עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by t-mac,

שלום. אני מחפש נגן mp3 עם נפח לפחות 512 מגה, עדיף 1 ג'יגה עם תקציב של עד 600 עד 700 שקל פלוס מינוס. אני רוצה שיהיה לו צליל טוב, רדיו (אם אפשר גם שיהיה אפשר גם להקליט ממנו), וטייפ מהלים אם אפשר עדיף. תודה רבה לעוזרים ויום נעים לכולם!...

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  2. Started by ParanoidLoneWolf,

שלום, ברצוני לקנות נגן MP3 מבוסס פלאש (מחיר, עמידות, גודל)... הדרישות הן בסיסיות למדי; *איכות-שמע גבוהה - מה שהמכשיר עצמו מפיק, לא משנה אילו אוזניות מצורפות אליו בקנייה. *זמן עבודה ארוך - שיוכל לתפקד כמה שיותר זמן מבלי שאצטרך לטעון אותו מחדש *גודל/עיצוב - עדיפות לנגנים קטנים ומעוצבים, עדיף מאיכות בנייה גבוהה. התקציב גמיש בעיקרון, מרפרוף במחירים באתרים שונים נראה שאני אוכל לעמוד במחיר של רובם המוחלט של הנגנים בשוק, בהנחה שהם שווים את זה. תמיכה בעברית אינה פקטור, נגן רדיו אינו פקטור, רשמקול אינו פקטור, אני מחפש משהו קטן יפה ועמיד שידע לנגן מוסיקה באיכות גבוהה לאורך זמן. תודה מראש

3. Started by oren_vegas,

המחשב שלי מחובר למגבר ב- RCA ולא שומעים ממש חלק.. יש מן רעשים חלשים.. מה עושים?(מגבר YAMAHA RXV-1000? חלק אמרו לי שהחוט ארוך מדי..(8 מטר) חלק אמרו לי שזה בגלל העכבר האופטי להעביר אותו לPS2... וחלק אמרו לי שאם אבטל את הארקה של המחשב לא יהיו לי רעשים בכלל...! מה אתם עשיתם בנושא מציק זה?(יש לי מערכת קולנוע בייתית ברמה גבוהה כך שאני מעוניין להינות כמו שצריך ללא שום רעשים)... ושאלתי השנייה באותו נושא היא: אני רוצה לחבר את המחשב גם לטלויזיה,יש לי במחשב יציאה שדומה מאוד ל-S-VIDEO ולחבר אותה למגבר מיכוון שהמגבר מחובר לטלויזיה.. הבעייה היא שהמחשב יושב בצד השני של החדר ואני צריך כבל של 8 מטר! ואין כזה דבר למיטב ידיעתי יש של 3 מטר (בהום סנטר) ואין קונקטור לחבר חוט לחוט יש לכם רעיו…

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  4. Started by yair_gobani,

שבוע טוב לכולם, אני חושב לקנות נגן MP3 (כמו הDOK), ורציתי אולי לקנות גם אוזניות. מה דעתכם על האוזניות RP-HV152 (פאנסוניק) ? האם הן איכותיות ? האם אני ארגיש הבדל ביניהן לבין אוזניות ממוצעות שמגיעות עם נגני MP3 פשוטים ? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  5. אהלן נניח שיש לי 2 רמקוליים מחוברים לרסיבר ואני רוצה לשמוע בעזרתם דיסקים איך אני עושה את זה ? כלומר אצלי בסלון יש רסיבר מחובר ל DVD , טלוויזיה ומערכת 4.1 פשוטה וכשאני רוצה לשמוע דיסקים אני שומע דרך ה DVD אבל אם יש לי רסיבר ורמקוליים ללא DVD בעזרת מה אני יכול לנגן דיסקים במערכת ? מקווה שתבינו ת'שאלה הדבילית :\

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  6. טוב הכותרת מספרת הכל.. אני מחפש במחיר עד 400 ש"ח ואפילו פחות משהו שיחזיק ושיהיה נוח לשימוש

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  7. Started by TimoTy,

מה יותר טוב ה- inspire 4.1 או cambrige 4.1 אני לא מוצא מידע על ה-cambrige ואם מישהו יוכל לתת לי לינק לאתר שמכיל מידע עליהם תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  8. רכשתי לפני כשבוע מחשב נייד hp dv6 עם כרטיס מסך יעודי, ניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה (sharp 32 d44) בחיבור hd ונתקלתי בכמה בעיות. הבעיה הראשונה היא שכאשר אני מחבר את הכבל השולחן עבודה מתשנה במחשב והסמלים העלמים, בעת נגיעה בעכבר תגובת העכבר היא רק על צג הטלויזיה ובמחשב הוא נכנס לאיזה מצב של תרדמת. הבעיה השניה היא הרזולוציה שלא מתאימה במסך הטלויזיה מה אני אמור לשנות את הרזולוציה במחשב או במסך? הבעיה השלישית היא התחממות של המחשב.. האם עצם החיבור לטלויזיה דורש עיבוד נוסף מצד המעבד או שאין קשר וכמות העיבוד היא אותו דבר בעת צפיה במחשב ובעת צפיה בטלויזיה באמצעות המחשב? תודה רבה לעוזרים

9. Started by Black_eagle,

שלום. יש לי את ה MP H10 ואני משתמש בתוכנה EASY H10 לעשות DATABASE ו PLAYLIST . עכשיו הבעיה עם התוכנה שהיא פשוט מסרבת לעשות PLAY LIST לכמה שירים מסויים. האם יש תוכנה אחרת שעושה דבר דומה כמו זאת? ואם יש דרך לפתור את הבעיה הזאת שהוא לא מזהה את השירים כדי להפוך אותם ל PLAYLIST. תודה

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  10. א. אם אני אקנה מערכת רמקולים של שניים עומדים שניים אחוריים וסנטר....ואח"כ אוסיף עוד 2 רמקולים קדמיים מיוחדים לתליה...אפשרי?לא ייגרמו בעיות? ב. על איזה רסיבר טוב עד טוב מאוד אתם ממליצים לי שיוכל להחזיק מערכת רמקולים כמפורט למעלה ביחד עם דיוידי וידאו ממיר וטלוויזיה? הטווח מחיר שחשבתי להשקיע ברסיבר הוא בערך 200 ש"ח אבל זה מכיוון שיש לי מאיפה להשיג במחירי ייבוא....אז תגידו רק דגמים מומלצים שעולים בין 3000-4500 שאותם סביר להניח שאני אשיג בכ-2000...תודה לעוזרים. ג. על איזה חברות רמקולים אתם ממליצים לי או לחילופין על איזה דגם של רמקולים מסויים אתם ממליצים לי? אני מודה מראש לעוזרים....וכל זה נועד כדי לבנות מערכת קולנוע ביתית עצבנית ביותר....כי אני הולך לבנות גם HTPC וזה הולך להיו…

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  11. Started by Idanbs,

כדאי? יש לי את שתי החבילות אחת של הפרו גיימר ואחת הרגילה.. נראה לי אני אלך על הרגילה עם יותר דברים שמגיעים.. בכל אופן אני קונה אותם פה בישראל ב350 יש מצב שאני מוריד את המוכר לפחות.. מה אתם אומרים כדאי?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  12. Started by ranj,

יש לי כרטיס מסך 8600GT . ליציאת ה VGA שלו מחובר מסך המחשב וליציאת ה DVI מחובר ה LCD עם כבל DVI ל HDMI והעברתי כבל pl מכרטיס הקול של המחשב לטלויזיה (ליד כניסת ה HDMI יש כניסת pl שמיועדת למחשב) התמונה מופיעה מצוין אך אין קול, חיברתי מחשב אחר וכן יש קול כנראה שזה משהו בהגדרות אבל לא הצלחתי לעלות על הבעיה (כמובן שכאשר אני מחבר את המחשב לרמקולים רגילים הכל עובד רק בטלויזה לא ) . יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח . דגם הלוח -Gigabyte GA-P35-DS3L דגם הכרטיס קול - Realtek ALC888/1200 @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio דגם הטלויזה - samsung 37B530 . ודבר נוסף האם אני יכול להגדיר למחשב ולטלויזיה לכל אחד רזולוציה שונה ?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  13. Started by EFSenable,

שלום, יש ברשותי את ה-onkyo 706 וסה"כ הוא די סביר. הבעיה היא שהוא יותר לי שולחן עבודה שני (אני מחובר בכבל HDMI לרסיבר בלבד למטרות Audio) וכבר DVI למסך. כשאני מבטל את השולחן העבודה השני דרך הדרייבר של Nvidia הוא מבטל לי את אפשרות השמע הסאונד מתכנים במחשב. יש משהו לעשות, זה מאוד מתסכל. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  14. Started by Comrade_Gun Man,

.אני מחפש נגן מיני דיסק/MP3 עד 150 דולר(אפשר גם 200 אבל מאוד לא רצוי) שאתם מביאים לינק אליו תפרטו קצת.... כמה קיבולת יש לדיסק שלו.... סוג הבטרייה ובאיזה פורמטים הוא תומך 2. אבא שלי טס לכנס עסקים בהונג קונג..... ולפי מה שהבנתי אלקטרוניקה ומחשבים מאוד מאוד זול שם.... אז בעיקרון אם יש לכם אז חנות בהונג קונג שמוכרת בזול... 3. לנגן צריכה להיות תמיכה בMP3. תודה רבה

15. שלום, אני זקוק לכרטיס קול עד 600 ש"ח איך ה-Xmod מבית Creative? והאם יש הבדל בין כ.קול חיצוני לפנימי (באיכות הצליל)? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  16. Started by Rule The Pc,

אהלן איפה אפשר למצוא את האוזניות האלו http://headphone.com/layout.php?topicID=3&subTopicID=26&productID=0020080515

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  17. שלום רב אני רוצה לקנות אוזניות חדשות במחיר 400 שקל שזה בעיקר למוזיקה וגם לגיימינג אבל יותר מוזיקה המליצו לי לקנות או את הrazer kraken pro או את הroccat kave שהבנתי שהן מצויינות. אז רציתי לדעת מה יותר כדאי וטוב? ואם יש לכם עוד אוזניות טובות להציע

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  18. Started by izhark,

שאלתי בפורום מארזים, אבל אולי דווקא פה מישהו יודע: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=343574.0

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  19. אהלן....... מה כדאי לי לחכות לאיריבר H340....... או........ לקנות את זה '>http://www.creative.com/products/product.asp?prodid=10274 ??? מכשירים אחרים יתקבלו בברכה...... שאלה די טיפשית אבל חשובה - האם יש לי USB2.0? כתוב לי USB 2.0 ROOT HUB [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  20. Started by ltzik,

תקציב: 6000-6500 מרחק צפייה: 180 ס"מ שימושים: PS3, תלת מימד, PS3, PS3 וקצת טלויזיה וסרטים, PS3. העדפות: סמסונג. האמת שנדלקתי על הסמסונג D6400, אבל הבנתי שהתלת מימד שלה לא מצטיין וזה די חשוב ל-PS3. יש המלצות? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  21. Started by Judas Iscariot,

תודה מראש לעוזרים תחובר לממיר HOT בלבד, ולכן יש צורך בפיצ'רים ואיכות די מינמליים.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  22. Started by Night,

שלום לכולם האם יש הבדל מבחינת האיכות שמע, בין כרטיס קול מובנה בלוח אם לבין כרטיס קול רגיל? יש טעם לקנות כרטיס רגיל כשיש כרטיס מובנה בלוח אם?

• 8 תגובות
    • 676 צפיות
  23. שלום, אני רוצה לשמוע את השידורים ברמקולים שיש לי בחדר ולא בטיוי, אני רוצה לחבר את הממיר לליין אין למחשב ולשמוע דרך הרמקולים, כאילו להעביר את העניין דרך המחשב, אני מאמין שזה לא מסובך, כבלים יש לי, איך אני מגדיר את העניין ומה צריך בשביל זה? תודה ;D

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  24. Started by n9555,

ב"ממיר" "קופסה" "מכשיר עם כפתורים עליו" של ה x-fi elit pro אי אפשר פשוט לשלוט דרך הכפתורים עצמם!!! אני חייב את השלט כדי להנמיך לשלוט באפקטים והכול! אני יכול לעשות רק mute דרך הדבר הזה-פעם זה עבד לי-יום אחד פשוט הפסיק לעבוד-למה?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  25. Started by aleXtazi,

יש לי אפשרות לקנות את ה CX300 ב 215 שקל חדשות מהחנות באוזניות שיש לי עכשיו סתם איזה מהשהו מאעפן יש לי בקיקים גרר גרר קיצור כבר גוססות אז חשבתי על האוזניות האלה מה אומרים שווה במחיר הזה? מה שהבנתי זה יוצא לי הכי זול בארץ

• 7 תגובות
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים