עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Speed Demon,

ראיתי שיש המון מכשירים שעונים לדרישת המחיר בזאפ,אבל אילו מהם באמת טובים ומומלצים ולא זבל שביר ולא אמין שבקושי קורא משהו? אני מחפש מכשיר נורמאלי בהתאם למחיר שיקרא באמת את כל הפורמטים כמו שכל חברה מבטיחה,שיהיה עם כניסת USB אבל לא בישביל היופי(אחת שבקושי עובדת) אלא אחת נורמאלית שבאמת תעבוד ותקרין משם סרטים. בקיצור,DVD,קורא DivX,כולל USB,לא זבל לא אמין,יש המלצות?

2. Started by Hitchhiker,

התכוונתי להזמין רמקולים של לוג'יטק מחנות כלשהי ברשת, אך כששוחחתי בטלפון עם אחד מעובדי החנות הוא טען כי לא כדאי להזמין מוצרים של לוג'יטק כעת, שכן נכון לעכשיו אין להם יבואן בארץ. לטענתו, היבואן הנוכחי הפסיק לייבא מוצרים של החברה. למישהו יש מושג אם יש בזה אמת ועל מה מדובר?

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  3. Started by cousinIT,

אני חושב שקריאייטיב כי המחירים יותר סבירים והם בכלל חברה טובה ואמינה ומוכרת... אני בטוח שגם לוגיטק ועוד רבות ואם אתם ממליצים עליהם אז סבבה אבל אני מחפש את הידע שלכם בנוגע למערכות 5200 וT5400 של קריאייטיב.. איזה יותר טובה ולמה-בבקשה לפרט כמה שיותר למה. תודה

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  4. Started by avshalom81,

ברצוני לרכוש זוג רמקולים למחשב ואשמח אם מישהו ימליץ לי במי מהם לבחור . http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3027 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3360 כמו כן האם בעת רכישת כרטיס קול איכות הסאונד במוסיקה תשתנה ? או שהכרטיס על לוח האם מספיק ?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  5. Started by nimrod85,

??

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  6. Started by i.k,

מה הרמקולים 2.1 הכי מומלצים בסכום הזה שיכולים לספק באס בתדר נמוך ואם עומק צליל? הכי שווים ביחס למחיר מול תועלת.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  7. Started by agoraphobic,

אני מעוניין לקנות כבל hdmi לצורך חיבור המחשב לטלוויזיה באורך 10 מטר. צריך המלצה לחנות שמוכרת כבלים איכותיים ובזול.. אין לי בעיה גם להזמין מאתר בחול.. אם אני לא טועה מישהו כאן המליץ פעם על חנות שאפילו שולחת לארץ בחינם... ושאלה קטנה, כבל באורך כזה מצריך מגבר? ברור לי שתהיה הנחתה של האות בכבל.. האם זה לא קריטי?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  8. רסיבר של חברת שרווד מדגם 9090 במחיר 600 ש"ח מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  9. Started by sharonarn,

שלום יש ברשותי אוזניות BeyerDynamic DT911 האוזניות משנת 98 בערך רציתי לדעת ממי שמכיר אותם כיצד הייתם משווים אותם לאוזניות המודרניות יותר שמדברים עליהם פה ולאיזה דגם חדש הן מקבילות תודה שרון

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  10. שלום וערב טוב... יש לי התלבטות מאד קשה לגבי בחירת רמקולים!! ברצוני להחליף את הרמקולים הישנים שלי מסדרת CREATIVE Inspire 5200 5.1 במשהו חדש יותר ועדכני כך שאני גם ינצל את כרטיס הקול החדש שברשותי Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional תכולו לראות את המפרט השלם במפרט1... אשמח אם תוכלו לכוון אותי למשהו איכותי וטוב בהתאם למפרט המטרה בגדול היא משחקים וגם מוזיקה כולל מעט סרטים וTV.. הרמקולים הם לחדר יחסית דיי קטן אבל בקרוב העבור דירה ואני רוצה משהו שהיה בסלון ל HTPC שלי איכותי וטוב!! חשבתי על: http://www.microlab.cn/product/speakers/home%20system/x27.htm ב2030 שקל או http://www.logitech.com/index.cfm/speakers_audio/home_pc_speakers/devices/224&cl=us,en ב…

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  11. אוזניות שמיועדות למשחקים ושמיעת מוזיקה

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  12. Started by NeoNate,

שלום, אני צריך אוזניות חדשות ויש לי כמה שאלות? רציתי לשאול עם הקטע של הIn ear באמת מעצבן והאם האפקט של הרעש של הכבל של האוזניות באמת בלתי נסבל? אני מתלבט בין Creative EP-630 ל Sennheiser CX300 מי מהם יותר טוב? בהתחשב גם במחיר ואיפה אני אוכל לקנות אותם באיזור במרכז (רמת גן ת"א) ונגיד ירדתי מהעניין של הin ear אילו אוזניות רגילות יש שהן איכותיות עמידותתתת הכי חשוב! וזולות? אני מעדיף שפחות מ300... תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 700 צפיות
  13. Started by taavor,

שלום ברצוני לחבר את המערכת שלי לטלוויזיה אך נתקלתי בכמה קשיים כאמור יש לי את הכרטיס GTS 250 ויציאת S-VIDEO לא קיימת בו... יש לי רק יציאת DVI ו HDMI ובטלוויזיה שלי יש רק כניסת RCA,SCART וS-VIDEO אין לי מושג איך לחבר את המחשב,עצות בבקשה?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  14. Started by mostwanted,

אני עכשיו עושה קובץ מצגת ליום הולדת של סבתא שלי ובעיקרון יש רק תמונות בסירטון וכשאני שם 7 תמונות לא יודע למה אבל הוא יוצא לי מהתוכנה כל עוד יש 6 תמונות במצגת הכל בסדר אבל כשאני מוסיף עוד אחת הוא יוצא מהתוכנה מישהו יודע למה ואיך אני יכול לתקן את זה? מצטער אם זה לא שייך לפה לא ידעתי איפה לשאול.

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  15. הייתי רוצה לדעת בבקשה עם אני רואה לרוב סרטים בפורמט DD, האם זה עקרוני אם יש לי כ.קול עם יציאה אופטית זול או שעדיף כ.קול עם יציאה אופטית כמו ה creative שעולה כבר כמה מאות שקלים???? האם יש הבדל באיכות הסאונד כאשר את הפענוח עושה הרסיבר???? מחכה לתשובה...

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  16. יש לי טלויזיית LG עם חיבור USB אקטיבי, תומך DIVX. בעזרת דיסק און קי אני צופה בסרטים ותמונות ושומע מוזיקה. אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני בנפח גדול ולשים עליו את כל התמונות, השירים והסרטים. ולהשתמש בו (במקום הדיסק און קי) דרך חיבור ה USB. אך אני חושש להשקיע כמה מאות שקלים ואז לגלות שהכונן לא נתמך מסיבה כלשהי... האם מישהו חיבר כונן קשיח לטלויזיה כזו? האם זה יעבוד?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  17. רכשתי את הSW320 ,וקיבלתי אותם ללא הספק שלהם(שהוא 12V). מאיפה ניתן להשיג/לקנות אחד כזה? יש לציין שבמודם שקיבלתי מהכבלים יש לו ספק כזה וחיברתי והם עובדים איתו טוב מאוד אבל אני צריך גם את המודם......

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  18. Started by AMD-Z,

אני קונה מערכת 4.1 או 2.1 +2 .... איך אני מחבר הכל למקרה שיש חיבורים בסאב ולמקרה שאין? (יש מפרט בצד למי שצריך) יש לי גם יציאת s/p dif אז זה אפשרות... גם איפה אני מגדיר את המערכת במחשב ואיך איפשר לבדוק אם היא פועלת? תודה... :smoke:

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  19. Started by LynxIL,

שלום לכולם, אני מחפש שתי טלויזיות חדשות, בבקשה תעזרו מי שיכול. 1. לסלון - מרחק צפייה הוא באיזור ה-3 מטר, לכן אני חושב על טלויזיה בגודל 42-47 (כמה שיותר גדול יותר טוב) שתהייה 1080, עדיפות שתהייה בלי 3D כי זה סתם מיותר, אבל מה שהכי חשוב שיהיה לה WLAN (בעיקרון אני רוצה לעשות לה סטרימינג מהמחשב שלי שיהיה בחדר עם XBMC) תקציב הוא עד 6K אם יש פחות כמובן שזה עדיף... 2. לחדר - מרחק צפייה הוא באיזור ה2.5, אז אני מחפש אחת בגודל 37, מספיק 720, אם יש משהו עם WLAN או לפחות LAN אז מעולה, אם לא, אז שטויות. תקציב הוא עד 2500, אם אין אחת טובה אז 32 בתקציב של 2000... כמובן שיהיו חברות טובות ואמינות ודרך היצרן ולא דרך ספק משני למרות שיותר זול דרכם. בבקשה תעזרו! תודה מראש, יותם.

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  20. ניתקלתי היום בדגמים הבאים מתוצרת חברות ידועות ,שעד כמה שידוע לי לא מייצרות זבל ,שמחירם פחות מאלף שח: PANASONIC SV-AV25 ----עולה 950 (still 2mp+mp3 player +video recorder 30 fps mpeg4) ראיתי באתר: http://www.radio-electric.co.il/products/25949 לינקים נוספים: http://www.photographyreview.com/cat/cameras/camcorders/digital-camcorders/panasonic/PRD_302390_3100crx.aspx http://findarticles.com/p/articles/mi_zdpcm/is_200401/ai_ziff115790 http://www.digitalfotoclub.com/sc/product-features.asp?id=964592144 iriver ifp-1095-----------עולה 650 ברשת bug http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2556&ser=1 ברור שיש פשרות , והמצלמות שיש בתוכם אינן מהוות תחליף ראוי למצלמה …

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  21. מדובר בכרטיס טלוויזיה WIN2000XP . הטכנאי של הוט חיביר לי את הכרטיס טלוויזה ממיר ואני קולט את הערוצים והכל טוב ויפה רק שהצפיה עצמה ממש לא נקיה ולא איכותית הטכנאי טוען שאני צריך סוג של מפצל מה ניתן לעשות בדבר תודה רבה לעוזרים דביר לוי.

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  22. Started by Kitt0s,

אני מחפש מוצרים של zCover בישראל, מישהו ראה איפשהו? (במיוחד ל iAUDIO X5L )

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  23. שלום! מישהו מכיר טלוויזיה שתומכת בפורמט של דיסק DVD? אני לא צריך שתתמוך בכל התפריטים, אלא רק שתריץ את הסרט הראשי וזהו. אני פשוט רוצה לרכז את ה-DVD-ים של הילדים בהארד דיסק חצוני/DOK, ולחבר ישירות לטלוויזיה כך שיוכלו לראות את הסרטים שלהם בלי נגן ה-DVD. ברור לי שאפשר לקנות סטרימר שיעשה את העבודה, אבל חבל לי לרכוש עוד מכשיר אם יש טלוויזיה שעושה את העבודה בעצמה תודה!

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  24. Started by Lior10,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש והלוח אם יהיה P5K של אסוס, עליו יש כרטיס קול של Realtak. יש ברשותי Jbl Creature ו Hd201. המטרות הן בעיקר מוזיקה וסרטים, אך גם משחקים. אבל מוזיקה וסרטים הן המטרה העיקרית. האם כדאי לקנות את כרטיס קול אחר מהמובנה? חשבתי על M-AUdio או X-Fi Xtreme Audio

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  25. שלום לכולם.. אני מחפש לקנות רמקולים, רצוי מאוד מwww.ksp.co.il, את האמת, רק דרך שם. אבקש לא לעבור את התקציב.. לא יותר מ365 ש"ח. הרמקולים האלו נועדו בעיקר לאמא שלי ולכן היעוד שלהם הוא להשמיע מוזיקה ולא ברמה חזקה מדי. רמה בסיסית וטובה, שיהיה אפשר גם שקט.. אני לא מחפש רמקולים שירעידו את החדר אלא שישמיעו מוזיקה באיכות טובה. אם המומלץ הוא ATP3 וראיתי שכאן הוא מומלץ.. אז אשמח לקנות אותו . נ.ב, אם אני קונה את ATP3 (במידה והוא עונה לדרישות שלעיל) מה צריך לעשות לפני שמשמיעים דרכו מוזיקה? (הבנתי שצריך לתת לו כמה שעות על מוזיקה קלה או משהו..).

• 3 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים