עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Rule The Pc,

אהלן אני חושב על לקנות או את הPX100 או PX200 או KOSS PORTA PRO את הפורטה פרו אני שמעתי כבר בחנות בדיזנגוף סנטר עכשיו אני רוצה לדעת אם הPXים יותר טובים ממנו.... אתם יכולים לעזור לי ולהביא השוואות או ביקורות טובות כי אני מוצא רק זבל בגוגל תודה

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  2. אהלן חברה. אני רוצה לקנות טלווזית LCD בגודל לפחות 21 אינטץ,ובסביבות ה2000 שקל (עדיף כמה שפחות),ורצוי רמקולים מובנים. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  3. Started by piro,

A friend of mine wants to buy a portable, flash-based mp3 player and he is thinking of getting the Creativ muvo Slim. I promissed I'd look around and check what're the reviews on it. so, what say you?

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  4. Started by uzi123,

שלום, אני מקווה שאני שואל בפורום הנכון... הבנתי ממישהו שהכי פשוט והכי איכותי להמיק קלטות וידאו ישנות ל-DVD זה באמצעות מכשיר DVD מקליט. רציתי לדעת מה הפרמטרים שאני אמור לחפש בכזה מכשיר (או איפה אני יכול לקרוא על זה..?) ראיתי שהמכשירים של APEX יחסית זולים לעומת pinoneer ו-LG, אבל אמרו לי שהמכשירים של pioneer למשל איכותיים יותר כי הקידוד שלהם ב-reltime טוב יותר מזה של האחרים. - האם זה נכון? אני אשמח להמלצות והכוונה, מבחינת תקציב חשבתי על משהו עד 1000 ש"ח - זה ריאלי? תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  5. יש לחבר שלי רמקולים של חברת JVL, אני מעריך שהם בני 20 שנה בערך לפי הצבע של העץ וגם לפי מצב הפטיפון שבא איתו (נרכשו באאותו זמן). הרמקולים עצמם דומים בגודל שלהם לJBL L110 (לא בחנתי אותם מקרוב כי הם תלויים בגובה 3 מטר). אני רוצה לדעת אם הרמקולים שווים משהו (בדיקה כמובן), אין לי כרגע מגבר שאני אוכל לחבר את הרמקולים (אולי רק עוד חודש)... מישהו מכיר את החברה הזאת? חיקוי של JBL או מקור ?

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  6. Started by matvey99,

אני צריך את עזרתכם כי עוד כמה שעות אני יוצא מהבית לקנות אוזניות חדשות. עד עכשיו אני תמיד השתמשתי ב HEADSET ואני חושב הפעם ללכת על אוזניות ומיקרופון בנפרד לאחר שאמרו לי שאוזניות בלי מיקרופון בדרך כלל יותר עמידות ואיכותיות (תקנו אותי אם אני טועה) אז אני מחפש אוזניות קשת שיביאו לי דיי חוייה כשאני שומע מוזיקה או רואה סרטים ושלא יעלו יותר מ200 שקל כי עוד חצי חודש אני חייל קרבי ואני כמעת לא יראה את הבית ואני לא רוצה לבזבז הרבה כסף על דבר שלא יהיה בו הרבה שימוש. ד"א חשוב לי גם שהם לא יהיו ממש אטומות וגם אם הם כן אז שלא יהיו מבד בפנים תודה.

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  7. Started by Fighter,

הממ שלום אני מעוניין לקנות אוזניות סטריאו למשחקים חשבתי אולי sennheiser hd 201 אני צריך שהאוזניות יהיו קשת, סטריאו ושהדיוק בצלילים יהיה טוב תודה

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  8. נכנסתי לאתר של אקווה והתקשרתי לטלפון שמופיע שם,הטלפון אינו תקין כל מי שרכש את המגבר יכול בבקשה לשיםפה\הודעה פרטית את הטלפון?

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  9. מחפש מערכת סטריאו מיני קומפקטית או זוג רמקולים לחדר, עד 500 שח -(אפשרות לחריגה עד 100 ש"ח) כעקרון פחות חשוב העיצוב(עדיפות לגודל קטן) והעיקר זה שישמעו צלילים נקיים וחדים. אשמח להמלצות תודה

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  10. רציתי לקנות מפה H340 כי פה הכי זול (אלא אם כן מישהו יראה לי יותר זול מזה) אבל אני לא מכיר את החנות... מישהו קנה מהם? http://ksp.co.il/hmain.php

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  11. היי לכולם יש לי בעיה קלה עם המערכת ברכב להלן פירוט הרכיבים: מקדימה טוויטרים של BOSE 250W עם קרוסים מובנים, רדיודיסק JVC - KG420 עם מפענח 24BIT מגבר JBL - GTO4060 4 ערוצים עם קרוסים מובנים LP HP ו-BASS EQ רמקולים אחוריים JBL CS3169 210W 3WAY סאב JBL CS1204T 1000W הבעיה שכל סוג מוסיקה בין אם רועש ובין אם זו מוסיקה שקטה יש הפרעות לא מוסברות בסאונד ניקיתי את העין באמצעות דיסק ניקוי ואפילו כיוונתי את המגבר ואת הHU מחדש. הורדתי את ה-AMP GAIN של המגבר גם סאב וגם לאחוריים, האחוריים מחוברים לקרוס של הHP והסאב לLP עם BASS EQ. ועדיין אני לא מצליח להבין מאיפה מגיעים הרעשים, ניתן לאפיין את הרעשים או כרעשי הקלטה או כ"חרחורים" מהרמקולים, יש למישהו מכן רעיון או הצעה איך להתגבר ע…

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  12. Started by rollita,

שלום, כרטיס הקול שלי לא מזוהה לאחר פורמט למחשב ואיבדתי את דיסק הדרייברים. כיצד אני יכול למצוא דרייברים מתאימים? בדיסק שאבד לי הנתיב המוביל לדרייברים של כרטיס הקול היה בספריית: PCI228 עוד נתונים: הלוח אם שלי הוא Micro Star מודל MS-6309 והצ'יפסט הוא Apollo Pro עפ"י גוגל יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אבל ביציאת המחשב יש לי רק 4 ערוצי אודיו בלבד השייכים לכרטיס ה- PCI (שלא מזוהה...)

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  13. אני שמעתי הרבה אנשים אומרים פה חיבור דיגיטלי ואין לי מושג מה זה אז אם תוכלו להסביר לי אני מאוד אשמח... ועוד שאלה יש לי כרטיס 5.1 ONBOARD AC97 של REALTEK שבא עם הABIT AI7 שלי. יש לי מערכת רמקולים 4.1 של LUXEON (כן לא משהו אבל בתזרים המזומנים הבא אני אתפרע על משהו טוב) בעקרון הסאב הוא סאב אקטיבי, וכל הרמקולים מתחברים אליו אבל בשביל 4.1 אמיתי אני מאמין שצריך לחבר את הרמקולים לפלאגים המתאימים בכרטיס קול. מה שעשיתי זה: חיברתי עם מפצל את שני הרמקולים הקדמיים לחיבור של הרמקולים הקדמיים. כנ"ל עם האחוריים ואת הסאב חיברתי לכניסה של סנטר\סאב. וזה פשוט לא עבד... ניסיתי לחבר שוב את הרמקולים לסאב ואת הסאב לכל כניסה אפשרית עד שזה עבד בכניסה של הרמקולים הקדמיים. יש למישהו רעין מה לעשות? …

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  14. שלום יכול להיות שזה לא שייך לפה, אבל אני מאמין שאת התשובה אני אמצא פה. אני רוצה לצלם את עצמי מנגן במקלדת אורגן אבל אני רוצה את הסאונד של כרטיס הקול ז"א ללא מיקרופון. וזה משתי סיבות . 1 הסאונד של כרטיס הקול הוא איכותי יתר . 2 אני רוצה לצלם מאוחר בלילה כשאני עם אוזניות מבלי להפריע לאף אחד. יש לי מצלמה של לוג'יטק וכרטיס קול של ESI תודה

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  15. Started by manga05,

שלום לכולם, הרסיבר שימש אותי רק לשלושה דברים פשוטים : 1. לשמוע שירים במחשב (דרך כבל PL to 2xrca) 2. לחבר את הטלויזיה לרמקולים 3. לשמוע רדיו מודל רסיבר : Rotel AM/FM Stereo Receiver AX-850 הרסיבר היה מחובר לשני רמקולים גדולים רצפתיים של חברת Wharfedale עם הנתונים הבאים : Model number 308 (or 306 - hard to see) nominal impedence (ohms) : 8 amplifier requirement (no clipping) : 15W to power handling Power handling (programme) : 85W sensitivity (2.83v @1m) anecholc : 92 Frequency range min to max : 40hz to 25khz cabinet internal volume (litres) : 21 drive units : bass (mm) : 200 mid (mm) : 110 treble (mm) : 20 Maximum SPL (dB) : 111 המערכת הזו החזיקה 20 שנה (ואני קיבלתי אותה…

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  16. אוקי אז זה עבד לי על SIS ad1888 soundmax על ASUS P4SP אבל אני בטוח שאפשר להשתמש בזה בכל מצב מה שעושים: נכנסים ל "לוח בקרה">> "התקנת חומרה">>החומרה מותקנת>>להתקין ממקום מסויים>>ואז לנסות בתיקייה של הדרייבר שהורדתם הנה קישור: http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us זה ב ASUS עובד 100% תנסו תגידו אם יצא לכם..מקווה שעזרתי כאן להרבה מפרמטים למיניהם..

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  17. הייתי לפני שנתיים בתערוכת קולנוע ביתי ואודיו לרכב שהתרחשה במלון דויוד אינטר קונטיננטל, תערוכה מדהימה. רציתי לדעת אם מישהוא יודע מתי התערוכה הבאה? ואיפה היא תתרחש? תודה

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  18. Started by Rench,

יש לי iaudio z5l חדש דנדש - מהיום!!!! אבל אני כבר חוטפת התמוטטות עצבים איך זה שבמדריך כל הזמן מראים תיקייה שקוראים לה music ולי פשוט אין אותה!!!!! ו...ו... בכלל- אנשים טובים שטכנולוגיה לא מפחידה אותם- אני צריכה עזרה.... -אל תצחקו עלי בבקשה- יש אנשים שמחשבים וכאלה פשוט מפחידים אותם, וגם הפחד שכל צעד שאני עושה בטח הורס את המכשיר.... אני אפילו לא מצליחה להבין איך אני ממירה את הדיסקים שלי לmp3 ומה לעזזל ההבדל בין שתי התוכנות המצורפות.... אם מישהו מחובר-> בבקשה HELP!!!!!!!!!!!!!!!!

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  19. אז ככה יש לי LCD של LG דגם 37LC53 אני רוצה לדעת איך כדי לי לחבר את הממיר של הוט לLCD האם דרך סקרט לסקרט או סקרט ל 3 בננות צהוב אדום ולבן? או בדרך אחרת עם כבל אחר תודה מראש!

20. Started by THE FOX,

בהמשך לשירשור: http://www.head-fi.org/forums/f4/very-brief-impressions-all-headphones-youve-heard-413826/ רשמו את רשמיכם מאוזניות שיצא לכם לשמוע.

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  21. Started by amit_amit,

שלום כולם! קניתי מחשב חדש וחשבתי שכדאי לי להתחדש גם ברמקולים חדשים אז... עכשיו יש לי מערכת LG LM-M140 שקיבלתי עם המקרר של LG שקניתי... והם סבירים יחסית למשו חינם הם טובים, פחות טובים לדעתי מסוני שהייתה לי... עכשיו אני רוצה מערכת חדשה שגם אותה אני יחבר למחשב וזה בעיקר למוזיקה... והשאלה שלי האם יש מערכת שהמגבר שלה הוא מגבר מנורות? ואם לא אז על איזה מערכת אתם יכולים להמלי. לי בתקציב של 2.5K? עמית

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  22. Started by yosisharaby,

שלום, יש לי טלוזיה פלזמה 32" של NORMANDE עכשיו כשאני רוצה לחבר אותה בכבל VGA מכרטיס מסך עם יציאות DVI ומתאם מDVI לVGA נכנסתי להגדרות של הכרטיס מסך ובחרתי ב Dual View ולא ראיתי כלום בטלויזיה לאחר מכן עשתי ריסטרט ואיך שמחשב התחיל לעלות אחרי הצפצוף התחלתי לראות את הטעינה של הוינדווס בטלויזיה אך שהמחשב עולה לשולחן העבודה פתאום אין תצוגה והמסך משחיר. ניסיתי לחבר על מחשב אחר עם כרטס מסך 5200FX וזה עבד בלי הגדרות. במחשב הנ"ל יש כרטיס מסך 7600GT 256MB תודה.

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  23. Started by tomer512,

[table][tr][td]*מרחק צפייה: 3.6 מטרים *טווח מחירים - תקציב [ כולל חריגות ]: 3000-3500 אני מחפש טלוויזיה לסבתא שלי בשביל סרטים.[/td][/tr][/table]

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  24. Started by tomerw,

שלום לכם, אני בבעיה ברשותי לוח אם 8RDA+ עם כרטיס קול מובנה Realtek ALC650 AC97 עכשיו אני מעוניין לקנות רמקולים 5.1 שאני אוכל לנצל עם הכרטיס קול הזה... אני יודע שהוא לא משהו אבל זה מה שיש לי כרגע הרמקולים בעיקר למשחקים, מוזיקה וסרטים ושהתקציב לא יחרוג מה-2,500 שקל תודה לכל מי שיושיט יד ויעזור :-)

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  25. Started by gandolf,

שלום אני בעל מערכת קריאטיב אינספיר 4.1 עכשיו הרמקול הימני אחרוי הפסיק לעבוד משום מה האם למישהו יש פתרון אולי יודע למה זה קרה הוא פשוט לא מגיב כול שאר הרמקולים בבדיקה אינדוידואלית עובדים רק הוא לא עובד

• 2 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים