עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by AMIT_MEG,

אני רוצה ליקנות אותו והבנתי שהוא נדיר כי לאחי יש אותו והוא אמר לי שאין הרבה כאלה ורציתי לדעת איפה יש אותו ואם אני מוצא יד שניה כמה זה יעלה לי בערך וכי אין לי כוח לחקות כמה שנים בישביל שהוא יתן לי אותו ואם אתם יכולים להמליץ לי על רסיבר אחר של Harman Kardon כיף

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  2. Started by killer4god,

אמרו לי ש ALTEC LANSING ATP3 הרבה יותא איכותים מכל רמקולים של קרייטיב 2.1 ראיתי את ALTEC LANSING ATP3 הסב באמת ממש גדול ואיכות הצליל ממש טובה אבל את הרמקולים של קרייטיב לא יצא לי לשמוע. ALTEC LANSING ATP3 גם עולה ב 130 שקל יותר האם שווה להשקיע? תודה מראש. עכריכה :

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  3. Started by eladh16,

שלום יש לי כרטיס טלוויזהי ישן, כרטיס פנימי יושב על pci. יש לו כניסה לאנטנה. דרך אגב קוראים לסוג הכניסה הזאת BNC? בקיצור השאלה שלי היא האם האנטנה הזאת - http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.5287 יכולה לקלוט שידוי טלווזיה בישראל ברמה טובה? אם כן איזה ערוצים אני יקלוט? רשום באתר למטה באיזה תדר mhz היא תומכת. שאלה קטנה לסיום, באיזה תדר(mhz) משודר אות טלויזיה לאנטנה? והאם אני יכול לחבר את האנטנה הזאת ישירות לטלויזה(לא לכרטיס טלויזיה) ולקלוט? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  4. Started by parker,

אוזניות טובות, לא משהו רציני ממש אבל שיחזיקו טוב באזניים כי אני רוצה לרוץ איתן, ושיהיו במלאי בארץ.

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  5. יש לי כרגע בסביבות ה1200 ש"ח לקניית נגן mp3. אני רוצה לקנות נגן של בסביבות ה5G, ניגון סרטים וכו' אני לא צריך. וגם יש לי את האפשרות לקנות מאתר בחו"ל (כי אני רואה שבארץ המחירים מאוד גבוהים יחסית לחו"ל). למען האמת חשבתי על הiriver של ה6G, אבל אני מכיר אתרים ששולחים את הנגן הזה לארץ. אז אם אפשר גם כתובת של אתר אמין שנותן משלוחים לארץ, זה יהיה מעולה.

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  6. Started by eins,

אני צריך רמקולים איכותיים לחדר קצת רקע למהלך, אני בשלבים של קניית מחשב חדש, לא יודע אם אני יקנה כרטיס קול מיוחד או שאני יסתפק בכרטיס קול המובנה בכל מקרה החדר שלי הוא 4 על 3 , אני מעוניין ב 4 רמקולים סראונד וגם לא יזיק איזה סאב ככה למטה הרמקולים בעיקר למוסיקה, וקצת גם משחקים בקשר לתקציב עד 1200 שח תודה לכל מי שמגיב

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  7. Started by S3XY,

שלום. אני רוצה לקנות טלווזית LCD 42 אינץ' , והייתי שמח אם הייתם ממליצים לי על אחת . הטלווזיה בשביל סרטים וגם משחקי קונסולות (XBOX360 ) התקציב הוא בין 6000-6500 . עריכה :אם תוכלו להמליץ לי גם על טלווזיה 32 אינץ. תודה לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  8. Started by DaMn18,

לפני שבוע קיבלתי iAudio X5L ומצלמה של קנון SD400 (שנתמכת על ידי iAudio - כפי שמופיע באתר הרשמי). בכל זאת, חיברתי בין המכשירים בעזרת כבל USB (דרך חיבור USB Host ב-X5L) ולא קורה כלום ואני לא מצליח להעביר תמונות מהמצלמה. יש למישהו פיתרון בשבילי ?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  9. משתמש בהן במחשב... שומע בעיקר מוסיקה (הכי חשוב לי..) וממש קצת משחקים. מה עדיף? בין שני הדגמים האלו רק..., מי מהם עדיף למוסיקה? מה שכן בשביל ה150 אני יצטרך לחכות שבוע-שבועיים ובשביל ה201 לא... (ההבדל שווה את זה?) ???

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  10. Started by PayneBack3251,

שלום רב אני מחפש רמקולים 5.1 שיהיו מחוברים למחשב המחשב שלי מחובר ל 32" ככה שצריך משהו רציני אני לא מחפש ווליום מפלצתי אני מחפש איכות התקציב שלי הוא בערך 1000K אפשר פחות ואפשר יותר הבנתי שיש מערכת למחשב עם רמקולים אחוריים אלחוטיים אבל היא עולה 2500 יש משהו דומה לזה בפחות ? לבנתיים מה שהבנתי שמומלץ זו מערכת G51 של לוג'יטק תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  11. Started by Speed Demon,

ראיתי שיש המון מכשירים שעונים לדרישת המחיר בזאפ,אבל אילו מהם באמת טובים ומומלצים ולא זבל שביר ולא אמין שבקושי קורא משהו? אני מחפש מכשיר נורמאלי בהתאם למחיר שיקרא באמת את כל הפורמטים כמו שכל חברה מבטיחה,שיהיה עם כניסת USB אבל לא בישביל היופי(אחת שבקושי עובדת) אלא אחת נורמאלית שבאמת תעבוד ותקרין משם סרטים. בקיצור,DVD,קורא DivX,כולל USB,לא זבל לא אמין,יש המלצות?

12. Started by redead,

- בצבע שחור - שליטה על ההפעלה שלהם והווליום בצורה נוחה

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  13. Started by nadershado,

הי איזה כרטיס קול (חיצוני / פנימי ) תומך בדולבי סוראונד, וH264 לצפיה בסרטים מסוג HD או בלוריי

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  14. שלום, אני לא מצליח לראות טלוויזיה במדיה סנטר, בתוכנה של הכרטיס טלוויזיה winfast אני רואה טלוויזיה אבל במדיה סנטר אני לא יכול, יש לי את הכרטיס טלוויזיה LeadTek WinFast DTV1800 H.

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  15. Started by ronit54,

שלום אני חייב עזרה בהתקנת הכרטיס הזה הורדתי את הדרייבר הכי חדש מאתר שלהם ועדין זה לא עובד לי יש לי וונדוס אולטיימיט עם מדיה סנטר יש לי את הכרטיס pvr 150 מישהו יכול לעזור לי אני על סף יעוש מהכרטיס הזה עם הנסינות שלו שיעבוד... תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  16. אני מחפש אוזניות עד 200 שח, לאחי הקטן (16), שיהיו עם איכות אודיו סבירה, וחשוב שיהיו לא אטומות (אני לא רוצה שהוא ידרס בגללי). הן מיועדות לטיולים, בית ספר וכל השטויות של בני נוער... שיראו נורמלי גם... יש לו e250... וגם שמח לכולם, ותודה מראש

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  17. שלום, אחותי בת העשר החליטה שהיא חייבת נגן MP3. בעיקרון אני מחפש המלצה על נגן זול וקטן שיחזיק מעמד בטיפול של ילדה בת עשר שיודעת לשמור על החפצים שלה. עדיפות לחברה אמינה כי אני לא רוצה שיתקלקל לה אחרי חודש/חודשיים. הגודל לא רלוונטי ממש כי היא מכירה פחות מ50 שירים ויש לה פחות ממחציתם, תודה מראש

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  18. קראתי את המאמרים שלך כמה פעמים עד שהצלחתי לבצע הכול יש לי מחשב AMD חדש והסאונד מדהים אבל לפעמים יש בעיה שהקול והתמונה לא הולכים יחד כלומר יש איחור בקול מה עושים למה ,אך ,כמה

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  19. Started by jhracham,

למישהו יש משהו להגיד עליו? אני יודע שהוא עובד עם MusicMatch והבנתי שאי אפשר להשתמש דרכו כהרד דיסק חיצוני מישהו יודע דרך לעקוף את זה?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  20. Started by Swed,

אני צריך המלצה לרסיבר שיכול להוציא סראונד אני ייודע שכמעט כולם יודעים. מחיר עד 1500 שקל עם חריגה קלה. תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  21. קשה לקלות איתו תחנות האם זה בעייה ידוע במכשירי הMP3? פרט מזה הנגן סבבה ושמתי לו הרחבה של SANDISK 1GB SD

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  22. עדכנתי אותו....אני יכול לראות סרטים כמובטח....הוא מציג עברית לבחירה בתפריט...אבל זה לא מזיז לו שאני מאשר את העברית...מישהו יודע למה?

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  23. כרגע יש לי(5.1) YAMAHA TSS-1 ישן.. מלפני 4 שנים או יותר אפילו.. היא עלתה אז איזה 1500 שח.. אני מעוניין להחליף אותה ל2.1 עד תקציב של 500 שח.. ותגידו לי.. הרמקולים ממש השתפרו עם הזמן? 2.1 של היום עד 500שח יהיו יותר טובים מ 5.1 של אז (מה שיש לי עכשיו היאמה)? תודה 2

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  24. Started by ariel-ro,

בשעה טובה הורי החליטו לקנות LCD 37 אינץ. אני יודע שTOSHIBA מאוד מאוד טובות. וראיתי טלוויזיה אחת שטפסה את העין שלי. שתומכת בFULL HD. ורזולוציה של 1920X1080 רציתי לשאול את דעתכם עליה. ואם יש אפשרות למשהו יותר זול ואותה רמה גם טוב. http://zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=490870 וגם רציתי לשאול איך הרמקולים שלה? טובים? תודה לכם.

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  25. אני מתכוון לקנות מכשיר MP3 מבוסס Flash, היום או מחר, לפני נסיעה. לא הרבה זמן, אבל לא נתעסק בזה הרבה בחרתי בפלאש בגלל שאני לא זקוק ליותר מדי נפח אכסון (~256 יהיה מספיק), והניידות היא יתרון למה אני צריך לשים לב כשאני קונה אחד כזה? אני גם מעוניין באחד זול יחסית, ואני מוכן להתפשר על איכות הקול למשל, אין לי אוזן אקוסטית במיוחד , מקסימום 800. יש כזה דבר? למישהו יש המלצות? מישהו מכיר גם חנויות מומלצות, או שאני אבקר באתרים של החנויות חומרה שאני מכיר? תודה מראש עריכה - דפדפו למטה בעלון הבא: http://www.handystore.co.il/0704.htm לנגן c-138. של איזה חברה הוא? למישהו יש פרטים נוספים? משתלם?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים