אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
-
שלום.! קניתי את הנגן ואמרו פה בביקורת עליו שאין לו אפשרות לרשימות אלה לחלוקה לתיקיות... 1)איך אני מחלק לתיקיות? 2)איך אני מנווט בין בתקיות?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם ..אחותי נמצאת כרגע בקונטיקט מרחק של כשעה נסיעה מניו יורק סיטי ציידתי אותה ב450 דולר והדרכתי אותה לקנות לי IRIVER H-10 6 גיגה + בטריה נטענת נוספת + עריסה (CRADLE) + שלט + בעודף אוזניות ספורט מתקפלות של סוני http://zap.co.il/model.asp?model_id=35863 ועכשי כמה שאלות בבקשה ... 1. האם מישהו מכיר אולי כתובת של חנות בני יורק והסביבה שבה מוכרים את הH-10 בגירסא של 6 גיגה 2. האם בניו יורק מוכרים נגנים עם חיבור לחשמל בארץ 3. האם שווה בכלל לקנות את הגירסא האמריקנית כי שמעתי שיש איתה מלא בעיות 4. מה דעתכם על האזניות האלה?!?...אני מחפש אך ורק אזניות של SONY בדגם שמתקפל האם אתם יכולים להמליץ על דגם אחר של סוני בתודה מראש גדיץ
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
התחדשתי LCD 42 של טושיבה עכשיו היא מחושבת בRCA לממיר של הוט אם אני יביא ממיר HD שיתחבר לטלויזיה ב - HDMI גם האיכת של הערוצים הרגילים תשתפר או רק ערוצי ה HD?
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם ווינדוס XP HOME ללא מדיה סנטר ואני רוצה ליראות טלוויזה במחשב יש לי ממיר של YES שאני יכול לחבר לכרטיס חיפשתי די הרבה ולא מצאתי משהו לXP בכולם יש צורך במדיה סנטר. אני רוצה גם להקליט סרטים במידת הצורך ושאיכות הצפיה תהיה טובה וחלקה.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
איזה הבדל יש בין AUDIGY ל-AUDIGY 2? אגב, ראיתי ליד חלק מכרטיסי הקול AUDIGY 2 כתוב BULK. מה זה אומר BULK? האם זה שונה מכרטיס קול רגיל?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות נגן חדש, ה-Creative Zen Vision:M 30G או Apple iPod Video/5th Generation 30GB. קראתי כמה ביקורות לא כל כך נלהבות לגבי איכות השמע של ה-Creative. אשמח לשמוע את דעותיכם לגבי איכות הסאונד של שני הנגנים, ובכלל, כל הערה והארה על הנגנים. עד כה, יש כמה דברים שגורמים לי להתלבטות: א. ל-iPod יש תמיכה בעברית ע"י שדרוג Firmware מאתר Yeda. ב. את ה-iPod שמעתי ואיכות הקול שלו מעולה, ואת ה-Creative עוד לא שמעתי. ג. ה-iPod פשוט יפהפה. מצד שני ד. ל-iPod יש מטען רק ל-USB, למרות שאפשר לקנות מטען AV. *ה. ל-iPod יש פחות שעות נגינת וידאו. *ו. ל-iPod איכות הוידאו טובה פחות(65 אלף צבעים מול 250K). *לא קשור לנושא הדיון, אבל עדיין התלבטות. **חשוב לציין, שאני אשתמש ב-Grado SR-80 ולא…
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
החוט של האייסמט שלי, נקרע. החוטים בפנים מוזרים אחד אדום שני צהוב עם סיב ניילון בתוך כל אחד מהם. ניסיתי לחבר אותם כמו חוט חשמל רגיל אבל זה לא עובד. יש פה משהו שאני מפספס? החיבור של החוטים האלה שונה איכשהו? אוזניות יקרות חבל לי עליהן. ומחר אני חוזר לצבא אז אם ינתנו תשובות בזמן הקרוב אני אשמח. תודה :-[
-
- 2 תגובות
- 8k צפיות
-
-
לכולם.רכשנו כבר לבית טלוזייה מסוג 32 אינטש של סמסונג 450 שזה ידוע לי hd ready/ אני מתלבט בין ב a550 לדגם ה 37 אינטש שכאמור הוא hd full אני מבין שהרזולוצייה במסך גבוהה 1920 על 1080. העניין שבדקתי באתר של סמסונג והניגודיות מופיעה במפרט 1:30000 לדגמי 32 ו 37. בידיוק כמו בדגם ה a 450. הקצב רענון 5 ms לעומת 6 ב a 450. שאלתי האם ההפרש של 1000 שח ביו ה פול היי דיפינישין לבין הראדי מצדיק את ההשקעה? רוב הסרטים והסדרות שאני אראה הם דרך המחשב אני יודע שבארץ היי דיפינישין פול זה לא זה עדיין. מה דעתכם??יהיה הבדל משמעותי?או שלא כדאי להוסיף את ה 1000 שח הללו?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
לא מזמן נהרסו לי האוזניות הישנות שלי אומנם לא כאלה טובות אבל עשו את העבודה בצורה טוב CREATIVE EP-630 , החלטתי להתקדם האלה ולרכוש אוזניות מתקדמות יותר ואיכותיות בהרבה ממה שהייה לי , הדרישות שלי מהאוזניות צריכות להיות הבאות : 1 . IN EAR 2 . בידוד רעש מקסימלי שאני לא ישמע כמה שפחות את הסובב אותי 3 . איכות שמע ( באס , MID וגבוהיים ) בדגש על ההגבוהים ההתלבטויות שלי הן : 1 . KLIPSCH S4 שזה האוזניות הכי מעודפות עליי כרגע אחרי שראיתי סיקורים שלהם 2 . Sony MDR-XB20EX Ultimate Ears MetroFi 170vi . 3 Grado iGi כמה מהאוזנוית האלו אולי לא נמצאות בישראל אני מזמין אותם מחו"ל , זהו אולי יש לכם משהו טוב יותר להציע לי במחיר הזה אני ישמח להצעות ממכם שאלה נוספת כדי שאני לא יפתח סתם עוד ט…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי! פעם הביאו לי במתנה סט רמקולים 2.1 זולים(80 ש"ח)... קיצר היום בזמן שלא שמתי לב התוכי שלי לעס את הקבל שם שמחבר בין הסאב לשני הרמקולים האחרים... אין אפשרות להלחים... אני גם לא רוצה כי זה רמקולים דראעק אז את הרמקולים אני אצטרך כנראה לזרוק.. או אולי אני אקח את המגנטים ואז אזרוק זה הסאב: מאחורה יש יציאה לin ולout ויציאה לאוזניות. עכשיו חשבתי, יש אפשרות לקנות זוג רמקולים יחסית איכותיים ולחבר אותם לסאב במקום לקנות גם סאב חדש? הסאב דיי מספק אותי למרות שאם אני עובד את ה60% בווליום אז הכל(והקול ) נשמע בעעעעעעע... מה אתם אומרים? לשמור את הסאב או לקנות הכל חדש? מה שחשוב לי זה שתהיה אפשרות לשים סרט או מוסיקה ממש ממש חזק בלי שתהיינה הפרעות כלשהן.(על פול ווליום) תקציב: …
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב יש לי גם רמקולים , וגם אוזניות +מקרופון , עכשיו רציתי לדעת האם שי אפשרות שאני יכול לקנות מפצל וכך לחבר את שתיהם יחדיו , או שאני יקנה כרטיס קול נוסף ב30 שקל ואז כל פעם שארצה להשתמש אצטרך להיכנס לקונטרול פאנל ולשנות את הכרטיס קול ? אני לא יכול לחבר את האוזניות לרמקולים בגלל החיבור של המקרופון לצערי . אם יש לכם תרונות אחרים אשמח לשמוע , בלי השקעה של יותר מ50 שקל .. זה פשוט משגע אותי כל פעם להתכופף (3-4 פעמים ביום ...)
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, הורים שלי צריכים לחדר שלהם טלוויזיה חדשה במקום הCRT 33" המיושנת. יש שתי אפשרויות - 1) LG 42LH35FR LCD בסביבות ה4000 שקל. טלוויזיה חמודה מאוד שתענה לצרכים 2) להעביר את הLCD שיש לנו בסלון (טושיבה 47WL66) לחדר של הורים שלי ולקנות לסלון LG 47LX6500 LED בסביבות 18000 שקל. השאלה היא האם כדאי להשקיע בטלוויזיה המתקדמת יותר בעלת יכולת תלת מימד או שמא הטכנולוגיה הזו היא עדיין בוסר וכדאי לחכות עד שהטכנולוגיה תתפתח. (אפשר לומר שהפעם הבאה נקנה טלוויזיה זה בעוד הרבה מאוד זמן. אז אם לא נקנה עכשיו תלת מימד זה לא יקרה בשנים הקרובות גם ככה).
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
הזמנתי לפני כמה ימים מחשב ב-9800 רק חסר לי רמקולים שמישהו ימליץ לי בבקשה על רמקולים טובים עדיף של קריאטיב
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מישהו מכיר מכשיר שיכול להעביר מידע מקלטת אודיו רגילה (כזו ששמים בטייפ) לCD. אני מחפש מכשיר אחד שיעשה את כל העבודה ולא מחשב
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אהלן, מחפש אוזניות בסגנון של ה Studio dr dre אבל להוציא 1500 ש"ח על אוזניות זה קצת נראה לי מוגזם. מה מצב המחירים בשוק? על מנת שאוכל להציב לעצמי תקציב ולהתחיל את החיפוש אחר האוזניות הבאות שלי בעיקר אני מחפש למוזיקה, לימודים.. חשוב שיהיו איכותיות ולשמוע צלילים נקיים. תודה משה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם: רציתי לדעת העם סאב במרחק של כ- 45 סנטימטרים מהמחשב וכל זה על הרצפה ושנייהם באותו טווח ראייה ושום דבר לא מפריד בינייהם, העם יכול להיגרם נזק למחשב?
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
הבוס שלי רוצה שאני אקנה לו כרטיס טלוויה למחשב... אני צריך המלצה לכרטיס טוב והתקציב הוא עד 400 ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
לשימוש מזדמן בלבד לצפיה בסרטונים וקצת SKYPE בחדר קטן (מ"מד) ושקט. לצרכים שוטפים יש לי אוזניות BT מצויינות אבל מדי פעם יושבים אצלי אנשים 2-3 אנשים לשיחת ועידה קצרה או יוצא שאני רוצה להראות לבנות שלי איזה קליפ מ-YOUTUBE למשל ואז חסרים לי הרמקולים... אני רוצה מינימום חוטים ומינימום גודל - איכות השמע ממש לא קריטית. נתקלתי באלה שגם מאפשרים התקנה על המסך (DELL 2407WFP) וכך חוסכים לי מקום (אבל מפריעים ל-PIVOT). מה דעתכם? מכירים חלופות דומות/עדיפות בטווח המחירים הזה (~100 ש"ח וקצת)? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מחפש אוזניות inear תקציב כרגע לא יודע בהתאם לדגם הנבחר אבחר את האוזניות אבל שלא יהיה מאוד יקרות תודה -אסף אלקוסר-
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על אוזניות גדולות (כאלה שמכסות את כל האוזן) עם קשת מאחורי הראש ולא מעל (כדי שלא יהרוס לי את הגל)? חובה חנות [glow=red,2,300]בארץ[/glow] (עדיף בחיפה) שמוכרת עד 400 שקל.
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
צריך המצלה לאוזניות לגיימינג + מוזיקה בסביבות ה300 שקל יש אפשרות שאני יוכל להשיג את Razer Carcharias ב300 כדאי? או משהו אחר ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים למחשב בבסביבות 600-700 ש"ח יש רמקולים למחשב כמו : MicroLab x23 ויש http://www.edepot.co.il/product.asp?pID=1024 http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=3071 מה ההבדל בין רמקולים למחשב לבין סט רמקולים לקולנוע ביתי, ומי יותר טוב מבחינת המוסיקה ?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי רמקולים פשוטים של סוני מדגם SRS-A45. תכננתי להוציא את הדרייברים ולשים אותם בתוך קופסאות מסויימות. (להכין תיבה לדרייברים) מכיוון שאין ברשותי גישה לעץ חשבתי על פרספקס. האם הפרספקס יהרוס את הסאונד? כרקע הקופסא המקורית עשויה פלסטיק. תודה!
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1DENT326A6 מבחינת נתונים היא נופלת מסמסונגל לדוגמא?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-