אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום ביום שבת יהיה לי יומולדת אז המשפחה תביא לי כסף אז אני קונה מחשב חדש אם ציוד היקפי מלא . ובערך ישאר לי איזה 4000 שקל אז חשבתי לקנות טלויזה lcd לסלון . הגודל משהו כמו 32 אפשר לחרוג טיפה עוד איזה 300 שקל אם זה שווה אבל אני לא קונה מהאינטרנט אני קונה בחנות . אז אני צריך המלצות לחברות טובות או דגמים . וגם איזה מאפיינים לטלויזה טובה אני מתכוון לרזולוציה וכל זה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
ואפשר לחבר אותו למערכת קולנוע ביתית ?
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי נגן ipod touch והאוזניות שלו (שהיו גם ככה גרועות) נשברו פרטים על האוזניות שאני רוצה לקנות מוואלה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1MF51EF0150AA001 התקציב שלי הוא 250 ש"ח (אפשר לחרוג עד ל300) , יש לכם המלצה לאוזניות יותר טובות? אפשרות אחרת זה cx300: http://store.idigital.co.il/ipad-accessories/earphones/avznivt-sniizr-tvk-havzn מה עדיף? תודה
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
קודם כל הרסיבר שאני כבר סגור עליו הוא ימאהה RXV361 המערכת היא סט של 5 רמקולים, שתי אפשרויות: סט של JBL E80 רצפתיים E20 מדפיים EC25 בתור סנטר או סט של וורפידל סדרת דיאמונד 9 9.5 רצפתיים SR.9 מדפיים 9.CC סנטר. שניהם יעלו לי בסביבות 5K (כולל הרסיבר). מה יותר עדיף? שמעתי כבר את הוורפידל והם ממש טובים אבל שמעתי שהJBL טובים עוד יותר....
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי הם רמקולים באיכות גבוהה למחירם... השאלה שלי (מקווה שזה לא עובר על חוקי הפורום), כמה מערכת כזאת צריכה לעלות? אם אפשר את המחיר הכי זול שראיתם... יש לי הצעה של 480... כדאי? תודה לנעול אם זה עובר על חוקי הפורום
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יותר נכון לינק..... http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/bezeqAuct.asp?pi=UZLLCD2607HD_TUKIA
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
עד עכשיו המחשב שלי היה מחובר לטלויזיה רגילה בחיבור S-VIDEO וככה הייתי רואה סרטים כשהמסכים מוגדרים במצב של CLONE (הכרטיס מסך היה nvidia 8600gt) פתאום הטלויזיה הפסיקה לזהות את החיבור למחשב, כשאני מדפדף בטלויזיה בין מצבי צפיה שונים, av1, av2, dvd לא מופיע המצב צפיה של המחשב. במחשב עצמו הכל מוגדר כמו שצריך, נכנסתי לתפריטים של NVIDIA והגדרתי שוב ושוב את מצב הצפיה בטלויזיה אבל כלום לא עזר. אפילו החלפתי כבל כי חשבתי שאולי התקלה בחיבור אבל המצב נשאר אותו דבר. יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך מסדרים את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן רמקולים Altec Lansing ADA 890 ברשותי כרטיס קול מסוג audigy 2 וחיברתי את הרמקולים לכרטיס קול ( 2 חיבורים אנלוגים ואחד דיגיטלי) וכאמור לרמקולים יש מספר מודים שונים (stereo, prologic, quad, dolby digital). בכל מוד הרמקולים מקבלים סאונד מחיבורים שונים בכרטיס קול .. quad - חיבורים קדמיים ואחוריים - אנלוגיים dolby digital - חיבור קדמי אנלוגי וחיבור דיגיטלי ועכשיו הבעיות 1. כאני מנגן משהו במצב של דולבי דיגיטל אז שומעים מהרמקולים האחוריים די חלש. 2. כאשר אני מנגן שירים בווינאמפ או אפילו סרטים אז בחלק מהשירים או הסרטים לא שומעים כלום במצב של dolby digital מהרמקולים האחוריים אבל כאשר אני מעביר למצב של quad שומעים מכל הרמקולים. למישהו יש פתרונות ..... ? תודה …
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס קול משולב בלוח האם של C-MEDIA ורמקולים 2.1 ATP3. האם אני ארגיש בהבדל אם אני אקנה כרטיס ?CREATIVE Audigy SE 7.1 (PCI) והאם הכרטיס CREATIVE Audigy 4 SE 7.1? שעולה כ- 60 ש"ח יותר שווה את ההפרש ? בגלל שהרמקולים שלי הם 2.1, האם לא יהיה עדיף לקנות כרטיס קול אחר אשר יהא באיכות טובה כמו של ה- Audiogy או יותר, אך שלא יתמוך בריבוי Channels ?? תודה אנשים ! מחכה לתשובה מהירה כי רק מחר יזדמן לי לקנות אותו , תודה שוב !
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
כבר שבוע אני קורא ביקורות, מחפש בפורומים ועדיין קשה לי להחליט. התקציב הוא כ100$, אני מעוניין להזמין מחו"ל.. ככל הנראה מאיביי. השימוש הוא רק במחשב הביתי, מוזיקה - מכל הסגנונות, קצת משחקים ואולי סרטים פעם ב.. הנוחות די חשובה לי, וקשה לי להחליט אם אני רוצה סגורות או פתוחות אין לי מגבר, יש לי כרטיס מובנה על הלוח (P35-DS3L). חשבתי אולי לקנות כרטיס קול ב100-200 שח, כדאי לי? כרגע הדילמה שלי היא HD555 או HD280 - למה רוב האנשים ממליצים על הHD280? ואיזה יתאימו לי יותר? אשמח לקבל עוד הצעות תודה תודה
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי נגן MP4 מסריח גנרי. ואני רוצה לקנות משהו טוב. אז חשבתי לקנות איזשהו סאנדיסק סנסה E140 עם 1GB מובנה+נרתיק סיליקון ו512MB SD כלול במחיר: 350 ש"ח באופיס דיפו. אני רוצה ללכת לקנות מחר,משהו עד 500 ש"ח ככה,אפשר לחרוג באיזה 100 שקל אם זה באמת ממש שווה. אני מעדיף שיהיה לו אפשרות לצפיה בסרטונים. חובה: חברה נורמלית כמו סאן דיסק. שיהיה לו אפשרות הרחבה בזיכרון לפחות לעוד 2GB. ונראה לכם שאם אני בא לאופיס דיפו ואומר להם על הזיכרון הזה:תביאו לי 1GB אני מוסיף כסף,הם יסכימו? ואני גם רוצה רמקולים ניידים שאפשר גם לחבר אותם לחשמל וגם לתת להם חשמל מסוללות. ראיתי באופיס דיפו רמקולים של סמסונג אם אני לא טועה,ב100 ש"ח והם באים עם סאב וופר,השאלה מה איכותם,אולי אחלה איכות אולי סתם…
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אז ככה אני עובר דירה והחדר שם משהו כמו 3.75 על 3....ואני רוצה לקנות מסך בגדול 32... השאלה מה...חשבתי על זה סמסונג LA32S81B מה אתם אומרים? לי חשוב שתהיה איכות הכי טובה שניתן בתקציב (באיזור ה4.5 ככה) אחריות טובה HDMI חובה ורצוי SCART...(אפשר גם בלי) המטרה של הTV היא להיות מחוברת למחשב וזהו....הכל דרך המחשב הכבלים הסרטים ולגלוש...
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי שיר ב192 ביט וכמה שיותר מזה, האם יש תוכנה או פונקציה שמעבירה תשיר ל-128 כדי שאוכל לשמוע אותו בMP3 שלי?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
איזה אוזניות טובות יותר, ה icemat siberia או steelsound 5h?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש אותו לטלויזיה ? יש כאלה שמכירים ? מקום טוב ?מחיר טוב?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני צריך רמקולים איכותיים לחדר קצת רקע למהלך, אני בשלבים של קניית מחשב חדש, לא יודע אם אני יקנה כרטיס קול מיוחד או שאני יסתפק בכרטיס קול המובנה בכל מקרה החדר שלי הוא 4 על 3 , אני מעוניין ב 4 רמקולים סראונד וגם לא יזיק איזה סאב ככה למטה הרמקולים בעיקר למוסיקה, וקצת גם משחקים בקשר לתקציב עד 1200 שח תודה לכל מי שמגיב
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
הם עולים 225 דולר והאיכות שמיעה נשמעה לי די טובה. הם משתלמים למחיר או שיש יותר טובים? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
ערב טוב. אני מודע לזה שהפורום עוסק במסכי מחשב אבל לא מצאתי מקום יותר טוב לשאול בו אז אני אשאל פה. יש לנו סלון קטן ,כ-2.5 מטר בין המקום שבו הטלויזיה תעמוד לבין המקום שבו ישב הצופה. כרגע ההתלבטות היא בין 32" ל37". אני בכיוון של לקחת את ה32" אבל אשמח לשמוע את דעתכם\ניסיונכם. במידה ואני הולך על ה32" יש דגם מומלץ בטווח של 3-3.5 אלף שקל? מה ההבדל בין Full HD ל-HD ready? הבנתי שSONY הרבה יותר יקרים מהשאר,השם של המותג מדבר בעד עצמו,האם כדאי להוסיף קצת\הרבה כדי להשקיע בדגם של החברה הנ"ל? אשמח אם משהו ימליץ על דגם של SONY שלא חורג בהרבה מהתקציב או אפילו נכנס בתקציב. תודה.
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
ערב טוב ויום אהבה שמייח לכולם קניתי היום את הכרטיס סאונד X-FI XtremeMusic (שלא קיבלתי איתו אף מתאם ליציאה אופטית,אני אמור לקבל משהו,מתאמים,כבלים?) קיצור,עד עכשיו השתמשתי באוזניות 5.1 USB וחשבתי שהן עובדות דרך המשאבים של הכרטיס קול ובסוף טעיתי. יש להן טכנולוגיה משל עצמן והן אפילו לא צריכות כרטיס קול בשביל לעבוד.כלומר,אין שיפור בסאונד כשאני משתמש באוזניות הללו ): עכשיו נוספה לי עוד הוצאה של אוזניות, אני מעוניין באוזניות 5.1 (שבאמת יתנו סראונד 5.1) בחיבור רגיל,ישר לכרטיס קול. אני מעוניין באוזניות: בעיקר למשחקים ולסרטים 5.1. איכותיות. מגיעות לעוצמת סאונד גבוה. עשירות בבאס,שלא יזייפו כשאני מגביר את הבאס(באס זה החיים שלי ..). עד 450 ש"ח. והכי חשוב לנוחות,שיתלבשו על…
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
משתמש בהן במחשב... שומע בעיקר מוסיקה (הכי חשוב לי..) וממש קצת משחקים. מה עדיף? בין שני הדגמים האלו רק..., מי מהם עדיף למוסיקה? מה שכן בשביל ה150 אני יצטרך לחכות שבוע-שבועיים ובשביל ה201 לא... (ההבדל שווה את זה?) ???
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
אלה ב230 ש"ח Luxeon EM4.1 1000W SUB + 4 Speakers קישור למוצר: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=437 שווה לקנות אותם?? החלטה מהירה...
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
כל מה שאני צריך זה חיבור RCA צהוב שיכניס וידאו למחשב כדי שאוכל לפתוח חלון קטן ולראות בזמן שאני עובד על המחשב. המסך הוא LCD 32 אינץ' והוא משמש גם לטלויזיה וגם למחשב, לכן כשאני עובד עליו אני רוצה גם לראות את שידורי הממיר במסך קטן. עד עכשיו הייתי עושה זאת בשתי שיטות. 1. הייתי משתמש בכרטיס RADEON X1900XT שכולל כניסת וידאו. 2. הייתי משתמש בכרטיס טלויזיה ישן מאוד מאוד. לפני חודש רכשתי מחשב חדש עם 4870, ועד כמה שזה תמוה ודבילי וממש חוסר התחשבות, אין לו יכולת לקבל וידאו והכרטיס טלויזיה כל כך ישן שלא מצאתי לו שום דרייבר שמתאים לVISTA 64 ביט (על 32 הוא עבד יופי) לכן אשמח להצעות לאיזשהו כרטיס, אפילו עדיפות לאיזה מתאם USB קטן שסה"כ יקבל אות וידאו דרך COMPOSITE. לא מעוניין בP…
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום חבר שלי מתכנן לקנות מערכת בקרוב בגלל שכבר יש לו DVD המלצתי לו לקנות שני רמקולים מדפיים ורסיבר סטראיו התקציב שלו הוא בערך 1000-1200, אפשר חריגה של 100-150 אם יש שיפור רציני התקציב הזה בכלל מאפשר לקנות את החלקים הנ"ל? אם כן אני אשמח להמלצות (אם לא אני אשמח להמלצה על מערכת מיני טובה) תודה, גיל.
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
טוב אז קודם כל שלום שכולם ואני שמח להצטרף לפורום 8) יש לי creative live 5.1 ומקלדת שליטה. בכראייטיבים הישנים יש בעיית latency שמפריעה לנגן כי הצליל מגיע לרמקולים\מגבר בערך אחרי שנייה. חשבתי לקנות את האודיג'י שתומך בasio ולא כל כך יקר אבל שמעתי גם על כרטיסים אחרים כמו maya ו revolution שיותר מותאמים למוזיקאים ויותר מקצועיים. מה כדאי לי לקנות שלא יהיה מאוד מקצועני ויקר אבל בכל זאת ישרת את המטרה?
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
- בצבע שחור - שליטה על ההפעלה שלהם והווליום בצורה נוחה
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-