אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
חשוב לי מאוד שיהיה שלט בסט ראיתי את זה http://zap.co.il/model.asp?model_id=451499 איך זה?
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לא מזמן קניתי ATP3 אחרי שנים של פשרה על רמקולים של WINNER (מדבקה אני מאמין) ויש קטעים מסיבים במוסיקה שאני שומע שגורמים לרמקולים להשמיע עקצוצים כאלה (בטובן שוברט מנדלסון בקיצר קלאסית תקופה רומנטית בעיקר) יש לי כרטיס מובנה A97 realtek הלוח אם לא חדש כ"ך וגם בדקתי בsound blaster live 5.1 (קיבלתי לא קניתי) ועדיין יש אין העקצוצים באלה אבל... כאשר אני מחבר הרמקולים לנגן MP3 iaudio G3 אין בכלל רעשים וזה נשמע נפלא וגם חיברתי את האוזניות של האם פי CX300 אם אני לא טועה לתוך הכרטיס זה עושה אותם רעשים אם אני מניח שזה בכרטיס הסיבה לרעשים שעמתי כאן המלצה פעם על זה http://www.ynondigital.co.il/product.php?cat=4&id=8 אבל אולי זה overkill לרמקולים כאלה אז אם יש כרטיס ק…
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אשמח לקבל הכוונה בנוגע לקניית מערכת מתאימה לחדר (אני רוצה לחבר אותה למחשב) גודל החדר הוא 3.2 על 3 מטר וגובה החדר הוא 2.5 מטר באיזה רמקולים כדאי להשקיע? (ריצפתיים, שולחניים, 5.1 וכו') אני לא רוצה שהרמקולים יהיו חזקים יותר מידי לחדר ושהצליל לא יהיה איכותי, כי אני לא רואה בזה טעם האם שווה להזמין מהאינטרנט, או שלהתעקש ללכת לחנות ולקנות משם? או שאפילו אפשר למצוא מוצר טוב ביד שניה ולקנות אותו במחיר נמוך יותר התקציב שלי עומד עד 1000 למקרים חריגים אבל אני אישית רוצה להשקיע כ 600 700 שקל וגם לצאת בהרגשה טובה עכשיו מצאתי 2 מודעות באתר יד 2 הראשונה: http://www.yad2.co.il/Yad2/ViewImage.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=3542380&SalesCatID=8 הבחור רוצה 450 שקל ומוכן…
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי מערכת Z5500 וכשאני מנגן סרטים עם dolby digital דרך המחשב, הווליום נורא נמוך ואני ממש צריך לגביר המון בשביל לשמוע משהו. זה לא ככה דרך הממיר של יאס שאני רואה נשיונל גאורפיק לדוגמא (שם הסאונד הוא דיגטלי). בסאונד אנלוגי הווליום גם נשמע כמו שצריך. אני עם ווינדוס ויסטה ומשתמש בKMPLAYER שיחקתי עם ההגדרות של ה ac3 (העליתי את הווליום המרכזי, שיחקתי עם הגדרות מוכנות מראש וכו') אבל זה לא עוזר אולי אני מפספס משהו? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
whats best? אני יודע ש ל303 יש פחות אפשרויות מאשר ל520, אבל משום מה ה303 עולה יותר, מוצרים מחודשים של אונקיו עולים כלהלן: 303-100$ 520-80$ אנא אנשים אל תגידו לי שמוצרים מחודשים הם לא טובים, או זולים מדיי, מכיוון שאין לי כסף ליותר מזה, אפשר לראות לפי האתרים הבאים את המאפיינים שלהם, אך בתאכלס האם ההיתרון חשוב בימינו ושל מי מהם איכות הצליל טובה יותר, זאת ועוד יש מצב שאת ה 520 לא מוכרים בארץ. הם יחוברו לרמקולים של Storm אך בעתיד אני מתכוון לשדרג. http://www.shoponkyo.com/detail.cfm?productid=HT-R520S&modelid=30&group_id=1&detail=1&ext_war=1 http://www.shoponkyo.com/detail.cfm?productid=TX-SR303&modelid=42&group_id=1&detail=1&ext_war=1
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
קצת שאלות .... אמרו לי לא יהיה לי EAX בוויסטה אז מה עושים ? והוא כרטיס קול טוב למשחקים ?
-
- 9 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש כרטיס שדרכו אוכל לחבר כבל HDMI, מהטלויזיה או מה ASUS TABLET שלי, למחשב ולהקליט סרט ב FULL HD או ב 720P בלייב מהטאבלט. אשמח לקבל המלצות על כריטיסם מוזלים או פתרונות לא יקרים למען מימוש הדבר הזה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות אזניות טובות עם מיקרופון. השימוש העיקרי הוא בStarcraft 2 כדי לדבר עם חבר בסקייפ תוך כדי משחק. אני אשתמש בהם גם לshooters אני מניח ובשביל משחק עם הלפטופ שלי אבל בדרך כלל אני עובד על PC ומשתמש ברמקולים 5.1 התקציב הוא יחסית גמיש, אני מוכן להשקיע עד 500 אבל אשמח לחסוך. אני שואל בעיקר כי יש מבצע בKSP על ציוד של Thermaltake ואני שוקל ללכת על הShockOne ואני לא בטוח כמה הן טובות, לעומת רייזר למשל. וכמה באמת כדאי לי לקחת אזניות USB בניגוד לאזניות רגילות. אשמח לתשובה מהירה כי המבצע שלהם נגמר היום תודה
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש לכם מושג על הרמקולים הללו שעברו במוחי לקנותם: רמקולים קדמיים מעולים תוצרת B&W דגם DM-602 רמקולים אחוריים תוצרת B&W דגם DM-303 רמקול סנטר תוצרת B&W דגם LCR-3 רסיבר ONKYO TX-SR501 - כסוף
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
אני קונה מערכת 4.1 או 2.1 +2 .... איך אני מחבר הכל למקרה שיש חיבורים בסאב ולמקרה שאין? (יש מפרט בצד למי שצריך) יש לי גם יציאת s/p dif אז זה אפשרות... גם איפה אני מגדיר את המערכת במחשב ואיך איפשר לבדוק אם היא פועלת? תודה... :smoke:
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש שתי טלויזיות חדשות, בבקשה תעזרו מי שיכול. 1. לסלון - מרחק צפייה הוא באיזור ה-3 מטר, לכן אני חושב על טלויזיה בגודל 42-47 (כמה שיותר גדול יותר טוב) שתהייה 1080, עדיפות שתהייה בלי 3D כי זה סתם מיותר, אבל מה שהכי חשוב שיהיה לה WLAN (בעיקרון אני רוצה לעשות לה סטרימינג מהמחשב שלי שיהיה בחדר עם XBMC) תקציב הוא עד 6K אם יש פחות כמובן שזה עדיף... 2. לחדר - מרחק צפייה הוא באיזור ה2.5, אז אני מחפש אחת בגודל 37, מספיק 720, אם יש משהו עם WLAN או לפחות LAN אז מעולה, אם לא, אז שטויות. תקציב הוא עד 2500, אם אין אחת טובה אז 32 בתקציב של 2000... כמובן שיהיו חברות טובות ואמינות ודרך היצרן ולא דרך ספק משני למרות שיותר זול דרכם. בבקשה תעזרו! תודה מראש, יותם.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שאלות בשביל חבר שלי: 1. האם הוא תומך בעברית? (לא תפריטים, שמות של שירים וכאלו). 2. איך מתבצעת העברת השירים למכשיר? האם זה מסדר את השירים אוטומתית דרך ID tags? או שזה פשוט תקיות? או פלי ליסטס? אם לא יש נגן 1GB לא יותר יקר מ750 ש"ח שתומך בעברית, שלא נטען רק דרך usb או שיש לו סוללות עם תפריט נוח?
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
הרמקולים נמצאים ברשותי מזה מספר שבועות ואני מקווה שדעתי האישית תוסיף לביקורות המפורטות שכבר הופיעו פה בעבר ותועיל למי מהמעונינים לרכוש מערכת רמקולים. ראשית, הרמקולים מחוברים למחשב כמפורט מימין ולכרטיס קול של m-audio שלעניות דעתי מוציא סיגנל מעולה. הרמקולים נועדו לשבת בחדר שינה/עבודה קטן שעברנו אליו לאחרונה והחליפו מערכת של רסיבר ורמקולי בוז ישנים (דגם 2.1 וכן, אני בכוונה כותב בוז ולא bose). עיצוב - נקי ומאוד אלגנטי, כבלי כוח קצרים ומעצבנים, לד כחול זוועתי שאמור להעלם בדגם החדש (אני רכשתי את הדגם היוצא, מבחינה אלקטרונית/מכנית לא אמור להיות שוני בין הדגמים, רק שינוי עיצובי). גרילים איכותיים, אבל מעט קשים להסרה (ורצוי מאוד להסיר אותם בעת האזנה למוזיקה). חיבורים וארגונומיקה -…
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
חשבתי שאולי הגיע הזמן להחליף את הHD212PRO שלי... יש לי בחשבון paypal 80-100$ לא זוכר בדיוק, עכשיו רציתי לדעת האם יש אתר שאפשר לקנות ממנו אוזניות במחיר הזה כולל משלוח לארץ? כי לפי מה שאני יודע אין שום אתר בארץ שאפשר לשלם לו בPAYPAL... אני מעדיף אוזניות פתוחות ואני בעיקר שומע רוק ומטאל. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף את המערכת סטריאו הישנה שלי מחפש מערכת חדשה לחבר למחשב , אולי גם לטלוויזיה חשוב לי מאוד איכות הסאונד ובאסים כמובן אני יודע שהיום יש מערכות סטריאו קטנות שמעיפות את המערכת שלי באיכות ראיתי בבאג כמה רמקולים ואני צריך המלצות/חוות דעת http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8065&perur=1&t=59 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8386&perur=2&t=59&c=811
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום רב האים משהוא יודע לפרוס בפני את ההבדלים בין הדגמים Altec Lansing VS2421 לבין Altec Lansing VS4621 ומה יותר מומלץ מבניהם תודה
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
לפעמים קורה לי שכשאני משמיע קובץ קול הכרטיס מוסיף כמה דגימות של שקט, משהו כמו 14 עד 20 מילישניות לקובץ, איך אפשר להימנע מזה? הבעייה שלי היא שזה גורם לחוסר סינכרון ולכן מבחינתי עדיף כבר שיחתוך את הדגימות שבמקומם הוא הכניס אפסים. אני משתמש בכרטיס די איכותי - M-audio delta audiophile
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי חבר'ה יש לי כמה קלטות משהו כמו 7 קלטות יש למישהו המלצה באיזה חנות כדאי לעשות את זה? בעיקרון ראיתי את האתר של http://www.videoramatgan.com אבל אני לא מכיר את העבודה שלהם, וזה ממש חשוב לי שיצא טוב ואני בתכלס מאיזור רמת גן ככה שזה יכול להיות נחמד לעשות שם. אז אם למישהו יש המלצות אשמח מאוד!
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אם יש לי סרטים XVID ו-DIVX ב-AC3 האם כרטיס קול Sound Blaster Live 5,1 הפשוט מספיק ,או שהסאונד בסרטים יותר טוב שמצדיק קנייה של Sound Blaster Audigy בקיצור איזה כרטיס קול אני צריך שיתמוך בכל האפקטים של הסרטים האלה ? א)Sound Blaster Live 5,1 ב)Sound Blaster Audigy ג)Sound Blaster Audigy 2
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכם, אני בבעיה ברשותי לוח אם 8RDA+ עם כרטיס קול מובנה Realtek ALC650 AC97 עכשיו אני מעוניין לקנות רמקולים 5.1 שאני אוכל לנצל עם הכרטיס קול הזה... אני יודע שהוא לא משהו אבל זה מה שיש לי כרגע הרמקולים בעיקר למשחקים, מוזיקה וסרטים ושהתקציב לא יחרוג מה-2,500 שקל תודה לכל מי שיושיט יד ויעזור :-)
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרטיס של NVIDIA לא זוכר בדיוק ת'דגם אבל כתבתי אותו פה פעם ואמרתם לי שהוא מצויין (5.1) ויש לי YAMAHA 2.1. גם מע' האיכות יחסית גבוה הקטע הוא שהYAMAHA מתחברים לכרטיס בתוך STEREO ולא בתור 2.1 ואז אני מפסיד את הבאס אז זאת השאלה הראשונה איך אני עושה שהשניים והסאב יתחברו בנפרד על הלוח חוץ מזה אז חשבתי שאם הם מתחברים בנפרד אפשר לקנות עוד 2 (STEREO) ולחבר את כולם וככה יהיה לי 4.1 אז השאלה השנייה האם זה יעבוד והשאלה השלישית זה שאם כן אז אני צריך המלצה ל2.0 (בכוונה ה0 כדי לא לקנות גם סאב כי יש לי אחד טוב) באיכות יחסית גבוה במחיר יחסית נמוך (אני לא חושב שצריך להשקיע על זה יותר מידי) נ.ב. סליחה שהכותרת לא בדיוק קשורה פשוט היה לי קשה למצוא שם אם אתם רוצים תשנו בתודה עידו …
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס X-Fi XtremeMusic ןאני רוצה להשתמש ביציאה הדיגיטלית שלו אבל היציאה שלו שונה מהכבל Coax שלי האם יש איזה מתאם שאני צריך לקנות?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם רציתי לדעת מה האפשרות הנוחה והזולה לצפיה בטלוזיה על גבי מסך המחשב. אני מתכנן לקנות מסך LCD למחשב ורוצה לצפות בו גם בטלוזיה.הבנתי שיש מסכים שבאים עם כניסות של RCA וכמו כן הבנתי שיש כרטיסי טלוזיה יעודיים לזה. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש dvd שקורא את כל הפורמטים או לפחות את רובם. אז אשמח לקבל הצעות לדגם שעונה לבקשתי ממתין לתגובתכם בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-