אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
A friend of mine wants to buy a portable, flash-based mp3 player and he is thinking of getting the Creativ muvo Slim. I promissed I'd look around and check what're the reviews on it. so, what say you?
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
אהלן התקנתי שני כרטיסי קול, האחד על הלוח (OnBoard), והשני PCI. כשאני מנגן מוזיקה במקביל, אין בעיות. אבל כשאני מנגן סרט DIVX באחד, ושומע מוזיקה בשני, הסאונד נהיה חרא, ולא שומעים טוב. ניסיתי להגדיל את ה BUFFER בwinamp, או בנגן של הסרטים, וניסיתי גם לנגן עם תוכנות אחרות, ללא הועיל. יש רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
-
קראתי מגוון דיונים בפורום בנושא, הייתי ממש קרוב להזמין את ה M240 שהמליצו פה אבל אז הבחנתי שאין בו רדיו, הנגן הוא להורים שלי ואני מנסה להימנע מלקחת משהו זבלי ב 200 שקל. חשוב לי שהנגן יהיה ג'יגה, שיהיה בו רדיו ושהוא יהיה יחסית קטן וקל (סטנדרטי ביחס לשאר הנגנים שיש היום בשוק בטווח מחירים זה.) התלבטתי אם לוותר על ג'יגה ולקחת את ה Sansa e130 512MB Sandisk אבל בתמונות הוא נראה דיי גדול.. ממש כמו מכשיר סלולרי. תודה ..
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מחפש מערכת סטריאו מיני קומפקטית או זוג רמקולים לחדר, עד 500 שח -(אפשרות לחריגה עד 100 ש"ח) כעקרון פחות חשוב העיצוב(עדיפות לגודל קטן) והעיקר זה שישמעו צלילים נקיים וחדים. אשמח להמלצות תודה
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
התקציב שלי באיזור ה-3500. המטרות שלה יהיו בעיקר: 50% HD 50% Xbox360 תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
רציתי לקנות מפה H340 כי פה הכי זול (אלא אם כן מישהו יראה לי יותר זול מזה) אבל אני לא מכיר את החנות... מישהו קנה מהם? http://ksp.co.il/hmain.php
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
אני מדבר על דיסקים רגילים של מערכת סטיראו(לא קבצי מוסיקה). חיברתי למחשב את המערכת שלי אבל שומעים גרוע יחסית. האם זה נובע מכך שיש לי כרטיס קול VIBRA 128...? אם אקנה AUDGY1 יהיה שיפור משמעותי?
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, אני צריך אוזניות חדשות ויש לי כמה שאלות? רציתי לשאול עם הקטע של הIn ear באמת מעצבן והאם האפקט של הרעש של הכבל של האוזניות באמת בלתי נסבל? אני מתלבט בין Creative EP-630 ל Sennheiser CX300 מי מהם יותר טוב? בהתחשב גם במחיר ואיפה אני אוכל לקנות אותם באיזור במרכז (רמת גן ת"א) ונגיד ירדתי מהעניין של הin ear אילו אוזניות רגילות יש שהן איכותיות עמידותתתת הכי חשוב! וזולות? אני מעדיף שפחות מ300... תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 685 צפיות
-
-
חשבתי על iPod Nano 2GB יש נגן יותר טוב במחיר הזה? ושהגודל הזה יהיה מינימלי. תודה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני עכשיו עושה קובץ מצגת ליום הולדת של סבתא שלי ובעיקרון יש רק תמונות בסירטון וכשאני שם 7 תמונות לא יודע למה אבל הוא יוצא לי מהתוכנה כל עוד יש 6 תמונות במצגת הכל בסדר אבל כשאני מוסיף עוד אחת הוא יוצא מהתוכנה מישהו יודע למה ואיך אני יכול לתקן את זה? מצטער אם זה לא שייך לפה לא ידעתי איפה לשאול.
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות אזניות טובות עם מיקרופון. השימוש העיקרי הוא בStarcraft 2 כדי לדבר עם חבר בסקייפ תוך כדי משחק. אני אשתמש בהם גם לshooters אני מניח ובשביל משחק עם הלפטופ שלי אבל בדרך כלל אני עובד על PC ומשתמש ברמקולים 5.1 התקציב הוא יחסית גמיש, אני מוכן להשקיע עד 500 אבל אשמח לחסוך. אני שואל בעיקר כי יש מבצע בKSP על ציוד של Thermaltake ואני שוקל ללכת על הShockOne ואני לא בטוח כמה הן טובות, לעומת רייזר למשל. וכמה באמת כדאי לי לקחת אזניות USB בניגוד לאזניות רגילות. אשמח לתשובה מהירה כי המבצע שלהם נגמר היום תודה
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
צריך המלצה לרמקולים עד 350 ש"ח שישמשו רק למוזיקה רציתי לשאול אתכם מה אתם חושבים על רמקולים מחברת genius ועל הרמקולים האלה וSWHF5.1וGenius http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=26708 ואלה SW-5.1ValueוGenius http://www1.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&DB58893=129102&DB26647=26967&DB26646=68451 תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי יש לי כרגע אזניות של JABEN, אבל הסיליקון שלהם לפעמים נופל ונתקע לי באוזן. הייתי שמח להמלצה לאזניות כפתור ב 100-150 שח תודה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לרכוש כרטיס טלויזיה איכותי כדי שאוכל לחבר אותו לממיר של הוט למסך מחשב Samsung T240,מערכת הפעלה vista ללא מדיה סנטר. איזה כרטיס הכי מומלץ היום שיעשה לי את העבודה באיכות גבוהה כולל הקלטה? איזה ממיר איכותי אני צריך לדרוש מהוט ? תודה ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
לחברה שלי יש מערכת קולנוע ביתי 5.1 של ITT מחוברת לה למחשב לAudigy2 קיצר, שומעים מצויין אבל מה הבס חלש נורא וניסיתי להגביר אותו בסאב, המקסימום שלו עדיין חלש, ניסיתי להגביר בתוכנות עדיין זה רק עושה לו רעשים כאילו שהוא נחנק וזה מוזר כי הסאב ממש ענקי ויש לו תדרים טובים לפי מה שכתוב עליו, אבל עדיין הבס חלש מאוד רציתי לדעת אולי זה בגלל התדרים אולי הוא לא מקבל את התדרים טוב, יש דרך שאני יכול לסדר את זה נגיד לפתוח אותו ולכוון משהו בפנים או אני לא יודע מה... כי זה ממש מרגיז שהבס כזה חלש והכל מחובר מצויין וחיברתי אותו גם לדי וי די כדי לבדוק, זה ככה בהכל... זה מרגיז נורא, עם יש דרך לסדר את זה אני ישמח לשמוע.
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך מורידם את כל מה ששייך לכרטיס הנ"ל בהגדרות של WINDOWS 98SE? אפילו בHELP באתר שלהם הם ממש הסתבכו עם זה... ולא פלא למה איך שאני שם את הכרטיס, המחשב נתקע. אולי גם בגלל שמרוב נסיונות, יש לי כמעט כל דרייבר או תוכנה אפשרית של סאונד בלסטר.. העניין הוא שהוא לא עבד עם אף דרייבר/תכנה בשום מקרה.. וגם להעיף אותו אי אפשר..
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
אהלן חברה החלטתי להגדיל את התקציב עבור מערכת המיועדת, הסתכלתי ב FAQ וההתלבטות שלי בין האלטק לסינג FX 4021 לבין הZ-2300 של לוגיטק, העוצמה של הלוגיטק פשוט מטורפת מדי בשבילי, והשאלה שלי היא לגבי איכות שמיעה, איזו מערכת איכותית יותר, שתספק לי איכות טובה יותר במוזיקה. כרגע נוטה לכיוון האלטק, מה גם שיש לו שלט.. ברשותי כרגע כרטיס OB, בתקופה הקרובה המערכת החדשה תהיה עליו, האם מעבר לכרטיס קול בתקציב של 400 ~ יתן שיפור בביצועים ? כדאי להוציא כסף על כרטיס קול חדש (400) או להשאר על OB? אשמח לשמוע גם המלצות לכרטיסים, איך ה Audigy 2 ZS ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי CRATIVE AUDIGY 2 ולא קיימת אצלי יציאה אופטית. רציתי לדעת האם היציאה DIGITAL OUTPUT שיש לי איכותית כמו האופטית או שפחות.. היציאה היא בגודל של כניסת מיקרופון/ אוזניות .איך לדעתכם כדאי לצאת ממנה לרסיבר ? לקנות מתאם PL - RCA ..? האם המתאם הזה לא יפגע באיכות הסאונד ? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום לכם, לפני הרבה זמן רכשתי את ה- ATP3 ועד עכשיו הייתי מרוצה מהרמקולים עד הגג. הבעיה החלה לא מזמן, רעש רקע המגיע מן הסאב. הרעש אינו חזק אבל לא צריך להיות אודיופיל בשביל להבחין בו. אמנם הרעש אינו מתגבר כשמגבירים את הווליום אבל מספיק רק להדליק את הרמקולים בשביל לשמוע אותו. ניתקתי את כבל האודיו משני צידיו (מהיציאה בכרטיס קול ומהכניסה בסאב) והרעש ממשיך, לכן נראה לי שהבעיה היא חשמלית. לגבי אחריות, את המערכת קניתי ב KSP לפני שנתיים, ובלאו הכי לא נראה לי שהם נותנים אחריות על רמקולים. בכל אופן מה עושים עכשיו?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
ני רוצה לקנות כרטיס קול שישמש למוזיקה לסרטים ומשחקים שימוש ממוצע מכל מחשב באופן טבעי הרבה אמרו לי לקחת את הקרייטיב אודיג'י 2 ZS, או את ה Maya7 7.1 אבל אני רציתי לדעת אם יש כרטיסים טובים אבל במחירים קצת יותר זולים, אני לא חושב שבזמן הקרוב אני אקנה לי מערכת רמקולים של 7.1 ולדעתי גם לא בעוד כמה שנים. ראיתי בפנדס את הכרטיסי קול האלה: Terratec SIXpack 5.1+ sound sys http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_189&products_id=1534 ZALMAN ZExt51U External 5.1 USB Sound card http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_1265&products_id=7455 AUDIOTRAK Maya 5.1 : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_752&products_id=6648 …
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת אוזניות לנגן mp3, מיועדות לשמיעת מוסיקה ורדיו באימוני ריצה ובאוטובוסים. עם כבל סימטרי. האם sennheiser cx 400 ii יתאימו ? אם כן, אשמח לשמוע היכן ניתן לרכוש אותן עם אחריות היבואן הרשמי (לא מזויפות).
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
מישהו יודע (אבל ממש יודע) עם מה הוא מגיע... כל אחד ששאלתי בחנויות אמר לי משהו אחר... ספציפית, השאלה מופנית כלפי החלקים שמוגדרים כאופציונליים באתר של iaudio, כלומר האם הוא מגיע עם עריסה/כיסוי/שלט?!
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות נגן MP3 מבוסס פלאש (מחיר, עמידות, גודל)... הדרישות הן בסיסיות למדי; *איכות-שמע גבוהה - מה שהמכשיר עצמו מפיק, לא משנה אילו אוזניות מצורפות אליו בקנייה. *זמן עבודה ארוך - שיוכל לתפקד כמה שיותר זמן מבלי שאצטרך לטעון אותו מחדש *גודל/עיצוב - עדיפות לנגנים קטנים ומעוצבים, עדיף מאיכות בנייה גבוהה. התקציב גמיש בעיקרון, מרפרוף במחירים באתרים שונים נראה שאני אוכל לעמוד במחיר של רובם המוחלט של הנגנים בשוק, בהנחה שהם שווים את זה. תמיכה בעברית אינה פקטור, נגן רדיו אינו פקטור, רשמקול אינו פקטור, אני מחפש משהו קטן יפה ועמיד שידע לנגן מוסיקה באיכות גבוהה לאורך זמן. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-