אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
למישהו יש משהו להגיד עליו? אני יודע שהוא עובד עם MusicMatch והבנתי שאי אפשר להשתמש דרכו כהרד דיסק חיצוני מישהו יודע דרך לעקוף את זה?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
התקציב שלי באיזור ה-3500. המטרות שלה יהיו בעיקר: 50% HD 50% Xbox360 תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת אם אני מחבר מערכת סטריאו למחשב זה לא יגרום נזק כל שהוא למחשב או למערכת???????? ??? ???
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
קשה לקלות איתו תחנות האם זה בעייה ידוע במכשירי הMP3? פרט מזה הנגן סבבה ושמתי לו הרחבה של SANDISK 1GB SD
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
יש לי לוח P5B DLX שמסופק איתו מיק מיוחד כזה של אסוס ואני לא מצליח להפעילו, אני די בטוח שמבחינת המערכת היא מכוונת(ווינדוס), האם יכול להיות שכרטיס הקול דפוק כי ברמקולים ואוזניות אין לי שום בעיה.או אולי הכניסה דפוקה מישהו יכול לעזור לי כי זה לוח יקר וזה די מתסכל.תודה
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
היי עידכניתי לפני איזה שנה את התוכנה ומאז הכל עבד מצויין ואז לפני חודשיים הפסיק לעבוד , לא קורא דיסקים אז חשבתי שזה העין אבל כאשר אני מכניס דיוידי מקורי הוא מעלה אותו יופי, אז כנראה הבעיה בתוכנה , בכל אופן אני מעוניין להתקין את התוכנה המקורית ואני לא מצליח למצוא אותה ... תודה
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי טלוויזית LCD של LOEWE, CONCEPT 32. מישהו יכול להסביר לי איך אני מחבר אותה למחשב?! יש לה חיבור VGA, וחשבתי שדרכו זה יהיה אפשרי, הבעיה היא שזה לא עובד, כנראה שאני צריך לשחק בהגדרות של המחשב, או של הטלוויזיה או משהו. מישהו יכול לעזור? אני מנסה כבר המון זמן, ואין לי שום כיוון. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אזז ככה אני ממש לא בעסקי האוזניות, אבל אני מחפש משהו כבד לא IN EAR שיתחבר למגבר מאוד חזק ויתן איכות צליל טובה. התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח אבל באמת אני צריך משהו שיתן ערך לכסף ומבחינת חוזק לא ישבר אחרי חודש. תודה..
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי, יש לי geforce 8800 gts 640MB של חברת Inno 3d ולפי הבדיקות שעשיתי באינטרנט יש לו חיבור S-video 7 pin לא סטנדרטי. http://en.wikipedia.org/wiki/Mini-DIN_connector#7-pin_2 הכל טוב ויפה, רק שהבנתי שיש חיבורים כאלה עם הגבלות שחייבים מתאמים מיוחדים כדי לצפות בוידאו. השאלה שלי זה איך אני יכול לדעת לפני שאני קונה (בסביבות 40-50 ש"ח) אם זה בכלל יעביר וידאו?
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, יש לי במערכת שבסלון סאבוופר ענק (!!) של JBL, נראה ממש איכותי..! אני לא ממש יודע למה, אבל הוא לא עובד. השאלה שלי היא, אם הוא הרבה יותר איכותי מהסאבוופר שמגיע עם המערכת Z5400. הדגם שלו הוא: JBL PSW 1000 זאת התמונה היחידה שמצאתי ברשת. שווה לי לתקן אותו ולשים במקום הסאב של ה-Z5400 או שלא? אדם
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מישהו מכיר\יודע על דבר כזה? ואני צריך שיתחברו לממיר (כאילו חיבורים רגילים של רמקולים לא כמו של המחשב)
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
האם האיפוד שבתמונה , זה איפוד דור רביעי? כי לפי מה שהבנתי בדור רביעי האיפוד נטען דרך המחשב, ולא צריך ספק?- האם זה כך? IPOD20-התמונה: בתודה, מנור
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום חברים , אני בצייד אחר Microlab solo 19 . אם מישהו מכיר\נתקל בחנות שמוכרת אשמח שיעדכן באשכול, תודה.
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע בערך את האוזניות sony mdr-ex81sl אלו הן אוזניות סגורותץ שנכנסות לתוך האוזן עכשיו אני חייב לציין שהסאונד שלהן ממש טוב ובניגוד לדגם הקודם שחלק אהבו אותו חלק שנא אותו בשל טענות על באס מוגזם מדי ומלאכותי מדי פה המצב לא כך בקיצור אין מהלהשוות בין שני הדגמים כמו כן יש להן מן קשת כזאת מגומי ששמים על האוזן שאפילו לחסידי ה earphones לא תפריע ואולי אפילו ימצאו אותה נוחה(כמוני) עכשיו כמובן שיש אוזניות סגורות שנכנסות לאוזן יותר איכותיות בשוק אבל המחיר שלהן כבר קופץ משמעותית הסוני עולים 55$ בעוד שהמקפצה הבאה היא אוזניה של 100$ רק מה נכון לעכשיו אפשר להשיג את האוזניות רק ביפן המשלוח לי לפחות עלה 13 דולר והאוזניות באות עם חוט מאריך מן נרתיק בד כזה דומה לנרתיקי בד של משקפ…
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
ההורים שלי רוצים לקנות טלויזיה LCD לסלון 32-34 אינץ' התקציב הוא עד 3600 אבל אם יש משהו שווה בחריגה קטנה אז גם יתקבל..(אפשר לקבל רק דגם)
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש רמקולים Logitech® X-530 זה טוב?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
מה זה המספרים האלו שיש על הדיסקמנים? כמו 10...40 אני יודע שזה שניות אבל מה הם מייצגות? תודה
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום אני מחפש זוג מדפיים עד 1000 ש"ח שיתחברו למגבר L-30 של לוקסמן (וינטאג') חשוב לי שיהיה תדרים נמוכים טובים כי המערכת לא מתחברת לבאס .. תודה
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מבקש המלצה למערכת מוזיקה שתכלול רסיבר/מגבר טוב למוזיקה ורמקולים טובים. התקציב-1000 -1300 ככה. כל המלצה תתקבל בברכה. תודה
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
ברצוני לחווט מהמחשב לטלויזיה בסלון, בכדי שאוכל לצפות בסרטים השונים אשר במחשב מהטלויזיה.. המרחק בין המחשב לטלויזיה הוא כ10 מטרים.. האם אפשר לעשות את זה מבלי שהאיכות תפגע? גם הצליל וגם התמונה.. האם אתם יכולים להמליץ על קבלים מחברות מסויימות? מה בערך יהיו המחירים.. אני צריך ששני הקצוות של הקבל וידאו יהיו RCA רגיל, והקבל צליל, צד 1 RCA (אדום לבן) צד שני בננה רגילה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני מנסה כבר יותר משבוע למצוא בארץ מקום שמוכר מתאם מתח מיני למיני(זכר לנקבה). אני צריך שזה יוסיף משהו בין 50 אוהם ל75 אוהם להתנגדות. מישהו יודע איפה לקנות, או איך להכין? בתודה מראש, נדב.
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אם לדוגמא יש לי מסך LCD עם רמקולים ויש גם רמקלים אחרים מחוברים שניהם יעבדו ביחד?
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני אקנה קרב את ה H-10 ורציתי לדעתת מהם הצבעים לבחירה ומה לדעתכם הכי יפה ?
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
כבר שבוע אני קורא ביקורות, מחפש בפורומים ועדיין קשה לי להחליט. התקציב הוא כ100$, אני מעוניין להזמין מחו"ל.. ככל הנראה מאיביי. השימוש הוא רק במחשב הביתי, מוזיקה - מכל הסגנונות, קצת משחקים ואולי סרטים פעם ב.. הנוחות די חשובה לי, וקשה לי להחליט אם אני רוצה סגורות או פתוחות אין לי מגבר, יש לי כרטיס מובנה על הלוח (P35-DS3L). חשבתי אולי לקנות כרטיס קול ב100-200 שח, כדאי לי? כרגע הדילמה שלי היא HD555 או HD280 - למה רוב האנשים ממליצים על הHD280? ואיזה יתאימו לי יותר? אשמח לקבל עוד הצעות תודה תודה
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן נשברו לי האוזניות (מסריחות כאלה שקונים ב 50 שקל) אז רציתי לקנות אוזניות חדשות ומכיון שאני לא מבין גדול במוצרי אודיו החלטתי לבקש עזרה אז היעוד של האוזניות הוא משחקים בעיקר וצריך שיהיה מיקרופון (לא באיכות צמרת אבל שלא ישמוע שדחליגכעשח כשאני יגיד משהו עדיף מיקרופון עם NOISE CANCELING אבל לא חובה) צריך גם כבל ארוך כי אני לפעמים מחבר לטלויזיה בלילה כדי לא להפריעה להורים לישון בקיצור אוזניות באיכות טובה (יחסית למחיר) עם מיקרופון וכבל ארוך תודה, עמואל.
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-