עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by yakir8,

שלום אני מחפש טלוויזיה "42 בסביבות 5000-5500 לסלון. ועל הדרך עוד שאלה מקווה שזה מתאים לפה. המפרט שבצד במידה ואני מחליף לו את המעבד למעבד כפול ליבה(2Ghz) יכול לשמש כHTPC לצפיה בסרטי F.HD או שהוא חלש מדי(במידה והוא מחובר למסך שאתם תמליצו אליו)? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  2. שלום, אני רוצה לקנות אוזניות קשת שיחסו לי את כל האוזניים ויאטמו אותן [שישמעו כמה שפחות רעש מבחוץ]. האוזניות מיועדות בעיקר לשמיעת מוזיקה כמו טראנסים. אם לדוגמא יש לכם מספר הצעות אז אני יעדיף ללכת לכיוון שיש להן באס יותר טוב גם למוזיקה וגם למשחקים [ולא אני לא רוצה אוזניות גיימרים כי הן בדר"כ גרועות למוזיקה]. אני מוכן להשקיע עד 450 ש"ח [אם צריך לחרוג בעוד קצת וזה באמת יביא לשיפור באיכות אז תציעו ] תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  3. Started by ns,

אתמול קניתי מכשיר Mp3 ועכשיו אני לא יודע איזה תוכנה צריך בשביל להמיר את השירים אליו ואיך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  4. Started by deso,

רציתי לדעת על הבדלים בין טלוויזית פלזמה לLCD המוכר אמר לי שפלזמה זה מעל 30 אינץ' ואילו LCD זה בין 2 אינץ'(כן יש כזה ) לבין 30 אינץ' לפי כמה תגובות שראיתי פה, LCD כדאי בחדר חשוך.. אני אשים את הטלוויזיה שלי בחדר קטן רוב הזמן חשוך, זמן צפייה ביום בין שעתיים לעד 10 שעות... מרחק צפייה של 3 מטרים.. אני רוצה לקנות LCD אבל שמעתי על חסרונות כמו פיקסלים שרופים :-[ תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  5. אהלן אני לא משיג את הרמקולים האלו בשום מקום. אפילו לא באיביי. אשמח להמלצה, מחפש רמקולים איכותיים, שומע בעיקר ג'אז וקלאסי. תקציב רצוי עד 1000 ש"ח. תודה תודה

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  6. Started by BloodFist,

המערכת בסלון כבר ישנה מידי ולא פועלת טוב אז החלטנו לקנות חדשה יש תקציב של בערך 1500 שקל. מה מומלץ בתקציב הזה?

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  7. Started by DaMn18,

לפני שבוע קיבלתי iAudio X5L ומצלמה של קנון SD400 (שנתמכת על ידי iAudio - כפי שמופיע באתר הרשמי). בכל זאת, חיברתי בין המכשירים בעזרת כבל USB (דרך חיבור USB Host ב-X5L) ולא קורה כלום ואני לא מצליח להעביר תמונות מהמצלמה. יש למישהו פיתרון בשבילי ?

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  8. Started by ben060,

שלום אני מעוניין בטלויזיה LCD שתהיה משתלמת וסביב במחיר בכותרת. חשוב לי בעיקר צפייה בטלויזיה ותמיכה ב HD. ושאלה נוספת: האם מומלץ לקנות מחנויות כמו מחסני חשמל וכו?. תודה בן

9. שבת שלום אנשים . ברשותי כרטיס קול הישן והטוב של קריאטיב - AUDIGY 2 . אני מתכוון לשדרג את המחשב והחלטתי שהפעם אני אשדרג גם את הכרטיס קול . הדרישות שלי מבחינת הכרטיס החדש צריכות להיות : 1. משחקים - שלא יעמיס על המעבד הראשי יותר מידי ובכך לא יפגע במהירות המשחק . 2. מוזיקה - חייב להיות שיפור מורגש באיכות המוזיקה . כפי שאני יודע סדרת ה X-FI של קריאטיב היא הכי טובה בביצועים במשחקים , אבל מצד שני אין שיפור משמעותי בניגון מוזיקה מהכרטיס הנוכחי שלי..... האם אפשרות של 2 כרטיסי קול גם יכולה להיות רלוונטית ? כלומר כרטיס אחד למשחקים והכרטיס השני למוזיקה ? התקציב שלי הוא באיזור ה 500 שח לכרטיס . כמובן אם צריך יותר בשביל משהו איכותי אין בעיה להתגמש בתקציב . תודה.

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  10. שלום רציתי המלצה למסך טלוויזיה LCD אשר שימושו העיקרי יהיה לחיבור למחשב מה שחשוב שיהיה לו תמיכה של NR דרך חיבור ה-VGA וזהו בעקרון בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  11. Started by wArezm0n,

שלום, אני בקרוב קונה אוזניות כמו שצריך ואני מתלבת בין שלושה דגמים,בבקשה אל תציעו דגמים אחרים תודה. הדגמים בינהם אני מתלבת: Icemat Audio - Siberia Combo.1 (בא עם כרטיס קול בUSB + מיקרופון) 2.Steel Sound 5H - USB (בא עם חיבור USB שהוא מעיין כרטיס קול + מיקרופון) Sennheiser PC 165.3 (בא עם חיבור USB + מיקרופון) מטרת האוזניות: בעיקר גיימינג הרבה מאוד Counter-Strike ואני צריך לשמוע תזוזות מאוד קטנות כגון טעינת נשק צעד קטן קפיצה קול ציוץ קטן אני צריך לשמוע בבירור, המטרה השניה היא כמובן שמיעת שירים במחשב אבל ברצוני שהסאונד יהיה צלול ושתהיה איכות אבל שהסאונד באוזניות יהיה חזק,דיי חזק מכוון שאני אוהב לשמוע שירים על ווליום גבוהה אבל בלי להציק לאח שלי או להורים שלי עם הרעש,ח…

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  12. Started by udimagen,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות נגן סרטים לסלון והייתי די סגור על הWDTV HD עד שחפרתי קצת ונתקלתי בXTREAMER הזה שכולם מדברים עליו... צריך עצה... לקנות את הנגן הבטוח של WD או להזמין מבאג או מהאתר את האקסטימר? ראיתי שיש אנשים שמחכים לו חודש ויותר.... :s05: :s05:

13. Started by lmlm,

שלום, אני צריך המלצה לנגן ב600 נפח 512-256 MB שאיכות השמע תהיה טובה ותהיה לו אפשרות הקלטה ושתהיה נקיה לגמרי.. תודה

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  14. שלום לכם... ברשותי כרטיס XFI פלטינום ,הכרטיס מסוגל לבצע פיענוח של DD ו DTS ... אני מתכוון לקנות השבוע את ה Z5500 שגם בהם יש מפענח DD,DTS אם כרטיס הקול מבצע את הפיענוח...הלוג'יטק יבצע פיענוח נוסף?... והאם יש הבדל באיכות הפיענוח בין מפענח הרמקולים למפענח כרטיס הקול... תודה ויום טוב לכולם

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  15. אני קורא הרבה מאוד בזמן האחרון שMP3 מוקלט לרוב בסטראו ולכן מנוגן רק ב2 הרמקולים הקידמיים אני די בטוח שיש עוד פורמאטים יותר "איכותים" שבהם לא מפסידים איכות,אני הזמנתי Z-640 5.1 הם מיועדים בעיקר למישחקים אבל אני רוצה לנצל את כל היכולות שלהם גם במוזיקה ולכן אני ממש אשמח אם תיתנו שמות ואולי אף יש אתרים שמהם ניתן להוריד שירים בפורמטים יותר עשירים

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  16. Started by stingeR-,

http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=MDRV250V&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=72&aff=zap איך האוזניות האלו?

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  17. אהלן. אני מחפש אוזניות אוזן בשביל הנגן MP3 שלי (Sandisk Sansa & iRiver H320) קיבלתי עם הIRIVER כשקניתי אותו את האוזניות MX300 של SENNHEISER ויחסית התלהבתי מהן, חשבתי שהן אחלה.. אבל הן נקרעו\התקלקלו והייתי תקוע עם אוזניות של 20 שקל שנהרסו גם.. אז אני מחפש משו בסגנון, ראיתי בZAP את הMX400, MX450 ואת MX50. שכולן עולות 95 שקל. מה ההבדל בין כולן? מה יותר טוב? ולמה ה400 וה450 עולות אותו דבר? ובכללי איך האוזניות האלה בשביל התקציב. אני שומע בMP3 בעיקר ב: ריצות , נסיעות , שיעורים .. ובונוס ככה - יש לאוזניות האלה שלט שמאפשר להריץ את השירים, להפסיק ולהפעיל? יש כזה דבר באוזניות כאלה? תודה רבה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  18. אני מחפש אוזניות עד 200 שח, לאחי הקטן (16), שיהיו עם איכות אודיו סבירה, וחשוב שיהיו לא אטומות (אני לא רוצה שהוא ידרס בגללי). הן מיועדות לטיולים, בית ספר וכל השטויות של בני נוער... שיראו נורמלי גם... יש לו e250... וגם שמח לכולם, ותודה מראש

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  19. Started by Oxygen87,

יש לי LCD מחוברת למחשב ואני רואה סרטים ב-HD. רמקולים יש לי אני צריך מגבר שיעשה את העבודה. החדר שלי הוא בערך 4 מטר על 4 מטר. איזה מגבר אני צריך שיעשה את העבודה ? מכיוון שאני לא מבין גדול ברסיברים אז אני יודע לפחות שרסיבר נורמלי מתחיל מ-1500 שקלים. אז אין לי ממש תקציב, אבל שמעתי שהמגברים של ימאהה מצויינים. תודה לעונים וערב טוב נ.ב ועוד שאלה שעניינה אותי אם אנחנו בענייני רסיברים שמתחברים למחשב: איך יותר טוב לחבר את הרסיבר ? עם כבל דיגיטלי אחד מהמחשב לרסיבר ושהרסיבר יפענח AC3\DTS ? או עם שלוש כבלים 1 לקדמיים 1 לאחוריים ועוד 1 לסנטר שיוצאים מהמחשב לרסיבר ?

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  20. שלום, אני מעוניין לרכוש רמקולים למחשב בתקציב של כ-300 ש"ח(ניתן לחרוג מעט, אבל לא בהגזמה). עיקר השימוש שלהם הוא לשמיעת מוזיקה. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  21. איך האיכות של היציאה האופטית ב ABIT NF7-SL? מספיק טובה בשביל מערכת קולנוע ביתי דיגיטלית? אני משתמש ברסיבר YAMAHA RX-V800....

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  22. Started by zerocool15,

whats best? אני יודע ש ל303 יש פחות אפשרויות מאשר ל520, אבל משום מה ה303 עולה יותר, מוצרים מחודשים של אונקיו עולים כלהלן: 303-100$ 520-80$ אנא אנשים אל תגידו לי שמוצרים מחודשים הם לא טובים, או זולים מדיי, מכיוון שאין לי כסף ליותר מזה, אפשר לראות לפי האתרים הבאים את המאפיינים שלהם, אך בתאכלס האם ההיתרון חשוב בימינו ושל מי מהם איכות הצליל טובה יותר, זאת ועוד יש מצב שאת ה 520 לא מוכרים בארץ. הם יחוברו לרמקולים של Storm אך בעתיד אני מתכוון לשדרג. http://www.shoponkyo.com/detail.cfm?productid=HT-R520S&modelid=30&group_id=1&detail=1&ext_war=1 http://www.shoponkyo.com/detail.cfm?productid=TX-SR303&modelid=42&group_id=1&detail=1&ext_war=1

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  23. השאלה בכותרת.

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  24. היי, אני מחפש לקנות אזניות טובות עם מיקרופון. השימוש העיקרי הוא בStarcraft 2 כדי לדבר עם חבר בסקייפ תוך כדי משחק. אני אשתמש בהם גם לshooters אני מניח ובשביל משחק עם הלפטופ שלי אבל בדרך כלל אני עובד על PC ומשתמש ברמקולים 5.1 התקציב הוא יחסית גמיש, אני מוכן להשקיע עד 500 אבל אשמח לחסוך. אני שואל בעיקר כי יש מבצע בKSP על ציוד של Thermaltake ואני שוקל ללכת על הShockOne ואני לא בטוח כמה הן טובות, לעומת רייזר למשל. וכמה באמת כדאי לי לקחת אזניות USB בניגוד לאזניות רגילות. אשמח לתשובה מהירה כי המבצע שלהם נגמר היום תודה

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  25. Started by Stoichkov,

צריך המלצה לרמקולים עד 350 ש"ח שישמשו רק למוזיקה רציתי לשאול אתכם מה אתם חושבים על רמקולים מחברת genius ועל הרמקולים האלה וSWHF5.1וGenius http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=26708 ואלה SW-5.1ValueוGenius http://www1.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&DB58893=129102&DB26647=26967&DB26646=68451 תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים