עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by AmL1,

חשוב לי מאוד שיהיה שלט בסט ראיתי את זה http://zap.co.il/model.asp?model_id=451499 איך זה?

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  2. Started by Spaik,

היום המחשב שלי מחובר לרסיבר שתומך ב 4 ערוצים: 2 קדמיים ו 2 אחוריים בלי סאב ובלי סנטר. הרמקולים מחוברים לרסיבר, והרסיבר למחשב. יש לי כמה שאלות 1. במצב שאני היום: אני שומע בצליל הקיפי? כי אני לא שומע בכלל ברמקולים האחוריים, כמעט לחלוטין, הם מאוד מאוד שקטים ואני לא שומע אותם בכלל שאני משחק במחשב או שומע מוזיקה. למה זה ככה? 2. אם אני רוצה לשמוע סאונד של4.1 אם אני יקנה עוד 2 רמקולים וסאב ואני יחבר אותם ישירות לכרטיס קול (בחיבור של הרמקולים האחוריים). זה אפשרי? הסאב יעבוד כמו שצריך? והאחוריים יעבדו טוב? 3.איך אני עושה שבמצב הנוכחי שלי אני ישמע בכל 4 הרמקולים כלומר סאונד הקיפי שאני ישמע את הרמקולים האחוריים טוב? (אם אפשר לעשות את זה) תודה

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  3. חייב חייב לקנות מינידיסקים ריקים לקראת ה hi-md. דרך אגב כמה עולים מינידיסקים ריקים של 80 דקות בקנדה?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  4. Started by דודי הסטלן,

שלום, אתמול אחרי שעשיתי ריסט למחשב קיבלתי פתאום הודעה שהכרטיס קול לא מזוהה וזוהתה חומרה חדשה וצריך להתקין אותה. נתתי לווינדוס לחפש את הדרייבר בעצמו במחשב - לא הולך, הכנסתי את הדיסק של הכרטיס שהוא יחסית ישן כבר 5-6 שנים אצלי - גם לא מזהה אותו. הבעייה שבגלל שהכרטיס כ"כ ישן אני לא מוצא לו דרייברים, מדובר ב CREATIVE VIBRA 128, ואף פעם לא הייתה לי בעייה כזאת, למישהו יש פיתרון ??? תודה מראש.

5. Started by agoraphobic,

אני מעוניין לקנות כבל hdmi לצורך חיבור המחשב לטלוויזיה באורך 10 מטר. צריך המלצה לחנות שמוכרת כבלים איכותיים ובזול.. אין לי בעיה גם להזמין מאתר בחול.. אם אני לא טועה מישהו כאן המליץ פעם על חנות שאפילו שולחת לארץ בחינם... ושאלה קטנה, כבל באורך כזה מצריך מגבר? ברור לי שתהיה הנחתה של האות בכבל.. האם זה לא קריטי?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  6. שלום! אמא שלי קנתה אוטו יד שניה (MAZDA 323 1998), והגיעו איתו רמקולים ומערכת מעפנים, אי אפשר לשמוע בהם רק חלש חלש, אחרי שמגבירים מתחיל להיות רעשים של באסים כאלה.. בקיצור, אנחנו מחפשים רדיו דיסק שקורא MP3 באיכות טובה (אין צורך במשהו עם מלא אופציות ומחיר בשמיים) וארבעה רמקולים גם כן טובים לנהג הממוצע.. ראיתי ב-ZAP את הרדיו-דיסק הזה של Blaupunkt שהיו עליו תגובות ממש טובות: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=22438 והמחיר שלו טוב מאוד. יש גם את הרדיו-דיסק של JVC שיקר ממנו ב-100 ש"ח וקיבל תגובות מעולות: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=22574 רציתי לדעת האים ה-JVC עדיף בהרבה מהבלאנקפוט ותוספת המחיר שווה. עכשיו בקשר לרמקולים, אין לי מושג איך זה הולך עם הוואט, ואיזה ח…

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  7. שלום אני רוצה למצוא מכשיר דיוידי כמה שיותר זול ושתהיה לו כניסת USB שיוכל לקרוא מ- DISK ON KEY של 2 ג'יגה את הסרטים עם תרגום עברי בלי שום סיבוכים והפיכות וכו, כמו שעובד בווינדוס בקיצור מישהו מכיר משהו כזה? אם יש משהו מומלץ שלא הכי זול גם טוב הבנתי שברב המכשירים זה תומך עד ג'יגה של דיסק און קי האם זה נכון? ואם מישהו מכיר אחד כזה שיכול לקרוא קבצים ברזולוציה יותר גבוהה מ- DVD אז בכלל טוב אבל אני בספק

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  8. Started by rollita,

שלום, כרטיס הקול שלי לא מזוהה לאחר פורמט למחשב ואיבדתי את דיסק הדרייברים. כיצד אני יכול למצוא דרייברים מתאימים? בדיסק שאבד לי הנתיב המוביל לדרייברים של כרטיס הקול היה בספריית: PCI228 עוד נתונים: הלוח אם שלי הוא Micro Star מודל MS-6309 והצ'יפסט הוא Apollo Pro עפ"י גוגל יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אבל ביציאת המחשב יש לי רק 4 ערוצי אודיו בלבד השייכים לכרטיס ה- PCI (שלא מזוהה...)

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  9. ??? מתלבט בין 3 הדגמים האלו: 1. Yamaha YST MS50 (כ- 500 ש"ח) 2. Altec Lansing VS4121 (כ- 550 ש"ח) 3. Creative INSPIRE 2.1 T2900 (כ- 500 ש"ח) יש לי את ה-audigy ואני רוצה רמקולים בעיקר למוזיקה לכן אני מעדיף 2.1 איכותיים כמה שיותר. התקציב שלי בערך 600 שח. אם תוכלו לתת לי דעתכם אבל בעיקר למי שיש את אחד המודלים ויכול לתת דעה שמבוססת על ניסיון אישי (קראתי כבר כמה וכמה ביקורות...). תודה מראש ;D

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  10. Started by eladbu,

שלום לכולם שאלתי היא האם משהו יודע כיצד אני יכול לשמוע גם ברמקולים במחשב וגם במערכת!שאל המערכת אני מחובר בקוקסיאלהאמת היא שסטיראו אני שומע בשתיהים בו זמנית אבל AC3 לא מדוע?עד לפני כחודש הכל היה תקין בסרטים עם דולבי דיגיטל המערכת עבדה כראוי ובמחשב שמעתי סטיראו יש פיתרון? יש לי כרטיס של רילטק AC97 וכמובן AC3 FILTER

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  11. קנו לי מיני אייפוד חדש ואני לא יודע איך להעביר אליו שירים קיבלתי איתו דיסק עם התוכנה ITUNES ומשם אני לא יודע מה לעשות יש חוברת עם הדיסק אבל היא באנגלית ואני לא משו מבין אז אם מישו יכול לעזור לי אני יודה לו מאוד

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  12. שלום לכולם. יש לי בעיה עם רמקולים שקניתי לאחרונה - Creative inspire 5200 5.1. חיברתי אותם על פי השרטוט והם עובדים אך מהרמקולים האחוריים אני שומע ללא הפרדה של ימין ושמאל. כלומר , שני הרמקולים פועלים בו זמנית. עשיתי autotest באודיו מנג'ר של Realtek והרמקולים הקידמיים והסנטר/סאב עובדים בסדר , אך באחורייים רק צד שמאל עובד, ואז שני הרמקולים פועלים ואילו בתור הצד הימני אין צליל בכלל. מישהו כבר נתקל בבעיה כזו ? אם כן אשמח לדעת את הפתרון. המערכת שיש לי היא : פנטיום 4 3.0 ג'יגה כרטיס NVIDIA 6600 256 MB כרטיס קול מובנה (7.1) על לוח האם - ASUS P5GD1-VM 1 ג'יגה זכרון Win XP - SP 2 תודה מראש על העזרה. עמיר.

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  13. קנית רמקולים ומגבר ורצית לדעת אם מתאמים לעוצמה דגם של הרמקולים הם YAMAHA NSP-270 ושל המגבר הוא YAMAHA HTR-5930 ואם אני יכול לחבר אוות לממיר hd של yes

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  14. הרמקולים נמצאים ברשותי מזה מספר שבועות ואני מקווה שדעתי האישית תוסיף לביקורות המפורטות שכבר הופיעו פה בעבר ותועיל למי מהמעונינים לרכוש מערכת רמקולים. ראשית, הרמקולים מחוברים למחשב כמפורט מימין ולכרטיס קול של m-audio שלעניות דעתי מוציא סיגנל מעולה. הרמקולים נועדו לשבת בחדר שינה/עבודה קטן שעברנו אליו לאחרונה והחליפו מערכת של רסיבר ורמקולי בוז ישנים (דגם 2.1 וכן, אני בכוונה כותב בוז ולא bose). עיצוב - נקי ומאוד אלגנטי, כבלי כוח קצרים ומעצבנים, לד כחול זוועתי שאמור להעלם בדגם החדש (אני רכשתי את הדגם היוצא, מבחינה אלקטרונית/מכנית לא אמור להיות שוני בין הדגמים, רק שינוי עיצובי). גרילים איכותיים, אבל מעט קשים להסרה (ורצוי מאוד להסיר אותם בעת האזנה למוזיקה). חיבורים וארגונומיקה -…

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  15. Started by Bar1234,

רציתי לקבל חוות דעת על הרמקולים הבאים: Altec Lansing ATP3 אמרו שיש בעי עם הכפתור הדלקה שהוא גם הווליום....משהו כזה... האם זה לא מפריע לעוצמת הווליום או שכן?

• 9 תגובות
    • 687 צפיות
  16. Started by AdamS,

שלום, יש לי במערכת שבסלון סאבוופר ענק (!!) של JBL, נראה ממש איכותי..! אני לא ממש יודע למה, אבל הוא לא עובד. השאלה שלי היא, אם הוא הרבה יותר איכותי מהסאבוופר שמגיע עם המערכת Z5400. הדגם שלו הוא: JBL PSW 1000 זאת התמונה היחידה שמצאתי ברשת. שווה לי לתקן אותו ולשים במקום הסאב של ה-Z5400 או שלא? אדם

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  17. Started by shika,

שלום רב האים משהוא יודע לפרוס בפני את ההבדלים בין הדגמים Altec Lansing VS2421 לבין Altec Lansing VS4621 ומה יותר מומלץ מבניהם תודה

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  18. Started by dorish,

אז ככה אני קונה מחשב חדש ואני צריך רמקולים ספק TR420W מסך וויסוניק VP930 כןנן 80GB 8M WDSATA-2 זיכרון OCZ DDR2 533 של 512X2 מעבד AMD 939 3500 SETP לוח ASUS A8N SLI PRMUI כרטיס מסך DUAL 6600GT 256MB של GIB צורב DVD ASUS AUAL שחור אני הבנתי שיש לי כרטיס מובנה 8.0 או 7.1 מה ההבדל זה לא אותו דבר 7 רמקולים וסאב? אז אני רוצה את כול הרמקולים אולי אפיילו אם סנטר אחורי חשוב לי שהיא תיהיה אכותית ואולי אפיילו אם מגבר קטן שבא בנוי במערכת אם יש דבר כזה בכלל 2000 שקל +,- תודה והמרחק בן החיבור למחשב למערכת הוא 20 מטר אז לא תיהיה בעיה ? אני יוד שאופטי אני לא יכול וקוקסל אבל לא תיהיה לי בעיה אם RCA

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  19. Started by sapartil,

יש לי נגן DVD ‏ Graetz AV747 במפרט שלו כתוב שהוא קורא divx צרבתי דיסק בפורמט avi והוא לא מראה לי את הסרט. לאיזה פורמט אני צריך להמיר את הסרט כדי שהוא כן ינגן אותו ?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  20. Started by iakovl,

http://www.nomadworld.com/products/muvo/specs.asp האם הוא שווה משהו ? מישהו מכיר ויש לו הערות?

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  21. שלום לכולם.. אני מחפש לקנות רמקולים, רצוי מאוד מwww.ksp.co.il, את האמת, רק דרך שם. אבקש לא לעבור את התקציב.. לא יותר מ365 ש"ח. הרמקולים האלו נועדו בעיקר לאמא שלי ולכן היעוד שלהם הוא להשמיע מוזיקה ולא ברמה חזקה מדי. רמה בסיסית וטובה, שיהיה אפשר גם שקט.. אני לא מחפש רמקולים שירעידו את החדר אלא שישמיעו מוזיקה באיכות טובה. אם המומלץ הוא ATP3 וראיתי שכאן הוא מומלץ.. אז אשמח לקנות אותו . נ.ב, אם אני קונה את ATP3 (במידה והוא עונה לדרישות שלעיל) מה צריך לעשות לפני שמשמיעים דרכו מוזיקה? (הבנתי שצריך לתת לו כמה שעות על מוזיקה קלה או משהו..).

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  22. אם יש לי סרטים XVID ו-DIVX ב-AC3 האם כרטיס קול Sound Blaster Live 5,1 הפשוט מספיק ,או שהסאונד בסרטים יותר טוב שמצדיק קנייה של Sound Blaster Audigy בקיצור איזה כרטיס קול אני צריך שיתמוך בכל האפקטים של הסרטים האלה ? א)Sound Blaster Live 5,1 ב)Sound Blaster Audigy ג)Sound Blaster Audigy 2

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  23. טוב הכותרת מספרת הכל.. אני מחפש במחיר עד 400 ש"ח ואפילו פחות משהו שיחזיק ושיהיה נוח לשימוש

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  24. שבת שלום לכולם רציתי לדעת מה האפשרות הנוחה והזולה לצפיה בטלוזיה על גבי מסך המחשב. אני מתכנן לקנות מסך LCD למחשב ורוצה לצפות בו גם בטלוזיה.הבנתי שיש מסכים שבאים עם כניסות של RCA וכמו כן הבנתי שיש כרטיסי טלוזיה יעודיים לזה. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  25. יש לי כזה דבר: 1. AKG 240 DF 2. BEYERDYNAMIC DT880 3. SENNHEISER HD600 4. DAN CLARK ETHER 2 נראה לי שזהו זה. מה דעתכם?

דיונים חדשים בפורומים