עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by play2,

החלטתי לקנות נגן MP3 אך גם שישמש אותי להקלטה באיכות טובה . התקציב בערך 1000 ש''ח. אני מעוניין בנגן שאפשר לשמוע בו גם בריצה, שהייה איכותי ועמיד. תודה

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  2. Started by frenchfrize2,

שלום, ברשותי מכשיר DVD מדגם DVP 608. לפני מספר ימים שיחקתי בהגדרות שלו דרך מקש ה-Menu שבשלט, מכיוון שהוא לא קרא סרטים מהתקן DOK. במשחק זה ביצעתי טעות, ושיניתי הגדרה בשם Display, או משהו כזה, וכתוצאה מכך המסך מראה רק אור כחול בוהק ואין באפשרותי לראות את חלון התפריט כדי להחזיר מצב זה לקדמותו. רפרפתי ב-Manual אבל לא מצאתי דרך לעשות Reset או לסדר את הבעיה בדרך אחרת. Sony Dvd-CD Player - Dvp-ns508p Series http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:eL9i8Gzzx9MJ:www.scribd.com/doc/13199583/Sony-DvdCD-Player-Dvpns508p-Series+DVP+608+MANUAL+%2BRESET&cd=1&hl=iw&ct=clnk&gl=il&source=www.google.co.il אשמח לקבל את עזרתכם בהקדם. תודה!

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  3. כרטיס קול מצוין למשחקים וסרטים במחשב , אני אוסיף 5.1 (לפחות) אחר כך, שמעתי ממישהו שזה כרטיס קול של: dolby digital רק אני לא זוכר איזה (ראיתי בטלוויזיה), אתם יכולים להצליץ על אחד? אני לא רוצה לבדוק עכשיו את האתר שלהם כי אני לא מבין ממש בחומרה, ואני רוצה לשמוע יותר על חוויות שלכם מהכרטיס ולא (ממש) איך הוא מסץדר גרפית..... עזרה? בבקשה.....

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  4. Started by ronit54,

שלום אני חייב עזרה בהתקנת הכרטיס הזה הורדתי את הדרייבר הכי חדש מאתר שלהם ועדין זה לא עובד לי יש לי וונדוס אולטיימיט עם מדיה סנטר יש לי את הכרטיס pvr 150 מישהו יכול לעזור לי אני על סף יעוש מהכרטיס הזה עם הנסינות שלו שיעבוד... תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  5. Started by brum,

שלום. קיבלתי במתנה מערכת רמקולים למחשה, 1 גדול ו 5 קטנים. אני לא מבין איך עלי לחבר אותם לכרטיס קול עם יציאה ירוקה אחת סטנדרטית. האם צריך לקנות כרטיס מתקדם יותר עם יציאות נפרדות? תודה רבה ויום טוב.

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  6. Started by asafgolan,

יש לי אפשרות להביא את הטלוויזיה הנ"ל ב3700 ש"ח כולל הובלה והתקנה - האם זה משתלם? בגדול אני מתכנן לחבר אליה מחשב למטרות צפיה בסרטי HD וסרטים באיכות DVDRIP סטנדרטית, וXBOX 360 התומך גם הוא בהצגת תכני HD. יש משהו עדיף באותו טווח מחיר?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  7. Started by NO FEAR,

הלכתי לבאג (במחשבה שהם מבינים בתחום) ושאלתי אותם איזה רמקולים טובים אפשר להשיג בתקציב של - 300 שקל בערך והם המליצו על הרמקולים האלה בטענה שהן ממש טובות! אני מתכנן לקנות אותם ביום שישי הקרוב ולפני שאני עושה את זה רציתי לדעת מה דעתכם האם כדאי לקנות אותם? או שבתקציב כזה אני יכול להשיג רמקולים טובים יותר? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  8. Started by gigabot,

יש לי כבל עם 6 RCA ואין לי כלום לא רסיבר לא כלום, איך אני עושה את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  9. Started by piro,

A friend of mine wants to buy a portable, flash-based mp3 player and he is thinking of getting the Creativ muvo Slim. I promissed I'd look around and check what're the reviews on it. so, what say you?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  10. Started by Konst1988,

שלום לכולם. ההורים שלי רוצים לרכוש DVD מקליט שיחליף את הוידאו הישן והטוב..(או שלא כלכך..) הדרישות שלו שלא יהיה יקר מידי, השימושי העיקרי יהיה הקלטה וצפיה.. מן הסתם.. תכונות שאני צריך: העדפה שיקליט ל + ולא רק ל -. העדפה לביטול פרסומות. העדפה להמלצה ממישהו שיש ברשותו/מכיר מכשיר והוא שמח/לא שמח. חשוב לי האמינות של ההקלטות מאוד. לא לטווח ארוך אלא לטווח הקצר. אני יודע שבטוח שיש אנשים שיש להם בפורום כי חיפשתי ויש 100 ת'רדים עם בקשות המלצה עם 0 תגובות.. תודה רבה לעונים.

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  11. Started by xytkhi,

בטיפשותי הכנסתי את הדונגל ל USB של מחשב ישן שמריץ XP SP3 רציתי לבדוק אם עובד דרך המחשב הזה כשהכנסתי את הדונגל ל USB המחשב לא זיהה כלום גם לאחר התקנת דרייברים אח"כ שהחזרתי את הדונגל למחשב השני המחשב לא מזהה את הדונגל וגם לא מזוהה שום כניסה דרך ה USB וזה עבד על המחשב הזה ! כנראה הדונגל נשרף איכשהו או נדפק בגלל המחשב השני אז הלך המכשיר או יש אפשרות לתקן? נ.ב בדקתי אותו גם ב 2 מחשבים אחרים ואין שום תגובה עליו

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  12. Started by rbik,

לפני שבוע קניתי את האזניות Speed-Link Medusa 5.1 Surround Headphones (לשימוש עם המחשב), אך לצערי אני לא שומע את אפקט הסראונד (הצלילים לא נשמעים כמגיעים מכיוונים שונים) אני בדקתי עם תוכנת הבדיקה של ה-soundblaster שכל ערוץ אכן מגיע בחיבור שלו (ע"י חיבור כל ערץ לבדו ושמיעת הצליל שצריך להגיע עבורו). אבל מבחינת כוון ההגעה, הצליל בערוצים האחוריים נשמע לי זהה או כמעט זהה לזה של הערוצים הקדמיים. גם במשחקים עם סראונד אני לא מצליח לזהות כיוון של צלילים וצליל שמגיע מקדימה נשמע לי זהה לצליל שמגיע מאחור. כדאי לציין שאין לי נסיון עם אזניות סראונד ולמרות שקשה לי להאמין ,יש סיכוי שזאת רמת הצליל ההיקפי של אזניות (מה דעתכם ?) כרטיס הקול שלי הוא soundblaster live 5.1 ומותקן אצלי הדרייבר הע…

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  13. Started by Kenny,

בכל פעם שאני מנסה להפעיל את התוכנה של הכרטיס קול , הוא רושם לי : cannot initialize audio driver. reinstall audio driver. הממ , יש לי sound blaster live! ניסיתי להתקין כמה גרסאות שונות של דרייברים. (ואני יודע שזה הדרייבר הנכון , כי הוא עובד במחשב אחר , עם אותו כרטיס בדיוק) נ.ב : עד לא מזמן השתמשתי בכרטיס קול און בורד (sound storm on epox8rdaplus) ביטלתי אותו מהביוס , אבל אני לא סגור שמחקתי את התוכנה\דרייבר (אם יש בכלל) על המחשב שלי. אולי זה בגלל זה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  14. Started by navk2,

מחפש טלוויזית LCD עם איכות תמונה כמה שיותר טובה, עדיף בלי מריחות שיהיה לה רמקולים מובנים ( לא חשוב איזה). עכשיו יש לי שאלה, אם הטלוויזיה תיהיה HD אבל לא ישדרו אלייה ב HD אז יהיו בעיות ? כי ניראה לי שעד שיהיה לי בבית HD יהיה לפחות שנתיים.. אה, צריך שיהיה לה אופצייה לתלייה, תודה !!

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  15. Started by moses_23,

שלום! יש לי את כרטיס הקול Creative SB!Live 5.1 וכשאני מחבר את המערכת ליציאת ה- DIGITAL OUT אז היא לא פועלת לי...(אין קול) כמובן שאני מגדיר קודם כל שהיציאה תהיה בדיגיטל ולא ברמקולים... האם אני צריך רסיבר או מערכת רמקולים 4.1+ בשביל לשמוע דרך היציאה? אני חייב לציין שמתחילת השירות של הכרטיס(באזור 2002), היציאה לא עבדה... תודה וחג שמח

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  16. חשבתי על האייפוד וידאו 30 ג'יגה, כי יש בו מה שאני צריך, איכות שמע טובה, נפח גדול, ווידאו. אבל אני מפחד מהניסיון של חברים שלי עם האייפוד מיני, שהוא מכשיר גרוע בכל קנה מידה. איזה נגן הכי טוב לי במחיר של עד 300 דולר?

• 8 תגובות
    • 651 צפיות
  17. אוקי אז זה עבד לי על SIS ad1888 soundmax על ASUS P4SP אבל אני בטוח שאפשר להשתמש בזה בכל מצב מה שעושים: נכנסים ל "לוח בקרה">> "התקנת חומרה">>החומרה מותקנת>>להתקין ממקום מסויים>>ואז לנסות בתיקייה של הדרייבר שהורדתם הנה קישור: http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us זה ב ASUS עובד 100% תנסו תגידו אם יצא לכם..מקווה שעזרתי כאן להרבה מפרמטים למיניהם..

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  18. Started by GbeTech,

מה קורה אנשים... אני מנסה לפתוח קובץ WAV ומופיעה לי הבעיה הזאת: קודם זה http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/1.jpg ואחרי כמה שניות http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/2.jpg זה בחיים לא קרה לי, יש לי כבר שנתיים בערך את חבילת הקודקים K-Lite Codec Pack 2.70 Full Beta. מה לעשות? להסיר ולהתקין חבילה אחרת?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  19. Started by ELiA,

אני מחפש נגן mp4 עד 700 שקל עם ג'יגה איך זה? : http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=slim1gb&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0&aff=Zap

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  20. שלום. איזה מיקרופון איכותי יותר, לווקאל ואיסטרומנטאל? עדיפות לווקאל. ראש בראש, מי טוב יותר? http://www.bhphotovideo.com/c/product/598409-REG/Shure_SM27_LC_SM27_Large_Diaphragm_Cardioid.html#specifications http://pro-audio.musiciansfriend.com/product/Roland-DR80C-Studio-Condenser-Microphone?sku=271304&src=3WFRWXX&ZYXSEM=0&CAWELAID=26020906 תודה.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  21. יש לי מיני דיסק של סוני דגם MZ-S1. כדי להעביר אליו שירים אני משתמש בתוכנה OpenMG Jukebox 2.2 של סוני שקיבלתי עם המכשיר. המכשיר אצלי כבר שנה+ והכל תמיד פעל מצוין, רק לפני שבוע התחילה הבעיה. כשאני נכנס לתוכנה קופצת לי הודעת שגיאה: Cannot find the database file, or the database file is corrupt. Click OK to recover the database. Click Cancel to exit the application. וכמובן יש לי שתי אפשרויות OK ו- CANCEL ולא משנה על מה שאני לוחץ זה לא עוזר מה אני יכול לעשות?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  22. שלום אני מתכנן לקנות בקרוב PS3 ובנוסף גם טלויזית LCD כדי להפיק תמורה די משמעותית. הבעיה שלי היא בתקציב. בכל זאת PS3 ועוד טלויזיה זה לא עסק כל כך זול לתלמיד תיכון, אז אני מתכנן לקנות מסך בגודל 26" בערך. עכשיו אני יודע שבעולם נגני ה-MP3 הנגנים הגנריים הם זבל שכדאי מאוד להתרחק ממנו, אבל השאלה היא האם זה חל גם בטלויזיות? למשל, טלויזיה גנרית (KDF לדוגמה) מול טלויזיה של MAG או LG - האם אני אראה הבדל משמעותי כשאני אשחק ב-PS3? ואני מתכוון רק למשחקים, לא חשוב לי איכות שידור התכנים הטלויזיונים. דרך אגב, Metz זאת חברה גנרית?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  23. Started by t-mac,

שלום. אני מחפש נגן mp3 עם נפח לפחות 512 מגה, עדיף 1 ג'יגה עם תקציב של עד 600 עד 700 שקל פלוס מינוס. אני רוצה שיהיה לו צליל טוב, רדיו (אם אפשר גם שיהיה אפשר גם להקליט ממנו), וטייפ מהלים אם אפשר עדיף. תודה רבה לעוזרים ויום נעים לכולם!...

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  24. זה ממש חשוב לי, כי איך אחרת אני אנווט בין 4 GB?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  25. שלום אני קונה נגן MP3 ואני מעוניין לקנות אוזניות כפתור טובות עד טובות מאוד קודם כל ראיתי שיש בחו"ל את ה Sennheiser MX500W שהבנתי שהם הכי טובות של Sennheiser (אולי יש דגם אחד יותר מתקדם אבל זה כבר מספיק) עכשיו ממה שראיתי בחול זה עולה משהו כמו 13 דולר !, מישהו יודע כמה זה עולה בארץ ואיפה אני יכול למצוא את זה? עוד שאלה האם אלו האוזניות הטובות ביותר שאני אמצא במחיר של 15-20 דולר גג? והאם החוט שלהם מספיק ארוך בשביל להגיע מהכיס לאוזן? ואם לא, מישהו מכיר אוזניות איכותיות שהחוט שלהם כן יגיע מהכיס לאוזן? זה ממש חשוב לי לריצות ולעוד דברים *עריכה* - עכשיו ראיתי שיש את האוזניות האלו SENNHEISER PMX40 neckband headphone ב 14 דולר - איך הביצועים שלהם ביחס לאוזניות MX500 ? (אני י…

• 0 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.