עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Makaveli_iL,

קמתי הבוקר ומשום מה המדיה פלייר קלאסיק (וגם הרגיל) לא מצליחים להוציא אודיו. כלומר אני טוען סרט ויש וידאו אבל אין קול, וגם בסרטונים באינטרנט אין שום שמע! רק בתוכנת סאונד שלי (פובאר 2000) אני מצליח לשמוע שירים, מה שאומר שאין כאן בעיית חומרה של הכרטיס קול. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? חג שמח

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  2. Started by avshalom81,

ברצוני לרכוש זוג רמקולים למחשב ואשמח אם מישהו ימליץ לי במי מהם לבחור . http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3027 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3360 כמו כן האם בעת רכישת כרטיס קול איכות הסאונד במוסיקה תשתנה ? או שהכרטיס על לוח האם מספיק ?

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  3. האם משחקים וסרטים תומכים ב-SURROUND של 7.1 ,או שזה סתם גימיק מסחרי נוסף, ואין שיפור לעומת 5.1 ? במילים אחרות האם לדעתכם יש טעם לרכוש RECIVER שתומך ב-7.1 או שזה סתם ביזבוז כסף שלא יתן לי שום שיפור משמעותי לעומת 5.1 ? האם בכלל האוזן האנושית של האדם הממוצע מסוגלת בכלל להרגיש בהבדל הזה של תוספת 2 ערוצים? שימו לב ,כשאני מדבר על סרטים אני מדבר על סרטי HD שמורדים מהרשת. אין הכוונה לסרטי HD שמגיעים במדיות של BLUE-RAY

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  4. Started by stingeR-,

http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=MDRV250V&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=72&aff=zap איך האוזניות האלו?

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  5. Started by Black_eagle,

שלום. אני רוצה לעשות שוינאמפ יוציא סאונד ל כל הרמקולים שיש לי, בינתיים הוא מוציא רק מ 2 הקידמיים. לדוגמא ב MP זה מנגן מכל ה 4 רמקולים. מה צריך לעשות כדי שזה ישמיע מ כל הרמקולים? תודה.

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  6. אשמח לקבל הכוונה בנוגע לקניית מערכת מתאימה לחדר (אני רוצה לחבר אותה למחשב) גודל החדר הוא 3.2 על 3 מטר וגובה החדר הוא 2.5 מטר באיזה רמקולים כדאי להשקיע? (ריצפתיים, שולחניים, 5.1 וכו') אני לא רוצה שהרמקולים יהיו חזקים יותר מידי לחדר ושהצליל לא יהיה איכותי, כי אני לא רואה בזה טעם האם שווה להזמין מהאינטרנט, או שלהתעקש ללכת לחנות ולקנות משם? או שאפילו אפשר למצוא מוצר טוב ביד שניה ולקנות אותו במחיר נמוך יותר התקציב שלי עומד עד 1000 למקרים חריגים אבל אני אישית רוצה להשקיע כ 600 700 שקל וגם לצאת בהרגשה טובה עכשיו מצאתי 2 מודעות באתר יד 2 הראשונה: http://www.yad2.co.il/Yad2/ViewImage.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=3542380&SalesCatID=8 הבחור רוצה 450 שקל ומוכן…

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  7. יש לי רסיבר של פיוניר. אל הרסיבר מחוברים כל מיני מכשירים, ביניהם המחשב, שמחובר אליו עם כבל HDMI וגם הכבל של הסאונד(מצטער, שכחתי את שם החיבור, אבל זה אותו חיבור שאליו מחברים רמקולים/אוזניות). בעיקרון אין בעית סאונד ואני יכול לשמוע הכל כמו שצריך. הבעיה היא שאם אני עובר ל"ערוץ" הטלויזיה מהרסיבר, אח"כ כשאני רוצה לחזור ל"ערוץ" המחשב, אני יכול לראות תמונה בטלויזיה, אבל אני לא שומע סאונד. כדי לפתור את הבעיה הזו אני צריך כל פעם לנתק את כבל הHDMI שמחובר למחשב, ולחבר מחדש. האם יש סיכוי לדעת מה גורם להבעיה כדי שאני לא אצטרך כל פעם לחבר ולנתק את הכבל? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  8. התקציב שלי באיזור ה-3500. המטרות שלה יהיו בעיקר: 50% HD 50% Xbox360 תודה רבה

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  9. יש לי מערכת של רמקולים: Inspire T6160, 5.1 של Craetive. ולוח M Inspire T6160, 5.1 של Gigabyte. עכשיו אני רוצה לחבר גם מיקרופון מאחורה ויש שלושה חיבורים ללוח של אודיו: ושלושה חיבורים של המערכת אחד של אחוריים, אחד של קידמיים ואחד של הסנטר. איך אני יכול לחברת את כולם ולשמוע בסראונד בלי לבטל את המיקרופון .? תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  10. Started by rosesr,

אפשר המלצות לטלביזת LCD/פלזמה/מה שזה לא יהיה בגודל 32 אינץ נגיד עד 12000 אני לא בטח שזה הפורום הנכון אז אם זה לא אני מתנצל מראש

11. Started by Oranili,

קצת שאלות .... אמרו לי לא יהיה לי EAX בוויסטה אז מה עושים ? והוא כרטיס קול טוב למשחקים ?

• 9 תגובות
    • 680 צפיות
  12. Started by Danny_The_King,

שלום רב אני מעוניין לחבר פלייסטיישן 2 למחשב שלי יש לי מסך LCD 22 של LG יש לי לוח אם של ASUS P5Q אני זקוק לכרטיס טלויזיה.. ואני לא מבין בזה כלום כלום.. אני מעוניין לחבר את הסוני ע"י החיבור של שלושת הצבעים לבן אדום צהוב.. שיהיה בכרטיס טלויזיה איכות טובה של הסוני ולא מטושטש.. עד כמה שניתן להוציא מ60hz PAL של הסוני.. או איך שלא קוראים לזה המחיר מקסימום 300 ש"ח.. ושיהיה מהחנויות של פנדה מחשבים או KSP.. למה אני גר בדימונה ואלו החנויות הכי מובילות בב"ש.. ולא מתאים לי לנסוע רחוק יותר או לקנות באייבורי הגנבים.. תודה לעוזרים

13. היי, אני מחפש לקנות אזניות טובות עם מיקרופון. השימוש העיקרי הוא בStarcraft 2 כדי לדבר עם חבר בסקייפ תוך כדי משחק. אני אשתמש בהם גם לshooters אני מניח ובשביל משחק עם הלפטופ שלי אבל בדרך כלל אני עובד על PC ומשתמש ברמקולים 5.1 התקציב הוא יחסית גמיש, אני מוכן להשקיע עד 500 אבל אשמח לחסוך. אני שואל בעיקר כי יש מבצע בKSP על ציוד של Thermaltake ואני שוקל ללכת על הShockOne ואני לא בטוח כמה הן טובות, לעומת רייזר למשל. וכמה באמת כדאי לי לקחת אזניות USB בניגוד לאזניות רגילות. אשמח לתשובה מהירה כי המבצע שלהם נגמר היום תודה

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  14. Started by Anthrax,

ok אני צריך רמקולים 2.1 למחשב ייעוד:מוזיקה בעיקר וקצת משחקים :ylsuper: תקציב:אמממ 400-500 קראתי שלדגם שמחליף את ה atp3 יש בעיה חמורה של רעש סטטי יש לכם דגמים טובים להמליץ עליהם? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  15. Started by Raped,

שלום, ברצוני לרכוש מערכת קולנוע ביתית לחדר. עכשיו אני מחפש משהו טוב ואני מוכן להשקיע עד 10 אלף לרמקולים+מגבר+סאב+DVD תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  16. Started by Bar1234,

רציתי לקבל חוות דעת על הרמקולים הבאים: Altec Lansing ATP3 אמרו שיש בעי עם הכפתור הדלקה שהוא גם הווליום....משהו כזה... האם זה לא מפריע לעוצמת הווליום או שכן?

• 9 תגובות
    • 680 צפיות
  17. Started by tripto,

שאלה1: האם DVD עם חיבור USB שמיועד לקריאת קבצים מדיסק און קי קורא גם קבצים מהארד דיסק חיצוני? שאלה 2: אני מחפש טלויזיה LCD 32" טובה במחיר טוב... עד 3 אלף יש למישהו הצעה?? אפילו הצעה לחנויות זולות אני ילך לחפש... תודה..

18. איך בודקים אם הכרטיס קול שלי נשרף או לא ? תודה

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  19. Started by iakovl,

http://www.nomadworld.com/products/muvo/specs.asp האם הוא שווה משהו ? מישהו מכיר ויש לו הערות?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  20. שלום לכולם.. אני מחפש לקנות רמקולים, רצוי מאוד מwww.ksp.co.il, את האמת, רק דרך שם. אבקש לא לעבור את התקציב.. לא יותר מ365 ש"ח. הרמקולים האלו נועדו בעיקר לאמא שלי ולכן היעוד שלהם הוא להשמיע מוזיקה ולא ברמה חזקה מדי. רמה בסיסית וטובה, שיהיה אפשר גם שקט.. אני לא מחפש רמקולים שירעידו את החדר אלא שישמיעו מוזיקה באיכות טובה. אם המומלץ הוא ATP3 וראיתי שכאן הוא מומלץ.. אז אשמח לקנות אותו . נ.ב, אם אני קונה את ATP3 (במידה והוא עונה לדרישות שלעיל) מה צריך לעשות לפני שמשמיעים דרכו מוזיקה? (הבנתי שצריך לתת לו כמה שעות על מוזיקה קלה או משהו..).

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  21. אם יש לי סרטים XVID ו-DIVX ב-AC3 האם כרטיס קול Sound Blaster Live 5,1 הפשוט מספיק ,או שהסאונד בסרטים יותר טוב שמצדיק קנייה של Sound Blaster Audigy בקיצור איזה כרטיס קול אני צריך שיתמוך בכל האפקטים של הסרטים האלה ? א)Sound Blaster Live 5,1 ב)Sound Blaster Audigy ג)Sound Blaster Audigy 2

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  22. חיפשתי ב-5 חנויות ולא מצאתי

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  23. Started by Bruce,

קניתי את הכרטיס X-Fi XtremeMusic ןאני רוצה להשתמש ביציאה הדיגיטלית שלו אבל היציאה שלו שונה מהכבל Coax שלי האם יש איזה מתאם שאני צריך לקנות?

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  24. אני מחפש אוזניות לנגן MP3 אני צריך שהם יהיו כאלו שנכנסים לתוך האוזן אבל עם קשת כי רגילות פשוט כל הזמן יוצאות לי מהאוזן. אני צריך אותם לשמיע בזמן אימונים שזה ריצה אגרוף ועוד. היחידות שמצאתי שנראה לי הכי מתאימות לי זה עם קשת לעורף הנה קישור: http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1168,normal_sales מה אתם אומרים ואיך מחיר יש מצב להביא אותם יותר זול? או שאולי אתם ממליצים על משהו אחר?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  25. יש ברשותי את ה mzn 10 של סוני האם אני יוכל להשתמש במינידיסקים החדשים בנגן שלי? ???

דיונים חדשים בפורומים