אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
קניתי לבן-דוד שלי סרט dvd ובטעות קניתי אחד בלי תירגום... אז הורדתי לו מהאימיול גירסא עם תירגום מובנה בפורמט .mpg אבל משום מה אני לא מסוגל לנגן אותו באף תוכנה מישהו יכול בבקשה לעזור? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
נכנסתי לאתר של אקווה והתקשרתי לטלפון שמופיע שם,הטלפון אינו תקין כל מי שרכש את המגבר יכול בבקשה לשיםפה\הודעה פרטית את הטלפון?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן אז מי שיכול לתת לי לינק הכי מתקדם לגירסא קוריאנית... ועוד כמה שאלות... עכשיו התפריט שלי באנגלית ואני רואה בשירים עברית הפוכה..אם אני מתקין קוריאנית אני ימשיך לראות ככה או שאני יראה הכל אנגלית או דברים מוזרים חחח? האם זה פוגע במכשיר או באחריות? תודה מראש... איתי...
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי מה עדיף לי לקנות. תודה
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, התקנתי היום את הגירסא האחרונה של התוכנה, הסרט עולה ורץ כמו שצריך אבל כאשר אני מנסה להריץ אותו קדימה עם החצים במקלדת או ע"י לחיצה עם העכבר התוכנה נתקעת ואז מופיע לי סמל מוזר ליד השעון שנקרא ffdshow מישהו מכיר את הבעיה, עזרה בבקשה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום קראתי בכל מיני מקומות שאנשים מחברים תממיר ב Usb למחשב יש לי את החיבור חיברתי למחשב עכשיו המחשב אומר לי שיש חומרה חדשה אבל אין לו דרייבר השאלה שלי היא איך אפשר שיראו את מה שהממיר משדר? תודה לעוזרים לא ידעתי אם זה קשור לפורום הזה אז אם לא תעבירו בבקשה
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום עם כה מצאתי בשתי חנויות בלבד את הכרטיס קול ?X-Fi XtremeGamer Fatality ב KSP ובנועה מחשבים חיפשתי בעוד חנויות אך לא מצאתי את גרסה זו האם הם קיימים בעוד חנויות? תודה עריכה: האם אילו אותם דגמים? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3875 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6586
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
איך הם בהשוואה? גיסי קנה את ה AUZENTECH והוא אומר שהם מצויינים, ומסוגלים לקודד AUDIO (הוא גם טוען שהX-FI לא יכול לקודד) בכל אופן איך הם אחד מול השני?
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם. ההורים שלי רוצים לרכוש DVD מקליט שיחליף את הוידאו הישן והטוב..(או שלא כלכך..) הדרישות שלו שלא יהיה יקר מידי, השימושי העיקרי יהיה הקלטה וצפיה.. מן הסתם.. תכונות שאני צריך: העדפה שיקליט ל + ולא רק ל -. העדפה לביטול פרסומות. העדפה להמלצה ממישהו שיש ברשותו/מכיר מכשיר והוא שמח/לא שמח. חשוב לי האמינות של ההקלטות מאוד. לא לטווח ארוך אלא לטווח הקצר. אני יודע שבטוח שיש אנשים שיש להם בפורום כי חיפשתי ויש 100 ת'רדים עם בקשות המלצה עם 0 תגובות.. תודה רבה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לחבר את המחשב שלי למערכת 5.1 של LG (המערכות המשולבות-DVD+רסיבר). כיום יש כבל אחד שמחבר בין שתי המערכות: כבל אודיו פשוט-צד אחד PL - למחשב(כניסה אחת מתוך 6 שיש בפאנל האחורי), צד שני RCA למערכת (זוג אחד-אדום ולבן). מצב זה מאפשר לי לקבל את הסטריאו אך לא את ה-5.1, כפי שהסקתם אני מניח השאלה שלי היא פשוטה-מה היא השיטה הכי כדאית להעברת 5.1 מהמחשב למערכת? אני מבין שיש התקנים אלחוטיים אך כרגע אני בתקופת צמצומים, אז אשמח לקבל הצעות יותר זולות. דרך אגב-אין לי יציאה אופטית-לא המחשב ולא במערכת. אשמח לשמוע פתרונות, תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש כרטיס טלוויזיה פשוט ע"מ להציג תכני טלווזיה בחיבור RF. אפוא, הינני פונה אליכם בבקשה להמלצות לכרטיס אשר יציג את השידור בצורה מניחה את הדעת על המסך DELL 2407 שברשותי. תודה על העזרה, שמואל
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות בקרוב PS3 ובנוסף גם טלויזית LCD כדי להפיק תמורה די משמעותית. הבעיה שלי היא בתקציב. בכל זאת PS3 ועוד טלויזיה זה לא עסק כל כך זול לתלמיד תיכון, אז אני מתכנן לקנות מסך בגודל 26" בערך. עכשיו אני יודע שבעולם נגני ה-MP3 הנגנים הגנריים הם זבל שכדאי מאוד להתרחק ממנו, אבל השאלה היא האם זה חל גם בטלויזיות? למשל, טלויזיה גנרית (KDF לדוגמה) מול טלויזיה של MAG או LG - האם אני אראה הבדל משמעותי כשאני אשחק ב-PS3? ואני מתכוון רק למשחקים, לא חשוב לי איכות שידור התכנים הטלויזיונים. דרך אגב, Metz זאת חברה גנרית?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום אני צריך לחבר את הרמקולים של המחשב שלי לעוד 2 מקורות (XBOX 360 וממיר של YES -- כן, אני יודע שזה לא יעבוד שם בלי מתאם נוסף של ה3.5MM למשהו אחר אבל אני מתכנן לקנות גם את המתאמים הנחוצים). צריך בעצם מיקסר שאני מחבר אליו תקע אחד של 3.5MM וניתן לבחור בין 3 מקורות ויש לו 3 שקעים/תקעים (לא בטוח מה זה אמור להיות) תודה
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
התקציב שלי לרכיבים הוא כ: 300-350 ביחד. תוכלו לתת לי המלצות ? לגבי רמקולים חשבתי על logitech s-220 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=694477 מה דעתכם על הרמקולים האלו ? מה אתם ממליצים לגבי מצלמת אינטרנט שיהיה בה גם מיקרופון . תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני משתמש בנגן D2 ומאוד מרוצה ממנו אבל האוזניות של iAudio שקיבלתי איתו התחילו לעשות לי בעיות של מגעים (אחת האוזניות עובדת לסירוגין, תלוי בזווית שבה אני מחזיק את הכבל) ובכלל חברים שלי אמרו לי שאי אפשר להנות ממוזיקה בלי אוזניות איכותיות. אז מה שאני מחפש: - אוזניות שלא ייפלו במהלך ריצה ושאר זעזועים - תקציב של עד 500 ש"ח - שיהיו קטנות, שאוכל להכניס אותם בפאוץ' של ה-D2 תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אני ממש ממש לא מבין בנושא ואשמח אם מישהו יעזור לי, אז ככה: 1.כל כרטיס טלוויזיה מאפשר צפייה של טלוויזיה? או חלק רק עריכה ודברים כאלה? 2.איזה ערוצים נכללים? 3.איזה חומרה צריך בשביל לחבר כ.ט.? צריך מתאמים מיוחדים? 4.מה הכרטיס הכי זול? 5.נגיד ויש לי מחשב סביר. איזה דברים אני צריך לעשות כדי לצפות בטלוויזיה (חוץ מקניית הכרטיס כמובן) 6. איזה חיבור יש בדרך כלל לכ.ט.? 7.הכרטיס בא עם תוכנה ? 8.צריך להיות מחוברים לספק כלשהו כמו הוט או יס? סליחה על כל השאלות אני פשוט בור בנושא הזה...... :s05: ??? תודה רבה למי שיענה.
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
האם רמקולים של CREATIVE יעבדו באיכות טובה יותר עם כרטיס קול של CREATIVE? אני רוצה לקנות רמקולים 5.1 של CREATIVE ויש לי כרטיס קול של REALTEC 7.1 שהוא ON-BOARD. האם שווה לי לקנות כרטיס קול של CREATIVE 5.1 ? אני ירגיש הבדל ? אם כן איזה סוג של כרטיס קול ? (יש כמה..) תודה לעונים ! אולי תוכלו לענות לי גם פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=302392.msg2648689#msg2648689
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח לראות טלוויזיה במדיה סנטר, בתוכנה של הכרטיס טלוויזיה winfast אני רואה טלוויזיה אבל במדיה סנטר אני לא יכול, יש לי את הכרטיס טלוויזיה LeadTek WinFast DTV1800 H.
