עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by afikg,

יש לאבא שלי מערכת די.גי. קצת ישנה שהוא היה מתשמש בה פעם אבל היא איכותית ועובדת פיצוץ. הקיצר המגבר התחיל לעשות בעיות ואני רוצה להחליף אותו. לא מדובר בד.יגי. מקצועי אלא רק משו סולידי שיעשה את העבודה. אני רוצה לקבל המלצה למגבר טוב כדי להחליף לי במערכת. טווח מחירים עד 1000-1500. תודה.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  2. האם יש המלצות? אני לא מחפש שום דבר מתוחכם או מדהים. רק מה שציינתי בכותרת - רמקולים למחשב - שיהיו פשוטים, זולים ואמינים, עם איכות קול סבירה. אם בתוספת של כמה שקלים אפשר להשיג משהו איכותי בהרבה ואתם חושבים שזה משתלם - אשמח לשמוע כמובן. לגבי טווח מחיר - לצערי אני לא ממש מכיר אז לא יודע מה נחשב סביר ומה לא, אבל אני מניח שרמקול פשוט וסביר לא צריך לעלות מעבר ל400 שקלים, אז נגיד שהטווח עד שם. אם טעיתי - אשמח לשמוע פירוט. תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by doritos1212,

היי כולם , קניתי את הרמקולים האלה שלי של לוגיטק Z680(חמישה רמקולים +מגבר)לפני שנתיים והם פעלו מצויין עד לפני שבוע . אני בדקתי את החיבורים של החוטים עם הרמקולים למגבר הכל תקין אבל כל פעם שאני מחליף את הפיוז למגבר הוא נשרף לי. אני מחפש מקום שקרוב לבית שמתמחה בתיקון של רמקולים כאלה , אני גר בצפון ת"א באזור רמת אביב . אני אשמח לכל עזרה ,תודה . דור.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by banki11,

שלום יש לי כ 20 קלטות וידאו ישנות שרציתי לגבות למחשב (ואחכ גם לערוך אותם). האם יש מכשיר pmp שיוכל להקליט את הקלטת ?מה תהיה איכות ההקלטה?יש פתרון אחר יעיל? תודה

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  5. Started by 8us.co.il,

קניתי את המכשיר dune hd lite 53d ואני לא מצליח לעשות לו share עם המחשב .כבר ניסית הכל ועדיין הסטרימר לא רואה תקיות משותפות ..אולי יש איזה תוכנה או שיטה ?? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. האוזניות הם Medusa Speed Link 5.1. מישהו יודע איפה מתקנים אותם? האם לפנות לחנות או ליבואן .... יש לי אותם מעל שנה ... הבעיה היא ששומעים רק ב2 רמקולים קדמיים בלבד..כל השאר לא מגיב. תודה מראש לעוזרים וליועצים .

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  7. Started by Rap_Game,

קניתי טלווזייה SAMSUNG LCD LA40D503 FULL HD לפני שבועיים 40" . עכשיו חיפשתי בחוברת שלה והפכתי את האינטרנט בחיפוש אחר מידע עליה. ולא מצאתי כלום! אני פשוט לא כ"כ מבין בטלוויזיות, ורציתי לדעת כמה דברים אם תואילו בבקשה לעזור לי .. - איך אני מגדיר אותה כדי שהיא תראה את הביצועים הטובים ביותר? - האם היא קוראת קבצי avi ? mkv? ואיך? כי חיברתי את הדיסק און קי שלי וזה קלט רק קבצי mp3 וקבצי תמונה. - האם אני חייב סטרימר בשביל לראות סרטים כמו שצריך ב HD ? - אם אני מחבר את המחשב לטלוויזיה עם ה HDMI היא תציג פול HD ? אני פשוט בור בכל נושא הטלוויזיות. תודה מראש וסליחה על החפירה !

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  8. אז ככה לוח אם אסוס A8N5X - עם צ'יפ ריאלטק שתומך עד 7.1 ( ALC850 ) דרייבר 5.10.0.5830 - לפי אתר אסוס הכי חדש שיש מותקן realtek ac97 ומופיע כתקין מחובר לרסיבר KENWOOD KRF-V8030D חיבור כבר קואקסאלי לחיבור דיגיטל אין קואקס של וידאו 2 ( ניסיתי גם דיוידי אין ) ניסיון נוסף לקדם מגבר ROTEL כנ"ל כבל קואקס לכניסה קואקס דיגיטאלית ------- מקבל צליל סטראו ומצליח להמיר מקסימום לפרו לוג'יק על ידי המעבד נעשה ניסיון עם נגן VLC ( תומך 5.1 ) - לא מצליח יותר מ2 רמקולים גם בסרטים עם 5.1 נעשה ניסיון מהדרייבר עצמו (SOUNDMAN ) עם הגדרה של דיגיטל אאוט בלבד על הSPDIF והגדרה של : 4 רמקולים 5.1 7.1 בכל מיקרה הרסיבר מקבל רק שניים קדמיים אנא עזרתכם עפר. נ.ב. לסט-אפ …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. פעם הצלחתי בפוקס לעשות את זה לשמוע מוזיקה במדיה פלייר דרך כל הרמקולים אני חושב שעשיתי את זה כשנגעתי בתוכנה AC3 FILTER ועכשיו ניסיתי לשחק איתה אבל לא עזר לי אם מישהו יכול לעזור לי בבקשה ? סרטים אני שומע 5.1 דרך אגב

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  10. Started by ran25,

ערב טוב לפני יומיים קניתי מערכת קולנוע ביתית של דנון 390 שכוללת רסיבר 5 רמקולים וסאב. עד כאן הכל בסדר כדי לבצע בדיקה של הסאב הלכתי ליוטיוב והעלתי את הקובץ הבא והתוצאות שהוא נתן לי זה צפצוף קולני וצורם מהרמקולים הקדמיים לא נגעתי בשום אפשרות ברסיבר עדיין האם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה אם זה אפשרי בכלל? בתודה רן.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by HaPorezHaBozez,

שלום! ממה שראיתי פה אתם בדרך כלל לא עוסקים פה באוזניות יחסית זולות , אבל בכל זאת אני מאוד מאוד אשמח אם תעזרו לי להחליט איזה זוג מהשניים הנ"ל יותר טוב וכדאי. אני מתכנן להשתשמש באוזניות גם בבית וגם בחוץ, אז חשובה לי הנוחות כמעט כמו הסאונד -יש לי את הAKG 404 ואני נורא אוהב אותן הבעיה שהן לא מאוד נוחות אחרי האזנה ממושכת. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  12. Started by Kitt0s,

ערב צך, ערב זך, ברשותי מכשיר X5L שקצת התקלקל (שומעים רק רדיו.. השאר לא שומעים כלום אלא בתנוחות מוזרות של המכשיר..) קניתי אותו מבאג, שנותנים אחריות לשנה.. אבל הקטע הוא שקניתי אותו ב08/01/06.. שקצת עבר לפני חודש.. אז מה אני עושה? אני יכול להביא אותו לבאג והם יתקנו לי? בתשלום אפילו? או שאני צריך ליצור קשר עם היבואן?!

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  13. Started by ofekoo,

שלום ... וחג שמח לכולם אז ככה אני יושב בחדר בגודל של 4.5 על 6 וטיפה משהו כזה . עד היום בחדר יש מחשב שאותו חיברתי למגבר פיוניר ( ישן מאוד ) ואותו לרמקולים (2) ישנים ) של MARANTZ כל הדברים ניתנו לי במתנה ופשוט ניצלתי אותם בצורה הטובה ביותר . הרמקולים עבודים מעולה למרות שעם די ישנים ושומעים נחמד מאוד . לאחרונה המגבר התחיל לגמגם וכרגע המצב שלו לא משהו אז הגעתי להחלטה לשדרג כמה דברים ... אז ככה התקציב שלי הוא בין 1500 ל 2000 שקל לא יותר מיד אבל אני מקווה שאני יסתדר כרגע יש כמה כיונים שאני מתסכל אליהם .. 1 רמקולים מוגברים ומוניטורים למינהם כמו Microlab Solo 7 או 6 או מוניטור של ימאה וככה בעצם לחסוך את המגבר . 2) חשבתי לכיון עתידי יותר שיכול להיות השקע נכונה יותר שזה לקנות מגב…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by wrecker,

יש לי כרגע את השמע מהONBORD והוא לא רע אני משתמש ביציאה אופטית למוזיקה ו5.1 בשביל משחקים וסרטים עכשיו הקטע שיש הבדל גדול מבחינת הסאב, הוא הרבה יותר מורגש וחי באופטי וב5.1 הוא די נעלם כזה.. (סוג מעבד קול ALC889A גרסה 5.10.0.5449 של Realtek HD לוח אם GA-P35-DS3) דבר שני מראה לי בSPDIF SETTING שאני עכשיו על 48KHZ ואני יכול להגיע עד 192KHZ.. אבל ברגע שאני מעלה לא שומעים.. זה מגבלה של כבל או של הכ.קול? דבר שלישי על איזה כרטיס קול אתם ממליצים בשביל שמיעה איכותית של מוזיקה סרטים ומשחקי מחשב? הוא לא חייב להיות עם מליון חיבורים.. 5.1 ואופטי לפחות. תודה

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  15. Started by alex alex,

ה SOLO 7C שלי כבר מאוד עייפים ומזייפים עד כדי כך שניהיה לי עור ברווז מצאתי תדגם הכי חדש שלהם SOLO 19 אני לא מצליח למצוא עליהם חוות דעת\סיקור , מישהו יכול לשפוך קצת מידע עליהם?

16. Started by afriat123,

אני מאוד רוצה לקנות את 7C אבל שמתי לב שיש שני צבעים שהם בעצם דגמים שונים האחד הישן יותר זה המהגוני ( העץ הסגול הזה ) http://www.microlab.cn/product_detail.asp?id=281&bigclassid=15&smallclassid=72 ויש את ה 7c new שהוא בצבע כהה יותר או שזה רק נדמה מהתמונה http://www.microlab.com/?r=Stereosystemen&st=full&id=659 אשמח להבין מהם ההבדלים הקטנים בינהם ואיפה אני יכול לקנות אותם בארץ ??

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by BaDevil,

אוקי אני מחפש אוזניות לרוב למוזיקה ומשחקים אוזניות שאני גם ישתמש בהם מחוץ לבית לIPOD או אמפי לא אכפת לי עם או בלי מיקרופון שיהיו יפות עדיף בקיצר אוזניות הכי טובות למחיר הזה מחנות באזור דן...... יש סיכוי לחריגה של 50 שקל תודה.

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  18. Started by d0s,

אני לא יודע אם זה המקום המתאים , או אם בכלל יש פורום לנושא הזה אבל אני מקווה שאני כותב במקום הנכון . קיבלתי היום מחשב חדש, ואני לא שומע צליל, מה אני צריך להתקין - איזה תוסף ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. כמו שנאמר אינ רוצה לקנות אוזניות עד מאה ש"ח לאמפי 3.5MM. יש לי נגן iAudio I7 של COWON שהוא נגון שמפיק צלילים באיכות מעולחה פשוט האוזניות שמגיעות איתו זוועה אנושית. הייתי רוצה לקבל המלצתכם על מס' דגמים, מומלץ ממקומות באיזור חולון. אם אפשר כפתור ולא קשת זה יהיה נחמד. חשבתי על SH CX300 כי ראיתי אותו ב 105 שקל אבל הבנתי שקיימים בשוק זיופים רבים של הדגם הנ"ל ובחנות אחת הן נמכרות ב 105 ובשניה ב 169 ולכן אני חושש. (ראיתי אותן בזאפ) כמו כן גם ראיתי אוזניות של פיליפס - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=706844 ובנוסף גם עוד 2 סוגי אוזניות שנראות דיי זהות של AKG מבאג : 1 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720658 2 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720659 הייתי ר…

• 27 תגובות
    • 3k צפיות
  20. Started by nimrods,

שלום לכולם.! אני צריך עיצה ושתעזרו לי בהקמת אולפן ביתי אז ככה חשבתי לקנות את הציוד הזה ואני צריך שתגידו לאם אם זה בסדר ואיך איכות הההקלטות יצאו כרטיס קול: http://www.artstudio.co.il/popup.php?module=catalog&action=info&id=531 מקרופון: http://www.artstudio.co.il/popup.php?module=catalog&action=info&id=490 מיקסר: http://www.artstudio.co.il/popup.php?module=catalog&action=info&id=484 תוכנת הקלטה: (לבסוף נבחר) האם זה בסדר כל מה שבחרתי.? תודה לעוזרים.!!

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  21. Started by Ac1D,

Creative SBS 370. Logitech S200. התקציב הוא 150 ש"ח, אם יש לכם הצעות נוספות.

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  22. Started by David_Beckham,

מחפש LCD 32 full HD ממש איכותית . עד 2700 שקלים , למטרת חיבור לאקס בוקס ולחיבור למחשב לצפיית סרטים בHD מעדיף בחנות באיזור חיפה . תודה מראש לעוזרים :-)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by idoodi,

טוב יש לי רמקולים 5.1 ורק עכשיו הצלחתי להפעיל את כל ה-5 רק יש בעיה.. Uploaded with ImageShack.us כמו שאתם רואים בתמונה הם מסודרים בסדר מסויים אחורי שמאלי, קדמי ימני , סאב.. אבל הבעיה היא שאני עושה לדוגמא בדיקת רמקול על שמאלי אחורי הוא משמיע קול בשמאלי קדמי אז את זה סידרתי על ידי החפלת חיבורים של החוטים אבל הבעיה העיקרית היא כשאני בודק את הסאב הוא משמיע קול באחד הרמקולים וכשאני בודק את הרמקול הוא משמיע קול בסאב..והרי כל הרמקולים מחוברים לבאס אז אי אפשר להחליף חייבורים.. מה אני עושה עכשיו? תודה מראש לעוזרים. דרך אגב..באפשרויות של הרמקולים אני צריך לבחור אם זה רמקול גדול או קטן..מה זאת אומרת?

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  24. אהלן. לפני יומיים רכשתי את המסך T220 מבית SAMSUNG. אני מעוניין לחבר ממיר HOT למחשב כדי להעיף את הטלויזיה הקטנה שלי שסתם תופסת מקום. איך אני עושה זאת? רוכש כרטיס טלויזיה ומחבר לתוכו את הממיר? או שאני יכול לחבר ישירות למסך באופן כלשהו על מנת שהמחשב לא יהיה חייב לפעול בזמן הצפייה (לא שזו בעיה). כמו כן - האם ניתן יהיה לחבר PS2 לכרטיס הטלויזיה על מנת לשחק דרך מסך המחשב? האם עדיף כרטיס טלויזיה PCI או USB? אם זה משנה - יש לי רמקולים 2.1 שאני לא מתכנן להחליף בקרוב. דבר נוסף - האם תוכלו להמליץ לי על כרטיס הטלויזיה הכי זול מKSP שיתאים לצרכים שלי? http://www.ksp.co.il לאילו שמתעצלים לרשום את הכתובת. חפשו שם קטגוריה של "כרטיסי עריכה וטלויזיה", זה בין "מארזים" ל"גופי קירור ומאווררים"…

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  25. Started by AleXGanGSteR,

היי, קניתי מחשב נייד לא מזמן .. ולצערי מסיבה לא מובנת כלשהיא כבר לא שמים S-VIDEO במחשבים החדשים. אז חשבתי לחבר את המחשב לטלויזיה בעזרת VGA ... קראתי קצת באינטרנט ובפורום ואיך שהבנתי אי אפשר לחבר בעזרת מתאם פשוט אלא צריך מתאם אקטיבי. חיפשתי קצת באינטרנט והדבר הכי זול שמצאתי שיעשה את העבודה זה זה : http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=5895# דרך אגב, אני הולך כנראה לחבר את זה לכניסת הRCA של המחשב. מה אתם אומרים עליו? יש משהו יותר זול שיעשה את העבודה? כמו כן, מצאתי באותו אתר גם את המתאם הבא: http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=6392&salenum=#topnews אני לא הולך להשתמש ביציאות הCOMPONENT אבל יש יציאת S-VIDEO שאפשר בעזרת מתאם פשוט להמיר אותה לRCA. אבל המתאם הזה נראה לי פחות…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.