עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ronenvvv,

שלום לכולם, אחלה פורום ... אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתוח את הדיוידי שלי למולטי זון... קניתי לפטופ של HP והדיוידי שיש בו נקרא TS-L532L (הLaptop עצמו זה DV-1249). בכל מקרה אני אשמח או תוכלו לעזור לי , חיפשי בגוגל ולא מצאתי....! תודה רבה , רונן

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  2. Started by yotamoo,

שלום אני מעוניין לקנות I-River H-320 ואחד הדברים שאני רוצה לעשות זה לראות איתו סרטים בצבא. אז אני מעוניין לדעת אם אפשר לחבר אותו לטלוויזיה ולראות את הסרטים בטלוויזיה שבפלוגה כי לראות על המסך שלו זה די מסכן. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  3. Started by kinggil,

שלום, אני מעוניין לדעת מספר דברים חשובים בנושא. תודה

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  4. שלום, לכל בעלי הiPod שמעונינים בתמיכה עברית למכשיר: קיימת תוכנה חדשה בשם "iHeb" אשר מוסיפה תמיכה עברית מלאה לipod. התמיכה העברית הזו אינה דורשת מן המשתמש להפוך את שמות השירים לפני הכנסתם למכשיר. כרגע התוכנה היא חופשית להורדה!!! בקרו בכתובת http://iheb.zapto.org

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  5. Started by ptyahoo,

כן, סוף סוף יצא העדכון לחובבי האייפוד. העדכון ניתן להורדה בחינם מהאתר הבא: http://iheb.zapto.org תהנו...

• 37 תגובות
    • 4.3k צפיות
  6. Started by Black_Devil,

שלום, אני קונה בקרוב את הX5L ואני רוצה לקנות אוזניות חדשות בשבילו. התקציב שלי הוא עד 300 שקל, 350 מקסימום! ואני שומע בעיקר מטאל(דיי כבד- גריינד, בלאק, דת'...) אז מה אתם אומרים, מה הכי משתלם?! תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  7. Started by A.j.23,

אני צריך כרטיס קול שיתאים לרמקולים 2.1 משהו שם ALTEC למשל... אני לא קולט בזה כלום.... אז תנו כמה המלצות

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  8. Started by הוא,

התחלתי מווליום של 24 מתוך 100, נכון לכרגע כבר משהו כמו 16 שעות, זה בסדר? איך להמשיך? תודה

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  9. אם כן, איך מחברים אותם?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  10. Started by raananan,

שלום, חבר שלי טס לארה"ב עוד חודש וחצי ואני רוצה לקנות נגן MP3 שם. כנראה שאני אקנה באמזון או משהו כזה (כן, תהיה לו כתובת ולא הוא לא יהיה במלון...) מה שרציתי לדעת זה שני דברים עיקריים. כמובן איזה נגן הכי טוב לקנות (אני רוצה 5 או 6 ג'יגה) וכמובן מה ההגבלות שיש על הנגן שנקנה שם בארה"ב (כלומר זכויות יוצרים וחרא כזה). אם יש למישהו מידע לגבי דברים אלו בקשה לענות. לגבי הנגן. אני לא צריך משהו מפוצץ ואני לא צריך מסך צבעוני ולא לראות תמונות וקבצי טקסט. אני רק רוצה לשמוע שירים. ולכן אל תגידו לי שיש נגן כלשהו שכולנו יודעים מיהו שעושה את כל זה וזהו, אם הוא באמת יותר טוב מבחינת שמע וכאלה תגידו. אני רוצה השוואות לגבי איכות שמע ונוחות שימוש בלבד. התקציב שלי די גמיש כיוון שממחירים שם זול…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Black_Devil,

למי שיש נגן בעל תמיכה בUOTG(או איך שלא רושמים את הקיצור) יודע שיש מספר מוגבל של מצלמות שהנגן תומך בהן.... אז חשבתי והגעתי לדרך פיתרון אפשרית. אני לא יודע אם לכם יש את זה, אבל אני קיבלתי עם המצלמה שלי(Olympus C-770) את הדבר הבא: מכשיר קטן בעל חיבור זכר לUSB וניתן להכניס לתוך המכשיר כרטיס(במקרה שלי ) מישהו יודע אם אני אקח את המכשיר עם הכרטיס ואחבר לנגן זה יעבוד?! זה בעצם כמו דיסק און קי.... אגב- אותו פיתרון יכול לעבוד עם קורא כרטיסים חיצוני עם יציאת USB... מקווה שעזרתי למישו. גיא.

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by רק מרק,

לאחר שקראתי כל סקירה אפשרית וכן את מדריכי ההוראות של שני הנגנים הנ"ל אבקש את עזרתכם בעניינים הבאים: א. הבנתי שכדי להשתמש ב ifp799 כדיסק און קי יש לעדכן את הפירמוור שלו, אך אז העברת הקבצים היא רק בקצב של usb 1.1. הייתי רוצה לדעת האם במצב זה ניתן גם להעביר שירים מהמכשיר למחשב (דבר הנמנע לפני העדכון, בשימוש בתכנת ניהול הקבצים המקורית). כמו כן אולי מישהו יודע להעריך האם בעיית קצב ההעברה האיטית תיפתר על ידי עדכון עתידי נוסף? ב. האם מישהו יודע להעריך האם עתיד להיכתב עדכון לתמיכה בעברית מימין לשמאל לשני המכשירים? ג. האם מישהו מכיר את בעיית ה samsung בסדר הקבצים, שכשהאותיות הראשונות של שם הקובץ זהות הוא איננו מתחשב בשאר? ד. האם מישהו מכיר את בעיית ה samsung במחיקת ה settings האיש…

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  13. Started by nondos,

שלום אני צריך חוות דעת על טלוויזיה פלזמה 42" של Dantax דגם L-42HQ

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  14. Started by zerocool15,

מישהו מכיר תחברה maraton? אם למישהו יש מושג על קיום אתר שלה אני ישמח לקבל תנקס חוץ מזה אם משיהו קנה מוצרים שלה שיתן חוות דעת plz תנקס

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אז ככה, יש לי בשביל טלוויזיה (עדיף שתהיה 29 אינצ') DVD (קורא DIVX) ומערכת רמקולים (5.1 ולא בטוח שאני צריך רסיבר) בערך 4000-. בין הDVD השונים שראיתי יש לי התלבטות בין Pioneer DV383 וKiss DP1000, שניהם עולים בערך 800 שקל, ועל שניהם קראתי דברים טובים אני לא מבין מה ההבדל ביניהם לבין מכשיר יותר זול כמו vertex 312A, אם מישהו יוכל להסביר לי קצת אני אודה לו.. עכשיו, בנוגע לרמקולים ולרסיבר.. לא הצלחתי להבין למה אני צריך רסיבר בכלל... למרות שקראתי בכמה מקומות, עדיין לא הבנתי בדיוק מה הוא עושה והאם הוא הכרחי. אני מעדיף רמקוליים רצפתיים דרך אגב למרות שהבנתי שסטלייטים יותר עדיפים לסרטים.. אז יש המלצות בנושא? נגיד שאם אני לא צריך רסיבר יש לי בערך 1200 שקל לרמקולים, וזה משאיר לי …

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  16. שלום לכולם היתי בטיול לא מזמן ויצאתי אם המכשיר שלי sandisk 512 שהוא מעולה בפני עצמו עכשיו פגשתי שם מישהו אם אותו מכשיר כמו שלי ובדקתי את Firmware היה לו תאריך של לפני בערך חודשים של עידכון והוא אמר שככה הוא קנה אותו מהחברה אז אני בדקתי את שלי וראיתי שהאתריך שלי זה בתחילת השנה הלכתי לאתר של sandisk וחיפשתי שם Firmware ומצאתי את ה 1.02 אבל עדין זה מראה לי תראיך של תחילת השנה ראיתי שיש ממש הבדל בין הכיבוי שהוא יותר מהיר בהרבה שלי מישהו אולי מכיר גירסה יותר עדכנית?

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  17. Started by domiel,

האם הבאס שלהם חזק? מה המחיר שלהם בארצות הברית? (בדולרים) האם הם טובות למשחקים?(כמו קאונטר סטרייק) האם מישהו שישב לידי ישמע את המוזיקה חזק? האם הם בכלל טובות לשמיעת מטאל? (וכל מיליון התת ג'נארים שלו) תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  18. מישהו אולי יודע מה אומר הI? כי הנגנים המובילים מתחילים בI: IRIVER IAUDIO IPOD ויש עוד כמה: IBEAD IBEAT

• 48 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by Aviram,

אני לא בטוח שזה הפורום המתאים. אם זה לא, אז מצטער מנהלים תעבירו בבקשה. יש לי מכשיר dvd לטלוויזיה והוא קורא דיסקים צרובים והכל, (כתוב divx עליו). אני רוצה לצרוב כמה דברים על דיסק dvd וחלק מהם הם קבצים של quicktime (סיומת mov) למישהו יש מושג עם המכשיר יכול לקרוא קבצים כאלה? תודה

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  20. Started by evy,

רק קניתי אותו ואיך שהכנסתי את הסוללה הוא הופעל..אז איך אני מכבה אותו?

• 10 תגובות
    • 664 צפיות
  21. Started by marvje,

כמו שכתבתי כאן http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=137505.0 שהכרטיס קול לא עבד לי (אני מתכוון רק המיקרופון, הקול עצמו עבד).. אז הצלחתי לתקן את זה ששמתי את הכרטיס בסלוט אחר וזה עבד (המיקרופון), היום שמתי כרטיס רשת והעברתי את הכרטיס קול לסלוט אחר, ושוב אותה בעיה שהמיק לא עובד רק שאני נותן נשיפה חזקה רואים משהו קטן - סתכלו בתמונה , החלפתי חזרה לסלוט הקודם ואותו דבר, שאני נכנס לוונטרילו זה מה שמופיע אני לא יודע מה הבעיה כבר, עדכנתי דרייברים מה Windows update מהאתר של החברה.. זה ממש קריזה של הכרטיס =\ נ.ב. הכרטיס זה CMedia PCI 8738.. נ.ב.2 ביטלתי את הכרטיס המשולב דרך הביוס. תודה

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  22. ברצוני להרכיב מערכת קולנוע ביתי באיכות מעולה בחדרי הקטן. בינתיים קיבלתי המלצה חמה על רמקולים של JBL ב-1,500 ש"ח (כולל סאבוופר), אבל אין לי מושג אם אותם רמקולים מגיעים עם מגבר. בגלל זה אני מבקש מכם המלצה על רמקולים איכותים. תקציב למערכת (כולל מגבר) עד: 2000 ש"ח. (מומלץ פחות) ושאלה נוספת: יש לי בחדר נגן DIVX מסריח של ITT. האם נגן DIVX איכותי (נגן של פיונר, קסורו, קיס) יתן איכות תמונה וסאונד יותר טובה? אם כן, תנו לי המלצה לנגן DIVX עם השבב הכי מתקדם בשוק בתקציב עד 900 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  23. יש לי מערכת סטאריו Panasonic SA-AK410 בחדר שעלתה בזמנו (לפני שנה) משהו כמו 1700 שקל, היא דיי בסדר אני אין איכות כמו במערכת רמקולים ורסיבר.. השאלה שלי היא האם כדאי לי למכור אותה במשו כמו 1500 שקל ולקנות במקומה רסיבר ורמקולים 5.1? אם כן, כמה אצרך להוסיף?

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  24. Started by MDK,

רציתי לעשות סקר אבל אז חשבתי לי שזה יהיה בעייתי כי לכל אחד יש חברה אחרת..אז פשוט תרשמו כאן מה יש לכם: חברה דגם ונפח תודה

25. Started by GhostCow,

שלום קניתי X5L מחו"ל וישר מהקופסא השתמשתי בו הבטריה הייתה מלאה... האורך חיים של הסוללה אבל אמור להיות 35 שעות ואחרי שטענתי אותו פעם אחת הוא רק הגיע לאיזה 16 שעות.... דפקתי את הבטריה איכשהו בכך שלא הכנסתי אותו לטעינה ישר שקיבלתי אותו?

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.