עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אז ככה יש לי יום הולדת בקרוב (14) ואני מיתלבט בין כול מיני דברים ואני רוצה לדעת כמה עולה IPOD נורמאלי (בחיר סביר). תודה. (אם אפשר תביאו אתרים\דוגמאות).

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by BEN903,

אני מתלבט בין שני האוזניות האלה אני לא רוצה להוציא הרבה אבל אני חייב משהו ומשהו טוב אז חשבתי על אלה http://tms.co.il/product_info.php?cPath=197_205&products_id=884 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4483 עכשיו אני לא רוצה למשחקים יותר למוזיקה אבל השילוב בין רמקול לאוזניות יכול להיות לי שימושי במשחקים קיצר אני לא רוצה להוציא מעל 300 שקל אבל הסיבירייה הזה נראה בן זונה אם יש המלצות למשהו אחר אני ישמח תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  3. Started by oleg,

זה נראה לי עדיף בהרבה על מיני דיסק רגיל כי כאן מדובר על דיסק אופטי שהוא גם באיכות גבוהה וגם תואם לכל מכשיר רגיל של CD-ROM דיסקמן או DVD שתומכים MP3 ובדיסק קטן נכנס 180MB שזה דיי מספיק בMP3 אז תגידו מה דעתכם, הבעיה שעדיין אין בארץ, חבר שלי אמר לי שזה יגיע בדצמבר לארץ ויעלה 600 ש"ח שזה יקר אבל עדיין יותר זול מהדיסקמן. הנה קישור לחברה napa - A-max http://www.amaxhk.com/products/napa/mcd381/mcd381.htm

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  4. Started by SilentDawn,

שלום, יש לי בעיה מעצבנת, כשיש קטעים של דיאלוג במשחקים, המשחק מתעקש להשתמש רק ברמקול האמצעי (Center) והווליום שם הוא תמיד נמוך. יש לי אפשרות להגביר אותו דרך השלט של המערכת אבל ההגדרות מתאפסות כשאני סוגר את הרמקולים וזה מעצבן כל פעם לכוון מחדש. מישהו נתקל כבר בבעיה הזאת? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  5. Started by Henz16,

שוב שלום לכם, בפי עוד שאלה. יצא לי לדון עם חבר שלי, בקשר לכרטיס קול, שיש על הלוח אם שלו. (945P-S3) האם הוא מספיק. כשיש מערכת סטריאו רצינית. (עם רסיבר) האם כדי להשקיע בכרטיס קול יעודי? והאם זה שמחברים את המערכת דרך רסיבר קשור איכשהו?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  6. Started by eranmor,

לעזאזל עם חברת החשמל!! היום בצהריים, אני משוטט לי להנאתי ברחבי האינטרנט כשלפתע המחשב משמיע קול מוזר ונכבה בפתאומיות. כמוהו גם הטלוויזיה ליד והמסך. הנחתי שפשוט הייתה עליית מתח קטנה שהקפיצה את המחשב וכיבתה אותו. להפתעתי הגמורה, הפעלתי עכשיו שיר (היהודים - מי אמר לך) וגיליתי לשמוע שהשיר נשמע שונה.... אבל לא לטובה! חשבתי לעצמי "חסר קצת באס" ופתאום נפל לי האסימון!! נשרף לי הסאב מהעליית מתח הזאת! עכשיו בשאלתי אליכם, למי אני צריך לפנות? לחנות שממנה קניתי את הסאב או לחברת החשמל? אני יודע שללכת להתלונן בפני חברת החשמל לא יהיה רעיון חכם כלכך... לכן אני שואל בעצתכם. האם אני אוכל לממש את האחריות בחנות שקניתי ממנה את המערכת?

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by viperch1x,

שלום לכולם. יש לי את הוזניות המצוינות בכותרת ויש לי לוח אם של ASUS P5WDG2WS PRO שהכרטיס קול און בורד הוא 7.1 אני הבנתי שיש איזה שהיא אופציה עם תוכנה לעשות הדמיה של 5.1 מישהו יכול לעזור לי פה כי אני לא מצליח לעשות את זה ואני לא שומע כמו שצריך במשחקי FPS (מאיפה באים לי וכו'). תודה.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  8. חשבתי להשתדרג קצת מהכרטיס שיש ברשותי כבר8-9 שנים (EXTIGY ), הוא עושה עבודה טובה ואני מאוד מרוצה ממנו והשילוב של הADA 880 של אלטק לנסינג. הרמקולים - בינתיים נשארים ואת הכרטיס קול הקיים אני מעביר ככל הנראה לHTPC, אשמח לקבל המלצות לכרטיס חדש, הן פנימי והן חיצוני..

