עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by zuriiii,

חברה אני צריך שמשהו יסביר לי איך לערוך תתוכנה של נגן mp3 של creative דגם zen touch אני רוצה לערוך תפונט בשביל שיהיה עברית!אני מוכן להשקיע הרבה רק שמשהו יסביר לי מה בכלל לעשות!חרשתי פורומים באנטרנט ולא מצאתי כלום!בבקשה שמשהו יושיע אותי! תודה מראש zuriiii

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  2. Started by שוהם,

שלום אני צריך טלוויזיית "32 lcd טובה עד2700 ולנסות לחסוך בבקשה.. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  3. Started by zxcasdqwe,

שלום רציתי לעשות שאני יוכל ליראות סרטים מהמחשב לטלויזיה אז קניתי קבל RCA של 3 בננות אבל אני מצליח ליראות את המחשב רק אם אני מחבר את הבננות ישר לטלויזיה אבל אני רוצה לחבר את הבננות לרסיבר וליראות את הסרטים אם הרמקולים של המערכת אבל אני לא מצליח הרסיבר הוא מדגם harmen/kardon AVR1500 תודה

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  4. Started by deannahum,

שלום השבוע צרבתי סרט לדי וי די קורא דיווקס... סרט בפורמט avi... הסרט עובד מצויין אבל משום מה הסאונד של הדיבור נעלם מן הסרט.. כלומר יש קולות רקע ומוזיקה אבל קול של דיבור אין ! ובמחשב הסרט עובד ממש כמו שצריך מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  5. Started by Riquelme,

לכל חברי הפורום שלום אני צריך עזרה בחיבור STLAB למחשב.כרגע הוא מחובר לממיר של הוט ע"י כבל וידאו הצהוב הרגיל.עכשיו יש למכשיר רק את היציאת וידאו הפשוטה (כבל צהוב) ויציאה של SVIDEO.רציתי לדעת איזה כבלים יכולים לחבר אותו למחשב שיש בו יציאות VGA וHDMI[ תודה מראש

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  6. Started by tktur1,

בשעה טובה קבלתי את הרמקולים loghitach x-530 התלנבתי מהם כמו שצריך .....הרי השתדרגתי ממערכת שפדיחות להזכיר את שמה.... קיצר תודה שעזרתם...... ו....עכשיו אני שואל עדיף לי לקנות כרטיס קול חדש או לקנות איזה מגבר נחמד.???? (נראה לי בתקציב שלי ....400.....אין מצב למגבר...) אז קיצר אם אני יחליף....אני ירגיש ממש הבדל באיכות????? תודה רבה שעזרתם.... בייי

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  7. Started by mikitimsit,

יש לי כניסה אחת של hdmi והיא מחוברת לכרטיס מסך של המחשב בdvi הכשיו יוצא שידורי hd לyes מה אני יכול לעשות בשביל שגם הכרטיס מסך וגם הממיר של yes יעבדו בhdmi בלי להוציא כל רגע כבלים האם יש פיתרון כ שהוא

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  8. Started by liho,

לכול האנשים בפורום אני מבקש ממכם ובוח גם בשם אחרים עם נגני creative (zen touch) לנסות להכין עידכון לעברית... בבקשה

• 45 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. קניתי HTPC מחובר אליו הכרטיס WinTV-PVR-150 MCEוHauppauge והמחשב מחובר לטלויזית 32" של סאמסונג מסוג A450 הממיר (YES MAX) מחובר אל הכרטיס בכבל S-VIDEO השידור מהממיר אל המחשב נקלט .. אך האיכות לא בשמיים ומאוד מפריעה לעין ... מה גם ראיתי שבמדיה סנטר יש אפשרות לקלוט לוח שידורים LIVE אם כי ניסיתי להגדיר זאת ולא הצלחתי אשמח אם תעזרו לי בהגדרת הכרטיס טלויזיה ועוד יותר בהגדרת MCE תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  10. Started by B0necrack3R,

האלן.. היום בעת תנועה אחת לא זהירה באוטובוס משכתי בחוט של השלט של IMP 250 ועוד כך שהחוט יצא מתוך השלט ועוד הספיק להיקרע בתוכו! החוטים בפנים מאוד מסובכים ואיני יודע מה להלחים למה! האם מישהו שניתקל בבעיה דומה יכול לעזור לי? או להגיד איפה אני יכול למצא איזהשהו תרשים\מפה של מה להלחים למה?? תודה! 8)

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  11. Started by Satlan,

חברים יש לי MP3 של חברת טיאק ג'נריק כמובן, וכל השירים מופיעים בג'יבריש.. הלכתי לחנות ואמרו לי שלכל שיר נוספת תמונת ה COVER DISC ואז כל שיר מקבל תשם של הJPG של האלבום. מה אני אוכל לעשות בנידון? מה דעתכם? נ.ב מצורפת תמונה של הMEDIA PLAYER איפה שכביכול אמרו לי שהבעיה. בתודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  12. היי קיבלתי היום את הטלויזיה החדשה שלי (sansui 27) ויש בה 3 חיבורי HDMI חיברתי בכבל DVI ל - HDMI את הכרטיס מסך לטלויזיה ועברתי לערוץ ה - HDMI שהוא מחובר אליו, אבל העניין הוא שהמחשב מזהה את הטלויזיה ובטלויזיה עצמה אין אות... מה אני יכול לעשות במקרה כזה?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  13. קודם כל, שלום. אני צריך בדחיפות, כי בקרוב אני טס לחול, וכמו מפגר דחיתי את הקנייה עד עכשיו להלצה לin-ear לשימוש כמעט אקסלוסיבי עם אייפוד קלאסיק, אם זה משנה. חשוב שהן יהיו רק in-ear, עד 300 שקל, יש מקום לחריגות קטנות, אבל למען שפיותי ושפיות הוריי, עדיף שלא.. אם אתם צריכים עוד מידע, אשמח לספק. בדקתי לא מזמן איזה דיון בhead-fi שהמליץ על האוזניות In-ear הכי טוב, אבל רק יצאתי יותר מבולבל... זה יהיה נחמד אם האוזניות יהו זמינות בארץ, אבל גם הזמנה מחול אפשרית, בתנאי שתהיה איזושהי אחריות. ושוב, תודה.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. יש לי רמקולים שפשוט הפסיקו להשמיע סאונד פתאום... הרמקולים עצמם עובדים כי כשאני נכנס להגדרות אני רואה את הטורים עולים ויורדים. אבל כל הסאונד במחשב לא עובד, הורדתי k-lite codec pack התקנתי ועדיין לא עובד. יש לי גם טלוויזיה מחוברת למחשב ואין קשר בין הסאונד שלה לסאונד של הרמקולים וגם כשאני מעביר משחק מהמחשב לטלוויזיה הסאונד לא עובד. אני חייב עזרה, זה כבר איזה חודש ככה

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by adidi_be,

היי, יש לי לפטופ של Dell מלפני שנה וחצי בערך, אני רוצה לחבר אותו ליציאת HDMI שיש לי ב-LCD, אך לצערי אין לו בו יציאת DVI (ומן הסתם גם לא HDMI) האם קיים כרטיס הרחבה של יציאת DVI לניידים? כי ניסיתי לחפש ולא ממש מצאתי... בעיקרון מצאתי מעין ממיר בין VGA ל-HDMI (מופיע בלינק) אבל האם זה ישמור על איכות הצפיה? http://www.cable.co.il/sg_product~620365~9~0.htm# כנל, אני יכולה לחבר מתאם שהופך VGA ל-DVI, (למשל: http://media.shopy.co.il/shops/1234/products/p72757m.jpg) ואז לחבר כבל בין ה-DVI שבנייד ל-HDMI שב-LCD, אבל שוב מה תהיה האיכות? למישו יש פיתרון? אם זה עוזר היציאות הקשורות לעיניין שיש לי בלפטופ זה: VGA, s-video וכן, מי שתהה יש לי מקום לכרטיס הרחבה. תודה על העזרה בברכה, עדי

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by scratch,

שלום, יש לי מערכת רמקולים - 2 קדמיים, 2 אחוריים, סנטר וסאב - genius sw5.1. החיבור של המערכת לכרטיס הקול הוא כבל אדיו כאשר בצד החיבור למחשב יש שלושה פינים לחיבור- אחד של שני הקדמיים אחד של שני האחוריים ואחד של הסנטר והסאב. במחשב שלי יש שלוש כניסות ירוקה כחולה ואדומה אבל רק הירוקה מגיבה כשמחברים אליה משהו, ככה שאני צריך לבחור לשמוע רק עם אחד מהפינים. רציתי לדעת אם יש איזשהו כבל שמרכז את שלושת הפינים לאחד ככה שאוכל לחברם למחשב דרך הכניסה היחידה שעובדת אצלי... תודה מראש. ??? נ.ב http://www.geniusnet.com.tw/product/product-1.asp?pdtno=164 יש פירוט בלינק כולל סוג הכבל במדויק

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  17. שלום. יש לי טלוויזיה SAMSUNG "32 וחיברתי אליה כבל DVI-HDMI (הDVI הולך לכרטיס המסך) ובאותה כניסה בטלוויזיה כבל 3.5 (לכ. קול) ומצידו השני שני בננות אדום לבן. איך אני יכול (אם בכלל) לשמוע את הסאונד מהמחשב באותה היציאה? כלומר לבטל את זה שהכבל HDMI "לוקח" לי את הסאונד כביכול ולהגדיר שהמערכת תיקח את הסאונד מהכרטיס קול? בבקשה עזרה. (זה אחרי המון עבודה של הרמת בלטות וחציבה בקיר כדי שייראה יפה) תודה מראש, איציק.

• 31 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. Started by LynxIL,

שלום רב, אשמח אם תעזרו לי, אני מחפש טלויזיה חדשה לסלון של ההורים שלי מדובר במרחק של באיזור 3.5 - 4 מטר, אין צורך בתלת-מימד אבל אשמח לסמארט, בנוסף אני רוצה לעשות לו סטרימינג של וידאו אולי אפילו לחבר אותו למחשב ל XBMC בעבר הציעו לי את E550 התקציב הוא עד 6000 מישהו יכול להמליץ לי על טלויזיה טובה? או שה-E550 עדיין מומלץ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. היי, רציתי לשאול, איך אני יכול לחבר נגן MP3 פשוט למערכת סטריאו או לסתם רדיו-דיסק כדי לנגן משם את השירים שנמצאים על ה-MP?

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. שלום לכולם, אני מחבר מערכת רמקולים של ALTEC LANSING מדגם ADA745 4.1 לכרטיס קול סאונד בלסטר לייב 5.1. חיברתי את הרמקולים ליציאות המתאימות בכרטיס בדיוק כפי שמופיע בדף ההסבר, הבעיה שלי היא שכאשר אני מפעיל סרט שמקודד ב AC3 אני לא שומע כלום ב 2 הרמקולים האחוריים מלבד רחש תמידי.. יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך ניתן לסדר את זה??

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ziv951,

יש לי ריסבר avr 390 של דנון, לאחרונה לא שומעים מוזיקה מהמחשב.. (שמעתי כבר כמה שנים ללא בעיות) המחשב מחובר למגבר ליציאת הDVD וכאשר מחובר כבל והכל תקין על צג המגבר מופיעה אות C ששום דבר לא מחובר מופיעה A אז ביומיים האחרונים מופיע A ולא שומעים למרות שהכבל מחובר.ץ אני נוטה להאמין שיש בעיה כלשהי בהגדרות אולי מישהו נגע, במגבר או במחשב. בכבל אני כמעט שולל בעיה - מכיוון שחיברתי במגבר לכניסה אחרת שמעו (לא שמעו טוב, שמעו עם רעש סטטי ובצורה מוזרה, זה בגלל שאין התאמה בין הכניסות אבל עצם זה ששמעו זה אומר שיש זיהוי של מידע מהמחשב. הרמקולים כמובן עובדים (כמו שאמרתי קודם שמעו צלילים) אז זה או הגדרות כלשהם , או שכניסה הלכה פתאום? גם זה לא נראה לי עצות?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. לכל מביני עיניין! אני מחפש כרטיס קול איכותי שתומך במע' surround ויציאות אופטיות (IN AND OUT) בעיקר לשמיעת מוזיקה האם ה creative s.b live platinium תומך בכך מבקש המלצות תודה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by nof-y,

שלום מחפשת מערכת קולנוע ביתית בתקציב נמוך ראיתי באינטרנט את המערכת קולנוע ביתית של graetz מדגם: HT790 שעולה 400 ש"ח. היא כוללת דיוידי משולב עם רסיבר סאב ו5 רמקולים קטנים. אני יודעת שזה בטח נראה לכם עלוב מאוד אבל אני מתכוונת לשים אותה בחדר קטן יחסית ואני לא מחפשת איכות מטורפת, מטעמי תקציב. רציתי לדעת אם מישהו מכיר את המערכת הזאת ..האם האיכות של הרמקולים סבירה? 50 ואט לסאב זה נמוך מאוד או שזה סביר לחדר קטן? אני מודעת לזה שזה מוצר מדבקה ושהם פחות איכותיים.אבל בכל זאת אשמח לשמוע חוות דעת המון תודה! נופר הנה לינק : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QAHT790 וזה המפרט: רסיבר משוכלל הכולל מפענח AC3 / Dolby-Digital רדיו AM/FM הספק כללי של RMS 105w פאנל ד…

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  24. שלום השקעתי עכשיו תיקון על מגבר ישן עכשיו שמתי לב שחלק מהמגעים שתופסים את החוטים של הרמקולים חלודים (המגבר שכב שנתיים במחשב עם קצת טחב) אני אציין שמדובר על חיבור קפיצי שהוא כמו "תנין" לוחצים על אחד ואז מכניסים את החוט והוא ניסגר (קיים קפיץ שמפעיל את המלתעות). חשוב לציין שאלה מגעים מהסוג הישן והמגבר חזר מתיקון אלקטרוני טוטלי. אני רוצה לדעת כיצד אפשר לנקות את החלודה הזו ללא גרימת נזק כלשהו. חשבתי על מסיר אבנית אבל אני קצת חושש.

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  25. היי, אני לא מבין הרבה בתחום אז אני צריך טיפה עזרה. יש לי רמקולים חיצוניים שמחוברים דרך מערכת סטריאו לטלווזיה (לא רסיבר, קומבינה עם מערכת סטריאו רגילה). כרגע שומעים מעולה, הבעיה שהשליטה על הווליום היא רק דרך המערכת. אני יכול כמובן לחבר את הסטריאו דרך היציאה של האוזניות אבל זה פיתרון די מעפאן ואיכות הסאונד כמובן נופלת משמעותית. מה אני צריך לעשות בשביל לחבר הכל בצורה רצינית ולשלוט על העסק דרך השלט המרכזי של הוט? במידה ואני אקנה רסיבר סטנדרטי, איך הוא ישפיע על הנושא? אם רסיבר יפתור לי את הברדק.. אשמח להמלצה על הרסיבר הכי פשוט שיפתור לי את הבעיה תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.