עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by comablack,

יש לי soundblaster live 24-bit במשחקים מסוימים יש לי צללים מוזרים באמצע המשחק זה נשמע כמו צצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצ כמו צליל של רדיו שלא מכוון לתחנה רק שאני עושה restart זה נעלם למישהו יש מושג מה גורם לזה גם בכרטיס הקודם שלי זה קרה תודה לכולכם

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  2. Started by 5TFUX,

אהלן, אני מחפש רמקולים חדשים למחשב שלי, בנוסף אין לי בעיה גם לקנות כרטיס קול. אני מוכן להשקיע גם ברמקולים וגם בכרטיס קול ביחד לא יותר מ-700 שקל. השימושים שלי הם מוזיקה וסרטים בלבד. לא מעוניין ב5.1, אסתפק ב2.0/2.1 תודה!

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  3. Started by manga05,

שלום לכולם, הרסיבר שימש אותי רק לשלושה דברים פשוטים : 1. לשמוע שירים במחשב (דרך כבל PL to 2xrca) 2. לחבר את הטלויזיה לרמקולים 3. לשמוע רדיו מודל רסיבר : Rotel AM/FM Stereo Receiver AX-850 הרסיבר היה מחובר לשני רמקולים גדולים רצפתיים של חברת Wharfedale עם הנתונים הבאים : Model number 308 (or 306 - hard to see) nominal impedence (ohms) : 8 amplifier requirement (no clipping) : 15W to power handling Power handling (programme) : 85W sensitivity (2.83v @1m) anecholc : 92 Frequency range min to max : 40hz to 25khz cabinet internal volume (litres) : 21 drive units : bass (mm) : 200 mid (mm) : 110 treble (mm) : 20 Maximum SPL (dB) : 111 המערכת הזו החזיקה 20 שנה (ואני קיבלתי אותה…

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  4. Started by shai265,

איזה DVD בכי טוב בשוק היום לקריאת DIVX בלי שהוא נתקע הוא שהכתוביות קטנות,ואמין???

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  5. Started by Idan-h,

http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1086&scat=199&tcat=30 מחיר : 210 שקל . שימו לב שזו אריזת OEM. איך האיכות ? תודה.

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  6. Started by manorking,

האם האיפוד שבתמונה , זה איפוד דור רביעי? כי לפי מה שהבנתי בדור רביעי האיפוד נטען דרך המחשב, ולא צריך ספק?- האם זה כך? IPOD20-התמונה: בתודה, מנור

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  7. Started by 1gnition,

שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש בעל לוח אם Asus P5B. כשפירקתי את המחשב הישן שלי גיליתי שעד אותו הרגע השתמשתי בכרטיס Creative ולא בכרטיס קול מובנה כמו שחשבתי. הדגם של כרטיס ה-Creative הוא CT4810. יש לי כרגע דילמה אם להתקין על המחשב החדש את הכרטיס קול שכרגע הזכרתי או את כרטיס הקול המובנה על לוח האם. כמובן שזה תלוי בשאלה לאיזה מהם ביצועים טובים יותר. אני יודע שזאת שאלה קצת תובענית, אבל בכל זאת אם מישהו יוכל לעזור זה יהיה נחמד. תודה.

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  8. יש לי מערכת סטריאו של AIWA ישנה ששני הרמקולים הישנים שלה עובדים האם אני יכול לחבר אותם למחשב החדש (מפרט בצד ימין) ואם כן אז איך?

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  9. אני מחפש אוזניות לנגן MP3 אני צריך שהם יהיו כאלו שנכנסים לתוך האוזן אבל עם קשת כי רגילות פשוט כל הזמן יוצאות לי מהאוזן. אני צריך אותם לשמיע בזמן אימונים שזה ריצה אגרוף ועוד. היחידות שמצאתי שנראה לי הכי מתאימות לי זה עם קשת לעורף הנה קישור: http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1168,normal_sales מה אתם אומרים ואיך מחיר יש מצב להביא אותם יותר זול? או שאולי אתם ממליצים על משהו אחר?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  10. Started by oren_vegas,

המחשב שלי מחובר למגבר ב- RCA ולא שומעים ממש חלק.. יש מן רעשים חלשים.. מה עושים?(מגבר YAMAHA RXV-1000? חלק אמרו לי שהחוט ארוך מדי..(8 מטר) חלק אמרו לי שזה בגלל העכבר האופטי להעביר אותו לPS2... וחלק אמרו לי שאם אבטל את הארקה של המחשב לא יהיו לי רעשים בכלל...! מה אתם עשיתם בנושא מציק זה?(יש לי מערכת קולנוע בייתית ברמה גבוהה כך שאני מעוניין להינות כמו שצריך ללא שום רעשים)... ושאלתי השנייה באותו נושא היא: אני רוצה לחבר את המחשב גם לטלויזיה,יש לי במחשב יציאה שדומה מאוד ל-S-VIDEO ולחבר אותה למגבר מיכוון שהמגבר מחובר לטלויזיה.. הבעייה היא שהמחשב יושב בצד השני של החדר ואני צריך כבל של 8 מטר! ואין כזה דבר למיטב ידיעתי יש של 3 מטר (בהום סנטר) ואין קונקטור לחבר חוט לחוט יש לכם רעיו…

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  11. Started by Idanbs,

יש לי כרגע את המובנה של הלוח.. מעפן לגמרי לכן כל כרטיס קול טיפה איכותי יתן לי ביצועים הרבה יותר טובים.. מה אתם ממליצים במחיר הזה? משהו גם שינצל את המדוסה 5.1 כמו שצריך..

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  12. שלום רב אני רוצה לקנות אוזניות חדשות במחיר 400 שקל שזה בעיקר למוזיקה וגם לגיימינג אבל יותר מוזיקה המליצו לי לקנות או את הrazer kraken pro או את הroccat kave שהבנתי שהן מצויינות. אז רציתי לדעת מה יותר כדאי וטוב? ואם יש לכם עוד אוזניות טובות להציע

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  13. Started by Dr. David,

קיבלתי מחשב נייד אך אין לו יציאת S Video. האם יש דרך לחבר אותו לטלביזיה על מנת לראות סרטים שנמצאים על ה HD שלו ?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  14. Started by הוא,

עשיתי break in לאוזניות שלי (grado sr80), התחלתי מווליום של 24 מתוך 100 ועליתי כל 12 שעות בערך בצעדים של 5 פחות או יותר, עכשיו הם עומדות על 60 מתוך 100. הווליום לא מאוד חזק. סה"כ התהליך נמשך בערך 50 שעות יכול להיות שהרסתי משהו? משום מה הצליל נשמע לי פחות מדויק ממקודם.. אולי זה פסיכולוגי?? בבקשה תעזרו לי אני מאוד דואג! :-[

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  15. Started by AmL1,

יש לי חיבור כזה במחשב מאחורה...מה עושים איתו?חח

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  16. Started by gkman,

שלום לכולם היו לי אוזניות ergofit של פנסוניק- אבל לצערי האוזניה הימינית הפסיקה לפעול. הייתי מאוד מרוצה מהם - אבל אני לא רוצה לקנות אותם שוב כי הבעיה שהאוזניות פתאום מפסיקות לעבוד חוזרת על עצמה הרבה- והאחריות שלהם זמנית בכל מקרה אני עכשיו מחפש אוזניות חדשות- והנה מה שאני צריך שהם יהיו. יושבות בתוך האוזן אחריות לכל החיים מחיר סביר (בסביבות ה100 שקל) וכמובן איכות שמע טובה תודה על הזמן

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  17. Started by VerOniX,

שלום לכולם אני רוצה ליקנות 5h v2 . כמה חברים אמרו לי שאני לא יפיק את המקסימום אם לא אקנה כרטיס קול ביחד עם האוזניות. בדקתי את כרטיס הקול שלי . וואני רוצה לישאול אם אני צריך ליקנות כרטיס קול בנוסף עם האוזניות כדי להפיק את המקסימום מהאוזנית אם ויש לי את הכרטיס קול הנל? (כרטיס הקול שלי הוא ob 7.1 8 ערוצים )

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  18. Started by קוביביג,

???הההייי קניתי LCD של שארפ. ויש לה ממיר דיגיטלי מובנה לקליטת ערוצי לווין.יש בצד חריץ לכרטיס CI מה זה ואיפה קונים ??? קוביביג תודה

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  19. Started by oz12,

אני מעוניין לרכוש אותו לטלויזיה ? יש כאלה שמכירים ? מקום טוב ?מחיר טוב?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  20. היי, אני מעוניין לקנות זוג רמקולים למחשב (אין לי מקום לסאב על הרצפה). השימוש העיקרי: האזנה למוזיקה. תקציב: עד 300 ש"ח. על מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  21. Started by Speed Demon,

ראיתי שיש המון מכשירים שעונים לדרישת המחיר בזאפ,אבל אילו מהם באמת טובים ומומלצים ולא זבל שביר ולא אמין שבקושי קורא משהו? אני מחפש מכשיר נורמאלי בהתאם למחיר שיקרא באמת את כל הפורמטים כמו שכל חברה מבטיחה,שיהיה עם כניסת USB אבל לא בישביל היופי(אחת שבקושי עובדת) אלא אחת נורמאלית שבאמת תעבוד ותקרין משם סרטים. בקיצור,DVD,קורא DivX,כולל USB,לא זבל לא אמין,יש המלצות?

22. כל מה שאני צריך זה חיבור RCA צהוב שיכניס וידאו למחשב כדי שאוכל לפתוח חלון קטן ולראות בזמן שאני עובד על המחשב. המסך הוא LCD 32 אינץ' והוא משמש גם לטלויזיה וגם למחשב, לכן כשאני עובד עליו אני רוצה גם לראות את שידורי הממיר במסך קטן. עד עכשיו הייתי עושה זאת בשתי שיטות. 1. הייתי משתמש בכרטיס RADEON X1900XT שכולל כניסת וידאו. 2. הייתי משתמש בכרטיס טלויזיה ישן מאוד מאוד. לפני חודש רכשתי מחשב חדש עם 4870, ועד כמה שזה תמוה ודבילי וממש חוסר התחשבות, אין לו יכולת לקבל וידאו והכרטיס טלויזיה כל כך ישן שלא מצאתי לו שום דרייבר שמתאים לVISTA 64 ביט (על 32 הוא עבד יופי) לכן אשמח להצעות לאיזשהו כרטיס, אפילו עדיפות לאיזה מתאם USB קטן שסה"כ יקבל אות וידאו דרך COMPOSITE. לא מעוניין בP…

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  23. Started by cousinIT,

אני חושב שקריאייטיב כי המחירים יותר סבירים והם בכלל חברה טובה ואמינה ומוכרת... אני בטוח שגם לוגיטק ועוד רבות ואם אתם ממליצים עליהם אז סבבה אבל אני מחפש את הידע שלכם בנוגע למערכות 5200 וT5400 של קריאייטיב.. איזה יותר טובה ולמה-בבקשה לפרט כמה שיותר למה. תודה

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  24. אם יד שניה אז התקציב הוא 500-1200 בערך אם חדש התקציב הוא 1500-2000 המטרה העיקרית היא מוזיקה...אבל אני גם רואה די הרבה סרטים אני לא אודיופיל אבל אני יודע להעריך איכות מה הכי טוב ואיכותי שאני יכול להביא בתקציב?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  25. Started by Nasok,

חג שמח לכל חברי הפורום, לפני שבוע קניתי את הטלוויזה Philips 40PFL6606H ממש מרוצה ממנה הבעיה היחידה אני רוצה להוציא ממנה את המקס' אז יש אולי איזה מדריך או משהו שמסביר אך אני בוחר צבעים מתאימים ופונקציות אחרות שיוציאו מהטלוויזה הזאתי את המקס'? תודה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.