עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ykg,

ערב טוב. אני מודע לזה שהפורום עוסק במסכי מחשב אבל לא מצאתי מקום יותר טוב לשאול בו אז אני אשאל פה. יש לנו סלון קטן ,כ-2.5 מטר בין המקום שבו הטלויזיה תעמוד לבין המקום שבו ישב הצופה. כרגע ההתלבטות היא בין 32" ל37". אני בכיוון של לקחת את ה32" אבל אשמח לשמוע את דעתכם\ניסיונכם. במידה ואני הולך על ה32" יש דגם מומלץ בטווח של 3-3.5 אלף שקל? מה ההבדל בין Full HD ל-HD ready? הבנתי שSONY הרבה יותר יקרים מהשאר,השם של המותג מדבר בעד עצמו,האם כדאי להוסיף קצת\הרבה כדי להשקיע בדגם של החברה הנ"ל? אשמח אם משהו ימליץ על דגם של SONY שלא חורג בהרבה מהתקציב או אפילו נכנס בתקציב. תודה.

2. ערב טוב ויום אהבה שמייח לכולם קניתי היום את הכרטיס סאונד X-FI XtremeMusic (שלא קיבלתי איתו אף מתאם ליציאה אופטית,אני אמור לקבל משהו,מתאמים,כבלים?) קיצור,עד עכשיו השתמשתי באוזניות 5.1 USB וחשבתי שהן עובדות דרך המשאבים של הכרטיס קול ובסוף טעיתי. יש להן טכנולוגיה משל עצמן והן אפילו לא צריכות כרטיס קול בשביל לעבוד.כלומר,אין שיפור בסאונד כשאני משתמש באוזניות הללו ): עכשיו נוספה לי עוד הוצאה של אוזניות, אני מעוניין באוזניות 5.1 (שבאמת יתנו סראונד 5.1) בחיבור רגיל,ישר לכרטיס קול. אני מעוניין באוזניות: בעיקר למשחקים ולסרטים 5.1. איכותיות. מגיעות לעוצמת סאונד גבוה. עשירות בבאס,שלא יזייפו כשאני מגביר את הבאס(באס זה החיים שלי ..). עד 450 ש"ח. והכי חשוב לנוחות,שיתלבשו על…

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  3. משתמש בהן במחשב... שומע בעיקר מוסיקה (הכי חשוב לי..) וממש קצת משחקים. מה עדיף? בין שני הדגמים האלו רק..., מי מהם עדיף למוסיקה? מה שכן בשביל ה150 אני יצטרך לחכות שבוע-שבועיים ובשביל ה201 לא... (ההבדל שווה את זה?) ???

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  4. Started by PayneBack3251,

שלום רב אני מחפש רמקולים 5.1 שיהיו מחוברים למחשב המחשב שלי מחובר ל 32" ככה שצריך משהו רציני אני לא מחפש ווליום מפלצתי אני מחפש איכות התקציב שלי הוא בערך 1000K אפשר פחות ואפשר יותר הבנתי שיש מערכת למחשב עם רמקולים אחוריים אלחוטיים אבל היא עולה 2500 יש משהו דומה לזה בפחות ? לבנתיים מה שהבנתי שמומלץ זו מערכת G51 של לוג'יטק תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  5. Started by HoBGoblin,

אני מחפש תוכנה שאוכל לחתוך קטעים משירים אם יש לכם רעיון בבקשה תגיבו =)

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  6. Started by mashinaman,

טוב אז קודם כל שלום שכולם ואני שמח להצטרף לפורום 8) יש לי creative live 5.1 ומקלדת שליטה. בכראייטיבים הישנים יש בעיית latency שמפריעה לנגן כי הצליל מגיע לרמקולים\מגבר בערך אחרי שנייה. חשבתי לקנות את האודיג'י שתומך בasio ולא כל כך יקר אבל שמעתי גם על כרטיסים אחרים כמו maya ו revolution שיותר מותאמים למוזיקאים ויותר מקצועיים. מה כדאי לי לקנות שלא יהיה מאוד מקצועני ויקר אבל בכל זאת ישרת את המטרה?

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  7. צריך רמקולים טובים במקום אלו שהיו לי של לוגיטק אני מחפש רמקולים טובים אם אפשר של לוגיטק http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=37907 מה אתם אומרים על הרמקולים הללו?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  8. הייתי מעוניין לדעת היכן אני יכול למצוא Cases מתאימים לאייפוד פוטו 40 ג'יגה בארץ ? וגם על איזה מקום טוב אתם יכולים להמליץ שאפשר לקנות בו אביזרים נילווים לאייפוד פוטו.

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  9. שלום רציתי המלצה למסך טלוויזיה LCD אשר שימושו העיקרי יהיה לחיבור למחשב מה שחשוב שיהיה לו תמיכה של NR דרך חיבור ה-VGA וזהו בעקרון בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  10. Started by kaboonkal,

אחי משחק הרבה משחקי רשת וכו׳ והיה לו יומולדת לפני כמה ימים והוא משתחרר עוד חודש ואני רוצה לקנות לו אוזניות חדשות אחרי שלא מצאתי שום דבר שימושי אחר לקנות לו... בקיצור התקציב הוא באיזור ה500, אין בעיה להזמין מחו״ל, לשימוש מוזיקה ומשחקים בעיקר. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  11. Started by TheBlackTulip,

איך יותר עדיף לדעתכם לחבר את הרסיבר למחשב? דרך הדיגיטלי למרות שהמפענחים שעליו הם בסך הכל ביט אחד בכל ערוץ או עדיף עם כל חוט בנפרד ולהשתמש במפענחים שעל הלוח אם שהם בתכלס 24 ביט אפרופו חיפשתי רסיבר עם כניסה לחמש ערוצים יד שניה במלא פורומים אולי אתם מכירים מישהו שמוכר? יותר חשוב תענו על השאלה הראשונה....

12. Started by udimagen,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות נגן סרטים לסלון והייתי די סגור על הWDTV HD עד שחפרתי קצת ונתקלתי בXTREAMER הזה שכולם מדברים עליו... צריך עצה... לקנות את הנגן הבטוח של WD או להזמין מבאג או מהאתר את האקסטימר? ראיתי שיש אנשים שמחכים לו חודש ויותר.... :s05: :s05:

13. Started by lazy-bones,

היייייי יש לי בעיה !!!! כשאני מגביר לווליום ממש גבוה, אפילו לא ממש גבוה יש מעין שריקה לדעתי זה בעיה בדריברים! למה?! כי, בבוקר יום א כשאני מפעיל את המחשב ומגביר לווליום גבוה זה לא שורק עד שמופיע המסך הזה שטוען את הוינדוס דרך אגב אני משתמש בוינדוס אקס פי יש לי לוח של אינטל דגם: D865PERL והכרטיס קול מובנה עליו AC' 97 לעוד מישהו יש את הבעיה???? איך אני פותר אותה לעזאזל? זה מעצבן!! תעזרו לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  14. שלום, אחותי בת העשר החליטה שהיא חייבת נגן MP3. בעיקרון אני מחפש המלצה על נגן זול וקטן שיחזיק מעמד בטיפול של ילדה בת עשר שיודעת לשמור על החפצים שלה. עדיפות לחברה אמינה כי אני לא רוצה שיתקלקל לה אחרי חודש/חודשיים. הגודל לא רלוונטי ממש כי היא מכירה פחות מ50 שירים ויש לה פחות ממחציתם, תודה מראש

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  15. הכרטיס המובנה בלוח הוא - ALC850 רמקולים - Creative I-Trigue 2.1 3600 . האם כדאי להשקיע בכרטיס קול בתקציב 300 400 ש"ח, יתן שיפור משמעותי לסאונד ?...

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  16. Started by SpEcToR,

http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=iaudio2gb&Cat2Cat1ID=5059&Cat2ID=0&aff=Zap "מגבר פנימי רב עוצמה!30m watt" ועוד בקשה.. מישהו יכול למצוא לי את המידות של סנסה E250? אני לא מוצא =\

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  17. איך האיכות של היציאה האופטית ב ABIT NF7-SL? מספיק טובה בשביל מערכת קולנוע ביתי דיגיטלית? אני משתמש ברסיבר YAMAHA RX-V800....

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  18. האם רמקולים של CREATIVE יעבדו באיכות טובה יותר עם כרטיס קול של CREATIVE? אני רוצה לקנות רמקולים 5.1 של CREATIVE ויש לי כרטיס קול של REALTEC 7.1 שהוא ON-BOARD. האם שווה לי לקנות כרטיס קול של CREATIVE 5.1 ? אני ירגיש הבדל ? אם כן איזה סוג של כרטיס קול ? (יש כמה..) תודה לעונים ! אולי תוכלו לענות לי גם פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=302392.msg2648689#msg2648689

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  19. חשוב שיהיה קטן ונח (e250?) ועם איכות סאונד גבוהה (U3?). התקציב הוא בערך 1000 שקל. נפח - מינומום 2 ג'יגה. ברור שעדיף יותר, אבל לא אם זה בא על חשבון האיכות.

• 10 תגובות
    • 660 צפיות
  20. מה הרמקולים הכי טובים ב600 זה למחשב אחד לא נראה שזה משנה אם זה 2.1 או 5.1 אבל מחכה להמלצות

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  21. יש לי מחשב חדש עם לוח אם Gigabyte 965p ds-3 יש לו כרטיס קול מובנה Realtek ALC883 8 Channel Audio Codec תמיכה ב - high definition audio. אני מעוניין בהמלצות לרמקולים בעיקר בשביל מוזיקה ומשחקים אפשר גם 2.1 כי אמרו לי שבתקציב הזה אולי כדי לקחת 2.1 איכותיים מאשר לקחת 5.1 עם איכות ירודה, ועדיף עם יציאה לאוזניות מהרמקולים עצמם. תודה מראש לכל העוזרים ;D * הרמקולים שאני משתמש בהם עכשיו הם רמקולים מלפני כמה שנים מאוד טובות אז כמעט כל דבר חדש יהיה יותר טוב מהם ^^

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  22. היי לכולם יש לי בעיה קלה עם המערכת ברכב להלן פירוט הרכיבים: מקדימה טוויטרים של BOSE 250W עם קרוסים מובנים, רדיודיסק JVC - KG420 עם מפענח 24BIT מגבר JBL - GTO4060 4 ערוצים עם קרוסים מובנים LP HP ו-BASS EQ רמקולים אחוריים JBL CS3169 210W 3WAY סאב JBL CS1204T 1000W הבעיה שכל סוג מוסיקה בין אם רועש ובין אם זו מוסיקה שקטה יש הפרעות לא מוסברות בסאונד ניקיתי את העין באמצעות דיסק ניקוי ואפילו כיוונתי את המגבר ואת הHU מחדש. הורדתי את ה-AMP GAIN של המגבר גם סאב וגם לאחוריים, האחוריים מחוברים לקרוס של הHP והסאב לLP עם BASS EQ. ועדיין אני לא מצליח להבין מאיפה מגיעים הרעשים, ניתן לאפיין את הרעשים או כרעשי הקלטה או כ"חרחורים" מהרמקולים, יש למישהו מכן רעיון או הצעה איך להתגבר ע…

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  23. זה התחיל ככה: רציתי להפסיק לשמוע מוסיקה מהרמקולים בנייד שלי (Pavilion 6412ej) כי הצליל היה מתכתי ומציק. שאלתי כאן בפורום על רמקולים 2.1, ואז ראיתי את הסטיקי של Anatoli (תודה רבה!! אגב) על מערכות וינטאג'. למרבה ההפתעה גיליתי שאני בעלים די גאה של אחת כזו: ROTEL RX-845 ורמקולים POLK AUDIO שאני לא מצליח לגלות איזה דגם בדיוק (מאחורה כתוב MONITOR SERIES 4 47439) לא יודע מה המשמעות של הרכיבים, אבל נחמד לשמוע ממנה. כרגע היא מחוברת למחשב ועדיין מרגיש שחסר משהו אני לא מתקרב להיות אפילו רבע אודיופיל, או מתיימר להבין מה אומרים מושגים כמו "במה" ו"עומק", ולכן אני אנסה להסביר במילים אחרות ואקווה שזה יעזור: הבאסים מעולים, אבל כל השאר מרגיש, שוב, מתכתי. בשירים של Jamirokuai הבאסים מורגשי…

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  24. Started by eladbu,

שלום לכולם לאחרונה יצא עדכון קושחה ל IAUDIO X5L 2.10. b6 ויש שם שני חידושים שכאילו ממש התלהבו מהם שאני לא מבין על מה המהומה! 1.הוספת DRM 2.הוספת id3 tag אני יודע שה DRM זה איזה טכנולוגיה של מיקרוסופט להגנה על קבצים והורדה מאתרים חוקיים אבל בגדול מה זה עוזר לי שאת כל קבצי המוזיקב גיביתי מהספריית סי די שלי ל MP3 ?

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  25. Started by rbik,

לפני שבוע קניתי את האזניות Speed-Link Medusa 5.1 Surround Headphones (לשימוש עם המחשב), אך לצערי אני לא שומע את אפקט הסראונד (הצלילים לא נשמעים כמגיעים מכיוונים שונים) אני בדקתי עם תוכנת הבדיקה של ה-soundblaster שכל ערוץ אכן מגיע בחיבור שלו (ע"י חיבור כל ערץ לבדו ושמיעת הצליל שצריך להגיע עבורו). אבל מבחינת כוון ההגעה, הצליל בערוצים האחוריים נשמע לי זהה או כמעט זהה לזה של הערוצים הקדמיים. גם במשחקים עם סראונד אני לא מצליח לזהות כיוון של צלילים וצליל שמגיע מקדימה נשמע לי זהה לצליל שמגיע מאחור. כדאי לציין שאין לי נסיון עם אזניות סראונד ולמרות שקשה לי להאמין ,יש סיכוי שזאת רמת הצליל ההיקפי של אזניות (מה דעתכם ?) כרטיס הקול שלי הוא soundblaster live 5.1 ומותקן אצלי הדרייבר הע…

• 3 תגובות
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.