עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by fx-57,

יש לי נגן MP4 מסריח גנרי. ואני רוצה לקנות משהו טוב. אז חשבתי לקנות איזשהו סאנדיסק סנסה E140 עם 1GB מובנה+נרתיק סיליקון ו512MB SD כלול במחיר: 350 ש"ח באופיס דיפו. אני רוצה ללכת לקנות מחר,משהו עד 500 ש"ח ככה,אפשר לחרוג באיזה 100 שקל אם זה באמת ממש שווה. אני מעדיף שיהיה לו אפשרות לצפיה בסרטונים. חובה: חברה נורמלית כמו סאן דיסק. שיהיה לו אפשרות הרחבה בזיכרון לפחות לעוד 2GB. ונראה לכם שאם אני בא לאופיס דיפו ואומר להם על הזיכרון הזה:תביאו לי 1GB אני מוסיף כסף,הם יסכימו? ואני גם רוצה רמקולים ניידים שאפשר גם לחבר אותם לחשמל וגם לתת להם חשמל מסוללות. ראיתי באופיס דיפו רמקולים של סמסונג אם אני לא טועה,ב100 ש"ח והם באים עם סאב וופר,השאלה מה איכותם,אולי אחלה איכות אולי סתם…

• 8 תגובות
    • 636 צפיות
  2. Started by LeM0n^,

אם נניח יש לי על המחשב קובץ AVI ואני רוצה לצרוב אותו ושיראו אותו ב DVD הבייתי שלי, אז לאיזה פורמט אני צריך להמיר אותו (אם בכלל) ואיך אני אמור לצרוב אותו?

3. Started by moses_23,

שלום! יש לי את כרטיס הקול Creative SB!Live 5.1 וכשאני מחבר את המערכת ליציאת ה- DIGITAL OUT אז היא לא פועלת לי...(אין קול) כמובן שאני מגדיר קודם כל שהיציאה תהיה בדיגיטל ולא ברמקולים... האם אני צריך רסיבר או מערכת רמקולים 4.1+ בשביל לשמוע דרך היציאה? אני חייב לציין שמתחילת השירות של הכרטיס(באזור 2002), היציאה לא עבדה... תודה וחג שמח

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  4. Started by no nick,

מחברי הרמקולים הם כאלו: למה המחבר התחתון פועל על ממש שונה? מה היתרון/חסקון של זה?

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  5. Started by Vatos-Locos,

לקריאטיב 2 יתרונות ברורים, הגברה אחת לכל הרמקולים, וחוטים ארוכים לרמקולים האחוריים. מבחינת הגברה אין לי כל כך בעיה מקסימום שמים את שני ה ATP3 על אותו מצב ומגבירים דרך המחשב ובשני סטים של ATP3 אני מקבל איכות יותר טובה (זה בעצם הסיבה שאני לא רוצה להתפשר על הקריאטיב), ו2 סאבים (השאלה אם בכלל שני הסאבים יעבדו ביחד או שנגיד רק הקדמי יעבוד ומאחורה יתקבל רק סאונד מהרמקולים... לא יודע...) כל מקרה מה אתם אומרים? המחיר בערך זהה, וגם ככה יש לי כבר ATP3 אחד.

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  6. Started by roes,

מה אתם אומרים על: Creative Inspire G380 2.1 טובים/ לא טובים חלשים/ חזקים איכות טובה/ לא טובה מומלצים/ לא מומלצים ובכלל.... אם יש אותם למישהו שיגיד עליהם כמה דברים http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Speakers&model_id=24894 *אל תיגלשו לדבר על רמקולים אחרים, אני רוצה תגובות רק עליהם...

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  7. Started by Spirit Crusher,

יש מצב שיצא בזמן הקרוב נגן 10GB או יותר, מבוסס זיכרון פלאש ? (שנה?) משהו שמע על זה במקרה?

8. Started by HWguy,

תראו, יש לי כרטיס קול Creative Audio PCI 128 WDM מאוד ישן. מ2001. הכל עבד לי טוב לא היה שום בעיה עד שהחלטתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס. התקנתי דרייבר חדש והיתה לי בעיה של פינגים גבוהים מאוד באירופה. בישראל יש לי פינג כרגיל סבבה בDOD באירופה יש לי 300-400 ויותר, בעיות FRAMMING וכו...בCS באירופה אין לי בעיות בכלל. לא הבנתי מה הבעיה אז מחקתי את הדרייבר החדש והתקנתי את הישן מאותו הדיסק שקיבלתי אם הכרטיס בהתחלה ונשארה לי אותה הבעיה. ניסיתי כבר הכל :\ בבקשה תעזרו לי אם אתם יכולים זה חשוב מאוד אני לא יכול לשחק :-[

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  9. שלום אני קונה מחשב חדש עם רמקולים Creative Inspire 5200 ורציתי לדעת אם כדאי לקחת כרטיס קול? אני יודע שהרמקולים האלה הם לא הכי איכותיים שיש אז אני ארגיש את ההבדל עם אני איקח Audigy 2 ZS ? השימוש שלי הוא לסרטים ומשחקים, ואם אני לא יקנה אז יהיה לי רק את הכרטיס קול המובנה בלוח אסוס שלי. מה אתם אומרים? כדאי להשקיע 550 שקל?

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  10. איך האיכות של היציאה האופטית ב ABIT NF7-SL? מספיק טובה בשביל מערכת קולנוע ביתי דיגיטלית? אני משתמש ברסיבר YAMAHA RX-V800....

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  11. שלום לכולם! דוד שלי הודיע לי היום שביום שבת בלילה הוא מגיע לארץ לביקור! הוא מגיע מארה"ב ושאל אם אני צריך משהו.. אני רוצה קנות מכשיר שנקרא מולטי-אפקט לגיטרה.. אם למישהו יש מושג איפה בארה"ב אפשר לקנות כזה מכשיר שיגיד לי.. אתרים,חנויות....זה לא קריטי...לא אכפת לו להזמין מהאינטרנט! חיפשתי בכל האתרים הגדולים ולא מצאתי.. בתודה Anas-Nanas דרך אגב אני רוצה לקנות מולטי של ZOOM עוד לא החלטתי אם אם את ה-GFX 5 או את ה707

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  12. חייב חייב לקנות מינידיסקים ריקים לקראת ה hi-md. דרך אגב כמה עולים מינידיסקים ריקים של 80 דקות בקנדה?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  13. Started by Mayhem of Light,

קניתי את הלוח הנ"ל לוח פגז, סכה"כ אני מרוצה ממנו א-ב-ל כרטיס הקול המובנה בעייתי מעט ולעיתים קרובות יש רישרוש, בדרך כלל רק באחד מן הערוצים. נסיונות להחליף רמקולים / לחבר אזניות לא הניבו תוצאות. אשמח אם תוכלו תעזור

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  14. Started by status,

שלומלום! מישהו אולי רוצה לעזור לי ולתת איזו חוות דעת אישית על הסט Altec Lansing AVS300 - 2.1? בעיקר אני צריך על הסאב וופר שלו.. ועוד כמה שאלות 1) איך הסט הזה בהשוואה לCreative Inspire 2500 2.1? 2) אם כבר Creative- האם שווה לחסוך 100 שחים קלים וללכת על ה CREATIVE SBS370 2.1? עד כמה הסאב וופר שלו רחוק מהשניים האחרים? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  15. באופן כללי השימושים של הרמקולים\אוזניות האלו יהיה בעיקר למשחקים ומוזיקה(כמעט ולא סרטים) עכשיו בתקציב של בערך 500 שקל, מה עדיף לי לקנות. אוזניות 5.1 כלשהן(דוגמת הזלמן) או לקחת את הATP3 המוכרים

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  16. Started by BLASTER,

שלום אני רוצה לדעת אם אני מחבר מערכת סטריאו למחשב זה לא יגרום נזק כל שהוא למחשב או למערכת???????? ??? ???

• 7 תגובות
    • 636 צפיות
  17. Started by pringles,

יש לי דיוידי לייט און וכרטיס קול מובנה על לוח gigabyte ga-7vrxp rev 2.0 וולפעמים בחלק בחלק מהסרטים יש בעיות עם הסאונד כאילו יש סאונד והכל אבל יש כאלה הפרעות ככה צצ צצבנוסף לקול המקורי של הסרט למישו יש רעיון

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  18. Started by shaul,

המועמדים העיקרים שלי הם: CARBON, H10, ZEN MICRO MINI IPOD אם נעזוב לרגע את ההיבט הכלכלי(אני יודע הH10 יקר משמעותית מהשאר) מה מהם הכי משתלם?(מבחינת איכות שמע, איכות אוזניות, זמן בטריה) ולא הייתי מתנגד לליריקס(שהH10 הוא היחיד שתומך בו נכון?)

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  19. מה נשמע אנשים ? אני רוצה רמקולים למוזיקה... (2.1) חשבתי על http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=4912 לחבר שלי יש אותם ושומעים סוף הדרך.... ובקשא לכרטיס קול http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=4915 מה אתם אומרים?.. לי זה נשמע באמת מצויין ולחבר שלי יש את זה ובאמת שומעים מצויין... תגובות והלצות בבקשה... וגם זה בידיוק בתקציב שלי.. (1300 שקל) בתודה Rima41

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  20. https://secure5.nexternal.com/shared/StoreFront/default.asp?CS=iriver&BusType=BtoC&Count1=533611476&Count2=450751900&CategoryID=9&Target=products.asp אני חיפשתי אותו המון המון זמן ורק לפני איזה חודש וקצת הם הועילו בטובם לשים את המטען הנ"ל למכירה... הכעייה- הם לא עושים משלוחים לארץ אז צריך : א-לראות אם היבואנים מייבאים את כבר (ארקדיה ) ב. לשלוח מישהו לארה"ב ושייקנה את זה שם... aaaaaa32

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  21. שמתי לב שכשאני עושה שאפל בפעם הראשונה השירים מתנגנים בסדר אקראי, כמו שצריך אבל אחרי שהוא מסיים לנגן את כל השירים הוא מנגן אותם שוב בדיוק באותו סדר של הפעם הקודמת, כלומר אחרי שיר X תמיד יבוא שיר Y ניסיתי להפעיל מחדש את המכשיר, לכבות את מצב השאפל ולהפעיל אותו מחדש ושום דבר לא עזר עוד מישהו נתקל בבעיה הזאת או שזה רק במכשיר שלי?

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  22. Started by yair_gobani,

שבוע טוב לכולם, אני חושב לקנות נגן MP3 (כמו הDOK), ורציתי אולי לקנות גם אוזניות. מה דעתכם על האוזניות RP-HV152 (פאנסוניק) ? האם הן איכותיות ? האם אני ארגיש הבדל ביניהן לבין אוזניות ממוצעות שמגיעות עם נגני MP3 פשוטים ? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  23. Started by dux2,

שלום, מישהו מכיר את החיה הבאה: נגן MP3 נייד שתומך בקריאת דיסקים של DVD (שעליהם צרובים MP3-ים), ללא מסך. אני יודע שקיימים כל מיני כאלה שכוללים מסך, אבל הם כבדים והסוללה לא מספיקה. אני פשוט רוצה מכשיר שיחליף את הדיסקמן הישן שלי, ולא איזה overkill. דודו :s05:

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  24. Started by evman007,

מבקש המלצה למערכת מוזיקה שתכלול רסיבר/מגבר טוב למוזיקה ורמקולים טובים. התקציב-1000 -1300 ככה. כל המלצה תתקבל בברכה. תודה

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  25. Started by Aviko,

שלום!, אני זוכר שלא מזמן שמעתי על סיכונים שמצויים באוזניות ה In Ear למיניהן. מעוניין לדעת האם באמת הן יכולות לפגוע בשמיעה? והאם אוזניות שהן לא כאלה יפגעו פחות? תודה לעוזרים, Aviko

• 1 תגובה
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.