המשדר הזה אני מתכנן לחבר לרמקולים לקבלת איכות סבירה (אני לא אודיופיל ולא מחפש להוציא על רמקולים אלפי שקלים) יש לי מספר דברים שאני אשמח להתיחסות לגביהם: 1. או הפתרון הנ"ל נראה סביר או שעדיף לחפש רמקולים אלחוטיים למרות מחירם היקר? 2. באילו רמקולים עדיף להשתמש במערכת מהסוג הנ"ל? רמקולים רצפתיים כמו אלו - http://www.getit.co.il/Prod/32347/12 או שעדיף לחבר אותם לרמקולים של מחשב כמו http://www.zap.co.il/fs.aspx?pid=502704470&sog=c-speakers אני יודע שהרמקולים לא הכי א…

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  17. Started by solaric,

מרחק צפייה של קצת פחות מ3 מטרים, עדיפות לאיכות תמונה גבוהה על פני סאונד, סטרימר פנימי שקורא MKV בלי בעיות תאימות של סאונד או תמונה זה פלוס גדול. מצאתי כמה מסכים של כמה חברות שמתאימים פחות או יותר לדרישות, איזה מהם מומלץ? ואם אפשר גם לפרט למה. SAMSUNG http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=755053 LG http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=786135 עוד אחת של SAMSUNG http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=797880 האם יש משהו שלא ראיתי וכדאי להסתכל עליו? אלה פשוט החברות שאני מכיר.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by dorsht,

אהלן, יש לי סנהייזר HD203 ששבקו חיים, הייתי מרוצה מהן בסך הכול. מבחינת סאונד אני מחפש משהו יותר איכותי, אחרי הקניה של המיקרולאב 7C, הדרישות קצת עלו האוזניות משמשות בעיקר למוזיקת רוק ורוק כבד. אשמח להמלצה, עדיף מאייבורי או KSP אבל אפשר גם מחו"ל או מחנויות אחרות בארץ כל עוד מדובר באתר מוכר ומסודר. תקציב - 250-300₪ בעקרון, אם יש משהו שממש שווה חריגה 400₪.

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  19. אוקי, יש לי כרגע מערכת 2.1 של קריאייטיב שהיא נחמדה אבל גם הכבל שלה נהרס, ואני רוצה משהו יותר עוצמתי. המערכת תיהיה כמעט אך ורק למוזיקה ואולי מידי פעם לסרט פה ושם. עשיתי חיפוש ועדיין לא הבנתי איזו מערכת יותר עדיפה בתקציב של עד כ1000 ש"ח הZ2300 או הMX6021. כמו כן ריאתי גם שאתם ממליצים על מערכות בתצורה 2.0 למשל מיקרולב 6C ,שזו נשמעת אופציה נחמדה, אך אני צריך גם באס מאחר וסגנון המוזיקה העיקרי שלי הוא פסיכודאלי - דארק פסיכודאלי, שחייב באס עוצמתי . הדרישות שלי מהמערכת, איכות ובאס עוצמתי כמה שיותר. אשמח לשמוע הכוונות ועזרה

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  20. Started by mr hankey,

משהו מוכן להסביר לי מה זה http://www.shopharmony.com/product.asp?i=ARC500503 האם זה חיבור של המכשיר לסטריאו לרכב או משהו אחר?

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  21. אני עומד לרכוש את הממיר הזה האם למישהו יש ניסיון מעשי איתו? האם הוא עובד עם קלטות בכל השיטות (PAL+ NTEC ) תודה

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  22. Started by swg,

האם ניתן להשתמש בfirewire בh10? יש איזושהי דרך, קומבינה או משהו כזה? . יכול להיות שאני סתם שואל פה עכשיו, אבל תמיד שווה לשאול...

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  23. אהלן חברים.... יש לי לוח ABIT AN7, שהכרטיס קול הוא על הלוח (של סאונדסטונ). אני מקליט טלויזיה באמצעות כרטיס טלויזיה של leadtek, ובפלט לא יוצא לי קול. רואים מונה ואין קול. הבנתי שאני אמור לכוון את ההגדרה בווינדוס של מקור ההקלטה של קול אבל לא מוצא את זה. הכרטיס קול שלי נותן לי את התפריט הבא: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  24. Started by אלון פ,

שלום לכולם, רציתי לקנות את הסטרימר הזה, אבל אני רוצה לדעת קודם את כבר יצא לו עדכון שמוסיף תמיכה בכתוביות בעברית. מדובר בסטרימר הזה:http://hwzone.co.il/reviews/wdtv/ האם הוא תומך בכתוביות SUB בעיברית? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  25. Started by kEv,

הייתי רוצה לשמוע המלצה על סאב וופר עוצמתי ואיכותי בצבע שחור עם אפשר ככה זה יתאים לשאר הרמקולים. אני הולך לשתמש לסרטים ולשירים... תקציב עד 800 שקל :-\

• 1 תגובה
    • 508 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.