אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום חברי המלומדים למישהו יש המלצה לאוזניות טובות במחיר הנ"ל? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אז ככה התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח שזה לא משהו אבל זה מה יש. אז חשבתי על כמה רמקולים: Harman Kardon Soundsticks 2 logitech Z2300 Altec FX3022 logitech Z4 עכשיו אני עובד בחנות מחשבים,ובתכלס יש לנו בתצוגה את הHARMAN אבל ממש לא אהבתי אותו. ז"א יש לו סאונד טוב אבל לא חזק העיצוב לא משכנע והם נהרסים בצ'יק. רציתי לשמוע עם יש לכם משהו אחר להציע/להמליץ ואם תוכלו בבקשה לעזור לי לבחור מבין הרשימה הזו רמקול שלדעתכם טוב.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
חייב חייב לקנות מינידיסקים ריקים לקראת ה hi-md. דרך אגב כמה עולים מינידיסקים ריקים של 80 דקות בקנדה?
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
האם רמקולים של CREATIVE יעבדו באיכות טובה יותר עם כרטיס קול של CREATIVE? אני רוצה לקנות רמקולים 5.1 של CREATIVE ויש לי כרטיס קול של REALTEC 7.1 שהוא ON-BOARD. האם שווה לי לקנות כרטיס קול של CREATIVE 5.1 ? אני ירגיש הבדל ? אם כן איזה סוג של כרטיס קול ? (יש כמה..) תודה לעונים ! אולי תוכלו לענות לי גם פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=302392.msg2648689#msg2648689
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אפשר לקנו בכל מיני מחירים אבל מהו המחיר למערכת סטריאו הממוצעת? אם המחיר הממוצע למחשב הוא כ4000 ש''ח, אז לסטריאו הוא?
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
קראתי מגוון דיונים בפורום בנושא, הייתי ממש קרוב להזמין את ה M240 שהמליצו פה אבל אז הבחנתי שאין בו רדיו, הנגן הוא להורים שלי ואני מנסה להימנע מלקחת משהו זבלי ב 200 שקל. חשוב לי שהנגן יהיה ג'יגה, שיהיה בו רדיו ושהוא יהיה יחסית קטן וקל (סטנדרטי ביחס לשאר הנגנים שיש היום בשוק בטווח מחירים זה.) התלבטתי אם לוותר על ג'יגה ולקחת את ה Sansa e130 512MB Sandisk אבל בתמונות הוא נראה דיי גדול.. ממש כמו מכשיר סלולרי. תודה ..
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
בקיצור, החלטתי לקנות ג'ויסטיק אבל שמתי לב שאני לא מוצא את כניסת ה-game port על לוח האם שלי (epox 8rda+) ולכן קניתי כרטיס קול נוסף, לא משהו מהודר (genius liove maker 5.1) אבל הבעיות התחילו ברגע שרציתי להתקין אותו. בהתחלה פשוט חירתי אותו והתקנתי לו את הדריברים אבל כמובן שהוא עשה בעיות, ניתקתי, לא הצלחתי למחוק (uninstall) את הדריברים שלו אז עשיתי סיסטם ריסטור (xp) וניתי לבטל את הכרטיס קול הפנימי (תחילה ע"י סימון 'disable' ב'device manager' וגם דרך הביוס) אבל לא צלחתי...אני עושה משהו לא נכון? אני אשמח אם מישהו יתן לי רשימה מפורטת של דברים שיש לעשות על מנת לסיים את הסיוט הזה (4 שעות נשרפו לי אתמול על זה)
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מחפש מערכת סטריאו מיני קומפקטית או זוג רמקולים לחדר, עד 500 שח -(אפשרות לחריגה עד 100 ש"ח) כעקרון פחות חשוב העיצוב(עדיפות לגודל קטן) והעיקר זה שישמעו צלילים נקיים וחדים. אשמח להמלצות תודה
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי אני לא יודע אם זה הכי קשור לפה ואם לא אז אני לא יודע לאן לפנות... יש לי שני רמקולים גדולים בחדר שמוציאים סאונד שהיו מחוברים למערכת משולבת ביתית רגילה עד שהיא התקלקלה וקניתי מגבר של PROAUDIO דגם AV-505 הוא אחלה והכל אבל יש בעיה אחת ואני לא יודע איך לפתור אותה... שאני מפעיל MP3 או סתם המחשב מוציא קול אז אני מתחיל לשמוע משהו רק אחרי שניה וחצי או 2 שניות הוא מן ב DELAY כזה ...עברתי על כל הספר שלו ולא רשום על זה כלום יש מצב שהוא פשוט לא מתאים למחשב או שכנראה מאחורה חיברתי אתזה ליציאה לא טובה ....אבל ניסיתי יציאות אחרות ובכלל לא שומעים כלום אז זה מחובר ליציאת .. VCR מה אפשר לעשות !?!? תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אהלן אהלן! אז ככה.... יש לי גיטרה ומגבר... אבל(!)... בשעות המאוחרות או בשעות צהריים כשאי אפשר לשמוע עם הרמקול של המגבר.. אפשר לשמוע באוזניות. זאת הבעיה... האוזניות היחידות שיש לי בבית הם : אוזניות של ה- MP3... (כבל קצר מדי), אוזניות מעפנות של 30 שקל Maxell.. (לבנות כאלה עורפיות שנכנסות לתוך האוזן.. ואחרי 5 דקות האוזניים כואבות - לא בא בחשבון לשבת ולשמוע עם זה מוזיקה), וזהו! אז אני רוצה אוזניות איכותיות עד כמה שאפשר בתקציב של 200 שקל פלוס מינוס. ראיתי את ה- AKG K26P והם נראו לי כמו משהו שאני יהנה ממנו במחיר הזה.... אשמח לקבל את חוות דעתכם בנושא! תודה מראש, עודד ב.
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש לכם מושג על הרמקולים הללו שעברו במוחי לקנותם: רמקולים קדמיים מעולים תוצרת B&W דגם DM-602 רמקולים אחוריים תוצרת B&W דגם DM-303 רמקול סנטר תוצרת B&W דגם LCR-3 רסיבר ONKYO TX-SR501 - כסוף
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לשמוע אוזניות כמו GRADO SR60/SR80 סנהייזר שונות וגם AKG. השאלה איפה יש מבחר כזה של אוזניות שניתן לשמוע בו? עדיף באזור השרון למרות שאזור ת"א זה גם אפשרי. ירושלים גם אופציה, לא הכי נוחה אבל אפשרית. תודה.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תקציב של 400 שקל בהם אני רוצה לקנות אוזניות אלחוטיות שישמשו אותי לטובת: המחשב והטלויזיה. ידוע לי שיש 2 שיטות של שידור גלים או RF או BLUETOOTH. אני רוצה לקנות את האוזניות הכי טובות במחיר הזה. חשב לי שהם יהיו מעולות לצפייה בטלויזיה ולראות סרטים במחשב מבחינת הסנכרון שלהם עם הצפייה. תודה מראש. אני כבר נכנסתי לאתר זאפ וחיפשתי שם ראיתי 2 סוגי אוזניות לא התלהבתי כלכך חשבתי שיש אולי משהו אחר...
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות טלויזיה LCD 32 HDR לצפיה בסלון בביתי, לא צריך יותר מ32 כי מרחק הצפיה הוא פחות מ3 מטר, אני רוצה שיהיה לה כניסת USB בכדי לצפות בסרטים ישירות מהדיסק און קי, אשמח לקבל המלצות לדגם איכותי ואם אפשר לא יקר. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
הרמקולים נמצאים ברשותי מזה מספר שבועות ואני מקווה שדעתי האישית תוסיף לביקורות המפורטות שכבר הופיעו פה בעבר ותועיל למי מהמעונינים לרכוש מערכת רמקולים. ראשית, הרמקולים מחוברים למחשב כמפורט מימין ולכרטיס קול של m-audio שלעניות דעתי מוציא סיגנל מעולה. הרמקולים נועדו לשבת בחדר שינה/עבודה קטן שעברנו אליו לאחרונה והחליפו מערכת של רסיבר ורמקולי בוז ישנים (דגם 2.1 וכן, אני בכוונה כותב בוז ולא bose). עיצוב - נקי ומאוד אלגנטי, כבלי כוח קצרים ומעצבנים, לד כחול זוועתי שאמור להעלם בדגם החדש (אני רכשתי את הדגם היוצא, מבחינה אלקטרונית/מכנית לא אמור להיות שוני בין הדגמים, רק שינוי עיצובי). גרילים איכותיים, אבל מעט קשים להסרה (ורצוי מאוד להסיר אותם בעת האזנה למוזיקה). חיבורים וארגונומיקה -…
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
המועמדים העיקרים שלי הם: CARBON, H10, ZEN MICRO MINI IPOD אם נעזוב לרגע את ההיבט הכלכלי(אני יודע הH10 יקר משמעותית מהשאר) מה מהם הכי משתלם?(מבחינת איכות שמע, איכות אוזניות, זמן בטריה) ולא הייתי מתנגד לליריקס(שהH10 הוא היחיד שתומך בו נכון?)
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אז ככה אני קונה מחשב חדש ואני צריך רמקולים ספק TR420W מסך וויסוניק VP930 כןנן 80GB 8M WDSATA-2 זיכרון OCZ DDR2 533 של 512X2 מעבד AMD 939 3500 SETP לוח ASUS A8N SLI PRMUI כרטיס מסך DUAL 6600GT 256MB של GIB צורב DVD ASUS AUAL שחור אני הבנתי שיש לי כרטיס מובנה 8.0 או 7.1 מה ההבדל זה לא אותו דבר 7 רמקולים וסאב? אז אני רוצה את כול הרמקולים אולי אפיילו אם סנטר אחורי חשוב לי שהיא תיהיה אכותית ואולי אפיילו אם מגבר קטן שבא בנוי במערכת אם יש דבר כזה בכלל 2000 שקל +,- תודה והמרחק בן החיבור למחשב למערכת הוא 20 מטר אז לא תיהיה בעיה ? אני יוד שאופטי אני לא יכול וקוקסל אבל לא תיהיה לי בעיה אם RCA
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום! מישהו מכיר טלוויזיה שתומכת בפורמט של דיסק DVD? אני לא צריך שתתמוך בכל התפריטים, אלא רק שתריץ את הסרט הראשי וזהו. אני פשוט רוצה לרכז את ה-DVD-ים של הילדים בהארד דיסק חצוני/DOK, ולחבר ישירות לטלוויזיה כך שיוכלו לראות את הסרטים שלהם בלי נגן ה-DVD. ברור לי שאפשר לקנות סטרימר שיעשה את העבודה, אבל חבל לי לרכוש עוד מכשיר אם יש טלוויזיה שעושה את העבודה בעצמה תודה!
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי CRATIVE AUDIGY 2 ולא קיימת אצלי יציאה אופטית. רציתי לדעת האם היציאה DIGITAL OUTPUT שיש לי איכותית כמו האופטית או שפחות.. היציאה היא בגודל של כניסת מיקרופון/ אוזניות .איך לדעתכם כדאי לצאת ממנה לרסיבר ? לקנות מתאם PL - RCA ..? האם המתאם הזה לא יפגע באיכות הסאונד ? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
הפעם מדובר בקופסה זולה במיוחד (כ-35 דולר) שמתפקדת טוב לניגון וידאו וסטרימינג, אך פחות עבור אפליקציות ומשחקי אנדרואיד: Review | TrustOnX TOX4 RockChip 3528 Android 13 IPTV TV Box
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
- 1 follower
-
-
אני קונה כרטיס טלוויזיה, ורציתי לדעת מהן התוכנות המומלצות לשימוש (Windows Media Center לא אופציה, כי כבר יש לי XP מותקן ואני לא רוצה להתקין את כל המחשב מחדש רק בשביל MCE). בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
קודם כל תודה רבה למי שעזר לי בבחירת הטלויזיה קניתי את הסמסונג R81 ואין עליה מדהימה!!! עכשיו רציתי לחבר את הסאונד של המחשב ויש לי שתי יציאות סאונד מהכרטיס קול... (קריאטיב) האחת שחורה והשניה ירוקה.... באחד שומעים יותר מידי בס ובשני בלי בס בכלל... איך אני משלב את שניהם? חיברתי באמצעות pl 1 לשני rca (מהמחשב לרסיבר...) מה עושים? תודה רבה לעוזרים :[br]פורסם בתאריך: 9.11.2007 בשעה 14:11:35 מישו יכול לעזור פה?? ???[br]פורסם בתאריך: 10.11.2007 בשעה 21:11:37לפחות תגידו שאין לכם מושג אני סתם נכנס כל יום מצפה לתגובה אחת לפחות
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היה לי רמקולים MICROLAB SOLO 7C הם היו עושים לי רעשים בדקתי ושמעתי מוזיקה דרך הפאלפון והרעשים נעלמו שהמחשב שלי עושה תרעשים (לא היה לי כרטיס קול ) מכרתי אותם וקניתי רמקולים ומגבר שאותם אני מחבר למחשב. היום קניתי כרטיס קול בכוונה שיפסיק לעשות רעשים כי הרבה אנשים אמרו לי שזאת הבעיה, הרעשים ממשיכים ואני עכשיו לא יודע מה יכולה להיות הבעיה צריך עזרה דחוף (הקול הוא פאק חזק, מפריע לי מאוד לשמוע מוזיקה) כול עזרה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מה זה המספרים האלו שיש על הדיסקמנים? כמו 10...40 אני יודע שזה שניות אבל מה הם מייצגות? תודה
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-