אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
עדכנתי אותו....אני יכול לראות סרטים כמובטח....הוא מציג עברית לבחירה בתפריט...אבל זה לא מזיז לו שאני מאשר את העברית...מישהו יודע למה?
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שמעו, לא מזמן קניתי את האוזניות jbl reference 220, ללא הערכה.. רק את האוזניות עצמם. איבדתי את אחד הסיליקונים, ואני רוצה לקנות את הערכה בנפרד, ללא האוזניות, רק את הנרתיק הקטן, את הקשת, עוד סיליקונים בגדלים שונים וכו'. יש לי אפשרות כזאת? אני יכול לקנות רק את הערכה באיזשהו אתר אינטרנט אמריקאי? יש לי איך להעביר את זה לארץ.. תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות רמקולים 5.1. התקציב שלי לא גבוה במיוחד ובגלל זה בחרתי ב- P5800 עד היום היה לי Creative Inspire 4400 4.1 בכל אופן, רציתי לקבל דעה על הרמקולים הנ"ל. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש כאן ב hwzone... ;D אני מחפש רמקולים עד 600 שקל... עכשיו אני לא בטוח שאני רוצה סראונד כי אין לי ממש איפה לשים 5 רמקולים אז...אני חושב שאני ילך על 2.1 יש לי שתי דברים חשובים שאני חייב ברמקולים: עוצמה הכי חזקה שיש ב600 שקל איכות הכי טובה שיש ב600 שקל ולא שקל יותר כי זה המקסימום שלי.... תודה לכם!
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
כרגע יש לי(5.1) YAMAHA TSS-1 ישן.. מלפני 4 שנים או יותר אפילו.. היא עלתה אז איזה 1500 שח.. אני מעוניין להחליף אותה ל2.1 עד תקציב של 500 שח.. ותגידו לי.. הרמקולים ממש השתפרו עם הזמן? 2.1 של היום עד 500שח יהיו יותר טובים מ 5.1 של אז (מה שיש לי עכשיו היאמה)? תודה 2
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש סט רמקולים 2.1, i-trigue l3500 או Soundsticks II ואני מעוניין בכרטיס קול איכותי עבורם השימוש העיקרי שלי הוא סרטים (divx/xvid) ומוסיקה ומשחקים בסוף בהתחלה חשבתי לחכות ל X-fi XtremeMusic אולם לאור מה שקראתי באתר הבנתי שהשיפור אינו גדול לעומת הכרטיסים הקיימים מבחינתי 700-800 שקל לכרטיס קול זה המקסימום שאני מוכן להשקיע ומומלץ פחות ככל האפשר אשמח לקבל המלצות נ.ב דעתכם על הרמקולים תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מבקש את המלצתכם לאוזניות אולפן שיתחברו לכרטיס קול מקצועי ולמגבר, האוזניות הם למוזיקה סרטים ועריכת סרטים. התקציב הוא עד 600+- ש"ח. אני רוצה לקנות בתיאלנד, יש בבנגקוק לפי מה שהבנתי הרבה אלקטרוניקה, יש למישהו ניסיון עם חנויות בבנגקוק או בכל תיאלנד? איזה דגם הייתם ממליצים לי בהנחה ששם יותר זול כמובן ואפשר למצוא משהו ב600 שקל ששווה הרבה יותר פה בארץ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום. קניתי היום אייריבר H320 ואני ממש זקוק לעזרה. 1:לגבי עברית-הבנתי שהוא יכול לקרוא עברית הפוך ושיש היום תוכנות שבעזרתן האייריבר תומך בעברית. הבעיה אצלי היא שכאשר אני מוריד שירים בעברית כל מה שמופיע לי זה קווים. הגירסה שיש לי היא 1.08. 2:בקשר ל-OTG-כאשר אני מחבר את המצלמה לאייריבר אני רואה שהמצלמה מגיבה לנגן אבל כל הנסיונות שניסיתי להעביר מהמצלמה תמונות ישירות לנגן הם לא הצליחו. אז אשמח אם מישהו ידריך אותי אפילו בקצת בקשר לשתי נקודות אלו בפרט ולנגן עצמו בכלל
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום!, אני זוכר שלא מזמן שמעתי על סיכונים שמצויים באוזניות ה In Ear למיניהן. מעוניין לדעת האם באמת הן יכולות לפגוע בשמיעה? והאם אוזניות שהן לא כאלה יפגעו פחות? תודה לעוזרים, Aviko
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש כרטיס בעיקר לסרטים וקצת למשחקים ויש בפני 3 אופציות במחיר הנ"ל AudioTrak Maya 7.1 Gold או Hercules DigiFire 7.1 או קריאטיב אודג`י? בעתיד אני יחבר את הכרטיס לרסיבר מה שאומר שמומלץ יציאה אופטית עם כך מה מבין הכרטיסים יתן לי את התמורה הטובה ביותר. נ.ב. אין לי כל כך צורך ב7.1 מספיק 5.1. תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחזיק מפלסטיק לאוטו שבתוכו אוכל לשים את האייאודיו X5L שלי כי אני מחבר אותו למערכת
-
- 9 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני ממש ממש לא מבין בנושא ואשמח אם מישהו יעזור לי, אז ככה: 1.כל כרטיס טלוויזיה מאפשר צפייה של טלוויזיה? או חלק רק עריכה ודברים כאלה? 2.איזה ערוצים נכללים? 3.איזה חומרה צריך בשביל לחבר כ.ט.? צריך מתאמים מיוחדים? 4.מה הכרטיס הכי זול? 5.נגיד ויש לי מחשב סביר. איזה דברים אני צריך לעשות כדי לצפות בטלוויזיה (חוץ מקניית הכרטיס כמובן) 6. איזה חיבור יש בדרך כלל לכ.ט.? 7.הכרטיס בא עם תוכנה ? 8.צריך להיות מחוברים לספק כלשהו כמו הוט או יס? סליחה על כל השאלות אני פשוט בור בנושא הזה...... :s05: ??? תודה רבה למי שיענה.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין Creative T6100 / T6060 לבין הלוג'יטק X530 / X540. המטרה שלהם היא משחקים ומוזיקה, אולי גם סרטים. איזה עדיפים ? ???
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
איך הם בהשוואה? גיסי קנה את ה AUZENTECH והוא אומר שהם מצויינים, ומסוגלים לקודד AUDIO (הוא גם טוען שהX-FI לא יכול לקודד) בכל אופן איך הם אחד מול השני?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מתלבט מאוד... המחירים כמעט זהים. שמעתי שהאיכות של הx530 יותר טובה, משהו יכול לתת דעה בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מבקש המלצה למערכת מוזיקה שתכלול רסיבר/מגבר טוב למוזיקה ורמקולים טובים. התקציב-1000 -1300 ככה. כל המלצה תתקבל בברכה. תודה
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה על מיקרופון רצוי מאוד לרכישה ברשת גדולה, שמאפשר להקליט דיבור בצורה ברורה. מדובר בהקלטת דרשות לבר מצווה, אז חשוב שתהיה איכות סבירה, אבל לא צריך איכות מקסימלית. אודה לכם לכל המלצה.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע ביתית. בלוח האם (Gigabyte GA-EG31M-S2) יש כרטיס קול מובנה שתומך ב7.1, אבל הבעיה שכרטיס המסך (Gigabyte ATI Radeon HD2400XT) תומך בחיבור HDMI ב-5.1. רציתי לדעת האם כתוצאה מכך התמיכה המקסמלית של המערכת תהיה ב-5.1 ?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
כמה לדעתכם עולות freepulse בארץ ביד שניה (בלי המשדר) בשביל חיבור ישיר לפלאפון? (בבקשה בלי תשובות מתחכמות כמו מי ימכור לך...)
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אם נניח יש לי על המחשב קובץ AVI ואני רוצה לצרוב אותו ושיראו אותו ב DVD הבייתי שלי, אז לאיזה פורמט אני צריך להמיר אותו (אם בכלל) ואיך אני אמור לצרוב אותו?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
היי מה נשמע שוב? קניתי היום creative audigy 4 se 7.1 אחכ הלכתי לחנות "צליל", בסופו של דבר החלטתי ללכת ה- HD 514, הכרטיס עלה לי 300, האוזניות 360. (האוזניות עלו יקר?) א) רציתי לדעת איך האוזניות?(למוסיקה הן מדהימות..) ב) האם ל- sennheiser יש אוזניות סראונד מה שניקרא? (אני צריך את האוזניות בעיקר למשחק - לשמוע אם באים מלמעה, למטה, צד וכו'..) ג) כניראה זו הייתה טעות סתם ככה ללכת לחנות ולבחור אוזניות בלי ידע מוקדם,( בנתיים אני לא מרוצה מהסאונד במשחק..), יש לי זכות להחזיר להם את המוצר ולקבל אחד אחר תוך 14 יום? היה שם גם HD 210, גם היו ממש נחמדות, אבל הן עלו 350 וזה ניראה לי ממש יקר לאוזניות שנחשבות לדגם ישן.. אבל האם הן יועילו לי יותר מבחינת הסאונד במשחק?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
טוב אז יש לי את הלוח ויש לו יציאות לאודיו ויש לו גם יציאה קוקסואלית ויש לי גם כרטיס קול של קריאטיב CREATIVE LIVE ואני רוצה שאני יוכל להשתמש בכרטיס של קריאטיב בחדר כדי לשמוע יותר טוב במערכת אבל אני גם רוצה להשתמש ביציאה הקוקסואלית כדי לשמוע מוזיקה ברסיבר שנמא בסלון איך אפשר להגדיר ששניהם יהיו פעילים?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
פנטיום 3 677 או יותר חזק אבל בעיקרון פנטיום 3 667 עם 512 ראם יתאים ל-HTPC?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה רצינית במשחקים, הקט הוא שזה רק בכמה משחקים מסויימים, בינתיים היחידים שניסיתי הם "מקס פיין 2" ו"מאפיה", הבעיה היא שבתהחלה אני שומע טוב, ואז פתאום כאילו משהו נדפק במשחק, יש כמו זימזום צומרני! אני לא יודע מה הבעיה... חברה אני חייב עזרה! תודה מראש. קובי.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אהלן אני לא משיג את הרמקולים האלו בשום מקום. אפילו לא באיביי. אשמח להמלצה, מחפש רמקולים איכותיים, שומע בעיקר ג'אז וקלאסי. תקציב רצוי עד 1000 ש"ח. תודה תודה
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-