עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by treinx,

התקנתי ויסטה והכל הכרטיס קול עובד לי והכל אבל המיקרופון שלי לא עובד. הכרטיס קול שלי הוא של sigmatel יש אנשים שאומרים שעדיין לא יצא הגירסה הסופית לויסטה מישהו יודע משהו על זה?1

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  2. Started by killer4god,

אמרו לי ש ALTEC LANSING ATP3 הרבה יותא איכותים מכל רמקולים של קרייטיב 2.1 ראיתי את ALTEC LANSING ATP3 הסב באמת ממש גדול ואיכות הצליל ממש טובה אבל את הרמקולים של קרייטיב לא יצא לי לשמוע. ALTEC LANSING ATP3 גם עולה ב 130 שקל יותר האם שווה להשקיע? תודה מראש. עכריכה :

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  3. Started by homart,

שלום, אתמול קיבלתי נגן DVDDIVX שאמור לקרוא כתוביות בעברית כקובץ נפרד והוא גם עושה את זה , הבעייה שהוא מציג את הכתוביות בגופן מאוד מאוד קטן ואי אפשר כמעט לקרוא... יש למישהו רעיון?? זה הDVD http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2935692

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  4. Started by oz12,

אני מעוניין לרכוש אותו לטלויזיה ? יש כאלה שמכירים ? מקום טוב ?מחיר טוב?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  5. יש לי פלייסטיישן שלוש, איך אפשר לנצל אותו מבחינת סאונד מבלי לקנות מערכת סאונד שלמה. הוא מחובר כרגע למסך LCD ב HDMI אבל הסאונד של הרמקולים לא מדהים. יש דרך אולי להעביר סאונד דרך המחשב? או לחבר רמקולים לטלוויזיה? המחשב שלי מגיע עם הדברים הבאים 1. Realtek ALC888 codec 2. High Definition Audio 3. 2/4/5.1/7.1-channel 4. Support for S/PDIF In/Out 5. Support for CD In

6. Started by kinggil,

שלום, כאשר אני שומע מוזיקה מסוג היפ הופ על וליום 4 והבאס עומד על 50 הסאב מרעיש כזה ,הרעש מגיע יותר מהקופסא אני חושב. אם מישהו ניתקל בזה להגיד לי! יש לי חבר שיש לו אותה המערכת ואין שום בעיה אפילו על וליום 6. ואני מאוד מרוצה מהרמקולים האלו.

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  7. Started by eins,

אני צריך רמקולים איכותיים לחדר קצת רקע למהלך, אני בשלבים של קניית מחשב חדש, לא יודע אם אני יקנה כרטיס קול מיוחד או שאני יסתפק בכרטיס קול המובנה בכל מקרה החדר שלי הוא 4 על 3 , אני מעוניין ב 4 רמקולים סראונד וגם לא יזיק איזה סאב ככה למטה הרמקולים בעיקר למוסיקה, וקצת גם משחקים בקשר לתקציב עד 1200 שח תודה לכל מי שמגיב

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  8. Started by NaMnaM,

אני מחפש אוזניות איכותיות בתקציב של ככה 150$... אני רוצה שהן יהיו אטומות (מכסות את כל האוזן) ושיהיה נוח, רמקול לא צריך... אה ומוצרים שאין בארץ זה גם סבבבה כי כרגע אבא שלי בחו"ל אז הוא יקנה לי שם...

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  9. שלום אני מחפש רמקולים טובים בעיקר למוזיקה וסרטים הרמקולים הקודמים שלי הם Ecan E510 , אבל נהרס בהם הבאס אז אני מחפש משו חדש. עכשיו אני מחפש המלצות ל2 דברים או כרטיס קול + רמקולים ב500-550 ש''ח מקסימום או רק רמקולים ב350 ש''ח מקס. מה שחשוב לי ברמקולים זה שיהיה שלט כבלים יחסית ארוכים ובעיקר סאונד טוב. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  10. Started by ykg,

ערב טוב. אני מודע לזה שהפורום עוסק במסכי מחשב אבל לא מצאתי מקום יותר טוב לשאול בו אז אני אשאל פה. יש לנו סלון קטן ,כ-2.5 מטר בין המקום שבו הטלויזיה תעמוד לבין המקום שבו ישב הצופה. כרגע ההתלבטות היא בין 32" ל37". אני בכיוון של לקחת את ה32" אבל אשמח לשמוע את דעתכם\ניסיונכם. במידה ואני הולך על ה32" יש דגם מומלץ בטווח של 3-3.5 אלף שקל? מה ההבדל בין Full HD ל-HD ready? הבנתי שSONY הרבה יותר יקרים מהשאר,השם של המותג מדבר בעד עצמו,האם כדאי להוסיף קצת\הרבה כדי להשקיע בדגם של החברה הנ"ל? אשמח אם משהו ימליץ על דגם של SONY שלא חורג בהרבה מהתקציב או אפילו נכנס בתקציב. תודה.

11. משחק משחק בשם אמריקס ארמי ... והחלטתי להשתדרג קצת. .... אני גם בונה מיקסים ורציתי לשמוע יותר באיכות עכשיו הכי טוב לתקציב שלי זה הקרטיס קול הזה : Creative X-FI Xtreme Audio PCI Express http://www.goldtop.co.il/show_detail...3721&catid=900 בחנות הזאת המחיר יקר אבל בKSP זה ב300... עכשיו , אני רוצה לדעת אם הכרטיס קול מתאים ללוח אם .... הלוח אם שלי: ASUS P5K SE לגבי רמקולים אני מאד השקעתי בהם 3 רמקולים קטנים ואחד גדול צליל באס סט של 400-450 , אני משחק עם אוזניות של 150 שקל שזה סביר לי .... כך שיש לי כרטיס קול מובנה ששוה במקרה הטוב 50 שקל .... והחלטתי להשקיע. שאלה סופית: האם כדאי לי לקנות את הקרטיס הזה?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  12. Started by PayneBack3251,

שלום רב אני מחפש רמקולים 5.1 שיהיו מחוברים למחשב המחשב שלי מחובר ל 32" ככה שצריך משהו רציני אני לא מחפש ווליום מפלצתי אני מחפש איכות התקציב שלי הוא בערך 1000K אפשר פחות ואפשר יותר הבנתי שיש מערכת למחשב עם רמקולים אחוריים אלחוטיים אבל היא עולה 2500 יש משהו דומה לזה בפחות ? לבנתיים מה שהבנתי שמומלץ זו מערכת G51 של לוג'יטק תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  13. Started by aldema,

אלה ב230 ש"ח Luxeon EM4.1 1000W SUB + 4 Speakers קישור למוצר: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=437 שווה לקנות אותם?? החלטה מהירה...

14. Started by assaf772,

אני עובד מקנות מחשב חדש. עכשיו IVORY נתנו לי לבחור איזה אוזניות שאני רוצה. יש המלצה לאוזניות איכותיות לגיימר? חשוב שיהיה מאייבורי תודה רבה לעוזרים

15. Started by Ido.G,

שלום, לדיסקמן (פנאסוניק) האהוב והאיכותי ביותר שלי נשבר המסך (מה שגם שלא היה בו תצוגת ID3 TAG שזה מעצבן) אני מחפש תחליף זול ונוח (דיסקמן זה מכשיר איכותי בדר"כ, אבל זה תופס המון מקום עם כל הדיסקים) ראיתי את הנגן הזה (מחודש/מתצוגה) ב 570 ש"ח. גם כחדש המחיר שלו סביר. האם יש למישהו נסיון איתו? איך הוא? והאם מכשיר כזה יספק אותי בתור תחליף לדיסקמן? תודה

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  16. Started by mashinaman,

טוב אז קודם כל שלום שכולם ואני שמח להצטרף לפורום 8) יש לי creative live 5.1 ומקלדת שליטה. בכראייטיבים הישנים יש בעיית latency שמפריעה לנגן כי הצליל מגיע לרמקולים\מגבר בערך אחרי שנייה. חשבתי לקנות את האודיג'י שתומך בasio ולא כל כך יקר אבל שמעתי גם על כרטיסים אחרים כמו maya ו revolution שיותר מותאמים למוזיקאים ויותר מקצועיים. מה כדאי לי לקנות שלא יהיה מאוד מקצועני ויקר אבל בכל זאת ישרת את המטרה?

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  17. Started by redead,

- בצבע שחור - שליטה על ההפעלה שלהם והווליום בצורה נוחה

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  18. שלום רציתי המלצה למסך טלוויזיה LCD אשר שימושו העיקרי יהיה לחיבור למחשב מה שחשוב שיהיה לו תמיכה של NR דרך חיבור ה-VGA וזהו בעקרון בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  19. Started by lucy,

שלום!! המכשיר DVD הישן שלי שבק חיים סופית וכיוון שאני לא יכולה בלי DVD יש לי התייעצות בהולה! אני לא יודעת מי או איזה חברה מובילה עכשיו (הDVD הקודם שלי היה ימהה והוא קירטע קצת) ובגלל זה באתי להתייעץ איתכם... אני צריכה מכשיר שלא יתקלקל לי מהר ושל חברה טובה, שיודע לקרוא את הפורמטים שמשתמשים בהם בד"כ ובתקציב של בערך 1300 שקל תודה רבה ותענו לי מהר כי אני רוצה לקנות עוד היום ! ; )

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  20. Started by udimagen,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות נגן סרטים לסלון והייתי די סגור על הWDTV HD עד שחפרתי קצת ונתקלתי בXTREAMER הזה שכולם מדברים עליו... צריך עצה... לקנות את הנגן הבטוח של WD או להזמין מבאג או מהאתר את האקסטימר? ראיתי שיש אנשים שמחכים לו חודש ויותר.... :s05: :s05:

21. Started by nadershado,

הי איזה כרטיס קול (חיצוני / פנימי ) תומך בדולבי סוראונד, וH264 לצפיה בסרטים מסוג HD או בלוריי

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  22. Started by Nasok,

חג שמח לכל חברי הפורום, לפני שבוע קניתי את הטלוויזה Philips 40PFL6606H ממש מרוצה ממנה הבעיה היחידה אני רוצה להוציא ממנה את המקס' אז יש אולי איזה מדריך או משהו שמסביר אך אני בוחר צבעים מתאימים ופונקציות אחרות שיוציאו מהטלוויזה הזאתי את המקס'? תודה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  23. יש לי כרטיס קול משולב שתומך עד 6 ערוצים (AC-97) ואני רוצה לקנות מערכת רמקולים במחיר טוב.. ( משהו כמו 350 ש"ח) הסתכלתי וראיתי מערכת של Creative ועוד כל מיני.. עכשיו אני זקוק לעזרתכם..תציעו לי משהו טוב וזול תודה!

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  24. שלום, אני מניח שפורום הזה בדרך כלל מדברים על נגנים יוקרתיים ואיכותיים, אך אני כרגע מחפש נגן זול, נניח באזור ה-100 ש"ח, שככל הנראה יהיה ג'נרי. אני צריך שיהיה לו: * תמיכה בעברית * שמיעה סבירה * ממשק פשוט להעברת שירים * עדיף קליפס כלשהו, כך שאפשר לתלות על החולצה. * נפח של עד 1GB, לא נחוץ לי יותר מזה. תודה רבה! מחכה לתשובותיכם...

• 0 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.