עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי את האוזניות הללו כשנה, ואני ממש ממש ממליץ למי שמחפש אוזניות איכותיות במחיר "סביר". הבעיה שלי היא שאיבדתי את כל הגומיות סיליקון של האוזניות ואין לי דרך לשמוע דרכן עכשיו .... מישהו יודע איך אני משיג את היבואן או על חנות שמוכרת את הגומיות הללו ?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  2. היי יש לי כרטיס קול מיושן ואני פיתחתי לאחרונה תחביב של יצירת סטים בבית לכיף עם כל מיני תוכנות ... אני מחפש כרטיס קול טוב כי כרגע שאני ממקסס משהו זה יוצא זוועה ונתקע לי ... יש למישהו המלצות? רצוי בסביבות ה300-700 שח

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  3. Started by Hzur,

אהלן... אני צריך המלצה לדיוידי... לא משו מטורף בעיקר חשוב שיקרא את כל הפורמטים העיקריים(Divx,Xvid וכו'...) ובכלל עדיך תמיכה כמה שיותר רחבה כי רוב השימוש בו יהיה לסרטים שהורדו ועדיף לחסוך את כל ההמרה... ולכן גם חשוב שיוכל לקרוא כתוביות בקובץ נפרד(לא מובנות) בעברית... שתי דברים שאני רוצה שיהיו אם זה מתאפשר במסגרת התקציב(אבל לא חייב...) זה דבר ראשון אופציה לעדכון קושחה כדי שתהיה תמיכה בפורמטים\גרסאות עתידיות ודבר שני פיצ'ר שיכול לחסוך לי קצת זמן זה כניסת USB... פחות קריטי אבל אם אפשר אז למה לא... דבר אחרון... תקציב!!! כעקרון אני רוצה להשקיע באיזור 300 שקל אם יש חיה כזאת במחיר כזה... אבל, אם מכשיר במחיר כזה יהיה של איזה חברת מדבקה זולה אני מעדיף להשקיע עוד ולקנות משו של חברה …

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  4. Started by nadav275,

שלום אני יכול לקנות את הכרטיס הנ"ל במחיר של 100 ש"ח- משומש מה כדאי לברר לפני קנייה- והאם מדובר בעסקה משתלמת? תודה, נדב

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  5. Started by love-its-my-name,

שלום, לא מזמן הייתה לי בעיה שנשמע צליל ברקע כאשר חיברתי את המחשב לטלוויזיה אך פתרתי את הבעיה אז זה לא רלוונטי כבר לדיון [ערכתי]. אני משתמש בחיבור אס וידאו המתחבר מהכרטיס מסך שלי ראדאון 9800 PRO AIW ישירות אל הטלווזיה ומשתמש בחיבור RCA מזכר לשני זכרים. הבעיה היא שהסראונד לא מתפקד כראוי - יש לי בלוח האם שלי - ABIT MAX 3 כרטיס קול מובנה - 5.1 ערוצים אך בכדי לחבר את הטלוויזיה למחשב אני משתמש ביציאה 1 לסראונד של שני רמקולים. הרצתי בדיקה בתוכנה של הדריברים [3.62 העדכניים ביותר] שבה התוכנה מריצה בדיקה לסראונד - משמיעה צליל העובר מרמקול לרמקול ע"י השמעת מוזיקה העוברת במעגל מסביב לדמות היושבת במרכז העיגול. הבדיקה עברה ממש לא טוב, ז"א, הסראונד לא תפקד כראוי ושמעו שהצליל נחלש ומתחזר…

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  6. יש לי נגן ipod touch והאוזניות שלו (שהיו גם ככה גרועות) נשברו פרטים על האוזניות שאני רוצה לקנות מוואלה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1MF51EF0150AA001 התקציב שלי הוא 250 ש"ח (אפשר לחרוג עד ל300) , יש לכם המלצה לאוזניות יותר טובות? אפשרות אחרת זה cx300: http://store.idigital.co.il/ipad-accessories/earphones/avznivt-sniizr-tvk-havzn מה עדיף? תודה

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  7. Started by barak19876,

ראיתי שיש נגן חדש ל iaudio רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו שווה לקנות או שזה סתם חרא iAudio A2 20GB וראיתי במפרט שלו שהוא יכול להקרין כתוביות של קבצים של SMI מישהוא מכיר את הקבצים האלה ומאיפה אני יכול להשיג סוג של כתוביות כאלה לסרטים ואם אוליי להעביר את סוג הקבצים של הכתוביות שיש לי לסוג הזה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  8. Started by infifi,

אני מחפש כבל מאריך לרמקולים שלי שיש להם חיבור כזה: http://g2945.fotopic.net/p22603061.html רציתי לדעת איך קוראים לחיבור הזה.. ואיפה אפשר למצא אותו? חיפשתי בהום סנטר ולא היה להם.. תודה.

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  9. יש לי רמקולים של strom בעברית סערה חסר לי רק מגבר עם תוכלו להמליץ לי על משהו טוב דגם חדש דגם נחמד אני ישמח תודה לעוזרים וגם סבופר טוב אני ישמח לדגם ואם אפשר שהחניות יהיו כמו שיותר קרובות לדרום לאזור באר שבע וכדומה וגם עם זה מהאינטרנט זה גם טוב שבת שלום

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  10. Started by ashkenazone,

שלום, אני רוצה כרטיס קול טוב (5.1-7.1) למשחקים וליצירת מוזיקה (כמו בקיובייס) בתקציב של 600 שקל ככה. ומה אתם אומרים על הaudiotrak maya 7.1?

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  11. Started by RDS,

לפי מה שהבנתי הם רמקולים באיכות גבוהה למחירם... השאלה שלי (מקווה שזה לא עובר על חוקי הפורום), כמה מערכת כזאת צריכה לעלות? אם אפשר את המחיר הכי זול שראיתם... יש לי הצעה של 480... כדאי? תודה לנעול אם זה עובר על חוקי הפורום

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  12. Started by jeyjey,

אני רוצה לקנות נגן פלאש שיהיה 2-4 ג'יגה אבל הכי חשוב שיהיה איכותי חשבתי על נאנו או iaudio u3 מה אתם ממליצים? שאלה שקצת לא קשורה - איזה נגן איכותי יותר iaudio u3 או iaudio 6?

• 8 תגובות
    • 680 צפיות
  13. שלום לכולם , קניתי צורב DVD לא מזמן ואני עסוק בימים האחרונים בכל הנושא שקשור להמרות וכו' . האמת שאני לא ממש יוצא מזה - קראתי המון מדריכים אבל עוד לא מצאתי אחד שאני ממש יכול להגיד שהוא מדריך טוב. חשבתי אולי אם יש פה אנשים תותחים ( ואני מאמין שיש ) שתשימו מדריך מקיף ומסודר על התוכנות הנדרשות וסדר הפעולות בהכנת דיסק DVD מקובץ XVID וכו' . אני יודע שהאיכות אף פעם לא תהיה כמו המקור אבל בכל זאת. אם אפשר שהמדריך יכלול גם AC3 והטמעת כתוביות זה יהיה בכלל מעולה. תודה.

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  14. Started by yuraxp,

רציתי לדעת מי מאלו נותן סאונד יותר טוב במוסיקה ולמי מהם סאב יותר איכותי,כמו כן האם יש רמקולים של קריאטיב שיכולים להיות אופציה טובה בטוחח של עד 600 שקל?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  15. אני משתמש בנגן D2 ומאוד מרוצה ממנו אבל האוזניות של iAudio שקיבלתי איתו התחילו לעשות לי בעיות של מגעים (אחת האוזניות עובדת לסירוגין, תלוי בזווית שבה אני מחזיק את הכבל) ובכלל חברים שלי אמרו לי שאי אפשר להנות ממוזיקה בלי אוזניות איכותיות. אז מה שאני מחפש: - אוזניות שלא ייפלו במהלך ריצה ושאר זעזועים - תקציב של עד 500 ש"ח - שיהיו קטנות, שאוכל להכניס אותם בפאוץ' של ה-D2 תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  16. Started by coolmeen,

שלום אני מבקש ממכם עצה בקשר לנגן mp3 מבוסס usb , 512 mb ,איזה כדי לי לבחור ובאיזה מחיר! תודה רבה

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  17. Started by CoNDuReR,

היי אנשים אני וחברתי עברנו לדירה חדשה ורוצים לקנות LCD לסלון, אנחנו יושבים במרחק של כ 3 מטר ו20 ס"מ מהקיר שעליו יהיה המסך, השאלות שלי הן אלו: 1) האם 37 " תספק אותנו או שעדיף כבר 42. 2)התקציב הוא 5 אלף והעדפה היא לקנייה השבוע הזה בכנס של "חבר", יש שם מבצעים על כל הטלוויזיות של שקם אלקטריק, אז איזה דגם אתם מציעים? 3)היינו שם היום וראינו מוצרים מבית פיליפס, מאג ,סוני,פנסוניק,פוג'יקום ועוד.... יש איזו חברה שצריך להתרחק ממנה? תודה מראש! (כמו כן אני אשמח אם הדגם יהיה FULL HD אבל אם לא נכנס בתקציב אז נסתדר)

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  18. Started by יותמבל,

שלום לכולם ! לאחר סקירה של ביקורות וכד' באינטרנט הגעתי למסקנה שאני רוצה את ה- SHURE SE 215, בעדיפות לקנות אותן בחו"ל מפאת המחיר הזול בכבערך 140 שקלים. השאלה שלי היא אם אני קונה מאתר אמריקאי את האוזניות (יש אתר מומלץ?), האם האחריות תקפה גם בארץ? בתודה מראש ושבת שלום, יותם.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  19. Started by svajda,

אני מעוניין להשקיע בטלויזיה חדשה. עד היום די נרתעתי מהטלויזיות השטוחות כי אני צופה בעיקר בערוץ 22 / 10 ולצערי, התמונה נראית טובה יותר בטלויזיה רגילה. חזרתי מחו"ל אחרי שנתיים אני צריך לקנות טלויזיה חדשה. בחו"ל הדשא של השכן ירוק יותר, אז רוב הערוצים היו בHD.. נגיד, תקציב של עד 10,000 לטלויזיה חדשה. 46". תמיד אהבתי את התמונה של פיליפס אבל הבנתי שסמסונג עושים פאנלים לא רעים בכלל. לא אכפת לי תלת מימד! במיוחד שאין לזה עוד סטנדרטים או ערוצים.. אכפת לי שאני אוכל לראות תמונה סבירה גם בשידורים רגילים. יש כזאת חיה? או שאני משלה את עצמי וכל המתיחות לא עובדות והפתרון זה לשנות את זה התצוגה ל3:4 ? קצב ריענון של 100HZ או יותר? זה משנה? זמן תגובה של מתחת ל4 MS משנה משהו? יש לי רמקולים ישנ…

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  20. Started by Idanbs,

יש לי כרגע את המובנה של הלוח.. מעפן לגמרי לכן כל כרטיס קול טיפה איכותי יתן לי ביצועים הרבה יותר טובים.. מה אתם ממליצים במחיר הזה? משהו גם שינצל את המדוסה 5.1 כמו שצריך..

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  21. Started by BLASTER,

שלום יש ברשותי כרטיס קול -sb live 5.1 digital שאליו מחוברת מערכת סטריאו רגילה{דרך rca} ויש לי אפשרות לחבר עוד זוג רמקולים האם כדאי לעשות את זה ואם כן תמליצו לי איזה...{2.1}

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  22. שלום, אני צריכה המלצה לשתי טלווזיות עבור ההורים שלי. אחת "32 (למרחק של 3 מטר) השנייה למרחק של מטר וחצי ("26 יתאים?). שימוש עיקרי - צפייה בטלוויזיה וסרטים, בטלוויזיה הגדולה יותר אולי גם חיבור למחשב למשחקים, אבל רק אם זה אפשרי במסגרת התקציב. התקציב הוא כ-1500 ש"ח לכל אחת. תודה (: ליז

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  23. Started by oorlevi,

אני מנסה לחבר את ה TV CRT (משהו סיני) למחשב ולא מצליח להגיע לתוצאות טובות! יש לי כרטיס FX5500 אני מנסה לחבר עם כבל s-video ל RCA שבטלויזיה וזה לא הולך טוב (אני משתמש במאריך נקבה ל RCA) רואים שחור לבן ושאני עושה שיהיה מסך קופי ב TV אז אפשר רק ברזולוציה נמוכה שאני מנסה להגדיל זה חוזר! אפילו שרואים שחור לבן לא רואים ברור בכלל כל ה TV שלג לא מבינים כלום! הפכתי את כל ההגדרות.. ניסיתי PAL B, PAR G לא עוזר כלום. בבקשה אני חייב עזרה כמה שיותר מהר! :'( תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  24. Started by Vladgi,

realtek ALC850 v2.3 ל-cmedia 9739A אני מודע לכך שהם לא כרטיסים טובים אבל מי מבינהם טוב יותר ועדיף?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  25. Started by gal1,

איך הנגן הזה? http://www.mardanit.co.il./item_prew.php?item_id=400 יש לו חריץ הרחבה?

• 4 תגובות
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים