עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, אני צריכה המלצה לשתי טלווזיות עבור ההורים שלי. אחת "32 (למרחק של 3 מטר) השנייה למרחק של מטר וחצי ("26 יתאים?). שימוש עיקרי - צפייה בטלוויזיה וסרטים, בטלוויזיה הגדולה יותר אולי גם חיבור למחשב למשחקים, אבל רק אם זה אפשרי במסגרת התקציב. התקציב הוא כ-1500 ש"ח לכל אחת. תודה (: ליז

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  2. Started by moshon,

אהלן אתמול רכשתי את הpalit 4830 512 , http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=1036 התקנתי אותו והכל טוב ויפה מלבד הבעייה שאי אפשר להגדיר בדרייברים שלו רזולציות אישיות- אפשר קצת לשחק איתם אבל זה לא מתקרב לnvidia ולכן אני לא מצליח להגיע לNative rate. יש לי HITACHI 32 A01A אני בוודאות יודע שאפשר להגיע לNR עם nvidia אבל לא מצליח עם ATI אני מחובר HDMI-DVI אני יודע שאפשר לנסות עם powerstrip אבל זה לא עבד טוב עם הכרטיס והוא לא מאפשר לו לעבוד ברזולוציות והתזמונים שאני צריך. חיברתי בחזרה את הnvidia ושלפתי את התזמונים המדוייקים אני רק לא יודע מה לעשות איתם עכשיו: Modeline "1366x768" 85.86 1366 1440 1584 1800 768 769 772 795 -hsync +vsync מיואש לגמרי, אם מישהו מכיר פתרון אני ממש …

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  3. תודה

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  4. מה נשמע קיצר קניתי מסך מחשב LG 22 אינץ מהגרסה החדשה של ה1:10000 הינה הוא LG W2252TQ אז ככה יש לי וינדוס ויסטה הום פרימיום 64 ביט אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזה שיעבוד המחשב גם בטלוויזה וגם במחשב. (לא בו זמנית) שאלתי ואמרו לי שזה כרטיס מתאים לי כי יש לי מידה סנטר Hauppauge winTV-PVR-150 MCE עכשיו אני מעינין שיהיה בכרטיס כניסה של הלבן והצהוב האודיו והוידיו(אני חושב) של קול ותמונה.. יש בו חיבורים כאלה רגילים וזה טוב לי אבל אין לו רזולוציות לא רשום והמסך שלי הוא מסך רחב השאלה שלי אם הכרטיס הזה מתאים למסך שלי? זה יעבוד טוב? יש לכם אולי כרטיס טלוויזה יותר טוב להציע לי? ומה ההבדל בן לכידת וידאו לצפיה בערוצי טלויזה? אני יראה טוב כמו בטלויזה בכרטיס הזה? אני רוצה לחבר לו את הממיר של…

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  5. קניתי עכשיו את הiriver e100 הוא תומך flac רציתי לדעת מה ההבדלים בין רמה 0 עד רמה 8? וכמה ההבדל באמת מורגש בין flac ל mp3

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  6. אני צריך מסך כלהלן: -כמה שיותר קטן (מצידי 7" ומעלה, פשוט כי אני לא צריך יותר מזה, אבל זה גם יכול להיות 15" או משהו כזה אם ההפרש מחירים הוא מגוחך) -כניסת RCA, בתקווה שעוד אפשר למצוא דברים כאלה -איכות תמונה בינונית ומעלה, רצוי עם פחות מריחות ככל שניתן (זמן תגובה נמוך) -שיהיה ניתן לתלייה על קיר -לא צריך רמקולים, אין העדפה לרחב או לא רחב -שתהיה תאימות לXBOX 360 PAL למקרה שאתם תוהים מה הסיפור של הבקשה שלי, אני צריך מסך בשביל להציג את זה בלבד: כאשר הXBOX 360 עושה פה את העיבוד (מדובר במשחק ROCK BAND) ולא, מה שהולך ברקע לא ממש מעניין אותי תודה

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  7. המלצה לרמקולים עד 1000 שקל פלוס מינוס זה לחדר קטן מאוד אני מאוד אוהב לשמוע את המשחקים חזק מאוד כמו BF2 כמובן שאני מתכוון ל 5.1 או יותר זה למשחקים יש לי כרטיס קול של קראטיב X-FI XTREMEMUSIC כרטיס מאוד טוב אני יודע שכבר שכולם שואלים את זה אבל עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהוא מעניין עדיף שייהו לויניים כול עוד זה לא פוגע באיכות כי איכות הרבה יותר חשוב ואני גם מחפש לרמקולים מעמד אם משהוא מכיר מעמד לרמקולים זה ברזלים דקיים כאלה אני ישמח מאוד לדעת תודה מראש

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  8. Started by Nati_The_King,

מה אתם אומרים אני משתמש 40% מוזיקה 40% משחקים 20% סרטים

9. Started by Triple-z,

לאחרונה הסוללה של המכשיר שלי דיי סיימה את חייה, המכשיר לא עובד יותר מחצי שעה ורציתי לשאול אם מישהו פה החליף לעצמו סוללה לפי המדריך הזה ? הבעיה שלי היא שאני כרגע עדיין בחו"ל (תאילנד) ובגלל שימוש אינטנסיבי יחסית בחצי שנה אחרונה שאני מטייל בה ובטח בגלל שהטענתי יותר מידי הבטריה הלכה רציתי לדעת אם מישהו קנה את הסוללה שממליצים במיסטיק ריבר? האם הם שולחים לארץ? האם יש בארץ מאיפה להשיג בטריה טובה שתחזיק יותר מ- 20 שעות על ה- H340? גם אני לא ממש בטוח אם כל הסיפור הזה לא מסובך מידי לעשות לבד (כל ההתעסקות עם הכבל של הבטריה וכו) ואולי פשוט אני ישלח לבנדה את המכשיר לתיקון וזהו שאני יחזור (מישהו יודע כמה הם לוקחים על ההחלפה ואיזה בטריה הם שמים?) אשמח לכל מידע בנושא

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  10. Started by JR-d,

מישהו מכיר MP3 של החברה הנ"ל? אני יודעת שהיא מייצרת DOK אכותיים, אבל בזה הידע שלי מסתכם. בכל אופן, אבא שלי קיבל הצעה לקנות נגן MP3 שלהם (ככה הם אומרים). בכל אופן על פי הדף שהם נתנו לו: הקלטה ושמיעה בפורמט MP3, גיבוי קבצים מהמחשב... משהו על כניסת ליין-אין כדי לאפשר העברת קלטת טייפ רגילה להקלטה דיגיטלית. מחירים:128 MB במחיר 395 ש"ח (8 שעות הקלטה), 256MB במחיר 499 ש"ח (17 שעות הקלטה) ו-512MB במחיר 680 ש"ח (35 שעות הקלטה).

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  11. אהלן, אני צריך עזרה בקניית טלוויזיה לסלון. אני מודה שאין לי הרבה מושג ברמה הטכנית ולכן אשמח לשמוע מעט הסברים על הפרמטרים החשובים במפרט - על מה להסתכל ומה לחפש. המבחר הוא עצום ומאוד מבלבל. קצת מידע על השימוש: כאמור, טלוויזיה לסלון. מרחק הצפייה הוא פחות או יותר 3 מטר. אני מחפש שהטלווזייה תהיה כמה שיותר איכותית (בגבולות התקציב כמובן - אפשר לחרוג גם לכיוון ה 3000) ופחות חשוב לי הפיצ'רים מסביב. קודם כל מסך טוב אחר כך אפשר לבחור מהאפשרויות. לפי מה שהבנתי, יש כמה פרמטרים חשובים- יחס ניגודיות, זווית צפייה ורזולוציה. אשמח לשמוע על פרמטרים נוספים וכמובן המלצות קונקרטיות על טלוויזיות. תודה רבה מראש, המבולבל...

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  12. הייתי מעוניין לדעת היכן אני יכול למצוא Cases מתאימים לאייפוד פוטו 40 ג'יגה בארץ ? וגם על איזה מקום טוב אתם יכולים להמליץ שאפשר לקנות בו אביזרים נילווים לאייפוד פוטו.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  13. Started by kaboonkal,

אחי משחק הרבה משחקי רשת וכו׳ והיה לו יומולדת לפני כמה ימים והוא משתחרר עוד חודש ואני רוצה לקנות לו אוזניות חדשות אחרי שלא מצאתי שום דבר שימושי אחר לקנות לו... בקיצור התקציב הוא באיזור ה500, אין בעיה להזמין מחו״ל, לשימוש מוזיקה ומשחקים בעיקר. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  14. Started by TheBlackTulip,

איך יותר עדיף לדעתכם לחבר את הרסיבר למחשב? דרך הדיגיטלי למרות שהמפענחים שעליו הם בסך הכל ביט אחד בכל ערוץ או עדיף עם כל חוט בנפרד ולהשתמש במפענחים שעל הלוח אם שהם בתכלס 24 ביט אפרופו חיפשתי רסיבר עם כניסה לחמש ערוצים יד שניה במלא פורומים אולי אתם מכירים מישהו שמוכר? יותר חשוב תענו על השאלה הראשונה....

15. Started by ameer_a7,

שלום יש לי כרטיס קול CREATIVE LIVE 5.1 ואני מעוניין לקנות רמקולים שינצלו את הכרטיס הזה ויתנו ביצועים מעולים אני חושב על Creative Inspire 5200 (5.1) black האם המערכת הזאת טובה? או זאת ? Creative Inspire 5200 (5.1) black? יש הבדל רב ביניהם? אם אפשר פירוט ותודה רבה מראש

• 9 תגובות
    • 651 צפיות
  16. Started by ChaosPower,

יש לי מאתיים שקל, ורציתי להוציא אותם על כרטיס קול, בגלל שפעם אחת כשהתעסקתי עם הכרטיס מסך כדי לנקות אותו, פגעתי בלוח אם, ומאז יש לי בעיה עם הקול (אני בטוח שזו בעיה עם הלוח אם). אז כנראה שאין לי ברירה אלא לקנות כרטיס קול. הייתי רוצה לקנות כרטיס קול, הכי טוב שאני יכול להשיג ב200 שקל בארץ. שמתי לב לCreative Audigy SE וVALUE, שעולים 165 ו175, מי מבינהם עדיף? (לא משנה, הבנתי שVALUE עדיף) ואם יש כרטיס יותר טוב מהם בסכום הזה, אנא הציעו. אני לא מבין גדול בתחום... נ.ב שכחתי להגיד שהכרטיס מיועד בעיקר למשחקים, ולשמיעת מוזיקה, לא משהו רציני.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  17. מה עדיף 2.1 או 5.1\4 המטרה העיקרית מוזיקה וסרטים רוצה להנות מהם . וגם קצת משחקים ( עכשיו יש לי creative 2.1 ישנים שמספיקים לי למשחקים) וכמובן תנו למלצות מספר מערכות שחשבתי עליהן http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=132217 (כן עובר את ה 600 ב 50 שקל אבל נראים רמקולים טובים) http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=37906 גם עובר אבל גם נראה ממש טוב. - מחירים שפויים 2.1 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=24875 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=151636 - מחירים שפויים ל 5.1 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=27275 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=37907

18. שלום, מכר מעוניין לרכוש אוזניות לשימוש עם הנגן הנייד שלו (iAudio F2) בסביבת עבודה רועשת. סך התקציב עומד על 700 ש"ח עם אפשרות לחריגה קלה במקרה וזה אכן שווה זאת. לצערי יש לו העדפה לאוזניות חיצוניות, מה גם שהוא מעוניין שהן יהיו קטנות יחסית, כך שעולה השאלה: עד כמה דגמי מיסוך הרעש הפעיל (Senneheiser PXC250 כדוגמא המובהקת) נחותים באיכות הצליל לעומת אוזניות רגילות או לחילופין אוזניות מבודדות? כמו-כן, האם בכל-זאת על אף ההעדפה האישית שלו, אוזניות הנכנסות לתעלת האוזן יספקו לו תרומה כדאית בהרבה לסכום הכסף שהוא מוכן לשלם? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  19. מה ההבדלים בין DTS ל-דולבי דיגיטל ל-פרו לוג'יק וכו' ,ומה נחשב הכי טוב ?

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  20. 42-50 אינצ חובה: USB שקורא MKV וכתוביות חשיבות לאיכות תמונה גם בשידורים רגילים (לא HD) עדיף מכשירים הקיימים באחת הרשתות הגדולות או אחד מאתרי הקניות הגדולים (וואלה שופ וכו...) תודה לכל הממליצים!

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  21. Started by Ido.G,

שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים לחדרי, במקום הסט הנוכחי שלי (Inspire 2400). אני מרוצה ממנו למדי, אך הוא רק 2.1 ובנוסף לא מספק אותי במוזיקה (אני ממש מרגיש שלא שומעים חלק ממנה). יש לשידרוג כמה מטרות: א. שיפור חווית ההאזנה למוזיקה (בעיקר רוק, לא דווקא כבד). ב. משחקים (צפוי שדרוג של העגלה שלי- Celeron C 1200@1600+ Radeon 8500LE). ג. בעתיד- גם צפיה בסרטים (אני רוצה לקנות כונן DVD). ד. בעקרון- אני צופה בטלווזיה דרך כרטיס טלווזיה. בכל מקרה, אחרי הבלבול מח, אני מתלבט בין כמה מערכות. אני פשוט לא יודע מה לקנות. מצד אחד אני רוצה לשמוע הרבה פרטים במוזיקה, אך אני גם רוצה באס טוב. ובסופו של דבר- כמה שפחות טירחה בחיבורים וכו' (לא קריטי, מן הסתם עדיף איכות). כמובן- כמה שפחות …

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  22. איך האיכות של היציאה האופטית ב ABIT NF7-SL? מספיק טובה בשביל מערכת קולנוע ביתי דיגיטלית? אני משתמש ברסיבר YAMAHA RX-V800....

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  23. Started by finish,

טוב תשמעו יש לי מערכת סטריאו של AIWA שקניתי בערך בכיתה ג' והיום אני ב י' היא דיי ישנה חיברתי את המערכת למחשב אבל הבעיה שאני לא שומע סטריאו רק מונו וזה ממש מעצבן אין שום אפקטים של סטריאו כל הזמן הרקמולים עובד אותו הדבר רציתי לדעת אם יש דרך לחבר את זה ככה שיהיה לי סטריאו?

• 8 תגובות
    • 650 צפיות
  24. Started by matan12321,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=218_239_1037&products_id=5687

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  25. Started by _daFink,

ערב טוב, אני רוצה לחבר את הPS3 למסך מחשב, ואם אני קונה כבל HDMI TO DVI ע"מ לעשות זאת, אני משער שלא יהיה לי סאונד... (המסך שלי Samsung SyncMaster 740BF) פיתרון? (יש לי גם מערכת סטריאו ליד הPS3 והמחשב, אם זה עוזר איכשהו לבעיה)

• 0 תגובות
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.