אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב אני מעוניין לקנות טלוויזיה חדשה. אני מבקש שתמליצו לי בבקשה על דגם ממולץ שיכיל את הדברים הבאים: /*/ טלוויזיה בגודל 32" אינץ' /*/ שתהיה Full HD /*/ שהמחיר ינוע סביב 4000-4500 אלף שקל תודה
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום כולם הרגע קיבלתי icemat sibira משהו חייה אמרו לי שאם אני יחליף את הכרטיס קול o/b epox 8kda3j קיצר realtk אז אני יקבל יותר ביוצעים מבחינת סואנד וגם פחות עומס על המעבד מה אתם אומרים ? כדאי ? איך הכרטיס קול הזה ? האם כדאי אולי לקנות כרטיס קול usb של icemat שאמור להתאים לאוזניות האלה הנה הפרטים Icemat Siberia USB soundcard Surround sound, in your headphones! Be sure that you always have the best sound, no matter where you plug in your headphones. The Icemat Siberia USB Soundcard is a full surround soundcard in a small package. USB: 2.0 Surround sound: Virtual 7.1 Equalizer: 12 channels Jack: 2x3,5mm. USB (cable included) Operating systems: Win XP/Win 2000/Win98/Win…
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איזה תוכנה יש למחשב בשביל שאני יוכל לתפעל את המיני דיסק כשהוא מחובר למחשב. תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני ממש ממש לא מבין בנושא ואשמח אם מישהו יעזור לי, אז ככה: 1.כל כרטיס טלוויזיה מאפשר צפייה של טלוויזיה? או חלק רק עריכה ודברים כאלה? 2.איזה ערוצים נכללים? 3.איזה חומרה צריך בשביל לחבר כ.ט.? צריך מתאמים מיוחדים? 4.מה הכרטיס הכי זול? 5.נגיד ויש לי מחשב סביר. איזה דברים אני צריך לעשות כדי לצפות בטלוויזיה (חוץ מקניית הכרטיס כמובן) 6. איזה חיבור יש בדרך כלל לכ.ט.? 7.הכרטיס בא עם תוכנה ? 8.צריך להיות מחוברים לספק כלשהו כמו הוט או יס? סליחה על כל השאלות אני פשוט בור בנושא הזה...... :s05: ??? תודה רבה למי שיענה.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש ברשותי iPod מהדור החמישי, ואני מאוד נהנה כאשר האיקוולייזר על המצב "Treble Booster". כיצד אוכל לשנות את האיקוולייזר במדייה פלייר על המחשב, כך שהסאונד יהיה דומה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי H320 ואני רוצה לעשות המרה (RIP) לדיסקים שיש לי ולהכניס את השירים למכשיר. באיזה פורמט הכי מומלץ לעשות את ההמרה? בכמה Kbps? באיזה תוכנה? האם המרה בMEDIA PLAYER בקצב 192Kbps בפורמט WMA תהיה הי איכותית או שעדיף משהו אחר? מה עם OGG? כדאי?
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי לפטופ עם יציאת S-VIDEO ויציאת VGA ומסך טלביזיה עם כניסת S-VIDEO וכניסות של SCART כאשר חיברתי כבל S-VIDEO ללפטופ ומצד שני לטלביזיה והעברתי את הטלביזיה ל AV ולא ראיתי כלום, המחשב בכלל לא זיהה שיש לו עוד צג מחובר לאחר שבדקתי בהגדרות התצוגה. מדובר בלפטופ של IBM T43 אשמח לשמוע הצעות לפתרון הבעיה,
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת מערכת סאונד לסלון . רשימת קניות : סט רמקולים STORM דגם : FLASH ואת המגבר הזה: מגבר PRO AUDIO דגם: AV-1060 זאת ה אופצייה הראשונה.^^^ וזאת השנייה: מערכת סטריאו מיני LG דגם: LM-3020 אני לא יודע מה לבחור. ובאופצייה הראשונה אני לוקח את הרמקולים של הסראונד למחשב לחדרd. ;D יש אבדלדיי גדול במחיר אבל האם הבדל של600שקל שווה? את זה? ---EDIT--- עוד משאו אני לא ראיתי שכתוב שם ב אופצייה הראשונה ברמקולים שזה 175 וואט RMS זה RMS נכון?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
היום חיברתי רדיו טייפ חדש לאוטו ביחד עם אח שלי, לא היה קל. בקיצור קנתי כבר כבל של ראש בננה וראש רגיל (כמו זה בין המערכת למחשב או מערכת-דיסקמן) אז זה לא עובד עכשיו לפני מה שהבנתי אני צריך כבל של צאנגר זה כבל שיש לו חיבור רגיל משני הקצוות עכשיו אני צריך לדעת אם יש לו שם מיוחד או משהו כזה עזרה בבקשה. אם תעזרו אני יספר משהו מצחיק שקרה לנו (טעות אנוש)
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
באופן כללי השימושים של הרמקולים\אוזניות האלו יהיה בעיקר למשחקים ומוזיקה(כמעט ולא סרטים) עכשיו בתקציב של בערך 500 שקל, מה עדיף לי לקנות. אוזניות 5.1 כלשהן(דוגמת הזלמן) או לקחת את הATP3 המוכרים
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מבקש המלצה למערכת מוזיקה שתכלול רסיבר/מגבר טוב למוזיקה ורמקולים טובים. התקציב-1000 -1300 ככה. כל המלצה תתקבל בברכה. תודה
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
!!!! מה לקנות ??? אין בעיה של תאורה זה צריך להיות מצויין למשחקים fullhd ולסרטים תודדדה
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מה נשמע אנשים ? אני רוצה רמקולים למוזיקה... (2.1) חשבתי על http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=4912 לחבר שלי יש אותם ושומעים סוף הדרך.... ובקשא לכרטיס קול http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=4915 מה אתם אומרים?.. לי זה נשמע באמת מצויין ולחבר שלי יש את זה ובאמת שומעים מצויין... תגובות והלצות בבקשה... וגם זה בידיוק בתקציב שלי.. (1300 שקל) בתודה Rima41
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין איזה איכות אני רוצה להקליט ב XDIV יש אפשרות לתת 400KBS אפשר יותר מה מתאים ואיזה רזולוציה של קופטור ממקור של PAL איכות שקיבלתי לא משהו משהו יש אתר \מוסג שמסכם את הדברים האלה ?
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מה הכיכדאי ליקנות? http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&DB58893=129102&DB26647=26967 :) :D > :o
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי מה נשמע שוב? קניתי היום creative audigy 4 se 7.1 אחכ הלכתי לחנות "צליל", בסופו של דבר החלטתי ללכת ה- HD 514, הכרטיס עלה לי 300, האוזניות 360. (האוזניות עלו יקר?) א) רציתי לדעת איך האוזניות?(למוסיקה הן מדהימות..) ב) האם ל- sennheiser יש אוזניות סראונד מה שניקרא? (אני צריך את האוזניות בעיקר למשחק - לשמוע אם באים מלמעה, למטה, צד וכו'..) ג) כניראה זו הייתה טעות סתם ככה ללכת לחנות ולבחור אוזניות בלי ידע מוקדם,( בנתיים אני לא מרוצה מהסאונד במשחק..), יש לי זכות להחזיר להם את המוצר ולקבל אחד אחר תוך 14 יום? היה שם גם HD 210, גם היו ממש נחמדות, אבל הן עלו 350 וזה ניראה לי ממש יקר לאוזניות שנחשבות לדגם ישן.. אבל האם הן יועילו לי יותר מבחינת הסאונד במשחק?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מנסה לעשות clone לקודי לסטרימר שיאומי חדש שבא עם אנדרואיד 11. משתמש באפליקציה Send Files to Tv לא מצליח להיכנס לספרייה הנכונה בסטרימר שיאומי. שנמצאת בData הבנתי שאנדרואיד 11 לא מאפשר גישה לספריית Data. ולכל תת הספריות שם. יש דרך לעקוף את זה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6586 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6584
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
איך מבחינים ועורכים השוואות בין רמקולים? כאילו איך יודעים אילו רמקולים יותר טובים מרמקולים אחרים?? אני מדבר על Stereo, רמקולים ריצפתיים. אני לא מומחה גדול , רק רוצה ללמוד :-\
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
המדף שהחזיק את המערכת של אחותי נפל והמערכת שלה הגיעה למקום אליו הולכים כל המספרים שמחולקים ב0. אני מחפש לה מיני מערכת חדשה, לא משהו משוכלל רק משהו שיספיק להשמיע דיסקים ורדיו ויחזיק הרבה זמן, אשמח להמלצות. תקציב בכותרת.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני שומע מוזיקה מסוג היפ הופ על וליום 4 והבאס עומד על 50 הסאב מרעיש כזה ,הרעש מגיע יותר מהקופסא אני חושב. אם מישהו ניתקל בזה להגיד לי! יש לי חבר שיש לו אותה המערכת ואין שום בעיה אפילו על וליום 6. ואני מאוד מרוצה מהרמקולים האלו.
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
התקציב הוא עד ל1200-1300 מטלבת בין החברות denon ימאהה SHERWOOD וניראה לי פיוניר אבל לא ניראה לי שיש להם רסיבר במחיר הזה בקיצור היה לי רסיבר של JVC RX-5032 ואני לא רוצה להתקרב לדבר הזה אני רוצה משהו שנותן באס עמוק ואיכות טובה אם יש 6.1 בתקציב הזה זה יהיה עוד יותר טוב מאשר 5.1 תודה מראש על ההמלצה!
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
לאחרונה הסוללה של המכשיר שלי דיי סיימה את חייה, המכשיר לא עובד יותר מחצי שעה ורציתי לשאול אם מישהו פה החליף לעצמו סוללה לפי המדריך הזה ? הבעיה שלי היא שאני כרגע עדיין בחו"ל (תאילנד) ובגלל שימוש אינטנסיבי יחסית בחצי שנה אחרונה שאני מטייל בה ובטח בגלל שהטענתי יותר מידי הבטריה הלכה רציתי לדעת אם מישהו קנה את הסוללה שממליצים במיסטיק ריבר? האם הם שולחים לארץ? האם יש בארץ מאיפה להשיג בטריה טובה שתחזיק יותר מ- 20 שעות על ה- H340? גם אני לא ממש בטוח אם כל הסיפור הזה לא מסובך מידי לעשות לבד (כל ההתעסקות עם הכבל של הבטריה וכו) ואולי פשוט אני ישלח לבנדה את המכשיר לתיקון וזהו שאני יחזור (מישהו יודע כמה הם לוקחים על ההחלפה ואיזה בטריה הם שמים?) אשמח לכל מידע בנושא
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בטלויזיה LCD שתהיה משתלמת וסביב במחיר בכותרת. חשוב לי בעיקר צפייה בטלויזיה ותמיכה ב HD. ושאלה נוספת: האם מומלץ לקנות מחנויות כמו מחסני חשמל וכו?. תודה בן
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום, לפני חודש וחצי- חודשיים קניתי מחשב חדש מלוג'יק פי סי , ואיתם רמקולים חדשים (ATP3), עד לפני כמה זמן הכל עבד נהדר, בהתחלה העיגול הזה שאיתו מגבירים\מנמיכים את הווליום נהיה כזה חלש והייתי יכול קצת להזיז אותו וכשאני כזה מזיז אותו טיפה למטה זה פתאום מגביר מאוד את הווליום. עם הבעיה הזאת עוד הסתדרתי, אבל עכשיו הרמקולים מתחילים לעשות כזה רעש טרררר (לא יודע איך להסביר במילים) והטרררר נהיה חזק\חלש ככל שמגבירים\מחלישים את הווליום, על זה אני כבר לא יכול להבליג, זה מעצבן, מוציא מריכוז ואני לא יכול ככה.. אם אני יפנה ללוג'יק הם אמורים להחליף לי את הרמקולים? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-