עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by swampfrog,

אני קניתי את הרמקוליים logitech z-640 ואמרו לי שהם תומכים ב dolby digitl יש לי רקטיס קול soundstorm של nvidia שגם תומך בזה אבל אני לא מצליח להגדיר בwizard שהרמקוליים יעבדו לי dolby digital למה??.

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  2. Started by eladbu,

שלום לכולם שאלתי היא האם משהו יודע כיצד אני יכול לשמוע גם ברמקולים במחשב וגם במערכת!שאל המערכת אני מחובר בקוקסיאלהאמת היא שסטיראו אני שומע בשתיהים בו זמנית אבל AC3 לא מדוע?עד לפני כחודש הכל היה תקין בסרטים עם דולבי דיגיטל המערכת עבדה כראוי ובמחשב שמעתי סטיראו יש פיתרון? יש לי כרטיס של רילטק AC97 וכמובן AC3 FILTER

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  3. יש לי כ.מסך fx5200 שיש יציאה שכתוב video עם 4 פינים , קניתי כבל צד אחד 4 פינים וצד שני עם בננה כזו שנכנסת לבננה של הטלווזיה ל video. אני מנסה ללחוץ על av בשלט ולעשות ריסט...ואין כלום. מה עושים ? למה זה לא עובד ? ניסיתי מה שאמרו פה וזה לא עובד בכלל http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2999618,00.html עכשיו המסך שלי מהבהב כזה כאילו שהוא משדר אבל ב av1 av2 אין כלום הורדתי גם תתוכנה tvtool מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  4. Started by Kenny,

בכל פעם שאני מנסה להפעיל את התוכנה של הכרטיס קול , הוא רושם לי : cannot initialize audio driver. reinstall audio driver. הממ , יש לי sound blaster live! ניסיתי להתקין כמה גרסאות שונות של דרייברים. (ואני יודע שזה הדרייבר הנכון , כי הוא עובד במחשב אחר , עם אותו כרטיס בדיוק) נ.ב : עד לא מזמן השתמשתי בכרטיס קול און בורד (sound storm on epox8rdaplus) ביטלתי אותו מהביוס , אבל אני לא סגור שמחקתי את התוכנה\דרייבר (אם יש בכלל) על המחשב שלי. אולי זה בגלל זה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  5. Started by SuperStyle,

יש לי את הרמקולים ומאחורי הבאס אפשר לכוון את הבאס ואת הטראבל אז כמה אחו לשים כל אחד במוזיקה וכמה מומלץ בסרטים.ואם אפשר הסבר מה זה הטראבל הזה.

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  6. Started by visual_boy,

שלום, קניתי אוזניות in-ear של shure e2c, עכשיו רציתי לדעת האם כדי להפיק מהם את הפוטנציאל צריך ל"הריץ" אותם לפרק זמן מסוים? , למיטב הבנתי כדי שאוזניות מסוג זה יעבדו כמו שצריך, צריך לתת להם לעבוד בעוצמה מלאה למשך זמן מסוים כדי שבעתיד ישמיעו ביצועים גבוהים האם זה נכון? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  7. Started by Posford,

אני מדבר על הנגן הזה: http://www.photo-print.co.il/photoPrint-virtualShops/productDescription.aspx?sid=80&proId=1266&code=3 רציתי לשמוע חוות דעת מאנשים שיש להם אותו. תודה.

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  8. Started by o.s,

שלום, קניתי היום מסך LCD ורציתי לשאול משהו כמה דברים: 1)מה זה אומר שיש תמיכה בשידורי 1080p HD ושהרזולוציה היא 1366X768, ומה זה בדיוק כניסת HDMI 2)יש לי 2 כניסות של HDMI,ונגיד ואני רוצה להנות מהאיכות הזאת של ה HD , אם אני מחבר את המחשב ך LCD עם חיבור של S-VIDEO ומשדר מהמחשב סרט באיכות HD ה S-VIDEO מעביר כזאת איכות או שאני צריך לחבר את המחשב דרך יציאת ה DVI ל HDMI ב LCD(אם יש בכלל כזה חיבור)? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  9. חשבתי על האייפוד וידאו 30 ג'יגה, כי יש בו מה שאני צריך, איכות שמע טובה, נפח גדול, ווידאו. אבל אני מפחד מהניסיון של חברים שלי עם האייפוד מיני, שהוא מכשיר גרוע בכל קנה מידה. איזה נגן הכי טוב לי במחיר של עד 300 דולר?

• 8 תגובות
    • 660 צפיות
  10. Started by tora26,

שלום רכשתי אוזניות BT Edifier hecate gm4 פעם ראשונה שאני רוכש אוזניות מהסוג הזה שהן ללא שום חוט ומגיעות עם קופסא אחוז הסוללה שלהן עומד או על 10 או על 20 ולא מעבר ניסיתי לחבר אותן להטענה כאשר האוזניות בתוך הקופסא - שתי נורות דלוקות בכחול, השלישית מהבהבת בכחול - בסופו של דבר השלישית גם דלוקה בכחול קבוע אך עדיין לא עולה מעל 20% סוללה בהוראות של האוזניות וגם ברשת לא מצאתי שום הסבר איך מטעינים אותן

11. אוקי אז זה עבד לי על SIS ad1888 soundmax על ASUS P4SP אבל אני בטוח שאפשר להשתמש בזה בכל מצב מה שעושים: נכנסים ל "לוח בקרה">> "התקנת חומרה">>החומרה מותקנת>>להתקין ממקום מסויים>>ואז לנסות בתיקייה של הדרייבר שהורדתם הנה קישור: http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us זה ב ASUS עובד 100% תנסו תגידו אם יצא לכם..מקווה שעזרתי כאן להרבה מפרמטים למיניהם..

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  12. Started by joker8834,

שלום אני צריך המלצה ל כרטיס קול, אני צריך גם יציאה optical וגם coaxial. תקציב 1000-1500 שח' Windows 7 אני לא ידוע אם זה משנה אבל היום הכרטיס מסך שלי gtx260 מעביר לי גם סאוונד בHDMI, אני צריך שזה ימשיך לעבוד. תודה

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  13. לאחר בדיקה התברר לי שניתן להגדיר כאיכותיים רק את אותם הנגנים המבוססים על דיסק קשיח מתוצרת מפעלים ידועים כמו archos (av500) , cown iaudio (a2), iriver וכיוצא בזה אני מחפש את הנגן\מקליט האולטימטיבי אולם כול הנגנים שיצא לי ליבדוק (iriver hd340, iaudio cown x5l) איכזבו אותי מהסיבות הבאות: 1.הם לא מקליטים באיכות מספקת (30fps ,640x480 אות וידיאו אודיו אנלוגי ניכנס לקובץ avi בפורמט xvid/divx) 2. כולם ללא יוצא מהכלל דורשים המרה מוקדמת כולשהיא , וזה לא מקובל עליי , גם אם ההמרה לוקחת רק 5 דקות לסרט. אני מחפש נגן כזה שכול מה שאני אצטרך לעשות כדי לנגן אותו זה לקחת סרט xvid/divx במחשב ופשוט להעתיק אותו לדיסק הקשיח של הנגן ולילחוץ על play אם אתם מכירים נגן כזה ויודעים ש…

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  14. יש לי נגן ipod touch והאוזניות שלו (שהיו גם ככה גרועות) נשברו פרטים על האוזניות שאני רוצה לקנות מוואלה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1MF51EF0150AA001 התקציב שלי הוא 250 ש"ח (אפשר לחרוג עד ל300) , יש לכם המלצה לאוזניות יותר טובות? אפשרות אחרת זה cx300: http://store.idigital.co.il/ipad-accessories/earphones/avznivt-sniizr-tvk-havzn מה עדיף? תודה

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  15. Started by homart,

אני יודע שיש לנגן זיכרון באפר דיי גדול, אבל עדיין, מומלץ לרוץ איתו ריצות ארוכות?? ואם לא מומלץ אז אול לשים אותו בתיק יעזור??

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  16. אני נמצא בניכר ומחפש מסך LCD .. אך קצת מבולבל משפע הדגמים השונים והמחירים .. אודה על עזרתכם. 1. המסך מיועד לסלון .. מרחק צפייה של כ- 3.5 מטר .. איזה גודל מסך דרוש? "40 ?"42? "46? 2. הסתובבתי בין החנויות לראות דגמים שונים וניסיתי לראות גם חוות דעת באינטרנט אך לא עזר לי הרבה ... מצורפת רשימה של מספר מסכים שראיתי, כולל מחירים ... אודה על חוות הדעת. אני מעוניין ב 2 מסכים, אחד לסלון והשני לחדר שינה Samsung - LA46F81B - 46" - 7600 Shekel Samsung - LA40M81B - 40" - 4500 Shekel Toshiba Regza 46X3500E - 46" - 7800 Shekel Samsung - LA46A550P1 - 46" - 7400 Shekel [samsung - LA40A550P1- 40" - 6600 Shekel LG - 42PG10R - 42" - 3000 Shekel LG - 42PG60UR - 42" - 5500 Shekel Sony Bravia…

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  17. שלום אני מתכנן לקנות בקרוב PS3 ובנוסף גם טלויזית LCD כדי להפיק תמורה די משמעותית. הבעיה שלי היא בתקציב. בכל זאת PS3 ועוד טלויזיה זה לא עסק כל כך זול לתלמיד תיכון, אז אני מתכנן לקנות מסך בגודל 26" בערך. עכשיו אני יודע שבעולם נגני ה-MP3 הנגנים הגנריים הם זבל שכדאי מאוד להתרחק ממנו, אבל השאלה היא האם זה חל גם בטלויזיות? למשל, טלויזיה גנרית (KDF לדוגמה) מול טלויזיה של MAG או LG - האם אני אראה הבדל משמעותי כשאני אשחק ב-PS3? ואני מתכוון רק למשחקים, לא חשוב לי איכות שידור התכנים הטלויזיונים. דרך אגב, Metz זאת חברה גנרית?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  18. Started by ftzahi22,

יש לי כרגע רסיבר ישן של MARANTZ עם רמקולים BOSE וכרטיס קול ONBOARD על לוח אם GA-K8N Ultra-9 (Realtek ALC850 Audio AC'97 Codec Audio (4 x Line-out/ 1 x Line-in/ 1 x MIC) connector ) הייתי רוצה לדעת האם הכ.קול שווה משהו -- אם לא למה כדאי לשדרג (במחיר באזור ה500 שח) הסיבה שאני מחליף היא שהרמקולים שלי חורקים , לפעמים רמקול אחד לא עובד , עושים בעיות. לאיזה רמקולים כדאי להחליף? (במחיר בסביבות 1000 שח) אולי עדיף לתקן את הרסיבר? תודה

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  19. Started by Animor,

שלום, אשמח לקבל המלצה לטלוויזיה 37'', Full-HD, בסכום של כ-5000-5500 ש"ח. יש אולי איזו סקירה עדכנית בנושא? אני לא מצאתי.... גם לא ראיתי משהו בעמודים האחרונים, חוץ מאזכור של ה-samsung A550. תודה מראש לעונים!

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  20. Started by ashkenazone,

שלום, אני רוצה כרטיס קול טוב (5.1-7.1) למשחקים וליצירת מוזיקה (כמו בקיובייס) בתקציב של 600 שקל ככה. ומה אתם אומרים על הaudiotrak maya 7.1?

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  21. שלום בימים האחרונים הצלחתי לשים ידי על 1,100 שקלים חדשים והחלטתי להתפנק במערכת לאוטו. ברשותי פיג'ו 306 2001 (מאוהב ברכב), שכרגע מאובזר בטייפ התקני שהגיע איתו. מקדימה מאובזר ברמקולים 6.5". בקיצור כמו שאמרתי התקציב הוא 1,100 גם לרדיו דיסק וגם לרמקולים\קומפוננט. לגבי רדיו דיסק אני לא מספיק מומחה כדי להביע דעה, חשוב לי כמובן שהוא יהיה אמין, תומך MP3 ויציאת AUX. לגבי USB זה לא חשוב לי. בכל הנוגע לרמקולים מה שחשבתי לקנות (בעקבות המלצות) זה Morel Pulse 6 שאמור להיות מצוין, אבל אני לא מתכוון לחבר מגבר בשום מצב ולכן אני לא יודע אם כדאי, או שבכלל לוותר וללכת על זוג רמקולים איכותיים. כמו שאתם רואים ההבנה שלי היא מאוד בסיסית, ולכן אני צריך את עזרתכם. מה שחשוב לי זה איכות (היה לי פעם …

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  22. Started by tomer512,

[table][tr][td]*מרחק צפייה: 3.6 מטרים *טווח מחירים - תקציב [ כולל חריגות ]: 3000-3500 אני מחפש טלוויזיה לסבתא שלי בשביל סרטים.[/td][/tr][/table]

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  23. Started by t-mac,

שלום. אני מחפש נגן mp3 עם נפח לפחות 512 מגה, עדיף 1 ג'יגה עם תקציב של עד 600 עד 700 שקל פלוס מינוס. אני רוצה שיהיה לו צליל טוב, רדיו (אם אפשר גם שיהיה אפשר גם להקליט ממנו), וטייפ מהלים אם אפשר עדיף. תודה רבה לעוזרים ויום נעים לכולם!...

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  24. ההורים שלי רוצים לקנות טלויזיה LCD לסלון 32-34 אינץ' התקציב הוא עד 3600 אבל אם יש משהו שווה בחריגה קטנה אז גם יתקבל..(אפשר לקבל רק דגם)

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  25. Started by R9547655G,

שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת מערכת סאונד לסלון . רשימת קניות : סט רמקולים STORM דגם : FLASH ואת המגבר הזה: מגבר PRO AUDIO דגם: AV-1060 זאת ה אופצייה הראשונה.^^^ וזאת השנייה: מערכת סטריאו מיני LG דגם: LM-3020 אני לא יודע מה לבחור. ובאופצייה הראשונה אני לוקח את הרמקולים של הסראונד למחשב לחדרd. ;D יש אבדלדיי גדול במחיר אבל האם הבדל של600שקל שווה? את זה? ---EDIT--- עוד משאו אני לא ראיתי שכתוב שם ב אופצייה הראשונה ברמקולים שזה 175 וואט RMS זה RMS נכון?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.