אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי מערכת של 5.1 בחדר ואני רוצה לדעת איך אני באמת אמור למקם רמקולים של 5.1 בחדר שלי. אני אסביר, לחדר שלי יש צורה מלבנית (כמו בתמונה) ומהמקום שאני יושב הצלחתי לסדר שהרמקולים הקדמיים והסנטר ישבו מולי כמו שניראה לי שצריך אבל לגבי האחוריים אני בבעיה... אני אמור למקם אותם רחוק ממני כמה שאפשר? או לקרב אותם יותר אלי? ז"א, איזה רמקול אחורי אמור ליישר קו עם מי? (כמו בתמונה) או שבכלל כל המערך הזה לא טוב? כי אני באמת שומע מהרמקול האחורי שמאלי יותר חזק מהרמקול שמימינו אני מקווה שהסברתי את עצמי בצורה ברורה אם לא תאמרו לו ואני אתקן אה דבר נוסף, אין לי אפשרות למקם את השולחן מחשב במקום אחר או להרחיק אותו כי מאחורי השולחן של המחשב יש מיטה זוגית גדולה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכרטיס קול שלי הוא Realtek ALC 883 HD עכשיו שניסיתי להפעיל את האפשרות "stereo mix" או בעברית - "מערבל סטריאו" הוא הופיע לי באפור, הנה קחו תמונה כדי שתבינו על מה מדובר למה זה ככה? האם אפשר להוסיף את האפשרות "מערבל סטריאו או שביטלו את האפשרות הזאת בכרטיס קול שלי?
-
- 15 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אני מחפש טלוויזיה איכותית בסביבות המחיר 2000-2500 שקל. מה שאני אעשה בטלוויזיה זה בעיקר משחק באקסבוקס וצפיה בטלוויזיה (YES). המרחק בין מקום הצפייה לטלוויזיה משהו כמו 3-3.2 מטר, אז אני חושב על 37". אשמח להמלצות לטלוויזיה (: אני אישית מצאתי את זאת עם המלצות טובות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755053 מה אתם אומרים? (:
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המערכת הישנה שלי בחדשה יש משהו שאתם ממליצים בתקציב של עד 3500
-
- 31 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אייכות סבירה תקציב עד 600 שח אני מחפש רמקולים כאלה מצאתי בינתיים רק אחד באתר שלכם אבל האייכות שלו לפי מה ששמעתי היא על הפנים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רואה סרטים דרך המחשב ועכשיו קניתי טלוויזית 3D הורדתי סרט של 3D ועכשיו שאני רוצה לראות את זה דרך המחשב הוא לא משדר לי את זה ב 3D אבל אם אני מחבר דרך USB את הסרט לטלוויזיה עצמה אני רואה ב 3D. אז איך אני יכול לראות דרך המחשב גם ב 3D? מישהו אמר לי שיכול להיות שזה בגלל שיש לי כבר HDMI ישן ואני צריך דגם חדש HDMI 1.4 הגיוני?
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות זוג רמקולים אחוריים לתלייה מהתקרה אבל בסכום של כ- 600 ש"ח וכמובן הכי איכותיים שאפשר . השאלה אם יש חיה כזאת ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
לחץ כאן זה פשוט הדבר הכי גאוני שראיתי בחיים שלי! ותורידו את הסרט שבסוף הכתבה! יש לי כמה שאלות: -זה אומר שהאיכות של התמונה מבחינת כמות פיקסלים היא שווה לזאת של כל מקרן שמציג ברזולוצה של XGA? -אמרו שם ש30MS זה מספיק בהחלט, זה נכון? כמה MS בערך יש במקרנים ביתיים היום ש30 זה מספיק? כי היום אפשר להשיג גם 18MS במחירים הגיוניים. -אפשר לחבר את המסך ישר לDVD? ד"א אני עובר דירה בקרוב ויהיה לנו חדר קולנוע מעכשיו, אני חושב ברצינות לבנות מקרן כזה היום אפשר לקנות מסך 15" ב פחות מ 1300 שקל. מקרן שקופיות אפשר להשיג יד שנייה ולהחליף נורה או לקנות אחד חדש ב 500 שקל. יוצא מקרן XGA ב פחות מ 2000 שקל!
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
Digital music player maker Creative has pledged to spend $100m to out-market Apple in a bid to take the market away from the iPod. And not just Apple. Speaking in Singapore this week, Creative CEO Sim Wong Hoo bullishly pronounced: "I'm planning to spend some serious money - I intend to out-market everyone." "The MP3 war has started and I am the one who has declared war," he thundered. The company's goals are undoubtedly ambitious. Sim said Creative is looking to take 40 per cent of the worldwide digital music player market in 2005. During the Q3, it managed a mere ten per cent. Apple stood at 17 per cent. Those figures show there's plenty to play for, and indeed, Creativ…
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יש לי רמקולים קידמיים כל אחד 100 וואט מאוד חזקים דיי ישנים ככה 6 שנים רציתי לדעת אם מישהו מכיר את החברה ויודע עליה משהו הרסיבר מאותה תקופה סתם מעניין אותי לדעת אם מישהו יודע על זה משהו.... מכירים את החברות האלה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש מבצע על שתי ריסברים: TX-SR505E Onkyo http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=590798 מחיר: 2380. DRA700S Denon http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=DRA%20700s מחיר: 2130. המבצע הוא עד סוף חודש ינואר. השימושים הם קולנוע ביתי, XBOX. אין לי עוד רמקולים, תאמת אין לי עוד סלון, הדירה עוד בתהלכי תכנון, אבל יהיה מקום לקולנוע ביתי מסודר, 5.1 והמיקום של הרמוקלים ישאף לאופטמלי. אני לא אודיופיל אז מה אתם אומרים על המחיר הזה? האם הריסברים האלה טובים? האם המחיר הזה טוב. בעקרון החלום הרטוב שלי זו מערכת קולנוע ביתי איכותי, "שירגשו את הסרט" וכמובן שהדבר אוטומטית ישפיע על משחקים בXBOX.
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
המכשיר נקנה בערך לפני שנה וחצי, משיטוט ברשת הבנתי שככל הנראה מדובר בתקלה בספק הכח. הצלחתי להדליק אותו פעם אחת ע"י שימוש בכפתור ה- Reset. זה החזיק כשבועיים, עד שאותה תקלה חזרה גם היום ומאז אני לא מצליח להדליק את המכשיר. הבנתי שניתן לקנות בערך ב- 50$ מהאתר של Popcorn Hour (היצרנית) ספק כח חלופי. קודם כל בשביל להיות בטוח שמדובר בספק אני אבדוק אותו עם ספק כח סטנדרטי של מחשב. האם יצא לכם להתקל בתופעה הזו? האם יש ספק כח חלופי במימדים דומים וזול יותר שאוכל להשתמש בו בשביל הסטרימר? תודה. התקלה פחות או יותר מתוארת כאן: C-200 PSU fejler
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע כמה זמן בערך צריכה תמונה להישאר על המסך (פלזמה כאמור) בכדי שהיא תיצרב. תודה.
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
הזמנתי את אוזניות האלה http://ae.creative.com/products/product.asp?category=437&subcategory=861&product=17398&listby= דגם EP-830 של CREATIVE יש פה אנשים שיש להם אותו? ראיתי די הרבה תגובות שאומרות שזה אוזניות ממש טובות, יש פה מישהו שיכל לאשר את זה? D:
-
- 7 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום!!!! יש לי את הלוח GA-7N400-L n עכשיו יש שם כרטיס קול מובנה של ac97 עכשיו ככה הביאו לי רמקולים של 5.1 ויש שם חיבורים של 3 חוטים שזה 3 בננות אז השאלה שלי עם יש איזה תוכמנה שאני יכול לכוון ככה שהיציא של המיקרופון תוכל להיות יציא של הסאב למשל היה לי את זה בלוח הישן שלי שזה היה אותו דגם רק GA-7N400-L1
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני יכול עד 350-370 גג של CREATIVE או משהו אחר טוב חשבתי לכיוון ה: Creative INSPIRE 2.1 2500 וגם: reative INSPIRE 2.1 G380
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות סאב וופר שאותו אני יחבר למערכת שיש לי בחדר - (lg-jbl (ffh - 2020 אז אני צריך המלצות... כמו כן את המערכת אני רוצה לחבר למחשב ,כרגע אני מחבר את היציאה מהמערכת ליציאת אוזניות ברמקולים הקטנים של המחשב אז אני צריך המלצה לכרטיס קול טוב לשמיעת מוזיקה ומשחקים (ללא עיבוד קול או דברים בסגנון) ועוד שאלה קטנה,עם הכרטיס קול החדש (כרגע יש לי משהו פשוט on-board) איך אני יחבר את המערכת לכרטיס קול ? בהנחה שהכרטיס הוא 5.1 או יותר והרמקולים עצמם כולל הסאב וופר מתחברים למערכת = האם תהיה ירידה באיכות הקול או שהחיבור של המערכת לכרטיס ע"י חיבור רגיל מצד אחד (כמו לאוזניות ) ושתי בננות מצד שני (חיבור ל aux) יהיה בסדר ? תודה מראש על התשובות.
