עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מתישהו בעתיד הקרוב, או שזה לא הולך לקרות בכלל?... תודה.

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  2. Started by noneskillz,

אז ככה אני רוצה לקנות רמקולים לחדר 5.1 כולל סאב וופר התקציב שלי בין 1000-1500 באס חשוב לי שישמעו אותו טוב אני יודע microlab מאוד טובים אך אני לא יודע איזה דגם הכי טוב. בעיקר אני רוצה לשים כל רמקול בצד אחר של החדר שיצא הרגשה כיאילו המוסיקה,סרט,משחק מה שלא יהיה שיבוא מכל הכיוונים. אני רוצה לחבר לזה את המחשב שלי,את הטלוויזיה ואת הPS3 יש רעיוניות?? שמעתי קצת על X23 וX13

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  3. שלום וערב טוב... יש לי התלבטות מאד קשה לגבי בחירת רמקולים!! ברצוני להחליף את הרמקולים הישנים שלי מסדרת CREATIVE Inspire 5200 5.1 במשהו חדש יותר ועדכני כך שאני גם ינצל את כרטיס הקול החדש שברשותי Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional תכולו לראות את המפרט השלם במפרט1... אשמח אם תוכלו לכוון אותי למשהו איכותי וטוב בהתאם למפרט המטרה בגדול היא משחקים וגם מוזיקה כולל מעט סרטים וTV.. הרמקולים הם לחדר יחסית דיי קטן אבל בקרוב העבור דירה ואני רוצה משהו שהיה בסלון ל HTPC שלי איכותי וטוב!! חשבתי על: http://www.microlab.cn/product/speakers/home%20system/x27.htm ב2030 שקל או http://www.logitech.com/index.cfm/speakers_audio/home_pc_speakers/devices/224&cl=us,en ב…

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  4. Started by Danny_The_King,

שלום רב אני מעוניין לחבר פלייסטיישן 2 למחשב שלי יש לי מסך LCD 22 של LG יש לי לוח אם של ASUS P5Q אני זקוק לכרטיס טלויזיה.. ואני לא מבין בזה כלום כלום.. אני מעוניין לחבר את הסוני ע"י החיבור של שלושת הצבעים לבן אדום צהוב.. שיהיה בכרטיס טלויזיה איכות טובה של הסוני ולא מטושטש.. עד כמה שניתן להוציא מ60hz PAL של הסוני.. או איך שלא קוראים לזה המחיר מקסימום 300 ש"ח.. ושיהיה מהחנויות של פנדה מחשבים או KSP.. למה אני גר בדימונה ואלו החנויות הכי מובילות בב"ש.. ולא מתאים לי לנסוע רחוק יותר או לקנות באייבורי הגנבים.. תודה לעוזרים

5. היי, אני מחפש לקנות אזניות טובות עם מיקרופון. השימוש העיקרי הוא בStarcraft 2 כדי לדבר עם חבר בסקייפ תוך כדי משחק. אני אשתמש בהם גם לshooters אני מניח ובשביל משחק עם הלפטופ שלי אבל בדרך כלל אני עובד על PC ומשתמש ברמקולים 5.1 התקציב הוא יחסית גמיש, אני מוכן להשקיע עד 500 אבל אשמח לחסוך. אני שואל בעיקר כי יש מבצע בKSP על ציוד של Thermaltake ואני שוקל ללכת על הShockOne ואני לא בטוח כמה הן טובות, לעומת רייזר למשל. וכמה באמת כדאי לי לקחת אזניות USB בניגוד לאזניות רגילות. אשמח לתשובה מהירה כי המבצע שלהם נגמר היום תודה

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  6. קניתי כרטיס X-FI XTREME MUSIC להתקין את הדיסק שקיבלתי או עדיף מהאתר שלהם?

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  7. Started by ShOw-Time,

איזה רמקולים אני יכול לקנות למחשב הכי טובים עד 350 לא יותר.... חוץ מATP3 יש עוד משהו ראוי בערך? ראיתי בקיאספי מערכת 5.1 של קריאטיב פשוטה כזאת ב330,היא שווה משהו? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  8. שלום לכולם, ככל שאני קורא יותר חומר, כך אני מבולבול עוד יותר בנושא... ??? ברשותי רסיבר של סוני, מדגם STR-DE635 שקניתי לפני כמה שנים. אני רוצה לחבר את הרסיבר למחשב בעזרת כרטיס קול, ולהשתמש בחיבור דיגיטלי. עד אתמול, היה לי כרטיס SoundBlaster Live! עם יציאה דיגיטלית שחובר לרסיבר ועבד מצויין, עם איכות שמע מעולה. הבעיה היחידה שהוא עבד מול הרסיבר עם שני רמקולים בלבד, ימין ושמאל, ושלושת הרמקולים האחרים שלי נותרו מיותמים. אתמול הכרטיס התפגר, ועכשיו אני מחפש כרטיס חדש שיוכל לעשות את כל מה שעשה הLive! הקודם שלי, ובנוסף יוכל להשמיע ברסיבר בכל חמשת הרמקולים. התקציב, אגב, עומד על לא יותר מ 500 ש"ח. בחיפוש זריז מצאתי את הכרטיס הזה: http://us.creative.com/products/product.asp?catego…

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  9. גלשתי להנאתי באתר של ארקדיה והבחנתי במוצר החמוד הזה. ניסיתי לחפש ביקורות ברשת, אבל לא מצאתי כלום. למישהו יש פרטים על הנגן הזה?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  10. Started by moshon89,

שלום! מישהו הביא לי רסיבר של sansui והוא טען שכל הזמן הוא עבד לו טוב עד שפתאום הוא הפסיק לעבוד הרסיבר נדלק התצוגה טובה הכל נראה בסדר לגמרי חוץ מהעיקר לא שומעים שום קול, מישהו??

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  11. אם יש לי סרטים XVID ו-DIVX ב-AC3 האם כרטיס קול Sound Blaster Live 5,1 הפשוט מספיק ,או שהסאונד בסרטים יותר טוב שמצדיק קנייה של Sound Blaster Audigy בקיצור איזה כרטיס קול אני צריך שיתמוך בכל האפקטים של הסרטים האלה ? א)Sound Blaster Live 5,1 ב)Sound Blaster Audigy ג)Sound Blaster Audigy 2

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  12. Started by Roshos,

נגן חדש מבית creative שם הנגן ZEN NEEON2 http://creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=15609 http://creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=15609&nav=1 http://images.creative.com/iss/images/corporate/artwork/hires_zn2.jpg

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  13. אהלן נניח שיש לי 2 רמקוליים מחוברים לרסיבר ואני רוצה לשמוע בעזרתם דיסקים איך אני עושה את זה ? כלומר אצלי בסלון יש רסיבר מחובר ל DVD , טלוויזיה ומערכת 4.1 פשוטה וכשאני רוצה לשמוע דיסקים אני שומע דרך ה DVD אבל אם יש לי רסיבר ורמקוליים ללא DVD בעזרת מה אני יכול לנגן דיסקים במערכת ? מקווה שתבינו ת'שאלה הדבילית :\

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  14. Started by Or ei,

כמו שרשום בכותר אוזניות שאוטמות מרעש חיצוני ב150 בערך כמו הKOSS THE PLUG ...

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  15. עד עכשיו המחשב שלי היה מחובר לטלויזיה רגילה בחיבור S-VIDEO וככה הייתי רואה סרטים כשהמסכים מוגדרים במצב של CLONE (הכרטיס מסך היה nvidia 8600gt) פתאום הטלויזיה הפסיקה לזהות את החיבור למחשב, כשאני מדפדף בטלויזיה בין מצבי צפיה שונים, av1, av2, dvd לא מופיע המצב צפיה של המחשב. במחשב עצמו הכל מוגדר כמו שצריך, נכנסתי לתפריטים של NVIDIA והגדרתי שוב ושוב את מצב הצפיה בטלויזיה אבל כלום לא עזר. אפילו החלפתי כבל כי חשבתי שאולי התקלה בחיבור אבל המצב נשאר אותו דבר. יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך מסדרים את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  16. Started by L-aD,

hey ive just bought a new computer and im using win98.. this computer is using soundmax sound card which ive never used before and for some reason i have no sound, when i view perfernces of soundmax i see no sound devices.. can someone tell me what can the problem be? thanks in advance

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  17. אני מחר חוזר ל21 והעיברית לא עובדת התקנתי כמו שאמרו עשיתי ריסט למכשיר וזה עדיין לא עובד אם יש למישהו הצעות הם יתקבלו בברכה.

18. שלום, אני זקוק לכרטיס קול עד 600 ש"ח איך ה-Xmod מבית Creative? והאם יש הבדל בין כ.קול חיצוני לפנימי (באיכות הצליל)? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  19. Started by yot,

היום, כשרציתי לעדכן את הפוד שלי בשירים החדשים שהועלו לאיי טונס, נתקלטי בהודעה (מצורפת למטה) שאומרת לי שאני צריך להתקין מחדש את איי טיונס על מנת להשתמש בפוד משום שנוצראה איזושהי אי-תאימות ביניהם. מחקתי את התוכנה, והתקנתי שוב, לא עזר. מחקתי שוב ואז גם פירמטתי את הפוד, והתקנתי את שניהם וזה המשיך להופיע. מחקתי שוב והפעם בדקתי ברג'יסטרי שלא נשארו שום עקבות מהתוכנה, עדיין לא עוזר. למישהו יש רעיון?

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  20. שלום לכולם אם אני יוכל בבקשה לקבל ממכם עצות לטלוויזיות טובות בגודל 32 אינץ ( כי המרחק הוא כמעט 3 מטר ) בתקציב של 400 דולר השימושים העיקריים הם לארות סרטים מהמחשב ( רגילים לא היידפנישן אבל אם אפשרי להכניס היידפנישן רדי זה יהיה טוב מאוד ) עוד שאלה בקשר ל- Z5500 כמה אינץ הבאס שלהם? תודה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  21. אהלן , אני מחפש אוזניות לחדר כושר , אני צריך משהו שדיי עמיד במיים (זיעה) ושיהיה לי נוח איתו , לכן אני מחפש קשת עורפית כי מניסיון עבר עם כל מיני סוגים של אוזניות הגעתי למסקנה שזה הכי אידיאלי לאימונים. אז ההתלבטות היא בין השניים הללו (הם גם נקנים מהאתר הזה , המחירים בארץ בשמיים ל2 הסוגים של האזוניות הללו ) Altec Lansing UHP303 http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=cart&A=details&Q=&sku=505033&is=REG Sennheiser PMX 200 http://www.bhphotovideo.com/c/product/426858-REG/Sennheiser_PMX200_PMX_200_Supra_Aural.html האוזניות מתחברות לנגן Creative ZVP אם זה משנה. עד עכשיו היה לי את הPMX70 של סנייזר : http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=14911114…

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  22. Started by AmL1,

יש לי חיבור כזה במחשב מאחורה...מה עושים איתו?חח

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  23. Started by VerOniX,

שלום לכולם אני רוצה ליקנות 5h v2 . כמה חברים אמרו לי שאני לא יפיק את המקסימום אם לא אקנה כרטיס קול ביחד עם האוזניות. בדקתי את כרטיס הקול שלי . וואני רוצה לישאול אם אני צריך ליקנות כרטיס קול בנוסף עם האוזניות כדי להפיק את המקסימום מהאוזנית אם ויש לי את הכרטיס קול הנל? (כרטיס הקול שלי הוא ob 7.1 8 ערוצים )

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  24. שלום, אני רוצה לשמוע את השידורים ברמקולים שיש לי בחדר ולא בטיוי, אני רוצה לחבר את הממיר לליין אין למחשב ולשמוע דרך הרמקולים, כאילו להעביר את העניין דרך המחשב, אני מאמין שזה לא מסובך, כבלים יש לי, איך אני מגדיר את העניין ומה צריך בשביל זה? תודה ;D

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  25. Started by Ghosthunter,

בקיצור קניתי אחד כזה של 1GB ב400 שח(USB2, מקליט, רדיו, ספר טלפונים וכו). רציתי לדעת איך אני יכול ליצור תיקיות במחשב, לשים בתוכן מוזיקה ושהוא יקרא אותם, מכיוון שעשיתי את זה והוא לא קורא בכלל את התיקיות. הבנתי שצריך לתת לו גישה כלשהי. איך אני עושה את זה? טוב, גיליתי שהוא לא יכול לרדת ליותר מרמה אחת. יש עדכון פירמוור לזה?(יש אפשרות לעדכונים שם דרך המחשב).

• 1 תגובה
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.