עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Antigo,

אז ככה יש לי 8800GTS 640MB ו - LG 37LC53 ואני מנסה לחבר ביניהם בעזרת קבל DVI-HDMI (לכרטיס מסך עצמו יש שני חיבורי DVI ולאחד מהם כבר מחובר מסך DELL 2007WFP), הבעיה שהטלויזיה לא מגיבה לחיבור ורשום כל הזמן NO SIGNAL. מה שמוזר הוא שהמחשב דווקא כן מזהה את הטלוויזיה כי ב- NVIEW DISPLAY SETTINGS מופיע LG TV לצד המסך ואני יכול לבחור מצבים שונים כמו למשל DUALVIEW ואז לשנות אז הרזולוציה ורפרש רייט של הטלוויזיה - אבל זה עדיין לא עוזר..

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  2. Started by issac,

לילה טוב, יש ברשותי מחשב נייד פשוט של HP וטלוויזיה 32 אינץ' של LG. אני מעוניין לעשות קצת קריוקי, כך שהשירים יתנגנו מהמחשב לטלוויזיה (HDMI), גם הליריקה וגם הסאונד. העניין הוא, איך אני משלב מיקרופון? (עוד אין לי אחד, מתכוון לרכוש) האם פשוט לחבר אותו למחשב וגם הסאונד שלו יעבור לטלוויזיה דרך ה-HDMI? ואם כן האם האיכות תהיה ברמה ממש ירודה? פתרונות יתקבלו בברכה, אפשר גם להציע משהו אחר שנראה לכם כעדיף. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  3. שלום, אני מתכנן לקנות LCD 42" בנוסף להחליף DVD ממש ישן שלא קורא דיסקים כמו שצריך ובזמן הרצה של סרטים מופיעים ריבועים על התמונה, וגם לחבר מחשב ישן לטלוויזיה. אני רוצה לקנות מערכת רמקולים 5.1 שאני אוכל לחבר לטלוויזיה, למחשב וDVD או לפחות למחשב ולDVD כדי להינות מהסאונד בסירטי DVD וHD. יש רמקולים כאלה? כיצד אני עושה את זה?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום, היום הגיעה אלי הטלויזיה FUJICOM FJ3201W. אני יודע שהיא אחת הפשוטות ואני לא מצפה ממנה לתמונה מדהימה אבל לפחות תעזרו לי בבקשה לחבר אותה נכון כדי להוציא את התמונה הטובה ביותר. בהתחלה חיברתי אותה למחשב עם כבל HDMI-DVI והאיכות היתה פשוט זוועה!!! ישר התבאסתי רצח והיתי בטוח שזה ככה, ואז ניסיתי לחבר אותה עם חיבור COMPONENT (בננות 3 ירוק אדום כחול) ורואים באמת יפה ;D הפעלתי סרט ב 720P ובאמת אהבתי את התמונה. אבל מה מרגיז זה שאני לא מצליח לכוון את הגודל של המסך כי התמונה קצת גדולה מהסך ולא רואים הכל. אז השאלה שלי היא למה רואים חרא בחיבור |HDMI? (האם איכות הכבל משפיעה? זה הרי דיגיטאלי) ובחיבור YES אין הרבה ברירות זה או RCA או SCART , מה עדיף? ועוד דבר, כאשר ניסיתי להפ…

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  5. אני ינסה להסביר קצת יותר למה אני מתכוון... המצב המצוי כרגע: כבל האודיו של המארז מחובר ישירות לכרטיס הקול המובנה בלוח (שאינו מאופשר בביוס). המצב הרצוי: יש לי כרטיס קול אודיגי 2 שבו אני משתמש ביום יום, אני מעוניין לחבר את הכבל של המארז עם היציאות של הסאונד והמיקרופון בקידמת המארז ישירות אל האודיגי 2 (החיבור של האוזניות ישירות אל כרטיס הקול מאחורי המחשב לא נגיש ), כיצד אני יכול לעשות זאת? תודה לעוזרים, אלעד. [br]פורסם בתאריך: 1.01.2009 בשעה 21:59:47 לכל המעוניין, הספקתי למצוא את התשובה בגוגל (הכנת מתאם):http://audigy2zshowto.blogspot.com/ תודה לכל מי שניסה לעזור. אגב, יש מספר שיטות אבל זו השיטה הכי נחמדה שמצאתי, אם אתם יודעים איפה ניתן לקנות מתאם כזה מוכן מראש אשמח לדעת.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  6. Started by Stick2it,

יש לי כ. מסך GF8600GT שיש לו יציאת S-VIDEO רכשתי כבל s-video לs-video. איך אני גורם לסרטי DVD להופיעה על הטלוויזיה? משתמש בVISTA. המצב הכי טוב שהגעתי אליו הוא שרואים על הטלוויזיה את המשך שולחן העבודה אבל יש שתי בעיות עם זה. 1. הרזולוציה המינימלית שאני יכול לקבוע היא 600 על 800 ולדעתי טלוויזיה רגילה עובדת על פחות. 2. אני לא מצליח לראות סרטים על המסך טלוויזיה ורק על המחשב. איך אני גורם לסרט להופיע על הטלוויזיה ולשולחן העבודה להשאר על המחשב? בבקשה תעזרו לי, תודה!

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  7. שלום, אני מקבל בעוד כשבוע ציוד חדש והמידע בביקורות קצת בלבל אותי בנוגע לחיבור הכבלים בינהם, לכן אני צריך מדריך קצרצר. הציוד : A.C. Ryan Playon!HD Mini Streamer Microlab Solo 7c יחוברו לטלוויזיה 32LG33R, מן הסתם של LG.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by LTE,

שלום לכולם, ברשותי כרטיס קול Creative X-Fi Surround 5.1, אשר מחובר עם כבל אופטי, ניסתי בכל דרך שאני יודע לגרום לו להוציא למגבר בעזרת הכבל הזה סאונד מכל סוג באם זה DTS או סתם סטריאו. השתמשתי בתוכנת AC3FILTER ניסתי לשחק עם ההגדרות גם שלו וגם של הנגן VLC או power dvd, אך לא צלחתי במשימה. החלפתי כבל וידאתי שהאור האדום עובר בכבל ויוצא שיחקתי עם ההגדרות של המגבר למיטב ידיעתי אך עדיין לא הצלחתי. אני אשמח אם תוכלו לכוון אותי במה עלי לעשות או מה לוודא שמוגדר כמו שצריך ? :s05: בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  9. Started by elad2k,

יש לי במחשב כרטיס קול של אודיגי 2 עם יציאה spdif (חיבור של בננה כזו) וכרטיס אונבורד איכותי עם יציאה אופטית (לוח ABIT AN8) ורסיבר בסלון. יש לי בעיה לחבר בין השניים עקב מרחק של 6 מטרים. יש לכם רעיון איך אפשר לחבר בין השתיים בצורה דיגיטלית? יש כבלים באורכים הללו? תודה לעונים, אלעד.

10. צריך עזהר בחיבור המגב והאקוולייזר לממיר ולמחשב בצורה הנכונה ביותר... מדובר במגבר ONKYO ישן אחד שעושה את העבודה מעולה TX-82 אקוולייזר דיגיטלי של ROTEL דגם RE830 וזוג רמקולים רצפתיים של JBL דגם TLX6 אז ככה הם מחוברים בחיבור סטיראו המגבר לא יודע שום דבר אחר... יש בו רק 4 חיבורים לחיבור של סטיראו של 4 רמקולים הוא מחובר מהממיר לאקוולייזר לחיבור OUT שלו ממנו הוא מחובר למגבר מחיבור IN לחיבור CD במגבר... אני חייב עזרה כיצד לחבר אותם הכי טוב שאפשר לקבלת עוצמה ואיכות אופטימליים!!! 1.איך לחבר את זה הכי נכון למחשב עם כרטיס קול סאונד בלסטר לייב 5.1 לא שזה עוזר כי זה עדיין יהיה רק 2 רמקולים 2.לחבר את זה לממיר הדיגטלי שלי

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  11. שלום לכולם, אתחיל בזה שאני חדש בפורום ובמידה ואני רושם במקום הלא נכון עמכם הסליחה אמשיך בבקשת עזרה. קבלתי היום מערכת קולנוע ביתי JVC RX5022V ו Peerless S-150 (יחסית פשוטה וישנה אבל בחינם). יש לי כמה שאלות באיך לחבר את כל הסיפור, ופה אבקש את עצתו של המומחה. 1. איך לחבר את הסאב למגבר? 2. לאן הכי כדאי לחבר את הממיר yes maxHD ובאיזה חיבור הכי טוב? 3. לאן הכי טוב לחבר לפטופ שמתחבר לטלויזה בחיבור HDMI? אני מניח להוציא RCA מהTV למגבר או ישירות מהלפטופ? או משהו אחר? מצ"ב תמונות המגבר והסאב אשמח להכוונה. תודה רבה, אלכס

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי, אני מנסה לחבר את המחשב בו זמנית למגבר סטריאו וגם לרמקולים של מחשב, אבל המחשב מאפשר לשמע לזרום רק לאחד מהם. במחשב הישן עשיתי זאת בהצלחה - היה WinXP מחובר בכבל קואקסיאלי S/PDIF ובאותו זמן גם חיבור פלאג של PL 3.5 שיוצא לזוג רמקולים. ניתן היה לשמוע מוזיקה בו זמנית גם דרך המגבר וגם דרך הרמקולים של המחשב. במערכת החדשה לא הצלחתי. אגב, כאשר אני מחבר את הפלאג PL 3.5 של הרמקולים של המחשב, קופץ מסך ששואל מה חיברתי. האפשרויות הן: קו נכנס מיקרופון נכנס אוזניות רמקול קדמי יוצא רמקול אחורי יוצא רמקול מרכזי/סאבוופר יוצא רמקול צדדי יוצא המערכת: לוח אם: gigabyte H55M-S2H דרייבר אודיו: RealTek HD Audio מערכת הפעלה: Windows 7 חיבור למגבר: S/PDIF out - optical חיבור לרמק…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי מערכת Panasonic sc-xh333 וטלוויזיה LG 42LE4500 איך אני מחבר את המערכת לטלויזיה? יש לי גם מחשב שמחובר לטלויזיה ואני רוצה שהמחשב גם יהיה מחובר למערכת...איך אני עושה את זה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by shai25,

יש לי כ.מסך ישן מסוג FX5200 עם יציאת DVI וLCD עם כניסה של HDMI, אם אני יחבר את הכ.מסך מהיציאה של ה DVI ל LCD בכניסה של ה HDMI אני יקבל את מלוא האיכות או בגלל העובדה שהכ.מסך הוא ישן יהיו בעיות?(ה LCD עובד ברזולוציה של 1333X768 ותומך ב 1080P ואני רוצה לנגן סרט ב 1080P) אם הכ.מסך לא מהווה בעיה , רציתי לדעת האם אפשר להשתמש ב LCD כתור מסך מחשב והאם יראו כמו בעבודה עם LCD שקונים במיוחד למחשב (הLCD עם ניגודיות של 1:5000 ו5 MS) תודה רבה לכל מי שיכול לעזור

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  15. יש לי טלוויזיה LCD 37 מסך רחב של טושיבה. עד היום כשחיברתי את המחשב שלי (כרטיס מסך X1950pro) הכרטיס זיהה את הרזולוציה של הטלוויזיה, התאים את הרזולוציה למסך, והתמונה נפרסה על כל המסך. היום כשחיברתי את המחשב לטלוויזיה התמונה נשארה "מרובעת" ולא התפרסה על כל המסך, כך שבצדדים היו חלקים שחורים, כאילו הרזולוציה לא תואמת את המסך. כמה עובדות חשובות: 1. הרזולוציה שהכרטיס מסך והמאפיינים בדסקטופ הציגו היו זהים: 1360x768 כמו הרזולוציה הטבעית של הטלוויזיה. 2. לא עידכנתי את הדרייבר (v7.5) מאז הפעם האחרונה שחיברתי את המחשב לטלוויזיה 3. ניסיתי גם להפעיל את הATI TOOLS ולשים את הרזולוציה של המסך אבל זה גם לא עבד. (ATI TOOLS לא עובד אצלי אוטומטית, אלא רק כשאני פותח אותו) 4. ההגדרות בטלוויזיה …

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  16. Started by 7278608,

היי יש לי מחשב DELL INSPERSION 7720 17R ועד היום הייתי משתמש בו לצפייה ב 1080P, עכשיו שקניתי טלווזיה 4K ואני מגדיר לו שיעבוד דרך הרחבה אז הוא נותן לי את המסך השני עד 1080P הכי הרבה, במחשב יש לי שני כרטיסים אחד של אינטל 4000 והשני הוא NVIDIA M650, כמובן שקניתי כלב HDMI 4K בנוסף, אך עדיין הרזולוצייה המקסימלאית שלי היא 1080P, יש לכם אולי איזה שהוא רעיון איך בכל זאת אני יאכל לראות ב 4K ? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by winner100,

שלום לכולם, יש ברשותי כבר מספר שנים רסיבר מעולה (לדעתי..) של חברת DENON דגם 1905. כיום הוא מחובר בצורה אנלוגית למחשב באמצעות כבל RCA, שתיי יציאות מהרסיבר עד למחשב יציאה אחת. היום נתקתי בטעות את היציאה בזמן שהרסיבר היה מוגבר יחסית מאוד גבוה וקבלתי סוג של "צעקה" לדוגמא כמו שמקריבים מקרופון לרמקול פועל. אבל יחסית מאוד חזק בגלל שהייתי על עוצמה יחסית גדולה. הכל בסדר, לא עושה רושם שמשהו קרה אבל יש לי הרגשה שהיצאה פחות חזקה. (היצאה במחשב) נתתי לעוד כמה מחברי הבית לבדוק ולדעתם זה בסדר אבל אני חושב שצריך להגביר יותר בשביל לשמוע חזק (במחשב!) בכל אופן לשאלה: אני רוצה "לעזוב" את היציאה אנלוגית (RCA..) שאיתה אני עובד כמה שנים ופשוט לעבור ליציאה דיגטלית או אופטית, אני לא מבין גדול בחתו…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by nir567,

אהלן! 1. למה אני לא לרואה את המסך של המחשב שלי על הטלוויזיה(LCD 26" של גרונדיג, חדשה ואני מתלהב!!) אחרי שאני מחבר את המחשב מה s-video ל scart של הטלוויזיה? 2. איך אני משיג תמונה יותר ברור ויותר חדה במעבר מהמחשב לטלוויזיה? ישנן אי אילו הגדרות במחשב\טלוויזיה שצריך לשנות? תודה!!

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  19. שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד מסוג acer travelmate 5720 ואני רוצה לחבר אותו למסך מסוג LG 32LG32R. החיבור במחשב והטלויזיההוא חיבור vga. כשאני מגדיר בהגדרות תצוגה אז אני רואה רק את הרקע של ויינדוז. אם למישהו יש פיתרון אני אשמח. תודה.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  20. Started by Mega_D,

שלום מקווה שזה לפורום הנכון כוון שזה נוגע לכל התחומים. אני מתכנן לקנות מחשב טלביזיה 3D ורסיבר חדש. בנוסף, יש לי כבר מקרן. (אני מצרף שרטוט קטן של תצורת החיבורים הרצויה) לצורך התכנים מהמחשב הסאונד והתלת מימד, כמובן שהמחשב יחובר ב HDMI 1.4 למגבר ומשם לטלביזיה. הדילמה שלי בקניית המגבר היא לגבי חיבור המקרן עם הסאונד: א. האם המחשב (דרך אותו הכרטיס מסך) יוכל להוציא תמונה ביציאת ה DVI ובו בזמן להוציא את הסאונד ביציאת ה HDMI ? או לחילופין, האם המגבר יודע לקבל את הסאונד מה HDMI בכל מקרה למרות שאני ישדר וידאו מ ה DVI ? או שאין דרך כזו ואני אצתרך לקנות מגבר עם שתי יציאות HDMI, אחת לטלביזיה ואחת למקרן ? ב.במידה ואצתרך לחבר בין המגבר (HDMI 1.4) למקרן (HDMI 1.3), האם זה…

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  21. חיברתי מיקרופון(בשביל משחקי רשת) ולא שומעים דרכו כלום. כנראה צריך לסמן איפשהו V או משהו כזה. פעם כשהייתי מחבר כל דבר, היה קופץ חלון כזה בכדי לאשר שאכן חיברתי את מה שהמחשב חושב שחיברתי, והיום זה כבר לא קורה. בכל מקרה, איך אני מפעיל את המיקרופון? אני כרגע בתצורה של 5.1 אם זה משנה.(ויסטה, דרייבר soundmax black hawk) תודה. הסתדרתי, אפשר לנעול.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  22. שלום, חיפשתי פה קצת בפורום אבל מכיוון שהאילוצים שלי פה הם קצת שונים מהמקרים שמצאתי אני בכל זאת צריך עצות. קניתי טלויזיה חדשה של Marantz- LCD עכשיו, בתצורה הקודמת הממיר של HOT מחובר דרך הוידאו לטלויזיה (כבל אנטנה) מהממיר יצא כבל Composite (הצהוב אדום לבן) לכיוון ה DVD (הצהוב מיותר כמובן) מ- ה- DVD יצא כבל Composite (צהוב אדום לבן) לכיוון ה TV לצורך צפייה ב DVD כמובן. עכשיו, בטלויזיה החדשה שקניתי הקומבינה המסובכת הזאת לא עובדת טוב בכלל, ניסיתי בכל מיני וריאציות ורואים ממש רע. התצורה הכי טובה הייתה שחיברתי את ה Composite ישירות מהממיר לטלויזיה אבל אז אני כמובן מפסיד: א. אין לי עוד מקום לחבר את ה DVD ב. הוידאו יוצא לגמרי מהמשוואה כי אין לו שום תקשורת עם הממיר. אני רוצה את עצת…

• 8 תגובות
    • 5.7k צפיות
  23. שלום, רכשנו טלויזית SAMSUNG 40C5000 (לא רעה כלל) יש לנו בבית ממיר (לא יס או הוט) עם חיבור HDMI מאחור וחיבור אופטי יש רסיבר KENWOOD עם חיבורים אנלוגים וחיבור אופטי אחד (בטלויזיה גם קיים אגב) עכשיו הסוגיה : איך אני מחבר את המערכת בצורה כזו שהסאונד יתקבל מהמערכת ולא מהרמקולים בטלויזיה?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Fungus Funk,

הרגע יצא ממני טכנאי הכבלים וחיבר לי את הממיר בצורה רגילה לטלויזיה רגילה, אך הנני רוצה לחבר את הממיר למחשב. יש לי יציאה נוספת בכרטיס מסך ל - DVI .. כידוע לי אני צריך כבל HDMI ל - DVI אך אני שוקל לקנות כרטיס טלויזיה תומך HDMI מהי הדרך האופטימלית לחבר את הממיר למחשב? והאם אפשר לקבל המלצה לכרטיס טלויזיה המתאים לי ואם אני מחבר אותו ב - DVI האם זה בעייתי מבחינת הסאונד? *יש לי כ.קול X-FI Extreme Music אשר מחוברים אליו רמקולים 5.1

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום הבאתי ממיר עידן פלוס hyundai 1617 עד עכשיו היה לי ממיר יס שהיו מחוברים אליו כבל hdmi לטלויזיה והכבלים אדום ולבן למערכת (מערכת של 5 רמקולים וסאב). יכולתי לראות תמונה בטלוויזיה ולשמוע אודיו דרך הטלוויזיה ודרך הרמקולים של המערכת גם. עכשיו אני רוצה שיהיה אפשר אותו דבר עם הממיר של עידן. מה שעשיתי זה ניתקתי את ה hdmi מהיס וחיברתי לעידן וניתקתי את האדום לבן מהיס וחיברתי לעידן. הבעיה - שומעים רק מהטלוויזיה ולא מהרמקולים של המערכת. המערכת מכוונת ל aux כי ככה זה עבד לי ביס. לשנות לאחרים כמו d.in לא עזר. בהוראות של העידן כתוב לי שהפלט אודיו הוא דיגיטלי. יש לו יציאת spdif קואקסאלי ויש לו גם מקום לחבר אדום לבן. אז חשבתי לקחת כבל ולחבר מה spdif של העידן לכניסה אופטית של המער…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.