עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. פתחתי אשכול וחיפשתי אותו הוא נעלם אז פתחתי חדש הרמקולים CREATIVE SBS 390, 2.1? אני הולך לקנות אותם היום עוד שעה עזרה מהירה פלייז ב 220 שקל עכשיו היה רשום שהם רמקולים לווינים מזה אומר אני לא רוצה שום לויני או אלחוטי אני רוצה רמקולים עם חוטים מישהו מוכן לעזור לי מהרררררר

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  2. בAltec Lansing VS2421 יש שלט כזה ששולט על הווליום, וממנו יוצא חוט ירוק שמחברים למחשב. השלט מתחבר לסאב (המגבר) עם חוט שנראה כמו PS/2 של עכבר. אבל יש חוט נוסף שלא מצאתי אילו הזכרה בשום מקום, שיש לו סיומת צהובה שכנראה מתחברת לטלוויזיה/dvd והוא בעצם עוקף את השלט, אם מחברים עם החוט הצהוב אז אין אפשרות לחבר את השלט.. הנה תמונות: אז מה זה החוט הזה? זה חיבור דיגיטאלי אולי? איך מגבירים ומנמיכים בלי השלט? לאיזה מכשירים זה מתחבר בכלל? איך החיבור הזה נקרא? תודה

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  3. אהלן,לפניי חודשיים קניתי כרטיס טלויזיה פשוט,ולא התחשבתי בזה שיש לי מסך רחב. הייתי בטוח שיודע לשדר לכל רזולוצייה,אבל מסתבר שטעיתי! ועכשיו אני יכול לראות במסך רחב אבל יש דילאיים מטורפים ובלתי נסבלים! אי לכך אשמח לקבל המלצה לכ.טלויזיה שיידע לעמוד בדרישות שלי,שיפיק תמונה איכותית על מסך רחב וללא דילאיים. המחשב : P4 2.8 1G DDR 400 Samsung 931bw

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  4. Started by Walter Samuel,

שלום אנשים, יש לי אפשרות לקנות X-Fi XtremeMusic במחיר טוב (מאוד) וג'ולי במחיר טוב. השאלה שלי היא: האם הג'ולי מסוגל לדמות סראונד (ברמקולים 2.1) כמו באונבורד? כלומר, האם למשל במשחקים אפשר יהיה עדיין לדעת ולשמוע את המיקום של האוייבים או שעם הג'ולי הדבר לא יתאפשר? תודה, עמית

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  5. Started by Chamuelm,

התקציב הוא עד 3000 צפייה ממרחק של 3 מטר - כנראה 37"? בעיקר שידורי טלויזיה דרך ממיר HD (הוט אם זה משנה) ומדי פעם סרטים חשוב רמקולים כי אין מערכת. על מה כדאי לשים לב? יש דגמים מומלצים? אם אפשר לקנות באזור חדרה ולא דרך האינטרנט כי אבא שלי מפחד מזה אז עדיף.. תודה

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  6. http://www.xbitlabs.com/news/multimedia/display/20080909151207_Leadtek_Readies_Image_and_Video_Processing_Card_Based_on_Toshiba_s_SpursEngine.html

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  7. Started by yoni321,

אהלן אנשים טוב, אני מחפש אוזניות ל css אבל גם שאני אוכל לשמוע שירים באיכות טובה. חשוב לציין שאין לי כרטיס קול ולפי מיטב הבנתי יש אוזניות שלא זקוקות כלל לכרטיס קול, (משהו עם מגבר?). טוב אז התקציב נע בין 300-400 ואם יש יותר זול אז יותר טוב. תודה

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  8. Started by Access Denied,

מוזר להיות פה באמצע שבוע.. בכל מקרה, אני מחפש לקנות אוזניות קשת חדשות בסביבות מחיר של 400-500 שח (אפשר טיפה יותר או פחות) הבעיה שאני לא ממש מבין גדול באוזניות כאלה, ואני רוצה ללכת בכיוון של best value for money כלומר הכי טוב שאפשר במחיר הכי טוב הבנתי שיש סוגים - חצי פתוח, פתוח, סגור.. הייתי שמח אם אפשר היה לקבל הסבר קצר גם מה זה אומר תודה, נועם

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  9. Started by Aviko,

מה עדיף לקנות: זה: http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1240&scat=199&tcat או זה: http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2048&scat=199&tcat תודה חברים, רק תגובות קשורות על כל אחד מהרמקולים תעשו טובה אני רוצה לדעת איך היכולות שלהם שהם מתחברות עם סאב חזק ואיכותי, עד כמה הם מתאימים, איכותים? מתאימים לכרטיס קול ob... שוב תודה Aviko

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  10. Started by DarkIchi,

שלום, יש ל תקציב של 5000 ש"ח +- יכול להיות יותר לקניה של מערכת קולנוע ביתי 5.1 + רסיבר כמובן. אני רוצה מערכת איכותית שרוב השימוש בא יהיה לצורכי מוזיקה אבל שתעשה עבודה טובה ונקיה גם בצפיה בסרטים. תודה לעוזרים =)

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  11. Started by TaLTooL17,

שלום, אני צריך המלצה לכרטיס קול בעיקר לשמיעת מוזיקה וגם למשחקים וסרטים , יש לי מערכת 2.1, תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  12. Started by nimshoo,

אהלן, יש לכם המלצה לנגן דיוידי לא יקר עם כניסת USB ושידע לקרוא כתוביות בעברית בצורה טובה? שמתי לב לכך שהרבה נגנים למרות שהם מתפארים בקריאת כתוביות בעברית, בפועל לא מציגים את הכתוביות כממו שצריך - כתוביות קטנות, נחתכות וכו'.

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  13. יש ברסיבר אופציה להגדיר רמקול כ "LARGE" או SMALL עכשיו השאלה שלי היא כזאת הרמקולים שברשותי הם סנטר JAMO S40 CEN קדמיים : JAMO 406 S אחוריים : JAMO 402 S עכשיו השאלה זה איך להגדיר כול אחד עד עכשיו כולם היו מוגדרים כ גדולים אבל שמתי לב שבעוד שהרמקולים הגדולים לא מתעמצים כלל הרמקולים האחרים מתעמצים משמעותית יותר ( הוואפרים שלהם זזים הרבה יותר ) עכשיו מבחינת הספקים אני לא עובר את ההספק של אף רמקול אבל נראה לי שהם מתעמצים יותר מידי ואני מפחד שיהרסו הם לא פשוטים בעלי דרייבר אחד כמו הסטיילייטים אבל הם גם לא כאלה גדולים ( יש לסנטר שני וואפרים 3" וטוויטר בעוד לאחוריים יש וואפר אחד 3" וטוויטר לכול אחד ) כשאני שם אותם על SMALL הוואפרים לא זזים כמעט ..... (נראה לי שזה מצב שמ…

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  14. Started by The-Fox,

טוב אז מאז קניתי את ה EMU 0404 והוא עושה לי בעיות במשחקים אני משתמש ב Live 5.1 DE בשביל להוציא את הסאונד ל EMU בחיבור קואקסילי כדי שאני יוכל לשחק כמו בן-אדם. עכשיו הבעיה היא שהכרטיס מוציא את האות בקצב דימה של 48 KHZ (RESAMPLE) ואני עובד עם Session של 44.1 KHZ ב EMU, ואז הסאונד יוצא על הפנים. אני תמיד יכול להחליף Session ל 48 KHZ ואז לשחק ולהחליף חזרה כשאני רוצה לשמוע מוזיקה. אבל העניין הוא שיש לי תוכנה שיכולה להגדיר את קצב הדגימה ביציאה של הכרטיס: עכשיו העניין הוא שזה לא משנה את זה בפועל, וזה מה שמוזר. עכשיו לפי מה שקראתי בפורומים של קריאטיב יש רק מספר כרטיסים מסוימיום שיכולים לעשות RESAMPLE חזרה ל 44.1. האם זה נכון או האם אני יכול בכל זאת להוציא 44.1 מהכרטיס ? ת…

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  15. Started by giladabc,

אני יודע שכבר דנו פה כמה פעמים הנושא, אבל בכל זאת יש כמה פינות לא סגורות... ברשותי אי ריבר H320 . הגירסה שלו בפנים היא 1.30 E . 1. למה לא מופיעה לי האופציה ל-וידיאו במסך האפשרויות (מוסיקה, רדיו, הקלטה וכו...) 2. האם כשאני מעדכן קושחה באופן אוטומטי נעלמת הקושחה הקודמת? כי בגרסה 1.28 או 1.29 היה מופיעה האופציה לוידיאו. 3. מישהו יכול לתת לי הסבר על DB? תודה תודה תודה לכל מי שיענה! עוד שבוע אני טס לשנה אז זה קצת לחוץ לי. תודה בכל מקרה!

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  16. שלום. אני מנסה לעזור למכר לבחור כרטיס סאונד ראוי - ושנינו, איך אומרים - אהבלים מוחלטים בתחום לא מדובר על כרטיס קול עבור משחקים, אלא עבור מחשב שעיקר יעודו הוא מטלות ווידאו, קידוד, יצירה של תוכן, וכן הלאה. מצאנו את הכרטיס הבא: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Prof בעלות של 90 דולר. אשמח לשמוע את דעתכם!

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  17. Started by pixilated,

הציעו לנו את זה בהצעת מחיר בין שאר המפרט של המחשב. הכרטיס קול הזה מספיק טוב או שכדאי להשקיע?

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  18. Started by berner,

חברים שלום וdnr חתימה טובה ובכן אני עומד להחליט על רכש צורב ובנתי שעדיף כבר לרכוש צורב DVD . אבל נתקלתי בנושא של סוגי פורמטים שלא נתמך הצורב כגון :- DVD-RAM אשמח להפנות אותי ולהבהיר מה זה הפורמט ומה נדרש שיהיה בתכונות הצורב אשמח לקבל עדכונים בברכה

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  19. עפ"י האתר של Creative קיימים שלושה הבדלים בין המערכות: א. מערך 5.1 מגיע עם סאב חלש יותר. (150W ל-5.1, 210W ל-7.1) ב. פחות שני רמקולים, מן הסתם. ג. מערך 5.1 תומך בתדרים בין 25Hz to 20kHz, מערך 7.1 תומך בין 25Hz ~ 40kHz. מערך 5.1 נמכר ב-1,700 ש"ח, מערך 7.1 נמכר ב-3,100 ש"ח. אני רוצה לדעת אם תוספת שני רמקולים ותדר צליל רחב יותר תשפר משמעותית את החוויה במשחקים וסרטים? יש סרטי DVD שתומכים ב7.1 אמיתי?

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  20. Started by doron_93,

שלום אני צריך עזרה בבחירת מכשיר DVD שיהייה בעל חיבור HDMI וחשוב שיהייה עם קורא כרטיסי זיכרון ומומלץ גם USB. יש למישהו רעיון?

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  21. Started by הוא,

אני יוצאת לטיול ארוך ורוצה לקחת איתי אוזניות טובות שיהיו גם נוחות לנשיאה ולהאזנה ושיאטמו טוב טוב את הרעש מבחוץ. אז חשבתי על סנהייזר px100 או דווקא על אוזניות in ear, אני לא מכירה דגמים של אוזניות כאלה והייתי רוצה לקבל המלצה על אוזניות מהסוג הזה. מחפשת משהו איכותי, יש לי בבית grado sr-80 ואני מחפשת משהו שלא יפול מהן בהרבה.. התקציב הוא עד 400 ש"ח (אבל גמיש) תודה (:

22. קניתי לפני שבוע רסיבר של KENWOOD דגם krf-v5080D-S http://www.electron.bg/popup_image.php?pID=3109&DDMid=0e50fbff52e24a8d53a1d6bcc2e77e07 http://www.electron.bg/popup_image1.php?pID=3109&DDMid=0e50fbff52e24a8d53a1d6bcc2e77e07 הנה התמונות שלו וקניתי גם רמקולים של PURE ACOUSTICS דגם EX-650F קיצר חיברתי הכל הכל עובד סבבה רק רציתי לדעת באיזה דרך אתם ממליצים לחבר את הרסיבר למחשב יש בדרך הראשונה שזה כמו עכשיו חיבור סטריאו רגיל שעובד לרסיבר ואני שם אותו במצב של פרו לוגיק 2 וככה שומעים בכל הרמקולים וגם הסאב(סאב של PEERLESS לקחתי לאבא שלי מהסלון) ויש את הדרך השניה שזה לחבר בחיבור אנגלוגי את כל הרמקולים לרסיבר לכניסה של ה6 ערוצים אנגלוגים ניסיתי לחבר את זה באנלוגי אלב אני ל…

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  23. Started by ori-silver,

יש לי מחשב עם הלוח אם הזה http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=1792&zap=1 קניתי את הכרטיס emu1212m איך אני מתקין אותו על הלוח אם ?[br]פורסם בתאריך: 20.07.2007 בשעה 15:50:17 אוקי חיברתי אותו אותו על הכניסות pci והתקנתי דרייברים איך אני יכול לדעת עם המחשב קולט אותו? נראה לי שמחשב שלי עדיין רק מזהה את הכרטיס הישן[br]פורסם בתאריך: 20.07.2007 בשעה 18:05:56אנטולי לך היה את הכרטיס איך בדיוק התקנת אותו?חיברתי אותו על ה-pci התקנתי דרייברים ופטץ מיקס מהדיסק ושאני נכנס לפטצ מיקס הוא כותב לי שאין לי 1010 pci hardware אני מיואש זה בעיה בכרטיס קול עצמו?

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  24. במסגרת בדיקות לפני קניית 32" חדשה לחדר השינה נתקלתי במסך הנ"ל שלפחות מבחינת תכונות על הנייר מספק את כל מה שחיפשתי ובנדיבות, בעיקר הסקארט ושאר החיבורים והאחריות לשלוש שנים http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleD ... Id=7741861 לדוגמה. הבעיה העיקרית שכנראה בהיותו חדש מאוד כאן, מספר חודשים, לא הצלחתי למצוא שום ביקורת עליו או דעות משתמשים או יותר מוזר כל הודעה של מאג שמתייחסת אליו. אפילו בזאפ הוא לא מופיע. גם מקום לראות אותו בתצוגה עדיין לא מצאתי. עקב זאת אני קצת חושש לבצע רכישה למרות שגם המחיר שקיבלתי הוא אטרקטיבי ביותר ביחס למסכים עם נתונים דומים. האם למשל הסקארט הוא RGB מלא? זה לא מופיע כלל במפרט. דיברתי עם טכנאי בחברת אמטל מספקת האחריות ולא הצלחתי לשמוע ממנו…

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  25. Started by Sa,

היום הגיע לידי האיריבר H 10 20 גיגה שלי. כה הוא אמריקאי לא להגיד לי כמה זה לא טוב =] בכול מקרה, איני נוגע בו משום שאיני יודע מה עלי לעשות. [אני רוצה לציין שבחוברת לא מצויין כלום] מה עלי לעשות? להטעין את המכשיר ישר? לגמור את הסוללה ואז להטעין? לגמור אותה עד כ30 אחוז ואז להטעין? מה עלי לעשות בשביל להגיע למקסימום של חיי הסוללה.

• 11 תגובות
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים