עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, אני משתמש בתוכנת Voice לצורך משחקי רשת - TeamSpeak למי שמכיר. הבעיה היא שבקונפיגורציה הנוכחית אני סובל מ- Echo עצבני ביותר והדרך היחידה להוריד אותו היא להנמיך את הווליום ואז צריך לשחק עם זה שעה בשביל למצוא את העוצמה שלא תיצור echo אבל לא תהיה נמוכה מדי. הקונפיגורציה הנוכחית שלי היא כזו: כרטיס קול: sound blaster live Value רמקולים: Cambridge Soundworks 4.1 מיקרופון: Yoga Headset (מיקרופון בלבד) מערכת השמע מספקת אותי כרגע ככה שאני לא ממש מעונין לקנות כרטיס קול ו/או רמקולים חדשים. על פי הבנתי יש לי כמה אפשרויות: 1. להשתמש בדרייורים של KX project - זה פותר את הבעייה אבל זה פתרון לא אלגנטי ונוטה לסיבוכים. 2. לקנות אוזניות/מיקרופון USB 3. להשתמש בכרטיס קול המובנה ככרטיס נ…

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  2. Started by meidan,

הי, יש למישהו המלצות לכרטיס קול סטריאו באיכות טובה עם יציאה מוגברת לאוזניות (HD485)? פחות חשוב לי איכות הכניסות כי אני לא מתכוון ליצור מוסיקה או להקליט משהו. תקציב: עד 100 דולר בארה"ב. תודה.

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  3. Started by TimoTy,

מה יותר טוב ה- inspire 4.1 או cambrige 4.1 אני לא מוצא מידע על ה-cambrige ואם מישהו יוכל לתת לי לינק לאתר שמכיל מידע עליהם תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  4. Started by Black_eagle,

שלום. יש לי את ה MP H10 ואני משתמש בתוכנה EASY H10 לעשות DATABASE ו PLAYLIST . עכשיו הבעיה עם התוכנה שהיא פשוט מסרבת לעשות PLAY LIST לכמה שירים מסויים. האם יש תוכנה אחרת שעושה דבר דומה כמו זאת? ואם יש דרך לפתור את הבעיה הזאת שהוא לא מזהה את השירים כדי להפוך אותם ל PLAYLIST. תודה

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  5. הכרטיס אמור להתחבר למגבר חיצוני אשמח לקבל המלצות

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  6. יש לי IHP 120 ... שמעתי שאפשר לעשות שיראו עיברית ב דגמים החדשים יות של IRIVER ורצעתי לדעת אם זה אפשרי גם בשלי??? ואיך...

7. א. אם אני אקנה מערכת רמקולים של שניים עומדים שניים אחוריים וסנטר....ואח"כ אוסיף עוד 2 רמקולים קדמיים מיוחדים לתליה...אפשרי?לא ייגרמו בעיות? ב. על איזה רסיבר טוב עד טוב מאוד אתם ממליצים לי שיוכל להחזיק מערכת רמקולים כמפורט למעלה ביחד עם דיוידי וידאו ממיר וטלוויזיה? הטווח מחיר שחשבתי להשקיע ברסיבר הוא בערך 200 ש"ח אבל זה מכיוון שיש לי מאיפה להשיג במחירי ייבוא....אז תגידו רק דגמים מומלצים שעולים בין 3000-4500 שאותם סביר להניח שאני אשיג בכ-2000...תודה לעוזרים. ג. על איזה חברות רמקולים אתם ממליצים לי או לחילופין על איזה דגם של רמקולים מסויים אתם ממליצים לי? אני מודה מראש לעוזרים....וכל זה נועד כדי לבנות מערכת קולנוע ביתית עצבנית ביותר....כי אני הולך לבנות גם HTPC וזה הולך להיו…

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  8. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728120 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719657 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708106 איזה מהם עדיפה? האם בכולם יש טיונר מובנה? ( היא לא תחובר ליס או הוט אלה לכבלים הרגילים ערוץ 2 וכאלה) תודה.

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  9. שלום, אני זקוק לכרטיס קול עד 600 ש"ח איך ה-Xmod מבית Creative? והאם יש הבדל בין כ.קול חיצוני לפנימי (באיכות הצליל)? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  10. שלום רב אני רוצה לקנות אוזניות חדשות במחיר 400 שקל שזה בעיקר למוזיקה וגם לגיימינג אבל יותר מוזיקה המליצו לי לקנות או את הrazer kraken pro או את הroccat kave שהבנתי שהן מצויינות. אז רציתי לדעת מה יותר כדאי וטוב? ואם יש לכם עוד אוזניות טובות להציע

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  11. אני חיפשתי ולא מצאתי תוכנה כזו :-\ תוכנה אשר מוציאה את הפלט הסאונד הסטריאופוני מהכרטיס קול דרך היציאה הדיגיטלית (לא משנה אם אופטי או קואקסיאלי), על הערוצים האחוריים בנוסף. למי שמכיר את הרסיברים של YAMAHA , יש להם מצב של 5CH STEREO. לבסוף אני צריך שיעבור אות אשר ישדר אות סטראו לקדמיים ולאחוריים. תודה מראש לעוזרים, בני. עריכה: טוב אני אתן לכם קצת השראה: http://img266.imageshack.us/img266/848/nvmixerur5.jpg

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  12. Started by roei88,

מאיפה הכי זול לקנות אותם בארץ? (חוץ ממה שיש בזאפ)

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  13. Started by TheTNT.COM2,

היי מה נשמע שוב? קניתי היום creative audigy 4 se 7.1 אחכ הלכתי לחנות "צליל", בסופו של דבר החלטתי ללכת ה- HD 514, הכרטיס עלה לי 300, האוזניות 360. (האוזניות עלו יקר?) א) רציתי לדעת איך האוזניות?(למוסיקה הן מדהימות..) ב) האם ל- sennheiser יש אוזניות סראונד מה שניקרא? (אני צריך את האוזניות בעיקר למשחק - לשמוע אם באים מלמעה, למטה, צד וכו'..) ג) כניראה זו הייתה טעות סתם ככה ללכת לחנות ולבחור אוזניות בלי ידע מוקדם,( בנתיים אני לא מרוצה מהסאונד במשחק..), יש לי זכות להחזיר להם את המוצר ולקבל אחד אחר תוך 14 יום? היה שם גם HD 210, גם היו ממש נחמדות, אבל הן עלו 350 וזה ניראה לי ממש יקר לאוזניות שנחשבות לדגם ישן.. אבל האם הן יועילו לי יותר מבחינת הסאונד במשחק?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  14. עפ"י האתר של Creative קיימים שלושה הבדלים בין המערכות: א. מערך 5.1 מגיע עם סאב חלש יותר. (150W ל-5.1, 210W ל-7.1) ב. פחות שני רמקולים, מן הסתם. ג. מערך 5.1 תומך בתדרים בין 25Hz to 20kHz, מערך 7.1 תומך בין 25Hz ~ 40kHz. מערך 5.1 נמכר ב-1,700 ש"ח, מערך 7.1 נמכר ב-3,100 ש"ח. אני רוצה לדעת אם תוספת שני רמקולים ותדר צליל רחב יותר תשפר משמעותית את החוויה במשחקים וסרטים? יש סרטי DVD שתומכים ב7.1 אמיתי?

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  15. שלום לכם יש לי מסך גדול במחשב של 22 אינץ' ורציתי לדעת מאיפה אני יכול לקנות שלט רחוק ששולט על המחשב (מבחינת מוזיקה,סרטים וכו') וגם על איזה שלט הייתם ממליצים?? תודה מראש Mostang5

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  16. Started by syclla,

שלום, כרגע יש לי Logitech X240 אני מרוצה מהם מאוד אך אני מעוניין להחליפם למערכת של 5.1 אשמח לקבל הצעות לרמקולים 5.1 עד 600 שקלים. בגלל שאני מרוצה מהנוכחים שלי, חשבתי לקנות את ה- 540X שזה אותו דבר רק בהרכב של 5 ולא של 2, אשמח לשמוע חוות דעת והמצלות על רמקולים נוספים. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  17. Started by samigol,

מישהו יכול להסביר לי למה את הבס שהוא הצליל עם התדר ואורך הגל הנמוך אני מרגיש בגוף ואת הטרבל אני לא מרגיש בכלל למרות שהוא הצליל בעל האורך גל הגבוה תודה

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  18. לאחר חיפושים נרחבים גם בFaq של הפורום, הגעתיי להחלטה סופית לקנות את אחד משני הכרטיסים הבאים: הראשון Esi Maya 44 MK II http://cgi.ebay.co.uk/ESI-MAYA-44-PCI-SOUNDCARD-AUDIOTRAK-NEW-inc-ALL-CABLES_W0QQitemZ110129633774QQihZ001QQcategoryZ123445QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem#ebayphotohosting השני Audiotrak Prodigy 7.1 HiFi http://cgi.ebay.co.uk/Audiotrak-Prodigy-7-1-HiFi-24bit-192kHz-audio-interface_W0QQitemZ180137091560QQihZ008QQcategoryZ41787QQrdZ1QQssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem שניהם נחשבים לממש טובים, מה אתם אומרים, איזה מהם לקחת?

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  19. אני צריך אוזניות רגילות שאפשר להסתובב איתן בחוץ לא משהו גדול שיראה מגוחך ולא כאלה שנדחפות לתוך האוזן (עשו לי דלקת) רצוי משהו שאין לו קשת שלא ישבר לי בתיק משהו בסיגנון הזה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=21788 תקציב של עד 250-300 שקל

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  20. שלום כולם ! עם שיחרורי מצה'ל נמאס לי בשעות מוזרות של הלילה להעיר את כל הבית עם המוזיקה שאני שומע לכן החלטתי לקנות אוזניות ( ), אני רוצה המלצה לאוזניות עד 400 ש'ח שלא יהיו In Ear מה שכן חשוב שזה החוט שלהם לא יהיה קצר כמו הMX300 של סינהייזר החוט קצר מידי (אני מחבר את האוזניות למחשב) אז זהו בגדול, אשמח לקבל המלצות+ חנויות לרכישתן בתודה מראש, לירן

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  21. יש לי כרטיס מסך ATI 2400 עם יציאת HDMI וטלויזיית LG עם שתי כניסות HDMI (על אחת מהן רשום גם DVI אם זה משנה) ברגע שאני מחבר את המחשב ישירות לטלויזיה הכל טוב ויפה אבל ברגע שאני מחבר גם את המסך (דרך VGA) הוא משדר אך ורק דרכו... לא משנה מה אני עושה: דרך הוינדוס, דרך התוכנה של הכרטיס מסך, מנסה לעשות הרחבה של השולחן עבודה, כלום לא עובד אני לא מצליח להפעיל את הטלויזיה מסך המחשב יחדיו...:< אם למישהו יש איזהשהו רעיון אני אשמח לתשובה

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  22. OAKLEY הכריזה לפני מספר חודשים על משקפי השמש החדשים שלהם עם נגן MP3 מורכב בתוך המסגרת: חובבי ה IPOD החליטו לקחת את הנושא לידיים ולבנות משקפי שמש מבוססי IPOD SHUFFLE: http://www.engadget.com/entry/1234000883027858/

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  23. Started by frenchfrize2,

שלום, ברשותי מכשיר DVD מדגם DVP 608. לפני מספר ימים שיחקתי בהגדרות שלו דרך מקש ה-Menu שבשלט, מכיוון שהוא לא קרא סרטים מהתקן DOK. במשחק זה ביצעתי טעות, ושיניתי הגדרה בשם Display, או משהו כזה, וכתוצאה מכך המסך מראה רק אור כחול בוהק ואין באפשרותי לראות את חלון התפריט כדי להחזיר מצב זה לקדמותו. רפרפתי ב-Manual אבל לא מצאתי דרך לעשות Reset או לסדר את הבעיה בדרך אחרת. Sony Dvd-CD Player - Dvp-ns508p Series http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:eL9i8Gzzx9MJ:www.scribd.com/doc/13199583/Sony-DvdCD-Player-Dvpns508p-Series+DVP+608+MANUAL+%2BRESET&cd=1&hl=iw&ct=clnk&gl=il&source=www.google.co.il אשמח לקבל את עזרתכם בהקדם. תודה!

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  24. Started by TeaTime,

שלום, לאחרונה שבקו חיי אוזניות המדוזה שלי. שלחתי אותם בחזרה, אך מכיוון שהדגם הישן כבר לא ביצור לא היה ניתן להביא לי סט חדש. ביקשתי מהם לנסות להזמין לי את המדוזה PRO GAMER, אך גם זה לא עבד מסיבות לא ברורות(פנדה מחשבים, לך תדע...). כתחליף, הם הציעו לי את האוזניות Steel Sound 5H של Steelpad. עכשיו הבעיה כזו: האם שווה לי לקחת אותן? אני מחפש אוזניות נוחות וטובות בעיקר לגיימינג, מוזיקה פחות חשוב לי. אם לא, איזה תחליף הייתם מציעים? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  25. Started by adirnasri,

שלום אני רוצה לקנות רמקולים למחשב שלי אני מוכן להשקיע עד 500 שקל בערך תודה אדיר

• 3 תגובות
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים