אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח P5B DLX שמסופק איתו מיק מיוחד כזה של אסוס ואני לא מצליח להפעילו, אני די בטוח שמבחינת המערכת היא מכוונת(ווינדוס), האם יכול להיות שכרטיס הקול דפוק כי ברמקולים ואוזניות אין לי שום בעיה.או אולי הכניסה דפוקה מישהו יכול לעזור לי כי זה לוח יקר וזה די מתסכל.תודה
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
אוקי אז זה עבד לי על SIS ad1888 soundmax על ASUS P4SP אבל אני בטוח שאפשר להשתמש בזה בכל מצב מה שעושים: נכנסים ל "לוח בקרה">> "התקנת חומרה">>החומרה מותקנת>>להתקין ממקום מסויים>>ואז לנסות בתיקייה של הדרייבר שהורדתם הנה קישור: http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us זה ב ASUS עובד 100% תנסו תגידו אם יצא לכם..מקווה שעזרתי כאן להרבה מפרמטים למיניהם..
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
הכרטיס הנ"ל עולה כ1800 ש"ח בלבד בk.s.p... שזה פחות 500 שח בערך פחות מהמחיר הכי נמוך בזאפ.. לא יודע זה נשמע לי קצת לא הגיוני.. יש מצב שזה הונאה או משהו? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2692
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
חשבתי לקנות MP3 של Creative כי שמעתי שהם ממש איכותיים בנוגע למדיה ואני צריך שהוא יהיה עם ג'יגה זיכרון. התקציב הוא עד 800 שקל וצריך שהרדיו יהיה מובנה בMP3 ולא באוזניות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
המלצה לרמקולים עד 1000 שקל פלוס מינוס זה לחדר קטן מאוד אני מאוד אוהב לשמוע את המשחקים חזק מאוד כמו BF2 כמובן שאני מתכוון ל 5.1 או יותר זה למשחקים יש לי כרטיס קול של קראטיב X-FI XTREMEMUSIC כרטיס מאוד טוב אני יודע שכבר שכולם שואלים את זה אבל עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהוא מעניין עדיף שייהו לויניים כול עוד זה לא פוגע באיכות כי איכות הרבה יותר חשוב ואני גם מחפש לרמקולים מעמד אם משהוא מכיר מעמד לרמקולים זה ברזלים דקיים כאלה אני ישמח מאוד לדעת תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום, אני צריך אוזניות חדשות ויש לי כמה שאלות? רציתי לשאול עם הקטע של הIn ear באמת מעצבן והאם האפקט של הרעש של הכבל של האוזניות באמת בלתי נסבל? אני מתלבט בין Creative EP-630 ל Sennheiser CX300 מי מהם יותר טוב? בהתחשב גם במחיר ואיפה אני אוכל לקנות אותם באיזור במרכז (רמת גן ת"א) ונגיד ירדתי מהעניין של הin ear אילו אוזניות רגילות יש שהן איכותיות עמידותתתת הכי חשוב! וזולות? אני מעדיף שפחות מ300... תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום בבעלותי נגן creative rhomba nx אתמול לאחר שהוצאתי אותו משקע הusb הופיעה לי תקלת תוכנה שלא מאפשרת לעבוד עם הנגן creative בהדלקת הנגן מופיעה הכתובית של ומתחת לכתובית כתוב UI image init! init block xx% לאחר מכן מופיעה כתובית ההדלקה הרגילה עם הלוגו של creative וכמה מגבייט יש בנגן וכמה מקום פנוי וכשהוא דולק כבר מופיעה כתובית בתוך מסגרת MENUDATA NOT FOUND!! DOWNLOAD ICON.B FILE!! אשמח לעזרה כי באמת העלות של התיקונים היא לא זולה! בכלל לא זולה
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, לפני חודש וחצי- חודשיים קניתי מחשב חדש מלוג'יק פי סי , ואיתם רמקולים חדשים (ATP3), עד לפני כמה זמן הכל עבד נהדר, בהתחלה העיגול הזה שאיתו מגבירים\מנמיכים את הווליום נהיה כזה חלש והייתי יכול קצת להזיז אותו וכשאני כזה מזיז אותו טיפה למטה זה פתאום מגביר מאוד את הווליום. עם הבעיה הזאת עוד הסתדרתי, אבל עכשיו הרמקולים מתחילים לעשות כזה רעש טרררר (לא יודע איך להסביר במילים) והטרררר נהיה חזק\חלש ככל שמגבירים\מחלישים את הווליום, על זה אני כבר לא יכול להבליג, זה מעצבן, מוציא מריכוז ואני לא יכול ככה.. אם אני יפנה ללוג'יק הם אמורים להחליף לי את הרמקולים? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני יודעת שהנושא הזה כבר חרוש ואני ממש מתנצלת שאני מעלה אותו מחדש אבל חיפשתי איזשהו פיתרון בהודעות ישנות ופשוט לא מצאתי שומדבר שיכול לעזור לי (הגעתי אפילו להודעות משנת 2003 ) הורדתי את הקובץ של אוהד ועשיתי כל מה שצריך ועדיין לא היתה לי אפשרות לעברית בתפריט של השפות!! אני כבר ממש קרובה לייאוש ופשוט לעבור שיר שיר ולשנות אותו לאנגלית!! בבקשה אל תגרמו לי לעשות את זה!! מה לעשות??? אני ממש אודה אם מישהו יוכל לעזור לי!!!! תודה מראש, דנית
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי רמקולים Creative Inspire 2.1 2500 Speaker הנה אתר עם מפרט עליהם http://us.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=461 ובזמן האחרון הם קופצים לי, אני שומע שיר והוא קופץ וזה לא בעיה בשיר שמעתי המון שירים בכולם זה קורה אותה תופעה, אני לא יודע אם הבעיה היא מהמחשב אם הוא נתקע או משהו וזה גורם לקפיצות כאלה תקיעות בשיר, או שזה הרמקולים בעקרון הם רמקולים ממש טובים ויש עליהם ביקורות טובות, עד היום הם היו טובים מאוד לא יודע מהקרה להם אם זה עוזר אז לפני איזה כמה שבועות חיברתי אותם לכבל מעריך של rca כדי לתלות אותם על הקיר אבל הם עבדו טוב עדין אחרי שתליתי אותם ורק בימים האחרונים זה קורה מה אתם ממליתצים לפרמט את המחשב ולראות אם הבעיה…
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי כבל עם 6 RCA ואין לי כלום לא רסיבר לא כלום, איך אני עושה את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
טוב אז יש לי את הלוח ויש לו יציאות לאודיו ויש לו גם יציאה קוקסואלית ויש לי גם כרטיס קול של קריאטיב CREATIVE LIVE ואני רוצה שאני יוכל להשתמש בכרטיס של קריאטיב בחדר כדי לשמוע יותר טוב במערכת אבל אני גם רוצה להשתמש ביציאה הקוקסואלית כדי לשמוע מוזיקה ברסיבר שנמא בסלון איך אפשר להגדיר ששניהם יהיו פעילים?
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
קניתי עכשיו את הiriver e100 הוא תומך flac רציתי לדעת מה ההבדלים בין רמה 0 עד רמה 8? וכמה ההבדל באמת מורגש בין flac ל mp3
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות אוזניות איכותיות למערכת. אין לי מושג מאיפה להתחיל, איך לבחור וכמה כסף צריך להכין. יש לי כרגע 400 ש"ח זה מספיק? האם יש בפחות או האם צריך בכלל להכין יותר מ- 400 ש"ח עבור אוזניות איכותיות. אני אשמח לתגובות. תודה לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 16.07.2008 בשעה 19:03:14 איך הדגם הזה?Sennheiser HD205 http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=21629 יש גם את הדגם הזה: Koss Portapro http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=5540
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
ההורים שלי רוצים לקנות טלויזיה LCD לסלון 32-34 אינץ' התקציב הוא עד 3600 אבל אם יש משהו שווה בחריגה קטנה אז גם יתקבל..(אפשר לקבל רק דגם)
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מה אתם אומרים אני משתמש 40% מוזיקה 40% משחקים 20% סרטים
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן קראתי על הפורמט FLAC אבל לא הבנתי איפה אני מוריד שירים בפורמט כזה מישהוא יכול אולי להרחיב לי בנושא הזה?
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, ההורים שלי מחפשים מסך LCD בשביל חדר השינה שלהם. עשיתי חקירה קטנה משלי והגעתי למסקנה שהטלווזיה צריכה להיות בגודל של 32"(המקום על הקיר מוגבל עד לגובה של 55" מקס') HD Ready. אז ככה,המסגרת תקציב היא בערך עד 3 אלף ואם זה מצדיק אפשר טיפה לחרוג. אז מה אתם אומרים על הדגמים הבאים: 1) Toshiba 32AV500 2) Samsung LA32a450 3) LG 32LG34R אז מה אתם אומרים חבר'ה? *אתם גם יכולים להציע דגמים משלכם תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, מכר מעוניין לרכוש אוזניות לשימוש עם הנגן הנייד שלו (iAudio F2) בסביבת עבודה רועשת. סך התקציב עומד על 700 ש"ח עם אפשרות לחריגה קלה במקרה וזה אכן שווה זאת. לצערי יש לו העדפה לאוזניות חיצוניות, מה גם שהוא מעוניין שהן יהיו קטנות יחסית, כך שעולה השאלה: עד כמה דגמי מיסוך הרעש הפעיל (Senneheiser PXC250 כדוגמא המובהקת) נחותים באיכות הצליל לעומת אוזניות רגילות או לחילופין אוזניות מבודדות? כמו-כן, האם בכל-זאת על אף ההעדפה האישית שלו, אוזניות הנכנסות לתעלת האוזן יספקו לו תרומה כדאית בהרבה לסכום הכסף שהוא מוכן לשלם? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אהלן אתמול רכשתי את הpalit 4830 512 , http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=1036 התקנתי אותו והכל טוב ויפה מלבד הבעייה שאי אפשר להגדיר בדרייברים שלו רזולציות אישיות- אפשר קצת לשחק איתם אבל זה לא מתקרב לnvidia ולכן אני לא מצליח להגיע לNative rate. יש לי HITACHI 32 A01A אני בוודאות יודע שאפשר להגיע לNR עם nvidia אבל לא מצליח עם ATI אני מחובר HDMI-DVI אני יודע שאפשר לנסות עם powerstrip אבל זה לא עבד טוב עם הכרטיס והוא לא מאפשר לו לעבוד ברזולוציות והתזמונים שאני צריך. חיברתי בחזרה את הnvidia ושלפתי את התזמונים המדוייקים אני רק לא יודע מה לעשות איתם עכשיו: Modeline "1366x768" 85.86 1366 1440 1584 1800 768 769 772 795 -hsync +vsync מיואש לגמרי, אם מישהו מכיר פתרון אני ממש …
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
כמה לדעתכם עולות freepulse בארץ ביד שניה (בלי המשדר) בשביל חיבור ישיר לפלאפון? (בבקשה בלי תשובות מתחכמות כמו מי ימכור לך...)
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
מתלבט בין ה asus xonar d2 לבין x fi platinum fatal1ty champion אני מתכוון לקנות בארה"ב ולהביא לארץ, המחיר של שניהם דומה. הכרטיס ישמש בעיקר למשחקים ומידי פעם למוזיקה. לפי מה שהבנתי ההיתרון הכי גדול של ה X fi זה החיבורים החיצונים שלו של ה rack אבל הוא לא ממש יעיל לי כי מיקום המחשב ככה שהצד האחורי קרוב אלי יותר מהקידמי. המחשב על השולחן לרוחב כשלפניו טלוויזיה lcd 32 אז למעשה אם אני רוצה להכניס דיסק אני קם ומקיף את הטלוויזיה ואחורי המחשב החלק הכי קרוב אלי, למה? כי אחרת הכבלים לא מספיקים להגיע מהמסך, רמקולים, usb למחשב (המארז שלי די גדול, stacker). אשמח לתשובות, אור
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום. אני צריך הצעה לרדיו דיסק לרכב, משהו איכותי, בגלל שאני לא מבין בזה אני אגיד מה אני צריך שיהיה לו, ואשמח אם מישהו יעזור: 1. שיתמוך בMP3, ז"א אם זה אפשרי שאני אוכל להכין דיסק של 250 קבצי MP3 [כמובן קבצים חוקיים לצורך הענין] (ז"א לצרוב כדיסק מידע ולא כמוסיקה שאז אפשר רק 80 דקות) ולנגן את זה. 2. נחמד אם יהיה שלט 3. אם אפשר גם רמקולים, לGOLF תודה
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי, אני זקוק להמלצה למסך טלוויזיה חדש ב2300-2500 ש"ח לכל היותר. המסך הוא לחדר שינה ומרחק הצפיה הוא כ2 מטר לכל היותר. השימושים העיקרים בו לפי סדר חשיבות יורד: - צפיה בשידורי טלווזיה של HOT (מאמין שאזמין ממיר HD.) - חיבור המחשב לטלוויזיה לסרטים וסדרות בHD. - חיבור עתידי של XBOX360. תודה רבה וחג שמח, דני.
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לכרטיס קול עד 600 ש"ח איך ה-Xmod מבית Creative? והאם יש הבדל בין כ.קול חיצוני לפנימי (באיכות הצליל)? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-