עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by skot,

שלום היום קיבלתי אותם וחיברתי הכל אבל הרמקולים עושים רעשים מוזרים גם כשהסאב כבוי מישהו נתקל בתופעה הזאת?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  2. שלום לכולם, לאחרונה החלטתי לשדרג את הרמקולים שברשותי (משהו זול שנקנה בשופרסל) לרמקולים קצת יותר איכותיים. המטרה העיקרית: סרטים וקצת מוסיקה אני מבקש שתעזרו לי למצוא רמקולים במחיר סביר שיתנו לי חווית צפייה מהנה (וכן חרשתי את האינטרנט אבל לא הצלחתי לגבש דעה לגבי אף אחד מהרמקולים שראיתי) עריכה: אני מתלבט בין שני דגמים Microlab x15 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724684 microlab x23 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=451497 איזה מהם יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  3. Started by frenchfrize2,

שלום, ברשותי מכשיר DVD מדגם DVP 608. לפני מספר ימים שיחקתי בהגדרות שלו דרך מקש ה-Menu שבשלט, מכיוון שהוא לא קרא סרטים מהתקן DOK. במשחק זה ביצעתי טעות, ושיניתי הגדרה בשם Display, או משהו כזה, וכתוצאה מכך המסך מראה רק אור כחול בוהק ואין באפשרותי לראות את חלון התפריט כדי להחזיר מצב זה לקדמותו. רפרפתי ב-Manual אבל לא מצאתי דרך לעשות Reset או לסדר את הבעיה בדרך אחרת. Sony Dvd-CD Player - Dvp-ns508p Series http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:eL9i8Gzzx9MJ:www.scribd.com/doc/13199583/Sony-DvdCD-Player-Dvpns508p-Series+DVP+608+MANUAL+%2BRESET&cd=1&hl=iw&ct=clnk&gl=il&source=www.google.co.il אשמח לקבל את עזרתכם בהקדם. תודה!

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  4. יש לי כרטיס קול משולב שתומך עד 6 ערוצים (AC-97) ואני רוצה לקנות מערכת רמקולים במחיר טוב.. ( משהו כמו 350 ש"ח) הסתכלתי וראיתי מערכת של Creative ועוד כל מיני.. עכשיו אני זקוק לעזרתכם..תציעו לי משהו טוב וזול תודה!

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  5. אני קורא הרבה מאוד בזמן האחרון שMP3 מוקלט לרוב בסטראו ולכן מנוגן רק ב2 הרמקולים הקידמיים אני די בטוח שיש עוד פורמאטים יותר "איכותים" שבהם לא מפסידים איכות,אני הזמנתי Z-640 5.1 הם מיועדים בעיקר למישחקים אבל אני רוצה לנצל את כל היכולות שלהם גם במוזיקה ולכן אני ממש אשמח אם תיתנו שמות ואולי אף יש אתרים שמהם ניתן להוריד שירים בפורמטים יותר עשירים

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  6. Started by gigabot,

יש לי כבל עם 6 RCA ואין לי כלום לא רסיבר לא כלום, איך אני עושה את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  7. יש לי לוח P5B DLX שמסופק איתו מיק מיוחד כזה של אסוס ואני לא מצליח להפעילו, אני די בטוח שמבחינת המערכת היא מכוונת(ווינדוס), האם יכול להיות שכרטיס הקול דפוק כי ברמקולים ואוזניות אין לי שום בעיה.או אולי הכניסה דפוקה מישהו יכול לעזור לי כי זה לוח יקר וזה די מתסכל.תודה

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  8. Started by ro.e,

אני חושב אולי לקנות את המיני החדש שיצא היום..... באתי להתייעץ מה אתם חושבים עליו?

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  9. Started by ROEY--1,

שלום רציתי לדעת אם יש לכם מושג על הרמקולים הללו שעברו במוחי לקנותם: רמקולים קדמיים מעולים תוצרת B&W דגם DM-602 רמקולים אחוריים תוצרת B&W דגם DM-303 רמקול סנטר תוצרת B&W דגם LCR-3 רסיבר ONKYO TX-SR501 - כסוף

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  10. Started by Fighter,

יש לי את הרמקולים creative inspire 7900 איזה שנתיים-שלוש הרגע הם היו מכובים וצפיתי במשהו ביוטיוב, אז אני כזה בא לסובב את המחוגה של הבקר והווליום קופץ לפאקינג גבוה, הוריד לי את הלב לתחתונים אבל אחרי השנייה הזאת הכל נשמע בסדר, זה ממש בקטע של ה"טיק" כשמסובבים את המחוגה מה נהיה? שחיקה של הבקר?

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  11. Started by Kenny,

בכל פעם שאני מנסה להפעיל את התוכנה של הכרטיס קול , הוא רושם לי : cannot initialize audio driver. reinstall audio driver. הממ , יש לי sound blaster live! ניסיתי להתקין כמה גרסאות שונות של דרייברים. (ואני יודע שזה הדרייבר הנכון , כי הוא עובד במחשב אחר , עם אותו כרטיס בדיוק) נ.ב : עד לא מזמן השתמשתי בכרטיס קול און בורד (sound storm on epox8rdaplus) ביטלתי אותו מהביוס , אבל אני לא סגור שמחקתי את התוכנה\דרייבר (אם יש בכלל) על המחשב שלי. אולי זה בגלל זה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  12. Started by SuperStyle,

יש לי את הרמקולים ומאחורי הבאס אפשר לכוון את הבאס ואת הטראבל אז כמה אחו לשים כל אחד במוזיקה וכמה מומלץ בסרטים.ואם אפשר הסבר מה זה הטראבל הזה.

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  13. Started by Posford,

אני מדבר על הנגן הזה: http://www.photo-print.co.il/photoPrint-virtualShops/productDescription.aspx?sid=80&proId=1266&code=3 רציתי לשמוע חוות דעת מאנשים שיש להם אותו. תודה.

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  14. ואפשר לחבר אותו למערכת קולנוע ביתית ?

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  15. הנה כמה דגמים לדוגמא שיש אצלו בחנות: LG 31RC GREATZ 37751 BEKO 37LBL432 HISENSE 3729 או אולי הLG 37LC7 או דגם אחר??

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  16. Started by o.s,

שלום, קניתי היום מסך LCD ורציתי לשאול משהו כמה דברים: 1)מה זה אומר שיש תמיכה בשידורי 1080p HD ושהרזולוציה היא 1366X768, ומה זה בדיוק כניסת HDMI 2)יש לי 2 כניסות של HDMI,ונגיד ואני רוצה להנות מהאיכות הזאת של ה HD , אם אני מחבר את המחשב ך LCD עם חיבור של S-VIDEO ומשדר מהמחשב סרט באיכות HD ה S-VIDEO מעביר כזאת איכות או שאני צריך לחבר את המחשב דרך יציאת ה DVI ל HDMI ב LCD(אם יש בכלל כזה חיבור)? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  17. Started by bbnbbn,

יש לחבר שלי מחשב עם כרטיס קול ONBOARD, אבל יש לו בעיה קטנה שהחור של המיקרופון לא עובד ולא משמיע כלום עכשיו יש לו עוד כרטיס ישן PCI שחיברנו אותו הוא עובד אבל שומעים לא באותה איכות כמו בכרטיס המובנה ושם כן המיקרופון עובד. עכשיו , השאלה שלי אם אפשר לחבר את הכרטיס pci למחשב ביחד עם הכרטיס און בורד וכך שיצא שנוכל לשמוע דרך היציאה של הסאונד באון בורד ולדבר דרך היציאה של המיקרופון בכרטיס PCI . אם כן, אפשר בבקשה הסבר/מדריך איך לעשות את זה, מה לשנות בלוח הבקרה כך שזה יעבוד.... תודה!

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  18. אוקי אז זה עבד לי על SIS ad1888 soundmax על ASUS P4SP אבל אני בטוח שאפשר להשתמש בזה בכל מצב מה שעושים: נכנסים ל "לוח בקרה">> "התקנת חומרה">>החומרה מותקנת>>להתקין ממקום מסויים>>ואז לנסות בתיקייה של הדרייבר שהורדתם הנה קישור: http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us זה ב ASUS עובד 100% תנסו תגידו אם יצא לכם..מקווה שעזרתי כאן להרבה מפרמטים למיניהם..

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  19. מה אני אמור לעשות במקרה כזה ... ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר ! תודה על העזרה תומר בכר

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  20. Started by oridotan,

שלום לכולם, אני מחפש המלצות על רכישת טלוויזיה גודל 46-50 אינץ' עדיפות ל-LED טווח מחירים בסביבות 5K אבל אם יש משהו מאוד טוב אני מוכן לחרוג קצת למעלה עיקר השימוש בה בתקופה הקרובה יהיה צפייה בסרטים מכונן נייד (אז חשוב שהטלוויזיה תהיה עם חיבור USB ושתדע למשוך סרטים ולהציג כתוביות) התכנון הוא לחבר אותה בעתיד למחשב כאשר אני צופה שלא ממש אשתמש בה למשחקים ויותר לגלישה באינטרנט ענייני 3D ממש לא מעניינים אותי וכל אופציות הסמארט TV נראות לי כרגע די מיותרות שכן בעתיד גם ככה היא תחובר למחשב שמעתי המלצות כלליות על הטלוויזיות של סמסונג אבל רובן היו לטלוויזיות חכמות ונראה לי שדי חבל על הכסף. אני אשמח להמלצות ספציפיות שעונות על הצרכים שלי אם מישהו מכיר תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  21. Started by Xian,

רציתי לדעת, איך אני מפרמט את האיפוד שלי. ראיתי שאפשר לפרמט ע"י לחיצה ימנית על הכונן ושם יש אופצית פירמוט, אבל האם גם התוכנות ימחקו שיש על האיפוד, או רק השירים? נ.ב- כשאר אני אומר תוכנות אני מתכוון לנגן עצמו באיפוד...

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  22. Started by manorking,

האם האיפוד שבתמונה , זה איפוד דור רביעי? כי לפי מה שהבנתי בדור רביעי האיפוד נטען דרך המחשב, ולא צריך ספק?- האם זה כך? IPOD20-התמונה: בתודה, מנור

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  23. יש לי מערכת סטריאו של AIWA ישנה ששני הרמקולים הישנים שלה עובדים האם אני יכול לחבר אותם למחשב החדש (מפרט בצד ימין) ואם כן אז איך?

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  24. Started by hundreAd,

אני קונה כרטיס טלוויזיה, ורציתי לדעת מהן התוכנות המומלצות לשימוש (Windows Media Center לא אופציה, כי כבר יש לי XP מותקן ואני לא רוצה להתקין את כל המחשב מחדש רק בשביל MCE). בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  25. מה עדיף? (1) מה שאני עושה כרגע: מחבר את כרטיס הקול למערכת סטריאו aiwa שהיא אומנם די ישנה (5-6 שנים ככה...) אבל שומעים בה טוב (2) לקנות איזו מערכת קול 2.1 טובה בכמה מאות שקלים למחשב כי תכלס אני לא ממש משתמש ב-aiwa חוץ מהאפשרות של לשמוע עם המחשב מי שאומר (2) אשמח לקבל המלצה למערכת עד 400 ש"ח

• 2 תגובות
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים