עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by GRiM,

שלום לכולם, אני מחפש נגן MP3 כלשהו שיתאים לצרכים שלי: * השימוש העיקרי שלו הוא שמיעת מוסיקה באוטובוס. * חשוב מאוד שהסוללה לא תגמר לי באמצע היום. * אני לא ממש בטוח כמה שירים אני אכניס בו, אבל ככל הנראה כ-5GB. * רצוי מאוד שתהיה תמיכה בפורמטים חדשים, כמו OGG (למרות שאני לא ממש משתמש בהם). * וידאו לא ממש חשוב לי. * איכות סאונד טובה, חזקה ועם באסים טובים - הבנתם אותי.. * תפעול נוח ולא מסובך מדי. התקציב הוא כ-1000 עד 1300 ש"ח, תמליצו גם על אוזניות תואמות שיתנו שיפור משמעותי.

• 8 תגובות
    • 673 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות נגן mp3 כפי שמצויין בכותרת. ואני מעוניין מכם בהמלצות לנגנים בתחום המחיר שהצבתי. כמובן שארצה שהנגן ינגן באיכות טובה, עם אקוליזר. בעל יכולת הקלטה טובה( טייפ מנהלים), ממיקרופון פנימי וחיצוני, רדיו, אם הוא מגיע עם פונקציות של הצגת תמונה או וידאו מה טוב מאוד חשוב לי שיפעל על סוללות רגילות או שיהיה בעל יכולת לטעינה משקע החשמל, כי לא בטוח שיהיה לי מחשב במעונות. כמו כן הבנתי שהנגנים מקליטים בפורמט WMA, כמה זמן ניתן להקליט על נגן של 2G (בערך 200 דקות?) האמת שלאחר מחקר קצר אני מתלבט בין 3 נגנים: IAUDIO U3,U2 וCLIX של איריבר. אני אוהב יותר את הU3 של איאודיו, ורוב הביקורות עליו גם די טובות. על מה אתם ממליצים מבין הנגנים הללו? ועל אילו נגנים נוספים את יכו…

• 9 תגובות
    • 916 צפיות
  3. שלום לכולם, החלטתי לקנות נגן חדש כי התמיכה של Rio (או מה שנשאר ממנה) על הפנים והנגן לא מוכן לקלוט זכרון למרות שהוא אמור לקלוט... בכל מקרה, מצאתי כמה אפשרויות במסגרת התקציב שלי (בסביבות 800 שקל) ואני אשמח אם תדרגו אותן ותמליצו על נגן מביניהן: 1.SanDisk Sansa E140 1GB 2.SanDisk Digital Audio Player 1GB 2.Iriver IFP799 1GB 3.Creative Muvo v200 1GB 4. IAudio G3 1GB 5.SanDisk Sansa M230 1GB 6.IAudio U2 1GB 7.Creative Muvo Slim 1GB 8.Creative Muvo TX FM 1GB תודה רבה לעוזרים

• 73 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. Started by Stoichkov,

אני מתלבט בין 2 הנגנים האלה: http://www.duly.co.il/product.asp?pID=3704&c=82545 http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2895686&refid=6 תודה לעוזרים..

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  5. Started by Andy,

עוד שבועיים אני טס לחול ושם עומד לרשותי תקציב של 330 דולר (גג, ללא חריגה בדולר אחד.) אני מתלבט בין iPod G4 Zen touch iRiver H320 מתי שהכי חשוב לי זה שהבטרייה לא תגמר מהר רציתי ללכת על הריבר, אבל שמתי לב שיש לו פונקציות של ווידאו = לא 16 שעות של זמן בטריה ז"א אם אני אראה שעה ווידאו מתוך ה16 שעות ישארו לי בערך 8 שעות למוזיקה ולא 15 מתי שבפוד זה לא יקרה לי. ושם אני אשמע אך ורק מוזיקה. ובזן בכלל יש 24 שעות ככה שאני בטוח מהבחינה הזאת. מה אתם חושבים שכדאי לי לקנות? אני ביינתים רואה יתרונות בכל אחד מהמוצרים ואני לא מצליח להחליט תודה מראש :]

