אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
איזה טלוזיה LED 50-55 הכי טובה באזור ה15000-20000 מה שחוש שלטלוזיה היו לפחות 3כניסות HD שיראו שחור טוב שהיה חיבור USB שהיה FULL HD שיראו טוב בשדורי HD וסביר כמה שניתן בשורי SD שלא יראו זוועה כי זה טלוזיה גם להורים והם צופים רק בשדורים רגילים ואני רק בסרטי HD
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום... אני מחפש כרטיס קול שיהיה טוב למוסיקה, וגם שתהיה לו יציאת SPDIF שאני יוכל יחבר ישירות למגבר ולהנות מסאונד בסרטים.. התקציב שלי הוא כ300 ש"ח אני יוכל אולי להתאמץ עד 500 אבל רק אם יהיה שווה והביצועים יצדיקו את ההפרש.. תודה לכל העוזר
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אז סוף סוף קיבלתי את הכרטיס ויש בו המון פיצ'רים שהם חדשים לי כמו שכאן אני יכול להתעסק עם DB ועם DTS. יש לי את הZ5500 של לוגיטק, במידה ואני רוצה לצפות בסרט ושהקידוד יעשה מהכרטיס קול עצמו באיזה אופציה אני אמור לשחק? אה ודבר נוסף, בכרטיס קול הקודם שהיה לי את המוסיקה תמיד הייתי שומע ב 4.1 בכרטיס הזה משום מה אני שומע רק ב2.1 למה? יש אפשרות לשמוע ב4.1 אבל רק שה-CMSS מופעל. אם הוא מופעל ואני משחק במשחק או רואה סרט שהוא 5.1 אז זה אומר שאני ישמע בסטראו? או שה-CMSS נכנס לפעולה רק שהוא מזהה ש-2.1 מתנגן ואז ממיר אותו גם לרמקולים האחוריים?
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לדעת היכן אני יכול למצוא Cases מתאימים לאייפוד פוטו 40 ג'יגה בארץ ? וגם על איזה מקום טוב אתם יכולים להמליץ שאפשר לקנות בו אביזרים נילווים לאייפוד פוטו.
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
קמתי הבוקר ומשום מה המדיה פלייר קלאסיק (וגם הרגיל) לא מצליחים להוציא אודיו. כלומר אני טוען סרט ויש וידאו אבל אין קול, וגם בסרטונים באינטרנט אין שום שמע! רק בתוכנת סאונד שלי (פובאר 2000) אני מצליח לשמוע שירים, מה שאומר שאין כאן בעיית חומרה של הכרטיס קול. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? חג שמח
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום הזה.. שמי אדיר. מצאתי כל מיני שירשורים בגוגל עקב חיפושים אחר סטרימר וחיבור כל המכשירים בחדרי. אשמח אם מישהו כאן יוכל לתת לי מענה לגבי שאלות לא פתורות שיש לי. 1. אני מחפש סטרימר, עדיף עם הארדיסק פנימי [לפי מיטב ידיעתי והצצה קטנה בנט הבנתי שגם חיבורי USB קיימים לרוב וקוראים הארדיסקים חיצוניים.] התלבטתי בין 2 דגמים שאחד מהם ראיתי אצל חבר והשני פשוט ראיתי בהשוואה ברשת לסטרימר הראשון. הדגמים הם : NetGear N-300 Dvico TviX M-6600N לפי סיקורים שראיתי כתוב שה-NetGear קורא קבצי MKV אך ללא סאונד (?!) הטלוויזיה שלי כרגע דרך כניסת הUSB כאשר מחברים Disk On Key לדוגמא, לא תומכת בסאונד של סרט 1080p x264.. זו הבעיה שאני רוצה לפתור ע"י הסטרימר גם.. מה אתם…
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי בעיה מתי שאני שומע אודיו - בסרטים, במשחקים .... אחרי כמה זמן פתאום הסאונג מתכבה לי . למשל אני רואה סרט בהתחלה זה סבבה הכל בסדר ואז פתאום כאילו מישהו סם את זה של מיוט ואני לא שומע כלום שמישהו יעזור לי בבקשה
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=MDRV250V&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=72&aff=zap איך האוזניות האלו?
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לא מזמן קניתי ATP3 אחרי שנים של פשרה על רמקולים של WINNER (מדבקה אני מאמין) ויש קטעים מסיבים במוסיקה שאני שומע שגורמים לרמקולים להשמיע עקצוצים כאלה (בטובן שוברט מנדלסון בקיצר קלאסית תקופה רומנטית בעיקר) יש לי כרטיס מובנה A97 realtek הלוח אם לא חדש כ"ך וגם בדקתי בsound blaster live 5.1 (קיבלתי לא קניתי) ועדיין יש אין העקצוצים באלה אבל... כאשר אני מחבר הרמקולים לנגן MP3 iaudio G3 אין בכלל רעשים וזה נשמע נפלא וגם חיברתי את האוזניות של האם פי CX300 אם אני לא טועה לתוך הכרטיס זה עושה אותם רעשים אם אני מניח שזה בכרטיס הסיבה לרעשים שעמתי כאן המלצה פעם על זה http://www.ynondigital.co.il/product.php?cat=4&id=8 אבל אולי זה overkill לרמקולים כאלה אז אם יש כרטיס ק…
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם אודה לכם במתן עזרה לשם הפיכת גירסת הIRIVER h10 שברשותי מאמריקאית לאירופאית, הבנתי שיש דרך לעשות זאת . בתודה מראש לכל העוזרים תומר
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם אז הנה בעיה מוזרה שלא נתקלתי בה מעולם. הורדתי שני קיבצי ווידאו עם סיומת AVI ובכל פעם שאני מנסה לפתוח אותם(אפילו אם אני רק בוחר אותם, בלי לפתוח) מופיעה הודעה שאומרת שהאקספלורר (לא האינטרנט) נתקל בבעיה ועליו להסגר, וכשאני לוחץ "אישור" שולחן העבודה נעלם לכמה שניות וחוזר. אם אני מתעלם מההודעה(גורר אותה לצד המסך ולא לוחץ "אישור") ומנסה לפתוח את הקובץ בתוכנה אחרת(לא במדיה פלייר) אני יכול לראות את הקובץ. אבל אחרי כמה דקות המחשב מתחיל להתנהג מוזר עד שאני סוגר את הודעת השגיאה. ניסיתי להפעיל את הקובץ במחשב אחר עם אותן תוצאות. מישהו נתקל אי-פעם בבעיה כזו? :-\ יש משהו שאני יכול לעשות? ??? אולי לקודד אותו מחדש? :s05: תודה מראש למי שיעזור. אוהד
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
קניתי לאחי ליומהולדת Ergotech Funkey Boy mp3 Digital player 128 mb + FM Radio ב-350 שח. כמובן שלא פתחתי אותו אז גם לא שמעתי אותו (וזה לא יפתח עד שהוא יחזור מהצבא). אז בסך הכל כל מה שאני רוצה עליו זה כמה מילים.
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה (חינמית) שתעשה normalizing לשירים (תקצץ את הקטעים ה"ריקים" בתחילת ובסוף השיר, תקבע עוצמת קול אחידה לכל השירים וכד') תודה piro
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
קצת שאלות .... אמרו לי לא יהיה לי EAX בוויסטה אז מה עושים ? והוא כרטיס קול טוב למשחקים ?
-
- 9 תגובות
- 689 צפיות
-
-
הרמקולים עושים רעש סטטי כזה אפילו בווליום נמוך מה לעשות? נ.ב הרמקולים 5.1 של GENIUS
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אהלן אהלן! אז ככה.... יש לי גיטרה ומגבר... אבל(!)... בשעות המאוחרות או בשעות צהריים כשאי אפשר לשמוע עם הרמקול של המגבר.. אפשר לשמוע באוזניות. זאת הבעיה... האוזניות היחידות שיש לי בבית הם : אוזניות של ה- MP3... (כבל קצר מדי), אוזניות מעפנות של 30 שקל Maxell.. (לבנות כאלה עורפיות שנכנסות לתוך האוזן.. ואחרי 5 דקות האוזניים כואבות - לא בא בחשבון לשבת ולשמוע עם זה מוזיקה), וזהו! אז אני רוצה אוזניות איכותיות עד כמה שאפשר בתקציב של 200 שקל פלוס מינוס. ראיתי את ה- AKG K26P והם נראו לי כמו משהו שאני יהנה ממנו במחיר הזה.... אשמח לקבל את חוות דעתכם בנושא! תודה מראש, עודד ב.
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
בקומנדוס 3 וגם היו לפני זה אם כמה משחקים אז ככה.. שאני נכנדס למשחק..המשחק מבחינה גרפית טס..עובד חלק.. אבל הסאונד..הוא עושה רעשים...שמישו מדבר או שיש שיר..אז זה עושה רעשים צרודים כאלה.. מה עושים?????? נ.ב התקנתי דירקט איקס (directx) והורדתי עדכון לכרטיס קול ולא עוזר..
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
יש לי טלויזיית LG עם חיבור USB אקטיבי, תומך DIVX. בעזרת דיסק און קי אני צופה בסרטים ותמונות ושומע מוזיקה. אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני בנפח גדול ולשים עליו את כל התמונות, השירים והסרטים. ולהשתמש בו (במקום הדיסק און קי) דרך חיבור ה USB. אך אני חושש להשקיע כמה מאות שקלים ואז לגלות שהכונן לא נתמך מסיבה כלשהי... האם מישהו חיבר כונן קשיח לטלויזיה כזו? האם זה יעבוד?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מערכת קולנוע ביתית לחדר. עכשיו אני מחפש משהו טוב ואני מוכן להשקיע עד 10 אלף לרמקולים+מגבר+סאב+DVD תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, לאחר שעברתי קצת על המדריכים למתחילים אני מרגיש מוכן לפתוח את הדיון . אז ככה, אני לא מבין גדול באוזניות אבל כן מחפש אוזניות טובות עד כמה שאפשר בתקציב של עד 150 שקל. השימושים הם מוזיקה בעבודה(כרגע מכון תערובת עם רעש), הליכה ושימושים רגילים-חיבור למחשב בבית. מה אני מחפש? אטימות עד כמה שאפשר, איזון, עמידות(זה הכי חשוב מבחינתי, אם צריך לעלות בעוד כמה שקלים ולקבל מוצר עמיד יותר אז זה אפשרי). בכלל, האם בתקציב של עד 150 שקל לא עדיף לקנות בארץ? משלמים מכס על אוזניות? אודה לכל מי שיעזור לי.
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
בהתחלה הדיוידי שלי קרא קבצי DIVX לא טוב(בשורה השנייה של התרגום הוא שם את המילים האחרונות בתחילת השורה במקום בסוף) עכשיו הוא בכלל לא מזהה את העברית הוא מראה לי אותיות כאלה מוזרות כאילו שהוא לא מצליח לזהות את השפה
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש הבדל באיכות המוזיקה אם אני מחבר את הרמקולים למגבר שהחוטים חשופים מעפן?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-