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
בכותרת.. רצוי 512 מקום .. 256 רק במקרה שזה איכותי :E בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
Device Description DEC 21152AB PCI-PCI Bridge DEC 21152AB PCI-PCI Bridge DPT PCI Bridge VIA VT82C596B Integrated IDE Controller VIA VT82C596B PCI-ISA Bridge VIA VT82C596B Power Management Controller VIA VT82C694X Apollo Pro133A Chipset - Host-PCI Bridge Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 07/28/2000-694X-596B-977-S34T0612C-00 Motherboard Name Tyan S1834 Tiger 133 Motherboard Physical Info CPU Sockets/Slots 2 Expansion Slots 1 ISA, 6 PCI, 1 AGP RAM Slots 4 DIMM Form Factor ATX Motherboard Size 240 mm x 300 mm Motherboard Chipset ApolloPro133A הכרטיס קול לא מובנה המחשב פנטיום 3 אני לא יודע איזה כ קול לא רשום עליו כלום
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
רמקולים חדשים לאחי. בעיקר למוזיקה ושיחות בסקייפ. חשבתי על 2.1. תודה!
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
אהלן הגיע הזמן להחליף את המערכת הישנה, וברשותי כ-800 שקלים. יש לי חדר רגיל, ואני מחפש את המערכת שתוציא את המקסימום במחיר, והכי חשוב במוזיקה, כי רוב הזמן אני שומע ומחפש איכות. מה אתם מציעים ? מערכת 2.1 או 5.1 ? סאטלייט ? תגידו לי מה אתם חושבים, בתודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה חזרתי ממחנה אימונים בחו"ל וקיבלתי קלטת של איזה משחק ידידות שערכנו. חבר שלי הלך לאיזה חנות וידאו והמיר את הקלטת לדיסק דיוידי, ניסיתי לצרוב עותק אבל בנרו הוא לא מאפשר לי לעשות אימג' לדיסק. יש מצב שבחנות שמו הגנה על הדיסק? אם לא, יש איזו שהיא דרך אחרת לעשות כמה עותקים לחברי הקבוצה? תודה
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
הגיע הזמן שלי לרכוש נגן mp3. ובנוסף אני צריך HD חיצוני. ויש לי אחיין חדש... כל זה מביא אותי לרכישה של נגן MP3 בנפח של 20GB+ שמציג תמונות. ראיתי בZap את הדגמים הבאים והייתי מעוניין בחוות דעתכם ו/או המלצות: iAudio X5L iRiver H10 iPod iMstupid ( ) פשוט יצאתי מטומטם מההשוואות הללו. לדעתי, אני לא חושב שצריך לשפוך על זה יותר מ-2000 ש"ח. * יש לי אפשרות גם להביא מחו"ל אם מומלץ.
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני צריך נגן בעל איכות שמע טובה שיכול לשמש כ DoK ויהיה בעל נפח של Giga לפחות. כמו כן שהמחיר יהיה עד 1000 שח או בסיביבה הקרובה (אפשר גם פחות ) . הדגש פה על נגן איכותי וגם על פונקצית ה DoK - כלומר הפעלה ללא דריבר
-
- 8 תגובות
- 659 צפיות
-
-