עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש ברסיבר אופציה להגדיר רמקול כ "LARGE" או SMALL עכשיו השאלה שלי היא כזאת הרמקולים שברשותי הם סנטר JAMO S40 CEN קדמיים : JAMO 406 S אחוריים : JAMO 402 S עכשיו השאלה זה איך להגדיר כול אחד עד עכשיו כולם היו מוגדרים כ גדולים אבל שמתי לב שבעוד שהרמקולים הגדולים לא מתעמצים כלל הרמקולים האחרים מתעמצים משמעותית יותר ( הוואפרים שלהם זזים הרבה יותר ) עכשיו מבחינת הספקים אני לא עובר את ההספק של אף רמקול אבל נראה לי שהם מתעמצים יותר מידי ואני מפחד שיהרסו הם לא פשוטים בעלי דרייבר אחד כמו הסטיילייטים אבל הם גם לא כאלה גדולים ( יש לסנטר שני וואפרים 3" וטוויטר בעוד לאחוריים יש וואפר אחד 3" וטוויטר לכול אחד ) כשאני שם אותם על SMALL הוואפרים לא זזים כמעט ..... (נראה לי שזה מצב שמ…

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  2. שלום. אני מעוניין לרכוש כרטיס קול למחשב. חשוב לי שיהיה לכרטיס יציאת RCA ע"מ שאוכל לחבר אותו למגבר שלי. הייעוד הוא לשמיעת מוזיקה (Audiophile) בסטריאו. התקציב הינו גמיש מכיוון שאני לא כל כך בקיא במחירים. אשמח להמלצות. תודה

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  3. אהלן! כרגע יש לי מערכת 2.1 פשוטה יחסית של לוג'יטק מסוג R20 תמונה: http://www.ozon.ru/multimedia/spare_covers/1000363129.jpg האם כדאי להוסיף להם עוד מערכת 2.0 בשביל מערכת 4.1? (הכרטיס קול שלי תומך בזה, כבר ניסיתי עם רמקולים פשוטים..) אם כן, מה כדאי לקנות? האם יש רמקולים שבאים בתור תוספת? שלא צריך להדליק אותם? (סתם כי חבל לי להדליק פעמיים..) תודה רבה מראש, מקווה שאני לא עושה שטויות ושיש הגיון בתקציב :-\(אני לא מחפש משהו מטורף,רק להעצים קצת את עוצמת הסאונד אחרי שאני עובר לחדר גדול יותר..)

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  4. Started by הוא,

עשיתי break in לאוזניות שלי (grado sr80), התחלתי מווליום של 24 מתוך 100 ועליתי כל 12 שעות בערך בצעדים של 5 פחות או יותר, עכשיו הם עומדות על 60 מתוך 100. הווליום לא מאוד חזק. סה"כ התהליך נמשך בערך 50 שעות יכול להיות שהרסתי משהו? משום מה הצליל נשמע לי פחות מדויק ממקודם.. אולי זה פסיכולוגי?? בבקשה תעזרו לי אני מאוד דואג! :-[

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  5. Started by Night,

שלום לכולם האם יש הבדל מבחינת האיכות שמע, בין כרטיס קול מובנה בלוח אם לבין כרטיס קול רגיל? יש טעם לקנות כרטיס רגיל כשיש כרטיס מובנה בלוח אם?

• 8 תגובות
    • 659 צפיות
  6. אפשר בבקשה המלצה לטלוויזיה לפחות 25 אינץ', שטוחה עם איכות תמונה טובה במחיר של 3500 שקל - 4000 שקל - שיהיה אפשר לחבר עליה רמקולים של מחשב. ואיזה שהוא DVD כזה פשוט רק להריץ סרטים, עדיף שיקרא את כל הפורמטים עד 400-500 שקל תודה רבה מצטער אם הנושא לא מתאים לפורום

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  7. Started by The-Q,

הרדיו דיסק הנוכחי שלי באוטו התפגר, והחליט להפסיק לנגן דיסקים. מכיוון שהוא היה די מעפן וחסר בולם זעזועים החלטתי להשקיע ולקנות אחד חדש, נורמלי. הבעיה היא, שאני לא מבין בכלל במבחר ובאיכות שיש (למרות שגם אני יודע לצעוק pioneer ) הדרישות שלי מהרדיו דיסק הם: -עוצמת כוח סבירה (קדמיים, אחוריים) -בולם זעזועים טוב -רצוי מאוד: קורא mp3 -כניסת aux -נשלף -עדיף שיראה טוב, אבל בשביל המחיר מצידי שיראה כמו כבשה -יתרון: שלט -מחיר: עד 600 שקל, עדיף אפילו פחות -הכי חשוב: אפשר להשיג אותו בארץ, בלי הזמנה מהאינטרנט. מה האיכות הכי טובה שאני יכול להשיג עבור 600 שקל, ומה עבור פחות, נגיד 450-500. תודה רבה, יובל

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  8. Started by moonzbang,

שלום אני מעוניין בטלווזיית LED או lcd גודל: 42 אינצ מרחק צפייה: 3.2 מטר תקציב : 4K + (במקרה הצורך ) רוב הצפיות יהיו ב SD מעוניין שיהיה כניסת USB לצפיית סרטים ב HD ואולי בעתיד הרחוק לעבור לממיר HD חשבתי על פאנסוניק TH-L42E30 ? אשמח לעוד המלצות (לא פלזמה) תודה ויום טוב לכולם !!!!</blockquote>

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  9. Started by doron_93,

שלום אני צריך עזרה בבחירת מכשיר DVD שיהייה בעל חיבור HDMI וחשוב שיהייה עם קורא כרטיסי זיכרון ומומלץ גם USB. יש למישהו רעיון?

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  10. Started by AMIT_MEG,

אני רוצה ליקנות אותו והבנתי שהוא נדיר כי לאחי יש אותו והוא אמר לי שאין הרבה כאלה ורציתי לדעת איפה יש אותו ואם אני מוצא יד שניה כמה זה יעלה לי בערך וכי אין לי כוח לחקות כמה שנים בישביל שהוא יתן לי אותו ואם אתם יכולים להמליץ לי על רסיבר אחר של Harman Kardon כיף

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  11. Started by קוביביג,

???הההייי קניתי LCD של שארפ. ויש לה ממיר דיגיטלי מובנה לקליטת ערוצי לווין.יש בצד חריץ לכרטיס CI מה זה ואיפה קונים ??? קוביביג תודה

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  12. שלום, אני רוצה לקנות אוזניות קשת שיחסו לי את כל האוזניים ויאטמו אותן [שישמעו כמה שפחות רעש מבחוץ]. האוזניות מיועדות בעיקר לשמיעת מוזיקה כמו טראנסים. אם לדוגמא יש לכם מספר הצעות אז אני יעדיף ללכת לכיוון שיש להן באס יותר טוב גם למוזיקה וגם למשחקים [ולא אני לא רוצה אוזניות גיימרים כי הן בדר"כ גרועות למוזיקה]. אני מוכן להשקיע עד 450 ש"ח [אם צריך לחרוג בעוד קצת וזה באמת יביא לשיפור באיכות אז תציעו ] תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  13. Started by charge,

אחת 37 אינץ.. ואחת 32 תקציב ל37: 2000-3000 שח.. יש עכשיו הרבה מבצעים עד סוף השנה אני רוצה לנצל אותם.. עברתי בחניות ואלו מחירים טובים. שימושים יהיו לחבר לסוני 3 ולכן צריך HD READY עם עדיפות לFULL HD.. חיבור USB שינגן סרטים בMKV ויתמוך בכתוביות בעברית.. בעתיד יש אפשרות שיחובר למחשב אם זה משנה משהו. *ב37 חשבתי על D550 של סמסונג.. מה אתם אומרים?תקציב ל32: עד 2200 שח.. אין מקום להכניס יותר מ32 אינץ לכן זה מיותר להציע משהו אחר..שימושים עיקריים הם צפייה בתכני SD (גם מהממיר וגם מבחוץ) עדיפות לUSB שמנגן סרטים עם כתוביות בעברית.. HD READY.. לא צריך FULL תודה

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  14. Started by Jack_g,

נפגשתי לא מזמן עם הפורמט המוזר APE ואני מעוניין להפכו ל קבצי MP3 עם איזו תוכנה מומלץ לעשות זאת? ובכל מה זה הפורמט הזה למה הוא תוכנן האם הוא פחות טוב או יותר טוב מהMP3? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  15. למי שלא שם לב, חברת nVidia שחררה גרסה החדשה של דריברים ללוחות בעלי צ'יפסטי nForce, nForce 2 ו- nForce3. הגרסה היא 5.10 ל Windows 2000/XP בין השאר עודכנו ושופרו לטענת חברת nVidia הדרייברים של האודיו. הגירסה כוללת גם NVMixer חדש התקנתי (התקנה מלאה) ולפחות בעייה אחת נפתרה. קבלת שליטה על הערוץ הדיגיטלי מווסת העוצמה במקלדת או מהמגש. מקודם אפשר היה לשלוט על ה SPDIF רק מהישום עצמו שזה היה ניג'ס ענק כאשר רצית לשנות עוצמה בנוחות ומהירות. באשר לשיפור באיכות האודיו, טוב אז האוזניים שלי לא יעילות עד כדי כך, אז אשמח לשמוע תגובות למי שכן השווה ובדק. אני עובד עם לוח ג'גהבייט GA-7N400 PRO2 FH וXP עם SP2 ואם כבר, למי ששם לב עדכנתי לאחרונה גם את הביוס לגירסה FH.

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  16. Started by karpad,

שלום חבר שלי מתכנן לקנות מערכת בקרוב בגלל שכבר יש לו DVD המלצתי לו לקנות שני רמקולים מדפיים ורסיבר סטראיו התקציב שלו הוא בערך 1000-1200, אפשר חריגה של 100-150 אם יש שיפור רציני התקציב הזה בכלל מאפשר לקנות את החלקים הנ"ל? אם כן אני אשמח להמלצות (אם לא אני אשמח להמלצה על מערכת מיני טובה) תודה, גיל.

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  17. אני מחזיק ברמקולים של לוג'יטק 540X הרמקולים מתחברים לכרטיס קול לחריץ הירוק בלבד אצלי כי אין לי כרטיס קול של 5 ערוצים ומעלה וכשאני מכניס מיקרופון לחריץ הורוד הוא לא פועל פעם אחת זה פעל לי וזזהו 99 אחוז שהמיקרופון בסדר גמור מה אני יכול לעשות? גם אם אני אקנה אוזניות עם מיקרפון משהו איכותי לא בטוח שזה יפעל בגלל הרמקולים.. צריך להחליף כרטיס קול כנראה השאלה אם גם זה יעזור..

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  18. Started by ranran,

שלום אני קורא פה על אנשים שיש להם כרטיס קול ותגידו יש באמת הבדל בשמיעה מכרטיס קול לאחד שמובנה? כי אני מתכנן לקנות והשימושים זה בעיקר למשחקים אז באמת יש הבדל? וראיתי שהכי מומלץ כאן זהX-FI איזה דגם כדאי לי (אני לא רוצה משהו יקר מאוד) ואם אפשר מיקום הכי קרוב לתל אביב אם יש לקניה תודה רבה -עריכה- וראיתי שיש לו בעיה עם לוחות אם זה יעבוד על שלי (P4P800) ציפסט INTEL 865PE

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  19. Started by wArezm0n,

שלום, אני בקרוב קונה אוזניות כמו שצריך ואני מתלבת בין שלושה דגמים,בבקשה אל תציעו דגמים אחרים תודה. הדגמים בינהם אני מתלבת: Icemat Audio - Siberia Combo.1 (בא עם כרטיס קול בUSB + מיקרופון) 2.Steel Sound 5H - USB (בא עם חיבור USB שהוא מעיין כרטיס קול + מיקרופון) Sennheiser PC 165.3 (בא עם חיבור USB + מיקרופון) מטרת האוזניות: בעיקר גיימינג הרבה מאוד Counter-Strike ואני צריך לשמוע תזוזות מאוד קטנות כגון טעינת נשק צעד קטן קפיצה קול ציוץ קטן אני צריך לשמוע בבירור, המטרה השניה היא כמובן שמיעת שירים במחשב אבל ברצוני שהסאונד יהיה צלול ושתהיה איכות אבל שהסאונד באוזניות יהיה חזק,דיי חזק מכוון שאני אוהב לשמוע שירים על ווליום גבוהה אבל בלי להציק לאח שלי או להורים שלי עם הרעש,ח…

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  20. שלום רכשתי מחשב נייח עם כרטיס קול מובנה. וקיים בו חיבור דיגיטלי. האם יש רמקולים 2.1 עם חיבור דיגיטלי?? כדי שאני יוכל לחבר אותם למחשב?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  21. Started by ori-silver,

א.יש איזה שהוא אתר אמין להזמנת כרטיסי קול מח"ול? ב.מה בדיוק המיסוי שיהיה על כרטיס כזה? ג.במידה ומביאים לי כרטיס מקולקל מה קורה?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  22. http://www.msnbc.msn.com/id/21344084/ אני חושב שגם בארץ אנחנו מיתקרבים לסוף המכירה של טלוויזיות אנלוגיות כבר היום קשה לימצוא בארץ CRT איכותית ומחירי הLCD יורדים כל הזמן

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  23. טוב, נגן HD חדש מבית SAMSUNG.. כרגע עדיין רק פרטיים ראשוניים: הגודל - כמעט כמו האייפוד רק טיפה יותר עבה - 2 ס"מ , דיסק 20 גיגה, 10 שעות נגינה, קליטה של רדיו והקלטה מהרדיו או ממקורות חיצוניים. לא מזמן דיברנו כאן על נגני פלאש , אנשים הביאו טענות על זה ששום דבר לא יכול להתחרות במשקל הנמוך שלהם .. (למרות שכבר דיי הספדנו אותם בתרד) והנה הנגן הנ"ל של סמסונג מתהדר ב משקל של 60 גרם !!! כולל סוללה ועוד הפתעות שיש לו בפנים , אני עדיין חושב שיש סיכוי שנפלה איזו טעות (למרות שזה לא נראה ככה בכלל) אבל 60 גרם לנגן כזה זה באמת שיא , פחות מחצי מהאייפוד , פחות מכל מינידיסק - מדהים.... והשיא הנוסף שהנגן הזה שומר לעצמו - הוא משדר FM בתוך הנגן , הדבר הזה אומר שפשוט אפשר לשדר דרך הנגן ש…

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  24. Started by gilad_mos,

משום מה חלק מהספריות אצלי ב H340 מופיעות כאילו הן ריקות כשאני מסתכל עליהן דרך הנגן, למרות שכשאני נכנס אליהן דרך המחשב הן מלאות. התופעה מופיעה בספריות באנגלית (עם קבצים באנגלית) ובעבר הופיעה גם בספריות בעברית - בשתי הפעמים, לא דרך ה DB אלא פשוט דרך עץ הספריות. מישהו יודע מה הסיבה לזה? האם יכול להיות ששיניתי ספריות אחרי שעשיתי DB SCAN דופק גם את עץ הספריות? תודה גלעד

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  25. Started by Holography,

אהלן אנשים, עד כה הייתי עם מגבר Denon DRA25 ועם זוג רמקולים של מערכת סטריאו של SONY. משהמגבר שווק חיים החלטתי לקנות מערכת חדשה, התקציב הוא בסביבות 1000 לרמקולים ו500 לכרטיס קול. שומע בעיקר מטאל וקצת טראנס. נ.ב יש טעם לקנות מגבר חדש ואיכותי לרמקולים של סוני?

• 4 תגובות
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.