אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
האם ניתן להחליף את הבטריה של ה120 במקרה של נזק או אובדן יכולת?
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הדרייברים העדכניים, הם גורמים להפרעות (רעש לבן) בסאונד. גיליתי שלפני שהתקנתי את הדרייברים (אפשר להשתמש בכרטיס גם בתור PlugNPlay) לא היה את הרעש הלבן הזה. לעומת זאת, כשהתקנתי את הדרייברים שקיבלתי עם הכרטיס, מופיע רעש לבן. ניסיתי להוריד את הדרייברים הכי עדכניים לכעורה מהאתר של קריאטיב, אבל כשניסיתי להתקין אותם, זה צעק לי שהוא לא מזה כרטיס כזה במערכת (למרות שב-Device Maneger אני רואה שהכרטיס מזוהה כLive! 5.1). למישהו יש רעיון מה הסיבה לרעש הלבן, ומה הפיתרון?
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אהלן. קניתי אתמול מסך LCD עם שני רמקולים מובנים. עכשיו יש לי לוח NF7-S שמחובר דרך היציאה האופטית לרסיבר. מה שאני רוצה לעשות זה שמוזיקה וסרטים ייצאו דרך היציאה האופטית לרסיבר, ואילו ביפים שונים ומשונים, כגון צלילים של ווינדווס, אי סי קיו וכו' ייצאו דרך הרמקולים של המסך(דרך היציאה האנלוגית של הלוח) אפשרי? אם כן, איך? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני לא יודע למה , אבל שאני רואה סרט במחשב שמקודד בפורמט AC3 , בזוג רמקולים סטריאו , הסאונד מאוד חלש ויש רעשי רקע. האים יש משהוא שאני יכול לעשות כדי לבטל את הרעשים?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
אתמול קניתי את הנגן TX FM 1GB creative האוזניות שלו נחמדות אבל אני רוצה משהו יותר טוב החלטתי לקנות את הMX 450 (ה50 זה דגמים עם יותר בס?) העניין שהמקום היחיד שמצאתי לקנות אותם זה בעפולה מישהו אולי מכיר חנות שמוכרת אותם באזור רחובות על רחובות עצמה עברתי אין בשום מקום ורוב החנויות בכלל לא שמעו על החברה בכלל
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
רציתי לקנות מפה H340 כי פה הכי זול (אלא אם כן מישהו יראה לי יותר זול מזה) אבל אני לא מכיר את החנות... מישהו קנה מהם? http://ksp.co.il/hmain.php
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
אהלן יש לי רסיבר שמחוברים לרמקולים במחשב אבל אחי גנב לי את המתאם חשמל מאמריקאי לאירופאי אז חיברתי למחשב עצמו מאריך אוזניות ואזניות (סנהייזר PX10) קיצר אני בא מפעיל פלייליסט והווליום היה כל כך חזק שראש שלי כמעט התפוצץ זה היה ממש משהו עצבני... עכשיו אני על 10% בווינאמפ ו10% בלוח בקרה של הווליום במחשב וזה ווליום ממוצע... איך לעזה אני עושה שהווליום בשמחב יהיה נורמלי?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
יש לי IHP 120 ... שמעתי שאפשר לעשות שיראו עיברית ב דגמים החדשים יות של IRIVER ורצעתי לדעת אם זה אפשרי גם בשלי??? ואיך...
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותר אוזניות שאוטמות מרעש חיצוני ב150 בערך כמו הKOSS THE PLUG ...
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני יודע שיש לנגן זיכרון באפר דיי גדול, אבל עדיין, מומלץ לרוץ איתו ריצות ארוכות?? ואם לא מומלץ אז אול לשים אותו בתיק יעזור??
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אני חושב שקריאייטיב כי המחירים יותר סבירים והם בכלל חברה טובה ואמינה ומוכרת... אני בטוח שגם לוגיטק ועוד רבות ואם אתם ממליצים עליהם אז סבבה אבל אני מחפש את הידע שלכם בנוגע למערכות 5200 וT5400 של קריאייטיב.. איזה יותר טובה ולמה-בבקשה לפרט כמה שיותר למה. תודה
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
מחפש DRIVER לכרטיס קול הכי פשוט [זה לא בשבילי לכן אני לא יודע איזה דגם] וזה למערכת XP ומשום מה המערכת לא זייהתה הפעם את הכרטיס קול אפשר של החברות המוקרות שמוכרות מחשב עם כרטיס קול.....? Sound Blaster
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם חש לי כרטיס כול של creative של sound blaster live value עכשיו יש לי 4 רמקולים בחדר של מערכת שמחוברים למערכת שלי אל הכרטיס כול איך אני עושה שיהיה לי סרואנד
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
טוב אז קודם כל שלום שכולם ואני שמח להצטרף לפורום 8) יש לי creative live 5.1 ומקלדת שליטה. בכראייטיבים הישנים יש בעיית latency שמפריעה לנגן כי הצליל מגיע לרמקולים\מגבר בערך אחרי שנייה. חשבתי לקנות את האודיג'י שתומך בasio ולא כל כך יקר אבל שמעתי גם על כרטיסים אחרים כמו maya ו revolution שיותר מותאמים למוזיקאים ויותר מקצועיים. מה כדאי לי לקנות שלא יהיה מאוד מקצועני ויקר אבל בכל זאת ישרת את המטרה?
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
החלטתי לקנות נגן MP3 אך גם שישמש אותי להקלטה באיכות טובה . התקציב בערך 1000 ש''ח. אני מעוניין בנגן שאפשר לשמוע בו גם בריצה, שהייה איכותי ועמיד. תודה
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום אנשים. אני מחפש רסיבר חביב בסדר גודל של עד 3000 שקלים שיעבוד בצורה אופטימלית עם AUDIGY2ZS. הרסיבר צריך לתמוך ב THX ובכל האופציות של ה AUDIGY . מבחינת היציאות 5.1 ומעלה. כמו כן אשמח לדעת מהיכן אפשר להזמין אותו בארץ. בתודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לעשות שוינאמפ יוציא סאונד ל כל הרמקולים שיש לי, בינתיים הוא מוציא רק מ 2 הקידמיים. לדוגמא ב MP זה מנגן מכל ה 4 רמקולים. מה צריך לעשות כדי שזה ישמיע מ כל הרמקולים? תודה.
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
האם האיפוד שבתמונה , זה איפוד דור רביעי? כי לפי מה שהבנתי בדור רביעי האיפוד נטען דרך המחשב, ולא צריך ספק?- האם זה כך? IPOD20-התמונה: בתודה, מנור
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מה אני אמור לעשות במקרה כזה ... ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר ! תודה על העזרה תומר בכר
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול משולב שתומך עד 6 ערוצים (AC-97) ואני רוצה לקנות מערכת רמקולים במחיר טוב.. ( משהו כמו 350 ש"ח) הסתכלתי וראיתי מערכת של Creative ועוד כל מיני.. עכשיו אני זקוק לעזרתכם..תציעו לי משהו טוב וזול תודה!
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות DVD של TOSIHBA מדגם SD34 הבעיה היא שהוא לא קורא DIVX (הוא כן קורא DIVIX) מה הההבדל בינהם? האם זה קריטי- לוותר על הדגם הזה? מישהו מכיר את הדגם הזה? (זה דגם משולב עם וידאו)
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה והכל הכרטיס קול עובד לי והכל אבל המיקרופון שלי לא עובד. הכרטיס קול שלי הוא של sigmatel יש אנשים שאומרים שעדיין לא יצא הגירסה הסופית לויסטה מישהו יודע משהו על זה?1
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי הם רמקולים באיכות גבוהה למחירם... השאלה שלי (מקווה שזה לא עובר על חוקי הפורום), כמה מערכת כזאת צריכה לעלות? אם אפשר את המחיר הכי זול שראיתם... יש לי הצעה של 480... כדאי? תודה לנעול אם זה עובר על חוקי הפורום
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מעוניין לחבר אותן לאייפוד http://www.c-comp.co.il/show_details.asp?prod_id=1854 מישהו מכיר? שמע אותן בפעולה? תודה
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי מסך אסוס PW201 שתומך גם בקומפוננט וגם בקומפוזיט ב2008 אני מתכנן לקנות WII ואני רוצה לקנות לו כבל קומפוננט השאלה היא לקומפוננט יש 5 חיבורים ואני רוצה תאודיו לחבר למערכת סטריאו סטנדרטית זה אפשרי או שצריך מתאמים? 3 זה לווידיאו ו2 זה לאודיו? דרך אגב זה המוצר שאני רוצה לקנות - http://www.moniline.co.il/Product.aspx?productid=969
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-