עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by MiGHTyDuCK,

היי יש לי את הלוח אם GA-K8N Ultra-9 אני רוצה לחבר את הקלידים שלי למחשב הכרטיס מסך שיש לי הוא זה שיש על הלוח אם רציתי לדעת האם יש לי את החיבור המתאים על הלוח אם לחבר כבל MIDI ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  2. איפה אפשר ליקנות אי-פוד בארץ??? ועוד שאלה היתפרסם פה פעם מידע על אוזניות שעולות 400 דולר, אם משהוא זוכר, יכול אולי להזכיר לי את השם שלהם.? תודה?

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  3. Started by FlameThrow,

אשמח לקבל המלצות

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  4. אהלן.......... לסוני יש מספר רב של נגני פלאש שניראים מאוד איכותיים, בכל זאת אף פע םלא ממליצים עליהם כאן בתור נגן פלאש אולטימטיבי...... למה זה?? אני חושב שלסוני יש טכנולוגיה מאוד ייחודית יש להם את הפורמט שלהם שמאפשר דחיסה של בערך פי שלוש בגודל מבלי לאבד איכות..... ATRAC3 ד"א מה אתם אומרים על הנגן החדש שלהם walkman bean ?

5. Started by gilad_mos,

משום מה חלק מהספריות אצלי ב H340 מופיעות כאילו הן ריקות כשאני מסתכל עליהן דרך הנגן, למרות שכשאני נכנס אליהן דרך המחשב הן מלאות. התופעה מופיעה בספריות באנגלית (עם קבצים באנגלית) ובעבר הופיעה גם בספריות בעברית - בשתי הפעמים, לא דרך ה DB אלא פשוט דרך עץ הספריות. מישהו יודע מה הסיבה לזה? האם יכול להיות ששיניתי ספריות אחרי שעשיתי DB SCAN דופק גם את עץ הספריות? תודה גלעד

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  6. Started by Tall-Guy,

שלום :-) לפני שנים מספר יצא לי בהמלצת חברי הפורום לקנות את ה Altec Lansing ATP3 למחשב. הם בעיקר משמשים אותי למשחקים ולשמיעת מוזיקה בחדר. לפני כשבוע חבר שלי עזב לחול, והשאיר לי את המערכת ה 2.1 שלו. שמה הוא Logitech X 230. אני מודע לעניין שהמערכות ישנות קצת, ולכן רק זקני הפורום יכירו אותם, אולם רציתי לשמוע חוות דעת לפני שאני מפרק את כל החוטים ועושה את מבחן האוזן - על סמך הפרטים הטכנים והנסיון, מערכת אחת טובה יותר מהשניה? תודה וחג שמח :-)

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  7. Started by pufipumba,

היי, מחפשת אוזניות אלחוטיות (כדי שלא יהיה מה ללעוס), עדיף עד 300 ש"ח, לשימוש שנע בין גיימינג לשיחות VOIP (כלומר, לא יזיק גם מיקרופון מובנה). אשמח להצעות...

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  8. Started by galr52,

שלום ברשותי נמצאת מערכת 5.1 אבל אין לי את הכבל שאמור להוציא את האודיו. כך נראה החיבור: http://www.siz.co.il/my.php?i=ldkhvmwemdzn.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=w4immtqmmymz.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=myjiwyjixhth.jpg אשמח לדעת מה שם החיבור, כמו כן אשמח לדעת איפה אני מוצא כבל כזה. בברכה, גל

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  9. חייב חייב לקנות מינידיסקים ריקים לקראת ה hi-md. דרך אגב כמה עולים מינידיסקים ריקים של 80 דקות בקנדה?

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  10. Started by ORANGEJUICED,

מישהו מכיר תאוזניות האלה ?

11. היי חברה.. בחיפושי האיטיים אחר טלוויזיה חדשה, שמתי לב לרוב הטלוויזיות באות ברזולוציה מוזרת של 1366*768. על מה ולמה? הרי זה לא במיוחד רזולוציית תוכן נפוצה, או שאני טועה? הרי 720P זה 1280 על 720, ו1080 זה 1920 על 1080. לראות סרט 720P על מסך כזה די אומר שצריך למתוח את הסרט ולפגוע באיכות. ואני בטוח ששידורי טלוויזיה רגילים הם ברזולוציה עוד יותר נמוכה. אז למה? לא עדיף לראות סרטים ברזולוציה טבעית שלהם, במיוחד על מסך LCD?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  12. מה עדיף לדעתכם לקנות רמקולים למוזיקה כמו הGigaworks T20 או כבר לקנות מערכת סטריאו?

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  13. בקיצור, החלטתי לקנות ג'ויסטיק אבל שמתי לב שאני לא מוצא את כניסת ה-game port על לוח האם שלי (epox 8rda+) ולכן קניתי כרטיס קול נוסף, לא משהו מהודר (genius liove maker 5.1) אבל הבעיות התחילו ברגע שרציתי להתקין אותו. בהתחלה פשוט חירתי אותו והתקנתי לו את הדריברים אבל כמובן שהוא עשה בעיות, ניתקתי, לא הצלחתי למחוק (uninstall) את הדריברים שלו אז עשיתי סיסטם ריסטור (xp) וניתי לבטל את הכרטיס קול הפנימי (תחילה ע"י סימון 'disable' ב'device manager' וגם דרך הביוס) אבל לא צלחתי...אני עושה משהו לא נכון? אני אשמח אם מישהו יתן לי רשימה מפורטת של דברים שיש לעשות על מנת לסיים את הסיוט הזה (4 שעות נשרפו לי אתמול על זה)

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  14. מחפש מערכת סטריאו מיני קומפקטית או זוג רמקולים לחדר, עד 500 שח -(אפשרות לחריגה עד 100 ש"ח) כעקרון פחות חשוב העיצוב(עדיפות לגודל קטן) והעיקר זה שישמעו צלילים נקיים וחדים. אשמח להמלצות תודה

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  15. יש לי מערכת של רמקולים: Inspire T6160, 5.1 של Craetive. ולוח M Inspire T6160, 5.1 של Gigabyte. עכשיו אני רוצה לחבר גם מיקרופון מאחורה ויש שלושה חיבורים ללוח של אודיו: ושלושה חיבורים של המערכת אחד של אחוריים, אחד של קידמיים ואחד של הסנטר. איך אני יכול לחברת את כולם ולשמוע בסראונד בלי לבטל את המיקרופון .? תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  16. Started by rollita,

שלום, כרטיס הקול שלי לא מזוהה לאחר פורמט למחשב ואיבדתי את דיסק הדרייברים. כיצד אני יכול למצוא דרייברים מתאימים? בדיסק שאבד לי הנתיב המוביל לדרייברים של כרטיס הקול היה בספריית: PCI228 עוד נתונים: הלוח אם שלי הוא Micro Star מודל MS-6309 והצ'יפסט הוא Apollo Pro עפ"י גוגל יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אבל ביציאת המחשב יש לי רק 4 ערוצי אודיו בלבד השייכים לכרטיס ה- PCI (שלא מזוהה...)

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  17. Started by NeoNate,

שלום, אני צריך אוזניות חדשות ויש לי כמה שאלות? רציתי לשאול עם הקטע של הIn ear באמת מעצבן והאם האפקט של הרעש של הכבל של האוזניות באמת בלתי נסבל? אני מתלבט בין Creative EP-630 ל Sennheiser CX300 מי מהם יותר טוב? בהתחשב גם במחיר ואיפה אני אוכל לקנות אותם באיזור במרכז (רמת גן ת"א) ונגיד ירדתי מהעניין של הin ear אילו אוזניות רגילות יש שהן איכותיות עמידותתתת הכי חשוב! וזולות? אני מעדיף שפחות מ300... תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 665 צפיות
  18. Started by Ancient1,

ואיזה כרטיס עובד - עם דרייברים טובים - בויסטה 64 ? קראתי ש PVR-150 עובד רק ב 2GB זכרון , ולא עם 4GB ??? בנוסף אני מעונין ביכולת לשנות ערוצים בממיר עם השלט המסופק . קראתי על משהם של לידטק ? , שנקראים כרטיסים היברידיים : אנאלוגי ודיגיטלי האם יש טעם להשקיע בכרטיס כזה ? הכרטיסים שראיתי גם יושבים על PCIE תודה מראש

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  19. Started by djgur,

שלום , אני מעוניין לרכוש כרטיס טלויזיה איכותי כדי שאוכל לחבר אותו לממיר של הוט למסך מחשב Samsung T240,מערכת הפעלה vista ללא מדיה סנטר. איזה כרטיס הכי מומלץ היום שיעשה לי את העבודה באיכות גבוהה כולל הקלטה? איזה ממיר איכותי אני צריך לדרוש מהוט ? תודה ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  20. שלום רציתי לדעת מה דעתכם על המסכים הבאים: חשוב לדעת האם יש להם NR ואם כן לאיזה כניסה ובסה"כ האם הם שווים את הכסף או אפשר למצוא משהו יותר טוב התקציב שלי הוא עד 5000 ש"ח והייעוד העיקרי של המסך הוא להיות מחובר למחשב וגם קצת די וי די וטלוויזיה אבל הכי חשוב זה המחשב שממנו יש לי רק יציאה VGA. הדגמים הם : טלוויזיה "37 LCD מבית Haier דגם: L37A9A-A1 טלוויזיה "32 LCD מסדרת Blueline מבית Haier דגם: L32R1 טלוויזיה "32 LCD מבית Haier דגם: L32A7A-A1 טלוויזיה "32 LCD של Nec תמיכת HDTV דגם: NLT32HDB2 טלוויזיה "TOSHIBA LCD 32 מסדרת REGZA דגם: 32A3500 בתודה מראש !

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  21. שלום לכולם, אני רוצה לקנות DVD מקליט ואין לי שמץ של מושג בתחום הזה, אשמח לקבל עזרה. מה צריך לבדוק ואילו תכונות צריך לחפש ב-DVD מקליט ? האם יש חברות או דגמים מסוימים שמומלצים ברמות המחיר השונות ? תודה רבה למי שיוכל לשפוך קצת אור על הנושא...

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  22. Started by shovel_xxx,

יש לי תקציב של עד ל 400 ש"ח מצאתי בינתיים את הקמרולים האלא - Logitech - http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2173,CONTENTID=9066 JBL - http://www.jbl.com/home/products/product_detail.aspx?prod=CREATUREIIBLK&Language=&Country=US&Region=USA&cat=HMM&ser=HMM לאיזה מביניהם יש איכות טובה יותר?? אם יש לכם הצעות אחרות תביאו לי בבקשה.. תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  23. Started by roeiw,

ומה דעתכם על Logitech X-230?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  24. שימושים למוזיקה/סרטים .. חשבתי על ה HARMAN KARDON SOUNDSTICKS II או שיש משהו יותר זול עם אותה איכות?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  25. Started by ilyadd,

אבא שלי טס חודש הבא לגרמניה(כמובן שאני קונה אוזניות סנהייזר בפחות מחצי מחיר ;D) אז רציתי לשאול אם אתם מכירים אתרים כמו זאפ או משהו דומה רק של גרמניה? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.