• 9 תגובות
    • 665 צפיות
  6. Started by ic,

שלום לכולם אני רוצה לרכוש נגן MP3 האם מישהו יכול להמליץ לי על נגן טוב עם זיכרון של למעלה מג'יגה ולא יקר. מישהו יודע מה יותר כדאי IPOD MINI או CREATIVE MUVO?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  7. שלום לכל אנשי הפורום המכובדים.... יש לי בבית כבר כמה סרטי בלוריי, רק שאין לי עוד איך לנגן אותם. קניתי במארז שמגיע גם DVD אז בנתיים הסתפקתי רק בזה.... אבל אני כבר רוצה לעבור לשלב הבא קודם כל - האם מוכרים נגנים בארץ? חיפשתי באתרים הרגילים (רשתות מוצרי חשמל, zap...) ולא ממש מצאתי. רק ברשתות ציוד מחשבים ראיתי שיש כוננים של ASUS שהם צורבים וקרואים. אז חשבתי לקנות כזה ולהשתמש בזה כנגן (המחשב מחובר עם HDMI לטלויזיה). החחש שלי הוא שאני לא אצליח לנגן כי אולי במחשב חסרים דברים שאמורים להיות בו כדי להצליח לנגן.... האם אני צודק? אני מבין שאפשר להשתמש בVLC + כמה plug-in's אבל קראתי שגם זה לא בטוח מספיק.... האם מישהו מכיר? …

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום! אני מתכנן לקנות נגן נייד מבוסס HD. כרגע יש לי פחות מ1.3 גיגה בייט של שירים במחשב, כך כפי שאתם רואים אני לא צריך נגנן של 20GB. חשבתי על האיי פוד מיני החדש של 4GB. דיי חשובה לי הבטרייה, כדי שתוכל לפעול כמ השיותר גם מבחינת זמן בין כל טעינה וגם מבחינת אורך חיים כולל. התקציב שלי הוא, כפי שאתם רואים, 200$, אבל אם תהיה איזה שהיא המלצה מעולה אני אעלה לאיזה 250 דולר בערך... תודה!

• 63 תגובות
    • 4.8k צפיות
  9. שלום לכולם ותודה מראש על העזרה יש ברשותי נגן דור ראשון IPOD שעשה את שלו והגיע הזמן להתקדם. עקב התחלת לימודים בחיפה מה שמצריך הרבה נסיעות אני מחפש נגן שיחליף את האייפוד ויספק יותר משירים ויכלול גם מיקרופון פנימי . ההתלבטות שלי כרגע היא בין 3 נגנים: 1 - IRIVER H340 עם מסך של 2 אינץ' בטרייה דיי טובה למרות שלא ראיתי הספקים של ניגון וידאו ו 40 גיגה הרד דיסק ותג מחיר של 2300 שקל 2 - ARCHOS GEMINI 400 - נגן עם הרבה אופציות מסך 2.2 אינץ' אבל בטרייה חלשה שמחזיקה באודיו 10 שעות ווידיאו 3 יתרון גדול שיש ל נגן זה קורא CF נפח איחסון של 20 גיגה אותו תג מחיר של האייריבר 2300 שקל 3 - ARCHOS AV 420 - מסך 3.5 אינץ' אותם יכולות של ה GEMINI חוץ ממשחקים אבל עם יכולת להקליט מ RCA וומקורו…

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  10. Started by gmppaz,

שלום לכולם, אחותי טסה למשפחה שלי שנמצאת בלוס אנג'לס והם מעוניינים לקנות לי נגן MP3 וכמובן שהבת שלהם וכל הקהילה העשירה בה הם גרים הם מעריצים נלהבים של אייפוד אז דוד שלי ישר הציע לי אייפוד נאנו... חיפשתי כמה כתבות עליו, חיפשתי מתחרים שלו וממש לא מצאתי תשובה ברורה לנגן שאני צריך. לי אישית יש Iriver H10 5GB (אשר נקנה גם ע"י הדוד שנה שעברה), הוא יחסית טוב אבל עצבן אותי הקטע של הגירסא האמריקאית ובגלל שזה נגן מבוסס הארדיסק אינני יכול לרוץ איתו :-\ ההעדפות שלי: * נגן מבוסס פלאש (רק פלאש, כי אני מעוניין לרוץ איתו ובכלל שיעמוד בתנועה רציפה/ פעולה אקטיבית) * בין 2GB-4GB * לא חשוב לי במיוחד אם יש ווידאו, אך יכול להיות נחמד מאוד! * ממשק USB2 * נגן עמיד, שיחזיק להרבה זמן והממ…

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by mik_amar,

אני רוצה לקנות נגן פלאש של בערך 2-4 ג'יגה ואני צריך הצעות... התקציב שלי הוא 1000 שקל בערך אבל אפשר לחרוג באיזה 100 שקל... תודה מראש!!

• 8 תגובות
    • 636 צפיות
  12. Started by itelweb,

אוקיי.. אז ככה.. החלתתי לקנות נגן של קריאייטיב, אבל יש לי התלבט ות בין 2 מהנגנים שלהם, שניהם עולים בערך אותו דבר... Creative Labs Nomad Jukebox Zen Xtra 40 GB MP3 Player או Creative Labs Zen Touch 20 GB MP3 Player אני מבין שהשני הוא יותר קטן אבל בו יש כפתורים ופשוט לא נראה לי העניין הזה של הגלילה... או אם מישהו כבר התשמש באחד יוכל להגיד לי איך זה... הנה תמונות של כל אחד: Creative Labs Zen Touch 20 GB MP3 Player: l] Creative Labs Nomad Jukebox Zen Xtra 40 GB MP3 Player :

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by powersoul,

אהלן, אני מחפש כבר זמן רב אוזניות, עכשיו אני מחפש אוזניות שישמעו כמו סאב באוזן למשל יש לי אוזניות sony mdr-v500, אבל הבעייה היא שאני ניראה כמו חייזר ברכבת... אני מתלבט בין אוזניות px 200 של סנהייזר לבין ex81 של סוני, מה לפי דעתכם יפיק את הבאס הכי חזק ואיכותי?

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  14. שלום לכולם, הסאב של הרמקולים הנוכחיים שלי (JBL Creature III) קיבל סדק בקונוס, מה שמכריח אותי, לשמחתי או לצערי ;D , לקנות רמקולים חדשים. אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור בסט רמקולים שישרת את המטרות שלי הכי טוב: אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב לחדר, 2.1. השימוש העיקרי הוא למוסיקה (אלקטרוני, ווליום גבוה-גבוהה מאוד ברוב הזמן). שליטה מרחוק אופציונאלי אך לא מחייב (שלט רחוק או קונטרול). אני מוכן להשקיע עד 1200 שח אני חושב שזה מספיק למערכת סאונד למחשב. חריגה קלה לא תשפיע על ההחלטה למקרה שלמישהו יש הצעה לסט מעט יקר יותר. הערה: ה JBL CREATURE היו חלשים מדי לטעמי ולכן אני מחפש מערכת במחיר גבוה יותר ע"מ לקבל מוצר חזק יותר, הן מבחינת עוצמת ווליום ואיכות סאונד. אשמ…

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by dardar4,

שלום לכולם. אני מתלבט כרגע בין 2 סטרימרים: Xstreamer Prodigy Black Boxee Box D-LINK קראתי ביקורות טובות על ה-BOXEE אבל גם קראתי שלא מפתחים אותו יותר. האם שווה להשקיע במוצר כזה? גם לא הצלחתי להבין אם לבוקסי ניתן לחבר כונן חיצוני של 3.5' ? תודה למי שיכול לעזור

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מחפש כבר כמה שבועות ומתקשה להחליט מה לקנות... דרישות: 1. צפיה בכמה שיותר סוגי קבצים מהרשת בצורה חלקה וטובה (לא צריך WIFI) 2. צפיה ב YOUTUBE (יש להם בממשק אפשרות להקרנה של playlist ???) 3. עדיף שיוכל לקלוט טלוויזיה דיגיטלית (במקום לקנות עידן+) 4. יש לי טלוויזיה ישנה בלי HD אז צריך חיבור רגיל. 5. עדיף אם יש עם DVD או שאפשר להוסיף. 6. כמובן תמיכה בעברית וכתוביות אם אתם חושבים שמה שאני צריך עולה יותר מ1000 בבקשה תציעו יותר חשוב לי שיהיה משהו טוב תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  17. Started by ebay123,

היי, אני מעוניין לקנות פלזמה 42' לסלון שלי. ההחלטה לקנות פלזמה ולא LCD נובעת מכך שרוב הצפייה יהיו בשידורי SD ו-HD דרך ממיר HD. כרגע אין לי PS3, סטרימר או כל דבר אחר. מקווה שההחלטה הזו נכונה. התקציב שלי הוא בערך 3500-4000 ש"ח ואני מתלבט כרגע בין 3 מסכיםL PS42B450 ‏‏Samsung - מחיר 3,500 LG 42PJ350R - מחיר 3,500 Panasonic THP42X10 - מחיר 4200 ש"ח כל המחירים שציינתי כוללים אחריות של היבואן הרשמי. למיטב ידיעתי 4200 ש"ח על הפנסוניק זה תמורה טובה למחיר, אבל אני עדיין לא מצליח להבין האם יש בתכלס הבדל בין המסכים- בסופו של דבר כולם בקטגוריה של המסכים הפשוטים יותר (HDR). אשמח לשמוע את חוות דעתכם, תודה

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  18. Started by Nasok,

חג שמח לכל חברי הפורום, לפני שבוע קניתי את הטלוויזה Philips 40PFL6606H ממש מרוצה ממנה הבעיה היחידה אני רוצה להוציא ממנה את המקס' אז יש אולי איזה מדריך או משהו שמסביר אך אני בוחר צבעים מתאימים ופונקציות אחרות שיוציאו מהטלוויזה הזאתי את המקס'? תודה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  19. שלום. אז ככה, האם ה z5500 הם עדיין הבחירה האידיאלית לסראונד ברמה מצויינת יחסית לכסף? (הבנתי שכדי להגיע לנתונים של הרמקולים האלו במערכות מוגברות צריך לשלם, והרבה...) אם כן, אשמח אם תמליצו לי על כרטיס קול מתאים לרמקולים אלו. (או שפשוט הכרטיס קול onboard עם החיבור האופטי מספיק להם?) אם לא, אשמח אם תמליצו לי על קומבינצייה דומה במחיר ובתמורה. תודה רבה, איציק.

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  20. Started by The-Q,

הרדיו דיסק הנוכחי שלי באוטו התפגר, והחליט להפסיק לנגן דיסקים. מכיוון שהוא היה די מעפן וחסר בולם זעזועים החלטתי להשקיע ולקנות אחד חדש, נורמלי. הבעיה היא, שאני לא מבין בכלל במבחר ובאיכות שיש (למרות שגם אני יודע לצעוק pioneer ) הדרישות שלי מהרדיו דיסק הם: -עוצמת כוח סבירה (קדמיים, אחוריים) -בולם זעזועים טוב -רצוי מאוד: קורא mp3 -כניסת aux -נשלף -עדיף שיראה טוב, אבל בשביל המחיר מצידי שיראה כמו כבשה -יתרון: שלט -מחיר: עד 600 שקל, עדיף אפילו פחות -הכי חשוב: אפשר להשיג אותו בארץ, בלי הזמנה מהאינטרנט. מה האיכות הכי טובה שאני יכול להשיג עבור 600 שקל, ומה עבור פחות, נגיד 450-500. תודה רבה, יובל

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  21. Started by dans41,

שלום, אני מחפש רמקול נייד לטיולים בשטח מצאתי מספר דגמים אבל אני לא יודע לאיזו עוצמה הם מגיעים ומה הזמן סוללה שלהם 1) Microlab MD112 Portable Mono Speaker 2) xmini 2 3) que psq30 אני צריך רק לדעת פרטים על הסוללה והסאונד (וגם כמה כל אחד מהם חזק)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני מחפש רמקול איכותי בתקציב שמוגד למעלה. מצאתי 3 מאותו חברה, אם אפשר קצת עזרה מהמבינים: איך העוצמה שלהם? כמה זמן נגינה הם יחזיקו לי בתכלס? ואיזה מהם הכי משתלם ביחס למחיר? https://ksp.co.il/?uin=19101 https://ksp.co.il/?uin=14002 https://ksp.co.il/?uin=17624 https://ksp.co.il/?uin=20161 תודה..

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by exXxTreAm,

אז ככה.........בקרוב אני קונה רמקולים וחשבתי על רעיון לחבר רמקולים של אוטו......אבל אני לא בטוח כי אוליי עדיף את הatp3 התקציב שלי עד 450 ש''ח פלוס מינוס........אגב רציתי לקנות רמקולים של רכב כאלה http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^366,normal_sales ולחבר אותך לסטריאו שלי במקום הרמקולים הנוכחיים שלהם......אז מה עדיף אותם או את הatp3? אני פוחד שהatp3 יהיו חלשים כי המטרה שלי זה להרעיד את החדר........ולפי מה שאני יודע רמקולים של פיוניר לרכב הם בהחלט עוצמתיים......... אז תעזרו לי אתם בבחירה........ותודה

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  24. Started by katzar,

שלום. אני מחפש לקנות רמקולים פלוס מגבר בסביבות ה 1500 ש"ח אבל לא מערכת קולנוע ביתי רק שני רמקולים חזקים עם מגבר תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by axon,

מחפש מערכת סאונד למחשב 5.1 או 4.1 (הבנתי שה 5.1 יותר פופולרי) חשוב לי מאוד איכות הצליל למוזיקה תקציב באיזור ה 700 שקל שכמובן אם אפשר לחרוג ולקבל משהו בהבדל משמעותי ביצועית בהפרש קטן יחסית אז אני גמיש (: תודה !

• 0 תגובות
    • 454 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.