אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה ליקנות אותו והבנתי שהוא נדיר כי לאחי יש אותו והוא אמר לי שאין הרבה כאלה ורציתי לדעת איפה יש אותו ואם אני מוצא יד שניה כמה זה יעלה לי בערך וכי אין לי כוח לחקות כמה שנים בישביל שהוא יתן לי אותו ואם אתם יכולים להמליץ לי על רסיבר אחר של Harman Kardon כיף
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
ב"ממיר" "קופסה" "מכשיר עם כפתורים עליו" של ה x-fi elit pro אי אפשר פשוט לשלוט דרך הכפתורים עצמם!!! אני חייב את השלט כדי להנמיך לשלוט באפקטים והכול! אני יכול לעשות רק mute דרך הדבר הזה-פעם זה עבד לי-יום אחד פשוט הפסיק לעבוד-למה?
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, אתמול קיבלתי נגן DVDDIVX שאמור לקרוא כתוביות בעברית כקובץ נפרד והוא גם עושה את זה , הבעייה שהוא מציג את הכתוביות בגופן מאוד מאוד קטן ואי אפשר כמעט לקרוא... יש למישהו רעיון?? זה הDVD http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2935692
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות אוזניות קשת שיחסו לי את כל האוזניים ויאטמו אותן [שישמעו כמה שפחות רעש מבחוץ]. האוזניות מיועדות בעיקר לשמיעת מוזיקה כמו טראנסים. אם לדוגמא יש לכם מספר הצעות אז אני יעדיף ללכת לכיוון שיש להן באס יותר טוב גם למוזיקה וגם למשחקים [ולא אני לא רוצה אוזניות גיימרים כי הן בדר"כ גרועות למוזיקה]. אני מוכן להשקיע עד 450 ש"ח [אם צריך לחרוג בעוד קצת וזה באמת יביא לשיפור באיכות אז תציעו ] תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
בקיצור קניתי אחד כזה של 1GB ב400 שח(USB2, מקליט, רדיו, ספר טלפונים וכו). רציתי לדעת איך אני יכול ליצור תיקיות במחשב, לשים בתוכן מוזיקה ושהוא יקרא אותם, מכיוון שעשיתי את זה והוא לא קורא בכלל את התיקיות. הבנתי שצריך לתת לו גישה כלשהי. איך אני עושה את זה? טוב, גיליתי שהוא לא יכול לרדת ליותר מרמה אחת. יש עדכון פירמוור לזה?(יש אפשרות לעדכונים שם דרך המחשב).
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
במסגרת בדיקות לפני קניית 32" חדשה לחדר השינה נתקלתי במסך הנ"ל שלפחות מבחינת תכונות על הנייר מספק את כל מה שחיפשתי ובנדיבות, בעיקר הסקארט ושאר החיבורים והאחריות לשלוש שנים http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleD ... Id=7741861 לדוגמה. הבעיה העיקרית שכנראה בהיותו חדש מאוד כאן, מספר חודשים, לא הצלחתי למצוא שום ביקורת עליו או דעות משתמשים או יותר מוזר כל הודעה של מאג שמתייחסת אליו. אפילו בזאפ הוא לא מופיע. גם מקום לראות אותו בתצוגה עדיין לא מצאתי. עקב זאת אני קצת חושש לבצע רכישה למרות שגם המחיר שקיבלתי הוא אטרקטיבי ביותר ביחס למסכים עם נתונים דומים. האם למשל הסקארט הוא RGB מלא? זה לא מופיע כלל במפרט. דיברתי עם טכנאי בחברת אמטל מספקת האחריות ולא הצלחתי לשמוע ממנו…
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אותם במבצע של 1+1... לסרטים והרבה מוזיקה. http://officedepot.co.il/catalog/vkgSearch.do;jsessionid=00005Ypv1l19W4dP3VoShriRaYr:12bbi68k5?Ne=31244&Ntt=%d7%a8%d7%9e%d7%a7%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%9d&Ntk=all&Ntx=mode+matchpartialmax&N=2+31247 תודה מראש ערן.
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
איזה חומרה צריך כדי להפוך מחשב לHTPC? IR Blaster,שלט MCE, כרטיס TV איכותי? מה המחלות ילדות של win MCE2005?
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
העברתי תמונות מהמצלמה הדיגיטלית למכשיר והתמונות ברזולוציה של 2560X1920 ....רואים אותם מטושטש ועל חצי מסך חשבתי שאולי הצג לא תומך ברזולוציות גבוהות כאלה....אז אם יש תוכנה שאפשר להוריד איתה רזולוציה אולי יראו טוב?! אז אם מישהו מכיר שיעזור לי...
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום,האם למשהו יש מושג איפה אפשר להשיג בזול מינידיסק מחול לארץ? בבקשה!!! תתנו לי לינקים לחנויות כאלו.
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI 2400 עם יציאת HDMI וטלויזיית LG עם שתי כניסות HDMI (על אחת מהן רשום גם DVI אם זה משנה) ברגע שאני מחבר את המחשב ישירות לטלויזיה הכל טוב ויפה אבל ברגע שאני מחבר גם את המסך (דרך VGA) הוא משדר אך ורק דרכו... לא משנה מה אני עושה: דרך הוינדוס, דרך התוכנה של הכרטיס מסך, מנסה לעשות הרחבה של השולחן עבודה, כלום לא עובד אני לא מצליח להפעיל את הטלויזיה מסך המחשב יחדיו...:< אם למישהו יש איזהשהו רעיון אני אשמח לתשובה
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום היום קיבלתי אותם וחיברתי הכל אבל הרמקולים עושים רעשים מוזרים גם כשהסאב כבוי מישהו נתקל בתופעה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום חבר שלי מתכנן לקנות מערכת בקרוב בגלל שכבר יש לו DVD המלצתי לו לקנות שני רמקולים מדפיים ורסיבר סטראיו התקציב שלו הוא בערך 1000-1200, אפשר חריגה של 100-150 אם יש שיפור רציני התקציב הזה בכלל מאפשר לקנות את החלקים הנ"ל? אם כן אני אשמח להמלצות (אם לא אני אשמח להמלצה על מערכת מיני טובה) תודה, גיל.
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום!! המכשיר DVD הישן שלי שבק חיים סופית וכיוון שאני לא יכולה בלי DVD יש לי התייעצות בהולה! אני לא יודעת מי או איזה חברה מובילה עכשיו (הDVD הקודם שלי היה ימהה והוא קירטע קצת) ובגלל זה באתי להתייעץ איתכם... אני צריכה מכשיר שלא יתקלקל לי מהר ושל חברה טובה, שיודע לקרוא את הפורמטים שמשתמשים בהם בד"כ ובתקציב של בערך 1300 שקל תודה רבה ותענו לי מהר כי אני רוצה לקנות עוד היום ! ; )
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
א.יש איזה שהוא אתר אמין להזמנת כרטיסי קול מח"ול? ב.מה בדיוק המיסוי שיהיה על כרטיס כזה? ג.במידה ומביאים לי כרטיס מקולקל מה קורה?
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות אוזניות איכותיות למערכת. אין לי מושג מאיפה להתחיל, איך לבחור וכמה כסף צריך להכין. יש לי כרגע 400 ש"ח זה מספיק? האם יש בפחות או האם צריך בכלל להכין יותר מ- 400 ש"ח עבור אוזניות איכותיות. אני אשמח לתגובות. תודה לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 16.07.2008 בשעה 19:03:14 איך הדגם הזה?Sennheiser HD205 http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=21629 יש גם את הדגם הזה: Koss Portapro http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=5540
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום הזה.. שמי אדיר. מצאתי כל מיני שירשורים בגוגל עקב חיפושים אחר סטרימר וחיבור כל המכשירים בחדרי. אשמח אם מישהו כאן יוכל לתת לי מענה לגבי שאלות לא פתורות שיש לי. 1. אני מחפש סטרימר, עדיף עם הארדיסק פנימי [לפי מיטב ידיעתי והצצה קטנה בנט הבנתי שגם חיבורי USB קיימים לרוב וקוראים הארדיסקים חיצוניים.] התלבטתי בין 2 דגמים שאחד מהם ראיתי אצל חבר והשני פשוט ראיתי בהשוואה ברשת לסטרימר הראשון. הדגמים הם : NetGear N-300 Dvico TviX M-6600N לפי סיקורים שראיתי כתוב שה-NetGear קורא קבצי MKV אך ללא סאונד (?!) הטלוויזיה שלי כרגע דרך כניסת הUSB כאשר מחברים Disk On Key לדוגמא, לא תומכת בסאונד של סרט 1080p x264.. זו הבעיה שאני רוצה לפתור ע"י הסטרימר גם.. מה אתם…
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אנשים זה דחוף כשאני מקליט מהמחשב [יש לי כניסה ש כבל של טלויזיה] יותר נכון מחשב מהטלויזיה אז לא שומעים קול והוא נות שתי קבצים קובץ אחד וידאו ועוד אחד שהוא בסיומת שלו cc מה זה הקובץ הזה? ד"א לא שומעים קול... נראה לי שצריך לחבר בינהם... כאלו זה קובץ אחד קול ואחד וידאו וצריך לחבר אותך... זה נכון? אילו הקובץ השני הוא הקובץ קול או משהו כזה
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הדרייברים העדכניים, הם גורמים להפרעות (רעש לבן) בסאונד. גיליתי שלפני שהתקנתי את הדרייברים (אפשר להשתמש בכרטיס גם בתור PlugNPlay) לא היה את הרעש הלבן הזה. לעומת זאת, כשהתקנתי את הדרייברים שקיבלתי עם הכרטיס, מופיע רעש לבן. ניסיתי להוריד את הדרייברים הכי עדכניים לכעורה מהאתר של קריאטיב, אבל כשניסיתי להתקין אותם, זה צעק לי שהוא לא מזה כרטיס כזה במערכת (למרות שב-Device Maneger אני רואה שהכרטיס מזוהה כLive! 5.1). למישהו יש רעיון מה הסיבה לרעש הלבן, ומה הפיתרון?
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מתישהו בעתיד הקרוב, או שזה לא הולך לקרות בכלל?... תודה.
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני מאוד רוצה לקנות נגן או מיני דיסק לשנה הבאה. עד עכשיו חשבתי שאני קונה מינידיסק בטוח (את ה HI-MD) אבל הוא עדיין לא הגיע לארץ ואני לא בטוח שהוא משתלם. התקציב שלי הוא 1200-1400 גג ואני מחפש משהו שיהיה בו את הדברים הבאים: 1.קטן מספיק כדי להיכנס לכיס 2.אסאונד איכותי מ-א-ו-ד ועדיף גם חזק 3.שיכיל לפחות 500 מגה או שיהיה בו אפשרות הרחבה זה פחות או יותרהדברים הבסיסיים שאני רוצה בנגן או מנידיסק שאני יקנה. לאחרונה אני נוטה יותר לכיוון אייריבר חשבתי על ה IMP550 למרות שהוא דיסקמן, קראתי עליו ביקורת בIGN והוא קיבל 9.8 מה אתם אומרים עליו? יש מצב שהוא נכנס לכיס? הוא בגודל דיסק בול אם אני לא טועה
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
5 רמקולים צמודים למסך LCD יכולים להרוס תמסך?
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כבל hdmi לצורך חיבור המחשב לטלוויזיה באורך 10 מטר. צריך המלצה לחנות שמוכרת כבלים איכותיים ובזול.. אין לי בעיה גם להזמין מאתר בחול.. אם אני לא טועה מישהו כאן המליץ פעם על חנות שאפילו שולחת לארץ בחינם... ושאלה קטנה, כבל באורך כזה מצריך מגבר? ברור לי שתהיה הנחתה של האות בכבל.. האם זה לא קריטי?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
הבנתי שהאוזניות האלו טובות מאוד לרוק ולמוזיקה אלקטרונית, והן נראות לי מאוד טובות ואני מתכוון לקנות את אחד הדגמים, אבל אני שומע גם הרבה מוזיקה קלאסית ורציתי לדעת אם האוזניות האלו טובות גם למוזיקה קלאסית או שיש אוזניות אחרות בטווח מחיר שלהם שידועות כטובות יותר?
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש טלוויזית LCD בגודל שנע סביב ה22'' במחיר זול עד כמה שניתן כעקרון, המחיר המקסימלי שאני מוכן להוציא עבור המוצר הוא 1500 ש"ח, אך אם אפשר להשיג בפחות אז מה טוב... תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-