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  9. Started by ycltdycltd,

לפני שנה וחצי בערך קניתי cx300II ב120 ש"ח בערך עם אחריות שנתיים - החלפה בחדש (לאחר חודשיים האוזניות התקלקלו ואכן החליפו לי בחדש מהמדף בלי לשאול שאלות) הייתי מרוצה מהם עד השמים עד שהאוזניות נעלמו. אני רוצה לקנות חדשות חיפשתי באינטרנט ו... המחיר קפץ בבערך 100 ש"ח לאחריות מקורית וההחלפה בחדש נעלם מהפרסומים מה קרה? החליפו יבואן? פיספסתי משהו? מישהו מכיר חנות שמוכרת מקוריות עם אחריות במחיר שפוי? חזירות לשמה! יש אוזניות מקיבלות באיכות באזור המאה שקל? (לשימוש עם sansa clip)

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  10. Started by AUDIOO,

אמממ טוב אז הבעיה היא כזאת במשחקימחשב כאשר מישהו במשחק הולך מצד שמאל של השחקן שלי אני שמעתי בעבר רק בשצד שמאל ואם מירה רץ בצד ימין הייתי שומע אותו רק באוזנייה ימינית לא ידוע מה קרה לא משנה איפה הולכים יורים אוכלים לא משנה מה מכונית הוקפת לא משנה אנישומע בשתי האוזניות ואני ל אמבדיל בצדדים מה אפשר לעשות?? בדקתי חיבורים DXDIAG תקין המחשב פועל ב CO STERO בהגדרותשל הכרטיס קול ב DEMO עדיין שומעים בשתיהאוזניות כאשר אמורים לשמוע בצד אחד בהגדרות האוזניות על HEADPHONE וניסיתי כמ המשחקים ומנהל התקנים תקין :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss:

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  11. אם אפשר לדרג אפשרויות לפי איכות ולכל דרגה את עלותה הכספית. וכן איזה רמת מחשב דרושה (כמות זכרון, כרטיס גרפי,מעבד ודיסק קשיח) תודה , אורי

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  12. מחפש המלצה לנגן איכותי שתומך בעברית עם טעינת סוללה פנימית....עד 2 גיגה.. או כל נגן איכותי שתומך בעברית עם אחריות.. עד 600-700 שקל.. נפח 1-2 גיגה עד 20+ שעות שמיעה תמיכה בפורמט MP3 ו- WMA רדיו FM עם אופציה לשמירת תחנות מיקרופון פנימי מיון לפי שם השיר, האמן, האלבום, זאנר, שנה או לפי רשימות שמע (playlists) עד 5 סוגי איקוולייזר שונים כולל כוונון עצמי תמיכה ב- USB 2.0 להעברת נתונים מהירה למסך תאורה לצפייה בשמות השירים גם בתנאי אור נמוכים בערך תפנקציות האלה... יש דבר כזה?.. שהנגן לא מעפן ונפילה קטנה ישבר ויהרס ..ושלא יהיה נגן גדול ואני מעדיף MP3.. בלי וידאו תודה... מה שמצאתי זה http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=16186 700 שקל.. אן זה ה 730 http://www…

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  13. האם יש תוכנה שממירה אותם כך שאני יכול לשמוע ...באיכות המטיבית ...ללא עיבוד מידע ..

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  14. היי לכולם! רציתי לדעת האים ADA890 באמת שווים את ההשקעה של 1800 ש"ח וייתנו את חווית הסאונד האולטימטיבית למחשב כי אני מתחנן לקנות אותם ממש בשבועות אלו! ואייזה כרטיס קול הכי טוב יכנס בתקציב של 530 ש"ח ויתן את התמורה הכי טובה למחיר?!?. בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  15. Started by TomerPerez,

לפני מספר חודשים קניתי את הרמקולים microlab solo 2c, הייתי מרוצה מהם מאוד עד יום שישי האחרון ששמתי לב לרעש מאוד מטריד. צליל באס עמוק מתמשך, כאילו שמישהו לוחץ עליו בלי לעזוב. אבא שלי אמר שזה יכול להיות קשור לכבלים שמחברים אחד את השני ומעבירים אות אודיו למחשב. אשמח לדעת כיצד אוכל לפתור את הבעיה,או שעדיף לממש אחריות. חשוב לציין שלא עשיתי שום שינו בקונפיגורציה של הרמקולים,או במיקום שלהם. בתודה מראש,תומר.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום לכולם , רציתי את עזרתכם בבחירה של רמקולים מדפיים / מוניטוריים למוזיקה בעיקר למרות שהם ישמשו אותי גם לקולנוע. ( יש לי סאב..) בכל מקרה יצא לי לשמוע כמה זוגות אבל די התאכזבתי עד עכשיו כמו למשל - B&W 602 , פראדיים , JPW ועוד כמה.. הציעו לי מאוד ללכת על EPOS אבל התקשרתי ליבואן ויש בעייה להשיג אותם. עוד אופציות שהציעו לי הם : DALI וגם JMLAB .. תנו לי כיוון על רמקול שנותן הכי תמורה לכסף ( אני יודע שזה עניין של טעם אבל אני ישמע קודם לפני הקנייה ) תקציב של 3000 שקל לזוג. תודה.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  17. Started by yiftach2,

שלום לכולם, מלפש רמקולים למחשב חדש (משחקים) בעלות של 200 - 300 ש"ח, מישהו מכיר את - MicroLab M-880 2.1 Black 40W RMS ? אנא המלצתכם, תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, יש לי מערכת קולנוע ביתית של סמסונג htf350 (אם אני לא טועה). וטלווזיה של neon חדשה. המערכת הייתה מחוברת לטלוויזיה של סמסונג ועבדה חלק. העברתי אותה לטלווזויה החדשה עם אותם חיבורים הכל אותו דבר (מחוברת באמצעות hdmi) ואני לא מצליח להפיק שמע דרך המערכת אלא רק דרך רמקולים של הטלווזיה. (הרמקולים עובדים- ביצעתי בדיקה וגם שומעים מוזיקה כאשר מפעילים את אופציית הבלוטות של המערכת). כלומר כאשר אני על מצב טלווזיה רגיל (מחובר לממיר הוט) השמע הוא רק דרך רמוקלים של הטלוויזיה.. תודה רבה

19. Started by Zaks Sharon,

היי חברה, אני מחפש אוזניות עד 200 ש"ח, עם 3 דברים: 1) שיהיו מסביב לאוזן ולא בתוכה (לא תהיה כמעט פגיעה באוזן). 2) שהמחבר יעבור מעל הראש ולא מאחורי העורף. 3) איכות, איכות, איכות. אני צריך שהאוזניות יהיו סופר איכותיות, הכי איכותיות שאפשר. כל הדיבורים של אנשים על סאונד חם, בס רחב ומרטיט, זה צריך להיות מרגש. אני חייב שהאוזניות יהיו כמה שיותר איכותיות. זה הכל... תודה וחג שמח!

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  20. האם השדה האלקטרומגנטי שיוצר הסאב עלול לגרום נזק לטלויזיית LCD ו\או לממיר של כבלים שנמצאים סמוך אליו? אם כן,מה המרחק המומלץ שיש לשמור בינו לבינם? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ravid,

היי פורום ציוד אודיו :smiley5: אני קונה את הרמקולים האלה Logitech z-640 ואני מתלבט בקשר לכרטיס קול, עכשיו יש לי כרטיס מהלוח אם משהו דפוק במיוחד- soundmax שעובד רק עם סטריאו והכי גרוע זו התמיכה שלו במשחקים,באנריל 2004 להשתמש ב eax מוריד את הביצועים בחצי! עכשיו אני קונה רמקולים חדשים ובאותה הזדמנות גם כרטיס קול אז ראיתי את המחירים שיש כיום וכמובן בדקתי את של creative קודם והם לא נראים לי מציאה ולדעתי חבל על הכסף בשביל אודי 2 (אוגי...) שעולים כמו הרמקולים. אז קראתי את התגובות בזמן האחרון והבנתי שיש אלטרנטיבה שהיא פורמיטסו 3 של הרקולס שאני מת עליהם וההבדל לא גדול לפי מה שהבנתי: צלילים: 20 ביט 48khz תמיכות:eax 1-2 ,dolby + ex,direct3d... אז יש הבדל גדול ביניהם שאני אר…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם! דוד שלי הודיע לי היום שביום שבת בלילה הוא מגיע לארץ לביקור! הוא מגיע מארה"ב ושאל אם אני צריך משהו.. אני רוצה קנות מכשיר שנקרא מולטי-אפקט לגיטרה.. אם למישהו יש מושג איפה בארה"ב אפשר לקנות כזה מכשיר שיגיד לי.. אתרים,חנויות....זה לא קריטי...לא אכפת לו להזמין מהאינטרנט! חיפשתי בכל האתרים הגדולים ולא מצאתי.. בתודה Anas-Nanas דרך אגב אני רוצה לקנות מולטי של ZOOM עוד לא החלטתי אם אם את ה-GFX 5 או את ה707

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  23. Started by lior322,

אני רוצה לקנות את הsr80 הם צריכות מגבר?

• 12 תגובות
    • 772 צפיות
  24. Started by SilentD.M,

שלום, לא מזמן התחדשתי ב Cowon D2 ורציתי לנצל אותו טוב יותר - להחליף את האוזניות הקימות באוזניות InEar איכותיות. -הכי חשוב לי באוזניות זה Noise canceling כמה שפחות רעש מהסביבה. -רק אחרי זה איכות סאונד - יש לציין שאני לא אוהב באס חזק . אני מוכן להשקיע עד 1000שח. אני מתלבט החל מהCX300 ועד E3C(לפי המחירים בארץ) הבעיה שלי היא שאני לא יודע כמה להשקיע- מצד אחד אני חובב איכות מצד שני אני לא אודיופיל (ומצד שלישי אני לא רוצה לבזבז כלכך הרבה כסף) מקווה שתעזרו לי להחליט כמה להשקיע ובמה.

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  25. Started by mr.Man,

שלום לכולם... אני מחפש אוזניות עורף נוחות לספורט (ריצה), אני מתכוון לקנות בארה"ב והתקציב שלי עומד על סביבות ה 25$... יש המלצות? תודה מראש... (עשיתי חיפוש, אבל הנושא האחרון שמצאתי היה ב 4/2005... )

• 1 תגובה
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.