עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי SB LIVE ואני מחפש רמקולים שאני אוכל לשמוע מוזיקה בעוצמה גבוהה ושהצליל לא ייתעוות.... (אם יש כזה דבר אז אני צריך רמקולים מותאמים למטאל). תודה.... עד מחיר.....אממ....800 +\-

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  2. Started by omriho,

חבר'ה אתם חייבים לעזור לי כאן כי אני כבר משתגע מלנסות.. איך אני מסדר שהנגן ינגן את השירים לפי הסדר שלהם, כלומר לפי השם של הקובץ? כל מה שניסיתי עד עכשיו לא הולך וזה פשוט מעצבן!

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  3. אז ככה אני רוצה לראות טלווזיה ולשחק בסוני 2 במחשב, ואני רוצה לדעת אם הכרטיס טלוויזיה הזה יעבוד ?? וגם אני לא בטוח - איך אני בדיוק מחבר את הממיר הקטן של הוט לכרטיס הזה??? כי אני צריך כניסה -אדום,לבן,צהוב- שיש בכרטיס אבל בכניסה הרביעית אני צריך לכבל לבן ארוך ובקצוות הוא כסוף ויש לו פין אחד גדול איפה שמחברים אותו באמצע (למי שיש הוט יודע על מה אני מדבר..) ואין כניסה שמתאימה לזה בכרטיס הזה או באף כרטיס טלוויזיה חיצוני אחר שראיתי... קישור לכרטיס - http://skypc.co.il/pl_product~C200Plus~12~0.htm תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  4. Started by simla101,

אני רוצה להזמין אוזניות (נאמר e2c של shure) ולא איכפת לי להזמין מחול... השאלה הגדולה איזה חנויות (ששולחות לארץ) יש לעניין?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  5. יש לי שובר החלפה בבאג על איזה נגן MP3 ג'נרי שעלה 299 ש"ח והחלטתי לנצל אותו... בא לי לפנק את עצמי קצת עם רמקולים חדשים. אני לא רוצה להוסיף מעל 300 ש"ח, ועל כן התקציב עומד על 600 נטו. צריך לקנות בבאג, כי שם יש לי זיכוי. מחשב דיי high end לגיימינג, אך לצערי מחירו הגבוה מנע ממני בזמנו להשקיע בכרטיס קול. על כן אני תקוע עם כרטיס Onboard בשם Realtek HD Audio, לא מציאה גדולה. כרגע יש לי את ה-ATP 3 הישנים של Altec Lansing. אני זוכר שבאיזו מסיבת רשת בעבר מאוד התרשמתי מה2.1 של לוג'יטק בסביבות המחיר שאני רוצה, אבל אני מתלבט בינהם לבין אלה של קריאייטיב לאותה רמת שוק. ה-I-Trigue 3200 אל מול ה-Z-3 Wood... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_155_1335&product…

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  6. Started by AVI.S.T,

בא לי להחליף רמקולים (כדי לשמע באיכות טובה יותר) השאלה היא עם אני יחלף ישמעו טוב או שצריך להחליף גם כרטיס קול? יל לי עכשיו כרטיס קול מובנה זה השם שלו (מהתוכנה EVEREST ): Realtek ALC655 @ SiS 7012 Audio Device

• 8 תגובות
    • 608 צפיות
  7. Started by bar212,

לפני כמה ימים מחקתי בטעות את כרטיס הקול מהמחשב שלי. מאיפה אני יכולה להוריד דרייבר לכרטיס הקול והתקני השמע במחשב יחזרו לפעול? דגם לוח אם-I865G מערת הפעלה- windows xp דגם כרטיס הקול- intel 82801eb ich5 צריכה עזרה דחוווווווווווווף !

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  8. אוקי אז ככה לפני משהו כמו 4 שנים קניתי MP3 מסוג Cretive Nomad עם קיבולת של 32 מגה ועוד 32 בכרטיס זיכרון (אגב עכשיו כבר יש לי ZEN MICRO חדש דנדש) קיצור היה לו עריסה כזאת שהייתה מתחברת למחשב דרך הפרלל ודרך תוכנה מיוחדת הייתי מעלה אליו ולכרטיס זיכרון שבו שירים. עכשיו כשאני מנסה להעלות שירים אני לא יכול כי המערכת הפעלה (XP) לא מזהה אותו (לא מצאתי שום דרייבר לנגן הזקן הזה) מה שעשיתי זה קניתי קורא כרטיסים חיברתי אותו דרך האוסב והורדתי אל הכרטיס זיכרון שירים בפורמט MP3 ישירות אבל כאשר אני מכניס את הכרטיס אל הנגן הוא מזהה את הכרטיס אבל אומר לי שהוא ריק. אם למישהו יש את הנגן ויכול להביא לי דרייבר מתאים או שמישהו יודע לעזור לי בקשר לכרטיס זיכרון אודה לכם מאוד! נ.ב - הכרטיס זיכרון …

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  9. היי, אני צריך אוזניות עם כבל ארוך יחסית.. המחשב שלי נמצא על הרצפה ואוזניות רגילות לא מגיעות עד אלי, והרסיבר רחוק מידי מהמיטה אם בא לי לראות סרטים בלילה. אורך הכבל צריך להיות בערך 2.5 עד 3 מטרים. נראה לי שעדיף שיהיו סגורות כמו האוזניות הבאות: לפני שנה הבאתי כאלה (Sony MDR-605) מתנה לאבא שלי, הן די נוחות והכבל ארוך.. הבעיה היא שאין לי מושג איפה אפשר להשיג כאלה עכשיו. תקציב עד 200 שקל, אבל עדיף כמה שפחות. תודה. עריכה: אם יש איזשהו כבל מאריך שאפשר לקנות, גם זה טוב... (אפשר לאלתר משהו לבד אבל אני רוצה את זה כמה שיותר אסטתי).

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  11. Started by Chymes,

זוכרים שסיפרתי לכם שהנגן שלי iaudio U2 הלך לעולמו? טוב, הלכתי לבאג והם החליפו את הנגן לחדש. חזרתי הביתה שמח ומאושר, הורדתי את העדכון האחרון של הנגן מאתר הבית של החברה, התקנתי אותו בדיוק לפי ההוראות ו... הנגן מת. כן, כן, הנגן מת. עשיתי חיפוש ב-Google וגיליתי שהרשת מפוצצת במקרים של אנשים שהתקינו את העדכון אחרון (1.68) ונגן שלהם התפגר. אז לא רק שהנגנים של COWON מחזיקים מעמד פחות זמן מנגן ג'נרי ב-150 ש"ח בשוק, הם גם לא יודעים לפתח עדכונים. העדכון יצא לפני שלושה חודשים ועדיין לא הוסר מאתר החברה, למרות שהוא גורם לנזק לנגנים. היום אלך עוד הפעם לבאג ואדרוש שיחליפו את הנגן. וזהו, זו הפעם האחרונה שאני קונה מוצר של COWON. להבא רק נגנים של iriver.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יש לי בעיה כבר פעם שניה עם הרמקולים ורציתי לדעת אם זה קורה לכולם או רק לי. זה הולך כך: הרמקול הקידמי שמאלי לא עובד. למה? כי: החיבור הפיזי בסאב נידפק. האם זה קרה עוד למישהו? אם כן איך זה ניגמר וכמה פעמים זה קרה במשך האחריות? תשמעו אנשים אם זה קורה לכולם אנחנו נוכל לבקש מהם פיצוי על זה. אחרי הכל אם זה קרה פעמים אצלי זה בחלט יכול לקרות פעם שלישית ובנוסף זה יכול לקרות אצל כל אחד אחר.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  13. יש לי מערכת 5.1 ישנה עם רמקולים טובים זאת מערכת ישנה מהגרסאות היותר יקרות והם ממש טובים מבחינתי הקופסא הראשית השתבשה ו 2 רמקולים הפסיקו לתפקד ואני משתמש עכשיו ב 2 פלוס הסאב הרמקולים עצמם עובדים פיקס אני מחבר אותם במקום הקדמיים והם עובדים כרגיל רק משהו בקופסא הראשית התפקשש קיצר נשארתי עם 2 רמקולים טובים ועכשיו בדיוק קניתי טלויזיה חדשה סמסונג 37 אינץ שהיא טובה אבל האיכות רמקולים זה צעצוע אני לא מסוגל לשמוע אותם ורציתי לחבר בול את ה 2 רמקולים המיותרים שיש לי ולשים אותם מצידי הטלויזיה רק שמאחורי הטלויזיה אין יציאה לאודיו שמתאימה לרמקולים יש רק יציאה דיגיטאלית עכשיו יש לכם איזה רעיון מה אני צריך לקנות שאני אוכל לחבר את הרמקולים שכבר יש לי? אולי איזה כבל פשוט וקופסא (…

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. שלום לכולם, אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלווזיה, אבל אני לא בטוח שאני יכול.. כרטיס המסך שלי הוא 3750 (או משהוא כזה) כתוב שהכרטיס הזה הוא TY OUT, זה אומר שהוא יכול להתחבר לטלווזיה? ואם כן, אני אוכל להשתמש בטלווזיה כמסך? ואפשר לשחק משחקים שהטלווזיה היא המסך? תודה לעוזרים! אלון

• 33 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. לפי מה שהבנתי היציאה האופטית היא טובה יותר.... האם אני יכול לחבר את האינספייר 4.1 שלי ליציאה כזאת. (החיבור האופטי קיים בלוח)

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  16. היי, אני מחפש לקנות רמקולים אחרי שנפרדתי מה 5.1 שלי מחוסר מקום. הדרישות שלי מעבר לרמקולים טובים ואיכותיים כמה שאפשר בתקציב, זה שלט בקרה (נייח או נייד) לא קריטי, כפתור כיבוי נגיש וכניסת אוזניות. מודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  17. Started by EviLeader,

שלום לכולם.. אני מעוניין לקנות סטריאו חזק לרכב (אני בן 17 וחצי, עכשיו אני כנראה קונה מכונית).. אתם יודעים, כזה של צעירים שמקפיץ את המכונית אבל.. יחסית בזול.. רציתי לשאול מה אתם חושבים על המערכת הזו, למשל: http://adisound.co.il/pl_product~5589~77~0.htm אני מחפש משהו מכאן: http://www.punch-s.com/HTMLs/Home.aspx או מחנות אחרת שגם מתקינה את המוצר במכונית והיא במרכז. דרישות: - חשוב מאוד שיקרא MP3 בצורה טובה, טובה מאוד. - חשוב מאוד שיקלוט דיסקים צרובים - הבנתי שהיום יש נגנים שמסוגלים גם לקרוא MP3 מדיסק DVD ואם אתם מכירים נגן כזה טוב, תיידעו אותי עליו ואולי אני יוסיף תקציב בשבילו. אני ישמח למערכת שאתם יודעים ומבינים שהיא טובה, אם לא אל תגיבו. סך הכול רוצה מערכת שתוריד…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by liho,

איזה נגן יותר טוב לפי דעתכם זן מיקרו או h10 ?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. ההודעה גם מתאימה לפורם של גאג'טים, אז אם טעיתי בפורם, תעבירו. אני מחפש מכשיר שהוא בעצם איזה בהארד-דיסק שאותו אני יכול לחבר למחשב, להעביר אליו מוסיקה/סרטים, ואז לחבר אותו לטלוויזיה (מצידי עם חיבור ישן סטייל 3 בננות, ולא איזה משהו מתוחכם ואולטרה-איכותי), ושידע לנגן את מה שעליו. בטוח שקיים דבר כזה, אני פשוט לא יודע תחת איזו קטגוריה לחפש את זה באינטרנט. אני לא צריך משהו שיתפוס את הרשת WIFI שיש לי בבית, אני לא צריך שום יכולת הקלטה אפילו. רק להציג את מה שאני שם על האכסון הזה. זו תיהיה מתנה לדירה החדשה של אחותי, ואין לי יותר מידי תקציב גם ככה, אז אני לא מחפש משהו מטורף עם המון פונקצויות. בתקווה שהבנתם מה אני מבקש... תודה.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  20. Started by Incubator,

שלום. לאחר מספר רב של נסיונות הגעתי למסקנה שהכרטיס קול שלי פשוט לא מספיק טוב להקלטות. אני מחפש כרטיס קול של לפחות 5.1 שמקליט באיכות טובה, ושלא ישבור את הכיס יותר מדי. אני גם צריך המלצה למערכת רמקולים 5.1 שלא תעלה יותר מדי כסף גם. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  21. שלום לכולם!!! יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם והבנתי שהוא 5.1 שזה די סבבה... עכשיו, עדיף לי לקנות כרטיס קול נפרד שהוא יותר איכותי? (לא מחפש איכות של קולנוע אבל משהו סבבה לסרטים ומשחקים...) ואם כן, אז האם זה אפשרי ואיך אני מגדיר אותו בתור הכרטיס המועדף? (דרך ביוס אולי....) ואם לא, ואני קונה רמקולים של 8.1 , אז איך זה ישפיע על איכות השמיעה? יש טעם בכלל? או שחובה לקנות כרטיס קול של 8.1? תקציב לרמקולים - 800-1000 שקל לכרטיס קול - אין לי מושג, תמליצו לי...... תודה רבה לכל העוזרים!!!!

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  22. Started by 8-Ball,

אני צריך רמקולים או מערת סראונד לחדר... אני מוכן להשקיע עד ה2000 שקל למרות שממש לא נראה לי שאני צריך משהו בכזה מחיר... אני רוצה שיהיה לי סראונד ושתהיה איכות סאונד טובה..ממש טוב וחשוב שיהיה באס טוב.. אני לא יודע מה עדיף ומה יש...זה או מערכת סטריאו ואת זה אני לא רוצה..כי אין לי מה לעשות איתה.. אולי מגבר ורמקולים??? תגידו מה כדאי..כמה זה עולה ובבקשה תצרפו לינק עם תמונות או משהו...כי אני כנראה לא אבין את המונחים שלכם תודה לעונים ד"א אין לי בעיה לשנות את הכותרת...אבל אני לא יודע למה.. מנהלי הפורום..תגידו לי למה לשנות אם הכותרת לא מתאימה לכם

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אנלא מבין איך בוחרים רמקולים. אני מכיר את כל המושגים, אבל הכל משתנים... אני יכול בכלל לפי מפרט לדעת כמה רמקולים שווים? אנלא מבין מה הולך? מישהו יכול או להסביר לי או/ו לתת לי לינק למדריך או איזה אתר לסיקורים או השוואה של סראונדים. קיצר כמה שיותר מידע על רמקולים בבקשה תודה

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  24. Started by dd7,

הגיעו לי רמקולים חדשים אחרי שהחליפו לי אותם כבר x530 של logitech האם מישו קנה כאלו כבר? שיכול לעזור במספר שאלות? החליפו לי אותם מכוון שלא שמעו באחוריים א) אז איך אני מחבר אותם שישמעו באחוריים גם במשחקים וסרטים מה אני צריך עשות אולי דרייברים אולי משו אחר? ב)איך למקם אותם בחדר 3 מטר על 2 מטר? ג) הבנתי שעדיף לסאב להיות על הרצפה יש אפשרות לשים אותו על השולחן.? מכוון שלא יהרס על הרצפה או משו.. תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  25. שלום ידידי, אני יסכם את הדברים , ברצוני אוזניות למחשב, גודולות, שיכסו את כל האוזן, האוזניות מיועדות למשחקים. רציתי שהן יהיו באיכות 5.1, אם זה נכנס בתקציב, אני רוצה משהו איכותי וטוב, שיהיו גדולות מאוד כאלה ויכנסו את כל האוזן. לא אכפת לי אם יהיה להן מיקרופון מובנה, זה לא מפריע לי, אך יש לי מיקרופון מצויין כרגע ואין צורך להוסיף על זה כסף. ראיתי דגמים יפים של זלמן (בפנדה ראיתי), אך ממראה ראשוני הכי הרשימו אותי הדגמים של סנסייר (HD 202 , HD505 ושוט..) בקשר לתקציב, הוא די פתוח, רצוי בין 100 ש"ח ל300ש"ח, אך פה הנקודה שלי, אם תגידו לי, שבשביל מוסיקה ומשחקים, אוזניות של יותר מ100 ש"ח, הן פחות טובות מבחינת ביצועים על הנייר, אבל אני לא ירגיש הבדל וגם ב100 אפשר לקבל אוזניות מצויינות,…

• 3 תגובות
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.