אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני צריך אותו רק בשביל הרכב אז עדיף שיהיה קטן חוץ מהאיכות סאונד ועברית מלאה (ששמות השירים לא יוצגו בעברית הפוכה, התפריטים יכולים להיות באנגלית) אני לא צריך שום דבר (מסך צבעוני, רדיו וכו') בבקשה תמליצו לי תודה
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם אני נוסע עוד פחות מחודש לתאילנד ואני מחפש לקנות שם אוזניות טובות לנגן שלי משהו איכותי ועם אפשר זול וגם אוזניות למחשב למשחקים משהו טוב אני יודע שהמון פעמים שאלו אותכם על מה הכי ממולץ אבל ראיתי שרק בארץ ולא בחול אז בגלל זה אני שואל תודה מראש לכול העוזרים!! עריכה חשבתי על גם איזה DVD נייד שיש שם עם מישהו מכיר?
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
החלטתי לפתוח עוד סקר מכיוון שהסקר הקודם הלך דווקא יפה. איזה נגן MP3 (נייד) יש לכם? אל תתביישו לרשום את כל הסט הנייד שלכם (נגן + מגבר אם יש + אוזניות + אביזרים נלווים). אם ממש בא לכם להתלהב (או לא..) אתם יכולים לפרסם תמונה, אפילו נשמח :] נ.ב: אם אתם כמוני שיש לו נגן לספורט ונגן ליום יום אז בחרו בשניהם. נ.ב2: אני באפשרויות רשמתי חברות בלבד, אבל בתגובה שלכם תרשמו את הדגם המדויק. אני אתחיל. לי יש iPod Classic 80GB והיו לי אוזניות EP-630 אבל הם נהרסו וכרגע אני משתמש באוזניות סטוק. (סבל) לספורט יש לי iAudio G3 2GB שגם הוא אני משתמש עם אותם אוזניות.
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אהלן... אני צריך המלצה לדיוידי... לא משו מטורף בעיקר חשוב שיקרא את כל הפורמטים העיקריים(Divx,Xvid וכו'...) ובכלל עדיך תמיכה כמה שיותר רחבה כי רוב השימוש בו יהיה לסרטים שהורדו ועדיף לחסוך את כל ההמרה... ולכן גם חשוב שיוכל לקרוא כתוביות בקובץ נפרד(לא מובנות) בעברית... שתי דברים שאני רוצה שיהיו אם זה מתאפשר במסגרת התקציב(אבל לא חייב...) זה דבר ראשון אופציה לעדכון קושחה כדי שתהיה תמיכה בפורמטים\גרסאות עתידיות ודבר שני פיצ'ר שיכול לחסוך לי קצת זמן זה כניסת USB... פחות קריטי אבל אם אפשר אז למה לא... דבר אחרון... תקציב!!! כעקרון אני רוצה להשקיע באיזור 300 שקל אם יש חיה כזאת במחיר כזה... אבל, אם מכשיר במחיר כזה יהיה של איזה חברת מדבקה זולה אני מעדיף להשקיע עוד ולקנות משו של חברה …
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, מעוניין לקנות טלויזית LCD לחדר לא כל כך גדול. [4.2 על 2.7 מטר לערך]. חשבתי על גודל של 22 אינץ'. השאלה מה הגודל האידיאלי לחדר בסדר גודל שכזה? ואיזו טלויזיה עדיפה. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
איזה כרטיס קול יותר טוב ? ובכמה.. אני צריך כרטיס קול איכותי לרמקולים 5.1 ערוצים. Logitech G51 תודה לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי,יש לי קיום מסך מחשב מסוג Dell 207WFP רוב השימוש שלי במחשב זה אינטרנט וסרטים,מידי פעם משחקים(אני יכול שנה לא לשחק במשחק ואז לשחק שבוע במחשק אסטרטגיה...) אבל לא אחד אשר יושב לשחק משחקים. מכיוון שרוב הזמן אני רואה סרטים,אני רוצה מסך גדול לסרטים. אני מתכוון להשאר עם שני המסכים במקרה שזה אפשרי,להשאר עם הנוכחי ולקנות טלוויזיה ולחבר אותה בתור מסך שני,ובא לצפות בסרטים. הטלוויזיה לא תחובר לכבלים. היא תשמש רק לסרטים אשר יעברו דרך המחשב. התקציב הוא 4000-4500 גג,יש משהו במחיר הנ"ל אשר באמת יהיה טוב לשימושים האלה? או שעדיף לוותר על זה עד שיהיה תקציב יותר טוב.
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
הכרטיס שלי מחובר כבר ב 3 יציאות אל המערכת (סה"כ 6 רמקולים), מה יתן לי אם אני אעשה את זה בחיבור Spdif, יש לי audigy 2 בכל אופן יש לי כבל spdif, זה כבל עם גיד אחד וסיכוך? שאני מחבר אותו למערכת הוא פועל בסטריאו,שמתי סרט עשית ב powerdvd שיעבוד SPDIF ובכ.קול עשיתי (digital outputs), עדיין סטריאו.
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על: Creative Inspire G380 2.1 טובים/ לא טובים חלשים/ חזקים איכות טובה/ לא טובה מומלצים/ לא מומלצים ובכלל.... אם יש אותם למישהו שיגיד עליהם כמה דברים http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Speakers&model_id=24894 *אל תיגלשו לדבר על רמקולים אחרים, אני רוצה תגובות רק עליהם...
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש את הפלאפון HTC Sensation XE שעובד עם beats Audio אבל אני מתכוון להחליף את האוזניות Beats By Dr. Dre iBeats לאוזניות קשת מסיבה של נוחות. עכשיו מתכניין באוזניות ושמעתי על חברת akg שהוא חזקים ושמעתי על אוזניות akg k430 שעולים באמזון/איביי 40 דולר. אשמח לשמוע להצעות על אוזניות 150-250 שקל (מחירי אמזון/אייבי). תודה מראש לכל מי שעוזר
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אמנם קראתי את המדריך בסטיקי, אך הוא לא עונה לי על כל השאלות. עד לפני יומיים הכל היה בסדר, יש לי לוח של ASUS M2A-VM עם כרטיס HD שהגיע יחד איתו, ובעזרתם שידרתי סאונד החוצה בDTS לרסיבר (של DENON) כאשר הרסיבר היה על הפונקציה של CDR. מסיבות שלא קשורות פירמטתי את המחשב, ועכשיו הוא מוציא לי סאונד רק לאוזניות, או לרסיבר תחת הפונקציה של TV, וגם זה רק בכפוף לטלוויזיה דלוקה, והחמור מכל- הוא משדר לי אנלוגית בלבד. ברור לי מנסיון העבר, שמדובר בהגדרות חומרה (לקבוע לו שישדר החוצה בDTS), ואח"כ לשחק עם הקודקים השונים. בעייתי היא שאחרי הגדרת הREALTEK, אני נדרש להתקין גם קודקים (AC3 FILTER, KLITE CODEC PACK) וגם נגן. אני מעדיף להשתמש בBSPLAYER, אשר כיום מגיע עם מרבית הקודקים עליו. אה-מה-מה,…
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אז המצב הוא כזה: יש לי סכום של משו כמו 3000 שקל אני רוצה לקנות סט של 2 רמקולים ריצפתיים קידמיים 2 אחוריים סנטר וסאב + רסיבר. אני רוצה סוג ששומעים בו מצוייין והוא לא מתקלקל מהר. אם יש הצעות אז בבקשה... : [br]פורסם בתאריך: 11.03.2007 בשעה 23:29:50 שכל אחד ירשום את החברה הדגם המחיר ההויתרונות והחסרונות.
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
1.MIA MIDI 2.M-Audio Audiophile 2496 Sound Card 3.ESI Waveterminal 192 X שלום! רציתי קצת חו"ד על הכרטיסים האלו, זאת אומרת אם הם מספיק טובים לעריכה מיקצועית של מוזיקה וכו'? ואיזה מבין השלושה עדיף,או שיש לכם משהו אחר להציע (זה גם מצוין)! ד"א: שלושתם באותו טווח המחירים של 1300 -+ זה דחוף לי מאוד! תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום כולם! קניתי מחשב חדש וחשבתי שכדאי לי להתחדש גם ברמקולים חדשים אז... עכשיו יש לי מערכת LG LM-M140 שקיבלתי עם המקרר של LG שקניתי... והם סבירים יחסית למשו חינם הם טובים, פחות טובים לדעתי מסוני שהייתה לי... עכשיו אני רוצה מערכת חדשה שגם אותה אני יחבר למחשב וזה בעיקר למוזיקה... והשאלה שלי האם יש מערכת שהמגבר שלה הוא מגבר מנורות? ואם לא אז על איזה מערכת אתם יכולים להמלי. לי בתקציב של 2.5K? עמית
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
במהלך הגלישה באינטרנט נתקלתי במערכת הבאה http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?pid=372&cat=4 אם תוכלו להגיד לי עם היא באמת שווה קניה בתודה רבה
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי קניתי מערכת רמקולים 5.1 LOGITECH X-530 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2059&scat=199&tcat=30 עכשיו הכל עובד טוב אבל יש לי שאלות: 1)בשירים...רק 3 רמקולים עובדים...2 והסאב 2) מה ההגדרות לשמיעה הכי ברורה 3)יש במערכת הזאת (סתכלו בלינק) רמקול אחד קטן שהוא לרוחב...בקושי שומעים אותו..למה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש חנויות בארץ שמוכרות את הדגם הזה? אני מחפש תחליף הולם לX-FI
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
א. אם אני אקנה מערכת רמקולים של שניים עומדים שניים אחוריים וסנטר....ואח"כ אוסיף עוד 2 רמקולים קדמיים מיוחדים לתליה...אפשרי?לא ייגרמו בעיות? ב. על איזה רסיבר טוב עד טוב מאוד אתם ממליצים לי שיוכל להחזיק מערכת רמקולים כמפורט למעלה ביחד עם דיוידי וידאו ממיר וטלוויזיה? הטווח מחיר שחשבתי להשקיע ברסיבר הוא בערך 200 ש"ח אבל זה מכיוון שיש לי מאיפה להשיג במחירי ייבוא....אז תגידו רק דגמים מומלצים שעולים בין 3000-4500 שאותם סביר להניח שאני אשיג בכ-2000...תודה לעוזרים. ג. על איזה חברות רמקולים אתם ממליצים לי או לחילופין על איזה דגם של רמקולים מסויים אתם ממליצים לי? אני מודה מראש לעוזרים....וכל זה נועד כדי לבנות מערכת קולנוע ביתית עצבנית ביותר....כי אני הולך לבנות גם HTPC וזה הולך להיו…
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי H320 ואני רוצה לעשות המרה (RIP) לדיסקים שיש לי ולהכניס את השירים למכשיר. באיזה פורמט הכי מומלץ לעשות את ההמרה? בכמה Kbps? באיזה תוכנה? האם המרה בMEDIA PLAYER בקצב 192Kbps בפורמט WMA תהיה הי איכותית או שעדיף משהו אחר? מה עם OGG? כדאי?
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי לפטופ עם יציאת S-VIDEO ויציאת VGA ומסך טלביזיה עם כניסת S-VIDEO וכניסות של SCART כאשר חיברתי כבל S-VIDEO ללפטופ ומצד שני לטלביזיה והעברתי את הטלביזיה ל AV ולא ראיתי כלום, המחשב בכלל לא זיהה שיש לו עוד צג מחובר לאחר שבדקתי בהגדרות התצוגה. מדובר בלפטופ של IBM T43 אשמח לשמוע הצעות לפתרון הבעיה,
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי חברה אני צריך עזרה חיברתי את הממיר תוצרת סמסונג למחשב עם כבל USB המחשב זיהה את זה והתקין אותו עכשיו השאלה שלי איך אני רואה טלויזיה במחשב.? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אני משתמש בנגן D2 ומאוד מרוצה ממנו אבל האוזניות של iAudio שקיבלתי איתו התחילו לעשות לי בעיות של מגעים (אחת האוזניות עובדת לסירוגין, תלוי בזווית שבה אני מחזיק את הכבל) ובכלל חברים שלי אמרו לי שאי אפשר להנות ממוזיקה בלי אוזניות איכותיות. אז מה שאני מחפש: - אוזניות שלא ייפלו במהלך ריצה ושאר זעזועים - תקציב של עד 500 ש"ח - שיהיו קטנות, שאוכל להכניס אותם בפאוץ' של ה-D2 תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
חברה, כבר כמה זמן שיש לי את הCreative SoundBlaster Audigy 2 ZS Platinum Pro http://hwzone.co.il/reviews/audigyzs/ הכרטיס עובד מעולה יחד עם הHD595 שלי... למרות שגם הלוח אם שלי סחב אותם יפה אין כמו לשמוע את DARK SIDE OF THE MOON בפלאק, בשביל להעריך כרטיס קול טוב (ישן אבל טוב) דבר אחד שלא יצא לי לשחק איתו הרבה זה השלט, איך אני מגדיר אותו כמו שצריך שיוכל לשלוט על הפונקציות של הישומים הרגילים (winamp וכו'...)
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום...לא מזמן קניתי את הכרטיס.... ואני דיי מרוצה...אבל כשאני מנסה להקליט...ההקלטה יוצאת ללא סאונד...ואני לא מצליח למצוא את ההגדרות כדי שיהייה סאונד http://img329.imageshack.us/my.php?image=21137470gn8.jpg http://img379.imageshack.us/my.php?image=80724866nj6.jpg אני מאוד אשמח אם תעזרו לי. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
לעזרתם אודה: 1. הרכישה תתבצע בארה"ב והמסך ישלח במכולה לישראל, אוודא שהמסך יתמוך ב 110v-220v ותדירות סיגנל 50/60 הרץ, האם חשוב לוודא דבר מה נוסף? 2. אשמח לקבל המלצות לטלויזיות לאור הקריטריונים המפורטים מטה. אין לי הגדרת תקציב ספציפית, אנסה להתאים את עצמי לממצאים, אבל אבדוק את הדגמים שתציינו בחנויות בארה"ב ע"מ לבדוק מה פערי המחיר. מרחק צפייה של כ 3 מטרים, מעוניינים בגודל של 65"-75", (היום אנו צופים מהמרחק הזה ב "50 והוא קטן לנו). חשוב שהמסך יהיה 4K (יחובר אליו גם Xbox Series X שהוא 4K), חשוב שהוא יהיה חכם (תמיכה בנטפליקס, הולו, אמאזון פריים, יוטיוב, אפל TV וכו'), המסך יהיה בסלון הבית, חשוב שהמסך יהיה של חברה אמינה וטובה. …
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-