אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
חיברתי אוזניות למחשב מקדימה אני מפעילה שיר ואני לא שומעת באוזניות? למה?
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. האם אפשר לקודד קבצי MP3 שינגנו ב-5.1 ערוצים? תודה מראש לכולם
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום הנני מחפש אוזניות in ear בתקציב 300 שח האוזניות יחברו ל iphone חשוב לי איכות שמע טובה חשבתי על Sennheiser CX300 II http://ksp.co.il/?uin=20823 או AKG Q350 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10040
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש משדר FM לנגן IRIVER HP140. הייתי רוצה שיהיה לו גם מטען (שימו לב שהנגן לא נטען מה-USB אלא דרך חיבור חשמל). המשדר צריך כמובן להתחבר לשקע המצת של הרכב. האם יש למישהו המלצה על משדר מתאים, או לפחות לתת הנחיות מה לחפש כדי לוודא שקונים משדר איכותי שלא יפגום קשות באיכות הקול? תודה
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
יש לי ממיר HOT HD ואני מחבר אותו בעזרת כבל HDMI-DVI למסך מחשב שלי ACER X233, אבל זה כותב לי format not supported ניסיתי לשחק עם ההגדרות תצוגה של הממיר אבל זה לא עזר, יש לי מישהו מושג מה אני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום... אני מחפש אוזניות (עדיפות לכפתור - נייד ונוח) שישרתו אותי נאמנה בשביל ה-MP3 (הדי מעפן, של Teac, אני חייב לציין) שלי. אני לא רוצה להוציא עליהן הרבה כסף, כך שכדאי לחפש משהו באיזור הפלוס מינוס 100 ש"ח, מקסימום 150 אם ההבדל באמת משמעותי. חבר שלי מצא אוזניות סנהייזר Mx400 ב-100 ש"ח בחנות ברחובות, מה שאפשר למצוא באינטרנט במינימום 150. יצא לי לשמוע איתן, לא רעות בכלל. איך הן נחשבות? ומה לגבי דגמים אחרים, במידה והן כן יעלו לבסוף 150 ש"ח? תודה מראש לעונים!
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שלום אנשים, לאחר רכישה של SHARP LCD SA1 32 באמצעות YES האיכות ממש ירודה למרות ממיר 3100. בDVD גם סרטים חדישים נראים אמנם הרבה יותר טוב משידורי YES אבל מדי פעם מופיעים מעין ריבועים או מריחות בעיקר בתזוזות של שחקנים ובנופים. טכנאי החברה אמר לי כי הטלויזיה תקינה. בDVD אני משתמש בעיקר במחשב עם כרטיס מסך OB באמצעות יציאת DVI שעל גבי לוח ASUS M2NPV-VM כמו כן אני משתמש ב-DVD של LG GHN42 ניסיתי להשתמש גם במכשיר DVD רגיל באמצעות מספר יציאות שונות (לא דיגיטאליות) ללא שיפור באיכות. האם זה מצב סביר שמשקף את מסכי הLCD או שיש לצפות לאיכות גבוהה יותר?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
תראו, בעיקרון התקציב הוא 3000 לחדש מחנות, אבל אני בעיקר מתעניין ביד שניה לטלויזיות שהמחיר שלהן בחנות הוא 3000 ז"א שהתקציב הוא בעצם 2000.. אני מעודכן עד לשנה שעברה, מלפני שנה לא התעדכנתי בקשר ל LCD, אז ה LA32 של סאמסונג עדיין מובילה? יש הצעות יותר טובות? ייעודה של הטלויזיה היא חיבור למחשב וצפייה בHD... (יש לי יציאת DVI) פחות לצפייה מהממיר! תודה לעוזרים!!!!! **** כמעט שכחתי: כשאני הולך לבדוק יד שניה, תנו לי תדרוך מהיר מה לבדוק כמובן שעד עכשיו חשבתי על סדקים ופיקסלים..
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
מה קורה כולם, אני מחפש רמקול\ים לסלון,מטבח,שיושבים עם חברים אז גם בחוץ...בקיצור לשמוע מוזיקה נטו. התקציב הוא עד 1500שקל,אם יש משהו ששווה הוספה של 500שקל(גג) אני מוכן להוסיף(רצוי שלא) הוא מיועד בעיקרון להכל,עברית,פופ,טראנסים,הכל באמת..(מחובר לרדיו גם) בקיצור משהו אמין,איכותי,לא כל כך מבין בזה אז אם יש שאלות תשאלו ואני יענה בשמחה תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
בס"ד חשבתי לקנות מחו"ל http://cgi.ebay.com/Sennheiser-CX500-CX-500-Earphones-Headphones-MP3-Black_W0QQitemZ150332126712QQcmdZViewItemQQptZOther_MP3_Player_Accessories?hash=item150332126712&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1199%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318%7C301%3A1%7C293%3A1%7C294%3A50 זה נראה לכם אמין? המוכר מארה"ב פעיל באתר כבר מ2002 ו100% תגובות חיוביות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
ברשותי טלוויזית שארפ דגם 37ad5e ויש לי בעיה כאשר אני משתמש בה לתצוגה כמסך נוסף (לוידאו וכו') המחשב מחובר לטלויזיה דרך כבל DVI->HDMI לאחר כיבוי מסך הטלויזיה לא ניתן להדילק אותו יותר. לאחר כחמש דקות הטלויזיה נדלקת מעצמה והעסק עובד תקין. מה שכן, ניתן לזרז את העניין על ידי ניתוק הכבל המחבר בינהם מהטלויזיה או מהמחשב. מייד לאחר חיבורו הטלויזיה נדלקת מעצמה. הוצאת הטלויזיה מהחשמל לא עוזרת אך הפעלת המחשב מחדש כן. יש לי כרטיס ג'יפורס דרייברים עודכנו אתמול. רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
יצא המכשיר הזה בגרמניה? כמה בערך הוא עולה בגרסא הכי נמוכה מבחינת מקום? האם יש משהו יותר משתלם לקנות כלומר נגן אחר? האם הוא תומך עברית? :-\
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי מערכת של שני רמקולים וסאב שאני מחזיק כבר קרוב ל5 שנים. החלטתי לשדרג את הרמקולים ומכיוון ואין לי מושג בתחום אשמח להסבר קצר על איכות וטווחי מחירים (ציוד LOW END MID וHIGH END). השימוש העיקרי יהיה משחקים ומוזיקה. בנוסף אני מנגן ולכן יש אפשרות להוספת כרטיס קול בקרוב- צריך רמקולים מספיק טובים שיפיקו אותו. שמעתי את ההרמן קרדון בבאג והוא אופציה טובה, למרות שהחדר שלי קטן ואני לא חושב יהיה לו הרבה שימוש. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי טלוויזית LCD של Samsung - דגם: LE46C530F1WXZG. חיברתי ב-USB דיסק און קי שיש לי, על הדיסק און קי יש לי קובץ MKV וקובץ SRT בעלי אותו השם בדיוק. בהתחלה, הייתה לי בעיה שהכתוביות היו הפוכות, אז הפכתי אותן באמצעות תוכנה לעריכת כתוביות והבעיה נפתרה. כעת, הבעיה היא כזו: ברגע שמופיעה כתובית, אני מקבל בסוף כל משפט מין סימן של חץ ימינה (נראה כמו תו של "אנטר" - דומה לתו "|" אך בקצה העליון יש חץ ימינה). ניסיתי כבר עדכון חומרה לגרסה האחרונה, אך הבעיה לא נפתרה. איך אני פותר בעיה זו? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב.. אני מעוניין לחבר את הסאב וופר שברשותי על התקרה על מנת לבצע איזה נקמה קטנה בשכנים מרעישים... האם זה אפקטיבי ..? האם באמת התקרה שלי והרצפה שלהם תרעד..? אגב סליחה על השאלה הלא אתית..
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
למרות שהוא יחסית חדש ועוד לא הגיע לשוק בארץ רציתי לדעת אם יש עונים לקריאה זו בעיקר משום שזו תהיה הכרטיס קול הייעודי הראשון שאני קונה מזה כמה שנים כבר. רכשתי את הכרטיס הנ"ל דרך האינטרנט וחבר יביא לי אותו עוד כשבועיים, ראיתי המון ביקורות שמשבחות אותו אל מול הAsus Essence STX והוא יצא לי הרבה יותר זול. בכל מקרה, איני אודיופיל גדול לכן אני די בור בכל ההגדרות שבהן ניתן להשתמש ורציתי אם יש צורך בלהגדיר דברים מסויימים באופן ידני. יחד עם הכרטיס צפוי גם להגיע האוזניות Sennheiser HD555 וכרגע יש לי בשימוש גם Harmon Kardon SoundSticks II (אולי ישודרג לZ-5500). אודה לכם אם תוכלו לתרום
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לפי הכותרת,המחשב לא מגיב למיקרופון ואוזניות כאשר אני מחבר אותם מקדימה של המארז אבל מאחור הוא כן מגיב..שיחקתי בדרייבר ללא פתרון. יש לי לוח אם : abip ip35-e
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום. לאוזניות שלי (KOSS UR 40) נקרע הכבל מאחד הרמקולים. אני יכול להלחים אצל חבר את הכבל בחזרה. הקוטביות משנה באוזניות? אם כן, איך אני יכול לשחזר את הסידור המקורי של הכבל? תודה.
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
יש לי שאלות בקשר לרמקולים האלה 1. יש לי טלוויזיה lcd 32 + tvix 6500 עכשיו בשביל להנות מהסרטים כמו בקולנוע איך אני מחבר מה ולאן? 2. איך הכי טוב למקם אותם בחדר? איזה אפשרויות יש לי עם אני רוצה לתלות אותם ואיך? עם מסמרים? 3. כמו שהבנתי יש פגמים בחלק מהרמקולים שמוכרים בחנויות (התחממות והפסקת עבודת הרמקולים) איך אפשר להיות בטוח שאני לא יפול על פגם? 4. הכי חשוב איך איכות הצליל נגיד בסרטים ומשחקים ממש כמו בקולנוע? שומעים כול דבר קטן וכו'? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב (5.1). המטרה היא סרטים סדרות ומשחקים... אין צורך ב2.1 כיוון שיש לי 2.1 מעולים ועכשיו אני מעוניין להנות מ5.1 בסרטים... התקציב הוא 1000 שקל+-. מידות החדר: רוחב:2.75 אורך:3.2 זה לא חדר קטן, פשוט יש שם עוד ארון ענק שלא החשבתי ועוד איזור כניסה. תודה מראש ערן.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
השימוש יהיה בעיקר ל PS3. תודה מראש למייעצים
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אבקש המלצה לטלוויזיה רגילה (לא דקה) , מיקום - סלון מואר בעלת חיבור אודיו וידאו(לפלייסטשיין)(DVD) אם ניתן 2 חיבורים כאלו - 1 אחורה וקדימה או שניים אחורה תודה מראש על כל תשובה
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
יש לי עכשיו נגן DVD חדש בבית... עד היום הייתי צורב SVCD... כדי לצרוב לDVD אני רק מעביר את הקבצים לכונן הצריבה, מוסיף להם כתוביות בעברית באותו שם וצורב? ואם זה כמה סרטים - אז לשים כל סרט בתיקייה או את כולם ללא תקיות? צריך לעשות מלבד זה משהו מיוחד?
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית מסוג SONY DAV DZ 260, ואני מעוניין לחבר אותה למחשב שלי בשביל לשמוע מוזיקה בעיקר.. בהתחלה חיברתי אותה דרך כבל S/PDIF COAX שהיה לי ומתאם שהיה לי במחשב, אבל אחרי קצת זמן הכבל התחיל לעשות בעיות הייתי צריך למצוא כל מיני סידורים איתו ולבסוף הוא נהרס לגמרי.. השאלה שלי האם יש דרך אחרת לחבר את המערכת הנ"ל למחשב? או שהשיטה הכי טובה היא דרך הכבל הקואקסיאלי.. יש לי קצת תקציב לקנות חלקים שונים בשביל מתאמים למחשב אז אם יש הצעה אתם מוזמנים להציע... הנה תצלום של החלק האחורי של המערכת: http://eliad.org/uploads/1266909462.jpg
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בקניית טלויזיה חדשה שתחליף את הCRT בת ה15 שלי... התקציב שלי הוא 5000-6000 ש"ח. הגודל בסביבות ה 46-47 אינץ'. אני פונה יותר לכיוון של LED בגלל שיש חלון בחדר. כמו כן, אני מעוניין בטלויזיה חכמה, עם אפשרות לדיבור (ושיחות וידאו) בסקייפ. מה אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-