עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by asdasdasd,

אז ככה אני מחבר מה LIVE 5.1 יציאה דיגיטלית כבר קואקסלי דיגיטלי למגבר כניסה דיגיטלית + רמקולי 5.1 שאני מסמן ב AC3 FILTER SPIDF ......אני לא מקבל 5.1 רק LEFT RIGHT אבל שאני מעביר ל PRO LOGIC 2 אני מקבל בהכל אבל זה לא AC3 אמיתי ......זה דמוי AC3....... מה עושים !!!!?

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  2. שלום קניתי את הרסיבר VSX420 ורמקולים של פיור אקוסטיק. שתי שאלות: איזה חוטים אני צריך כדי לחבר את המערכת? וכמה? עכשיו ראיתי שאין לי את הרמקול של הסאב. מה סדר גודל מחיר של סאב שיתאים למערכת ? אשמח להמלצה

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  3. איזה נגן יענה על שלושת רשימות התנאים הבאות? (כל רשימה מדורגת מהחשוב לפחות חשוב) המראה של המוצר ממש לא חשוב לי חובה: 0) בין 1 גיגה ל 4 גיגה 1) איכות סאונד מעולה 2) חיי בטריה ארוכים 3) קטן 4) קל 5) נוח לתפעול 6) קל להחזיק 7) מוצר עמיד ובעל חיים ארוכים נחמד אם יש אבל לא הכרחי: 1) רדיו 2) אפשרות הקלטת קול ו line in 3) אפשרות לשמיעת פורמטים כמו ogg vorbis ו wma 4) equlizer 5) פנס 6) אפשרות להרחבת זיכרון חשוב שלא יהיה: 1) מסך גדול וצבעוני 2) touch screen 3) אפשרות להצגת סרטים 4) המון אפשרויות שלא חשובות לנגן סאונד (ע"ע ipod) אני לא בטוח לאיזו רשימה לשייך את השימוש של בטריה או טעינת של הנגן עצמו.

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  4. Started by Iko89,

שלום אני מחפש זוג מדפיים עד 1000 ש"ח שיתחברו למגבר L-30 של לוקסמן (וינטאג') חשוב לי שיהיה תדרים נמוכים טובים כי המערכת לא מתחברת לבאס .. תודה

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  5. היי חברה אני צריך עזרה חיברתי את הממיר תוצרת סמסונג למחשב עם כבל USB המחשב זיהה את זה והתקין אותו עכשיו השאלה שלי איך אני רואה טלויזיה במחשב.? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  6. Started by yuraxp,

רציתי לדעת מי מאלו נותן סאונד יותר טוב במוסיקה ולמי מהם סאב יותר איכותי,כמו כן האם יש רמקולים של קריאטיב שיכולים להיות אופציה טובה בטוחח של עד 600 שקל?

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  7. אני מחפש המלצה על מיקרופון רצוי מאוד לרכישה ברשת גדולה, שמאפשר להקליט דיבור בצורה ברורה. מדובר בהקלטת דרשות לבר מצווה, אז חשוב שתהיה איכות סבירה, אבל לא צריך איכות מקסימלית. אודה לכם לכל המלצה.

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  8. Started by RoyShefy,

ואם כן, איך אני מחבר אליו את הada880 שלי בלי מתאם פשוט לתוך s/pdif בלי מתאם? אם לא,אז אפשר לקנות איזה addon שיתן לי יציאה קוקסיאלית דיגיטלית?

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  9. Started by status,

שלומלום! מישהו אולי רוצה לעזור לי ולתת איזו חוות דעת אישית על הסט Altec Lansing AVS300 - 2.1? בעיקר אני צריך על הסאב וופר שלו.. ועוד כמה שאלות 1) איך הסט הזה בהשוואה לCreative Inspire 2500 2.1? 2) אם כבר Creative- האם שווה לחסוך 100 שחים קלים וללכת על ה CREATIVE SBS370 2.1? עד כמה הסאב וופר שלו רחוק מהשניים האחרים? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  10. Started by zuzu89,

היי יש את הH320 ויש את הGmini . עכשיו הGIMI 100% יכול להריץ וידאו . השאלה אם הH320 יכול או יוכל להריץ וידאו כמו שצריך ? הGMINI עולה עוד 30 דולר בערך . אם הIRIVER יוכל להריץ אז אפשר בבקשה קישור למקום הכי זול שאפשר לקנות אותו בUSA . תודה

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  11. קניתי עכשיו את הiriver e100 הוא תומך flac רציתי לדעת מה ההבדלים בין רמה 0 עד רמה 8? וכמה ההבדל באמת מורגש בין flac ל mp3

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  12. Started by matvey99,

שלום בקרוב אני רוצה לקנות את האוזניות 3H של STEELSOUND , עכשיו יש לי כרטיס קול רגיל על המחשב (מובנה) ואני מחפש כרטיס קול שיתן לי כמה שיותר איכות מהאוזניות האלו. ראיתי שה XFI ממש טוב למשחקים שזו המטרה שלי אבל הכרטיס הזה מאוד יקר ואני פשוט לא יכול להרשות לעצמי להוציא 600 שקל על כרטיס קול. אז בבקשה תמליצו לי על כרטיס "יחסית" טוב שיתן לי כמה שיותר איכות סאונד. תקציב : 200 שקל . תודה יש לי כרגע משהוREALTEK AC97 ולא יודע אם זה קשור אבל יש לי AGP

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  13. אני צריך מסך כלהלן: -כמה שיותר קטן (מצידי 7" ומעלה, פשוט כי אני לא צריך יותר מזה, אבל זה גם יכול להיות 15" או משהו כזה אם ההפרש מחירים הוא מגוחך) -כניסת RCA, בתקווה שעוד אפשר למצוא דברים כאלה -איכות תמונה בינונית ומעלה, רצוי עם פחות מריחות ככל שניתן (זמן תגובה נמוך) -שיהיה ניתן לתלייה על קיר -לא צריך רמקולים, אין העדפה לרחב או לא רחב -שתהיה תאימות לXBOX 360 PAL למקרה שאתם תוהים מה הסיפור של הבקשה שלי, אני צריך מסך בשביל להציג את זה בלבד: כאשר הXBOX 360 עושה פה את העיבוד (מדובר במשחק ROCK BAND) ולא, מה שהולך ברקע לא ממש מעניין אותי תודה

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  14. יש לי פלייסטיישן שלוש, איך אפשר לנצל אותו מבחינת סאונד מבלי לקנות מערכת סאונד שלמה. הוא מחובר כרגע למסך LCD ב HDMI אבל הסאונד של הרמקולים לא מדהים. יש דרך אולי להעביר סאונד דרך המחשב? או לחבר רמקולים לטלוויזיה? המחשב שלי מגיע עם הדברים הבאים 1. Realtek ALC888 codec 2. High Definition Audio 3. 2/4/5.1/7.1-channel 4. Support for S/PDIF In/Out 5. Support for CD In

15. אני מחפש אוזניות חדשות, עד כה היו לי את ה-e2c של shure ו- h320 של איריבר...שניהם נהרסו טוטאלית... ;D חשבתי על משהו של shure אבל הידע שלי באוזניות נעלם לגמריי מאז שהתגייסתי ומכיוון שאני משרת ביחידה מיוחדת גם אין לי כל כך הרבה זמן לעשות בירורים...מקווה שתוכלו לעזור לי... אני מחפש משהו בתקציב של 150 - 250 דולר - קנייה בחו"ל...המשפוחה נוסעת אז לא איכפת לי לבקש מהם תודה מראש....דניאל

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  16. אחרי החיבור ראו את התצוגת מחשב בתוך רבוע באמצע המסך. ניסיתי לסדר את זה על-ידי שינוי הרזולוציה במצב צג טלוויזיה בלבד אבל שהכנסתי את השינוי (1680X1024) המסך התחיל להבהב בשחור בלי הפסקה וגם אחרי ניתוק האיכות ירדה פלאים בYES . הטלוויזיה היא 42 LCD . איך אני יכול לסדר את זה ולבטל את השינוי (כי עכשיו שאני נכנס זה רק מהבהב ואין לי אפשרות לשנות ). תודה לעוזרים (מצטער אם זה לא פורום נכון התלבטתי אם פורום ניידים)

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  17. Started by cohenkobi1,

חברה יש לי בעיה רצינית במשחקים, הקט הוא שזה רק בכמה משחקים מסויימים, בינתיים היחידים שניסיתי הם "מקס פיין 2" ו"מאפיה", הבעיה היא שבתהחלה אני שומע טוב, ואז פתאום כאילו משהו נדפק במשחק, יש כמו זימזום צומרני! אני לא יודע מה הבעיה... חברה אני חייב עזרה! תודה מראש. קובי.

18. Started by roma,

אהלן אהלן! סבא שלי מחפש טלוויזיה 26 אינץ' LCD (אין לו מקום למשהו גדול יותר) ואני רוצה שהוא יקנה משהו איכותי יחסית.. יש המלצות בכיוון? נ.ב המחיר אני מאמין בסביבות ה3 אלף.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  19. Started by HWguy,

תראו, יש לי כרטיס קול Creative Audio PCI 128 WDM מאוד ישן. מ2001. הכל עבד לי טוב לא היה שום בעיה עד שהחלטתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס. התקנתי דרייבר חדש והיתה לי בעיה של פינגים גבוהים מאוד באירופה. בישראל יש לי פינג כרגיל סבבה בDOD באירופה יש לי 300-400 ויותר, בעיות FRAMMING וכו...בCS באירופה אין לי בעיות בכלל. לא הבנתי מה הבעיה אז מחקתי את הדרייבר החדש והתקנתי את הישן מאותו הדיסק שקיבלתי אם הכרטיס בהתחלה ונשארה לי אותה הבעיה. ניסיתי כבר הכל :\ בבקשה תעזרו לי אם אתם יכולים זה חשוב מאוד אני לא יכול לשחק :-[

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  20. Started by Got-Weed,

היי, אני מעוניין לרכוש כרטיס טלוויזיה פשוט ע"מ להציג תכני טלווזיה בחיבור RF. אפוא, הינני פונה אליכם בבקשה להמלצות לכרטיס אשר יציג את השידור בצורה מניחה את הדעת על המסך DELL 2407 שברשותי. תודה על העזרה, שמואל

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  21. אני ממש מתלבט בין שני הרמקולים האלו. מה דעתכם? מה עדיף? אני יודע שהלוגי'טק בעלי באס הרבה יותר עמוק וטוב. אבל, מבחינת פרטים ואיכות מוסיקה, ה ALTEC הרבה יותר טובים יש למישהו נסיון עם שניהים ויכול להגיד לי מה הוא מעדיף ?

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  22. Started by Mayhem of Light,

קניתי את הלוח הנ"ל לוח פגז, סכה"כ אני מרוצה ממנו א-ב-ל כרטיס הקול המובנה בעייתי מעט ולעיתים קרובות יש רישרוש, בדרך כלל רק באחד מן הערוצים. נסיונות להחליף רמקולים / לחבר אזניות לא הניבו תוצאות. אשמח אם תוכלו תעזור

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  23. אני יודעת שהנושא הזה כבר חרוש ואני ממש מתנצלת שאני מעלה אותו מחדש אבל חיפשתי איזשהו פיתרון בהודעות ישנות ופשוט לא מצאתי שומדבר שיכול לעזור לי (הגעתי אפילו להודעות משנת 2003 ) הורדתי את הקובץ של אוהד ועשיתי כל מה שצריך ועדיין לא היתה לי אפשרות לעברית בתפריט של השפות!! אני כבר ממש קרובה לייאוש ופשוט לעבור שיר שיר ולשנות אותו לאנגלית!! בבקשה אל תגרמו לי לעשות את זה!! מה לעשות??? אני ממש אודה אם מישהו יוכל לעזור לי!!!! תודה מראש, דנית

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  24. Started by ChaosPower,

יש לי מאתיים שקל, ורציתי להוציא אותם על כרטיס קול, בגלל שפעם אחת כשהתעסקתי עם הכרטיס מסך כדי לנקות אותו, פגעתי בלוח אם, ומאז יש לי בעיה עם הקול (אני בטוח שזו בעיה עם הלוח אם). אז כנראה שאין לי ברירה אלא לקנות כרטיס קול. הייתי רוצה לקנות כרטיס קול, הכי טוב שאני יכול להשיג ב200 שקל בארץ. שמתי לב לCreative Audigy SE וVALUE, שעולים 165 ו175, מי מבינהם עדיף? (לא משנה, הבנתי שVALUE עדיף) ואם יש כרטיס יותר טוב מהם בסכום הזה, אנא הציעו. אני לא מבין גדול בתחום... נ.ב שכחתי להגיד שהכרטיס מיועד בעיקר למשחקים, ולשמיעת מוזיקה, לא משהו רציני.

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  25. Started by ronit54,

שלום אני חייב עזרה בהתקנת הכרטיס הזה הורדתי את הדרייבר הכי חדש מאתר שלהם ועדין זה לא עובד לי יש לי וונדוס אולטיימיט עם מדיה סנטר יש לי את הכרטיס pvr 150 מישהו יכול לעזור לי אני על סף יעוש מהכרטיס הזה עם הנסינות שלו שיעבוד... תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים