עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by gargoil,

שלום לכולם! אני מקווה שאני במקום הנכון. יש לי בעייה של צריבת vob בגודל של מעל 2 Gb ה נרו לא מוכן האם מישהוא יכל להפנות אותי לפתרון תודה

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  2. שלום, אני חדש בפורום הזה.. שמי אדיר. מצאתי כל מיני שירשורים בגוגל עקב חיפושים אחר סטרימר וחיבור כל המכשירים בחדרי. אשמח אם מישהו כאן יוכל לתת לי מענה לגבי שאלות לא פתורות שיש לי. 1. אני מחפש סטרימר, עדיף עם הארדיסק פנימי [לפי מיטב ידיעתי והצצה קטנה בנט הבנתי שגם חיבורי USB קיימים לרוב וקוראים הארדיסקים חיצוניים.] התלבטתי בין 2 דגמים שאחד מהם ראיתי אצל חבר והשני פשוט ראיתי בהשוואה ברשת לסטרימר הראשון. הדגמים הם : NetGear N-300 Dvico TviX M-6600N לפי סיקורים שראיתי כתוב שה-NetGear קורא קבצי MKV אך ללא סאונד (?!) הטלוויזיה שלי כרגע דרך כניסת הUSB כאשר מחברים Disk On Key לדוגמא, לא תומכת בסאונד של סרט 1080p x264.. זו הבעיה שאני רוצה לפתור ע"י הסטרימר גם.. מה אתם…

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  3. Started by nimrod85,

??

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  4. Started by love-its-my-name,

אנשים זה דחוף כשאני מקליט מהמחשב [יש לי כניסה ש כבל של טלויזיה] יותר נכון מחשב מהטלויזיה אז לא שומעים קול והוא נות שתי קבצים קובץ אחד וידאו ועוד אחד שהוא בסיומת שלו cc מה זה הקובץ הזה? ד"א לא שומעים קול... נראה לי שצריך לחבר בינהם... כאלו זה קובץ אחד קול ואחד וידאו וצריך לחבר אותך... זה נכון? אילו הקובץ השני הוא הקובץ קול או משהו כזה

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  5. Started by Holography,

אהלן אנשים, עד כה הייתי עם מגבר Denon DRA25 ועם זוג רמקולים של מערכת סטריאו של SONY. משהמגבר שווק חיים החלטתי לקנות מערכת חדשה, התקציב הוא בסביבות 1000 לרמקולים ו500 לכרטיס קול. שומע בעיקר מטאל וקצת טראנס. נ.ב יש טעם לקנות מגבר חדש ואיכותי לרמקולים של סוני?

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  6. יש לי בעיה עם הדרייברים העדכניים, הם גורמים להפרעות (רעש לבן) בסאונד. גיליתי שלפני שהתקנתי את הדרייברים (אפשר להשתמש בכרטיס גם בתור PlugNPlay) לא היה את הרעש הלבן הזה. לעומת זאת, כשהתקנתי את הדרייברים שקיבלתי עם הכרטיס, מופיע רעש לבן. ניסיתי להוריד את הדרייברים הכי עדכניים לכעורה מהאתר של קריאטיב, אבל כשניסיתי להתקין אותם, זה צעק לי שהוא לא מזה כרטיס כזה במערכת (למרות שב-Device Maneger אני רואה שהכרטיס מזוהה כLive! 5.1). למישהו יש רעיון מה הסיבה לרעש הלבן, ומה הפיתרון?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  7. Started by AmL1,

חשוב לי מאוד שיהיה שלט בסט ראיתי את זה http://zap.co.il/model.asp?model_id=451499 איך זה?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  8. Started by ORANGEJUICED,

מישהו מכיר תאוזניות האלה ?

9. Started by JohnnyBGood,

מישהו עבד פעם עם m-audio ozone? מישהו יודע עליו משהו (סיבה טובה לא לקנות אותו או אלטרנטיבה עדיפה?)

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  10. היי חברה.. בחיפושי האיטיים אחר טלוויזיה חדשה, שמתי לב לרוב הטלוויזיות באות ברזולוציה מוזרת של 1366*768. על מה ולמה? הרי זה לא במיוחד רזולוציית תוכן נפוצה, או שאני טועה? הרי 720P זה 1280 על 720, ו1080 זה 1920 על 1080. לראות סרט 720P על מסך כזה די אומר שצריך למתוח את הסרט ולפגוע באיכות. ואני בטוח ששידורי טלוויזיה רגילים הם ברזולוציה עוד יותר נמוכה. אז למה? לא עדיף לראות סרטים ברזולוציה טבעית שלהם, במיוחד על מסך LCD?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  11. Started by oferl31,

היי מסך של אסוס VK222H . יש לו כניסת HDMI . האם אני יכול חבר ל- HDMI את הממיר של יס ולקבל תמונה ? תודה .

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  12. Started by NeoNate,

שלום, אני צריך אוזניות חדשות ויש לי כמה שאלות? רציתי לשאול עם הקטע של הIn ear באמת מעצבן והאם האפקט של הרעש של הכבל של האוזניות באמת בלתי נסבל? אני מתלבט בין Creative EP-630 ל Sennheiser CX300 מי מהם יותר טוב? בהתחשב גם במחיר ואיפה אני אוכל לקנות אותם באיזור במרכז (רמת גן ת"א) ונגיד ירדתי מהעניין של הin ear אילו אוזניות רגילות יש שהן איכותיות עמידותתתת הכי חשוב! וזולות? אני מעדיף שפחות מ300... תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 678 צפיות
  13. קנו לי מיני אייפוד חדש ואני לא יודע איך להעביר אליו שירים קיבלתי איתו דיסק עם התוכנה ITUNES ומשם אני לא יודע מה לעשות יש חוברת עם הדיסק אבל היא באנגלית ואני לא משו מבין אז אם מישו יכול לעזור לי אני יודה לו מאוד

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  14. Started by mistaarvim,

איזה דיוידי טוב אפשר לקנות עד 500 שקל נגיד..? תודה.

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  15. למישהו יש מושג איך מורידם את כל מה ששייך לכרטיס הנ"ל בהגדרות של WINDOWS 98SE? אפילו בHELP באתר שלהם הם ממש הסתבכו עם זה... ולא פלא למה איך שאני שם את הכרטיס, המחשב נתקע. אולי גם בגלל שמרוב נסיונות, יש לי כמעט כל דרייבר או תוכנה אפשרית של סאונד בלסטר.. העניין הוא שהוא לא עבד עם אף דרייבר/תכנה בשום מקרה.. וגם להעיף אותו אי אפשר..

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  16. שלום לכולם. יש לי בעיה עם רמקולים שקניתי לאחרונה - Creative inspire 5200 5.1. חיברתי אותם על פי השרטוט והם עובדים אך מהרמקולים האחוריים אני שומע ללא הפרדה של ימין ושמאל. כלומר , שני הרמקולים פועלים בו זמנית. עשיתי autotest באודיו מנג'ר של Realtek והרמקולים הקידמיים והסנטר/סאב עובדים בסדר , אך באחורייים רק צד שמאל עובד, ואז שני הרמקולים פועלים ואילו בתור הצד הימני אין צליל בכלל. מישהו כבר נתקל בבעיה כזו ? אם כן אשמח לדעת את הפתרון. המערכת שיש לי היא : פנטיום 4 3.0 ג'יגה כרטיס NVIDIA 6600 256 MB כרטיס קול מובנה (7.1) על לוח האם - ASUS P5GD1-VM 1 ג'יגה זכרון Win XP - SP 2 תודה מראש על העזרה. עמיר.

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  17. Started by nimrodh,

שאלות בשביל חבר שלי: 1. האם הוא תומך בעברית? (לא תפריטים, שמות של שירים וכאלו). 2. איך מתבצעת העברת השירים למכשיר? האם זה מסדר את השירים אוטומתית דרך ID tags? או שזה פשוט תקיות? או פלי ליסטס? אם לא יש נגן 1GB לא יותר יקר מ750 ש"ח שתומך בעברית, שלא נטען רק דרך usb או שיש לו סוללות עם תפריט נוח?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  18. שלום. אז ככה, האם ה z5500 הם עדיין הבחירה האידיאלית לסראונד ברמה מצויינת יחסית לכסף? (הבנתי שכדי להגיע לנתונים של הרמקולים האלו במערכות מוגברות צריך לשלם, והרבה...) אם כן, אשמח אם תמליצו לי על כרטיס קול מתאים לרמקולים אלו. (או שפשוט הכרטיס קול onboard עם החיבור האופטי מספיק להם?) אם לא, אשמח אם תמליצו לי על קומבינצייה דומה במחיר ובתמורה. תודה רבה, איציק.

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  19. יש לי סט נגן די.וי.די+5 רמקולים+סאבוופר בסלון של NORMANDE, דגם DAV-3800. היום התחילו בעיות עם הסאבוופר, פתאום הוא מתחיל להוציא חריקות! לא יודע איך לתאר את זה ממש, אבל זה כמו קולות של פיצוצים (ולא, זה לא הקול הרגיל שהוא אמור להוציא). איזה סיבה יש לזה? הוא מונח על הרצפה אגב.

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  20. Started by NM,

בהתחלה הדיוידי שלי קרא קבצי DIVX לא טוב(בשורה השנייה של התרגום הוא שם את המילים האחרונות בתחילת השורה במקום בסוף) עכשיו הוא בכלל לא מזהה את העברית הוא מראה לי אותיות כאלה מוזרות כאילו שהוא לא מצליח לזהות את השפה

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  21. Started by shika,

שלום רב האים משהוא יודע לפרוס בפני את ההבדלים בין הדגמים Altec Lansing VS2421 לבין Altec Lansing VS4621 ומה יותר מומלץ מבניהם תודה

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  22. Started by yolh4f,

רציתי ללכת על הסמסונג C530 אבל יוצא ישר בדקתי בכול החניות הכי זול 3600 שקל בז\אף הכי זול 3170 אבל יבאון של י שלום שנה אחת .... סמליין הכי זול 3600 אז רציתי לדעת עם אפשר למצוא משהו אולי יותר טוב או אותה רמה בסכום של 3000-3400 .... בהתחלה תכננתי לקנות ב3170 את הסמסונג אבל זה קפץ לעוד 400 שקל וואלה לא בא לי בטוב בכללל .... אז עם אפשר בבקשה המלצה טובה .. ושמעתי שסוסמונג היום לא מובלים בשוק אמרו לי שפנסוניק דוגמא איכותים יותר ... ועוד כמה חברות לא זוכר ...

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  23. Started by Idan-h,

http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1086&scat=199&tcat=30 מחיר : 210 שקל . שימו לב שזו אריזת OEM. איך האיכות ? תודה.

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  24. ני רוצה לקנות כרטיס קול שישמש למוזיקה לסרטים ומשחקים שימוש ממוצע מכל מחשב באופן טבעי הרבה אמרו לי לקחת את הקרייטיב אודיג'י 2 ZS, או את ה Maya7 7.1 אבל אני רציתי לדעת אם יש כרטיסים טובים אבל במחירים קצת יותר זולים, אני לא חושב שבזמן הקרוב אני אקנה לי מערכת רמקולים של 7.1 ולדעתי גם לא בעוד כמה שנים. ראיתי בפנדס את הכרטיסי קול האלה: Terratec SIXpack 5.1+ sound sys http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_189&products_id=1534 ZALMAN ZExt51U External 5.1 USB Sound card http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_1265&products_id=7455 AUDIOTRAK Maya 5.1 : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_752&products_id=6648 …

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  25. Started by tomerw,

שלום לכם, אני בבעיה ברשותי לוח אם 8RDA+ עם כרטיס קול מובנה Realtek ALC650 AC97 עכשיו אני מעוניין לקנות רמקולים 5.1 שאני אוכל לנצל עם הכרטיס קול הזה... אני יודע שהוא לא משהו אבל זה מה שיש לי כרגע הרמקולים בעיקר למשחקים, מוזיקה וסרטים ושהתקציב לא יחרוג מה-2,500 שקל תודה לכל מי שיושיט יד ויעזור :-)

• 7 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים