עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום דוד שלי רוצא לקנות מערכת SEROUND ביתית יש לו קבר DVD הוא צריך רק רמקולים תקציב 3K-3.5K רצוי חנויות במרכז (הוא מרחובות)

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  2. Started by roes,

מה אתם אומרים על: Creative Inspire G380 2.1 טובים/ לא טובים חלשים/ חזקים איכות טובה/ לא טובה מומלצים/ לא מומלצים ובכלל.... אם יש אותם למישהו שיגיד עליהם כמה דברים http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Speakers&model_id=24894 *אל תיגלשו לדבר על רמקולים אחרים, אני רוצה תגובות רק עליהם...

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  3. Started by Unavoidable Encounter,

יש לאייפוד רדיו :s05:

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  4. Started by bbnbbn,

יש לחבר שלי מחשב עם כרטיס קול ONBOARD, אבל יש לו בעיה קטנה שהחור של המיקרופון לא עובד ולא משמיע כלום עכשיו יש לו עוד כרטיס ישן PCI שחיברנו אותו הוא עובד אבל שומעים לא באותה איכות כמו בכרטיס המובנה ושם כן המיקרופון עובד. עכשיו , השאלה שלי אם אפשר לחבר את הכרטיס pci למחשב ביחד עם הכרטיס און בורד וכך שיצא שנוכל לשמוע דרך היציאה של הסאונד באון בורד ולדבר דרך היציאה של המיקרופון בכרטיס PCI . אם כן, אפשר בבקשה הסבר/מדריך איך לעשות את זה, מה לשנות בלוח הבקרה כך שזה יעבוד.... תודה!

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  5. אז ככה, יש לי בחדר ממיר YES ואני רוצה לחבר אותו למחשב בעזרת כרטיס טלויזיה . הכרטיס ישמש בעיקר לצפיה ומידיי פעם הקלטות . המסך שיחובר אליו המחשב הוא בינתיים 19 של ACER ובקרוב 22-24 (לא יקר במיוחד,כנראה לא פנאל יקר). בכל אופן בעיקרון מה שקורה הוא שאני מחבר את הממיר של YES לכרטיס טלויזיה ואני רוצה לראות ערוצים ולהקליט. ראיתי את הכרטיס : WinTV-PVR-150 MCEוHauppauge איך הוא? שמעתי שהוא מומלץ. תודה רבה מראש.

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  6. Started by ELiA,

אני מחפש נגן mp4 עד 700 שקל עם ג'יגה איך זה? : http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=slim1gb&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0&aff=Zap

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  7. שלום. איזה מיקרופון איכותי יותר, לווקאל ואיסטרומנטאל? עדיפות לווקאל. ראש בראש, מי טוב יותר? http://www.bhphotovideo.com/c/product/598409-REG/Shure_SM27_LC_SM27_Large_Diaphragm_Cardioid.html#specifications http://pro-audio.musiciansfriend.com/product/Roland-DR80C-Studio-Condenser-Microphone?sku=271304&src=3WFRWXX&ZYXSEM=0&CAWELAID=26020906 תודה.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  8. Started by sapartil,

יש לי נגן DVD ‏ Graetz AV747 במפרט שלו כתוב שהוא קורא divx צרבתי דיסק בפורמט avi והוא לא מראה לי את הסרט. לאיזה פורמט אני צריך להמיר את הסרט כדי שהוא כן ינגן אותו ?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  9. Started by barak19876,

ראיתי שיש נגן חדש ל iaudio רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו שווה לקנות או שזה סתם חרא iAudio A2 20GB וראיתי במפרט שלו שהוא יכול להקרין כתוביות של קבצים של SMI מישהוא מכיר את הקבצים האלה ומאיפה אני יכול להשיג סוג של כתוביות כאלה לסרטים ואם אוליי להעביר את סוג הקבצים של הכתוביות שיש לי לסוג הזה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  10. אני נמצא בניכר ומחפש מסך LCD .. אך קצת מבולבל משפע הדגמים השונים והמחירים .. אודה על עזרתכם. 1. המסך מיועד לסלון .. מרחק צפייה של כ- 3.5 מטר .. איזה גודל מסך דרוש? "40 ?"42? "46? 2. הסתובבתי בין החנויות לראות דגמים שונים וניסיתי לראות גם חוות דעת באינטרנט אך לא עזר לי הרבה ... מצורפת רשימה של מספר מסכים שראיתי, כולל מחירים ... אודה על חוות הדעת. אני מעוניין ב 2 מסכים, אחד לסלון והשני לחדר שינה Samsung - LA46F81B - 46" - 7600 Shekel Samsung - LA40M81B - 40" - 4500 Shekel Toshiba Regza 46X3500E - 46" - 7800 Shekel Samsung - LA46A550P1 - 46" - 7400 Shekel [samsung - LA40A550P1- 40" - 6600 Shekel LG - 42PG10R - 42" - 3000 Shekel LG - 42PG60UR - 42" - 5500 Shekel Sony Bravia…

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  11. 1.MIA MIDI 2.M-Audio Audiophile 2496 Sound Card 3.ESI Waveterminal 192 X שלום! רציתי קצת חו"ד על הכרטיסים האלו, זאת אומרת אם הם מספיק טובים לעריכה מיקצועית של מוזיקה וכו'? ואיזה מבין השלושה עדיף,או שיש לכם משהו אחר להציע (זה גם מצוין)! ד"א: שלושתם באותו טווח המחירים של 1300 -+ זה דחוף לי מאוד! תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  12. Started by תמיד מחייך,

שלום רב, רציתי את עזרתכם בקניית אוזניות מארה"ב. התקציב הוא עד 65 דולר והשימוש הוא במחשב וב-XBOX. דגש נוסף הוא שהן יהיו אוזניות רגילות ולא IN-EAR.

13. מה עדיף? (1) מה שאני עושה כרגע: מחבר את כרטיס הקול למערכת סטריאו aiwa שהיא אומנם די ישנה (5-6 שנים ככה...) אבל שומעים בה טוב (2) לקנות איזו מערכת קול 2.1 טובה בכמה מאות שקלים למחשב כי תכלס אני לא ממש משתמש ב-aiwa חוץ מהאפשרות של לשמוע עם המחשב מי שאומר (2) אשמח לקבל המלצה למערכת עד 400 ש"ח

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  14. ההורים שלי רוצים לקנות טלויזיה LCD לסלון 32-34 אינץ' התקציב הוא עד 3600 אבל אם יש משהו שווה בחריגה קטנה אז גם יתקבל..(אפשר לקבל רק דגם)

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  15. שלום, אני משתמש בתוכנת Voice לצורך משחקי רשת - TeamSpeak למי שמכיר. הבעיה היא שבקונפיגורציה הנוכחית אני סובל מ- Echo עצבני ביותר והדרך היחידה להוריד אותו היא להנמיך את הווליום ואז צריך לשחק עם זה שעה בשביל למצוא את העוצמה שלא תיצור echo אבל לא תהיה נמוכה מדי. הקונפיגורציה הנוכחית שלי היא כזו: כרטיס קול: sound blaster live Value רמקולים: Cambridge Soundworks 4.1 מיקרופון: Yoga Headset (מיקרופון בלבד) מערכת השמע מספקת אותי כרגע ככה שאני לא ממש מעונין לקנות כרטיס קול ו/או רמקולים חדשים. על פי הבנתי יש לי כמה אפשרויות: 1. להשתמש בדרייורים של KX project - זה פותר את הבעייה אבל זה פתרון לא אלגנטי ונוטה לסיבוכים. 2. לקנות אוזניות/מיקרופון USB 3. להשתמש בכרטיס קול המובנה ככרטיס נ…

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  16. Started by parker8,

אני מחפש נגן מוסיקה+נגן סרטים עם נפח גדול... אמנם אני לא אקנה משהו כזה בקרוב... רק רציתי לדעת לידע כללי... IPOD VIDEO או IAUDIO X2? או בגלל משהו אחר? תודה לעוזרים מראש

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  17. Started by coolmeen,

שלום אני מבקש ממכם עצה בקשר לנגן mp3 מבוסס usb , 512 mb ,איזה כדי לי לבחור ובאיזה מחיר! תודה רבה

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  18. Started by icebreak,

http://www.engadget.com/entry/1234000910057744/ הנה הקו מוצרים החדש של LOGITECH, בין היתר יש שם מערכת 5.1 חדשה עם רמקולים אחוריים אלחוטיים, בהחלט מעניין מה תהיה ההשפעה על האיכות.. http://topmac.blogspot.com/2005/09/new-51-surround-sound-sports-dual.html

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  19. Started by zapa,

שלום לכולם, התקנתי את כרטיס הטלוויזיה PVR 150 (הנפוץ) על התקנה נקיה של VISTA ULTIMATE ויש לי כמה שאלות: 1. כשאני רואה TV דרך ה MEDIA CENTER, התמונה נצפת עם כתמים המופיעים בעיקר בתזוזה, אבל דרך התוכנה המצורפת TV2000 האיכות יותר טובה, איך אני מגדיר שתהייה אותה איכות דרך ה MC ? 2. כשאני מעדכן את ה EPG דרך ה MC לכבלים, חסרים מספר ערוצים (כמו ביפ) וישנם ערוצים שלא מזהה בהם את התוכניות, אם זה קשור, שאר רכיבי המערכת : Q6600 2GB 800 MHZ G33-DS3R GA2600T256H תודה רבה ושנה אזרחית טובה

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  20. Started by יותמבל,

שלום לכולם ! לאחר סקירה של ביקורות וכד' באינטרנט הגעתי למסקנה שאני רוצה את ה- SHURE SE 215, בעדיפות לקנות אותן בחו"ל מפאת המחיר הזול בכבערך 140 שקלים. השאלה שלי היא אם אני קונה מאתר אמריקאי את האוזניות (יש אתר מומלץ?), האם האחריות תקפה גם בארץ? בתודה מראש ושבת שלום, יותם.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  21. Started by lazygecko,

שלום לכולם, אני מחפש מארז HTPC גודל מלא, משהו פשוט וזול. בפנים יותקן P4 ישן. מישהו יכול להמליץ על מוצר מתאים ? תודה שחר

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  22. מישהו אולי יודע? (במערכת יש לי 2 יציאות אחת MIC ואחת לאוזניות).

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  23. תודה

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  24. Started by killer4god,

אמרו לי ש ALTEC LANSING ATP3 הרבה יותא איכותים מכל רמקולים של קרייטיב 2.1 ראיתי את ALTEC LANSING ATP3 הסב באמת ממש גדול ואיכות הצליל ממש טובה אבל את הרמקולים של קרייטיב לא יצא לי לשמוע. ALTEC LANSING ATP3 גם עולה ב 130 שקל יותר האם שווה להשקיע? תודה מראש. עכריכה :

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  25. אני צריך את הרמקולים הכי איכותיים שאפשר למצוא במחיר הזה, + סאב וואפר. אני ישתמש בהם הרבה יותר למשחקי מחשב מאשר למוזיקה, אז אני צריך משהו שמתאים למשחקי מחשב.. בנתיים, לא מצאתי משהו שאני מעוניין במיוחד, תודה.

• 3 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים