אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
יש לי רמקולים של creative סאב ושתי רמקולים ואני רוצה לחבר אותם לps3 אז השאלה שלי היא אם שתי הרמקולים צריכים להיות מחוברים לסאב באותו זמן שהכבל אדם לבן של הps3 מחובר? כי נסיתי לחבר במקום הכבלים של הרמקולים איפה שיש חיבור אדום לבן ואני לא שומע קול ככה בps3 מה אתם ממליצים לי לעשות?
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מגבר של JVC דגם 6052 בעל הספק 500W עכשיו לפי הפירוט הוא מפצל את זה כנראה ל5 ערוצים שונים שווה...עכשיו שאלתי חבר שלי בנוגע לעובדה שכל רמקול קידמי שלי צורך 250W אז חיברתי לרסיבר הזה רק את הקידמיים ואת הסראונד הכללי לרסיבר נוסף בקיצר הוא אמר לי שהעובדה שרק שניהם מחוברים והרסיבר מכוון ל ערוץ פרונט סטראו בלבד לא אומר שהוא מפצל אל הרמקולים את כל ההספק המלא שלא אלה של כל יציאה ז"א 100W לכל רמקול והוא אמר לי שצריך לשנות משהו בריסבר פיזית בישביל לדאוג לפיצול כזה...האם זה נכון?..ואם כן מישהו יודע איך או איפה יש לי הסברים לזה???
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
להקלטת כלים חיים + מקלדת שליטה.
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
א.יש איזה שהוא אתר אמין להזמנת כרטיסי קול מח"ול? ב.מה בדיוק המיסוי שיהיה על כרטיס כזה? ג.במידה ומביאים לי כרטיס מקולקל מה קורה?
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
כאשר אני ממיר קליפים וסרטים דרך ה itunes לא רק שזה לוקח שעות על גבי שעות זה גם עושה אותם בלי סאונד רק וידיאו .. מישהו מכם נתקל בבעיה זו או שזה רק אצלי ? והאם יש תוכנה יותר מומלצת בכדי להמיר את הסרטים והקליפים לקובץ של איפוד ? תודה מראש, עידו.
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
איזה כרטיס הכי פשוט ויעיל יעשה את העבודה והאם אפשר לחברו לממיר של YES או HOT ו........כמה עולה כזה כרטיס (בהתאם ללוח שיש לי במפרט ) ת ו ד ה
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
חשוב לי מאוד שיהיה שלט בסט ראיתי את זה http://zap.co.il/model.asp?model_id=451499 איך זה?
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי כבל עם 6 RCA ואין לי כלום לא רסיבר לא כלום, איך אני עושה את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות רמקולים לחדר 5.1 כולל סאב וופר התקציב שלי בין 1000-1500 באס חשוב לי שישמעו אותו טוב אני יודע microlab מאוד טובים אך אני לא יודע איזה דגם הכי טוב. בעיקר אני רוצה לשים כל רמקול בצד אחר של החדר שיצא הרגשה כיאילו המוסיקה,סרט,משחק מה שלא יהיה שיבוא מכל הכיוונים. אני רוצה לחבר לזה את המחשב שלי,את הטלוויזיה ואת הPS3 יש רעיוניות?? שמעתי קצת על X23 וX13
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
חייב חייב לקנות מינידיסקים ריקים לקראת ה hi-md. דרך אגב כמה עולים מינידיסקים ריקים של 80 דקות בקנדה?
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מוכרים ב Klispch את המערכות שלהם ב"חיסול", Clearence, ואני רוצה לדעת כמה דברים: 1. מה ההבדלים בין ה GMX 5.1 ל Promedia 5.1? מוץ מ 100$. 2. אם אני קונה את ה GMX, אני ארגיש הבדל גדול מה Yamaha TSS1 שיש לי עכשיו? כם אם לא, אני לא אתאמץ להביא אותם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
הורדתי כמה וכמה דרייברים וזה פתח לי את האפשרות שבוחרים 2 מסכים אבל זה פשוט לא מזהה. החיבור תקין בוודאות, השתמשתי בו בקביעות עד אתמול ב WIN XP. דגם כרטיס המסך gainward bliss 7600gt pcx והנה תמונה של הבעיה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, אחרי שהחלטתי אחרי המון בריאה על כרטיס הקול Asus Xonar D2X PCI-E אני מחפגש כמובן מערכת 5ץ1 שתואמת אותו בצורה טובה. מה לדעתם המערכת הטובה ביותר? התקציב הוא קצת שולי מכיוון ולא אכפת לי לקנות יד שניה או מחו"ל. אני מאמין שלמשל את הZ5500 אצליח להשיג ב1200 ש"ח עד 1500 מקסימום.. למרות מחירם המטורף בארץ. השאלה היא האם אלו הרמקולים הטובים והמתאימים ביותר? או שישנם רמקולים שווים יותר? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
הטווח מחירים שלי הוא עד 2500 ככה.. אני רוצה 26 אינצ.. שתיהיה יפה.. והכי טובה שאתם מכירים.. תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי LCD:טלויזיה Panasonic Viera THL32C10 LCD 32 אינטש פנסוניק ורשום במפרט שיש לה כניסת אוזניות....קניתי כבל שמצד אחד מתחבר לכניסה הזאת ומצב שני 2 בננות לבן ואדום לסאונד כדי לחבר רמקולים חיצוניים הבעיה שחרשתי על הטלוויזיה ולא מצאתי את הכניסה הזאת... מישהו לעזאזל יודע איפה זה?
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש כרטיס שדרכו אוכל לחבר כבל HDMI, מהטלויזיה או מה ASUS TABLET שלי, למחשב ולהקליט סרט ב FULL HD או ב 720P בלייב מהטאבלט. אשמח לקבל המלצות על כריטיסם מוזלים או פתרונות לא יקרים למען מימוש הדבר הזה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול של הלוח אם Gigabyte GA-G1975X. קוראים לו Creative 24bit Live! ורמקולים יש לי Logitech X-210 הוא טוב? אם אני אשדרג אותו לכרטיס קול שעולה בערך 500 ש"ח אני אראה הבדל בשמע, ישמעו בהרבה יותר טוב? שמעתי מחבר שייצאו כרטיסי קול 32bit, יש כרטיסי קול כאלה?
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה יצא עדכון קושחה ל IAUDIO X5L 2.10. b6 ויש שם שני חידושים שכאילו ממש התלהבו מהם שאני לא מבין על מה המהומה! 1.הוספת DRM 2.הוספת id3 tag אני יודע שה DRM זה איזה טכנולוגיה של מיקרוסופט להגנה על קבצים והורדה מאתרים חוקיים אבל בגדול מה זה עוזר לי שאת כל קבצי המוזיקב גיביתי מהספריית סי די שלי ל MP3 ?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שמעו, לא מזמן קניתי את האוזניות jbl reference 220, ללא הערכה.. רק את האוזניות עצמם. איבדתי את אחד הסיליקונים, ואני רוצה לקנות את הערכה בנפרד, ללא האוזניות, רק את הנרתיק הקטן, את הקשת, עוד סיליקונים בגדלים שונים וכו'. יש לי אפשרות כזאת? אני יכול לקנות רק את הערכה באיזשהו אתר אינטרנט אמריקאי? יש לי איך להעביר את זה לארץ.. תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום. יש לי iRiver H10 עם 5 ג'יגה. אני מאוד מרוצה ממנו, אבל אני כבר צריך יותר מ5 ג'יגה, ולכן אני קונה נגן של 20 ג'יגה. מה אני רוצה בנגן: סוללה ארוכה (20+), מעוצב, לא גדול מדי, איכות שמע טובה, יכולת להצגת תמונות (לא חובה וידאו). תקציב: עד 2000 ש"ח. בעיקרון חשבתי על הiAudio X5L, אבל אם למישהו כאן יש משהו עדיף, אז אני אשמח לדעת. תודה.
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם שאלתי היא האם משהו יודע כיצד אני יכול לשמוע גם ברמקולים במחשב וגם במערכת!שאל המערכת אני מחובר בקוקסיאלהאמת היא שסטיראו אני שומע בשתיהים בו זמנית אבל AC3 לא מדוע?עד לפני כחודש הכל היה תקין בסרטים עם דולבי דיגיטל המערכת עבדה כראוי ובמחשב שמעתי סטיראו יש פיתרון? יש לי כרטיס של רילטק AC97 וכמובן AC3 FILTER
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
הי המחשב שלי נמצא באותו החדר שבו נמצאית הטלויזיה והוא מחובר אליה עם כבל HDMI. הכבל כמובן יוצא מהכרטיס מסך ( ATI 4870 ). הבעיה היא שכשאני רואה סרט מהמחשב בטלויזיה, הסאונד מגיע מהרמקולים של המחשב, שממוקמים ליד המחשב ולא ליד הטלויזיה. ונניח שאני קונה עוד רמקולים וממקם אותם ליד הטלויזיה, מה לעשות כדי לשמוע בהם? או כל פתרון אחר... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
יש לי כמה שאלות בנושא 1. מה האפקט הפיזי של BURN IN לרמקול של האוזניה ? 2. שמעתי על 50 שעות, האם הכוונה ל50 שעות רצוף ? 3. באיזה ווליום ? 4. איזה שיר לשים ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-