אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שאלות בשביל חבר שלי: 1. האם הוא תומך בעברית? (לא תפריטים, שמות של שירים וכאלו). 2. איך מתבצעת העברת השירים למכשיר? האם זה מסדר את השירים אוטומתית דרך ID tags? או שזה פשוט תקיות? או פלי ליסטס? אם לא יש נגן 1GB לא יותר יקר מ750 ש"ח שתומך בעברית, שלא נטען רק דרך usb או שיש לו סוללות עם תפריט נוח?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אוקי חבר'ס חבר שלי מעוניין לקנות כרטיס קול , עכשיו מישהו הציע לו את הכרטיס הנ"ל : http://www.zoltrix.com/products/audio/8SB87386CHGMX.htm ב- 150 ( משומש ) .... עכשיו..אם יש לכם חוות דעת על הכרטיס או אם מישו בכלל מכיר את החברה הזאתי והאם בכלל כדאי לו ללכת על ההצעה הזאת חבר שלי צריך כרטיס קול עם חיבורים ל- MIDI , אורגן , וכו'.. תנו הצעות אם עולה לכם לראש משהו יותר טוב במחיר של 150 שקל טוב עד כאן , תודה רבה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
האם הבאס שלהם חזק? מה המחיר שלהם בארצות הברית? (בדולרים) האם הם טובות למשחקים?(כמו קאונטר סטרייק) האם מישהו שישב לידי ישמע את המוזיקה חזק? האם הם בכלל טובות לשמיעת מטאל? (וכל מיליון התת ג'נארים שלו) תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
רציתי ללכת על הסמסונג C530 אבל יוצא ישר בדקתי בכול החניות הכי זול 3600 שקל בז\אף הכי זול 3170 אבל יבאון של י שלום שנה אחת .... סמליין הכי זול 3600 אז רציתי לדעת עם אפשר למצוא משהו אולי יותר טוב או אותה רמה בסכום של 3000-3400 .... בהתחלה תכננתי לקנות ב3170 את הסמסונג אבל זה קפץ לעוד 400 שקל וואלה לא בא לי בטוב בכללל .... אז עם אפשר בבקשה המלצה טובה .. ושמעתי שסוסמונג היום לא מובלים בשוק אמרו לי שפנסוניק דוגמא איכותים יותר ... ועוד כמה חברות לא זוכר ...
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי כרגע רסיבר ישן של MARANTZ עם רמקולים BOSE וכרטיס קול ONBOARD על לוח אם GA-K8N Ultra-9 (Realtek ALC850 Audio AC'97 Codec Audio (4 x Line-out/ 1 x Line-in/ 1 x MIC) connector ) הייתי רוצה לדעת האם הכ.קול שווה משהו -- אם לא למה כדאי לשדרג (במחיר באזור ה500 שח) הסיבה שאני מחליף היא שהרמקולים שלי חורקים , לפעמים רמקול אחד לא עובד , עושים בעיות. לאיזה רמקולים כדאי להחליף? (במחיר בסביבות 1000 שח) אולי עדיף לתקן את הרסיבר? תודה
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה לטלוויזיה 37'', Full-HD, בסכום של כ-5000-5500 ש"ח. יש אולי איזו סקירה עדכנית בנושא? אני לא מצאתי.... גם לא ראיתי משהו בעמודים האחרונים, חוץ מאזכור של ה-samsung A550. תודה מראש לעונים!
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס טלויזיה - Hauppauge WinTV PVR 150 שהפתעתי לגלות שיש לו שם טוב בשוק אך לצערי המחשב שלי עובד עם ווינדוס 7 64 ביט עם 4GB זיכרון וכידוע יש לכרטיס בעיה עם זה. יש אנשים שאומרים שיש דרייבר שמתקן את הבעיה אבל עד כמה שניסיתי הכל חארטה וזה עובד אחרי הרבה מאמצעים בצורה ממש חפרית, גרוע ולא נוחה - תקנו אותי אם אני טועה הייתי משמש בכרטיס כמובן במדיה סנטר, להקלטה סדרות. בכוונתי למכור את שלי. אני ממש לא מתכוון לוותר על ביצועי המחשב ועל החומרה שלי בשביל כרטיס טלויזיה. רציתי המלצה לכרטיס עריכה שיתמוך לי באופן מלא בווינדוס 7 64 ביט מעל 4GB זיכרון בתקציב של 150 שקל (מחיר של אייבי - לא בא
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
ני מחפש אוזניות לא משהו יוקרתי חח פשוט כזה. תקציב של 100~200 שקל? לא ממש מבין בזה חח. http://zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=E-Headphone&DB27635=27638&DB27639=27640&DB66411=66412&DB27645=27648,27649&orderby=price אוזניות עם מיקרופון, חוטי, אוזניות קשת נו כמו שיש בזאפ בלינק שהבאתי חח. כאלה, רק לא יודע איזה לבחור. אם מישהו יש אוזניות שהוא משתמש והן ממש טובות אז שימליץ או משהו חח. =D עריכה: לא חייבים בתקציב הזה אפשר גם ב-50 שקל העיקר שיהיו בסדר חח. לא חייב משהו פ33. וגם שהאוזניה עצמה שהאוזן תיכנס לתוכה גדולות כאלה חח.
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום.. רציתי לקנות את הTV LC51 במחיר של 4300 ש''ח מהחנות TIME2BUY אך המוכר הציע לי את הדגם 32LC7 באותו המחיר, וטען כי היא טובה יותר, האם באמת הTV יותר טובה ? תודה. עדכון קטן.. שאלתי את המוכר אם בכלל יש להם את הדגם LC51 והתברר שאין וכנראה זאת הסיבה שהציע לי את הLC7 אך בכל זאת הLC7 נמכרת ביותר מהLC51 בזאפ..
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, אני חושב לקנות נגן MP3 (כמו הDOK), ורציתי אולי לקנות גם אוזניות. מה דעתכם על האוזניות RP-HV152 (פאנסוניק) ? האם הן איכותיות ? האם אני ארגיש הבדל ביניהן לבין אוזניות ממוצעות שמגיעות עם נגני MP3 פשוטים ? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
רכשתי לפני כשבוע מחשב נייד hp dv6 עם כרטיס מסך יעודי, ניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה (sharp 32 d44) בחיבור hd ונתקלתי בכמה בעיות. הבעיה הראשונה היא שכאשר אני מחבר את הכבל השולחן עבודה מתשנה במחשב והסמלים העלמים, בעת נגיעה בעכבר תגובת העכבר היא רק על צג הטלויזיה ובמחשב הוא נכנס לאיזה מצב של תרדמת. הבעיה השניה היא הרזולוציה שלא מתאימה במסך הטלויזיה מה אני אמור לשנות את הרזולוציה במחשב או במסך? הבעיה השלישית היא התחממות של המחשב.. האם עצם החיבור לטלויזיה דורש עיבוד נוסף מצד המעבד או שאין קשר וכמות העיבוד היא אותו דבר בעת צפיה במחשב ובעת צפיה בטלויזיה באמצעות המחשב? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
אני מניח שזאת תהיה טלווזיית LCD, כשדרושות זוויות צפיה כמה שיותר טובות. אם אפשר, שיהיו כניסות שנפוצות בכרטיסי מסך (S-VIDEO, VIVO, מה שלא יהיה). אם יש גרסה של הטלוויזיה שאתם הולכים להציע, שמגיע בלי רמקולים מובנים, אני מעדיף, כי יש לנו כבר בסלון אחלה של רמקולים ומגבר, ועדיף מסך איכותי יותר על פחות איכותי + רמקולים. חשוב גם שתהיה מקסימום 80 סנטימטר לרוחב, ו-50 לגובה, כי זה מה שהרהיטים בבית שלי יכולים להכיל. יש הצעות? מותר לחרוג בעוד 400-500 שקל, אבל רק אם זה ממש משתלם.
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני משתמש בנגן D2 ומאוד מרוצה ממנו אבל האוזניות של iAudio שקיבלתי איתו התחילו לעשות לי בעיות של מגעים (אחת האוזניות עובדת לסירוגין, תלוי בזווית שבה אני מחזיק את הכבל) ובכלל חברים שלי אמרו לי שאי אפשר להנות ממוזיקה בלי אוזניות איכותיות. אז מה שאני מחפש: - אוזניות שלא ייפלו במהלך ריצה ושאר זעזועים - תקציב של עד 500 ש"ח - שיהיו קטנות, שאוכל להכניס אותם בפאוץ' של ה-D2 תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
חברה, כבר כמה זמן שיש לי את הCreative SoundBlaster Audigy 2 ZS Platinum Pro http://hwzone.co.il/reviews/audigyzs/ הכרטיס עובד מעולה יחד עם הHD595 שלי... למרות שגם הלוח אם שלי סחב אותם יפה אין כמו לשמוע את DARK SIDE OF THE MOON בפלאק, בשביל להעריך כרטיס קול טוב (ישן אבל טוב) דבר אחד שלא יצא לי לשחק איתו הרבה זה השלט, איך אני מגדיר אותו כמו שצריך שיוכל לשלוט על הפונקציות של הישומים הרגילים (winamp וכו'...)
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני אוכל לקנות משהו בתקציב הנ"ל? אני רוצה דיסקמן שקורא MP3 ואוזניות שיהיו נורמאליות אני לא אודיופיל. אפשר במחיר הזה לקחת משהו סביר -+? תודה!
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי בהגדרות של הדיוידי 3 אפשרויות : אנלוגי SPDIF/RAW SPDIF/PCM מה זה אומר והאם יש אפשרות לסראונד? תודה.
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום.. ברצוני לקנות מערכת שמע למחשב הנייד שלי, כרגע אני עובד עם מגבר ורמקולים סטריאו אני ממש לא מרוצה מהצליל.. הם דיי ישנים אז אני לא מתפלא.. עכשיו, אני רוצה לקנות משהו חדש אני לא יודע מה יהיה יותר כדי (מגבר + שני רמקולים סטריאו) או כרטיס קול חיצוני למחשב ואז לחבר אליו את הרמקולים.. אני רוצה את המערכת הזו ר-ק למוזיקה וחשוב לי הצליל הצלול וגם קצת באס.. אני שומע בעיקר rock / ישראלי אבל רוצה שגם hip hop / דאנס ישמעו טוב. התקציב שלי כאמור הוא 1500-2000 ש"ח לכל המערכת. תודה לעוזרים [:
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את ה-onkyo 706 וסה"כ הוא די סביר. הבעיה היא שהוא יותר לי שולחן עבודה שני (אני מחובר בכבל HDMI לרסיבר בלבד למטרות Audio) וכבר DVI למסך. כשאני מבטל את השולחן העבודה השני דרך הדרייבר של Nvidia הוא מבטל לי את אפשרות השמע הסאונד מתכנים במחשב. יש משהו לעשות, זה מאוד מתסכל. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אהלן איפה אפשר למצוא את האוזניות האלו http://headphone.com/layout.php?topicID=3&subTopicID=26&productID=0020080515
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
קניתי את המחשב HP Pavilion dv9750ej ואני רוצה לדעת האם יש אפשרות להפעיל DVD או סרט בפורמט XVID ישר כשאני פותח את המחשב, לפני שהווינדוז עולה. תאורתית שיפעל כמו נגד DVD נייד..הרי יש כבר מסך, ואני מאמין שהרכיבים האלקטרונים קיימים.. (המטרה היא למשל כדי לראות סרט בטיסה, ללא צורך להעלות את הווינדוז שגוזל כל כך הרבה משאבים..) האם יש אפשרות כזו? אם כן, איך מבצעים את זה בדיוק? תודה!
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין איזה איכות אני רוצה להקליט ב XDIV יש אפשרות לתת 400KBS אפשר יותר מה מתאים ואיזה רזולוציה של קופטור ממקור של PAL איכות שקיבלתי לא משהו משהו יש אתר \מוסג שמסכם את הדברים האלה ?
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אהלן! כרגע יש לי מערכת 2.1 פשוטה יחסית של לוג'יטק מסוג R20 תמונה: http://www.ozon.ru/multimedia/spare_covers/1000363129.jpg האם כדאי להוסיף להם עוד מערכת 2.0 בשביל מערכת 4.1? (הכרטיס קול שלי תומך בזה, כבר ניסיתי עם רמקולים פשוטים..) אם כן, מה כדאי לקנות? האם יש רמקולים שבאים בתור תוספת? שלא צריך להדליק אותם? (סתם כי חבל לי להדליק פעמיים..) תודה רבה מראש, מקווה שאני לא עושה שטויות ושיש הגיון בתקציב :-\(אני לא מחפש משהו מטורף,רק להעצים קצת את עוצמת הסאונד אחרי שאני עובר לחדר גדול יותר..)
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
-
אני רוצה לקנות נגן קטן ויחסית זול בשביל שירותי הצבאי , הנגן שציינתי עולה 360 לדגם עם 512 והוא נראה לי עדיף על כל הנגנים של "פרוסאונד" וכו... למישהו יש ניסיון עם הנגן הזה?
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-