עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. טוב אז יש לי את הלוח ויש לו יציאות לאודיו ויש לו גם יציאה קוקסואלית ויש לי גם כרטיס קול של קריאטיב CREATIVE LIVE ואני רוצה שאני יוכל להשתמש בכרטיס של קריאטיב בחדר כדי לשמוע יותר טוב במערכת אבל אני גם רוצה להשתמש ביציאה הקוקסואלית כדי לשמוע מוזיקה ברסיבר שנמא בסלון איך אפשר להגדיר ששניהם יהיו פעילים?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  2. Started by zniibidl,

פנטיום 3 677 או יותר חזק אבל בעיקרון פנטיום 3 667 עם 512 ראם יתאים ל-HTPC?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  3. Started by Reze,

שלום אני צריך שתציעו לי מערכת לחדר שהיה בה 2 רמקולים מדפים שני מרקולים רצפתיים סנטר ורסיבר אני הבנתי שלא צריך ליקנות סאב בגלל שהרמקולים המדפים והרצפתים מסוקלים להפיק לבד סאב לא כמו סטאליטים .... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  4. Started by dbaker,

רק רציתי לדעת לדעת אם יש עדכון גירסה לנגן Iriver H320 שנקנה בארצות הברית. הגירסה שמופיעה אצלי היא 02. 1 US. ידוע לכם על עדכון ??? תודה

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  5. Started by Got-Weed,

היי, אני מעוניין לרכוש כרטיס טלוויזיה פשוט ע"מ להציג תכני טלווזיה בחיבור RF. אפוא, הינני פונה אליכם בבקשה להמלצות לכרטיס אשר יציג את השידור בצורה מניחה את הדעת על המסך DELL 2407 שברשותי. תודה על העזרה, שמואל

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  6. ברשותי מיני מק שמחובר ל-LCD 42 , מחשב משמש רק לניגון מוזיקה וסרטים. יש לו כרטיס ONBOARD עם יציאה 3.5 . איזה רמקולים מומלץ לקנות ? אני מבין שרק מערכות 2.1 מתאימות - נכון ? האם ניתן לרכוש כרטיס קול חיצוני USB על מנת לקבל צליל 5.1 ? שיהיה מתאים ל-MAC ?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  7. Started by artyom,

http://www.techtop.co.il/protech/index.php?action=showitem&item_id=51 (חדש) תודה

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  8. אהלן. אני מחפש אוזניות אוזן בשביל הנגן MP3 שלי (Sandisk Sansa & iRiver H320) קיבלתי עם הIRIVER כשקניתי אותו את האוזניות MX300 של SENNHEISER ויחסית התלהבתי מהן, חשבתי שהן אחלה.. אבל הן נקרעו\התקלקלו והייתי תקוע עם אוזניות של 20 שקל שנהרסו גם.. אז אני מחפש משו בסגנון, ראיתי בZAP את הMX400, MX450 ואת MX50. שכולן עולות 95 שקל. מה ההבדל בין כולן? מה יותר טוב? ולמה ה400 וה450 עולות אותו דבר? ובכללי איך האוזניות האלה בשביל התקציב. אני שומע בMP3 בעיקר ב: ריצות , נסיעות , שיעורים .. ובונוס ככה - יש לאוזניות האלה שלט שמאפשר להריץ את השירים, להפסיק ולהפעיל? יש כזה דבר באוזניות כאלה? תודה רבה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  9. Started by ToyMan,

היי.. התקלקלו לי האוזניות העלובות שבאו עם הפלאפון תודה לאל נפתרתי מהם ואני רוצה לקנות אוזניות יותר נורמאליות IN EAR ליציאה בחוץ וסתם לנסיעות. חשבתי על הCX300-II אבל אין לי מושג מאיפו לקנות אותם בזול אני יודע שפעם מכרו אותם ב115 ש"ח מקוריות בKSP אבל עכשיו אין לי מושג מאיפו אפשר לחרוג בתקציב בקצת אם זה מאוד שווה את זה! תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  10. יש לי צורב LG חדש מחובר ללוח אסוס כולל כבל קול לכרטיס הקול של המחשב למרות שלא ברור לי במה מסייע הכבל הנ"ל. בכל אופן הבעיה היא שבזמן שאני שומע מוסיקה באמצעות הצורב נכנס זמזום לא בריא לשמע או אם למקד את הבעיה בכל מקרה בו ה- MASTER VOLUME של רכיב ה- CD PLAYER פתוח (כלומר פתוח על מינימום או שאינו מושתק הרעש הנ"ל נכנס בלי קשר למקור ההשמעה - בין אם הקבצים מושמעים מהמחשב ובין אם מהCD PLAYER הרעש הוא זמזום רקע ובהפעלת הCD PLAYER נכנסים רעשים של המראת מטוס סילון - כאילו היתה אמורה להיות הארקה איפושהו שלא קיימת . האם מישהו מכיר את התופעה ובעיקר את הפתרון? בעיה 2. הלוח שלי כולל יציאות דיגיטאליות. ברצוני לעשות בהן שמוש לחיבור כרטיס הקול של המחשב לכניסה דיגיטאלית של המגבר. אלא שהיציא…

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  11. Started by nnfyrbsnss,

אני צריך רמקולים לחבר צריך שיהיו חזקים (רעש) לא צריך איכות ברמות והנה ZAP שמתאים לעניין http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&DB26647=26964&DB58893=129102 מה מהרשימה? שמתי עין על זה http://zap.co.il/model.asp?model_id=37748 איך זה מתאים לצרכים? וכמובן תודה

• 9 תגובות
    • 648 צפיות
  12. Started by shahar91,

אני מעוניין לקנות כבל המתאים לאייפוןו ו/או HTC עם אפשרות של דיבור(מיקרופון) וכפתורי שליטה על הנגן. זה מיועד לאוזניות של akg k450 רציתי לקנות את הכבל של akg q460 אבל הוא עולה 28$ וזה יקר מדי בשבילי.. יש כבל שהוא בסיגנון של הכבל של akg q460 שלא יוריד מאיכות השמיעה של האוזניות?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  13. היי יש לי את ה-TCL C737 (כנראה מודל מקומי או משהו, מתבייש בכלל שנגעתי בחברה הזו). כל כמה ימים אני לא מצליח לראות תוכן באפליקציות. יש רק תמונה ירוקה. הצליל והממשק בסדר. האופציה שלי היא או לעשות ריסט דרך הגדרות או לנתק מהחשמל. מישהו נתקל בבעיה דומה? ראיתי כל מיני פתרונות ביו-טיוב עם נקודות ירוקות או בהודית... לא ממש עוזר לי. לעשות Factory Reset בדבר הזה זה סיוט.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  14. Started by m-o-t,

מי שיש לו מגבר של 5.1 ורוצה למכור אותו בבקשה שיודיע לי האי סי שלי הוא 1056074

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  15. אתמול התקנתי ווינדוס XP. יש לי מחשב יחסית ישן מבוסס מעבד P3 ולפי אוורסט הכרטיס קול שלי זה VIA AC 97 הורדתי דרייברים של הכרטיס קול והתקנתי,הורדתי את כל ההיתקונים של הווינדוס(אם צריך לציין את זה בכלל) הרמקולים מחוברים טוב למחשב. ואין פשוט אין קול אני פשוט נואש מה לעשות.?? מי שעוזר אני מאוד(בחזקת מליארד) יודה לו!

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  16. שלום! אמא שלי קנתה אוטו יד שניה (MAZDA 323 1998), והגיעו איתו רמקולים ומערכת מעפנים, אי אפשר לשמוע בהם רק חלש חלש, אחרי שמגבירים מתחיל להיות רעשים של באסים כאלה.. בקיצור, אנחנו מחפשים רדיו דיסק שקורא MP3 באיכות טובה (אין צורך במשהו עם מלא אופציות ומחיר בשמיים) וארבעה רמקולים גם כן טובים לנהג הממוצע.. ראיתי ב-ZAP את הרדיו-דיסק הזה של Blaupunkt שהיו עליו תגובות ממש טובות: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=22438 והמחיר שלו טוב מאוד. יש גם את הרדיו-דיסק של JVC שיקר ממנו ב-100 ש"ח וקיבל תגובות מעולות: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=22574 רציתי לדעת האים ה-JVC עדיף בהרבה מהבלאנקפוט ותוספת המחיר שווה. עכשיו בקשר לרמקולים, אין לי מושג איך זה הולך עם הוואט, ואיזה ח…

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  17. שלום, ברצוני לחבר את המחשב שלי למערכת 5.1 של LG (המערכות המשולבות-DVD+רסיבר). כיום יש כבל אחד שמחבר בין שתי המערכות: כבל אודיו פשוט-צד אחד PL - למחשב(כניסה אחת מתוך 6 שיש בפאנל האחורי), צד שני RCA למערכת (זוג אחד-אדום ולבן). מצב זה מאפשר לי לקבל את הסטריאו אך לא את ה-5.1, כפי שהסקתם אני מניח השאלה שלי היא פשוטה-מה היא השיטה הכי כדאית להעברת 5.1 מהמחשב למערכת? אני מבין שיש התקנים אלחוטיים אך כרגע אני בתקופת צמצומים, אז אשמח לקבל הצעות יותר זולות. דרך אגב-אין לי יציאה אופטית-לא המחשב ולא במערכת. אשמח לשמוע פתרונות, תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  18. קשה לקלות איתו תחנות האם זה בעייה ידוע במכשירי הMP3? פרט מזה הנגן סבבה ושמתי לו הרחבה של SANDISK 1GB SD

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  19. יש לי את האוזניות הללו כשנה, ואני ממש ממש ממליץ למי שמחפש אוזניות איכותיות במחיר "סביר". הבעיה שלי היא שאיבדתי את כל הגומיות סיליקון של האוזניות ואין לי דרך לשמוע דרכן עכשיו .... מישהו יודע איך אני משיג את היבואן או על חנות שמוכרת את הגומיות הללו ?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  20. Started by TrancEnergY,

שלום חברים, אני מחפש המלצה לאוזניות in-ear עד 250 שח. היו לי פעם את האוזניות JBL Reference 220 שנקנו ב250 שח בזמנו והאמת דיי אהבתי אותם השאלה אם במחיר כזה יש משהו יותר טוב בשוק? תודה, דניאל.

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  21. היי עידכניתי לפני איזה שנה את התוכנה ומאז הכל עבד מצויין ואז לפני חודשיים הפסיק לעבוד , לא קורא דיסקים אז חשבתי שזה העין אבל כאשר אני מכניס דיוידי מקורי הוא מעלה אותו יופי, אז כנראה הבעיה בתוכנה , בכל אופן אני מעוניין להתקין את התוכנה המקורית ואני לא מצליח למצוא אותה ... תודה

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  22. תראו,יש את מצב מספר 1,שזה המצב הסטנדרט שאני משתמש איתו כככה בלי אוזניות בלי כלום : (שימו לב על האחוזים שמכוונים הרמקולים הקדמיים) זה מצב שתיים : (אחריי שחיברתי אוזניות,הוא מזהה את זה אוטומטית,מעביר את המערכת למצב שמע באוזניות ומעלה את רמקול שמאל וימין ל 100%) http://images3.pictiger.com/images/13/e186b96f6b5d3e4aac11779a5dfde213.jpg והמצב השלישי,אחריי שניתקתי את האוזניות,הוא חזר למצב מערכת רגיל,אבל במקום להחזיר את הרמקולים הקדמיים ל 70% הוא משאיר לי אותם על 100% כמו האוזניות ואני צריך לשנות כל פעם בחזרה ל 70% http://images3.pictiger.com/images/d5/f1e43e718f14958d7b04b8b4cc87bbd5.jpg הפכתי כל אופצייה בתוכנה ולא מצאתי שום דרך לגרום לה לעשות מן פרופילים לכל מצב שהמערכ…

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  23. שלום לכולם! אני מבקש את המלצתכם לאוזניות אולפן שיתחברו לכרטיס קול מקצועי ולמגבר, האוזניות הם למוזיקה סרטים ועריכת סרטים. התקציב הוא עד 600+- ש"ח. אני רוצה לקנות בתיאלנד, יש בבנגקוק לפי מה שהבנתי הרבה אלקטרוניקה, יש למישהו ניסיון עם חנויות בבנגקוק או בכל תיאלנד? איזה דגם הייתם ממליצים לי בהנחה ששם יותר זול כמובן ואפשר למצוא משהו ב600 שקל ששווה הרבה יותר פה בארץ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  24. ישמש להצגת סרטים מהמחשב כמעין מערכת בידור ביתית...

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  25. קניתי כרטיס מסך PowerColor ATI Radeon HD 5670 1GB, חיברתי אותו בחיבור HDMI לטלוויזיה HITACHI LCD 32 אינץ', אבל הטלוויזיה לא מראה כלום. ניסיתי לשחק בכל הרזולוציות בכל התדרים, עידכנתי דרייברים אבל עדיין לא מופיע בטלוויזיה כלום! מערכת הפעלה Windows 7 64 Bit כשאני מחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה דרך חיבור DVI עם מתאם DVI-HDMI זה כן עובד. למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.