עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי, יש לי מחשב שמחובר לטלוויזית LCD. למחשב יש רמקולים של ALTEC LANSING 2.1 החיבור הוא כזה: מכל רמקול יוצא כבל שמתחבר ל-SUB ויש כבל אחד שמחובר מהמחשב ל-SUB. השאלה היא האם יש אפשרות לחבר גם את ה-LCD באופן כזה שאני אוכל לשמוע גם את הטלוויזיה דרך הרמקולים של המחשב? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  2. תודה.

3. שלום אנשים. אני מחפש רסיבר חביב בסדר גודל של עד 3000 שקלים שיעבוד בצורה אופטימלית עם AUDIGY2ZS. הרסיבר צריך לתמוך ב THX ובכל האופציות של ה AUDIGY . מבחינת היציאות 5.1 ומעלה. כמו כן אשמח לדעת מהיכן אפשר להזמין אותו בארץ. בתודה מראש...

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  4. Started by TermiNal,

אהלן, אז ככה אני מתכנן לקנות לי LCD לחדר ואני מתלבט בין 2 גדלים - 32 אינץ ו26 אינץ. אני יתחיל בכך שהתקציב שלי דל מאוד ואני קונה LCD רק בגלל שזו הטכנולוגיה החדישה וכי אין כבר CRT נורמליות וגם כי זה מתאים לי לXBOX360. ה-LCD הוא לחדר שינה והצפייה או המשחק יהיה מהמיטה במרחק של בערך 2 מטר מהקיר אבל רוב הזמן אני ירים את המיטה ככה שהמרחק יהיה אפילו קטן יותר. ראיתי כל מיני דילים זולים בחנויות כמו עולם הקולנוע ואני מדבר על טלוויזיות מאוד זולות אבל ראיתי אותן אצל מכרים ותאמת אני די אוהב את זה וזה מספיק לי וזה מה שחשוב.. אז השאלה שלי היא כזאת - האם באיכות הזו של הטלוויזיות ולפי מרחק הצפייה (2 מטר בערך) עדיף לי לחסוך עוד כמה שניתן מהכסף שגם ככה חסר לי ולקחת 26 או לגרד עוד טיפה ולקחת …

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  5. Started by TaLTooL17,

שלום, אני צריך המלצה לכרטיס קול בעיקר לשמיעת מוזיקה וגם למשחקים וסרטים , יש לי מערכת 2.1, תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  6. יש ברסיבר אופציה להגדיר רמקול כ "LARGE" או SMALL עכשיו השאלה שלי היא כזאת הרמקולים שברשותי הם סנטר JAMO S40 CEN קדמיים : JAMO 406 S אחוריים : JAMO 402 S עכשיו השאלה זה איך להגדיר כול אחד עד עכשיו כולם היו מוגדרים כ גדולים אבל שמתי לב שבעוד שהרמקולים הגדולים לא מתעמצים כלל הרמקולים האחרים מתעמצים משמעותית יותר ( הוואפרים שלהם זזים הרבה יותר ) עכשיו מבחינת הספקים אני לא עובר את ההספק של אף רמקול אבל נראה לי שהם מתעמצים יותר מידי ואני מפחד שיהרסו הם לא פשוטים בעלי דרייבר אחד כמו הסטיילייטים אבל הם גם לא כאלה גדולים ( יש לסנטר שני וואפרים 3" וטוויטר בעוד לאחוריים יש וואפר אחד 3" וטוויטר לכול אחד ) כשאני שם אותם על SMALL הוואפרים לא זזים כמעט ..... (נראה לי שזה מצב שמ…

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  7. Started by RDS,

אוקי, אז התכוננתי לקנות מערכת x530, עד ששמתי לב לאוזניות... אני בינתיים די מתלבט בין הרמקולים לאוזניות... כאשר אקנה אחד מאחד אני מתאר לעצמי שהתקציב יהיה סביב המחיר של הX530, 460 ש"ח. האם בכלל יש מה להשוות? יש דגם של אוזניות שאתם ממליצים עליו בתקציב הזה? המטרה היא למשחקים, ככה שצריך סראונד.... תודה

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  8. שלום. אני מעוניין לרכוש כרטיס קול למחשב. חשוב לי שיהיה לכרטיס יציאת RCA ע"מ שאוכל לחבר אותו למגבר שלי. הייעוד הוא לשמיעת מוזיקה (Audiophile) בסטריאו. התקציב הינו גמיש מכיוון שאני לא כל כך בקיא במחירים. אשמח להמלצות. תודה

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  9. שלום התחדשתי באוזניות HD595 יש לי בינתיים כרטיס קול מובנה על הלוח אם וכרגע אני צריך כרטיס קול שינצל את האוזניות עד הסוף וגם לרמקולים השימוש למשחקים וסרטים בעיקר וגם אין לי מגבר אם עדיף שיהיה כלול בכרטיס מסך מגבר ? אני אודיופיל וחשוב לי מאוד שהכרטיס קול יהיה מתאים לי אני חושב שהאופציה הכי טובה בשבילי : Sound Blaster X-Fi Titanium HD יש לכרטיס זה מגבר מובנה לאוזניות ? הבעיה שהוא לא יובא לישראל אם זה הכי מומלץ יש אפשרות להזמין מחו"ל או שעדיף כרטיס אחר ? התקציב 1100 ש"ח תודה ......

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  10. חשבתי לקנות את המוצרים הבאים: כרטיס קול - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3187 ורמקולים - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2854 אין לי הרבה מקום על השולחן ל-Subwoofer, ורציתי לשאול האם ניתן לכבות אותו והאם תהיה פגיעה רצינית באיכות הסאונד. עוד שאלה, מעט מטופשת, מה משקל הרמקולים והסאב? האם לדעתכם זה בטיחותי(לרמקולים) למסמר/לקדוח משטחים בקיר?

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  11. Started by The-Q,

הרדיו דיסק הנוכחי שלי באוטו התפגר, והחליט להפסיק לנגן דיסקים. מכיוון שהוא היה די מעפן וחסר בולם זעזועים החלטתי להשקיע ולקנות אחד חדש, נורמלי. הבעיה היא, שאני לא מבין בכלל במבחר ובאיכות שיש (למרות שגם אני יודע לצעוק pioneer ) הדרישות שלי מהרדיו דיסק הם: -עוצמת כוח סבירה (קדמיים, אחוריים) -בולם זעזועים טוב -רצוי מאוד: קורא mp3 -כניסת aux -נשלף -עדיף שיראה טוב, אבל בשביל המחיר מצידי שיראה כמו כבשה -יתרון: שלט -מחיר: עד 600 שקל, עדיף אפילו פחות -הכי חשוב: אפשר להשיג אותו בארץ, בלי הזמנה מהאינטרנט. מה האיכות הכי טובה שאני יכול להשיג עבור 600 שקל, ומה עבור פחות, נגיד 450-500. תודה רבה, יובל

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  12. Started by moonzbang,

שלום אני מעוניין בטלווזיית LED או lcd גודל: 42 אינצ מרחק צפייה: 3.2 מטר תקציב : 4K + (במקרה הצורך ) רוב הצפיות יהיו ב SD מעוניין שיהיה כניסת USB לצפיית סרטים ב HD ואולי בעתיד הרחוק לעבור לממיר HD חשבתי על פאנסוניק TH-L42E30 ? אשמח לעוד המלצות (לא פלזמה) תודה ויום טוב לכולם !!!!</blockquote>

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  13. עפ"י האתר של Creative קיימים שלושה הבדלים בין המערכות: א. מערך 5.1 מגיע עם סאב חלש יותר. (150W ל-5.1, 210W ל-7.1) ב. פחות שני רמקולים, מן הסתם. ג. מערך 5.1 תומך בתדרים בין 25Hz to 20kHz, מערך 7.1 תומך בין 25Hz ~ 40kHz. מערך 5.1 נמכר ב-1,700 ש"ח, מערך 7.1 נמכר ב-3,100 ש"ח. אני רוצה לדעת אם תוספת שני רמקולים ותדר צליל רחב יותר תשפר משמעותית את החוויה במשחקים וסרטים? יש סרטי DVD שתומכים ב7.1 אמיתי?

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  14. Started by Jack_g,

נפגשתי לא מזמן עם הפורמט המוזר APE ואני מעוניין להפכו ל קבצי MP3 עם איזו תוכנה מומלץ לעשות זאת? ובכל מה זה הפורמט הזה למה הוא תוכנן האם הוא פחות טוב או יותר טוב מהMP3? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  15. Started by marvje,

אני מדבר הרבה במיקרופון בוונטרילו (תוכנה לדיבור באינטרנט) ואתמול נדפק לי החיבור של המיקרופון (האדום) ניסיתי לחבר את זה לחיבור הכחול (שאם אני לא טועה זה Line in) ולהגדיר את זה ב Win, אבל לא היה שום תגובה אני צריך תוכנה או משהו שאני אוכל לעבוד עם המיק דרך החיבור הכחול (Line In) זה מאוד דחוף לי, תודה רבה לעוזרים 3>

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  16. Started by WIZARD221,

יש לי דיוידי של אפקס ויש קבצים שהוא רק משמיע ולא מציג מה הבעיה? ואיך לתקנה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  17. היי מה נשמע היה לי פעם plug-in של וינאמפ שהנורותשל המקלדת מהבהבים לפי המוזיקה ... אז רציתי לשאול יש לי מיהו את הפלוג אין הזה? אם יש דבר כזה למדייה פלייר 10 אז יותר טוב.... נ.ב. אני יודע שזה לא ממש קשור לפה כי פה זה יותר חומרה ולא תוכנה חחח אבל עדיין אני לא מוצא מישהו אחר שיעזור לי... :s05:

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  18. Started by noamdev,

היי לפני כמה שנים קניתי טלויזיית פלזמה 42" (של סוני, יכול למצוא דגם מדוייק אם זה רלוונטי). אני עובר דירה ומעוניין להעביר אותה איתי כי היא עדיין עובדת טוב. הבעיה היא שבדירה החדשה אין מיקום טוב לתלות אותה על קיר (כמו שהייתה בדירה הקודמת) ואני מעוניין לשים אותה על שידה. הטלויזיה מיועדת לתלייה ולכן אין לה תחתית שתאפשר לשים אותה על השידה, ולכן אני מחפש פתרון. ניסיתי לחפש מושגים כמו "תחתית לטלויזיה" או "מעמד לטלויזיה" באינטרנט אבל לא מצאתי כלום. האם קיים תחום כזה של מוצרים? האם תוכלו להפנות אותי לאתרים שמוכרים כאלה? תודה!

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  19. Started by ranran,

שלום אני קורא פה על אנשים שיש להם כרטיס קול ותגידו יש באמת הבדל בשמיעה מכרטיס קול לאחד שמובנה? כי אני מתכנן לקנות והשימושים זה בעיקר למשחקים אז באמת יש הבדל? וראיתי שהכי מומלץ כאן זהX-FI איזה דגם כדאי לי (אני לא רוצה משהו יקר מאוד) ואם אפשר מיקום הכי קרוב לתל אביב אם יש לקניה תודה רבה -עריכה- וראיתי שיש לו בעיה עם לוחות אם זה יעבוד על שלי (P4P800) ציפסט INTEL 865PE

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  20. Started by gargoil,

שלום לכולם! אני מקווה שאני במקום הנכון. יש לי בעייה של צריבת vob בגודל של מעל 2 Gb ה נרו לא מוכן האם מישהוא יכל להפנות אותי לפתרון תודה

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  21. Started by Makaveli_iL,

קמתי הבוקר ומשום מה המדיה פלייר קלאסיק (וגם הרגיל) לא מצליחים להוציא אודיו. כלומר אני טוען סרט ויש וידאו אבל אין קול, וגם בסרטונים באינטרנט אין שום שמע! רק בתוכנת סאונד שלי (פובאר 2000) אני מצליח לשמוע שירים, מה שאומר שאין כאן בעיית חומרה של הכרטיס קול. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? חג שמח

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  22. שלום רכשתי מחשב נייח עם כרטיס קול מובנה. וקיים בו חיבור דיגיטלי. האם יש רמקולים 2.1 עם חיבור דיגיטלי?? כדי שאני יוכל לחבר אותם למחשב?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  23. Started by Or ei,

אתמול קניתי את הנגן TX FM 1GB creative האוזניות שלו נחמדות אבל אני רוצה משהו יותר טוב החלטתי לקנות את הMX 450 (ה50 זה דגמים עם יותר בס?) העניין שהמקום היחיד שמצאתי לקנות אותם זה בעפולה מישהו אולי מכיר חנות שמוכרת אותם באזור רחובות על רחובות עצמה עברתי אין בשום מקום ורוב החנויות בכלל לא שמעו על החברה בכלל

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  24. התווכחתי עם חבר שלי על כך שאם אתה מזמין IPOD מארצות הברית אז אין אליו אחריות לפחות לא אצל היבאון הישראלי (מי הוא?) אם אני צודק(הוא שאני טועה ולאפל יש אחריות עולמית) אם זה לא דומה ליבוא אפור(אני חושב שכך קוראים לזה) שבו חנות שהיא לא היבאונית הרשמית קונה מכולה מלאה בנגיד מצלמות ומביאה אותה לארץ ואז אין אליה אחריות בארץ לפחות אצל היבאון הרשמי ולא בדיוק קשור אותו דבר עם מחשב נייד של נגיד DELL שאין לו אחריות עולמית אם זה זהה תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  25. Started by -Cobra,

יש לי בעיה מתי שאני שומע אודיו - בסרטים, במשחקים .... אחרי כמה זמן פתאום הסאונג מתכבה לי . למשל אני רואה סרט בהתחלה זה סבבה הכל בסדר ואז פתאום כאילו מישהו סם את זה של מיוט ואני לא שומע כלום שמישהו יעזור לי בבקשה

• 0 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.