עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Sifo Jen,

היי, לאחר שנשברו לי אוזניות הזלמן ה5.1 שלי אני צריך חדשות, ממה שראיתי בחנויות ישנן שתי אופציות אחת זו האוזניות שהיו לי של זלמן והשניות של ג'יניוס. מישהוא השתמש בג'יניוס ויש לו ביקורת עליהן או לחילופין מכיר אופציה אחרת ויותר איכותית משתיים? כרגע אין תקציב, משקיע כמה שצריך. תודה רבה!!!!!.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  2. Started by Swed,

אני צריך המלצה לרסיבר שיכול להוציא סראונד אני ייודע שכמעט כולם יודעים. מחיר עד 1500 שקל עם חריגה קלה. תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  3. Started by yanushka,

בעיקרון, זה בשביל עריכת בפוטושופ. עדיף ימני עליון - משם הסאונד הכי איכותי. בין העוזרים יוגרל סיבוב על בלוסקי.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  4. Started by star010101,

שלום לכל המומחים, קניתי אזניות EP635 של קריאטיב ב-150 ש"ח. אשמח לקבל חוות דעת על המוצר עצמו אם משתלם ואיכותי. תודה רבה ולילה טוב לכולם.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  5. שלום אנשים! אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון: הקדמה קצרה: היה לי כרטיס מסך 7900GT שהשתגע והראה טקסטורות חתוכות ודפוקות,בעזרתם האדיבה של האנשים פה בפורום הבנתי שהכרטיס דפוק ועליי לממש את האחריות. רציתי לעדכן ששלחתי את הכרטיס מסך למעבדה במקום שקניתי והוא אכן התברר ככרטיס תקול(שנה וחצי כנראה עשו את שלהן). הם החליטו להחליף לי לGFORCE 7950GT של חברת INNO3D. http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf7_pcie/7950gt.htm היום קיבלתי אותו חזרה סוף סוף. על מנת שהכרטיס יעבוד כמו שצריך החליפו לי את הלוח אם שהיה לי MSI P965 NEO F7.1 GLAN ללא תוספת תשלום לMSI P35 NEO שאמור להיות יותר מתקדם. http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1215&maincat_no=1 …

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  6. Started by swampfrog,

אני קניתי את הרמקוליים logitech z-640 ואמרו לי שהם תומכים ב dolby digitl יש לי רקטיס קול soundstorm של nvidia שגם תומך בזה אבל אני לא מצליח להגדיר בwizard שהרמקוליים יעבדו לי dolby digital למה??.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  7. כרגע יש לי(5.1) YAMAHA TSS-1 ישן.. מלפני 4 שנים או יותר אפילו.. היא עלתה אז איזה 1500 שח.. אני מעוניין להחליף אותה ל2.1 עד תקציב של 500 שח.. ותגידו לי.. הרמקולים ממש השתפרו עם הזמן? 2.1 של היום עד 500שח יהיו יותר טובים מ 5.1 של אז (מה שיש לי עכשיו היאמה)? תודה 2

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  8. Started by b0nzZ,

משהו שיעבוד כי קראיתי שיש כוננים חיצונים שלא עובדים טוב עם המכשיר התקציב בסביבות ה 300 שקל תודה !

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  9. Started by ariel-ro,

בשעה טובה הורי החליטו לקנות LCD 37 אינץ. אני יודע שTOSHIBA מאוד מאוד טובות. וראיתי טלוויזיה אחת שטפסה את העין שלי. שתומכת בFULL HD. ורזולוציה של 1920X1080 רציתי לשאול את דעתכם עליה. ואם יש אפשרות למשהו יותר זול ואותה רמה גם טוב. http://zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=490870 וגם רציתי לשאול איך הרמקולים שלה? טובים? תודה לכם.

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  10. שלום אני רואה שכולם פה קונים ב 400+ וכו'.. ובטח תגידו לי שזה לא מספיק או משו אבל אני לא אודיופיל בדרך כלל אני משתמש באוזניות הפשוטות של ה15ש"ח אתמול שלי בדיוק נישברו והיום קיבלתי 150 שקל.. אני צריך אותם בעיקר למשחקים ותוכנות דיבור (VENT TS SKYPE ...) וגם מוזיקה אבל בעיקר משחקים ושהיו נוחות. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  11. Started by ELiA,

אני מחפש נגן mp4 עד 700 שקל עם ג'יגה איך זה? : http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=slim1gb&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0&aff=Zap

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  12. Started by MoRtZkInG,

קיבלתי אתמול את הMP70 שלי (דיסקמן עם MP3) מכשיר תקציבי לחלוטין, אבל איכותי מאוד. צג גדול עיצוב יפיפה לדעתי מתעין סוללות נתענות עוצמת סאונד מקסימלי נמוך מעט ושליטה בסאוד בכפתורים ולא גלגלת (שזה יותר נוח לדעתי) אבל בשביל 300 שקל כולל משלוח זה אחלה. בכל מקרה יש לי קצת שאלות אתם יכולים להמליץ לי על תוכנה שלוקחת קיבצי MP3 ומאפשרת לערוך להם את הIDTAG שביחד (אני יודע שWINAMP וMEDIAPLAYER אפשר לסמן כמה קבצים ולערוך ביחד - הכוונה שלי תוכנה שתיתן לי אפשרות לערוך את הפרטים בצורה של רשימה ובלי להכנס להגדרות של כל קובץ בנפרד) ולמישהו שיש את הדגם הזה, אולי הוא יוכל להגיד לי מה קורה אם אני לא רושם 001, 002, 003 ... בהתחלה של השמות קובץ של השירים?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  13. Started by Ystyle,

אהלן, אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה למטרות הקלטה. עכשיו, השאלה שלי היא כזו: האם הכרטיס מאפשר חיבור גם לממיר וגם למחשב, כך שאוכל להעביר את ההקלטות שלי למחשב? יש לציין שהממיר מחובר למסך טלויזיה, אם זה משנה. אם לא אפשרי, האם יש פתרונות אחרים? אם כן אפשרי, אילו כרטיסי טלויזיה בסביבות ה300 ש"ח אתם ממליצים? תודה, יונתן.

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  14. שלום אני מתכנן לקנות בקרוב PS3 ובנוסף גם טלויזית LCD כדי להפיק תמורה די משמעותית. הבעיה שלי היא בתקציב. בכל זאת PS3 ועוד טלויזיה זה לא עסק כל כך זול לתלמיד תיכון, אז אני מתכנן לקנות מסך בגודל 26" בערך. עכשיו אני יודע שבעולם נגני ה-MP3 הנגנים הגנריים הם זבל שכדאי מאוד להתרחק ממנו, אבל השאלה היא האם זה חל גם בטלויזיות? למשל, טלויזיה גנרית (KDF לדוגמה) מול טלויזיה של MAG או LG - האם אני אראה הבדל משמעותי כשאני אשחק ב-PS3? ואני מתכוון רק למשחקים, לא חשוב לי איכות שידור התכנים הטלויזיונים. דרך אגב, Metz זאת חברה גנרית?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  15. Started by 1gnition,

שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש בעל לוח אם Asus P5B. כשפירקתי את המחשב הישן שלי גיליתי שעד אותו הרגע השתמשתי בכרטיס Creative ולא בכרטיס קול מובנה כמו שחשבתי. הדגם של כרטיס ה-Creative הוא CT4810. יש לי כרגע דילמה אם להתקין על המחשב החדש את הכרטיס קול שכרגע הזכרתי או את כרטיס הקול המובנה על לוח האם. כמובן שזה תלוי בשאלה לאיזה מהם ביצועים טובים יותר. אני יודע שזאת שאלה קצת תובענית, אבל בכל זאת אם מישהו יוכל לעזור זה יהיה נחמד. תודה.

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  16. Started by BoA,

ערב טוב אני מעוניין לקנות טלוויזיה חדשה. אני מבקש שתמליצו לי בבקשה על דגם ממולץ שיכיל את הדברים הבאים: /*/ טלוויזיה בגודל 32" אינץ' /*/ שתהיה Full HD /*/ שהמחיר ינוע סביב 4000-4500 אלף שקל תודה

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  17. Started by irounet,

שלום, התקנתי היום את הגירסא האחרונה של התוכנה, הסרט עולה ורץ כמו שצריך אבל כאשר אני מנסה להריץ אותו קדימה עם החצים במקלדת או ע"י לחיצה עם העכבר התוכנה נתקעת ואז מופיע לי סמל מוזר ליד השעון שנקרא ffdshow מישהו מכיר את הבעיה, עזרה בבקשה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  18. Started by aaviran,

יש ברשותי iPod מהדור החמישי, ואני מאוד נהנה כאשר האיקוולייזר על המצב "Treble Booster". כיצד אוכל לשנות את האיקוולייזר במדייה פלייר על המחשב, כך שהסאונד יהיה דומה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  19. Started by parker8,

אני מחפש נגן מוסיקה+נגן סרטים עם נפח גדול... אמנם אני לא אקנה משהו כזה בקרוב... רק רציתי לדעת לידע כללי... IPOD VIDEO או IAUDIO X2? או בגלל משהו אחר? תודה לעוזרים מראש

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  20. Started by gggilad13,

יש לי H320 ואני רוצה לעשות המרה (RIP) לדיסקים שיש לי ולהכניס את השירים למכשיר. באיזה פורמט הכי מומלץ לעשות את ההמרה? בכמה Kbps? באיזה תוכנה? האם המרה בMEDIA PLAYER בקצב 192Kbps בפורמט WMA תהיה הי איכותית או שעדיף משהו אחר? מה עם OGG? כדאי?

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  21. Started by icebreak,

http://www.engadget.com/entry/1234000910057744/ הנה הקו מוצרים החדש של LOGITECH, בין היתר יש שם מערכת 5.1 חדשה עם רמקולים אחוריים אלחוטיים, בהחלט מעניין מה תהיה ההשפעה על האיכות.. http://topmac.blogspot.com/2005/09/new-51-surround-sound-sports-dual.html

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  22. Started by zapa,

שלום לכולם, התקנתי את כרטיס הטלוויזיה PVR 150 (הנפוץ) על התקנה נקיה של VISTA ULTIMATE ויש לי כמה שאלות: 1. כשאני רואה TV דרך ה MEDIA CENTER, התמונה נצפת עם כתמים המופיעים בעיקר בתזוזה, אבל דרך התוכנה המצורפת TV2000 האיכות יותר טובה, איך אני מגדיר שתהייה אותה איכות דרך ה MC ? 2. כשאני מעדכן את ה EPG דרך ה MC לכבלים, חסרים מספר ערוצים (כמו ביפ) וישנם ערוצים שלא מזהה בהם את התוכניות, אם זה קשור, שאר רכיבי המערכת : Q6600 2GB 800 MHZ G33-DS3R GA2600T256H תודה רבה ושנה אזרחית טובה

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  23. Started by ShahafH,

חשבתי לקנות MP3 של Creative כי שמעתי שהם ממש איכותיים בנוגע למדיה ואני צריך שהוא יהיה עם ג'יגה זיכרון. התקציב הוא עד 800 שקל וצריך שהרדיו יהיה מובנה בMP3 ולא באוזניות. תודה.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  24. שלום אני קונה נגן MP3 ואני מעוניין לקנות אוזניות כפתור טובות עד טובות מאוד קודם כל ראיתי שיש בחו"ל את ה Sennheiser MX500W שהבנתי שהם הכי טובות של Sennheiser (אולי יש דגם אחד יותר מתקדם אבל זה כבר מספיק) עכשיו ממה שראיתי בחול זה עולה משהו כמו 13 דולר !, מישהו יודע כמה זה עולה בארץ ואיפה אני יכול למצוא את זה? עוד שאלה האם אלו האוזניות הטובות ביותר שאני אמצא במחיר של 15-20 דולר גג? והאם החוט שלהם מספיק ארוך בשביל להגיע מהכיס לאוזן? ואם לא, מישהו מכיר אוזניות איכותיות שהחוט שלהם כן יגיע מהכיס לאוזן? זה ממש חשוב לי לריצות ולעוד דברים *עריכה* - עכשיו ראיתי שיש את האוזניות האלו SENNHEISER PMX40 neckband headphone ב 14 דולר - איך הביצועים שלהם ביחס לאוזניות MX500 ? (אני י…

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  25. Started by Noririco,

!!!! מה לקנות ??? אין בעיה של תאורה זה צריך להיות מצויין למשחקים fullhd ולסרטים תודדדה

• 0 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים