אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני צריך הצעה לרדיו דיסק לרכב, משהו איכותי, בגלל שאני לא מבין בזה אני אגיד מה אני צריך שיהיה לו, ואשמח אם מישהו יעזור: 1. שיתמוך בMP3, ז"א אם זה אפשרי שאני אוכל להכין דיסק של 250 קבצי MP3 [כמובן קבצים חוקיים לצורך הענין] (ז"א לצרוב כדיסק מידע ולא כמוסיקה שאז אפשר רק 80 דקות) ולנגן את זה. 2. נחמד אם יהיה שלט 3. אם אפשר גם רמקולים, לGOLF תודה
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני משתמש בנגן D2 ומאוד מרוצה ממנו אבל האוזניות של iAudio שקיבלתי איתו התחילו לעשות לי בעיות של מגעים (אחת האוזניות עובדת לסירוגין, תלוי בזווית שבה אני מחזיק את הכבל) ובכלל חברים שלי אמרו לי שאי אפשר להנות ממוזיקה בלי אוזניות איכותיות. אז מה שאני מחפש: - אוזניות שלא ייפלו במהלך ריצה ושאר זעזועים - תקציב של עד 500 ש"ח - שיהיו קטנות, שאוכל להכניס אותם בפאוץ' של ה-D2 תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
-
אני מחפש המלצה על מיקרופון רצוי מאוד לרכישה ברשת גדולה, שמאפשר להקליט דיבור בצורה ברורה. מדובר בהקלטת דרשות לבר מצווה, אז חשוב שתהיה איכות סבירה, אבל לא צריך איכות מקסימלית. אודה לכם לכל המלצה.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי דיוידי לייט און וכרטיס קול מובנה על לוח gigabyte ga-7vrxp rev 2.0 וולפעמים בחלק בחלק מהסרטים יש בעיות עם הסאונד כאילו יש סאונד והכל אבל יש כאלה הפרעות ככה צצ צצבנוסף לקול המקורי של הסרט למישו יש רעיון
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
כבר שבוע אני קורא ביקורות, מחפש בפורומים ועדיין קשה לי להחליט. התקציב הוא כ100$, אני מעוניין להזמין מחו"ל.. ככל הנראה מאיביי. השימוש הוא רק במחשב הביתי, מוזיקה - מכל הסגנונות, קצת משחקים ואולי סרטים פעם ב.. הנוחות די חשובה לי, וקשה לי להחליט אם אני רוצה סגורות או פתוחות אין לי מגבר, יש לי כרטיס מובנה על הלוח (P35-DS3L). חשבתי אולי לקנות כרטיס קול ב100-200 שח, כדאי לי? כרגע הדילמה שלי היא HD555 או HD280 - למה רוב האנשים ממליצים על הHD280? ואיזה יתאימו לי יותר? אשמח לקבל עוד הצעות תודה תודה
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלומלום! מישהו אולי רוצה לעזור לי ולתת איזו חוות דעת אישית על הסט Altec Lansing AVS300 - 2.1? בעיקר אני צריך על הסאב וופר שלו.. ועוד כמה שאלות 1) איך הסט הזה בהשוואה לCreative Inspire 2500 2.1? 2) אם כבר Creative- האם שווה לחסוך 100 שחים קלים וללכת על ה CREATIVE SBS370 2.1? עד כמה הסאב וופר שלו רחוק מהשניים האחרים? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=39947 הכי חשוב שהוא לא נתקע ושהוא מפציץ (אני יודע שיש יותר טובים כמו SUN DISC נראה אבל אני רוצה MP עם צורה נורמאלית.. )
-
- 8 תגובות
- 650 צפיות
-
-
תקציב: 6000-6500 מרחק צפייה: 180 ס"מ שימושים: PS3, תלת מימד, PS3, PS3 וקצת טלויזיה וסרטים, PS3. העדפות: סמסונג. האמת שנדלקתי על הסמסונג D6400, אבל הבנתי שהתלת מימד שלה לא מצטיין וזה די חשוב ל-PS3. יש המלצות? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אם נניח יש לי על המחשב קובץ AVI ואני רוצה לצרוב אותו ושיראו אותו ב DVD הבייתי שלי, אז לאיזה פורמט אני צריך להמיר אותו (אם בכלל) ואיך אני אמור לצרוב אותו?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
המפרט שלי בצד... בהתחלה היה לי 8800GTX ומאז שקניתי את הכרטיס החדש התחילו הבעיות....כשהתקנתי את הכרטיס החדש הורדתי את הכרטיס טלויזיה סלוט אחד בpci למטה ואז כשרציתי לצפות בטלויזיה הדלקתי את הmedia center ולחצתי על שידורים חיים ואז יש מן קפיצות כאלו כשהוא מדליק את הכרטיס הקפיצות מפסיקות אבל שמתי לב שהאיכות נדפקה...אם מישו מוזיז את הראש נגיד אז הוא נמרח כזה...נוצרת הילה....ובכללי רואים פחות טוב... ניסית להחזיר אותו לסלוט שבו הוא היה בהתחלה, הדלקתי את המחשב ואז הרזולוציה הייתה דפוקה לגמריי והצבעים היו על 4-bit ובלאגן אחד גדול....אבא שלי אמר שהלך הכרטיס טלויזיה וניגשתי לחנות(Ivory) ואמרתי להם שהלך הכרטיס והם הביאו לי כרטיס חדש...שמתי אותו בסלוט הכי תחתון והמחשב בכלל לא ראה אותו…
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס קול DIGITALLIVE 5.1 ואני חיברתי אותו לרסיבר עם חוט דיגטלי קואקסיאלי?(לכניסה/יציאה דיגטלית של הרסיבר והכרטיס קול) שבצד אחד זה RCA ובצד שני זה כמו של אוזניות. התקנתי AC3 FILTER שמתי על SPDF ובדרייבר של של הכרטיס קול הגדרתי שזה יהיה DIGITAL 5.1 כיוונתי ברסיבר על PRO LOGIC2 אבל זה לא פועל טוב כי בסרטים שומעים רק את מוזיקת הרקע ולא את הקולות (רק את הסראונד שומעים)
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום בקרוב אני רוצה לקנות את האוזניות 3H של STEELSOUND , עכשיו יש לי כרטיס קול רגיל על המחשב (מובנה) ואני מחפש כרטיס קול שיתן לי כמה שיותר איכות מהאוזניות האלו. ראיתי שה XFI ממש טוב למשחקים שזו המטרה שלי אבל הכרטיס הזה מאוד יקר ואני פשוט לא יכול להרשות לעצמי להוציא 600 שקל על כרטיס קול. אז בבקשה תמליצו לי על כרטיס "יחסית" טוב שיתן לי כמה שיותר איכות סאונד. תקציב : 200 שקל . תודה יש לי כרגע משהוREALTEK AC97 ולא יודע אם זה קשור אבל יש לי AGP
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מתנצל, ההודעה הקודמת נישלחה בטעות לפני הזמן ולא בכוונה. מבקש למחוק אותה.
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
המדף שהחזיק את המערכת של אחותי נפל והמערכת שלה הגיעה למקום אליו הולכים כל המספרים שמחולקים ב0. אני מחפש לה מיני מערכת חדשה, לא משהו משוכלל רק משהו שיספיק להשמיע דיסקים ורדיו ויחזיק הרבה זמן, אשמח להמלצות. תקציב בכותרת.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
ערב טוב ויום אהבה שמייח לכולם קניתי היום את הכרטיס סאונד X-FI XtremeMusic (שלא קיבלתי איתו אף מתאם ליציאה אופטית,אני אמור לקבל משהו,מתאמים,כבלים?) קיצור,עד עכשיו השתמשתי באוזניות 5.1 USB וחשבתי שהן עובדות דרך המשאבים של הכרטיס קול ובסוף טעיתי. יש להן טכנולוגיה משל עצמן והן אפילו לא צריכות כרטיס קול בשביל לעבוד.כלומר,אין שיפור בסאונד כשאני משתמש באוזניות הללו ): עכשיו נוספה לי עוד הוצאה של אוזניות, אני מעוניין באוזניות 5.1 (שבאמת יתנו סראונד 5.1) בחיבור רגיל,ישר לכרטיס קול. אני מעוניין באוזניות: בעיקר למשחקים ולסרטים 5.1. איכותיות. מגיעות לעוצמת סאונד גבוה. עשירות בבאס,שלא יזייפו כשאני מגביר את הבאס(באס זה החיים שלי ..). עד 450 ש"ח. והכי חשוב לנוחות,שיתלבשו על…
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
לפני איזה חודש קיבלתי את המחשב שלי התקנתי וינדוס את כול הדריברים ואני שם לב שאין לי "mono mix/mono out" ועוד כמה שטויות שהיה לי במחשב הישן אבל זה לא הפריעה לי כי היתה לי בעיה יותר מרגיזה , כול פעם שאני ניכנס לאיזה תוכנה או משהו או מדליק את המחשב מחדש ה"מד" של המיקרופון יורד ל18% מ100% . עכשיו הורדתי מהאתר של אסוס את הדריבר הטיפה יותר חדש של soundmax ועכשיו יש לי רק Line in , Microphone ו CD Player , מה זה השוק הזה איך אני מסדר את הבעיות האלה ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח לראות טלוויזיה במדיה סנטר, בתוכנה של הכרטיס טלוויזיה winfast אני רואה טלוויזיה אבל במדיה סנטר אני לא יכול, יש לי את הכרטיס טלוויזיה LeadTek WinFast DTV1800 H.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
היי, הזמנתי את הקונסולה Playstation 3 וזה צריך להגיע בקרוב מאד הבעיה היא שהמערכת סאונד שלי עד היום זו המערכת של Creative MegaWorks 550 שמחוברת כמובן לSB Hi-FI. על מנת לקבל דולבי 5.1 מהPS3 מישהו יודע אם אפשרי דרך הרמקולים האלו? מקווה שכן כי אם לא עכשיו צריך להשקיע גם במערכת חדשה... תודה!
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצות של טלויזיה 42 " FULL HD בסביבות 5000-6000 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
א. שישמש אותי למשחקים הוא יחובר למחשב ב. ישמש אותי לסרטים שיש לי במחשב גם באיכות HD ג.המסך יחובר לDVD שאוכל לראות סרטים דרכו ד שיכלול חיבור קומפננט (RGB) לחיבור הPSP הנייד וכמובן חיבור לממיר דיגטלי אני לא יודע מה משתלם ומה כדאי המסך שעבדתי איתו עד כה הוא 22 סאמסונג BW ואני כעיקרון רוצה תמסך לסרטים משחקים ולא לגלישה או עבודה באינטרנט כי את זה במסך הרגיל שלי ה CRT אני עושה אז 32 זה המקסמיום אם יש משו מומלץ אשמח לעזרה אופציה לתלייה על הקיר או על שולחן עדיין לא החלטתי יש לי כ.מסך שאפשר לחבר דרכו גם DVI (9600GT) המחיר שאני רוצה להגיע אליו הוא עד 3500
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שאני שואל בפורום הנכון... הבנתי ממישהו שהכי פשוט והכי איכותי להמיק קלטות וידאו ישנות ל-DVD זה באמצעות מכשיר DVD מקליט. רציתי לדעת מה הפרמטרים שאני אמור לחפש בכזה מכשיר (או איפה אני יכול לקרוא על זה..?) ראיתי שהמכשירים של APEX יחסית זולים לעומת pinoneer ו-LG, אבל אמרו לי שהמכשירים של pioneer למשל איכותיים יותר כי הקידוד שלהם ב-reltime טוב יותר מזה של האחרים. - האם זה נכון? אני אשמח להמלצות והכוונה, מבחינת תקציב חשבתי על משהו עד 1000 ש"ח - זה ריאלי? תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
היייייי יש לי בעיה !!!! כשאני מגביר לווליום ממש גבוה, אפילו לא ממש גבוה יש מעין שריקה לדעתי זה בעיה בדריברים! למה?! כי, בבוקר יום א כשאני מפעיל את המחשב ומגביר לווליום גבוה זה לא שורק עד שמופיע המסך הזה שטוען את הוינדוס דרך אגב אני משתמש בוינדוס אקס פי יש לי לוח של אינטל דגם: D865PERL והכרטיס קול מובנה עליו AC' 97 לעוד מישהו יש את הבעיה???? איך אני פותר אותה לעזאזל? זה מעצבן!! תעזרו לי בבקשה
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס קול שיהיה יותר טוב מהנוכחי שלי, כרטיס קול מובנה של Realtek על לוח Gigabyte P35-DS3: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2544 האם יש כרטיס שיפיק סאונד יותר טוב משחקים/מוזיקה בתקציב של 200 ש"ח?
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
חייב חייב לקנות מינידיסקים ריקים לקראת ה hi-md. דרך אגב כמה עולים מינידיסקים ריקים של 80 דקות בקנדה?
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-