עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Guy King,

הבנתי שהאוזניות האלו טובות מאוד לרוק ולמוזיקה אלקטרונית, והן נראות לי מאוד טובות ואני מתכוון לקנות את אחד הדגמים, אבל אני שומע גם הרבה מוזיקה קלאסית ורציתי לדעת אם האוזניות האלו טובות גם למוזיקה קלאסית או שיש אוזניות אחרות בטווח מחיר שלהם שידועות כטובות יותר?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  2. Started by killer4god,

אמרו לי ש ALTEC LANSING ATP3 הרבה יותא איכותים מכל רמקולים של קרייטיב 2.1 ראיתי את ALTEC LANSING ATP3 הסב באמת ממש גדול ואיכות הצליל ממש טובה אבל את הרמקולים של קרייטיב לא יצא לי לשמוע. ALTEC LANSING ATP3 גם עולה ב 130 שקל יותר האם שווה להשקיע? תודה מראש. עכריכה :

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  3. Started by ic10,

שלום יש לי h120 והתקנתי את ה rockbox (לפי המדריך). יש הצגה מצויינת של העברית במכשיר והכל פיקס אבל השלט פשוט לא עובד. רק מופייעה בו המילה rockbox כל הזמן ושום דבר אחר לא, כמו כן הכפתורים בו גם אינם עובדים. מה הבעיה?

4. Started by NaMnaM,

אני מחפש אוזניות איכותיות בתקציב של ככה 150$... אני רוצה שהן יהיו אטומות (מכסות את כל האוזן) ושיהיה נוח, רמקול לא צריך... אה ומוצרים שאין בארץ זה גם סבבבה כי כרגע אבא שלי בחו"ל אז הוא יקנה לי שם...

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  5. אני מחר חוזר ל21 והעיברית לא עובדת התקנתי כמו שאמרו עשיתי ריסט למכשיר וזה עדיין לא עובד אם יש למישהו הצעות הם יתקבלו בברכה.

6. חיפשתי באתר דיונים בנושא, אבל כולם היו "עתיקים" ולא סיפקו תשובות רציניות... אני מחפש פיתרון אלחוטי לחיבור המחשב לטלויזיה, לצורך צפיה בסרטים. ראיתי בכמה אתרים מכשירים מהסוג של iCtv. לדוגמא http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2457373. מה שרציתי לשאול הוא האם האיכות של הסרט נשמרת בשימוש במכשירים מהסוג הזה (גם סאונד וגם תמונה). עד עכשיו המחשב היה מחובר בעזרת כבלים למערכת (וידאו ואודיו), אבל אני עובר דירה, ושם המרחק בין המחשב לטלויזיה יהיה גדול מידי ולא יאפשר חיבור עם כבלים. אז מה אתם אומרים ?! המכשירים האלו שווים משהו ?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  7. שלום, אני רוצה לשמוע את השידורים ברמקולים שיש לי בחדר ולא בטיוי, אני רוצה לחבר את הממיר לליין אין למחשב ולשמוע דרך הרמקולים, כאילו להעביר את העניין דרך המחשב, אני מאמין שזה לא מסובך, כבלים יש לי, איך אני מגדיר את העניין ומה צריך בשביל זה? תודה ;D

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  8. Started by ori-silver,

א.יש איזה שהוא אתר אמין להזמנת כרטיסי קול מח"ול? ב.מה בדיוק המיסוי שיהיה על כרטיס כזה? ג.במידה ומביאים לי כרטיס מקולקל מה קורה?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  9. Started by mZ-,

שלום..אבא שלי נמצא כרגע בהונג קונג לזמן מוגבל ככה שאם תוכלו אני צריך את זה דיי מהר..תודה אני מחפש אוזניות..משהו בסגנון shure e2c/3c או הultimate ears..אם יש המלצות אחרות, בכיף. זה צריך להיות בטווח ה100-200 דולר..עדיף מאוד לטווח ה100.. תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  10. Started by NM,

בהתחלה הדיוידי שלי קרא קבצי DIVX לא טוב(בשורה השנייה של התרגום הוא שם את המילים האחרונות בתחילת השורה במקום בסוף) עכשיו הוא בכלל לא מזהה את העברית הוא מראה לי אותיות כאלה מוזרות כאילו שהוא לא מצליח לזהות את השפה

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  11. Started by Odedb52,

אהלן אהלן! אז ככה.... יש לי גיטרה ומגבר... אבל(!)... בשעות המאוחרות או בשעות צהריים כשאי אפשר לשמוע עם הרמקול של המגבר.. אפשר לשמוע באוזניות. זאת הבעיה... האוזניות היחידות שיש לי בבית הם : אוזניות של ה- MP3... (כבל קצר מדי), אוזניות מעפנות של 30 שקל Maxell.. (לבנות כאלה עורפיות שנכנסות לתוך האוזן.. ואחרי 5 דקות האוזניים כואבות - לא בא בחשבון לשבת ולשמוע עם זה מוזיקה), וזהו! אז אני רוצה אוזניות איכותיות עד כמה שאפשר בתקציב של 200 שקל פלוס מינוס. ראיתי את ה- AKG K26P והם נראו לי כמו משהו שאני יהנה ממנו במחיר הזה.... אשמח לקבל את חוות דעתכם בנושא! תודה מראש, עודד ב.

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  12. Started by HoBGoblin,

אני מחפש תוכנה שאוכל לחתוך קטעים משירים אם יש לכם רעיון בבקשה תגיבו =)

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  13. Started by er0101,

איזה חומרה צריך כדי להפוך מחשב לHTPC? IR Blaster,שלט MCE, כרטיס TV איכותי? מה המחלות ילדות של win MCE2005?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  14. אם יד שניה אז התקציב הוא 500-1200 בערך אם חדש התקציב הוא 1500-2000 המטרה העיקרית היא מוזיקה...אבל אני גם רואה די הרבה סרטים אני לא אודיופיל אבל אני יודע להעריך איכות מה הכי טוב ואיכותי שאני יכול להביא בתקציב?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  15. Started by Tigerin,

אהלן, יש לי רמקולים מסוג X620 של לוג'יטק. בקרוב אני קונה מחשב ותהיתי האם כדאי להשקיע בכרטיס קול במיוחד בשביל הרמקולים, או שעדיף להסתמך על הכרטיס קול המובנה של לוח האם? אם כדאי לקנות כרטיס קול - ללכת על הX-FI הרגיל? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  16. 5 רמקולים צמודים למסך LCD יכולים להרוס תמסך?

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  17. לאחרונה התקלקלה המערכת סטריאו שברשותי (Sony MHC-RG330) מסיבה לא ידועה, ואני צריך המלצות לגביי מעבדות תיקון. - תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  18. יש לי כרטיס קול של קריאטיב 5.1 לייב והיצאה של הסנטר שלי לא עובדת... אני יכול לתקן אותה איך שהוא או שלא מומלץ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  19. יש למישהו מושג למה ב- Sennheiser CX300 האורך של החוטים שונה? תודה..

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  20. Started by Idanbs,

יש לי כרגע את המובנה של הלוח.. מעפן לגמרי לכן כל כרטיס קול טיפה איכותי יתן לי ביצועים הרבה יותר טובים.. מה אתם ממליצים במחיר הזה? משהו גם שינצל את המדוסה 5.1 כמו שצריך..

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  21. יש רמקולים Logitech® X-530 זה טוב?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  22. התקציב הוא עד ל1200-1300 מטלבת בין החברות denon ימאהה SHERWOOD וניראה לי פיוניר אבל לא ניראה לי שיש להם רסיבר במחיר הזה בקיצור היה לי רסיבר של JVC RX-5032 ואני לא רוצה להתקרב לדבר הזה אני רוצה משהו שנותן באס עמוק ואיכות טובה אם יש 6.1 בתקציב הזה זה יהיה עוד יותר טוב מאשר 5.1 תודה מראש על ההמלצה!

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  23. Started by oishi,

אני מתלבט בין הנגנים הבאים: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2487&scat=221&tcat=33 http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=clubincolor512&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0 http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=butterfly512&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0 אני דיי סגור על הראשון. אבל איזה נגן לדעתכם יותר טוב? עם למישהו יש הצעה אחרת לנגן MP3 טוב [ווליום חזק,סוללה נטענת מובנת] עד 420 ש"ח שיציע בבקשה. תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  24. Started by DaMn18,

לפני שבוע קיבלתי iAudio X5L ומצלמה של קנון SD400 (שנתמכת על ידי iAudio - כפי שמופיע באתר הרשמי). בכל זאת, חיברתי בין המכשירים בעזרת כבל USB (דרך חיבור USB Host ב-X5L) ולא קורה כלום ואני לא מצליח להעביר תמונות מהמצלמה. יש למישהו פיתרון בשבילי ?

• 3 תגובות
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.