אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחר שעברתי קצת על המדריכים למתחילים אני מרגיש מוכן לפתוח את הדיון . אז ככה, אני לא מבין גדול באוזניות אבל כן מחפש אוזניות טובות עד כמה שאפשר בתקציב של עד 150 שקל. השימושים הם מוזיקה בעבודה(כרגע מכון תערובת עם רעש), הליכה ושימושים רגילים-חיבור למחשב בבית. מה אני מחפש? אטימות עד כמה שאפשר, איזון, עמידות(זה הכי חשוב מבחינתי, אם צריך לעלות בעוד כמה שקלים ולקבל מוצר עמיד יותר אז זה אפשרי). בכלל, האם בתקציב של עד 150 שקל לא עדיף לקנות בארץ? משלמים מכס על אוזניות? אודה לכל מי שיעזור לי.
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
בהתחלה הדיוידי שלי קרא קבצי DIVX לא טוב(בשורה השנייה של התרגום הוא שם את המילים האחרונות בתחילת השורה במקום בסוף) עכשיו הוא בכלל לא מזהה את העברית הוא מראה לי אותיות כאלה מוזרות כאילו שהוא לא מצליח לזהות את השפה
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי אני מתכנן לרכוש מסך פלאזמה או LCD עד תקציב של כ8000 ש"ח, מגודל של 32" ומעלה. אני לא ממש מבין בדגמים, לכן אני יכול לבקש מחברי הפורום שמבינים בעניין להמליץ על על מספר דגמים? בנוסף לזה אני לא יודע אם זה בכלל נכנס בתקציב, אבל קיימים מסכי LCD או פלאזמה טובים בגודל של לפחות 32" שהם HD-READY? אם כן אני אשמח מאוד אם תמליצו לי גם על כאלה. בתודה, דניאל.
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1086&scat=199&tcat=30 מחיר : 210 שקל . שימו לב שזו אריזת OEM. איך האיכות ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי את המערכת, בעבר זה לא היה בעיה ובכול סרט AC3 היה מזהה אותו כדולבי אבל משום מה כרגע הוא לא מזהה את זה, רק ב PowerDVD הוא מזהה אותו אבל משום מה הוידאו רץ בצורה מקוטעת. יש למישהו מושג מה הבעיה? ניסתי לעדכן קודאקים ולכוון שוב את ה AC3 פילטר אבל זה לא עזר.
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום בימים האחרונים הצלחתי לשים ידי על 1,100 שקלים חדשים והחלטתי להתפנק במערכת לאוטו. ברשותי פיג'ו 306 2001 (מאוהב ברכב), שכרגע מאובזר בטייפ התקני שהגיע איתו. מקדימה מאובזר ברמקולים 6.5". בקיצור כמו שאמרתי התקציב הוא 1,100 גם לרדיו דיסק וגם לרמקולים\קומפוננט. לגבי רדיו דיסק אני לא מספיק מומחה כדי להביע דעה, חשוב לי כמובן שהוא יהיה אמין, תומך MP3 ויציאת AUX. לגבי USB זה לא חשוב לי. בכל הנוגע לרמקולים מה שחשבתי לקנות (בעקבות המלצות) זה Morel Pulse 6 שאמור להיות מצוין, אבל אני לא מתכוון לחבר מגבר בשום מצב ולכן אני לא יודע אם כדאי, או שבכלל לוותר וללכת על זוג רמקולים איכותיים. כמו שאתם רואים ההבנה שלי היא מאוד בסיסית, ולכן אני צריך את עזרתכם. מה שחשוב לי זה איכות (היה לי פעם …
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום. בתור גיימר במשחקים און ליין (cs:s) אני עומד בפני רכישת אוזניים ואני מתלבט בין שני סוגים : סוג א' http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=103,CONTENTID=9523 סוג ב' http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=103,CONTENTID=10011 מה הבדל בינהים והם זה שווה את ההבדל ?
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים .. על מה ללכת .. אני בעיקרון מתלבט בין שני אלו .. יש לי תקציב של 1800 שקל .. ואני הולך על אחד משני אלה .. מה אתם מציעים לי לקחת ?
-
- 9 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
אני מחפש איפה אפשר לקנות אוזניות של סוני בארץ דגם MDR-EX71SL. ביקשתי ממישהו שהיה בחו"ל לקנות לי אותן, אך הבנאדם לא מצא. אשמח אם מישהו ימליץ לי על חנות שיש את האוזניות הללו. חשוב שתהיה באיזור המרכז. שאלה אחרונה- האם יש אוזניות כפתור שיכולות להתחרות באוזניות האלה? כי היו לי MX400 ולא הייתי מרוצה בכלל בגלל חוסר הבאס וחוסר האיכות. תודה מראש. .swg
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אם אפשר זה הכי דחוף שיש למה לי נשרפו הקודמים ואני חייב על שלט אל חוטי. עם אפשר פירמה סבירה ואיכות טובה!! תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי 200 ש"ח שאין לי מה לעשות בהם. החלטתי לקנות בהם אוזניות. בבקשה תמליצו לי על אוזניות בתקציב הזה, אבל שמחיר המשלוח יכלל בתוך ה-200 ש"ח. בבקשה, שמחיר האוזניות+המשלוח לא יעברו את ה-200 ש"ח. יש לי כרטיס ישראכרט צעיר ויש לי בו רק 200 ש"ח, אז אפילו ב-אגורה אחת אי אפשר לעבור את תקציב ה-200 ש"ח. אני אשתמש באוזניות רק לשמוע מוזיקה וכו', לא צריך מקצועיות, אבל שיהיו באיכות טובה ביחס למחיר.
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום אני בונה בקרוב HTPC שיכיל X CARD ואני רוצה לדעת בקשר לרמקולים מה ההבדל בין Creative Inspire 5.1 Digital 5500 לבין Creative® Inspire GD580 ששניהם אותו מחיר קראתי את המיפרט ועדיין לא הבנתי ממש.... אני רוצה מקודד חיצוני כי זה ישמש לDVD וכו' בכל מיקרה זה יהיה מחובר ככה יש יציאת כואקסלית מן המקודד DVD *MPEG 2 שתחובר אל הCOAXIAL IN של הכרטיס הכל שאני גם רוצה לדעת איזה כאדיי והרמקולים יהיו מחוברים לOPTICAL OUT או COAXIAL OUT תלוי עם יהיה בכרטיס. אז תגידו לי שני דברים איזה רמקולים יותר מומלץ ואיזה כרטיס כל טוב יש לשימושים האילו..... תודה רבה דניאל נורמן נו תענו...
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/news/multimedia/display/20080909151207_Leadtek_Readies_Image_and_Video_Processing_Card_Based_on_Toshiba_s_SpursEngine.html
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אהלן, אז ככה אני מתכנן לקנות לי LCD לחדר ואני מתלבט בין 2 גדלים - 32 אינץ ו26 אינץ. אני יתחיל בכך שהתקציב שלי דל מאוד ואני קונה LCD רק בגלל שזו הטכנולוגיה החדישה וכי אין כבר CRT נורמליות וגם כי זה מתאים לי לXBOX360. ה-LCD הוא לחדר שינה והצפייה או המשחק יהיה מהמיטה במרחק של בערך 2 מטר מהקיר אבל רוב הזמן אני ירים את המיטה ככה שהמרחק יהיה אפילו קטן יותר. ראיתי כל מיני דילים זולים בחנויות כמו עולם הקולנוע ואני מדבר על טלוויזיות מאוד זולות אבל ראיתי אותן אצל מכרים ותאמת אני די אוהב את זה וזה מספיק לי וזה מה שחשוב.. אז השאלה שלי היא כזאת - האם באיכות הזו של הטלוויזיות ולפי מרחק הצפייה (2 מטר בערך) עדיף לי לחסוך עוד כמה שניתן מהכסף שגם ככה חסר לי ולקחת 26 או לגרד עוד טיפה ולקחת …
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
חסכתי וחסכתי וחסכתי.... ואני צריך המלצה לרמקולים 5.1 עד 500 ש''ח עדיף מ-creative ניראה לי חח
-
- 8 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני מדבר על רמקולים גדולים של קולנוע ביתי כשאני שם מוזיקה או כל דבר אחר דומעים רעש מן הרמקולים אם אני מוריד את הפלסטיק שמלפנים אז נכון יש למטה שני רמקולים גדולים כאלה ומעליהם יש מן רמקול קטן כזה אז זה עושה רעש מישהו מוכן להסביר לי מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
אהלן. מה נשמע ? יש לי בעיה קלה המחשב שלי מחובר לטלויזיה ולרסיבר ושמתי לב שהרסיבר עושה קולות מוזרים כמו של ביטים קצובים. מתי שהוולים ממש גבוה ולא מנוגן שום דבר שומעים את זה ממש ממש חזק אבל זה נמצא גם שהוליום חלש. עכשיו זה מפסיק מתי שאני מנתק את הכבל וידיאו. למה זה קורה ? איך אפשר לפתור את זה ? תודה רבה רבה למי שעוזר זה ממש משגע אותי תודה ארז
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, האם כרטיס מסך ATI4850 שמוגדר כHD(רשום על הקופסא HDMI ready) מסוגל להעביר אותות קול בחיבור כבל DVI-HDMI למסך LCD סלוני?
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
ניטרלתי את הכרטיס o/b לaudigy 2 zs ואני שומע "רעש לבן". אשמח לעזרה!
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה רכשתי מערכת קולנוע לחדר של חברת פיוניר (בלי תגובות על המכשיר בבקשה). לפני שסידרתי את כל החטים שיהיה נעים לעין ושבושי נראה אותם חיברתי הכל למכשיר וחיברתי לטלוייזיה שלי ראיתי הכל מצויין מה זה מצויין פרקפקט הכל עובד. העברתי את כל החוטים שלא יראו אותם חיברתי הכל למכשיר חיברת את ה S-VIDEO לטלוויזיה והופ התמונה קופצת כל הזמן ובצבע שחור קופץ. חשבתי אולי זה משהו בחבורים של הטלוויזיה כי את הממיר (דוקסיס) שהוא מתחבר לאותו מקום הכל עובד מצויין וגם בהפעלה הראשונית שלי הכל עבד מצויין ודווקא עכשיו לא. אמרתי אולי החוט לא תקין לקחתי את הדיוידי ואת החוט לחדר אחר חיברתי לטלוויזיה והכל טוב יפה עובד כמו שצריך. רציתי לדעת ממכם בבקשה איך אני פותר את הבעייה הארורה הזאת? נ.ב חשבתי א…
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לקבל חוות דעת לגבי טלוויזייה LCD של Panasonic, דגם - 42u30. יתרונות? חסרונות? האם רואים טוב משחקי כדורגל וספורט בכלל? המחיר - 2900 (כולל משלוח והתקנה). תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
למי שלא שם לב, חברת nVidia שחררה גרסה החדשה של דריברים ללוחות בעלי צ'יפסטי nForce, nForce 2 ו- nForce3. הגרסה היא 5.10 ל Windows 2000/XP בין השאר עודכנו ושופרו לטענת חברת nVidia הדרייברים של האודיו. הגירסה כוללת גם NVMixer חדש התקנתי (התקנה מלאה) ולפחות בעייה אחת נפתרה. קבלת שליטה על הערוץ הדיגיטלי מווסת העוצמה במקלדת או מהמגש. מקודם אפשר היה לשלוט על ה SPDIF רק מהישום עצמו שזה היה ניג'ס ענק כאשר רצית לשנות עוצמה בנוחות ומהירות. באשר לשיפור באיכות האודיו, טוב אז האוזניים שלי לא יעילות עד כדי כך, אז אשמח לשמוע תגובות למי שכן השווה ובדק. אני עובד עם לוח ג'גהבייט GA-7N400 PRO2 FH וXP עם SP2 ואם כבר, למי ששם לב עדכנתי לאחרונה גם את הביוס לגירסה FH.
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-