אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום.. רציתי לקנות את הTV LC51 במחיר של 4300 ש''ח מהחנות TIME2BUY אך המוכר הציע לי את הדגם 32LC7 באותו המחיר, וטען כי היא טובה יותר, האם באמת הTV יותר טובה ? תודה. עדכון קטן.. שאלתי את המוכר אם בכלל יש להם את הדגם LC51 והתברר שאין וכנראה זאת הסיבה שהציע לי את הLC7 אך בכל זאת הLC7 נמכרת ביותר מהLC51 בזאפ..
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר למגבר ב- RCA ולא שומעים ממש חלק.. יש מן רעשים חלשים.. מה עושים?(מגבר YAMAHA RXV-1000? חלק אמרו לי שהחוט ארוך מדי..(8 מטר) חלק אמרו לי שזה בגלל העכבר האופטי להעביר אותו לPS2... וחלק אמרו לי שאם אבטל את הארקה של המחשב לא יהיו לי רעשים בכלל...! מה אתם עשיתם בנושא מציק זה?(יש לי מערכת קולנוע בייתית ברמה גבוהה כך שאני מעוניין להינות כמו שצריך ללא שום רעשים)... ושאלתי השנייה באותו נושא היא: אני רוצה לחבר את המחשב גם לטלויזיה,יש לי במחשב יציאה שדומה מאוד ל-S-VIDEO ולחבר אותה למגבר מיכוון שהמגבר מחובר לטלויזיה.. הבעייה היא שהמחשב יושב בצד השני של החדר ואני צריך כבל של 8 מטר! ואין כזה דבר למיטב ידיעתי יש של 3 מטר (בהום סנטר) ואין קונקטור לחבר חוט לחוט יש לכם רעיו…
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין 5 מסכי LCD, 40'-42' לא פחות ולא יותר מזה. אשמח לשמוע חוות דעת על הטלוויזיות הנ"ל (או אחרות!), למי שהתנסה בהן, בדק אותן ... Toshiba 42RV500 http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=7366 Sony Bravia KDL-40L4000 http://www.electricdeal.co.il/Product.asp?productid=945 Toshiba 42XV500 http://www.electricdeal.co.il/Product.asp?productid=927 Samsung LA40A550 http://www.goodshop.co.il/sale.asp?main_id=1&sub_id=5&Product_id=6285 השימוש הוא בעיקר סרטים (הרבה סרטים, רובם באיכות HD) פלייסטיישן 3 (גם, לא חסר שימוש בסוני) ושידורי יס (שידורים רגילים) אם מישהו עשה בדיקה בחנויות ובדק את המסכים האלה או מסכים אחרים והוא רוצה להמליץ אני פתוח לכל הצעה ואשמ…
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
רכשתי לפני כשבוע מחשב נייד hp dv6 עם כרטיס מסך יעודי, ניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה (sharp 32 d44) בחיבור hd ונתקלתי בכמה בעיות. הבעיה הראשונה היא שכאשר אני מחבר את הכבל השולחן עבודה מתשנה במחשב והסמלים העלמים, בעת נגיעה בעכבר תגובת העכבר היא רק על צג הטלויזיה ובמחשב הוא נכנס לאיזה מצב של תרדמת. הבעיה השניה היא הרזולוציה שלא מתאימה במסך הטלויזיה מה אני אמור לשנות את הרזולוציה במחשב או במסך? הבעיה השלישית היא התחממות של המחשב.. האם עצם החיבור לטלויזיה דורש עיבוד נוסף מצד המעבד או שאין קשר וכמות העיבוד היא אותו דבר בעת צפיה במחשב ובעת צפיה בטלויזיה באמצעות המחשב? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום אנשים, אשמח לקבל עזרה אם למישהו יש מושג האם ניתן לחבר את הכרטיס קול הזה לחיבורים הקדמיים של המארז - מיקרופון ואוזניות. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מגבר של YAMAHA ו-CD של MARANTZ שהשלטים של שתיהם פועלים באינפרא אדום ואני צריך שלט אחד להפעיל את שתי המכשירים (אין לי את השלטים המקוריים) חיפשתי קצת באינטרנט ויש כ"כ הרבה שלטים עם כ"כ הרבה אפשרויות. אני צריך שלט פשוט ובסיסי שיפעיל את שתי המכשירים האלה ואם יש אפשרות להפעלת מכשירים נוספים זה יהיה מעולה. הבעיה היא, שאני לא יודע איזה שלט יתאים ואני גם צריך שלט שיוכל לתפעל את כל הפונקציות שקיימות במכשירים. מחכה להמלצות. תודה רבה לכולם, שיהיה חג שמח!
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות DVD של TOSIHBA מדגם SD34 הבעיה היא שהוא לא קורא DIVX (הוא כן קורא DIVIX) מה הההבדל בינהם? האם זה קריטי- לוותר על הדגם הזה? מישהו מכיר את הדגם הזה? (זה דגם משולב עם וידאו)
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס (PCI) עם יציאת S-Video/RCA (או איך שלא קוראים להן), כדי להציג קבצי וידיאו מהמחשב על צג טלוויזיה (אפשרות הקלטה מהטל' למחשב, תהיה תוספת מבורכת, אך לא הכרחית). אין תקציב מוגדר, אבל כמה מאות יספיקו? רציתי גם לדעת אם יש הבדל שיהיה מורגש באיכות בין שני ההתקנים, והאם תהיה גם ירידה באיכות בכבל במרחק של בערך 4 מטר (סאונד ווידיאו)? שאלה נוספת - בצג יש גם כניסות DVI/VGA - האם יש כבלים כאלו באורכים כאלו, והאם לא/יהיו את אותן בעיות איכות? אכן הרבה שאלות, אודה אם תוכלו לענות לי לפחות על חלקן, טל. :-*
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
היום קיבלתי את האוזניות והמגבר שלי אבל המגבר לא בא עם כבל אז אני צריך לקנות עכשיו אני רוצה לחבר את המגבר למחשב נייד אז החיבור הוא כמו של של נגם אמ פי 3 עכשיו אני רוצה לקנות כבל כדי לחבר אז השאלה שלי איך קוראים לכבל כזה ואיפה אני יכול להשיג? תודה למי שעוזר
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש ברסיבר אופציה להגדיר רמקול כ "LARGE" או SMALL עכשיו השאלה שלי היא כזאת הרמקולים שברשותי הם סנטר JAMO S40 CEN קדמיים : JAMO 406 S אחוריים : JAMO 402 S עכשיו השאלה זה איך להגדיר כול אחד עד עכשיו כולם היו מוגדרים כ גדולים אבל שמתי לב שבעוד שהרמקולים הגדולים לא מתעמצים כלל הרמקולים האחרים מתעמצים משמעותית יותר ( הוואפרים שלהם זזים הרבה יותר ) עכשיו מבחינת הספקים אני לא עובר את ההספק של אף רמקול אבל נראה לי שהם מתעמצים יותר מידי ואני מפחד שיהרסו הם לא פשוטים בעלי דרייבר אחד כמו הסטיילייטים אבל הם גם לא כאלה גדולים ( יש לסנטר שני וואפרים 3" וטוויטר בעוד לאחוריים יש וואפר אחד 3" וטוויטר לכול אחד ) כשאני שם אותם על SMALL הוואפרים לא זזים כמעט ..... (נראה לי שזה מצב שמ…
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אהלן....... מה כדאי לי לחכות לאיריבר H340....... או........ לקנות את זה '>http://www.creative.com/products/product.asp?prodid=10274 ??? מכשירים אחרים יתקבלו בברכה...... שאלה די טיפשית אבל חשובה - האם יש לי USB2.0? כתוב לי USB 2.0 ROOT HUB [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
עשיתי break in לאוזניות שלי (grado sr80), התחלתי מווליום של 24 מתוך 100 ועליתי כל 12 שעות בערך בצעדים של 5 פחות או יותר, עכשיו הם עומדות על 60 מתוך 100. הווליום לא מאוד חזק. סה"כ התהליך נמשך בערך 50 שעות יכול להיות שהרסתי משהו? משום מה הצליל נשמע לי פחות מדויק ממקודם.. אולי זה פסיכולוגי?? בבקשה תעזרו לי אני מאוד דואג! :-[
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
תודה מראש לעוזרים תחובר לממיר HOT בלבד, ולכן יש צורך בפיצ'רים ואיכות די מינמליים.
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם האם יש הבדל מבחינת האיכות שמע, בין כרטיס קול מובנה בלוח אם לבין כרטיס קול רגיל? יש טעם לקנות כרטיס רגיל כשיש כרטיס מובנה בלוח אם?
-
- 8 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לעזור למכר לבחור כרטיס סאונד ראוי - ושנינו, איך אומרים - אהבלים מוחלטים בתחום לא מדובר על כרטיס קול עבור משחקים, אלא עבור מחשב שעיקר יעודו הוא מטלות ווידאו, קידוד, יצירה של תוכן, וכן הלאה. מצאנו את הכרטיס הבא: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Prof בעלות של 90 דולר. אשמח לשמוע את דעתכם!
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם היו לי אוזניות ergofit של פנסוניק- אבל לצערי האוזניה הימינית הפסיקה לפעול. הייתי מאוד מרוצה מהם - אבל אני לא רוצה לקנות אותם שוב כי הבעיה שהאוזניות פתאום מפסיקות לעבוד חוזרת על עצמה הרבה- והאחריות שלהם זמנית בכל מקרה אני עכשיו מחפש אוזניות חדשות- והנה מה שאני צריך שהם יהיו. יושבות בתוך האוזן אחריות לכל החיים מחיר סביר (בסביבות ה100 שקל) וכמובן איכות שמע טובה תודה על הזמן
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
הציעו לנו את זה בהצעת מחיר בין שאר המפרט של המחשב. הכרטיס קול הזה מספיק טוב או שכדאי להשקיע?
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אהלן..... אני רציתי לקנות את הKOSS PORTA PRO אבל בגלל ההתנגדות הגבוהה שלו אני מעדיף שלא....... סיירתי לי באתר של סנהייסר...... וראיתי את הPMX60.... נראות ממש איכותיות ואני אוהב את העיצוב אבל איך הן באמת לעומת הKOSS PORTA PRO? http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/04917?Open&print=#
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
עפ"י האתר של Creative קיימים שלושה הבדלים בין המערכות: א. מערך 5.1 מגיע עם סאב חלש יותר. (150W ל-5.1, 210W ל-7.1) ב. פחות שני רמקולים, מן הסתם. ג. מערך 5.1 תומך בתדרים בין 25Hz to 20kHz, מערך 7.1 תומך בין 25Hz ~ 40kHz. מערך 5.1 נמכר ב-1,700 ש"ח, מערך 7.1 נמכר ב-3,100 ש"ח. אני רוצה לדעת אם תוספת שני רמקולים ותדר צליל רחב יותר תשפר משמעותית את החוויה במשחקים וסרטים? יש סרטי DVD שתומכים ב7.1 אמיתי?
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות אוזניות קשת שיחסו לי את כל האוזניים ויאטמו אותן [שישמעו כמה שפחות רעש מבחוץ]. האוזניות מיועדות בעיקר לשמיעת מוזיקה כמו טראנסים. אם לדוגמא יש לכם מספר הצעות אז אני יעדיף ללכת לכיוון שיש להן באס יותר טוב גם למוזיקה וגם למשחקים [ולא אני לא רוצה אוזניות גיימרים כי הן בדר"כ גרועות למוזיקה]. אני מוכן להשקיע עד 450 ש"ח [אם צריך לחרוג בעוד קצת וזה באמת יביא לשיפור באיכות אז תציעו ] תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום . אני מעוניין לרכוש את הנגן הזה של חברת iriver . יש למישהוא חוות דעת עליו ?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות פשוטות אך איכותיות למחשב בסביבות ה200-250 ש"ח חשבתי בכיוון של Altec Lansing AHP512 יש עוד הצעות? התקציב שלי הוא ריאלי בכלל לאוזניות איכותיות? או שאני לא ימצא משהו טוב בסכום הזה? אני לא מחפש משהו מדהים , פשוט אוזניות טובות איכותיות ואמינות
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם, סיימתי לבנות מפרט למחשב שמיועד בין היתר לעיבוד אודיו.. אומנם לא מדובר בהקלטות אך עדיין מדובר בפרוייקטים כבדים שאני עושה לפרנסה.. אני משתמש בתוכנות ACID PRO 6 + CUBASE 4.. נעזרתי ברשת ובמדורים השונים של HWZONE כמובן ושם האירו את עיניי שצריך לבדוק התאמות או העדפות חומרה לתוכנות אלה.. האם מישהו יכול לעזור פה?? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שבוע שעבר הוצעה למכרז בעיתון כלכלה של ידיעות אחרונות מערכת 5.1 של sweex http://www.sweex.co.il/data/categdoc1450/categdoc1450.asp?mCatID=1450 המחיר הכי זול שהציעו זה 490 מישהו מכיר את במערכת הזאת ? זה שווה את הכסף?
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-