עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Bose,

קניתי לאחי ליומהולדת Ergotech Funkey Boy mp3 Digital player 128 mb + FM Radio ב-350 שח. כמובן שלא פתחתי אותו אז גם לא שמעתי אותו (וזה לא יפתח עד שהוא יחזור מהצבא). אז בסך הכל כל מה שאני רוצה עליו זה כמה מילים.

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  2. Started by fp581,

http://www.sweetwater.com/store/detail/iCan הם טובות?? יש אותם למחירה בארץ?

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  3. יש לי מערכת של רמקולים: Inspire T6160, 5.1 של Craetive. ולוח M Inspire T6160, 5.1 של Gigabyte. עכשיו אני רוצה לחבר גם מיקרופון מאחורה ויש שלושה חיבורים ללוח של אודיו: ושלושה חיבורים של המערכת אחד של אחוריים, אחד של קידמיים ואחד של הסנטר. איך אני יכול לחברת את כולם ולשמוע בסראונד בלי לבטל את המיקרופון .? תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  4. אני מדבר על דיסקים רגילים של מערכת סטיראו(לא קבצי מוסיקה). חיברתי למחשב את המערכת שלי אבל שומעים גרוע יחסית. האם זה נובע מכך שיש לי כרטיס קול VIBRA 128...? אם אקנה AUDGY1 יהיה שיפור משמעותי?

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  5. Started by Killer Storm,

לחברה שלי יש מערכת קולנוע ביתי 5.1 של ITT מחוברת לה למחשב לAudigy2 קיצר, שומעים מצויין אבל מה הבס חלש נורא וניסיתי להגביר אותו בסאב, המקסימום שלו עדיין חלש, ניסיתי להגביר בתוכנות עדיין זה רק עושה לו רעשים כאילו שהוא נחנק וזה מוזר כי הסאב ממש ענקי ויש לו תדרים טובים לפי מה שכתוב עליו, אבל עדיין הבס חלש מאוד רציתי לדעת אולי זה בגלל התדרים אולי הוא לא מקבל את התדרים טוב, יש דרך שאני יכול לסדר את זה נגיד לפתוח אותו ולכוון משהו בפנים או אני לא יודע מה... כי זה ממש מרגיז שהבס כזה חלש והכל מחובר מצויין וחיברתי אותו גם לדי וי די כדי לבדוק, זה ככה בהכל... זה מרגיז נורא, עם יש דרך לסדר את זה אני ישמח לשמוע.

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  6. למישהו יש מושג איך מורידם את כל מה ששייך לכרטיס הנ"ל בהגדרות של WINDOWS 98SE? אפילו בHELP באתר שלהם הם ממש הסתבכו עם זה... ולא פלא למה איך שאני שם את הכרטיס, המחשב נתקע. אולי גם בגלל שמרוב נסיונות, יש לי כמעט כל דרייבר או תוכנה אפשרית של סאונד בלסטר.. העניין הוא שהוא לא עבד עם אף דרייבר/תכנה בשום מקרה.. וגם להעיף אותו אי אפשר..

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  7. Started by doker,

אני מנסה כבר כמה ימים ולא מצליח יש אפשרות להגדיר גם שהחיבור האופטי וגם החיבור האנלוגי יעבדו יחד? מה שמושמע יהיה גם באופטי וגם באנלוגי. אני צריך את זה כי יש לי גם אוזניות שמחוברות למחשב לכרטיס קול ויש לי רמקולים מחוברים לאופטי. יש אפשרות להגדיר את זה? תודה

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  8. מדובר בכרטיס טלוויזיה WIN2000XP . הטכנאי של הוט חיביר לי את הכרטיס טלוויזה ממיר ואני קולט את הערוצים והכל טוב ויפה רק שהצפיה עצמה ממש לא נקיה ולא איכותית הטכנאי טוען שאני צריך סוג של מפצל מה ניתן לעשות בדבר תודה רבה לעוזרים דביר לוי.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  9. הבנתי שלוגיטק עשו איזה שינוי בנציגות שלהם בארץ ומאז אני לא מוצא את הרמקולים האלו. אני מעוניין לחבר אותם לטלווזיה בגלל האיכות שלהם והביקורות המעולות אבל אני לא מצליח למצוא חנות...

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  10. Started by tripto,

שאלה1: האם DVD עם חיבור USB שמיועד לקריאת קבצים מדיסק און קי קורא גם קבצים מהארד דיסק חיצוני? שאלה 2: אני מחפש טלויזיה LCD 32" טובה במחיר טוב... עד 3 אלף יש למישהו הצעה?? אפילו הצעה לחנויות זולות אני ילך לחפש... תודה..

11. Started by iakovl,

http://www.nomadworld.com/products/muvo/specs.asp האם הוא שווה משהו ? מישהו מכיר ויש לו הערות?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  12. גלשתי להנאתי באתר של ארקדיה והבחנתי במוצר החמוד הזה. ניסיתי לחפש ביקורות ברשת, אבל לא מצאתי כלום. למישהו יש פרטים על הנגן הזה?

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  13. אני נמצא בניכר ומחפש מסך LCD .. אך קצת מבולבל משפע הדגמים השונים והמחירים .. אודה על עזרתכם. 1. המסך מיועד לסלון .. מרחק צפייה של כ- 3.5 מטר .. איזה גודל מסך דרוש? "40 ?"42? "46? 2. הסתובבתי בין החנויות לראות דגמים שונים וניסיתי לראות גם חוות דעת באינטרנט אך לא עזר לי הרבה ... מצורפת רשימה של מספר מסכים שראיתי, כולל מחירים ... אודה על חוות הדעת. אני מעוניין ב 2 מסכים, אחד לסלון והשני לחדר שינה Samsung - LA46F81B - 46" - 7600 Shekel Samsung - LA40M81B - 40" - 4500 Shekel Toshiba Regza 46X3500E - 46" - 7800 Shekel Samsung - LA46A550P1 - 46" - 7400 Shekel [samsung - LA40A550P1- 40" - 6600 Shekel LG - 42PG10R - 42" - 3000 Shekel LG - 42PG60UR - 42" - 5500 Shekel Sony Bravia…

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  14. ני רוצה לקנות כרטיס קול שישמש למוזיקה לסרטים ומשחקים שימוש ממוצע מכל מחשב באופן טבעי הרבה אמרו לי לקחת את הקרייטיב אודיג'י 2 ZS, או את ה Maya7 7.1 אבל אני רציתי לדעת אם יש כרטיסים טובים אבל במחירים קצת יותר זולים, אני לא חושב שבזמן הקרוב אני אקנה לי מערכת רמקולים של 7.1 ולדעתי גם לא בעוד כמה שנים. ראיתי בפנדס את הכרטיסי קול האלה: Terratec SIXpack 5.1+ sound sys http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_189&products_id=1534 ZALMAN ZExt51U External 5.1 USB Sound card http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_1265&products_id=7455 AUDIOTRAK Maya 5.1 : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_752&products_id=6648 …

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  15. Started by Green,

שלום אני בונה מחשב ממש חזק בסביבות ה10,000שח למשחקים\HTPC. עכשיו יש לי רסיבר בבית שמתחבר ל5 רמקולים גדולים של B&W ואני מתכוון לחבר את המחשב למערכת הזו. רציתי לדעת מה ההבדל בין כרטיס קול שבא על הלוח אם 5.1 עם יציאה אופטית שמתחבר ישר לרסיבר, לבין הכרטיס כל הזה של כריאטיב X-FI שעולה יותר מ1000שח ואין לו יציאה אופטית? המחשב יחליף את הדיוידי וישמש לצפיה בסרטים אבל גם למשחקים ממש כבדים (אם זה חשוב) תודה

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  16. Started by zachbachar,

שלום אני מחפש טלוויזה LCD 32" עד 4K. הטלווזיה תשמש בעיקר לצפיה בYES אך גם תחובר למחשב עם יציאת HDMI לשם צפיה בסרטים באיכות של FULLHD אני מחפש טלווזיה עם כמובן כניסות HDMI וFULLHD ואני זקוק להמלצותיכם.. תודה לעוזרים..!!

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  17. Started by orpa,

היי חבר'ה יש לי כמה קלטות משהו כמו 7 קלטות יש למישהו המלצה באיזה חנות כדאי לעשות את זה? בעיקרון ראיתי את האתר של http://www.videoramatgan.com אבל אני לא מכיר את העבודה שלהם, וזה ממש חשוב לי שיצא טוב ואני בתכלס מאיזור רמת גן ככה שזה יכול להיות נחמד לעשות שם. אז אם למישהו יש המלצות אשמח מאוד!

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  18. הראשון של LG: http://www.olsale.co.il/olsale/heb/i...on_id=22938749 השני של PHILIPS: http://www.getit.co.il/Prod/50373/436 להתייחס למפרט טכני בלבד.. הLG יקרה טיפה יותר.. אך אני מעדיף התייחסות טכנית בלבד.. תודה רבה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  19. Started by asaorgad,

מה אתם אומרים על האיכות ווידאו של הPMP120 של IRIVER? טובה?

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  20. Started by oren_vegas,

המחשב שלי מחובר למגבר ב- RCA ולא שומעים ממש חלק.. יש מן רעשים חלשים.. מה עושים?(מגבר YAMAHA RXV-1000? חלק אמרו לי שהחוט ארוך מדי..(8 מטר) חלק אמרו לי שזה בגלל העכבר האופטי להעביר אותו לPS2... וחלק אמרו לי שאם אבטל את הארקה של המחשב לא יהיו לי רעשים בכלל...! מה אתם עשיתם בנושא מציק זה?(יש לי מערכת קולנוע בייתית ברמה גבוהה כך שאני מעוניין להינות כמו שצריך ללא שום רעשים)... ושאלתי השנייה באותו נושא היא: אני רוצה לחבר את המחשב גם לטלויזיה,יש לי במחשב יציאה שדומה מאוד ל-S-VIDEO ולחבר אותה למגבר מיכוון שהמגבר מחובר לטלויזיה.. הבעייה היא שהמחשב יושב בצד השני של החדר ואני צריך כבל של 8 מטר! ואין כזה דבר למיטב ידיעתי יש של 3 מטר (בהום סנטר) ואין קונקטור לחבר חוט לחוט יש לכם רעיו…

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  21. Started by levelone,

שלום לכולם. יש לי מגבר של YAMAHA ו-CD של MARANTZ שהשלטים של שתיהם פועלים באינפרא אדום ואני צריך שלט אחד להפעיל את שתי המכשירים (אין לי את השלטים המקוריים) חיפשתי קצת באינטרנט ויש כ"כ הרבה שלטים עם כ"כ הרבה אפשרויות. אני צריך שלט פשוט ובסיסי שיפעיל את שתי המכשירים האלה ואם יש אפשרות להפעלת מכשירים נוספים זה יהיה מעולה. הבעיה היא, שאני לא יודע איזה שלט יתאים ואני גם צריך שלט שיוכל לתפעל את כל הפונקציות שקיימות במכשירים. מחכה להמלצות. תודה רבה לכולם, שיהיה חג שמח!

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  22. Started by Idanbs,

כדאי? יש לי את שתי החבילות אחת של הפרו גיימר ואחת הרגילה.. נראה לי אני אלך על הרגילה עם יותר דברים שמגיעים.. בכל אופן אני קונה אותם פה בישראל ב350 יש מצב שאני מוריד את המוכר לפחות.. מה אתם אומרים כדאי?

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  23. Started by motogt,

אני מחפש אוזניות (לא כפתור ודומיהם) כי אם רואים סרט עם אוזניות כפתור, או שמקבלים גידול באוזן או שיוצאים חרשים. אני מחפש אוזניות שיהווי תחליף טוב לרמקולים בלילה, וגם שלא יהיו מגושמות. מה שנקרא "אוזניות פתוחות" או "אוזניות חצי פתוחות" . אוזניות סגורות אפשר גם, אבל לדעתי הן מגושמות מדי ולא ניידות. משהו כזה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=4769&perur=2&t=12&c=308 אשמח להמלצות. נ.ב מחיר- עד 150 שקלים חדשים ומנצנצים.

24. Started by elixvx,

שלום אני צריך מערכת סטאריאו או רמקולים לא כזה משנה לי כל עוד שומעים טוב אבל המערכת צריכה להיות עם כניסת USB שאפשר פשוט להכניס לה DOK (דיסק און קי) ולשמוע שירים ישירות ממנו ללא צורך בדיסקים הכי חושב ללא צורך במחשב! יש דבר כזה? ואם אין איזה פתרון אחר את יכולים להביא לי?.. תקציב עד כ400 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  25. Started by bykeking,

קניתי לבן-דוד שלי סרט dvd ובטעות קניתי אחד בלי תירגום... אז הורדתי לו מהאימיול גירסא עם תירגום מובנה בפורמט .mpg אבל משום מה אני לא מסוגל לנגן אותו באף תוכנה מישהו יכול בבקשה לעזור? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים