אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, מכיוון שהרמקולים הנוכחיים שלי כבר לא עובדים כמו שצריך, ומכיוון שאני לא משחק יותר במחשב אני מחפש המלצה למערכת 2.1 למחשב בתקציב של 800-1000 שקל, השימוש העיקרי של הרמקולים יהיה בעיקר רק למוזיקה. אם זה משנה הכרטיס קול שנמצא אצלי בשימוש זה creative audigy 2. תודה מראש לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
בAltec Lansing VS2421 יש שלט כזה ששולט על הווליום, וממנו יוצא חוט ירוק שמחברים למחשב. השלט מתחבר לסאב (המגבר) עם חוט שנראה כמו PS/2 של עכבר. אבל יש חוט נוסף שלא מצאתי אילו הזכרה בשום מקום, שיש לו סיומת צהובה שכנראה מתחברת לטלוויזיה/dvd והוא בעצם עוקף את השלט, אם מחברים עם החוט הצהוב אז אין אפשרות לחבר את השלט.. הנה תמונות: אז מה זה החוט הזה? זה חיבור דיגיטאלי אולי? איך מגבירים ומנמיכים בלי השלט? לאיזה מכשירים זה מתחבר בכלל? איך החיבור הזה נקרא? תודה
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אני מחפש טלוויזיה לחדר שתתחבר למחשב (יש לי V-OUT) וכמו כן תתחבר לאקס בוקס פלסטיישן או מה שיבוא בעתיד... רצוי שתהיה איכותית בין 23-26 אינצ' בתקציב 3000 למרות שניתן לחרוג.... נ.ב חשוב להדגיש שהחיבור למחשב הוא בהחלט לא לעבודה שותפת אלא רק לצפייה בסרטים וכדומה...
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
קודם כל לכל העוזרים הטווח הוא לא רציני בכלל והוא נע עד ה -350 ש"ח... ולא שקל יותר השאלה לאיזה רמקולים בטווח הזה יש הספק טוב ואמינות ??? תודה מראש לעוזרים הרמקולים מיועדים בעיקר למוזיקה כי זה בערך הדבר היחיד שאני עושה על המחשב.... ואני לא נוגע בו הרבה
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי אני לא יודע אם זה הכי קשור לפה ואם לא אז אני לא יודע לאן לפנות... יש לי שני רמקולים גדולים בחדר שמוציאים סאונד שהיו מחוברים למערכת משולבת ביתית רגילה עד שהיא התקלקלה וקניתי מגבר של PROAUDIO דגם AV-505 הוא אחלה והכל אבל יש בעיה אחת ואני לא יודע איך לפתור אותה... שאני מפעיל MP3 או סתם המחשב מוציא קול אז אני מתחיל לשמוע משהו רק אחרי שניה וחצי או 2 שניות הוא מן ב DELAY כזה ...עברתי על כל הספר שלו ולא רשום על זה כלום יש מצב שהוא פשוט לא מתאים למחשב או שכנראה מאחורה חיברתי אתזה ליציאה לא טובה ....אבל ניסיתי יציאות אחרות ובכלל לא שומעים כלום אז זה מחובר ליציאת .. VCR מה אפשר לעשות !?!? תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי אנשים אני וחברתי עברנו לדירה חדשה ורוצים לקנות LCD לסלון, אנחנו יושבים במרחק של כ 3 מטר ו20 ס"מ מהקיר שעליו יהיה המסך, השאלות שלי הן אלו: 1) האם 37 " תספק אותנו או שעדיף כבר 42. 2)התקציב הוא 5 אלף והעדפה היא לקנייה השבוע הזה בכנס של "חבר", יש שם מבצעים על כל הטלוויזיות של שקם אלקטריק, אז איזה דגם אתם מציעים? 3)היינו שם היום וראינו מוצרים מבית פיליפס, מאג ,סוני,פנסוניק,פוג'יקום ועוד.... יש איזו חברה שצריך להתרחק ממנה? תודה מראש! (כמו כן אני אשמח אם הדגם יהיה FULL HD אבל אם לא נכנס בתקציב אז נסתדר)
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי LCD מחוברת למחשב ואני רואה סרטים ב-HD. רמקולים יש לי אני צריך מגבר שיעשה את העבודה. החדר שלי הוא בערך 4 מטר על 4 מטר. איזה מגבר אני צריך שיעשה את העבודה ? מכיוון שאני לא מבין גדול ברסיברים אז אני יודע לפחות שרסיבר נורמלי מתחיל מ-1500 שקלים. אז אין לי ממש תקציב, אבל שמעתי שהמגברים של ימאהה מצויינים. תודה לעונים וערב טוב נ.ב ועוד שאלה שעניינה אותי אם אנחנו בענייני רסיברים שמתחברים למחשב: איך יותר טוב לחבר את הרסיבר ? עם כבל דיגיטלי אחד מהמחשב לרסיבר ושהרסיבר יפענח AC3\DTS ? או עם שלוש כבלים 1 לקדמיים 1 לאחוריים ועוד 1 לסנטר שיוצאים מהמחשב לרסיבר ?
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם ישש לי מסך lcd של haier מסדרת blueline דגם l26r1 ורציתי לדעת האם האור הכחול למטה שמופיע בתמונות ובפרסומות הוא סתם או שיש או כזה ואני לא יודע להפעיל אותו? תודה
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי טלויזיה מסוג Philips 37PFL3312.(קישור למטה) יש לי בטלויזיה כניסה של HDMI ויש לי כבל DVI. למישהו יש מושג אם יש מתאם DVI TO HDMI ואם כן כמה זה עולה? תודה מראש http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=692376
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
טוב אז הגיע הזמן להחליף את ה Pleomax TSP-2100 שיש לי כבר איזה 3+ שנים, עשו את שלהם וצריך להשתדרג, אלו הנתונים שלהם: Response Bandwidth 240Hz~20KHz Sensitivity : Woofer-130mV Max (PMPO) Output Power (Total) : 1300W למרות שנראה לי שזה לא אומר הרבה, מוזר שלא מצאתי כמעט שום דבר עליהם ברשת.
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני מחזיק ברמקולים של לוג'יטק 540X הרמקולים מתחברים לכרטיס קול לחריץ הירוק בלבד אצלי כי אין לי כרטיס קול של 5 ערוצים ומעלה וכשאני מכניס מיקרופון לחריץ הורוד הוא לא פועל פעם אחת זה פעל לי וזזהו 99 אחוז שהמיקרופון בסדר גמור מה אני יכול לעשות? גם אם אני אקנה אוזניות עם מיקרפון משהו איכותי לא בטוח שזה יפעל בגלל הרמקולים.. צריך להחליף כרטיס קול כנראה השאלה אם גם זה יעזור..
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי חברה.. בחיפושי האיטיים אחר טלוויזיה חדשה, שמתי לב לרוב הטלוויזיות באות ברזולוציה מוזרת של 1366*768. על מה ולמה? הרי זה לא במיוחד רזולוציית תוכן נפוצה, או שאני טועה? הרי 720P זה 1280 על 720, ו1080 זה 1920 על 1080. לראות סרט 720P על מסך כזה די אומר שצריך למתוח את הסרט ולפגוע באיכות. ואני בטוח ששידורי טלוויזיה רגילים הם ברזולוציה עוד יותר נמוכה. אז למה? לא עדיף לראות סרטים ברזולוציה טבעית שלהם, במיוחד על מסך LCD?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
1. מדובר בסרטים , שהורדו מהאינטרנט בפורמט flv . האם , כדי לראות סרטים אלו באמצעות DVD קורא Divx בטלוויזיה צריך קודם לבצע המרה לקבצי avi ולצרוב אותם על תקליטוני DVD-R ? האם ניתן להשתמש גם בתקליטוני CD-R ? 2.אילו תכונות טכניות נדרשות מהמכשיר ? 3.האם רצוי מכשיר מקליט ? 4.איזה מותג מומלץ ( התקציב לא מהווה בעיה ) 5. לאילו היבטים טכניים נוספים מומלץ להתיחס ?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, יש ל תקציב של 5000 ש"ח +- יכול להיות יותר לקניה של מערכת קולנוע ביתי 5.1 + רסיבר כמובן. אני רוצה מערכת איכותית שרוב השימוש בא יהיה לצורכי מוזיקה אבל שתעשה עבודה טובה ונקיה גם בצפיה בסרטים. תודה לעוזרים =)
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש כרטיס קול באיזור ה-100$ (בארה"ב). יש לי נטייה חזקה לכרטיס קול חיצוני, שאותו אני אוכל לנייד (למשל לעבודה, שם אני יושב עם אוזניות רוב הזמן). מבחינת ציוד קיים מה שיש לי כרגע זה את ה-AD900 שהגיעו אלי בשבוע שעבר. אולי יהיה עוד זוג אוזניות יותר קומפקטי בנוסף. יש לי רמקולים פשוטים יחסית, ובכל מקרה אני לא מתכנן על סראונד גם כשאקנה רמקולים איכותיים (ולכן כרטיס קול של סטריאו יכול להתאים לא פחות מכרטיסים של 5.1 ומעלה). הסתכלתי באמאזון וסיננתי על כרטיסי קול ב-50-100$. כמה מהאופציות שחשבתי עליהן: EMU 0202 Turtle Beach Audio Advantage SRM M-AUDIO Transit ONKYO SE-U55 (חברה שמוכרת לי בעיקר כיצרן רסיברים) אשמח להמלצות מה עדיף מהאופציות הנ"ל, או על איזושהי חלופה יות…
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אז ככה התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח שזה לא משהו אבל זה מה יש. אז חשבתי על כמה רמקולים: Harman Kardon Soundsticks 2 logitech Z2300 Altec FX3022 logitech Z4 עכשיו אני עובד בחנות מחשבים,ובתכלס יש לנו בתצוגה את הHARMAN אבל ממש לא אהבתי אותו. ז"א יש לו סאונד טוב אבל לא חזק העיצוב לא משכנע והם נהרסים בצ'יק. רציתי לשמוע עם יש לכם משהו אחר להציע/להמליץ ואם תוכלו בבקשה לעזור לי לבחור מבין הרשימה הזו רמקול שלדעתכם טוב.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות DVD מקליט ואין לי שמץ של מושג בתחום הזה, אשמח לקבל עזרה. מה צריך לבדוק ואילו תכונות צריך לחפש ב-DVD מקליט ? האם יש חברות או דגמים מסוימים שמומלצים ברמות המחיר השונות ? תודה רבה למי שיוכל לשפוך קצת אור על הנושא...
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
קודם כל תודה רבה למי שעזר לי בבחירת הטלויזיה קניתי את הסמסונג R81 ואין עליה מדהימה!!! עכשיו רציתי לחבר את הסאונד של המחשב ויש לי שתי יציאות סאונד מהכרטיס קול... (קריאטיב) האחת שחורה והשניה ירוקה.... באחד שומעים יותר מידי בס ובשני בלי בס בכלל... איך אני משלב את שניהם? חיברתי באמצעות pl 1 לשני rca (מהמחשב לרסיבר...) מה עושים? תודה רבה לעוזרים :[br]פורסם בתאריך: 9.11.2007 בשעה 14:11:35 מישו יכול לעזור פה?? ???[br]פורסם בתאריך: 10.11.2007 בשעה 21:11:37לפחות תגידו שאין לכם מושג אני סתם נכנס כל יום מצפה לתגובה אחת לפחות
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
קנית רמקולים ומגבר ורצית לדעת אם מתאמים לעוצמה דגם של הרמקולים הם YAMAHA NSP-270 ושל המגבר הוא YAMAHA HTR-5930 ואם אני יכול לחבר אוות לממיר hd של yes
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לרכוש כרטיס קול למחשב. חשוב לי שיהיה לכרטיס יציאת RCA ע"מ שאוכל לחבר אותו למגבר שלי. הייעוד הוא לשמיעת מוזיקה (Audiophile) בסטריאו. התקציב הינו גמיש מכיוון שאני לא כל כך בקיא במחירים. אשמח להמלצות. תודה
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי את המערכת כבר כמו שנה וחצי או שנתיים אני מבסוט עד הגג חוץ מהעובדה שכשמגבירים או מנמיכים עוצמה אז זה בשלבים כאלה... יש איזה דרך לגרום למערכת ליהיות יותר טובה להוציא סאונד יותר טוב? אני עם כרטיס קול המובנה של המדר בורד
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי מסך של אסוס VK222H . יש לו כניסת HDMI . האם אני יכול חבר ל- HDMI את הממיר של יס ולקבל תמונה ? תודה .
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
הרמקולים נמצאים ברשותי מזה מספר שבועות ואני מקווה שדעתי האישית תוסיף לביקורות המפורטות שכבר הופיעו פה בעבר ותועיל למי מהמעונינים לרכוש מערכת רמקולים. ראשית, הרמקולים מחוברים למחשב כמפורט מימין ולכרטיס קול של m-audio שלעניות דעתי מוציא סיגנל מעולה. הרמקולים נועדו לשבת בחדר שינה/עבודה קטן שעברנו אליו לאחרונה והחליפו מערכת של רסיבר ורמקולי בוז ישנים (דגם 2.1 וכן, אני בכוונה כותב בוז ולא bose). עיצוב - נקי ומאוד אלגנטי, כבלי כוח קצרים ומעצבנים, לד כחול זוועתי שאמור להעלם בדגם החדש (אני רכשתי את הדגם היוצא, מבחינה אלקטרונית/מכנית לא אמור להיות שוני בין הדגמים, רק שינוי עיצובי). גרילים איכותיים, אבל מעט קשים להסרה (ורצוי מאוד להסיר אותם בעת האזנה למוזיקה). חיבורים וארגונומיקה -…
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להשלים את ה(WIN 7 BETA) MCE אצלי עם הכרטיס המוזכר מעלה. למישהו יש נסיון איתו? חיפוש קצר לנקודות מכירה שלו בארץ העלה חרס (באיכות 1080P). ניתן בכלל להשיגו בארץ? דותן.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-