אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
5 רמקולים צמודים למסך LCD יכולים להרוס תמסך?
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מוכרים ב Klispch את המערכות שלהם ב"חיסול", Clearence, ואני רוצה לדעת כמה דברים: 1. מה ההבדלים בין ה GMX 5.1 ל Promedia 5.1? מוץ מ 100$. 2. אם אני קונה את ה GMX, אני ארגיש הבדל גדול מה Yamaha TSS1 שיש לי עכשיו? כם אם לא, אני לא אתאמץ להביא אותם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
לאור העובדה שאפשר לראות עכשיו אותיות עבריות בסדררה H של איריבר, עלתה השאלה העמוקה והקשה של "איך לעזאזל אסדר את כל המוסיקה שלי עכשיו?" אני מבקש להתיעץ אתכם לגבי הדרך החכמה ביותר לעשות זאת. (אם יש מישהו שעדיין לא שמע ומעוניין לשנות את המכשיר שלו, אז הנה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=105653.0, וכמובן שלא מדובר בעדכון של החברה, כך שמוסרית, אין לכם אחריות על המכשיר. תשתדלו לשמור את הדיון הזה רק על הנושא שלמענו נכתב) ראשי פרקים: 1. הצרכים והרצונות שלי בגבולות המכשיר. 2. מבנה התיקיות הקיים אצלי כיום. 3. א.רעיון כיצד לארגן מחדש את הרשימה. ב.הבעיות ברעיון שלי. 4. כלים (תוכנות) המומלצות לעניין. נתחיל. 1.אני רוצה שיהיה לי עברית. יש לי כ 1,800 שירים בלועזית וכ…
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מחפש אתר להורדת מלל לשירים בתצורת LRC לנגן שלי יש אתרים כאלה? עדיף בחינם!
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
מחפש מערכת סטריאו מיני קומפקטית או זוג רמקולים לחדר, עד 500 שח -(אפשרות לחריגה עד 100 ש"ח) כעקרון פחות חשוב העיצוב(עדיפות לגודל קטן) והעיקר זה שישמעו צלילים נקיים וחדים. אשמח להמלצות תודה
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי אני לא יודע אם זה הכי קשור לפה ואם לא אז אני לא יודע לאן לפנות... יש לי שני רמקולים גדולים בחדר שמוציאים סאונד שהיו מחוברים למערכת משולבת ביתית רגילה עד שהיא התקלקלה וקניתי מגבר של PROAUDIO דגם AV-505 הוא אחלה והכל אבל יש בעיה אחת ואני לא יודע איך לפתור אותה... שאני מפעיל MP3 או סתם המחשב מוציא קול אז אני מתחיל לשמוע משהו רק אחרי שניה וחצי או 2 שניות הוא מן ב DELAY כזה ...עברתי על כל הספר שלו ולא רשום על זה כלום יש מצב שהוא פשוט לא מתאים למחשב או שכנראה מאחורה חיברתי אתזה ליציאה לא טובה ....אבל ניסיתי יציאות אחרות ובכלל לא שומעים כלום אז זה מחובר ליציאת .. VCR מה אפשר לעשות !?!? תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום אני רוצה למצוא מכשיר דיוידי כמה שיותר זול ושתהיה לו כניסת USB שיוכל לקרוא מ- DISK ON KEY של 2 ג'יגה את הסרטים עם תרגום עברי בלי שום סיבוכים והפיכות וכו, כמו שעובד בווינדוס בקיצור מישהו מכיר משהו כזה? אם יש משהו מומלץ שלא הכי זול גם טוב הבנתי שברב המכשירים זה תומך עד ג'יגה של דיסק און קי האם זה נכון? ואם מישהו מכיר אחד כזה שיכול לקרוא קבצים ברזולוציה יותר גבוהה מ- DVD אז בכלל טוב אבל אני בספק
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני ראיתי שיש את הlogitech X540 עוד הצעות?[br]פורסם בתאריך: 14.06.2007 בשעה 07:56:41 מישהו?
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אהלן אהלן! אז ככה.... יש לי גיטרה ומגבר... אבל(!)... בשעות המאוחרות או בשעות צהריים כשאי אפשר לשמוע עם הרמקול של המגבר.. אפשר לשמוע באוזניות. זאת הבעיה... האוזניות היחידות שיש לי בבית הם : אוזניות של ה- MP3... (כבל קצר מדי), אוזניות מעפנות של 30 שקל Maxell.. (לבנות כאלה עורפיות שנכנסות לתוך האוזן.. ואחרי 5 דקות האוזניים כואבות - לא בא בחשבון לשבת ולשמוע עם זה מוזיקה), וזהו! אז אני רוצה אוזניות איכותיות עד כמה שאפשר בתקציב של 200 שקל פלוס מינוס. ראיתי את ה- AKG K26P והם נראו לי כמו משהו שאני יהנה ממנו במחיר הזה.... אשמח לקבל את חוות דעתכם בנושא! תודה מראש, עודד ב.
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
קנו לי מיני אייפוד חדש ואני לא יודע איך להעביר אליו שירים קיבלתי איתו דיסק עם התוכנה ITUNES ומשם אני לא יודע מה לעשות יש חוברת עם הדיסק אבל היא באנגלית ואני לא משו מבין אז אם מישו יכול לעזור לי אני יודה לו מאוד
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
קנית רמקולים ומגבר ורצית לדעת אם מתאמים לעוצמה דגם של הרמקולים הם YAMAHA NSP-270 ושל המגבר הוא YAMAHA HTR-5930 ואם אני יכול לחבר אוות לממיר hd של yes
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת לאוטו ואני צריך פשוט הכל ( רדיו דיסק רמקולים אולי מגבר קטן חח ) סביבות ה 1000 - 1200 ש"ח ככה האם מגבר פמיני של הרדיו דיסק יספיק ?! 50 W לכל ערוץ בערך 20 W RMS לערוץ
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום. אז ככה, האם ה z5500 הם עדיין הבחירה האידיאלית לסראונד ברמה מצויינת יחסית לכסף? (הבנתי שכדי להגיע לנתונים של הרמקולים האלו במערכות מוגברות צריך לשלם, והרבה...) אם כן, אשמח אם תמליצו לי על כרטיס קול מתאים לרמקולים אלו. (או שפשוט הכרטיס קול onboard עם החיבור האופטי מספיק להם?) אם לא, אשמח אם תמליצו לי על קומבינצייה דומה במחיר ובתמורה. תודה רבה, איציק.
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, לאחר שעברתי קצת על המדריכים למתחילים אני מרגיש מוכן לפתוח את הדיון . אז ככה, אני לא מבין גדול באוזניות אבל כן מחפש אוזניות טובות עד כמה שאפשר בתקציב של עד 150 שקל. השימושים הם מוזיקה בעבודה(כרגע מכון תערובת עם רעש), הליכה ושימושים רגילים-חיבור למחשב בבית. מה אני מחפש? אטימות עד כמה שאפשר, איזון, עמידות(זה הכי חשוב מבחינתי, אם צריך לעלות בעוד כמה שקלים ולקבל מוצר עמיד יותר אז זה אפשרי). בכלל, האם בתקציב של עד 150 שקל לא עדיף לקנות בארץ? משלמים מכס על אוזניות? אודה לכל מי שיעזור לי.
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, כיום אני משתמש במערכת 5.1 ישנה של לוג'יטק מלפני 4-5 שנים לערך (?), אחד החיבורים בסאב כבר אינו שולח אות לרמקול צדדי, האחריות כבר פגה תוקף ואין לי הרבה מה לעשות עם זה והחלטתי שכדאי לחדש למערכת חדשה השימוש שלי בסאונד בחדר ( 3מ' על 3מ' ) הוא בעיקר למטרת מוזיקה וסרטים ההתלבטות שלי היא בין SOLO 7C או X15 ? מה לדעתם כדאי באמת ? התקציב הוא לא העניין אני מוכן להשקיע באחד מבין שני המערכות הללו, או שאני אלמד משהו חדש ולא כדאי ללכת על מיקרולאב
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מה אני צריך לעשות כדי לראות וידאו ב-iriver h320 ?? הבנתי שאני צריך לקודד תסרט....אז אם איזה תוכנה אני עושה את זה??
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
1. אני שומע בעיקר רוק 2. חשוב לי שהאוזניות יהיו נוחות ובעלות סאונד כמה שיותר איכותי 3. יש לי העדפה לאוזניות עורף(בסיגנון של G42 של SONY) אבל גם המלצות לאוזניות בסיגנון אחר( דוגמה - אוזניות כפתור כמו ה CX300 Sennheiser) יתקבלו בברכה התקציב כ - 400 שח תודה מראש למגיבים :xyxthumbs:
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה להקליט משהו שאנשים אומרים,ולהעביר את זה למחשב,ובמחשב לערוך את זה בעזרת תוכנה כלשהי. ברצוני לדעת עם איזה מכשיר ניתן להקליט ואחר כך לחבר אותו למחשב? ואולי אתם יודעים איזה תוכנה יכולה לערוך לי את ההקלטה, אני רוצה שכל בן אדם שאני מקליט לעשות ממנו קובץ אחר כלומר לחתוך את קטע ההקלטה לכמה חלקים. והאם טייפ מנהלים יכול לבצע את העבודה הזו? לבסוף אני בעיקרון רוצה להקליט מספר משפטי מחץ של חברים שלי, ואחר כך לעשות מזה מן טראנס כזה משהו מצחיק, לכן אני צריך להקליט ולחתוך כל חבר כי אני רוצה בטראנס שכל דבר יחזור על עצמו וככה של חבר זה קובץ נפרד ניתן לעשות את זה... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
פתחתי אשכול וחיפשתי אותו הוא נעלם אז פתחתי חדש הרמקולים CREATIVE SBS 390, 2.1? אני הולך לקנות אותם היום עוד שעה עזרה מהירה פלייז ב 220 שקל עכשיו היה רשום שהם רמקולים לווינים מזה אומר אני לא רוצה שום לויני או אלחוטי אני רוצה רמקולים עם חוטים מישהו מוכן לעזור לי מהרררררר
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים ב200-300 שקל אני לא מחפש משהו פצצה משהו נחמד שישמעו טוב חשבתי על CREATIVE SBS VIVID 60 מה אתם אומרים תנו עוד הצעות בקשה
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
קניתי היום H10 של אייריבר והוא עושה לי בעיות... קודם כל : לפעמים הוא גורם לווינדוס שלי לא לעלות טוב (אני צריך לנתק את הH10 מהUSB כדי שהמסך של הסיסמת כניסה לWindows XP יעלה אחר כך הוא די מאט את המחשב למשל האקספלורר לא מעלה אתרים כשהוא מחובר למחשב. ועוד דבר כשהH10 מחובר אז רשום לי על המסך "USB Connected" וכשאני מנתק אותו אז רשום לי "System Files Missing - to restore the system files connect H10 to iriver plus" נגיד חיברתי אותו והעלתי את התוכנת iriver plus , מה עושים? ד'א קניתי אותו מבאג אין לי מושג אם הוא אירופאי או USA אני משער שאירופאי
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב שמחובר לטלוויזית LCD. למחשב יש רמקולים של ALTEC LANSING 2.1 החיבור הוא כזה: מכל רמקול יוצא כבל שמתחבר ל-SUB ויש כבל אחד שמחובר מהמחשב ל-SUB. השאלה היא האם יש אפשרות לחבר גם את ה-LCD באופן כזה שאני אוכל לשמוע גם את הטלוויזיה דרך הרמקולים של המחשב? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום אנשים. אני מחפש רסיבר חביב בסדר גודל של עד 3000 שקלים שיעבוד בצורה אופטימלית עם AUDIGY2ZS. הרסיבר צריך לתמוך ב THX ובכל האופציות של ה AUDIGY . מבחינת היציאות 5.1 ומעלה. כמו כן אשמח לדעת מהיכן אפשר להזמין אותו בארץ. בתודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-