אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
ב"ממיר" "קופסה" "מכשיר עם כפתורים עליו" של ה x-fi elit pro אי אפשר פשוט לשלוט דרך הכפתורים עצמם!!! אני חייב את השלט כדי להנמיך לשלוט באפקטים והכול! אני יכול לעשות רק mute דרך הדבר הזה-פעם זה עבד לי-יום אחד פשוט הפסיק לעבוד-למה?
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי קבצי DTS של דיסק של the eagles. במחשב אני יכול לנגן אותם עם vlc player וזה מתנגן מאוד יפה עם 5.1 ערוצים. אבל אני רוצה להשמיע את זה במערכת 5.1 בסלון בדיוידי אז צרבתי לדיסק וכשאני מכניס את הדיסק לדיוידי (pioneer 383) רשום לי על המסך can't play disc כל הקבצים בפורמט *.dts ומכיוון שרשום על הדיוידי ועל הרסיבר dts מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
איזה חומרה צריך כדי להפוך מחשב לHTPC? IR Blaster,שלט MCE, כרטיס TV איכותי? מה המחלות ילדות של win MCE2005?
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מערכת קולנוע ביתי 5.1 ואני רוצה לחבר אותה למחשב (7.1) כדי שאני אוכל לשמוע (במשחקים וסרטים ) ב - 5.1 איך מחברים , ומה צריך להגדיר ?? תודה
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
טוב אז קודם כל שלום שכולם ואני שמח להצטרף לפורום 8) יש לי creative live 5.1 ומקלדת שליטה. בכראייטיבים הישנים יש בעיית latency שמפריעה לנגן כי הצליל מגיע לרמקולים\מגבר בערך אחרי שנייה. חשבתי לקנות את האודיג'י שתומך בasio ולא כל כך יקר אבל שמעתי גם על כרטיסים אחרים כמו maya ו revolution שיותר מותאמים למוזיקאים ויותר מקצועיים. מה כדאי לי לקנות שלא יהיה מאוד מקצועני ויקר אבל בכל זאת ישרת את המטרה?
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני מחזיק ברמקולים של לוג'יטק 540X הרמקולים מתחברים לכרטיס קול לחריץ הירוק בלבד אצלי כי אין לי כרטיס קול של 5 ערוצים ומעלה וכשאני מכניס מיקרופון לחריץ הורוד הוא לא פועל פעם אחת זה פעל לי וזזהו 99 אחוז שהמיקרופון בסדר גמור מה אני יכול לעשות? גם אם אני אקנה אוזניות עם מיקרפון משהו איכותי לא בטוח שזה יפעל בגלל הרמקולים.. צריך להחליף כרטיס קול כנראה השאלה אם גם זה יעזור..
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך עזרה בקניית טלוויזיה לסלון. אני מודה שאין לי הרבה מושג ברמה הטכנית ולכן אשמח לשמוע מעט הסברים על הפרמטרים החשובים במפרט - על מה להסתכל ומה לחפש. המבחר הוא עצום ומאוד מבלבל. קצת מידע על השימוש: כאמור, טלוויזיה לסלון. מרחק הצפייה הוא פחות או יותר 3 מטר. אני מחפש שהטלווזייה תהיה כמה שיותר איכותית (בגבולות התקציב כמובן - אפשר לחרוג גם לכיוון ה 3000) ופחות חשוב לי הפיצ'רים מסביב. קודם כל מסך טוב אחר כך אפשר לבחור מהאפשרויות. לפי מה שהבנתי, יש כמה פרמטרים חשובים- יחס ניגודיות, זווית צפייה ורזולוציה. אשמח לשמוע על פרמטרים נוספים וכמובן המלצות קונקרטיות על טלוויזיות. תודה רבה מראש, המבולבל...
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי אנשים. כבר כמה זמן שאני חושב לרכוש מסך בין 47 ל-52 אינץ' וקצת שוטטות באינטרנט נתנה לי רעיון כללי לגבי המחירים והאפשרויות. כרגע, טווח המחירים שלי עומד על 5000-6000 (מקווה לא לחרוג ממנו). סאונד בטלוויזיה מאוד לא רלוונטי. גם לא פיצ'רים מיוחדים או כל דבר אחר. איכות התמונה מהווה השיקול היחיד והכי חשוב שלי. חשובה לי תמונה באיכות מצוינת (אך ורק 1080p מן הסתם). נכון לעכשיו יש לי שתי טלוויזיות בראש: LG - 50PK550. עולה בסביבות ה-6000 בארץ. ממה שמצאתי עליו, אומרים עליו שיש לו תמונה מצוינת (לא הכי טובה כמובן, אבל מצוינת), הרבה פיצ'רים יחסית, וכו'. LG LH30 - 47 אינץ'. על זו אין לי מספיק מידע חוץ מזה שהיא עולה בסביבות 5500 ואמורה להיות באיכות טובה. אם תוכלו לעזור אשמח מאוד…
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
היי יש לי את הלוח אם GA-K8N Ultra-9 אני רוצה לחבר את הקלידים שלי למחשב הכרטיס מסך שיש לי הוא זה שיש על הלוח אם רציתי לדעת האם יש לי את החיבור המתאים על הלוח אם לחבר כבל MIDI ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
OAKLEY הכריזה לפני מספר חודשים על משקפי השמש החדשים שלהם עם נגן MP3 מורכב בתוך המסגרת: חובבי ה IPOD החליטו לקחת את הנושא לידיים ולבנות משקפי שמש מבוססי IPOD SHUFFLE: http://www.engadget.com/entry/1234000883027858/
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יצא לאחרונה עדכון חדש לסדרת ה- (1.28) IRIVER H3XX . השאלה שלי היא איך זה מסתדר עם העדכון לעברית שיצא פה באתר (1.27)? צריך להתקין את שניהם, או רק אחד מהם? איך מתקינים עדכון בכלל..? אגב- הקישור לעדכון החדש מהאתר של IRIVER - http://www.iriver.com/html/support/download/sudw_list.asp?searchProductIdx=42 תודה לכל מי שעונה.
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי חיפוש מרובה וקריאה של הרבה תגובות לשאלות פה יצאתי ממש מבולבל. :s05: אני רוצה לרכוש מערכת רמקולים 5.1 (Z-5500) למחשב ישן יחסית עם כרטיס קול OB .משמש למוסיקה סרטים ומשחקים (מעט מהכל) הצלחתי להבין ש: 1.אני חייב כרטיס קול שיכול להוציא אות אנלוגי לרמקולים כדי שאוכל לקבל צליל סראונד אמיתי ברמקולים במשחקים. 2.שכרטיס קול OB גם יכול להוציא אות אנלוגי לרמקולים אבל צורך משאבים מהמעבד ופוגע בביצועים. בכוונתי בעתיד (בעוד כשנה) להשתמש ברמקולים בעיקר כמערכת לקולנוע ביתי בסלון ולרכוש מערכת רמקולים פשוטה יותר למחשב (אחרי הרבה שנים בחיל האויר השמיעה כבר לא משהו והדרישות מהרמקולים בהתאם... ) איזה כרטיס קול יאפשר לי לקבל צליל סראונד אמיתי ברמקולים וביצועים סבירים לש…
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
כרטיס קול מצוין למשחקים וסרטים במחשב , אני אוסיף 5.1 (לפחות) אחר כך, שמעתי ממישהו שזה כרטיס קול של: dolby digital רק אני לא זוכר איזה (ראיתי בטלוויזיה), אתם יכולים להצליץ על אחד? אני לא רוצה לבדוק עכשיו את האתר שלהם כי אני לא מבין ממש בחומרה, ואני רוצה לשמוע יותר על חוויות שלכם מהכרטיס ולא (ממש) איך הוא מסץדר גרפית..... עזרה? בבקשה.....
-
האם זה חשוב הכרטיס קול לאוזנית?כי יש לי סתם כרטיס פשוט כמה שיש לאוזניות יותר ohm זה אומר שהם צריכים כרטיס קול יותר טוב?
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אהלן אני חושב על לקנות או את הPX100 או PX200 או KOSS PORTA PRO את הפורטה פרו אני שמעתי כבר בחנות בדיזנגוף סנטר עכשיו אני רוצה לדעת אם הPXים יותר טובים ממנו.... אתם יכולים לעזור לי ולהביא השוואות או ביקורות טובות כי אני מוצא רק זבל בגוגל תודה
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום :-) לפני שנים מספר יצא לי בהמלצת חברי הפורום לקנות את ה Altec Lansing ATP3 למחשב. הם בעיקר משמשים אותי למשחקים ולשמיעת מוזיקה בחדר. לפני כשבוע חבר שלי עזב לחול, והשאיר לי את המערכת ה 2.1 שלו. שמה הוא Logitech X 230. אני מודע לעניין שהמערכות ישנות קצת, ולכן רק זקני הפורום יכירו אותם, אולם רציתי לשמוע חוות דעת לפני שאני מפרק את כל החוטים ועושה את מבחן האוזן - על סמך הפרטים הטכנים והנסיון, מערכת אחת טובה יותר מהשניה? תודה וחג שמח :-)
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היייייי יש לי בעיה !!!! כשאני מגביר לווליום ממש גבוה, אפילו לא ממש גבוה יש מעין שריקה לדעתי זה בעיה בדריברים! למה?! כי, בבוקר יום א כשאני מפעיל את המחשב ומגביר לווליום גבוה זה לא שורק עד שמופיע המסך הזה שטוען את הוינדוס דרך אגב אני משתמש בוינדוס אקס פי יש לי לוח של אינטל דגם: D865PERL והכרטיס קול מובנה עליו AC' 97 לעוד מישהו יש את הבעיה???? איך אני פותר אותה לעזאזל? זה מעצבן!! תעזרו לי בבקשה
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אז ככה התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח שזה לא משהו אבל זה מה יש. אז חשבתי על כמה רמקולים: Harman Kardon Soundsticks 2 logitech Z2300 Altec FX3022 logitech Z4 עכשיו אני עובד בחנות מחשבים,ובתכלס יש לנו בתצוגה את הHARMAN אבל ממש לא אהבתי אותו. ז"א יש לו סאונד טוב אבל לא חזק העיצוב לא משכנע והם נהרסים בצ'יק. רציתי לשמוע עם יש לכם משהו אחר להציע/להמליץ ואם תוכלו בבקשה לעזור לי לבחור מבין הרשימה הזו רמקול שלדעתכם טוב.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין DTS ל-דולבי דיגיטל ל-פרו לוג'יק וכו' ,ומה נחשב הכי טוב ?
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
האם רמקולים של CREATIVE יעבדו באיכות טובה יותר עם כרטיס קול של CREATIVE? אני רוצה לקנות רמקולים 5.1 של CREATIVE ויש לי כרטיס קול של REALTEC 7.1 שהוא ON-BOARD. האם שווה לי לקנות כרטיס קול של CREATIVE 5.1 ? אני ירגיש הבדל ? אם כן איזה סוג של כרטיס קול ? (יש כמה..) תודה לעונים ! אולי תוכלו לענות לי גם פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=302392.msg2648689#msg2648689
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
איך ניתן לעשות את זה? האם זה נכון שיש כרטיסי טלויזיה שניתן לעשות זאת איתם? ואם כן איך?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום ביום שבת יהיה לי יומולדת אז המשפחה תביא לי כסף אז אני קונה מחשב חדש אם ציוד היקפי מלא . ובערך ישאר לי איזה 4000 שקל אז חשבתי לקנות טלויזה lcd לסלון . הגודל משהו כמו 32 אפשר לחרוג טיפה עוד איזה 300 שקל אם זה שווה אבל אני לא קונה מהאינטרנט אני קונה בחנות . אז אני צריך המלצות לחברות טובות או דגמים . וגם איזה מאפיינים לטלויזה טובה אני מתכוון לרזולוציה וכל זה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
הי, יש לאחותי DVD שקורא צרובים,בקיצור - היא התחילה לראות סרט דרך ה-DVD,הוציאה אותו (לא ממש יודע למה) ומאז ה-DVD לא קורא את כל הסרטים שהבאתי לה,למה? ד''א כל הסרטים נבדקו כמה ימים לפני,על אותו ה-DVD (וכמו שאמרתי,היא ראתה באותו יום - ורק לאחר שהיא הוציאה את הדיסק לא רואים יותר את הצרובים). בתודה, MuTaTiOn.
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי בעיה קלה עם המערכת ברכב להלן פירוט הרכיבים: מקדימה טוויטרים של BOSE 250W עם קרוסים מובנים, רדיודיסק JVC - KG420 עם מפענח 24BIT מגבר JBL - GTO4060 4 ערוצים עם קרוסים מובנים LP HP ו-BASS EQ רמקולים אחוריים JBL CS3169 210W 3WAY סאב JBL CS1204T 1000W הבעיה שכל סוג מוסיקה בין אם רועש ובין אם זו מוסיקה שקטה יש הפרעות לא מוסברות בסאונד ניקיתי את העין באמצעות דיסק ניקוי ואפילו כיוונתי את המגבר ואת הHU מחדש. הורדתי את ה-AMP GAIN של המגבר גם סאב וגם לאחוריים, האחוריים מחוברים לקרוס של הHP והסאב לLP עם BASS EQ. ועדיין אני לא מצליח להבין מאיפה מגיעים הרעשים, ניתן לאפיין את הרעשים או כרעשי הקלטה או כ"חרחורים" מהרמקולים, יש למישהו מכן רעיון או הצעה איך להתגבר ע…
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
http://www.sweetwater.com/store/detail/iCan הם טובות?? יש אותם למחירה בארץ?
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-