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רסיבר לסלון בדירה שלי. יש לי די וי די עם חיבורי RCA וטלויזיה עם RCA ו21 פינים. בנוסף יש לי רמקולים שמתחברים עם כבלים שבסופם יש התפצלות לשני חוטי נחושת חשופים. כלומר מתחברים ל'קליפסים' אחד אדום אחד שחור (הרמקולים שייכים לדי וי די ישן). אני לא יודע את השם של החיבורים האלו. האם יש רסיבר שעונה על הצרכים שלי? אני לא צריך משהו מפוצץ. יותר למוסיקה וסרטים, לא צריך להיות האיכות הכי טובה אבל לא זבל... התקציב הוא 800 ש"ח האם קיימת תקווה? תודה. ניר
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שזה הפורום הרלוונטי לשאלה (אם לא אשמח לדעת מהו הפורום הנכון...). בכל אופן, שאלתי היא בנושא הזרמת מדיה (בעיקר סרטי HD בפורמט mkv) מה-PC דרך PS3 לטלויזיה. האם זה אפשרי בכלל? אם כן, איך (חוטי/אלחוטי)? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכם, לפני הרבה זמן רכשתי את ה- ATP3 ועד עכשיו הייתי מרוצה מהרמקולים עד הגג. הבעיה החלה לא מזמן, רעש רקע המגיע מן הסאב. הרעש אינו חזק אבל לא צריך להיות אודיופיל בשביל להבחין בו. אמנם הרעש אינו מתגבר כשמגבירים את הווליום אבל מספיק רק להדליק את הרמקולים בשביל לשמוע אותו. ניתקתי את כבל האודיו משני צידיו (מהיציאה בכרטיס קול ומהכניסה בסאב) והרעש ממשיך, לכן נראה לי שהבעיה היא חשמלית. לגבי אחריות, את המערכת קניתי ב KSP לפני שנתיים, ובלאו הכי לא נראה לי שהם נותנים אחריות על רמקולים. בכל אופן מה עושים עכשיו?
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם - אני נתקל בבעיה מוזרה בחיבור טלוויזיה (פיליפס 7603 42'') למחשב עם כרטיס מסך 9800GTX, אני מפעיל את שניהם ברזולוציה 1080*1920@60MHZ עם כבל 5 מטר dvi to hdmi - בהתחלה כל 3 ש' בערך איבדתי אות וידאו בטלוויזה (רואים תמונה לסירוגין), אחרי שהתקנתי דרייבר חדש האות נהיה תקין והיה אפשר אפילו להריץ סרטים בפורמט 1080P אבל כל פעם שהפעלתי משחק, לדוגמא GTA או PES הבעיה חזרה וגם יציאה מהמשחק לא גרמה להפסקת התמונה להעלם. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? האם הכרטיס מספיק חזק להריץ משחקים ב 1080P?
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היי, אני לא המבין הכי גדול בתחום האודיו הזה.. ואני צריך את עזרת הפורום בקניית מתנה אני מחפש לקנות אוזניות טובות ומגבר אוזניות מתאים (הבנתי שזה עוזר) במחיר של בין 600-650 שח מה האפשרויות במחיר הזה? ועל מה הייתם הולכים? נ.ב. אם צריך להשקיע עוד סכום קטן (עד עוד 50 שח) כדי לקבל שדרוג משמעותי אין בעיה להתייחס לזה תודה, נועם
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היה לי רמקולים MICROLAB SOLO 7C הם היו עושים לי רעשים בדקתי ושמעתי מוזיקה דרך הפאלפון והרעשים נעלמו שהמחשב שלי עושה תרעשים (לא היה לי כרטיס קול ) מכרתי אותם וקניתי רמקולים ומגבר שאותם אני מחבר למחשב. היום קניתי כרטיס קול בכוונה שיפסיק לעשות רעשים כי הרבה אנשים אמרו לי שזאת הבעיה, הרעשים ממשיכים ואני עכשיו לא יודע מה יכולה להיות הבעיה צריך עזרה דחוף (הקול הוא פאק חזק, מפריע לי מאוד לשמוע מוזיקה) כול עזרה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-