עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by doker,

תקשיבו אני לא יודע מה להחליט לקנות IRIVER H320 או ipod photo תגידו מה אתם חושבים לי מספיק 20 גיגה ואם תוכלו לתת לי אתר ישראלי של IRIVER וגם את העיגכון לעברית אני יודה לכם מאד

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Rhx,

שלום,אני קונה את האוזניות הבאות : http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16826106306 צריך לדעת האם הם טובות משתלמות למחיר שלהם ? תודה.. !

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  3. Started by black colt,

אז ככה התחתי להישתכלל בחיים והבאתי I POD עכשיו הח** הזה לא עובד לי ויש מצב שזה בגלל משהו שאני עשיתי הכנסתי את זה ל-USB והיה רשום לי אם אני רוצה לאתחל את המכשיר אמרתי כן זה איתחל שמתי שירים ולא בא לזה להשמיע לי וכל מה שזה מראה לי זה תיקיה עם אות קריאה אליה וסימן של תפוח עכשיו איך אני מתקן את הח** הזה לעזאזל תודה לעוזרים עידן

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  4. iRiver הכריזה על מחירי המכשירים וגם על זמן ההגעה של המכשירים לשוק. מחירים: T10 1Gig - $199.99 512Mb - $149.99 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ T30 1Gig - $149.99 512Mb - $99.99 זמן הגעה לשוק: 22 לאוגוסט. המקור: http://www.misticriver.net/boards/showthread.php?t=26846

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  5. בקרוב אצלכם, האח המבוגר, אך זול ומכיל פחות אופציות של ה IAUDIO X5: ותודה ל http://dapreview.net/comment.php?comment.news.1921 בלינק יש תמונה של המכשיר החדש.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by אלון ס.,

אני רוצה להזמין את הנגן משהו יכול לתת לי אתרים שמהם אפשר להזמין מחול או מהארץ אתרים מוכרים וזולים שאמין לקנות שם. תודה.

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by m.s.u,

מישהו יכול להמליץ לי על נגן טוב בעל קיבולת 512mg שתומך בנוסף בעברית לילדה ב9 וחצי??.. תקציב: 300 ש"ח בערך.... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  8. אלו אחלה רמקולים אבל אני לא שומע מכולם רק משתי הקדמיים והסאב למרות שיש לי 5.1 מובנה על הלוח אני צריך כרטיס שיוכל להפעיל לי את כולם באותו זמן משהוא נחמד 400-500 שקל אז תנו המלצות.

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  9. יש לי חבר שמעוניין לקנות את האוזניות הנ"ל אך אבא שלו חושש לקנות דרך האינטרנט עם כרטיס אשראי , עכשיו ב Audio Cubes לא ניתן לבצע הזמנות דרך הטלפון כך שרציתי לשאול אם מישהו מכיר חנות אחרת שמוכרת את האוזניות הנ"ל ביפן\ארה"ב\אירופה דרך הטלפון ושולחת לארץ תודה מראש

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  10. Started by LRa,

מישהו יודע איך הנגנים שלהם מאכסנים את קיבצי המילים של השירים? אני מסתכל בסיפריות ואין שם שום קובץ חוץ מהשירים. תודה

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  11. שלום,האם למשהו יש מושג איפה אפשר להשיג בזול מינידיסק מחול לארץ? בבקשה!!! תתנו לי לינקים לחנויות כאלו.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  12. אהלן חבר'ה! כבר הרבה זמן שאני מת להרכיב מערכת איכותית ברכב... ויש לי כבר את הכסף...[תקציב=כ-2000 ש"ח לרדיו דיסק+רמקולים לכל הרכב] אבל אין לי ידע בנושא! מבחינתי אם הייתי שומע אצל מישהו-מערכת מסויימת-אם הייתי אוהב אותה הייתי רץ לקנות בלי לחשוב פעמיים...אך אין לי חברים שמשקיעים ממש במערכת לצערי. אני בעקרון צריך : [glow=red,2,300]1.[/glow]רדיו דיסק [עדיף שלא יהיה כולו כסוף כי הכל באוטו שחור אצלי]-הבנתי שכדאי ללכת על PIONEER... שיקרא MP3 + WMA ושיהיו לו כמה שיותר מאפיינים כמו RDS..אקולייזר..קליטת רדיו מצויינת ומותאמת לארץ![הבנתי שלא כולם ככה]... שהעברת שירים תהיה מהירה...[הבנתי שהרבה נגנים של פיוניר לא מעבירים מהר ויש DELAY]...שיהיה שלט..שהפאנל לא יהיה מסובך לפירוק והרכבה[נו…

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by gilad_mos,

שלום אני משתמש בRealtek AC97 וכשאני רוצה להקליט סאונד (או אפילו לדבר בסקייפ), לא שומעים כלום בהקלטה (או בסקייפ). נכנסתי לSound And Audio Properties ושם ל Voice->Voice Recording -> Volume ומשום מה אני לא מצליח לסמן אף אחד מההתקנים כדי שהמחשב יקליט ממנו. מישהו נתקל בבעיה הזו ? יודע את הפתרון? תודה גלעד

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  14. אני אקנה קרב את ה H-10 ורציתי לדעתת מהם הצבעים לבחירה ומה לדעתכם הכי יפה ?

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  15. http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1123566682,70808, כיוון שיש לי הרגשה שהכרטיסים הנ"ל יגררו דיון אחד לפחות החלטתי לפתוח דיון שבו ייתרכז כל השיח על כל הקשור לנושא. כמו כן, יש לי כמה דברים לציין שלא ראיתי לנכון לציין בחדשה שהינה פורמאלית. 1 - סוף סוף נראה ש-Creative מוציאה כרטיס שמיועד למוזיקה לפני הכל תחת המותג קריאטיב. יהיה מעניין לראות האם הכרטיס מעבר לגימיק של הקריסטלייזר יוכל גם לעמוד בדרישות שיש מכרטיסי קול שמיועדים לנושא ועולים בערך כמו הכרטיס הנ"ל. 2- בעת ההכרזה טענה החברה כי בכדי לקבל את האישור שהכרטיס תומך בתקן ה-Xtreme Fidelity עליו לכלול תחוך דינאמי של לכל הפחות 120db (תאורטית כמובן, מעשית זה כמעט ולא אפשרי בעת שימוש בממירים של 24ביט). עם זאת, גם הכ…

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. שלום לכולם , קניתי את ה- H320 לא מזמן, והבנתי שצריך להמיר סרטים בעזרת תוכנה שנקראת Iriverter ... הורדתי את התוכנה , התקנתי , והמרתי סרט אחד... את ההמרה העברתי לנגן בתיקייה חדשה : "Movies " כשאני נכנס לתיקייה "Movies " הוא לא מראה לי שום דבר ! אולי לא השתמשתי בתוכנה כמו שצריך? ואם זה קרה, איך משתמשים בתוכנה? :s05: אם מישהו יוכל להסביר לי באופן פרטני איך לשים סרטים בנגן, אודה לו מאוד.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by shuy,

רציתי לקנות אחד כזה (האלה עם ה-LCD, לא הפשוטים ב-40 ש"ח...) בתקציב של עד 1000 ש"ח, מישהו מכיר דגם טוב/חברה טובה? יש למישהו מחשבות מועילות בנושא שיכולות לכוון אותי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. טוב ככה, קניתי היום iriver H10 5GB, שאני אוהב מאוד ממה שראיתי עד עכשיו עכשיו יש לי כמה שאלות, (כרגע 2, אני בטח אחשוב על עוד) קודם כל, למה הוא לא מראה ID3 Tags בעברית? צריך לעשות משהו בשביל זה או שהוא לא תומך בזה? חוץ מזה, הבנתי שיש עידכון firmware (לי יש 1.14) מאיפה מורידים? איך מתקינים? ולמה להתקין? (מה זה נותן לי בעצם) תודה מראש עריכה: הבעיה החדשה שיש לי נמצאת בהודעה האחרונה (לרגע זה - הודעה 6/7 בערך)

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. יש ברשותי מחשב נייד של פוג'יטסו פנטיום 3 433 MHZ ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה או לדיוידי כדי לראות סרטים על המסך הביתי. ניסיתי לחבר אותו בעזרת חיבור פי סי אי אבל לא מופיעה לי תמונה על המסך, הסאונד עובד מצויין (אני מחבר אותו ישירות לטלוויזיה עם כבל נפרד) אך אין תצוגה. הכרטיס מסך שלי הוא און בורד. מחכה בקוצר רוח לתשובה עיניינית ואודה מאוד למי שיוסיף מדריך מפורט לחיבור זה מההתחלה עד לצפייה עצמה. תודה מראש.

20. שלון היום זכיתי בנגן MP3 ולא כתוב את הדגם או החברה שלו....המשלוח והאחריות עולים כ190 ש"ח (אבל זה בטוח בולשיט...אבל סבבה) אני רק יודע שיש עליו 128 זיכרון... 1. האם הנגן שווה 190 שקל? 2. האם 128 הזכרון אומר שאני יכול לאחסן בו רק על 128MB ? כלומר רק 33 שירים... :-\ (בחלוקה שכל שיר ממוצע 4 MB ...) האם זה באמת כך?

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  21. Started by -ox-,

למרות שרציתי X5 אבל בדיוק ביום שהלכתי לקנות היה חסר במלאי (B&H) ויום למחרת הייתי חייב לטוס ... בקיצור אין צורך לכתוב עליו ביקורת קטנה משום שנכתבו כל כך הרבה ביקורות עליו והוא בדיוק אותו דבר כמו ה 5-6GB רק טיפונת יותר גדול ומגיע עם גרסת ביוס הכי מעודכנת (יכולת הצגת עברית הפוכה) איכות השמע מדהימה , אוזניות כלולות של Sennheiser (כתוב עליהם). יש אפשרות לעהביר שירים ותמונות גם דרך המחשב שלי DRAG&DROP לא מחייב תוכנה , למרות שהמכשיר מגיע עם WMP10 המסורבלת (שמגיעה עם כל ווינדוס xp) חסרונות : כמובן , גרסא אמריקאית של המכשיר , לא נורא בשבילי כל כך , אולי בעתיד שמעתי שיצא פרימוור+שיטה מיוחדת שהופכת לגרסא בינלאומית ( יש כבר עדכון כזה ל 5-6GB ) המכשיר מתחמם כשמשתמשים בהרד …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. במזל טוב יש לי ראוטר קוי ואלחוטי של 2WIRE מהסידרה הכי חדשה שיש. התקנת בזק. צץ לי רעיון למה לא להשתמש באלחוטי להעביר סרטים לטלביזיה יש לי כרטיס מסך ATI 9500PRO מה צריך לקנות ואיזה ואיך הכל מתחבר תודה למי שיענה

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  23. Started by moshiko211,

בקיצור בחיפושיי המייגעים באינטרנט הגעתי למסקנה שעד שכל הסיפור הזה של נגני ווידאו לא יתפתח באופן סופי כדאי לי לא לקנות(כיוון שאיני רוצה כל פעם לבכות על כל מכשיר חדש שיוצא כל יומיים) אלא נגן mp3 כיוון שהעסק הזה כבר מפותח אז ככה אני רוצה בבקשה מכם רשימה של כמה נגנים(ארבעה-חמישה)הכי טובים שיש היום בשוק ואם אפשר גם אולי יתרונות וחסרונות ואני יעשה כבר את השבחירה מבינהם. 1.התקציב עד 400$ 2.הקטע של הקומפקטיות לא כזה חשוב לי כי אני לא כזה פריק של מוזיקה שמסתובב עם זה בכיס 3.אבל חשוב לי מאוד שעוצמת המוזיקה במכשיר תיהיה חזקה מאוד(לדוד שלי יש את הipod 60giga ונורא התאכזבתי מעוצמת השמיעה) 4.שהנפח יהיה 20 giga לפחות 5.ועל מה כמובן אתם ממליצים מהרשימה שנתתם? תודה רבה רבה על העזרה!!!

• 6 תגובות
    • 580 צפיות
  24. Started by Ic3 CuB3,

אני "התאהבתי" בX5L אבל אני לא בטוח שזה מה שאני אצטרך זאת אומרת שאני לא זקוק כל כך לניגון סרטים . גם תצוגת תמונות לא כל כך חשובה אך יש לי שימוש בה. האם תוכלו להציע לי נגן שבו יש את אותה איכות סאונד , שיהיה יפה וקומפקטי, ושממשק התפעול שלו יהיה נוח ביותר. אני מעדיף שיהיה כמה שיותר קטן ושיוכל להכנס לכיס בקלות עדיפות לנגן פלאש עם כמה שיותר זיכרון. אני אשמח לדעת אם יש נגן קטן עם עם מסך צבעוני . אשמח גם לשמוע ביקורות על נגנים שיתימו לי. אני יודע שיהיה קצת קשה להבין למה התכוונתי. תודה מראש לעוזרים, בר.

25. Started by moshiko211,

הArchos AV500 כבר יצא כי אם כן מישהו יכול לתת לי לינק מהר בבקשה כי אני חייב לקנות את זה כי דוד שלי בא לארץ!!??

• 4 תגובות
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.