עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, אני מחפש סט 6 רמקולים למערכת קולנוע ביתי לסלון בגודל ממוצע. התקציב לרמוקליםבלבד בלי מגבר הינו עד 3500 שח... חשבתי על משהו בסגנון של: http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=9319&ref=Zap הרמקולים נראים אחלה אבל אני ממש לא מבין בעסק הזה יותר מדי אז חשבתי לשמוע הצעות של אנשים שמבינים בזה קצת יותר ממני אשמח לשמעו את דעתכם על הרמוקלים הנל או על מה אתם ממליצים בתחום המחירים הנל.

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  2. Started by _daFink,

ערב טוב, אני רוצה לחבר את הPS3 למסך מחשב, ואם אני קונה כבל HDMI TO DVI ע"מ לעשות זאת, אני משער שלא יהיה לי סאונד... (המסך שלי Samsung SyncMaster 740BF) פיתרון? (יש לי גם מערכת סטריאו ליד הPS3 והמחשב, אם זה עוזר איכשהו לבעיה)

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  3. Started by Sifo Jen,

היי, לאחר שנשברו לי אוזניות הזלמן ה5.1 שלי אני צריך חדשות, ממה שראיתי בחנויות ישנן שתי אופציות אחת זו האוזניות שהיו לי של זלמן והשניות של ג'יניוס. מישהוא השתמש בג'יניוס ויש לו ביקורת עליהן או לחילופין מכיר אופציה אחרת ויותר איכותית משתיים? כרגע אין תקציב, משקיע כמה שצריך. תודה רבה!!!!!.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  4. Started by monya2007,

שלום לכולם לא מזמן קראתי על הפורמט FLAC אבל לא הבנתי איפה אני מוריד שירים בפורמט כזה מישהוא יכול אולי להרחיב לי בנושא הזה?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  5. Started by night-fire,

ממצב אחים שלי?!?! אממ רציתי לשאול אם מישהו כאן ממליץ לי על נגן mp3 בערך ב-200-350 שח ,אפשר להתגמש קצת... גם אני קצת חיפשתי פה ושם וראיתי את זה: http://www.hacupon.co.il/_Pics/CouponAv.gif http://www.hacupon.co.il/_Pics/CouponAv.gif מה אתם אומרים? יש לכם מה להציע לי? תודה.

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  6. Started by tsachi,

האם לכרטיס flyvideo2000 של life view יש יציאה של וידאו...? ואיפה אני יכול למצוא תוכנה לכרטיס ודרייבר מעודכנים

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  7. Started by navk2,

מחפש טלוויזית LCD עם איכות תמונה כמה שיותר טובה, עדיף בלי מריחות שיהיה לה רמקולים מובנים ( לא חשוב איזה). עכשיו יש לי שאלה, אם הטלוויזיה תיהיה HD אבל לא ישדרו אלייה ב HD אז יהיו בעיות ? כי ניראה לי שעד שיהיה לי בבית HD יהיה לפחות שנתיים.. אה, צריך שיהיה לה אופצייה לתלייה, תודה !!

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  8. Started by KoDkOd,

שלום,אני מעוניין בעזרתם למציאת דרך להקליט מוזיקה שאנשים מנגנים באיכות טובה,ולהעבירה למחשב. אם למישהו יש דרך\תשובה\רעיון אני ישמח מאוד. תודה וחג שמח

9. Started by RazKadar,

יש לי בעיה יש לי רמקולים Creative Inspire 2.1 2500 Speaker הנה אתר עם מפרט עליהם http://us.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=461 ובזמן האחרון הם קופצים לי, אני שומע שיר והוא קופץ וזה לא בעיה בשיר שמעתי המון שירים בכולם זה קורה אותה תופעה, אני לא יודע אם הבעיה היא מהמחשב אם הוא נתקע או משהו וזה גורם לקפיצות כאלה תקיעות בשיר, או שזה הרמקולים בעקרון הם רמקולים ממש טובים ויש עליהם ביקורות טובות, עד היום הם היו טובים מאוד לא יודע מהקרה להם אם זה עוזר אז לפני איזה כמה שבועות חיברתי אותם לכבל מעריך של rca כדי לתלות אותם על הקיר אבל הם עבדו טוב עדין אחרי שתליתי אותם ורק בימים האחרונים זה קורה מה אתם ממליתצים לפרמט את המחשב ולראות אם הבעיה…

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  10. ואפשר לחבר אותו למערכת קולנוע ביתית ?

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  11. יש לי SIBERIA V2 USB ויש לי גם רמקולים של CREATIVE עכשיו שמתי לב שאני לא יכול להפעיל את שניהם בו זמנית בדקתי בלוח הבקרה והעניין הוא שאי אפשר לעשות שני DEFAULT DEVICE מישהו יודע אם יש איזושהי אפשרות ששניהם יפעלו בו זמנית? ובנוסף מישהו יכול להמליץ לי על רמקולים טובים (כולל באס) ב 100-150 ש"ח

12. Started by GbeTech,

מה קורה אנשים... אני מנסה לפתוח קובץ WAV ומופיעה לי הבעיה הזאת: קודם זה http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/1.jpg ואחרי כמה שניות http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/2.jpg זה בחיים לא קרה לי, יש לי כבר שנתיים בערך את חבילת הקודקים K-Lite Codec Pack 2.70 Full Beta. מה לעשות? להסיר ולהתקין חבילה אחרת?

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  13. מה נשמע? רציתי לדעת מה נחשב למחיר הגיוני +- לקניית ipod mini דור ראשון (4gb)? הציעו לי את המכשיר, כבל למחשב, מתאם ac, שני iskins כאשר אחד במצב כמעט חדש והשני טיפה קרוע. עכשיו הסיבות שבגללן אני מתלבט הן שעל גבי המכשיר יש מספר שריטות (דבר מובן בהתחשב בכך שהמכשיר אינו חדש אך בכל זאת), הסיבה השניה שיותר מטרידה אותי היא שהמכשיר היה מחובר לאורך זמן לחשמל שלפי מה שזכור לי מהדורות הקודמים של ה ipod זה דבר שפגע בחיי הסוללה. הייתי מעונין לשמוע מה את דעתכם והאם הקניה משתלמת, תודה.

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  14. Started by MoRtZkInG,

קיבלתי אתמול את הMP70 שלי (דיסקמן עם MP3) מכשיר תקציבי לחלוטין, אבל איכותי מאוד. צג גדול עיצוב יפיפה לדעתי מתעין סוללות נתענות עוצמת סאונד מקסימלי נמוך מעט ושליטה בסאוד בכפתורים ולא גלגלת (שזה יותר נוח לדעתי) אבל בשביל 300 שקל כולל משלוח זה אחלה. בכל מקרה יש לי קצת שאלות אתם יכולים להמליץ לי על תוכנה שלוקחת קיבצי MP3 ומאפשרת לערוך להם את הIDTAG שביחד (אני יודע שWINAMP וMEDIAPLAYER אפשר לסמן כמה קבצים ולערוך ביחד - הכוונה שלי תוכנה שתיתן לי אפשרות לערוך את הפרטים בצורה של רשימה ובלי להכנס להגדרות של כל קובץ בנפרד) ולמישהו שיש את הדגם הזה, אולי הוא יוכל להגיד לי מה קורה אם אני לא רושם 001, 002, 003 ... בהתחלה של השמות קובץ של השירים?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  15. Started by barak19876,

ראיתי שיש נגן חדש ל iaudio רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו שווה לקנות או שזה סתם חרא iAudio A2 20GB וראיתי במפרט שלו שהוא יכול להקרין כתוביות של קבצים של SMI מישהוא מכיר את הקבצים האלה ומאיפה אני יכול להשיג סוג של כתוביות כאלה לסרטים ואם אוליי להעביר את סוג הקבצים של הכתוביות שיש לי לסוג הזה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  16. Started by as_aviram,

שלום ביצעתי פורמט למחשב ודיסק התקנת הדריבר של כרטיס הקול לא טוב כרטיס הקול שזוהה אצלי הוא Device Audio : 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) AC'97 Audio Controller אשמח ואם תמציאו לי דריבר או מאידך איזה שהוא לינק בברכה הודה לכם מאוד

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  17. שלום עם כה מצאתי בשתי חנויות בלבד את הכרטיס קול ?X-Fi XtremeGamer Fatality ב KSP ובנועה מחשבים חיפשתי בעוד חנויות אך לא מצאתי את גרסה זו האם הם קיימים בעוד חנויות? תודה עריכה: האם אילו אותם דגמים? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3875 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6586

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  18. Started by tk_mc,

תגידו... אילו נגנים יש עם מקום של 512 מגה בייט, דיי טובים, והם עד 560 שקל?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  19. Started by תמיד מחייך,

שלום רב, רציתי את עזרתכם בקניית אוזניות מארה"ב. התקציב הוא עד 65 דולר והשימוש הוא במחשב וב-XBOX. דגש נוסף הוא שהן יהיו אוזניות רגילות ולא IN-EAR.

20. אהלן, אני מחפש רמקולים 2.0 בעדיפות לכמה שיותר קטנים. בעיקר לסרטונים ביו-טיוב ומשחקי מחשב התקציב שלי הוא 250-300 ש''ח. תודה.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  21. Started by ExploiT,

שלום כולם הרגע קיבלתי icemat sibira משהו חייה אמרו לי שאם אני יחליף את הכרטיס קול o/b epox 8kda3j קיצר realtk אז אני יקבל יותר ביוצעים מבחינת סואנד וגם פחות עומס על המעבד מה אתם אומרים ? כדאי ? איך הכרטיס קול הזה ? האם כדאי אולי לקנות כרטיס קול usb של icemat שאמור להתאים לאוזניות האלה הנה הפרטים Icemat Siberia USB soundcard Surround sound, in your headphones! Be sure that you always have the best sound, no matter where you plug in your headphones. The Icemat Siberia USB Soundcard is a full surround soundcard in a small package. USB: 2.0 Surround sound: Virtual 7.1 Equalizer: 12 channels Jack: 2x3,5mm. USB (cable included) Operating systems: Win XP/Win 2000/Win98/Win…

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  22. Started by irounet,

שלום, התקנתי היום את הגירסא האחרונה של התוכנה, הסרט עולה ורץ כמו שצריך אבל כאשר אני מנסה להריץ אותו קדימה עם החצים במקלדת או ע"י לחיצה עם העכבר התוכנה נתקעת ואז מופיע לי סמל מוזר ליד השעון שנקרא ffdshow מישהו מכיר את הבעיה, עזרה בבקשה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  23. שלום, אני משתמש בתוכנת Voice לצורך משחקי רשת - TeamSpeak למי שמכיר. הבעיה היא שבקונפיגורציה הנוכחית אני סובל מ- Echo עצבני ביותר והדרך היחידה להוריד אותו היא להנמיך את הווליום ואז צריך לשחק עם זה שעה בשביל למצוא את העוצמה שלא תיצור echo אבל לא תהיה נמוכה מדי. הקונפיגורציה הנוכחית שלי היא כזו: כרטיס קול: sound blaster live Value רמקולים: Cambridge Soundworks 4.1 מיקרופון: Yoga Headset (מיקרופון בלבד) מערכת השמע מספקת אותי כרגע ככה שאני לא ממש מעונין לקנות כרטיס קול ו/או רמקולים חדשים. על פי הבנתי יש לי כמה אפשרויות: 1. להשתמש בדרייורים של KX project - זה פותר את הבעייה אבל זה פתרון לא אלגנטי ונוטה לסיבוכים. 2. לקנות אוזניות/מיקרופון USB 3. להשתמש בכרטיס קול המובנה ככרטיס נ…

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  24. איזה נגן יענה על שלושת רשימות התנאים הבאות? (כל רשימה מדורגת מהחשוב לפחות חשוב) המראה של המוצר ממש לא חשוב לי חובה: 0) בין 1 גיגה ל 4 גיגה 1) איכות סאונד מעולה 2) חיי בטריה ארוכים 3) קטן 4) קל 5) נוח לתפעול 6) קל להחזיק 7) מוצר עמיד ובעל חיים ארוכים נחמד אם יש אבל לא הכרחי: 1) רדיו 2) אפשרות הקלטת קול ו line in 3) אפשרות לשמיעת פורמטים כמו ogg vorbis ו wma 4) equlizer 5) פנס 6) אפשרות להרחבת זיכרון חשוב שלא יהיה: 1) מסך גדול וצבעוני 2) touch screen 3) אפשרות להצגת סרטים 4) המון אפשרויות שלא חשובות לנגן סאונד (ע"ע ipod) אני לא בטוח לאיזו רשימה לשייך את השימוש של בטריה או טעינת של הנגן עצמו.

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  25. Started by aaviran,

יש ברשותי iPod מהדור החמישי, ואני מאוד נהנה כאשר האיקוולייזר על המצב "Treble Booster". כיצד אוכל לשנות את האיקוולייזר במדייה פלייר על המחשב, כך שהסאונד יהיה דומה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.