עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Dude29,

שלום לכולם, חייב את עזרתכם. חיברתי בפעם הראשונה את הiPod (30GB)החדש שלי למחשב עם מערכת הפעלה WinXP. האיייפוד נתקע מאז על תפריט הראשי על השעה בו חובר ואין לי שום אפשרות לבצע פעולות, פשוט לא נגיב - נתקע ואף לא מבצע כיבוי אוטומטי. בנוסף קיבלתי הודעה במחשב שהתקן הUSB לא מזוהה כהלכה. ה iPod נרכש בארה"ב. מה עלי לעשות. בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  2. Started by goldeye,

היי אני מחפש אוזניות למוזיקה וגיימניג בלא יותר מ400 שקל מה אתם מציעים?

3. Started by bg1987,

הי, אני רוצה לקנות אוזניות למחשב, בעיקר למשחקים (יותר לVOICECHAT במשחקים) במחיר סביר של עד 200 ש"ח. חשוב לי מאוד שהאוזניות יהיו נוחות על האוזן (אני רוצה קשת רגילה, אחרת זה מפריע למשקפיים) למשך זמן ממושך. זאת אומרת שלא יתחממו יותר מידי ושלא יכאיבו לאוזניים. ועוד שאלה האם עדיף אוזניות USB מאשר אוזניות עם חיבור רגיל?

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  4. אורח
    Started by אורח,

מה אתם אומרים עליו: Creative Nomad Jukebox Zen 30GB Mp3 Player אני קונה אותו ב 1400. איך הוא?

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  5. שיהיה מחברות : creative \Logitech \JBL \Harman-Kardon\ שיהיה 2.1 או מקסימום 3.1 שיהיו כמה שיותר חזקים ובסביבות ה 400-450 שקל תודה

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  6. שלום אני מחפש אוזניות פתוחות איכותיות, שתספקנה סאונד סופר איכותי, בטווח מחירים של מ500 עד 1500 שהיינה נוחות להאזנה ולא תדרשנה מגבר (כלומר בעלות התנגדות נמוכה) תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  7. Started by Rule The Pc,

אהלן..... אני רציתי לקנות את הKOSS PORTA PRO אבל בגלל ההתנגדות הגבוהה שלו אני מעדיף שלא....... סיירתי לי באתר של סנהייסר...... וראיתי את הPMX60.... נראות ממש איכותיות ואני אוהב את העיצוב אבל איך הן באמת לעומת הKOSS PORTA PRO? http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/04917?Open&print=#

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  8. Started by berner,

חברים שלום וdnr חתימה טובה ובכן אני עומד להחליט על רכש צורב ובנתי שעדיף כבר לרכוש צורב DVD . אבל נתקלתי בנושא של סוגי פורמטים שלא נתמך הצורב כגון :- DVD-RAM אשמח להפנות אותי ולהבהיר מה זה הפורמט ומה נדרש שיהיה בתכונות הצורב אשמח לקבל עדכונים בברכה

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  9. Started by doron_93,

שלום אני צריך עזרה בבחירת מכשיר DVD שיהייה בעל חיבור HDMI וחשוב שיהייה עם קורא כרטיסי זיכרון ומומלץ גם USB. יש למישהו רעיון?

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  10. שלום. יש לי מספיק כסף בשביל לרכוש את הרמקולים, במיוחד עכשיו שהמחיר ירד. האם כדאי להזמין מארה''ב?אם אין אחריות? שווה את החסכון של 1500? אני צריך עזרה בבחירת חנות משם + כל הסלט מסביב, מע''מ וכו'. תודה. נ.ב אני יודע שהרמקולים שווים כל אגורה, אני אשתמש בעיקר לסרטים, הכרטיס קול שלי או ONBOARD, האם שווה לקנות כרטיס קול גם? למי שיש את הרמקולים האלה, האם הם עד כדי כך טובים? או עדיף לחסוך למסך למחשב\כרטיס מסך - בשביל שבחווית הצפייה בHDTV במחחשב תשתפר? כרגע המחשב שלי במפרט בצד, בדקו. יש לי בסלון מערכת קולנוע ביתי איכותית, פלזמה תומכת HD וסטרימר המעביר את החומר HD לפלזמה, האם שווה לי אז להשקיע ברמקולים כאלה לחדר כשיש לי מערכת איכותית ביותר בסלון? תודה

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  11. Started by שלמה הדג,

שלום. אני מעוניין באוזניות בין 250 ל 300 ש"ח, לשמיעת מוזיקה, בעיקר רוק, מהדיסקמן שלי, המחשב ומן המערכת סטריאו שלי. ראיתי בחנות "צליל" את האוזניות HD457 של Sennheiser, ומכיוון שאני מנוי לחנות, אני יכול לקנות אותן ב 270 ש"ח במקום 290 ש"ח. העניין הוא שבחנות לא נותנים לך באמת להקשיב למשהו עם האוזניות, אז רציתי לשמוע את דעתכם, האם האוזניות טובות לצרכיי והאם יש חלופות טובות יותר מהןבטווח מחירים הנ"ל?

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  12. Started by stim ostin,

שלום . אני מעוניין לרכוש את הנגן הזה של חברת iriver . יש למישהוא חוות דעת עליו ?

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  13. במסגרת בדיקות לפני קניית 32" חדשה לחדר השינה נתקלתי במסך הנ"ל שלפחות מבחינת תכונות על הנייר מספק את כל מה שחיפשתי ובנדיבות, בעיקר הסקארט ושאר החיבורים והאחריות לשלוש שנים http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleD ... Id=7741861 לדוגמה. הבעיה העיקרית שכנראה בהיותו חדש מאוד כאן, מספר חודשים, לא הצלחתי למצוא שום ביקורת עליו או דעות משתמשים או יותר מוזר כל הודעה של מאג שמתייחסת אליו. אפילו בזאפ הוא לא מופיע. גם מקום לראות אותו בתצוגה עדיין לא מצאתי. עקב זאת אני קצת חושש לבצע רכישה למרות שגם המחיר שקיבלתי הוא אטרקטיבי ביותר ביחס למסכים עם נתונים דומים. האם למשל הסקארט הוא RGB מלא? זה לא מופיע כלל במפרט. דיברתי עם טכנאי בחברת אמטל מספקת האחריות ולא הצלחתי לשמוע ממנו…

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  14. אני רוצה לקנות אותם במבצע של 1+1... לסרטים והרבה מוזיקה. http://officedepot.co.il/catalog/vkgSearch.do;jsessionid=00005Ypv1l19W4dP3VoShriRaYr:12bbi68k5?Ne=31244&Ntt=%d7%a8%d7%9e%d7%a7%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%9d&Ntk=all&Ntx=mode+matchpartialmax&N=2+31247 תודה מראש ערן.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  15. למי שמבין! המוצר LG LCD 37LC41 עפ"י הגדרות יצרן המסך תומך 1080P הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1366 על 768 כמה שאלות מה מאפשר מצב XVGA? בחיבור RGB. מדוע כשמריצים HDTV בחיבור מחשב (1920על1080) התמונה גדולה יותר מגבולות המסך? מה ההגדרה הנכונה למדידת רזולוציה? פיקסלים לאינץ'? 1366על768 ו1920על1080 שומרים על אותו יחס, למה התמונה נדחסת ע"י הטלויזיה בחיבור מחשב? תודה!

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  16. Started by Jules Winnfield,

אם יש חריגה קטנה שמצדיקה את עצמה אז אין בעיה. תודה.

17. Started by omer1789,

אומרים שאוזניות זה כמו רמקולים נכון? רק שפשוט אתה שומע לבד... זתומרת שאני יכול לקנות אוזניות ב800 שקל שיהיו שוות לרמקולים כמו FX6021 באיכות סאונד? ולמרות שיש לי כרטיס קול מעפן במחשב?(AC97) אני מתכוון שאם אני מחבר רמקולים של אלטק FX6021 או אוזניות מעולות של סנסזייר (ככה כותבים?) או סוני ב800 שקל אז במה האיכות תיהיה יותר טובה? תודה ומקווה שהבנתם..

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  18. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי איאודיו X5L 20 GB השאלה שלי היא מדוע הוא מציג לי בתכולה רק 18.6 גיגה??? למרות שכיביתי את הסיסטם ריסטור על הדרייב שכביכול מופיע על ההדלקה של המכשיר

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  19. שלום לכולם, לאחרונה החלטתי לשדרג את הרמקולים שברשותי (משהו זול שנקנה בשופרסל) לרמקולים קצת יותר איכותיים. המטרה העיקרית: סרטים וקצת מוסיקה אני מבקש שתעזרו לי למצוא רמקולים במחיר סביר שיתנו לי חווית צפייה מהנה (וכן חרשתי את האינטרנט אבל לא הצלחתי לגבש דעה לגבי אף אחד מהרמקולים שראיתי) עריכה: אני מתלבט בין שני דגמים Microlab x15 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724684 microlab x23 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=451497 איזה מהם יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  20. Started by gargoil,

שלום לכולם! אני מקווה שאני במקום הנכון. יש לי בעייה של צריבת vob בגודל של מעל 2 Gb ה נרו לא מוכן האם מישהוא יכל להפנות אותי לפתרון תודה

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  21. Started by -Cobra,

יש לי בעיה מתי שאני שומע אודיו - בסרטים, במשחקים .... אחרי כמה זמן פתאום הסאונג מתכבה לי . למשל אני רואה סרט בהתחלה זה סבבה הכל בסדר ואז פתאום כאילו מישהו סם את זה של מיוט ואני לא שומע כלום שמישהו יעזור לי בבקשה

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  22. Started by Tall-Guy,

שלום :-) לפני שנים מספר יצא לי בהמלצת חברי הפורום לקנות את ה Altec Lansing ATP3 למחשב. הם בעיקר משמשים אותי למשחקים ולשמיעת מוזיקה בחדר. לפני כשבוע חבר שלי עזב לחול, והשאיר לי את המערכת ה 2.1 שלו. שמה הוא Logitech X 230. אני מודע לעניין שהמערכות ישנות קצת, ולכן רק זקני הפורום יכירו אותם, אולם רציתי לשמוע חוות דעת לפני שאני מפרק את כל החוטים ועושה את מבחן האוזן - על סמך הפרטים הטכנים והנסיון, מערכת אחת טובה יותר מהשניה? תודה וחג שמח :-)

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  23. Started by SpEcToR,

http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=iaudio2gb&Cat2Cat1ID=5059&Cat2ID=0&aff=Zap "מגבר פנימי רב עוצמה!30m watt" ועוד בקשה.. מישהו יכול למצוא לי את המידות של סנסה E250? אני לא מוצא =\

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  24. שלום לכולם אז הנה בעיה מוזרה שלא נתקלתי בה מעולם. הורדתי שני קיבצי ווידאו עם סיומת AVI ובכל פעם שאני מנסה לפתוח אותם(אפילו אם אני רק בוחר אותם, בלי לפתוח) מופיעה הודעה שאומרת שהאקספלורר (לא האינטרנט) נתקל בבעיה ועליו להסגר, וכשאני לוחץ "אישור" שולחן העבודה נעלם לכמה שניות וחוזר. אם אני מתעלם מההודעה(גורר אותה לצד המסך ולא לוחץ "אישור") ומנסה לפתוח את הקובץ בתוכנה אחרת(לא במדיה פלייר) אני יכול לראות את הקובץ. אבל אחרי כמה דקות המחשב מתחיל להתנהג מוזר עד שאני סוגר את הודעת השגיאה. ניסיתי להפעיל את הקובץ במחשב אחר עם אותן תוצאות. מישהו נתקל אי-פעם בבעיה כזו? :-\ יש משהו שאני יכול לעשות? ??? אולי לקודד אותו מחדש? :s05: תודה מראש למי שיעזור. אוהד

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  25. שלום! אמא שלי קנתה אוטו יד שניה (MAZDA 323 1998), והגיעו איתו רמקולים ומערכת מעפנים, אי אפשר לשמוע בהם רק חלש חלש, אחרי שמגבירים מתחיל להיות רעשים של באסים כאלה.. בקיצור, אנחנו מחפשים רדיו דיסק שקורא MP3 באיכות טובה (אין צורך במשהו עם מלא אופציות ומחיר בשמיים) וארבעה רמקולים גם כן טובים לנהג הממוצע.. ראיתי ב-ZAP את הרדיו-דיסק הזה של Blaupunkt שהיו עליו תגובות ממש טובות: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=22438 והמחיר שלו טוב מאוד. יש גם את הרדיו-דיסק של JVC שיקר ממנו ב-100 ש"ח וקיבל תגובות מעולות: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=22574 רציתי לדעת האים ה-JVC עדיף בהרבה מהבלאנקפוט ותוספת המחיר שווה. עכשיו בקשר לרמקולים, אין לי מושג איך זה הולך עם הוואט, ואיזה ח…

• 3 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים