עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם יש לי כרטיס קול onboard על לוח של gigabyte s3 הכרטיס הוא realtek hd audio ויש לו יציאה אופטית ודרך כבל אופטי אני מחבר אותו לרסיבר. רציתי לדעת אם אני יקנה כרטיס קול גם אם יציאה אופטית האם יהיה הבדל באיכות לטובה במידה והכרטיס יהיה יותר איכותי? או שבגלל שזו אותה יציאה האיכות תהיה אותו הדבר? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  2. קניתי היום קרטיס ZV:M חדש דנדש, לפני חצי שעה שצפיתי בתמונות המכשיר הפסיק להגיב פשוט !, כאילו יש קליק כזה שאני לוחץ על המקשים אבל שום דבר לא משתנה חוץ מזה שנדלק האור . מה אפשר לעשות? למכשיר יש בטריה מלאה ואין לי כוח לחכות שהיא תיגמר . בנוסף לכך, אני חושב שבחנות הביאו לי נגן לא חדש מכוון שכבר הייתה לו חצי בטריה והאריזה לא הייתה סגורה לגמרי אז מה עושים ? יש איזה צירוף של מקשים אשר מאתחל את המכשיר ?? ואיך יכול להיות שנגן חדש נהרס בפחות מ 12 שעות ???

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  3. גלשתי להנאתי באתר של ארקדיה והבחנתי במוצר החמוד הזה. ניסיתי לחפש ביקורות ברשת, אבל לא מצאתי כלום. למישהו יש פרטים על הנגן הזה?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  4. Started by R.R,

אני רוצה להקליט מוזיקה במחשב אבל אני ממש לא יודע בזה כלום אני צריך תוכנה ואם אפשר גם מדריך תודה מראש

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  5. Started by omri_ro,

אני מחפש תוכנה שתהפוך את העיברית((גם בID3TAG של הקובץ) אם אפשרות לשינוי של מספר קבצים גדול ולא קובץ אחד כל פעם. אני זוכר שבזמנו מישהו כאן בפורום עשה תוכנה כזו רק אני לא מוצא את הקישור...

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  6. Started by Dima67,

ני מחפש אוזניות לא משהו יוקרתי חח פשוט כזה. תקציב של 100~200 שקל? לא ממש מבין בזה חח. http://zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=E-Headphone&DB27635=27638&DB27639=27640&DB66411=66412&DB27645=27648,27649&orderby=price אוזניות עם מיקרופון, חוטי, אוזניות קשת נו כמו שיש בזאפ בלינק שהבאתי חח. כאלה, רק לא יודע איזה לבחור. אם מישהו יש אוזניות שהוא משתמש והן ממש טובות אז שימליץ או משהו חח. =D עריכה: לא חייבים בתקציב הזה אפשר גם ב-50 שקל העיקר שיהיו בסדר חח. לא חייב משהו פ33. וגם שהאוזניה עצמה שהאוזן תיכנס לתוכה גדולות כאלה חח.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  7. Started by Enable,

יש לי מגבר 5.1 עכשיו איך עדיף לחבר את המגבר דרך חיבור אופטי או דרך אנלוגי?[RCA] תודה מראש

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  8. Started by idofr,

אז ככה יש לי כרטיס של NVIDIA לא זוכר בדיוק ת'דגם אבל כתבתי אותו פה פעם ואמרתם לי שהוא מצויין (5.1) ויש לי YAMAHA 2.1. גם מע' האיכות יחסית גבוה הקטע הוא שהYAMAHA מתחברים לכרטיס בתוך STEREO ולא בתור 2.1 ואז אני מפסיד את הבאס אז זאת השאלה הראשונה איך אני עושה שהשניים והסאב יתחברו בנפרד על הלוח חוץ מזה אז חשבתי שאם הם מתחברים בנפרד אפשר לקנות עוד 2 (STEREO) ולחבר את כולם וככה יהיה לי 4.1 אז השאלה השנייה האם זה יעבוד והשאלה השלישית זה שאם כן אז אני צריך המלצה ל2.0 (בכוונה ה0 כדי לא לקנות גם סאב כי יש לי אחד טוב) באיכות יחסית גבוה במחיר יחסית נמוך (אני לא חושב שצריך להשקיע על זה יותר מידי) נ.ב. סליחה שהכותרת לא בדיוק קשורה פשוט היה לי קשה למצוא שם אם אתם רוצים תשנו בתודה עידו …

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  9. Started by Bug,

המלצות ל DVD סביר בתקציב של עד 600 ש"ח תודה

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  10. Started by HaVoC_850,

קצת מבולבל מכל העניין הזה של FULL HD או HD Ready מה עדיף מה ההבדלים בשימושים אני יושב משהו כמו 3 מטר מהמסך אם זה משנה העדפה למסך של 32" מעבר לזה שבאמת אין לי מושג מה עוד לשאול תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  11. Started by TermiNal,

אהלן, אז ככה אני מתכנן לקנות לי LCD לחדר ואני מתלבט בין 2 גדלים - 32 אינץ ו26 אינץ. אני יתחיל בכך שהתקציב שלי דל מאוד ואני קונה LCD רק בגלל שזו הטכנולוגיה החדישה וכי אין כבר CRT נורמליות וגם כי זה מתאים לי לXBOX360. ה-LCD הוא לחדר שינה והצפייה או המשחק יהיה מהמיטה במרחק של בערך 2 מטר מהקיר אבל רוב הזמן אני ירים את המיטה ככה שהמרחק יהיה אפילו קטן יותר. ראיתי כל מיני דילים זולים בחנויות כמו עולם הקולנוע ואני מדבר על טלוויזיות מאוד זולות אבל ראיתי אותן אצל מכרים ותאמת אני די אוהב את זה וזה מספיק לי וזה מה שחשוב.. אז השאלה שלי היא כזאת - האם באיכות הזו של הטלוויזיות ולפי מרחק הצפייה (2 מטר בערך) עדיף לי לחסוך עוד כמה שניתן מהכסף שגם ככה חסר לי ולקחת 26 או לגרד עוד טיפה ולקחת …

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  12. Started by TaLTooL17,

שלום, אני צריך המלצה לכרטיס קול בעיקר לשמיעת מוזיקה וגם למשחקים וסרטים , יש לי מערכת 2.1, תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  13. Started by goldeye,

היי אני מחפש אוזניות למוזיקה וגיימניג בלא יותר מ400 שקל מה אתם מציעים?

14. Started by rivzid,

האם מישהו יכול לתת חוות דעת על טלביזיה פלזמה של סמסונג 42" מדגם A450 וכן המלצה על טלביזיה המתאימה לחדר שינה בגודל 26" תודה

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  15. אוקיי אז ככה רכשתי מערכת קולנוע לחדר של חברת פיוניר (בלי תגובות על המכשיר בבקשה). לפני שסידרתי את כל החטים שיהיה נעים לעין ושבושי נראה אותם חיברתי הכל למכשיר וחיברתי לטלוייזיה שלי ראיתי הכל מצויין מה זה מצויין פרקפקט הכל עובד. העברתי את כל החוטים שלא יראו אותם חיברתי הכל למכשיר חיברת את ה S-VIDEO לטלוויזיה והופ התמונה קופצת כל הזמן ובצבע שחור קופץ. חשבתי אולי זה משהו בחבורים של הטלוויזיה כי את הממיר (דוקסיס) שהוא מתחבר לאותו מקום הכל עובד מצויין וגם בהפעלה הראשונית שלי הכל עבד מצויין ודווקא עכשיו לא. אמרתי אולי החוט לא תקין לקחתי את הדיוידי ואת החוט לחדר אחר חיברתי לטלוויזיה והכל טוב יפה עובד כמו שצריך. רציתי לדעת ממכם בבקשה איך אני פותר את הבעייה הארורה הזאת? נ.ב חשבתי א…

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  16. אורח
    Started by אורח,

מה אתם אומרים עליו: Creative Nomad Jukebox Zen 30GB Mp3 Player אני קונה אותו ב 1400. איך הוא?

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  17. Started by daphne_n,

שלום לכולם, אבא שלי רכש לאחרונה Lcd של טושיבה דגם 37a3000e, עכשיו, כשהוא קנה את הטיוי נאמר לו שהדגם הוא 37a3000, ולאחר הקנייה אבי שם לב כי הדגם הוא מה שציינתי הנ"ל הבנתי שיש מס' דגמים A,e ועוד כל מיני, מה ההבדלים ביניהם? מה אומר האות E בהקשר של הטיוי? תודה, דפנה

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  18. Started by berner,

חברים שלום וdnr חתימה טובה ובכן אני עומד להחליט על רכש צורב ובנתי שעדיף כבר לרכוש צורב DVD . אבל נתקלתי בנושא של סוגי פורמטים שלא נתמך הצורב כגון :- DVD-RAM אשמח להפנות אותי ולהבהיר מה זה הפורמט ומה נדרש שיהיה בתכונות הצורב אשמח לקבל עדכונים בברכה

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  19. שלום אני מחפש רמקולים למחשב בטווח מחירים 300-400 ש"ח, 400 שקלים המחיר המקסימלי. רמקולים למחשב 2.1 (סאב ושני רמקולים) להשמעת מוזיקה באיכות גבוה, בין השאר משחקים וסרטים לא כל כך. אני מעונין ברמקולים הכי טובים מבחינת איכות צליל למוזיקה בתקציב שלי. סרקתי את האינטנרט ומצאתי שלושה דגמים שנראה לי שהם טובים. Altec Lansing VS4121, 2.1 Logitech‎ X-230 Black 2.1 PHILIPS SPA5300 - איך ה PHILIPS? שמעתי המלצות עליו, הוא טוב? יש למישהו נסיון עם הרמקולים האלה ויכול להמליץ לי אליהם? והאם ישנם רמקולים אחרים שהם טובים והם בתקציב שלי? לרקע כללי אני שומע בעיקר מוזקיה נוסטלגית של שנות ה 70,80,90, להקות כמו Santana, Pink Floyd, ועוד. יש גאנרים של רוק נוסטלגי. אשמח להצעות נוספות. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  20. Started by gimdy,

מחפש אוזניות למחשב לשמיעת מוזיקה בעיקר כאלה שלא מחממות אבל את האוזניים על מה אתם ממליצים ? שמעתי סנהייסר HD205 לא רעה . PX100 כנ"ל

21. Started by yakir8,

שלום אני מחפש טלוויזיה "42 בסביבות 5000-5500 לסלון. ועל הדרך עוד שאלה מקווה שזה מתאים לפה. המפרט שבצד במידה ואני מחליף לו את המעבד למעבד כפול ליבה(2Ghz) יכול לשמש כHTPC לצפיה בסרטי F.HD או שהוא חלש מדי(במידה והוא מחובר למסך שאתם תמליצו אליו)? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  22. Started by ns,

אתמול קניתי מכשיר Mp3 ועכשיו אני לא יודע איזה תוכנה צריך בשביל להמיר את השירים אליו ואיך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  23. מה דעתכם על הדגם הספציפי הזה הוא נחמד ולא יותר מידי מפוצץ באופציות מיותרות. אני רוצה איכות טובה, קורא ID3 וקליטת רדיו איכותית. העוצמה שהוא מוציא היא 4X50 וואט ואני אחבר אותו לרמקולים מתוצרת פיוניר 6X9 בעוצמה של 200 וואט. מא אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  24. Started by kbooM,

שלום , מישהו יודע אם הרמקולים מדגם ALTEC LANSING FX6201 עדיין נמכרים בדיוטי-פרי ב200$? תודה מראש , עומר.

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  25. אני רוצה לקנות אותם במבצע של 1+1... לסרטים והרבה מוזיקה. http://officedepot.co.il/catalog/vkgSearch.do;jsessionid=00005Ypv1l19W4dP3VoShriRaYr:12bbi68k5?Ne=31244&Ntt=%d7%a8%d7%9e%d7%a7%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%9d&Ntk=all&Ntx=mode+matchpartialmax&N=2+31247 תודה מראש ערן.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים