אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כרטיס קול למחשב שלי מכיוון שיש לי מערכת רמקולים טובה ואני מרגיש שאני לא מנצל אותה כמו שצריך. תוכלו לייעץ לי על כרטיסי קול טובים למוזיקה הנעים בין 300-350 ש"ח. כרטיס הקול שיש לי עכשיו הוא מובנה של Realtek ALC 892. תודה
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
ה-CX300 האהובות שלי נקרעו ואני צריך אוזניות חדשות. אני מחפש המלצה לאוזניות IN-EAR איכותיות בעלות אותה איכות שמע מדהימה,אוטמות רעש חיצוני ומקור אמין לקנות אותן בארץ. תקציב 200-300 ש"ח. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
זה התחיל היום, כל הרמקולים חוץ מהקדמיים מוציאים הד כזה מוזר ומעצבן, שעושה כל מיני רעשים ברקע, וגם אחרי שאני עוצר את המוזיקה נשאר לכמה שניות כזה הד מוזר... למשהו יש מושג למה זה קורה?
-
- 8 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני יודע שפתחתי שירשור למטה על האוזניות CX300 וכ"ו, אבל השאלה שלי, האם יש אוזניות כפתור שנשמעות אותו הדבר כמו האוזניות IN EAR? כי מצד אחד שמעתי אוזניות בסגנון הCX ואין ספק שזה נשמע צלול בגלל ההשתקה של הרעשים מסביב, אבל מהצד השני דווקא ההשתקה הזאת היא בעייתית לי. יש משהו שנותן איכות סאונד טובה (יחסית לאוזניות כפתור "רגילות") אבל לא משתיק את הרעשים מסביב? (ואני יודע שיש כאן פשרה מסויימת). אני מיעד אותם לנגן I7 (ותודה לori14 ולכל השאר על העזרה בבחירת נגן) תודה מראש על הסבלנות.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למה אם אני מחבר את אותם רמקולים פעם אחת למחשב ופעם אחת לדיסקמן אז במחשב אני יכול להגיע לצליל יותר חזק?
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
היה לי מגבר עד שלשום שבו שיניתי ע"י לחיצה על כפתור בין מצב רמקולים לאזניות ולא היתה שום בעיה קניתי סט למחשב SOUNDSTICKS III (אין דברים כאילה !איכות סאונד לא מהעולם הזה...אבל זה כבר לטרד אחר..) מכיוון שזה לא מגבר ואין כניסה לאזניות אז הרמקולים הולכים מאחורה לכניסה הירוקה כמובן ...המיקרופון הולך לורוד השאלה למה כאשר מחבר אזניות מקדימה שומעים בהם אבל זה לא משתיק את הרמקולים !!!?? למרות שלחצתי לו באפשרויות כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת .. אז מה הרעיון פה ? עשיתי משהו לא נכון אולי ? אולי בלוח הזה ישנה דרך אחרת לחבר את הכל מאחורה וע"י לחיצה איפה שהו להגיד למחשב שאני מעוניין כרגע רק באזניות ? השאלה איפה האזניות מתחברות מאחורה ? תמונה : http://www.techreviewdb.com/images/sto…
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלומות קניתי רמקולים לרכב של פיוניר 4 רמקולים 2 קדמיים 2 אחוריים וזוג טוויטרים נפרדים ומגבר של Boss 4x100Watt RMS מקצועי יש לי כבר באוטו רדיודיסק של Aiwa חדש שקיבלתי מתנה לא מזמן... בכל מקרה אני לא יודע לחבר את הכל לבד ורציתי לדעת איפה באזור הצפון אני יכול לקחת את הכל להתקנה ומקום שאולי יש לאנשים ניסיון איתו ולא יקר ועבודה בעיניים...(כי גם ככה כל העסק עלה לי לא מעט) יש לי כבר את כל החיבורים והכל ואני צריך התקנה מקצועית ולא יקרה מדי, עם אתם יודעים על מקום טוב באזור הצפון שלא ישדדו אותי על זה אז אתם מוזמנים להודיע לי תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני בעלים גאה של סנהייזר CX 300 ועקב שימוש אינטנסיבי שבמהלכו לא כ"כ שמרתי עליהן הן התחילו להתפרק לצערי... החלטתי לקנות זוג חדש. נכנסתי לאתר של קילומבו וראיתי שם 2 דגמים של ה-CX 1.את הישן המוכר והטוב כמו שיש לי ששמו הוא CX 300 2.דגם חדש כנראה ששמו הוא CX 300-II Precision השאלה היא כזאת - מה ההבדל בין הדגמים? האם יש הצדקה לקנות את החדש? תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני חיברתי את כל הכבלים הכל יושב במקום אבל בשלט הקטן איפה שמדליקים את הרמקולים אין אור שאני מעביר לON זה לא מראה שזה פועל כאילו ושאני מחבר למחשב הכרטיס קול מזהה אותו אבל הרמקולים עצמם לא עובדים איך אני יכול לפתור את הבעיה ??? תודה
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם,לאחר קריאת הביקורת של אנטולי : http://hwzone.co.il/reviews/sound/solo67 הנני מעוניין לקנות את הרמקולים SOLO6C אשר ישמשו אותי בעיקר למוזיקת טראנס כמו: השאלות שלי אליכם הם: א. האם אלו הרמקולים הכי ממולצים כיום במחיר הנתון?אינני מעוניין לחפש ביד שניה,או לקנות רצפתיים\מדפיים וכו'.. ב.האם כרטיס קול עד 500 ש"ח יהיה מתאים לרמקולים?ואיזה כרטיס קול? ולשאלה הכי חשובה : ג.אם אני אניח את הרמקולים האלה מעל הארון במרחק של 2 מטר אחד מהשני ובגובה של 85 ס"מ מעליי זה יהיה בסדר והם עדיין יפיקו את המירב? אני עכשיו נוסע לחנות לשמוע את הרמקולים לפני הקניה,לכן בנתיים אני רוצה לברר איתכם מה מתאים לרמקולים האלו לפני שאני קונה. תשובות מהירות יתקבלו בברכה תודה רבה על העזרה.
