אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
חשבתי לקנות את המוצרים הבאים: כרטיס קול - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3187 ורמקולים - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2854 אין לי הרבה מקום על השולחן ל-Subwoofer, ורציתי לשאול האם ניתן לכבות אותו והאם תהיה פגיעה רצינית באיכות הסאונד. עוד שאלה, מעט מטופשת, מה משקל הרמקולים והסאב? האם לדעתכם זה בטיחותי(לרמקולים) למסמר/לקדוח משטחים בקיר?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי רמקולים של creative סאב ושתי רמקולים ואני רוצה לחבר אותם לps3 אז השאלה שלי היא אם שתי הרמקולים צריכים להיות מחוברים לסאב באותו זמן שהכבל אדם לבן של הps3 מחובר? כי נסיתי לחבר במקום הכבלים של הרמקולים איפה שיש חיבור אדום לבן ואני לא שומע קול ככה בps3 מה אתם ממליצים לי לעשות?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אחרי החיבור ראו את התצוגת מחשב בתוך רבוע באמצע המסך. ניסיתי לסדר את זה על-ידי שינוי הרזולוציה במצב צג טלוויזיה בלבד אבל שהכנסתי את השינוי (1680X1024) המסך התחיל להבהב בשחור בלי הפסקה וגם אחרי ניתוק האיכות ירדה פלאים בYES . הטלוויזיה היא 42 LCD . איך אני יכול לסדר את זה ולבטל את השינוי (כי עכשיו שאני נכנס זה רק מהבהב ואין לי אפשרות לשנות ). תודה לעוזרים (מצטער אם זה לא פורום נכון התלבטתי אם פורום ניידים)
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אהלן אהלן! סבא שלי מחפש טלוויזיה 26 אינץ' LCD (אין לו מקום למשהו גדול יותר) ואני רוצה שהוא יקנה משהו איכותי יחסית.. יש המלצות בכיוון? נ.ב המחיר אני מאמין בסביבות ה3 אלף.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
אני ממש מתלבט בין שני הרמקולים האלו. מה דעתכם? מה עדיף? אני יודע שהלוגי'טק בעלי באס הרבה יותר עמוק וטוב. אבל, מבחינת פרטים ואיכות מוסיקה, ה ALTEC הרבה יותר טובים יש למישהו נסיון עם שניהים ויכול להגיד לי מה הוא מעדיף ?
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
קניתי את הלוח הנ"ל לוח פגז, סכה"כ אני מרוצה ממנו א-ב-ל כרטיס הקול המובנה בעייתי מעט ולעיתים קרובות יש רישרוש, בדרך כלל רק באחד מן הערוצים. נסיונות להחליף רמקולים / לחבר אזניות לא הניבו תוצאות. אשמח אם תוכלו תעזור
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני יודעת שהנושא הזה כבר חרוש ואני ממש מתנצלת שאני מעלה אותו מחדש אבל חיפשתי איזשהו פיתרון בהודעות ישנות ופשוט לא מצאתי שומדבר שיכול לעזור לי (הגעתי אפילו להודעות משנת 2003 ) הורדתי את הקובץ של אוהד ועשיתי כל מה שצריך ועדיין לא היתה לי אפשרות לעברית בתפריט של השפות!! אני כבר ממש קרובה לייאוש ופשוט לעבור שיר שיר ולשנות אותו לאנגלית!! בבקשה אל תגרמו לי לעשות את זה!! מה לעשות??? אני ממש אודה אם מישהו יוכל לעזור לי!!!! תודה מראש, דנית
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יצא לאחרונה עדכון חדש לסדרת ה- (1.28) IRIVER H3XX . השאלה שלי היא איך זה מסתדר עם העדכון לעברית שיצא פה באתר (1.27)? צריך להתקין את שניהם, או רק אחד מהם? איך מתקינים עדכון בכלל..? אגב- הקישור לעדכון החדש מהאתר של IRIVER - http://www.iriver.com/html/support/download/sudw_list.asp?searchProductIdx=42 תודה לכל מי שעונה.
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום מחפש רמקולים פשוטים למחשב, שיספיקו לסרטים ולעבודה שותפת. תקציב: בסביבות 50-70 ש''ח. המליצו לי על אלה: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=log-S100&Cat2Cat1ID=41&Cat2ID=100&aff=Zap〈=he הם הכי טובים במחיר הזה??
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
בביקורת שאייסברייק נתן יש משהו שדי הפחיד אותי.....(הביקורת) כתוב שם: אל פי מה שמובן מכאן....אין אפשרות לחבר אוזניות שהם לא של קריאייטיב ישירות למכשיר ללא השלט?!!!!!??!?!?!?!?!? HELP?HELP?א אני ממש מעוניין לקנות את המכשיר.....מה עושים!!!!!!????????? איתן
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
קניתי ac 160, ובכל פעם שאני מדליק את הנגן מחדש, אני צריך בהגדרות להדליק את הbluetooth. האם קיים נגן עם אופציה להגדיר שידליק אוטומטית את הbluetooth ויעשה pair אם הוא מוצא חיבור מה-device list שלו ? ניסיתי לחפש במילות מפתח "auto connect" "memory" "last paired device" "bluetooth settings/options" - עושה רושם שfeature כזה אינו קיים
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אהלן אני חושב על לקנות או את הPX100 או PX200 או KOSS PORTA PRO את הפורטה פרו אני שמעתי כבר בחנות בדיזנגוף סנטר עכשיו אני רוצה לדעת אם הPXים יותר טובים ממנו.... אתם יכולים לעזור לי ולהביא השוואות או ביקורות טובות כי אני מוצא רק זבל בגוגל תודה
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, קניתי טלוויזיה חדשה ואני מחבר את המחשב למסך של הטלוויזיה דרך כבל HDMI שמחובר לכרטיס מסך. כמו שהבנתי הכבל HDMI צריך להעביר גם סאונד וגם תמונה אבל הוא מעביר רק תמונה, הכרטיס מסך שלי הוא 4670 HD של ATI מה אני צריך לעשות בשביל לשמוע את הסאונד דרך הרמקולים של הטלוויזיה ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש סט 6 רמקולים למערכת קולנוע ביתי לסלון בגודל ממוצע. התקציב לרמוקליםבלבד בלי מגבר הינו עד 3500 שח... חשבתי על משהו בסגנון של: http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=9319&ref=Zap הרמקולים נראים אחלה אבל אני ממש לא מבין בעסק הזה יותר מדי אז חשבתי לשמוע הצעות של אנשים שמבינים בזה קצת יותר ממני אשמח לשמעו את דעתכם על הרמוקלים הנל או על מה אתם ממליצים בתחום המחירים הנל.
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
רציתי לקנות את ATP3 ואז ראיתי את הביקורת הבאה: http://www.pcarena.org/index.php?subject=viewArticle&sg=hardware&id=39&page=3 פעם ההפרש בינהם היה גדול וכיוון שאני הולך לרכוש מ KSP אז שמתי לב שההפרש הוא רק 25 ש"ח בתקווה שמה שרשום שם נכון לגבי החנות ומן הסתם זה אמור להיות כך. עכשיו לפי הביקורת אני מבין שה-ATP3 רק השתפרו בדגם הזה ואני ממש חייב לדעת אם זה נכון או להפך? כי ההפרש ממש ממש קטן ואני כמעט בטוח שעכשיו אלך על VS4121 אני לא מוצא סיבה שלא.. לכן רציתי פה את עזרתכם אולי יש סיבה למה לא ואני לא יודע? האם הם יותר טובים? גם אם בקצת זה שווה לפי דעתי וגם אם אין הבדל אז מקסימום אני משלם עוד 25 ש"ח על עיצוב ונוחות יותר טובים.. חייב תשובות תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 648 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת מה ההבדלים בין אוזניות אוטומות לרעשים (לא נגד-רעשים) לבין האוזניות ה"פתוחות" בלי קשר כל כך למחיר. אני אתן דוגמא: HD 215 שאטומות נגד HD 600 של סנהייזר. הייתי מעוניין לדעת את הייתרונות/חסרונות של האוזניות הללו (לא חייב באופן ספציפי אלא בכלליות). בקיצור, אני הייתי רוצה לדעת מי שווה יותר לקנות (שוב.. בלי קשר למחיר). תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי, לאחר שנשברו לי אוזניות הזלמן ה5.1 שלי אני צריך חדשות, ממה שראיתי בחנויות ישנן שתי אופציות אחת זו האוזניות שהיו לי של זלמן והשניות של ג'יניוס. מישהוא השתמש בג'יניוס ויש לו ביקורת עליהן או לחילופין מכיר אופציה אחרת ויותר איכותית משתיים? כרגע אין תקציב, משקיע כמה שצריך. תודה רבה!!!!!.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי להקדיש קצת תשומת לב גם לנושא הסאונד במחשב שלי אני נוטה לכיוון כרטיס Audigy בשילוב עם רמקולים Logitech X-530. השאלה שלי היא אם אני יכול לקנות את כרטיס הAudigy Value 7/1 של קרייאטיב, ולהשתמש רק ב5.1? או שזה חייב להתאים? שאלה בטח נובית, אבל אני נוב גמור בתחום. כמו כן אשמח לדעות על הבחירה שלי, אם יש משהו אחר מומלץ בתחום. תודה רבה על העזרה, אביתר.
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר את החיה הבאה: נגן MP3 נייד שתומך בקריאת דיסקים של DVD (שעליהם צרובים MP3-ים), ללא מסך. אני יודע שקיימים כל מיני כאלה שכוללים מסך, אבל הם כבדים והסוללה לא מספיקה. אני פשוט רוצה מכשיר שיחליף את הדיסקמן הישן שלי, ולא איזה overkill. דודו :s05:
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים, קניתי אזניות EP635 של קריאטיב ב-150 ש"ח. אשמח לקבל חוות דעת על המוצר עצמו אם משתלם ואיכותי. תודה רבה ולילה טוב לכולם.
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אהלן... אני צריך המלצה לדיוידי... לא משו מטורף בעיקר חשוב שיקרא את כל הפורמטים העיקריים(Divx,Xvid וכו'...) ובכלל עדיך תמיכה כמה שיותר רחבה כי רוב השימוש בו יהיה לסרטים שהורדו ועדיף לחסוך את כל ההמרה... ולכן גם חשוב שיוכל לקרוא כתוביות בקובץ נפרד(לא מובנות) בעברית... שתי דברים שאני רוצה שיהיו אם זה מתאפשר במסגרת התקציב(אבל לא חייב...) זה דבר ראשון אופציה לעדכון קושחה כדי שתהיה תמיכה בפורמטים\גרסאות עתידיות ודבר שני פיצ'ר שיכול לחסוך לי קצת זמן זה כניסת USB... פחות קריטי אבל אם אפשר אז למה לא... דבר אחרון... תקציב!!! כעקרון אני רוצה להשקיע באיזור 300 שקל אם יש חיה כזאת במחיר כזה... אבל, אם מכשיר במחיר כזה יהיה של איזה חברת מדבקה זולה אני מעדיף להשקיע עוד ולקנות משו של חברה …
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
עדכנתי אותו....אני יכול לראות סרטים כמובטח....הוא מציג עברית לבחירה בתפריט...אבל זה לא מזיז לו שאני מאשר את העברית...מישהו יודע למה?
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שמעו, לא מזמן קניתי את האוזניות jbl reference 220, ללא הערכה.. רק את האוזניות עצמם. איבדתי את אחד הסיליקונים, ואני רוצה לקנות את הערכה בנפרד, ללא האוזניות, רק את הנרתיק הקטן, את הקשת, עוד סיליקונים בגדלים שונים וכו'. יש לי אפשרות כזאת? אני יכול לקנות רק את הערכה באיזשהו אתר אינטרנט אמריקאי? יש לי איך להעביר את זה לארץ.. תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש כאן ב hwzone... ;D אני מחפש רמקולים עד 600 שקל... עכשיו אני לא בטוח שאני רוצה סראונד כי אין לי ממש איפה לשים 5 רמקולים אז...אני חושב שאני ילך על 2.1 יש לי שתי דברים חשובים שאני חייב ברמקולים: עוצמה הכי חזקה שיש ב600 שקל איכות הכי טובה שיש ב600 שקל ולא שקל יותר כי זה המקסימום שלי.... תודה לכם!
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום,אני מעוניין בעזרתם למציאת דרך להקליט מוזיקה שאנשים מנגנים באיכות טובה,ולהעבירה למחשב. אם למישהו יש דרך\תשובה\רעיון אני ישמח מאוד. תודה וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-