עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Idan-h,

http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1086&scat=199&tcat=30 מחיר : 210 שקל . שימו לב שזו אריזת OEM. איך האיכות ? תודה.

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  2. שלום, החלפתי לאחרונה את המחשב למחשב עם הלוח של אסוס המצוין בכותרת. לפני זה השתמשתי בכרטיס קול PCI של MAUDIO דגם Audiophile 192, אשר עשה עבודה מצוינת אך לצערי הוא אינו מתאים ללוח החדש. רציתי לשאול האם הכרטיס המובנה של האסוס נחשב כרטיס ברמה ומספק סאונד טוב? שאלה נוספת היא לגבי כבלים אופטיים,האם אורך כבל של 3.5 מטר אמור לאבד מאיכות הסאונד בשל אורכו או שזה לא אורך מספיק גדול על מנת לאבד איכות. (עד היום השתמשתי בכבל קואקסיאלי) אם יש בעיות עברית אנגלית אני מתנצל מראש, אני כותב מהסמארטפון שלי. תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  3. Started by RDS,

לפי מה שהבנתי הם רמקולים באיכות גבוהה למחירם... השאלה שלי (מקווה שזה לא עובר על חוקי הפורום), כמה מערכת כזאת צריכה לעלות? אם אפשר את המחיר הכי זול שראיתם... יש לי הצעה של 480... כדאי? תודה לנעול אם זה עובר על חוקי הפורום

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  4. Started by XpHunTeR,

Logitech X-210 או CREATIVE Inspire 2600 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4047 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4561 ולמה? תודה

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  5. אני מחפש אוזניות לנגן MP3 אני צריך שהם יהיו כאלו שנכנסים לתוך האוזן אבל עם קשת כי רגילות פשוט כל הזמן יוצאות לי מהאוזן. אני צריך אותם לשמיע בזמן אימונים שזה ריצה אגרוף ועוד. היחידות שמצאתי שנראה לי הכי מתאימות לי זה עם קשת לעורף הנה קישור: http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1168,normal_sales מה אתם אומרים ואיך מחיר יש מצב להביא אותם יותר זול? או שאולי אתם ממליצים על משהו אחר?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  6. רכשתי לפני כשבוע מחשב נייד hp dv6 עם כרטיס מסך יעודי, ניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה (sharp 32 d44) בחיבור hd ונתקלתי בכמה בעיות. הבעיה הראשונה היא שכאשר אני מחבר את הכבל השולחן עבודה מתשנה במחשב והסמלים העלמים, בעת נגיעה בעכבר תגובת העכבר היא רק על צג הטלויזיה ובמחשב הוא נכנס לאיזה מצב של תרדמת. הבעיה השניה היא הרזולוציה שלא מתאימה במסך הטלויזיה מה אני אמור לשנות את הרזולוציה במחשב או במסך? הבעיה השלישית היא התחממות של המחשב.. האם עצם החיבור לטלויזיה דורש עיבוד נוסף מצד המעבד או שאין קשר וכמות העיבוד היא אותו דבר בעת צפיה במחשב ובעת צפיה בטלויזיה באמצעות המחשב? תודה רבה לעוזרים

7. יש לי את האוזניות GRADO SR-60 כבר כמה שנים, והפאדים שלהם הגיעו למצב על הפנים בזמן האחרון, כל הזמן נופלים לי מהאוזנייה כי הם קרועים לגמרי. יש אפשרות לקנות פאדים ספציפית לאוזניות האלה?

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  8. Started by shemeshj,

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  9. במקום העבודה שלי הציעו 32A3500 LCD 32 של טושיבה ב3690 ש"ח + 3 שנים אחריות. השימושים 70% סרטים מהמחשב ל TV (כרטיס 1950PRO) והשאר שידורי כבלים אנלוגי. הברירה שלי או לקנות במחיר הזה או לא בכלל האם כדאי ???

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  10. Started by ranj,

יש לי כרטיס מסך 8600GT . ליציאת ה VGA שלו מחובר מסך המחשב וליציאת ה DVI מחובר ה LCD עם כבל DVI ל HDMI והעברתי כבל pl מכרטיס הקול של המחשב לטלויזיה (ליד כניסת ה HDMI יש כניסת pl שמיועדת למחשב) התמונה מופיעה מצוין אך אין קול, חיברתי מחשב אחר וכן יש קול כנראה שזה משהו בהגדרות אבל לא הצלחתי לעלות על הבעיה (כמובן שכאשר אני מחבר את המחשב לרמקולים רגילים הכל עובד רק בטלויזה לא ) . יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח . דגם הלוח -Gigabyte GA-P35-DS3L דגם הכרטיס קול - Realtek ALC888/1200 @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio דגם הטלויזה - samsung 37B530 . ודבר נוסף האם אני יכול להגדיר למחשב ולטלויזיה לכל אחד רזולוציה שונה ?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  11. שלום לכולם חש לי כרטיס כול של creative של sound blaster live value עכשיו יש לי 4 רמקולים בחדר של מערכת שמחוברים למערכת שלי אל הכרטיס כול איך אני עושה שיהיה לי סרואנד

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  12. אוקי כולם נהרסו לי הואזניות הישנות וגם יש מחשב חדש אז חשבתי לעצמי למה לא לקנות אוזניות חדשות? אז אני מתלבט בין 2 סוגים אז הנה הסוג הראשון Plantronics Audio 90 פרטים http://www.headphonics.co.il/commerce/items.asp?c=voice%20card הכי למטה או את SENNHEISER PC 130 2 Y התקציב 230 שקל מה יותר טוב למשחקי רשת בלאן פרטים? אני משחק קוטאר בעיקר תודה תעונים

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  13. Started by generalA,

ברשותי כרטיס קול משולב בלוח האם של C-MEDIA ורמקולים 2.1 ATP3. האם אני ארגיש בהבדל אם אני אקנה כרטיס ?CREATIVE Audigy SE 7.1 (PCI) והאם הכרטיס CREATIVE Audigy 4 SE 7.1? שעולה כ- 60 ש"ח יותר שווה את ההפרש ? בגלל שהרמקולים שלי הם 2.1, האם לא יהיה עדיף לקנות כרטיס קול אחר אשר יהא באיכות טובה כמו של ה- Audiogy או יותר, אך שלא יתמוך בריבוי Channels ?? תודה אנשים ! מחכה לתשובה מהירה כי רק מחר יזדמן לי לקנות אותו , תודה שוב !

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  14. Started by mardona,

שלום לכל חברי הפורום, ההורים שלי מחפשים מסך LCD בשביל חדר השינה שלהם. עשיתי חקירה קטנה משלי והגעתי למסקנה שהטלווזיה צריכה להיות בגודל של 32"(המקום על הקיר מוגבל עד לגובה של 55" מקס') HD Ready. אז ככה,המסגרת תקציב היא בערך עד 3 אלף ואם זה מצדיק אפשר טיפה לחרוג. אז מה אתם אומרים על הדגמים הבאים: 1) Toshiba 32AV500 2) Samsung LA32a450 3) LG 32LG34R אז מה אתם אומרים חבר'ה? *אתם גם יכולים להציע דגמים משלכם תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  15. Started by Chamuelm,

התקציב הוא עד 3000 צפייה ממרחק של 3 מטר - כנראה 37"? בעיקר שידורי טלויזיה דרך ממיר HD (הוט אם זה משנה) ומדי פעם סרטים חשוב רמקולים כי אין מערכת. על מה כדאי לשים לב? יש דגמים מומלצים? אם אפשר לקנות באזור חדרה ולא דרך האינטרנט כי אבא שלי מפחד מזה אז עדיף.. תודה

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  16. שלום לכולם, לא מזמן נשברו לי האוזניות (מסריחות כאלה שקונים ב 50 שקל) אז רציתי לקנות אוזניות חדשות ומכיון שאני לא מבין גדול במוצרי אודיו החלטתי לבקש עזרה אז היעוד של האוזניות הוא משחקים בעיקר וצריך שיהיה מיקרופון (לא באיכות צמרת אבל שלא ישמוע שדחליגכעשח כשאני יגיד משהו עדיף מיקרופון עם NOISE CANCELING אבל לא חובה) צריך גם כבל ארוך כי אני לפעמים מחבר לטלויזיה בלילה כדי לא להפריעה להורים לישון בקיצור אוזניות באיכות טובה (יחסית למחיר) עם מיקרופון וכבל ארוך תודה, עמואל.

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  17. Started by Elad87,

קניתי פלאזמה של LG לסלון 42 אינץ כמובן שלא התפשרתי והחלטתי ללכת על חיבורים קצת יותר אכותים. קיצר הכל הלך טוב חוץ מהחיבורים של הקומפנט אני רואה סרטי DVD בצבע כחול. ניסתי עם DVD אחר אותו דבר. ניסיתי בטלוויזה אחרת של LG lcd 32 גם רואים כחול. עכשיו אני לא יודע איפה הבעיה בטלווזיות של LG (מציין ששניהם חדשות ה32 זה LC51 וה 42 זה PC3) או שיש בעיה בכבל עצמו, קניתי אותו במחסני חמשל. דבר נוסף לאחר בדיקה בחיבור RCA רגיל אני מקבל תמונה רגילה.

18. Started by roei88,

מאיפה הכי זול לקנות אותם בארץ? (חוץ ממה שיש בזאפ)

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  19. Started by Rule The Pc,

אהלן..... אני רציתי לקנות את הKOSS PORTA PRO אבל בגלל ההתנגדות הגבוהה שלו אני מעדיף שלא....... סיירתי לי באתר של סנהייסר...... וראיתי את הPMX60.... נראות ממש איכותיות ואני אוהב את העיצוב אבל איך הן באמת לעומת הKOSS PORTA PRO? http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/04917?Open&print=#

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  20. הבעיה שאני לא מצליח להגדיר אותו כמו שצריך, למשל אני מפעיל סרט כל שהוא, את הקול אני שומעה דרך הסאב מאוד חלש ואת המוסיקה אני שומע דרך הרמקולים. אני משתמש אם תוכנה של realtec hd audio manager תודה.

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  21. Started by BloodFist,

המערכת בסלון כבר ישנה מידי ולא פועלת טוב אז החלטנו לקנות חדשה יש תקציב של בערך 1500 שקל. מה מומלץ בתקציב הזה?

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  22. Started by DaMn18,

לפני שבוע קיבלתי iAudio X5L ומצלמה של קנון SD400 (שנתמכת על ידי iAudio - כפי שמופיע באתר הרשמי). בכל זאת, חיברתי בין המכשירים בעזרת כבל USB (דרך חיבור USB Host ב-X5L) ולא קורה כלום ואני לא מצליח להעביר תמונות מהמצלמה. יש למישהו פיתרון בשבילי ?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  23. משתמש בהן במחשב... שומע בעיקר מוסיקה (הכי חשוב לי..) וממש קצת משחקים. מה עדיף? בין שני הדגמים האלו רק..., מי מהם עדיף למוסיקה? מה שכן בשביל ה150 אני יצטרך לחכות שבוע-שבועיים ובשביל ה201 לא... (ההבדל שווה את זה?) ???

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  24. Started by WarNet,

נתקלתי בקשיים בחיבור אודיו מן המחשב לטווויזיה הנה האשכול שפתחתי בעברhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=398138.0 אלה הכבלים שאני משתמש:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=396566.msg3451845#msg3451845 אחרי כיוונון מסובך הצלחתי לסדר שאני ייראה את הווידאו כמו שצריך אבל עדיין את האודיו אני לא מצליח להעביר הנה החיבורים איפה שהאדום חיברתי את האודיו את כבל ה-HDMI חיברתי בשקע K השאלה שלי היא,שבשקע F שזה כניסת אודיו יש לי יצאיה בדיוק כזו מהלוח אם האם זה הפתרון? אם כן,איזה כבל אני אצטרך?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  25. Started by MiGHTyDuCK,

היי יש לי את הלוח אם GA-K8N Ultra-9 אני רוצה לחבר את הקלידים שלי למחשב הכרטיס מסך שיש לי הוא זה שיש על הלוח אם רציתי לדעת האם יש לי את החיבור המתאים על הלוח אם לחבר כבל MIDI ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.