עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by להב,

אני לא יודע למה , אבל שאני רואה סרט במחשב שמקודד בפורמט AC3 , בזוג רמקולים סטריאו , הסאונד מאוד חלש ויש רעשי רקע. האים יש משהוא שאני יכול לעשות כדי לבטל את הרעשים?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  2. יש לי את האוזניות GRADO SR-60 כבר כמה שנים, והפאדים שלהם הגיעו למצב על הפנים בזמן האחרון, כל הזמן נופלים לי מהאוזנייה כי הם קרועים לגמרי. יש אפשרות לקנות פאדים ספציפית לאוזניות האלה?

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  3. אני צריך אוזניות ל-IPOD בעיקר לרוק ופופ וקצת אלטרנטיב יש עצות??? (חובה שיראו נורמלי!!) זה התקציב בלי +- עד 520 בול!!! תודה לעוזרים!!! יש עדיפות לפתוחות חשבתי על: HD 515 R90 HD 205

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  4. במקום העבודה שלי הציעו 32A3500 LCD 32 של טושיבה ב3690 ש"ח + 3 שנים אחריות. השימושים 70% סרטים מהמחשב ל TV (כרטיס 1950PRO) והשאר שידורי כבלים אנלוגי. הברירה שלי או לקנות במחיר הזה או לא בכלל האם כדאי ???

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  5. Started by ranj,

יש לי כרטיס מסך 8600GT . ליציאת ה VGA שלו מחובר מסך המחשב וליציאת ה DVI מחובר ה LCD עם כבל DVI ל HDMI והעברתי כבל pl מכרטיס הקול של המחשב לטלויזיה (ליד כניסת ה HDMI יש כניסת pl שמיועדת למחשב) התמונה מופיעה מצוין אך אין קול, חיברתי מחשב אחר וכן יש קול כנראה שזה משהו בהגדרות אבל לא הצלחתי לעלות על הבעיה (כמובן שכאשר אני מחבר את המחשב לרמקולים רגילים הכל עובד רק בטלויזה לא ) . יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח . דגם הלוח -Gigabyte GA-P35-DS3L דגם הכרטיס קול - Realtek ALC888/1200 @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio דגם הטלויזה - samsung 37B530 . ודבר נוסף האם אני יכול להגדיר למחשב ולטלויזיה לכל אחד רזולוציה שונה ?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  6. Started by zapa,

שלום לכולם, התקנתי את כרטיס הטלוויזיה PVR 150 (הנפוץ) על התקנה נקיה של VISTA ULTIMATE ויש לי כמה שאלות: 1. כשאני רואה TV דרך ה MEDIA CENTER, התמונה נצפת עם כתמים המופיעים בעיקר בתזוזה, אבל דרך התוכנה המצורפת TV2000 האיכות יותר טובה, איך אני מגדיר שתהייה אותה איכות דרך ה MC ? 2. כשאני מעדכן את ה EPG דרך ה MC לכבלים, חסרים מספר ערוצים (כמו ביפ) וישנם ערוצים שלא מזהה בהם את התוכניות, אם זה קשור, שאר רכיבי המערכת : Q6600 2GB 800 MHZ G33-DS3R GA2600T256H תודה רבה ושנה אזרחית טובה

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  7. אני אקנה קרב את ה H-10 ורציתי לדעתת מהם הצבעים לבחירה ומה לדעתכם הכי יפה ?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  8. Started by Comrade_Gun Man,

.אני מחפש נגן מיני דיסק/MP3 עד 150 דולר(אפשר גם 200 אבל מאוד לא רצוי) שאתם מביאים לינק אליו תפרטו קצת.... כמה קיבולת יש לדיסק שלו.... סוג הבטרייה ובאיזה פורמטים הוא תומך 2. אבא שלי טס לכנס עסקים בהונג קונג..... ולפי מה שהבנתי אלקטרוניקה ומחשבים מאוד מאוד זול שם.... אז בעיקרון אם יש לכם אז חנות בהונג קונג שמוכרת בזול... 3. לנגן צריכה להיות תמיכה בMP3. תודה רבה

9. Started by andd,

כבר שבוע אני קורא ביקורות, מחפש בפורומים ועדיין קשה לי להחליט. התקציב הוא כ100$, אני מעוניין להזמין מחו"ל.. ככל הנראה מאיביי. השימוש הוא רק במחשב הביתי, מוזיקה - מכל הסגנונות, קצת משחקים ואולי סרטים פעם ב.. הנוחות די חשובה לי, וקשה לי להחליט אם אני רוצה סגורות או פתוחות אין לי מגבר, יש לי כרטיס מובנה על הלוח (P35-DS3L). חשבתי אולי לקנות כרטיס קול ב100-200 שח, כדאי לי? כרגע הדילמה שלי היא HD555 או HD280 - למה רוב האנשים ממליצים על הHD280? ואיזה יתאימו לי יותר? אשמח לקבל עוד הצעות תודה תודה

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  10. Started by turjeman,

טלוויזיה 32C530 אני הייתי מחבר סרטים היה עובד טוב ברובם אבל יש כמה שהמערכת רושמת שהיא לא תומכת בתבית מסוג זה למה זה ככה? מדובר בMKV

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  11. Started by roei88,

טוב אז יש לי נגן דיי יקר (archos gmini 402) ולמרות שהאוזניות שבאו איתו (אוזניות סטוק) מספקות, חשבתי לקנות משהו קצת יותר איכותי. עכשיו אני מתלבט בין סנהייזר mx500 ל-סנהייזר mx550. כמה שאלות: 1.למי ששמע גם באוזניות האלה וגם באוזניות סטוק, של archos בפרט, באמת מרגישים בהבדל? 2.ב-mx500 יש שלט ווליום? 3.מבחינת נוחות ואיכות, מה עדיף? תודה!

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  12. שלום לכולם, לא מזמן נשברו לי האוזניות (מסריחות כאלה שקונים ב 50 שקל) אז רציתי לקנות אוזניות חדשות ומכיון שאני לא מבין גדול במוצרי אודיו החלטתי לבקש עזרה אז היעוד של האוזניות הוא משחקים בעיקר וצריך שיהיה מיקרופון (לא באיכות צמרת אבל שלא ישמוע שדחליגכעשח כשאני יגיד משהו עדיף מיקרופון עם NOISE CANCELING אבל לא חובה) צריך גם כבל ארוך כי אני לפעמים מחבר לטלויזיה בלילה כדי לא להפריעה להורים לישון בקיצור אוזניות באיכות טובה (יחסית למחיר) עם מיקרופון וכבל ארוך תודה, עמואל.

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  13. Started by Shikli,

שלום, סידרתי לי בסלון סוג של קולנוע ביתי חביב, מקרן שאליו אני מחבר קונסולות xbox ומחשב נייד לצפיה בסרטים. עד היום עשיתי שימוש ברמקולים altec lansing atp3 וכמובן נהנתי מכל רגע ואהבתי את הסאונד, עכשיו מה שחסר לי הוא אותה רמת סאונד רק בסראונד- מערכת 5.1. אני לא מעוניין לעלות או לרדת ברמת הסאונד, גם אין לי תקציב גדול במיוחד- עד כ 2000 ש'ח כשהכוונה שלי היא סידור כמו מקודם מבחינת הרמקולים הקדמיים, והאחוריים יהיו בצידי הספה שאנו משתמשים מתחת למקרן. התחלתי לבדוק מעט את האופציות והבנתי שהמערכת הנל מאוד מומלצת לחדרים Logitech Z5500 http://www.logitech.com/en-au/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/224 אך לא ממש עבור מרחבים כמו סלון. בנוסך גם שאין לרמקולים סטנדים- יכול להוות בעיה…

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  14. שלום, אני צריכה המלצה לשתי טלווזיות עבור ההורים שלי. אחת "32 (למרחק של 3 מטר) השנייה למרחק של מטר וחצי ("26 יתאים?). שימוש עיקרי - צפייה בטלוויזיה וסרטים, בטלוויזיה הגדולה יותר אולי גם חיבור למחשב למשחקים, אבל רק אם זה אפשרי במסגרת התקציב. התקציב הוא כ-1500 ש"ח לכל אחת. תודה (: ליז

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  15. Started by Vladgi,

realtek ALC850 v2.3 ל-cmedia 9739A אני מודע לכך שהם לא כרטיסים טובים אבל מי מבינהם טוב יותר ועדיף?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  16. Started by treinx,

התקנתי ויסטה והכל הכרטיס קול עובד לי והכל אבל המיקרופון שלי לא עובד. הכרטיס קול שלי הוא של sigmatel יש אנשים שאומרים שעדיין לא יצא הגירסה הסופית לויסטה מישהו יודע משהו על זה?1

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  17. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6586 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6584

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  18. Started by samigol,

מישהו יכול להסביר לי למה את הבס שהוא הצליל עם התדר ואורך הגל הנמוך אני מרגיש בגוף ואת הטרבל אני לא מרגיש בכלל למרות שהוא הצליל בעל האורך גל הגבוה תודה

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  19. לאחר חיפושים נרחבים גם בFaq של הפורום, הגעתיי להחלטה סופית לקנות את אחד משני הכרטיסים הבאים: הראשון Esi Maya 44 MK II http://cgi.ebay.co.uk/ESI-MAYA-44-PCI-SOUNDCARD-AUDIOTRAK-NEW-inc-ALL-CABLES_W0QQitemZ110129633774QQihZ001QQcategoryZ123445QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem#ebayphotohosting השני Audiotrak Prodigy 7.1 HiFi http://cgi.ebay.co.uk/Audiotrak-Prodigy-7-1-HiFi-24bit-192kHz-audio-interface_W0QQitemZ180137091560QQihZ008QQcategoryZ41787QQrdZ1QQssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem שניהם נחשבים לממש טובים, מה אתם אומרים, איזה מהם לקחת?

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  20. מתנצל, ההודעה הקודמת נישלחה בטעות לפני הזמן ולא בכוונה. מבקש למחוק אותה.

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  21. Started by dotanc,

שלום, אני מעוניין להשלים את ה(WIN 7 BETA) MCE אצלי עם הכרטיס המוזכר מעלה. למישהו יש נסיון איתו? חיפוש קצר לנקודות מכירה שלו בארץ העלה חרס (באיכות 1080P). ניתן בכלל להשיגו בארץ? דותן.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  22. הבעיה שאני לא מצליח להגדיר אותו כמו שצריך, למשל אני מפעיל סרט כל שהוא, את הקול אני שומעה דרך הסאב מאוד חלש ואת המוסיקה אני שומע דרך הרמקולים. אני משתמש אם תוכנה של realtec hd audio manager תודה.

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  23. Started by eins,

אני צריך רמקולים איכותיים לחדר קצת רקע למהלך, אני בשלבים של קניית מחשב חדש, לא יודע אם אני יקנה כרטיס קול מיוחד או שאני יסתפק בכרטיס קול המובנה בכל מקרה החדר שלי הוא 4 על 3 , אני מעוניין ב 4 רמקולים סראונד וגם לא יזיק איזה סאב ככה למטה הרמקולים בעיקר למוסיקה, וקצת גם משחקים בקשר לתקציב עד 1200 שח תודה לכל מי שמגיב

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  24. Started by NaMnaM,

אני מחפש אוזניות איכותיות בתקציב של ככה 150$... אני רוצה שהן יהיו אטומות (מכסות את כל האוזן) ושיהיה נוח, רמקול לא צריך... אה ומוצרים שאין בארץ זה גם סבבבה כי כרגע אבא שלי בחו"ל אז הוא יקנה לי שם...

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  25. Started by sapits1,

שלום לכולם, אחי קנה לי מחו"ל רמקולים קטנים של פיליפס, שאמורים להתחבר לנגן מוזיקה... הבעיה היא, שהם מגיעים בלי מגבר פנימי, ושומעים חלש... רציתי את עזרתכם, אולי אפשר להוסיך להם איזה רכיב חשמלי (נגד, קבל, מה שתגידו...) שיגביר קצת את האות שמגיע מהנגן? בכל מקרה, אלה הרמקולים:

• 3 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.