-
- 13 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אם יש חריגה קטנה שמצדיקה את עצמה אז אין בעיה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי, יש את המגברים האלה של הכבלים ששמים בארון חשמל כשיש הרבה ממירים בבית.. רציתי לשאול אם אני אקח אחד כזה ואחבר אותו לממיר בודד, זה ישפר את האיכות? מיכוון שיש לי את הבעיה הנפוצה של מסכי ה-LCD שרואים גרוע.. זה יכול לגרום אזשהו נזק? תודה.
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
מחירן בבאג 99 שקל. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2904&scat=308&tcat= הנגן הוא Sansa E130 512MB, אני לא הכי מרוצה מהאוזניות שלו הנגן הגיע עם שלושה גדלים (אוזניות InEar), ובאוזניה אחת גומי בינוני אחד נעלם, לכן אני רוצה לקנות חדשות. בביקורת פה: http://playlistmag.com/products/complete/179-detail.php מייחסים לאוזניות רמה שווה-דומה לסנהייזר MX400, ואומרים ששניהם משתווים ואף עוקפים את האוזניות שבאות עם האייפוד. נראה לי אחלה, מה דעתכם? תודה.
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
השאלה בכותרת^ תודה על העזרה, שבת שלום לכולם.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים! יש לי ממיר דיגיטלי של יס בבית ואני רוצה לחבר אותו למחשב בשביל לצפות בטלויזיה. אין לי צרכים מיוחדים כמו עריכת וידאו או משהו כזה, זה בסדר אפילו אם לא תהיה יכולת הקלטה. רק צריך לראות טלויזיה. האם הרכיב הבא יעזור לי...? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330357002756&ru=http%3A%2F%2Fshop.ebay.com%3A80%2F%3F_from%3DR40%26_trksid%3Dp4033.m38.l1313%26_nkw%3D330357002756%2B%26_sacat%3DSee-All-Categories%26_fvi%3D1&_rdc=1
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל אנשי הפורום המכובדים.... יש לי בבית כבר כמה סרטי בלוריי, רק שאין לי עוד איך לנגן אותם. קניתי במארז שמגיע גם DVD אז בנתיים הסתפקתי רק בזה.... אבל אני כבר רוצה לעבור לשלב הבא קודם כל - האם מוכרים נגנים בארץ? חיפשתי באתרים הרגילים (רשתות מוצרי חשמל, zap...) ולא ממש מצאתי. רק ברשתות ציוד מחשבים ראיתי שיש כוננים של ASUS שהם צורבים וקרואים. אז חשבתי לקנות כזה ולהשתמש בזה כנגן (המחשב מחובר עם HDMI לטלויזיה). החחש שלי הוא שאני לא אצליח לנגן כי אולי במחשב חסרים דברים שאמורים להיות בו כדי להצליח לנגן.... האם אני צודק? אני מבין שאפשר להשתמש בVLC + כמה plug-in's אבל קראתי שגם זה לא בטוח מספיק.... האם מישהו מכיר? …
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה... אני רוצה לקנות נגן MP3 וההגבלה שלי היא 250 דולר, וזה מה שמצאתי בינתיים באינטרנט (אם למישהו יש עוד הצעות אני בשמחה אקבל) Creative Labs Nomad Jukebox Zen Xtra 40 GB Rio Karma 20 GB RCA Lyra 20 GB RCA Lyra 1.5 GB תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש לי CX 300 כבר יותר משנה וחצי ואני מאד מאד מרוצה. עכשיו שמעתי על מבצע של SHURE E2C + נגן של 2GB (שזה נשמע נחמד לריצה) ב250 שקל אני חושב להשתדרג. השאלה האם זה באמת שידורג? האם הן אוזניות יותר טובות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שיטוט קל ב Kickstarter בעקבות המוצר האדיר הזה http://www.kickstarter.com/projects/556341540/pressy-the-almighty-android-button ראיתי שיש שם פיתוח של USB DAC ואבדיוק לאחרונה התחלתי להתעניין באחד, יש לי ATH M50 ואני רוב שעות היום בספריה, ולמחשבים פה יש כרטיס קול מחורבן "Beats" בחיי, ששמעתי יותר טוב עם נגנים סינים ב15 שקל. אז ראיתי את זה http://www.kickstarter.com/projects/gavn8r/geek-a-new-usb-awesomifier-for-headphones?ref=category ורציתי לדעת אם זה משתלם/שווה את זה, או שיש משהו יותר טוב בטווח מחירים הזה?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי mp3 ודגם הchip הוא atj2085 ואני לא מצליח למצוא לו עדכון עם השפה העברית אם מישהו מכיר אני ישמח לקבל לינק ???
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול עד מחיר של 350 ש"ח, הרמקולים שאמורים להתחבר למחשב הם B&W בגדם DM-110 וסאבוופר של B&W מדגם ASW608 עם רסיבר של HARMON&KARDON רוב השימוש הוא לשמיעת מוזיקה (מן הסתם), הסגנונות הם הרוב אלקטרוני (טראנס פסיכודאלי), רוק ומטאל. המחשב ישמש לDJ מתחיל--בעתיד אני ישדרג לו עוד את המחשב, כרגע זה התקציב. כרגע יש לי התלבטות בין ASUS XONAR D1 לבין CREATIVE X-FI EXTREME. תודה וגמר חתימה טובה, אלמוג
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי מגבר 230W ישןןןןן..אני משתמש בו עכשיו למחשב..כאילו מחבר אותו למחשב יש לי 2 רמקולים של אותו מגבר החברה זה TELEFUNKEN אני לא יודע כמה וואט הרמקולים לא כתוב בשום מקום.. אבל הם ישנים מאוד נגיד במגבר יש רק חיבור לזוג רמקולים אני לא יכול לחבר יותר מזה אבל לא יודע למה...הוא ממש טוב חחחחח כאילו אני לא מעיז להגיע איתם למקסימום ווליום...ואני שומע בווליום מאוד מאוד גבוהה.. אוקיי אז השאלה שלי זה ככה..אני רוצה לקנות סאב וופר וגם לחבר אותו.. עכשיו כמו שאמרתי המגבר ישן אז אין לו כניסה של סאב וופר.. אני כמובן משתמש בשתי יציאות של ה LINE OUT יש לו רק עוד כניסה של LINE IN ו PHONO כל אחת מהיציאות הם זוג יציאות..ימין ושמאל.. עכשיו אז רציתי לדעת אם בכלל אני יכול לחבר…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, אין לי בכלל ניסיון עם אוזניות, אז אני רוצה עזרה מכם, לאוזניות טובות שיעשו את העבודה על הצד הטוב ביותר בטווח המחיר הזה. הם יחוברו לקראייטיב אודיג'י 2 ZS אגב, שמעתי אצל חבר שלי באוזניות של 150+ שקל של Numark והם נשמעות לא רע בכלל, אז יש מצב למצוא אוזניות טובות ב500 בערך? בכל אופן, תודה מראש לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברים, שלב ב' של תמיכה בעברית ב-XBMC הסתיים (שלב א' היה כתוביות עבריות). הדברים הבאים השתנו: - תרגום מלא ומעודכן לעברית - לא צריך יותר לכתוב בקובץ XML את ה-<flipcharset> אלא משנים דרך ה-GUI - אפשר לבחור פונט שבו יופיע הסקין - פונט עברי לסקינים Project Mayham ו-MediaCenter שינויים נוספים שיכנסו בקרוב: - הצגת ID tags בעברית - הצגת RSS בעברית - שמות קבצים בעברית את השינויים אפשר למצוא בתוך CVS של XBMC ב- sourceforge.net. אני לא נותן קבצים בינארים, אז או שמישהו אחר ייצור או שתחכו ל-build ברשת שיותר חדש מה-21-08-2004. תהנו ותשלחו פידבק! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 18 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אז ככה הרכבתי איזה מחשב, הדקנתי עליו ווינדוס xp והכול עובד בכייף חוץ מהקול! שאני מדליק את המחשב שזה נכנס לווינדוס הוא עושה כזה "טק" ואין יותר קול! ושאני מכבה אותו אז חוזר הקול והוא משמיע את הקול כיבוי... וגם שאני מנסה לשמוע מוזיקה בווינדוס מדיה פלייר או בכל נגן אחר הנגן ישר נתקע ואפילו לא מתחיל לנגן את השיר! מישהוא יודע מה אני יכול לעשות??
-
- 9 תגובות
- 606 צפיות
-