עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by asafgolan,

אני מעוניין לקנות טלוויזיה ששימושיה יהיו בעיקר קליטת שידורים אנלוגיים דרך RF, וצפיה בתכני HD מהמחשב בעזרת חיבור VGA. מאוד חשובה לי התמיכה בהצגת תכנים מהמחשב שיכללו גם משחקים וסרטים באיכות DVDRIP בנוסף לתכני HD. אגב, באותה הזדמנות אשמח גם להסבר על תמיכה בNR ועל חשיבותה. בינתיים הוצעה לי טלוויזה של TOSHIBA מדגם A3500 במחיר של 7,500 ש"ח. עוד לא ראיתי אותה במו עיני, אך מחיפוש קצר ברשת נראה כי היא לא מומלצת במיוחד. אשמח אם תוכלו לתת לי המלצות על מסכי LCD או פלזמה בסביבות אותו מחיר שיענו על הדרישות הנ"ל.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  2. אני נמצא בניכר ומחפש מסך LCD .. אך קצת מבולבל משפע הדגמים השונים והמחירים .. אודה על עזרתכם. 1. המסך מיועד לסלון .. מרחק צפייה של כ- 3.5 מטר .. איזה גודל מסך דרוש? "40 ?"42? "46? 2. הסתובבתי בין החנויות לראות דגמים שונים וניסיתי לראות גם חוות דעת באינטרנט אך לא עזר לי הרבה ... מצורפת רשימה של מספר מסכים שראיתי, כולל מחירים ... אודה על חוות הדעת. אני מעוניין ב 2 מסכים, אחד לסלון והשני לחדר שינה Samsung - LA46F81B - 46" - 7600 Shekel Samsung - LA40M81B - 40" - 4500 Shekel Toshiba Regza 46X3500E - 46" - 7800 Shekel Samsung - LA46A550P1 - 46" - 7400 Shekel [samsung - LA40A550P1- 40" - 6600 Shekel LG - 42PG10R - 42" - 3000 Shekel LG - 42PG60UR - 42" - 5500 Shekel Sony Bravia…

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  3. Started by Jeka90,

שלום המרחק צפיה יהיה בערך 2.80 מטר לכן החלטתי ללכת על 37 אינצ'. התקציב שלי הוא עד 5 אלף. ה- LCD תתחבר לממיר HD של הוט. על מה אתם ממליצים לי? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  4. Started by Sifo Jen,

היי, הייתי רוצה לדעת אם מישהוא התנסה עם הטלויזיית FWD-42PV1 של סוני ואילו רשמים יש לו ממה... בנוסף, הייתי מאוד רוצה שתמליצו לי על טלויזיות אחרות בטווח המחירים של עד 18K . הטלויזיה מיועדת בעיקר לאקס בוקס ודיוידי, אבל תשמש גם לצפיה רגילה בטלויזיה. תודה רבה!!!!!.

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  5. Started by slrr,

איזו טלוויזיה עדיף??? LG דגם 55LH50YR http://www.rocky-sport.com/groupsales/10897 Toshiba REGZA 55ZV600 http://www.livesale.co.il/product.asp?productid=4045 מסך LCD סמסונג "52 דגם: LA52B750 http://www.mispar1.co.il/?CategoryID=186&ArticleID=883

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  6. Started by starline,

שלום אני לפני קניית מערכת לחדר,חשוב לי להגיד שאיכות השמיעה חשובה לי מאוד ואני רוצה רמקולים שישמשו אותי לאורך זמן, אולי אפילו בעתיד כשיהיה לי בית משלי.. כרגע יש ברשותי מגבר של חברת ימאהה דגם rx-v795a מגבר 5.1 ערוצים צבע זהב. (לא השחור) תמונות: https://picasaweb.google.com/dvirper/dDxaVJ עכשיו התלבתי בין שתי מערכות: הראשונה דורשת מגבר והיא של חברת פיור אקוסטיקס: pure acoustics qx9007 http://www.crazyedi.co.il/products/101365 לבין המערכת של חברת מיקרו לאב שיש עליה המון המלצות: microlab solo 7c http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724685 אני מודע לכך שהמערכת השניה לא דורשת מגבר. רציתי לדעת יתרונות וחסרונות של המערכות.. אשמח לקבל חוות דעת על עוד מערכות בערך בתקציב של עד 190…

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  7. Started by asafe10,

אהלן אנשים רציתי להתייעץ איתכם לפני שאני מחליט לבד איזה מערכת לקנות... אני רוצה מערכת איכותית וחזקה [במיוחד] התעניינתי עד עכשיו ב mega works של קריאטיב או ב z5500 של לוגיטק. עכשיו אני יודע [לפחות חושב ככה] שכנראה ה z5500 טובה יותר, אבל השאלה שלי היא אחרת...מה יותר משתלם לי???.. מישהו שמע על המגה וורקס?? שווה לי לקנות אותה או שעדיף לי להשקיע עוד 500 בשביל ה z5500 ??? [האם ההבדל (אם בכלל יש) שווה את המחיר הזה?] ואם יש למישהו הצעה למערכות נוספות היא תתקבל בברכה. מחכה לתגובות ממכם ולהחלטה סופית :-)

• 5 תגובות
    • 532 צפיות
  8. Started by DarkSight,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מערכת 5.1 למחשב התקציב שלי הוא 500-550 שקל חבר המליץ לי על המערכת של LOGITECH Z640 אבל לא נראה לי שאפשר לתלות את הרמקולים שלה מה אתם חושבים עלייה? או שיש לכם הצעות נוספות? נורא ממולץ שיהיה אפשר לתלות את הרמקולים על הקיר!! זה ממש חשוב לי

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  9. Started by niceguy22,

שלום לכולם יש לי כרטיס קול Creative AUDIGY 2 ZS GAMER ואני רוצה להתאים לה מערכת SURROUND טובה לשימוש יותר משרדי (למצגות וסרטים פרסומיים ללקוחות) אני מבקש רק 5.1 ולא 7.1 אני לא יודע מה יתאים חשבתי על INSPIRE של CREATIVE איזו מערכת אני יכול לקנות שתהיה טובה לשימושים שלי ותן יחס של עלות מול ביצועים טוב? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  10. שלום רב לכולם, בשעה טובה ומוצלחת החלטתי בדעה מוצקת וחזקה לקנות פטיפון ולהתחיל אוסף תקליטים משלי (קלאב טראנס אפליפטינג ופרוגרסיב אם זה מעניין אותכם). לאחר כמה ימים של חפירות והצקות לכמה אנשים החלטתי כי הפטיפון שאני רוצה לקנות הינו ה-Numark TT 200. כן כן, פטיפון לדי ג'יים, אך עדיין שימושי מאוד לבית. שקלתי את הנושא של קניית פטיפון ישן, אבל החלטתי כי אינו רוצה להסתכן עם המנוע Belt Drive הישן ואני מעדיף את ה-Direct Drive, במיוחד אחרי ששמעתי רק דברים טובים על הדגם הזה ועל שאר אחיו למשפחת Numark. הפטיפון עולה בין 800 ל-1300 ש"ח עד כמה שידוע לי, אני עדיין לא בטוח לגבי הקטע הזה.. אני אחזור אליכם עם תשובות בהקדם אפשרי. אוקי, לאחר שהחלטתי איזה פטיפון אני רוצה, אני אציב בפניכם את התק…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by ranbd0,

שלום רב! אני די חדש בפורום ובכלל באתר הזה וראשית רציתי לומר שהתרשמתי עד עכשיו מאוד לטוב ..ישר-כוח! שנית אני אצתרך את עזרתכם בבחירת מערכת לחדר...אני חייב להתוודות אני לא מבין בזה כלום... אז ככה אני צריך טלויזיה שתהיה טובה 32 אינצ' בעיקר לצפייה בשידורי HD סרטים וPS3 בנוסף אצתרך איזה מערכת רמקולים שתהיה מחוברת לטלפויזיה ולIPOD שלי ואם אפשר גם למחשב כדי לשמוע מוזיקה...אני אוהב להשתמש ב IPOD... הבעיה לדעתי זהו התקציב (3600) ...ובכלל צריך רסיבר? אני אשמח לעזרה מכם כמו כן החדר הוא 4*4 מטר פחות או יותר (שיקול עבור בחירת הרמקולים) אשמח לעזרה... תודה מראש ויום טוב רן

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  12. Started by Or ei,

טוב הזמנתי מפלונטר ומפנדה (כל אחד לחוד) את הZXR-500 ושניהם אני צריך לחכות (ולחכות משהו כמו חודש חודשיים ....) אז חשבתי אולי אני אגדיל טיפה את התקציב ל איזה 1100-1200 ואקנה משהו עכשיו יש המלצות ? אני יותר מעדיף 5.1 או אם אתם מכירים חנות אחרת שיש לה את הרמקולים זמינים במלאי?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by nehmia,

אני רוצה לקנות רמקולים למחשב בסביבות 200-300 שח איזה אני יכול לקנות באיזה מכרז או משהו?

• 11 תגובות
    • 727 צפיות
  14. Started by Merovingian,

יש לי תקציב של 1000-1500 ש"ח, מה כדאי לי לקנות למשחב לשמיעת מוסיקה? אני מתכוון, איזה כרטיס קול ואילו רמקולים?

15. Started by sufgi,

הכרטיס קול אליו תתחבר המערכת הוא AUDIGY 2 ZS התקציב הוא בסביבות ה1000, אני מניח שאפשר לחרוג קצת אם יש שיפור משמעותי בתמורה לעוד קצת מזומנים. השימוש יהיה בעיקר למוזיקה (טראקים בעיקר) וכמובן גם משחקים. thanks in advance

• 12 תגובות
    • 936 צפיות
  16. שלום, אני צריך עזרה בבחירת מערכת סראונד 5.1 שתתאים גם למחשב עם כרטיס קול 5.1 וגם לקונסולות (בחיבור עם כבל אופטי) בתקציב של כ500 שקל. חשבתי על logitech z506 הבעיה איתה זה שיש לה חיבורי 5.1 רק למחשב ואין לה כבל אופטי בשביל קונסולות. תודה!

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  17. Started by zabal12,

שלום ! אני מעוניין לקנות מערכת שמע חדשה בתקציב של עד 3.5K. אני רוצה לקנות רמקולים פאסייבים של B2030P Behringer ולהתאים להם מגבר . אני צריך לקנות גם כרטיס קול למחשב ? או שהמגבר מספיק ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by ofek7,

אני רוצה לקנות מערכת סטריאו לחדר לשימוש של סרטים, משחקים ומוזיקה. התקציב הוא עד 700 ש"ח אבל אני לא יודע איך הולך השוק אז סתם זרקתי מספר. תודה.

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  19. שלום לכם וערב טוב, אני כרגע בודק אפשרויות לבניית מערכת הקולנוע הביתי המצומצם יחסית בחדרי , כרגע לרשותי מגבר - Denon AVR 1907 , ביקרתי כבר בט.ר סטריאו והתרשמתי מאוד מן Klipsch RB-61 ומהדגם השני שהאזנתי לו - Klipsch B-3. Klipsch RB-61 מידע : www.klipsch.com/products/details/rb-61.aspx מחיר : 3-4 אלף ש"ח. Klipsch B-3 www.klipsch.com/products/details/b-3.aspx מחיר - 2-3 אלף ש"ח. ההבדלים בהם הצלחתי להבחין הם - 1. מחיר - אלף שקל הבדל. 2. עוצמה - ה RB61 הזדקק לפחות עזרה מן המגבר, היה אפשר לשים לב לכך (400W לRB61 ו320 וואט לבי3. 3 . עיצוב - אהבתי יותר את הRB61. להבדל בצליל לא כל כך הצלחתי להבחין, שניהם סיפקו את הסחורה במוסיקה הכבדה יותר (מטאל,אלקטרוני - טראנס וכו…

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  20. Started by oren-16,

אני לא מבין בנושא הזה כ-ל-ו-ם. אני רוצה לקנות לי לחדר מערכת טובה כזאת עם כמה רמקולים קטנים, DVD שמתחבר לטלויזיה ולמחשב(?), וסאב שיהיה סבבה לשמוע. מה אתם אומרים על המערכת הזאת, תגידו לי אם שווה 640 שקל http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7742666 ואם לא אז אתם יכולים בבקשה להביא לי לראות מערכות אחרות בערך באותו מחיר?

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  21. Started by RDS,

טוב אז אני צריך עזרה בבחירה של מערכת קולנוע ביתית... צריך שהכל יגיע ביחד... אני יודע שהאיכות ירודה בהרבה כשקונים ככה (או שבעצם אני לא יודע), אבל זה מה שאני צריך... יש לי מישהו שהיום טס לחו"ל, וחשבתי שאולי יקנה לי בדיוטי פרי... המחירים שם בכלל יותר זולים? בכל מקרה, תראו את המערכות האתר שלהם, ואם אפשר תתנו המלצה למערכת, בנוסף למחיר בארץ (אם בכלל המערכת קיימת בארץ)... האגף של מערכות קולנוע ביתיות באתרם: http://www.sakaldutyfree.co.il/subCat.asp?mId=1&cId=23&sId=21 אודה לתשובות מהירות (הבחור טס היום) תודה רבה עריכה: כמו כן אודה להסברים על הרמקולים ועל ה-DVD במערכת המומלצת..

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  22. שלום, אני מעונין לרכוש מערכת קולנוע ביתית ועשיתי הכנה לרמקולים בגבס (מאחור יכולתי לעשות הכנה של גבס רק בתקרה - כך שהם יהיו כלפי מטה). הדרישה היא לרמקולים שקועים בגבס בלבד (דרישה של האישה - אי אפשר להתווכח). ראיתי שהמחירים של רמקולים שקועים הוא מאוד יקר ועוד צריך להוסיף רסיבר - אין אישור לתקציב גדול :s05: . השאלה אם מערכת כזו היא מספיק טובה בהתחשב במחיר שמוצע: http://www.crazyedi.co.il/products/173289 או שמדובר בהתפשרות ענקית. חשוב לציין שאין לי צורך בסטרימר - יש לי מחשב בסלון אליו כרגע מחוברים רמוקלים של altec lansing - המערכת אמורה להוות תחליף. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם, אני טס ביום חמישי לחו"ל, וחשבתי לקנות את הרכיבים בדיוטי פרי, בעצם אני מעוניין לקנות LCD, מגבר, DVD, ואם אפשר אז גם רמקולים. את הLCD אני מעוניין לקנות את הדגם של טושיבה (זה שנגמר ב66) והמחיר שהציאו לי אותו הוא 12אלף (כולל הובלה). מגבר יש לי 2 אופציות ואני מתלבט - בין הדגם של הרמן קרדון ה130 במחיר של 1940 ואת ה135 ב2200. האם שווה לקחת את ה135 למרות שאני בחיים לא אשתמש באופציה של 7.1? (אני מתכן 5 רמקולים + SUB). האם שווה להשקיע עוד 300 ש"ח? (בהתחשב בעובדה שחיסכון זה שם המשחק, וכל שקל חשוב לי). DVD אמרו לי שיש שם DVD חדש שהגיע לפני כשבוע של טושיבה והוא גם מקליט. איכותו טובה מאוד והוא עולה 200$. לגבי רמקולים, לא אמרו לי כלום. כמה שאלות לי, האם זה יותר זול לקנות את…

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  24. שלום רב אני קונה מסך טלוזיה ואני רוצה לצרף לו מערכת קולנוע ביתית בעלות של 12 אלף שקל רוב האזנה נעשת במשחקים מוזיקה וסרטים אני רוצה לקנות לא משולוב אלה לבחור רצפיתים סנטר אחורים מגבר סאב וופר תודה לעוזרים. יש לךי עוד בקשה יש לי חבר שקנה תמסך D8000 65 גודל שקנה בBH עלה לו 5500 אלף דולר+מס מעמ +משלוח התקציב הוא 25 אלף דולר( זה לא ספאם עם אתם חושבים שזה ספאם על תגיביו סתם מי שמאמין לי שיתן לי הצגעה שמעתיח על BW802D שעולה 5500 אלף דולר

• 0 תגובות
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.