אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מדבר על דיסקים רגילים של מערכת סטיראו(לא קבצי מוסיקה). חיברתי למחשב את המערכת שלי אבל שומעים גרוע יחסית. האם זה נובע מכך שיש לי כרטיס קול VIBRA 128...? אם אקנה AUDGY1 יהיה שיפור משמעותי?
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
אני עכשיו עושה קובץ מצגת ליום הולדת של סבתא שלי ובעיקרון יש רק תמונות בסירטון וכשאני שם 7 תמונות לא יודע למה אבל הוא יוצא לי מהתוכנה כל עוד יש 6 תמונות במצגת הכל בסדר אבל כשאני מוסיף עוד אחת הוא יוצא מהתוכנה מישהו יודע למה ואיך אני יכול לתקן את זה? מצטער אם זה לא שייך לפה לא ידעתי איפה לשאול.
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לשמוע אוזניות כמו GRADO SR60/SR80 סנהייזר שונות וגם AKG. השאלה איפה יש מבחר כזה של אוזניות שניתן לשמוע בו? עדיף באזור השרון למרות שאזור ת"א זה גם אפשרי. ירושלים גם אופציה, לא הכי נוחה אבל אפשרית. תודה.
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
רכשתי את הSW320 ,וקיבלתי אותם ללא הספק שלהם(שהוא 12V). מאיפה ניתן להשיג/לקנות אחד כזה? יש לציין שבמודם שקיבלתי מהכבלים יש לו ספק כזה וחיברתי והם עובדים איתו טוב מאוד אבל אני צריך גם את המודם......
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה דעתכם על המסכים הבאים: חשוב לדעת האם יש להם NR ואם כן לאיזה כניסה ובסה"כ האם הם שווים את הכסף או אפשר למצוא משהו יותר טוב התקציב שלי הוא עד 5000 ש"ח והייעוד העיקרי של המסך הוא להיות מחובר למחשב וגם קצת די וי די וטלוויזיה אבל הכי חשוב זה המחשב שממנו יש לי רק יציאה VGA. הדגמים הם : טלוויזיה "37 LCD מבית Haier דגם: L37A9A-A1 טלוויזיה "32 LCD מסדרת Blueline מבית Haier דגם: L32R1 טלוויזיה "32 LCD מבית Haier דגם: L32A7A-A1 טלוויזיה "32 LCD של Nec תמיכת HDTV דגם: NLT32HDB2 טלוויזיה "TOSHIBA LCD 32 מסדרת REGZA דגם: 32A3500 בתודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה עם רמקולים שקניתי לאחרונה - Creative inspire 5200 5.1. חיברתי אותם על פי השרטוט והם עובדים אך מהרמקולים האחוריים אני שומע ללא הפרדה של ימין ושמאל. כלומר , שני הרמקולים פועלים בו זמנית. עשיתי autotest באודיו מנג'ר של Realtek והרמקולים הקידמיים והסנטר/סאב עובדים בסדר , אך באחורייים רק צד שמאל עובד, ואז שני הרמקולים פועלים ואילו בתור הצד הימני אין צליל בכלל. מישהו כבר נתקל בבעיה כזו ? אם כן אשמח לדעת את הפתרון. המערכת שיש לי היא : פנטיום 4 3.0 ג'יגה כרטיס NVIDIA 6600 256 MB כרטיס קול מובנה (7.1) על לוח האם - ASUS P5GD1-VM 1 ג'יגה זכרון Win XP - SP 2 תודה מראש על העזרה. עמיר.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרסיבר שימש אותי רק לשלושה דברים פשוטים : 1. לשמוע שירים במחשב (דרך כבל PL to 2xrca) 2. לחבר את הטלויזיה לרמקולים 3. לשמוע רדיו מודל רסיבר : Rotel AM/FM Stereo Receiver AX-850 הרסיבר היה מחובר לשני רמקולים גדולים רצפתיים של חברת Wharfedale עם הנתונים הבאים : Model number 308 (or 306 - hard to see) nominal impedence (ohms) : 8 amplifier requirement (no clipping) : 15W to power handling Power handling (programme) : 85W sensitivity (2.83v @1m) anecholc : 92 Frequency range min to max : 40hz to 25khz cabinet internal volume (litres) : 21 drive units : bass (mm) : 200 mid (mm) : 110 treble (mm) : 20 Maximum SPL (dB) : 111 המערכת הזו החזיקה 20 שנה (ואני קיבלתי אותה…
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שאלות בשביל חבר שלי: 1. האם הוא תומך בעברית? (לא תפריטים, שמות של שירים וכאלו). 2. איך מתבצעת העברת השירים למכשיר? האם זה מסדר את השירים אוטומתית דרך ID tags? או שזה פשוט תקיות? או פלי ליסטס? אם לא יש נגן 1GB לא יותר יקר מ750 ש"ח שתומך בעברית, שלא נטען רק דרך usb או שיש לו סוללות עם תפריט נוח?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות טלויזיה LCD 32 HDR לצפיה בסלון בביתי, לא צריך יותר מ32 כי מרחק הצפיה הוא פחות מ3 מטר, אני רוצה שיהיה לה כניסת USB בכדי לצפות בסרטים ישירות מהדיסק און קי, אשמח לקבל המלצות לדגם איכותי ואם אפשר לא יקר. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף את המערכת סטריאו הישנה שלי מחפש מערכת חדשה לחבר למחשב , אולי גם לטלוויזיה חשוב לי מאוד איכות הסאונד ובאסים כמובן אני יודע שהיום יש מערכות סטריאו קטנות שמעיפות את המערכת שלי באיכות ראיתי בבאג כמה רמקולים ואני צריך המלצות/חוות דעת http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8065&perur=1&t=59 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8386&perur=2&t=59&c=811
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש בעל לוח אם Asus P5B. כשפירקתי את המחשב הישן שלי גיליתי שעד אותו הרגע השתמשתי בכרטיס Creative ולא בכרטיס קול מובנה כמו שחשבתי. הדגם של כרטיס ה-Creative הוא CT4810. יש לי כרגע דילמה אם להתקין על המחשב החדש את הכרטיס קול שכרגע הזכרתי או את כרטיס הקול המובנה על לוח האם. כמובן שזה תלוי בשאלה לאיזה מהם ביצועים טובים יותר. אני יודע שזאת שאלה קצת תובענית, אבל בכל זאת אם מישהו יוכל לעזור זה יהיה נחמד. תודה.
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני מתכנן בקרוב לקנות 32' LCD, ושמתי לב לLG הספציפית הזו שנראית מעולה מבחינת תמונה. העניין הוא שהיא גם היחידה שיש לה חיבור USB ישיר, שכביכול לפי הצהרות LG אמור לתמוך בקריאת DIVX, תמונות ושירים. אז הלכתי לאחת החנויות עם USB של סאנדיסק (מיקרו קרוזר 8GB בFAT32 אם זה משנה), חיברתי ו... כלום |: כשרק מחברים היה אמור להיות משהו - אבל לא קרה כלום. אז נכנסנו לתפריט, אבל הטלויזיה שכביכול זיהתה את הUSB לא הראתה כלום, כאילו הUSB ריק. ברור שיש על הUSB קבצים, ביניהם כאלה ש"נתמכים" (סרטים, שירים ותמונות). מה יכולה להיות הבעיה? והאם יותר הגיוני פשוט לקנות את הדגם חסר הUSB (הוא ישן יותר) ולקנות DVD עם USB בנפרד? או ללכת בכלל על SHARP AQUOS? תודה לכל עונה.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת אוזניות לנגן mp3, מיועדות לשמיעת מוסיקה ורדיו באימוני ריצה ובאוטובוסים. עם כבל סימטרי. האם sennheiser cx 400 ii יתאימו ? אם כן, אשמח לשמוע היכן ניתן לרכוש אותן עם אחריות היבואן הרשמי (לא מזויפות).
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר למגבר ב- RCA ולא שומעים ממש חלק.. יש מן רעשים חלשים.. מה עושים?(מגבר YAMAHA RXV-1000? חלק אמרו לי שהחוט ארוך מדי..(8 מטר) חלק אמרו לי שזה בגלל העכבר האופטי להעביר אותו לPS2... וחלק אמרו לי שאם אבטל את הארקה של המחשב לא יהיו לי רעשים בכלל...! מה אתם עשיתם בנושא מציק זה?(יש לי מערכת קולנוע בייתית ברמה גבוהה כך שאני מעוניין להינות כמו שצריך ללא שום רעשים)... ושאלתי השנייה באותו נושא היא: אני רוצה לחבר את המחשב גם לטלויזיה,יש לי במחשב יציאה שדומה מאוד ל-S-VIDEO ולחבר אותה למגבר מיכוון שהמגבר מחובר לטלויזיה.. הבעייה היא שהמחשב יושב בצד השני של החדר ואני צריך כבל של 8 מטר! ואין כזה דבר למיטב ידיעתי יש של 3 מטר (בהום סנטר) ואין קונקטור לחבר חוט לחוט יש לכם רעיו…
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
הצלחתי להקליט מהממיר ולשמור על המחשב כMPEG2 כלומר ללא דחיסה. אני רוצה להמיר לAVI בקידוד XVID אך כשאני ממיר התוצאה היא סרט מתוח לגובה. אני משתמש בXILISOFT CONVERTER ואשמח לדעת איך להמיר איתה נכון, או לחילופין לקבל שמות של תוכנות טובות להמרה הנ"ל. תודה לכם ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אני צריך שם של חנות, מיקום ומחיר. חיפוש בזאפ לא הניב תוצאות.
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
יש רמקולים Logitech® X-530 זה טוב?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
יש לי 2 רמקולים של חברת PURE שהיציאות שלהן הן על ידי חיבור חוט חשמל ולא באיזה יציאה מיוחדת... אני רוצה לחבר אותם למחשב באיזה שהיא דרך יש עיצות? האם יש אפשרות אולי לקנות איזה סאב וופר שיתחבר למחשב ויוכל לחבר את הרמקולים האלה או שאני צריך רסיבר, או משהו אחר?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
האמת, לא נשאר לי עוד מה לפרט, אוזניות איכותיות יש לי אז כך שאני לא צריך כתחליף, אז על מה אתם ממליצים?? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/news/multimedia/display/20080909151207_Leadtek_Readies_Image_and_Video_Processing_Card_Based_on_Toshiba_s_SpursEngine.html
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אהלן....... מה כדאי לי לחכות לאיריבר H340....... או........ לקנות את זה '>http://www.creative.com/products/product.asp?prodid=10274 ??? מכשירים אחרים יתקבלו בברכה...... שאלה די טיפשית אבל חשובה - האם יש לי USB2.0? כתוב לי USB 2.0 ROOT HUB [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב נייד אך אין לו יציאת S Video. האם יש דרך לחבר אותו לטלביזיה על מנת לראות סרטים שנמצאים על ה HD שלו ?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום התחדשתי באוזניות HD595 יש לי בינתיים כרטיס קול מובנה על הלוח אם וכרגע אני צריך כרטיס קול שינצל את האוזניות עד הסוף וגם לרמקולים השימוש למשחקים וסרטים בעיקר וגם אין לי מגבר אם עדיף שיהיה כלול בכרטיס מסך מגבר ? אני אודיופיל וחשוב לי מאוד שהכרטיס קול יהיה מתאים לי אני חושב שהאופציה הכי טובה בשבילי : Sound Blaster X-Fi Titanium HD יש לכרטיס זה מגבר מובנה לאוזניות ? הבעיה שהוא לא יובא לישראל אם זה הכי מומלץ יש אפשרות להזמין מחו"ל או שעדיף כרטיס אחר ? התקציב 1100 ש"ח תודה ......
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
לאחרונה התקלקלה המערכת סטריאו שברשותי (Sony MHC-RG330) מסיבה לא ידועה, ואני צריך המלצות לגביי מעבדות תיקון. - תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-