אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
יצא לאחרונה עדכון חדש לסדרת ה- (1.28) IRIVER H3XX . השאלה שלי היא איך זה מסתדר עם העדכון לעברית שיצא פה באתר (1.27)? צריך להתקין את שניהם, או רק אחד מהם? איך מתקינים עדכון בכלל..? אגב- הקישור לעדכון החדש מהאתר של IRIVER - http://www.iriver.com/html/support/download/sudw_list.asp?searchProductIdx=42 תודה לכל מי שעונה.
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי כבל עם 6 RCA ואין לי כלום לא רסיבר לא כלום, איך אני עושה את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות עד 200 שח, לאחי הקטן (16), שיהיו עם איכות אודיו סבירה, וחשוב שיהיו לא אטומות (אני לא רוצה שהוא ידרס בגללי). הן מיועדות לטיולים, בית ספר וכל השטויות של בני נוער... שיראו נורמלי גם... יש לו e250... וגם שמח לכולם, ותודה מראש
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
היייייי יש לי בעיה !!!! כשאני מגביר לווליום ממש גבוה, אפילו לא ממש גבוה יש מעין שריקה לדעתי זה בעיה בדריברים! למה?! כי, בבוקר יום א כשאני מפעיל את המחשב ומגביר לווליום גבוה זה לא שורק עד שמופיע המסך הזה שטוען את הוינדוס דרך אגב אני משתמש בוינדוס אקס פי יש לי לוח של אינטל דגם: D865PERL והכרטיס קול מובנה עליו AC' 97 לעוד מישהו יש את הבעיה???? איך אני פותר אותה לעזאזל? זה מעצבן!! תעזרו לי בבקשה
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, אחותי בת העשר החליטה שהיא חייבת נגן MP3. בעיקרון אני מחפש המלצה על נגן זול וקטן שיחזיק מעמד בטיפול של ילדה בת עשר שיודעת לשמור על החפצים שלה. עדיפות לחברה אמינה כי אני לא רוצה שיתקלקל לה אחרי חודש/חודשיים. הגודל לא רלוונטי ממש כי היא מכירה פחות מ50 שירים ויש לה פחות ממחציתם, תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
הכרטיס המובנה בלוח הוא - ALC850 רמקולים - Creative I-Trigue 2.1 3600 . האם כדאי להשקיע בכרטיס קול בתקציב 300 400 ש"ח, יתן שיפור משמעותי לסאונד ?...
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
42-50 אינצ חובה: USB שקורא MKV וכתוביות חשיבות לאיכות תמונה גם בשידורים רגילים (לא HD) עדיף מכשירים הקיימים באחת הרשתות הגדולות או אחד מאתרי הקניות הגדולים (וואלה שופ וכו...) תודה לכל הממליצים!
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=iaudio2gb&Cat2Cat1ID=5059&Cat2ID=0&aff=Zap "מגבר פנימי רב עוצמה!30m watt" ועוד בקשה.. מישהו יכול למצוא לי את המידות של סנסה E250? אני לא מוצא =\
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש סט 6 רמקולים למערכת קולנוע ביתי לסלון בגודל ממוצע. התקציב לרמוקליםבלבד בלי מגבר הינו עד 3500 שח... חשבתי על משהו בסגנון של: http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=9319&ref=Zap הרמקולים נראים אחלה אבל אני ממש לא מבין בעסק הזה יותר מדי אז חשבתי לשמוע הצעות של אנשים שמבינים בזה קצת יותר ממני אשמח לשמעו את דעתכם על הרמוקלים הנל או על מה אתם ממליצים בתחום המחירים הנל.
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
רציתי לקנות את ATP3 ואז ראיתי את הביקורת הבאה: http://www.pcarena.org/index.php?subject=viewArticle&sg=hardware&id=39&page=3 פעם ההפרש בינהם היה גדול וכיוון שאני הולך לרכוש מ KSP אז שמתי לב שההפרש הוא רק 25 ש"ח בתקווה שמה שרשום שם נכון לגבי החנות ומן הסתם זה אמור להיות כך. עכשיו לפי הביקורת אני מבין שה-ATP3 רק השתפרו בדגם הזה ואני ממש חייב לדעת אם זה נכון או להפך? כי ההפרש ממש ממש קטן ואני כמעט בטוח שעכשיו אלך על VS4121 אני לא מוצא סיבה שלא.. לכן רציתי פה את עזרתכם אולי יש סיבה למה לא ואני לא יודע? האם הם יותר טובים? גם אם בקצת זה שווה לפי דעתי וגם אם אין הבדל אז מקסימום אני משלם עוד 25 ש"ח על עיצוב ונוחות יותר טובים.. חייב תשובות תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום , לאחרונה קניתי כרטיס קול X-fi Xtreme Audio 7.1 חיברתי אותו בעזרת חיבור אופטי למערכת ועוד חיבור רגיל לרמקולים השולחניים. עכשיו אני רוצה לחבר את הטלוויזיה שהרמקולים שלה יעבדו כמו השולחננים כרמקולים קדמיים. בכרטיס הקול הישן שיש לי על הלוח אם הייתה לי אפשרות להגדיר את היציאות 3.5 הנוספות שמשמשות לחיבור מערכות של 5.1 איך שאני רוצה, מה שאומר שהייתי יכול לקבוע שכל 3 יציאות ה PL 3.5 היו מוגדרות כ- front speakers. עם התוכנה שקיבלתי יחד עם הדרייברים של Creative אין (או לפחות לא מצאתי) אופצייה להגדיר כל יציאה איך שאתה רוצה, דבר שנראה לי טריוויאלי כי בכל מקרה כל יציאה כזאת מספקת 2 ערוצים למה שלא תהיה אפשרות להגדיר אותם כערוצים קדמיים. אם משהו מכיר את הכרטיס ויודע איך להגדיר את…
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
מה הרמקולים הכי טובים ב600 זה למחשב אחד לא נראה שזה משנה אם זה 2.1 או 5.1 אבל מחכה להמלצות
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
הממ שלום אני מעוניין לקנות אוזניות סטריאו למשחקים חשבתי אולי sennheiser hd 201 אני צריך שהאוזניות יהיו קשת, סטריאו ושהדיוק בצלילים יהיה טוב תודה
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
זה התחיל ככה: רציתי להפסיק לשמוע מוסיקה מהרמקולים בנייד שלי (Pavilion 6412ej) כי הצליל היה מתכתי ומציק. שאלתי כאן בפורום על רמקולים 2.1, ואז ראיתי את הסטיקי של Anatoli (תודה רבה!! אגב) על מערכות וינטאג'. למרבה ההפתעה גיליתי שאני בעלים די גאה של אחת כזו: ROTEL RX-845 ורמקולים POLK AUDIO שאני לא מצליח לגלות איזה דגם בדיוק (מאחורה כתוב MONITOR SERIES 4 47439) לא יודע מה המשמעות של הרכיבים, אבל נחמד לשמוע ממנה. כרגע היא מחוברת למחשב ועדיין מרגיש שחסר משהו אני לא מתקרב להיות אפילו רבע אודיופיל, או מתיימר להבין מה אומרים מושגים כמו "במה" ו"עומק", ולכן אני אנסה להסביר במילים אחרות ואקווה שזה יעזור: הבאסים מעולים, אבל כל השאר מרגיש, שוב, מתכתי. בשירים של Jamirokuai הבאסים מורגשי…
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
בנדוד שלי עושה אצלו בחדר מערכת קולנוע, אני לא מוצא את הדגם הזה, אבל כשקניתי את ה2.1 אני חושב שהיה גם 5.1 ! דרך אגב, איזו טלויזיה הכי משתלת היום ב 3500 ש"ח 32" ?
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי את האוזניות הללו כשנה, ואני ממש ממש ממליץ למי שמחפש אוזניות איכותיות במחיר "סביר". הבעיה שלי היא שאיבדתי את כל הגומיות סיליקון של האוזניות ואין לי דרך לשמוע דרכן עכשיו .... מישהו יודע איך אני משיג את היבואן או על חנות שמוכרת את הגומיות הללו ?
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני קניתי את הרמקוליים logitech z-640 ואמרו לי שהם תומכים ב dolby digitl יש לי רקטיס קול soundstorm של nvidia שגם תומך בזה אבל אני לא מצליח להגדיר בwizard שהרמקוליים יעבדו לי dolby digital למה??.
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן הייתה לי בעיה שנשמע צליל ברקע כאשר חיברתי את המחשב לטלוויזיה אך פתרתי את הבעיה אז זה לא רלוונטי כבר לדיון [ערכתי]. אני משתמש בחיבור אס וידאו המתחבר מהכרטיס מסך שלי ראדאון 9800 PRO AIW ישירות אל הטלווזיה ומשתמש בחיבור RCA מזכר לשני זכרים. הבעיה היא שהסראונד לא מתפקד כראוי - יש לי בלוח האם שלי - ABIT MAX 3 כרטיס קול מובנה - 5.1 ערוצים אך בכדי לחבר את הטלוויזיה למחשב אני משתמש ביציאה 1 לסראונד של שני רמקולים. הרצתי בדיקה בתוכנה של הדריברים [3.62 העדכניים ביותר] שבה התוכנה מריצה בדיקה לסראונד - משמיעה צליל העובר מרמקול לרמקול ע"י השמעת מוזיקה העוברת במעגל מסביב לדמות היושבת במרכז העיגול. הבדיקה עברה ממש לא טוב, ז"א, הסראונד לא תפקד כראוי ושמעו שהצליל נחלש ומתחזר…
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרסיבר שימש אותי רק לשלושה דברים פשוטים : 1. לשמוע שירים במחשב (דרך כבל PL to 2xrca) 2. לחבר את הטלויזיה לרמקולים 3. לשמוע רדיו מודל רסיבר : Rotel AM/FM Stereo Receiver AX-850 הרסיבר היה מחובר לשני רמקולים גדולים רצפתיים של חברת Wharfedale עם הנתונים הבאים : Model number 308 (or 306 - hard to see) nominal impedence (ohms) : 8 amplifier requirement (no clipping) : 15W to power handling Power handling (programme) : 85W sensitivity (2.83v @1m) anecholc : 92 Frequency range min to max : 40hz to 25khz cabinet internal volume (litres) : 21 drive units : bass (mm) : 200 mid (mm) : 110 treble (mm) : 20 Maximum SPL (dB) : 111 המערכת הזו החזיקה 20 שנה (ואני קיבלתי אותה…
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
הנה כמה דגמים לדוגמא שיש אצלו בחנות: LG 31RC GREATZ 37751 BEKO 37LBL432 HISENSE 3729 או אולי הLG 37LC7 או דגם אחר??
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול של קריאטיב 5.1 לייב והיצאה של הסנטר שלי לא עובדת... אני יכול לתקן אותה איך שהוא או שלא מומלץ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
קניתי כרטיס X-FI XTREME MUSIC להתקין את הדיסק שקיבלתי או עדיף מהאתר שלהם?
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
אני מחפש מערכת רמקולים טובה למחשב לא חשוב כמה רמקולים העיקר שיהיה טובים עד מחיר 300-400 שח וראיתי ב KSP שמוכרים אצלהם כרטיס קול 5.1 במחיר של 70 שח האם כדאי לקחת אותו? איזה מהבאים עדיפים? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_1933&products_id=12055 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_336&products_id=2375
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי צורב DVD לא מזמן ואני עסוק בימים האחרונים בכל הנושא שקשור להמרות וכו' . האמת שאני לא ממש יוצא מזה - קראתי המון מדריכים אבל עוד לא מצאתי אחד שאני ממש יכול להגיד שהוא מדריך טוב. חשבתי אולי אם יש פה אנשים תותחים ( ואני מאמין שיש ) שתשימו מדריך מקיף ומסודר על התוכנות הנדרשות וסדר הפעולות בהכנת דיסק DVD מקובץ XVID וכו' . אני יודע שהאיכות אף פעם לא תהיה כמו המקור אבל בכל זאת. אם אפשר שהמדריך יכלול גם AC3 והטמעת כתוביות זה יהיה בכלל מעולה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-