אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
הרמקולים עושים רעש סטטי כזה אפילו בווליום נמוך מה לעשות? נ.ב הרמקולים 5.1 של GENIUS
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי, יש לי TEAC X20 למי שמכיר (http://213.8.106.75/pics/9/7/6/2/12372679b.gif) ואין להם את העיגול הזה שממנו יש אפשרות שליטה על עוצמת הבאס מהסאב... אז השאלה שלי היא האם יש דרך (אולי תוכנה או משהו..) שאני יוכל לשלוט על העוצמה של הסאב? (אם אני מנתק את הכבל שלו אני לא שומע כלום מכל הרמקולים..) תודה.
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני רוצה חוות דעת לפני קנייה (בבקשה רק מי שיש לו את הריסברים האלה) ואם מישהו יודע אם יש הבדל נוסף בינהם חוץ מההספק. תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית מגבר yamaha רמקולים וסב של dome ........ואני מרגיש שהיא לא מספיקה לי ואני רוצה לימכור אותה וליקנות רמקולים למחשב חזקים.... אני מחפש רמקולים שיהיהו חזקים רצח וסב מושגע שירעיד תבית וחשבתי על Logitech z-5400 האם הרמקולים האלו טובים ושווה ליקנות אותם במחיר סביבות 1700 שקל....?
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום אני רואה שכולם פה קונים ב 400+ וכו'.. ובטח תגידו לי שזה לא מספיק או משו אבל אני לא אודיופיל בדרך כלל אני משתמש באוזניות הפשוטות של ה15ש"ח אתמול שלי בדיוק נישברו והיום קיבלתי 150 שקל.. אני צריך אותם בעיקר למשחקים ותוכנות דיבור (VENT TS SKYPE ...) וגם מוזיקה אבל בעיקר משחקים ושהיו נוחות. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
המועמדים העיקרים שלי הם: CARBON, H10, ZEN MICRO MINI IPOD אם נעזוב לרגע את ההיבט הכלכלי(אני יודע הH10 יקר משמעותית מהשאר) מה מהם הכי משתלם?(מבחינת איכות שמע, איכות אוזניות, זמן בטריה) ולא הייתי מתנגד לליריקס(שהH10 הוא היחיד שתומך בו נכון?)
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מה אני אמור לעשות במקרה כזה ... ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר ! תודה על העזרה תומר בכר
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית ואני צריך לקנות רק רסיבר, אני חשבתי על הרסיבר הזה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=731519 האם יש לכם הצעות טובות יותר שנכנסות לתקציב שלא עולה על 2000 שקל? אני תיכננתי לחבר את המחשב עם כבל HDMI לטלויזיה ואת הרסיבר לחבר בחיבור של דולבי דיגטל למחשב, אבל יצא לי לדבר עם מישהו והוא אמר לי שאצלו המחשב מחובר בכבל HDMI לרסיבר והרסיבר מחובר לטלויזיה. האם זה טוב יותר וכדאי לי גם לעשות ככה?
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
כבר שבוע שיש לי רמקולים x530 לוגיטש חלק מהרמקולים לא עובדים בבקשה שמישהו יעזור חיפשתי כבר שבוע באתר שלכם... אני שבוע עם הבעיה הזאת תודה..
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
יש לי מיני דיסק של סוני דגם MZ-S1. כדי להעביר אליו שירים אני משתמש בתוכנה OpenMG Jukebox 2.2 של סוני שקיבלתי עם המכשיר. המכשיר אצלי כבר שנה+ והכל תמיד פעל מצוין, רק לפני שבוע התחילה הבעיה. כשאני נכנס לתוכנה קופצת לי הודעת שגיאה: Cannot find the database file, or the database file is corrupt. Click OK to recover the database. Click Cancel to exit the application. וכמובן יש לי שתי אפשרויות OK ו- CANCEL ולא משנה על מה שאני לוחץ זה לא עוזר מה אני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אהלן , אני מחפש נגן קומפקטי מבוסס פלאש , עם 2-4 ג'יגה וזמן בטריה ארוך. כמובן שניגון וידאו הוא אקסטרה חיובי ביותר והתקציב שלי הוא 200-250$. עד עכשיו הבנתי שה- iriver clix, sandisk sansa מומלצים. הייתי שמח לחוות דעת נוספת גם על נגנים נוספים. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני רוצה להקליט מוזיקה במחשב אבל אני ממש לא יודע בזה כלום אני צריך תוכנה ואם אפשר גם מדריך תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה לטלוויזיה 37'', Full-HD, בסכום של כ-5000-5500 ש"ח. יש אולי איזו סקירה עדכנית בנושא? אני לא מצאתי.... גם לא ראיתי משהו בעמודים האחרונים, חוץ מאזכור של ה-samsung A550. תודה מראש לעונים!
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני קונה כרטיס טלוויזיה, ורציתי לדעת מהן התוכנות המומלצות לשימוש (Windows Media Center לא אופציה, כי כבר יש לי XP מותקן ואני לא רוצה להתקין את כל המחשב מחדש רק בשביל MCE). בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת אוזניות לנגן mp3, מיועדות לשמיעת מוסיקה ורדיו באימוני ריצה ובאוטובוסים. עם כבל סימטרי. האם sennheiser cx 400 ii יתאימו ? אם כן, אשמח לשמוע היכן ניתן לרכוש אותן עם אחריות היבואן הרשמי (לא מזויפות).
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתהפוך את העיברית((גם בID3TAG של הקובץ) אם אפשרות לשינוי של מספר קבצים גדול ולא קובץ אחד כל פעם. אני זוכר שבזמנו מישהו כאן בפורום עשה תוכנה כזו רק אני לא מוצא את הקישור...
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין 5 מסכי LCD, 40'-42' לא פחות ולא יותר מזה. אשמח לשמוע חוות דעת על הטלוויזיות הנ"ל (או אחרות!), למי שהתנסה בהן, בדק אותן ... Toshiba 42RV500 http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=7366 Sony Bravia KDL-40L4000 http://www.electricdeal.co.il/Product.asp?productid=945 Toshiba 42XV500 http://www.electricdeal.co.il/Product.asp?productid=927 Samsung LA40A550 http://www.goodshop.co.il/sale.asp?main_id=1&sub_id=5&Product_id=6285 השימוש הוא בעיקר סרטים (הרבה סרטים, רובם באיכות HD) פלייסטיישן 3 (גם, לא חסר שימוש בסוני) ושידורי יס (שידורים רגילים) אם מישהו עשה בדיקה בחנויות ובדק את המסכים האלה או מסכים אחרים והוא רוצה להמליץ אני פתוח לכל הצעה ואשמ…
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אני צריך שם של חנות, מיקום ומחיר. חיפוש בזאפ לא הניב תוצאות.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
רציתי לדעת מי מאלו נותן סאונד יותר טוב במוסיקה ולמי מהם סאב יותר איכותי,כמו כן האם יש רמקולים של קריאטיב שיכולים להיות אופציה טובה בטוחח של עד 600 שקל?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
קניתי היום H10 של אייריבר והוא עושה לי בעיות... קודם כל : לפעמים הוא גורם לווינדוס שלי לא לעלות טוב (אני צריך לנתק את הH10 מהUSB כדי שהמסך של הסיסמת כניסה לWindows XP יעלה אחר כך הוא די מאט את המחשב למשל האקספלורר לא מעלה אתרים כשהוא מחובר למחשב. ועוד דבר כשהH10 מחובר אז רשום לי על המסך "USB Connected" וכשאני מנתק אותו אז רשום לי "System Files Missing - to restore the system files connect H10 to iriver plus" נגיד חיברתי אותו והעלתי את התוכנת iriver plus , מה עושים? ד'א קניתי אותו מבאג אין לי מושג אם הוא אירופאי או USA אני משער שאירופאי
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב שמחובר לטלוויזית LCD. למחשב יש רמקולים של ALTEC LANSING 2.1 החיבור הוא כזה: מכל רמקול יוצא כבל שמתחבר ל-SUB ויש כבל אחד שמחובר מהמחשב ל-SUB. השאלה היא האם יש אפשרות לחבר גם את ה-LCD באופן כזה שאני אוכל לשמוע גם את הטלוויזיה דרך הרמקולים של המחשב? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אני מחר חוזר ל21 והעיברית לא עובדת התקנתי כמו שאמרו עשיתי ריסט למכשיר וזה עדיין לא עובד אם יש למישהו הצעות הם יתקבלו בברכה.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום, סידרתי לי בסלון סוג של קולנוע ביתי חביב, מקרן שאליו אני מחבר קונסולות xbox ומחשב נייד לצפיה בסרטים. עד היום עשיתי שימוש ברמקולים altec lansing atp3 וכמובן נהנתי מכל רגע ואהבתי את הסאונד, עכשיו מה שחסר לי הוא אותה רמת סאונד רק בסראונד- מערכת 5.1. אני לא מעוניין לעלות או לרדת ברמת הסאונד, גם אין לי תקציב גדול במיוחד- עד כ 2000 ש'ח כשהכוונה שלי היא סידור כמו מקודם מבחינת הרמקולים הקדמיים, והאחוריים יהיו בצידי הספה שאנו משתמשים מתחת למקרן. התחלתי לבדוק מעט את האופציות והבנתי שהמערכת הנל מאוד מומלצת לחדרים Logitech Z5500 http://www.logitech.com/en-au/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/224 אך לא ממש עבור מרחבים כמו סלון. בנוסך גם שאין לרמקולים סטנדים- יכול להוות בעיה…
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היום קיבלתי את האוזניות והמגבר שלי אבל המגבר לא בא עם כבל אז אני צריך לקנות עכשיו אני רוצה לחבר את המגבר למחשב נייד אז החיבור הוא כמו של של נגם אמ פי 3 עכשיו אני רוצה לקנות כבל כדי לחבר אז השאלה שלי איך קוראים לכבל כזה ואיפה אני יכול להשיג? תודה למי שעוזר
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-