עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by tamos,

רמקולים חדשים לאחי. בעיקר למוזיקה ושיחות בסקייפ. חשבתי על 2.1. תודה!

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  2. Started by niva401,

חיברתי פעם ראשונה את המחשב לטלויזיה (כבל VGA), שיניתי SOURCE בטלויזיה למחשב אישי, ויש מסך שחור בטלויזיה- מה עוד יש להגדיר ? ( מ"ה WINXP)

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  3. היי, השאלה היא כזו: יש לי רמקולים של קריאייטיב, פשוטים. SBS200 או משהו בסגנון, מהדגמים של 150-200 שקל. עד לא מזמן הם פעלו יופי, אבל עכשיו אני צריך לשחק עם הווליום שלהם כל פעם, בגלל ששומעים רעשים ומדי פעם רמקול אחד (קורה גם בימין וגם בשמאל) פשוט משתתק. אני חושד שהבעיה בכבלים. אם כן, ישתלם לקנות להם כבל (לא שאני יודע איזה, ציפיתי להמלצה ) וקונקטורים חדשים ולשלוח אותם לrecable ? או שזה לא שווה את ההשקה ועדיף פשוט לקנות סט חדש ?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  4. Started by eyal1888,

שלום.אני מעויין לקנות מסך LED 50 אינץ אשר יכלול גם SMART TV.על איזה מוצר הייתם ממליצים במחיר 5000-5500?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. שלום, גם לאחר קניית מיקרופון איכותי של לוגיטק ב-120 ש"ח וגם לאחר קנייה של אחד פשוט ב-20 ש"ח יש בעיה שאני מדבר בסקייפ עם חברים שלי הם לא שומעים אותי כמעט ויש רעש רקע מאוד חזק, גם לאחר משחק בכל ההגדרות לא שומעים אותי כמעט ויש רעש רקע מתי שאינ משתמש בהגברת מיקרופון, מישהו יכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by ilai,

רכשתי מכשיר IAUDIO U3 שבא עם תוכנה jetaudio 6.2.6 הבעיה היא שאי אפשר להמיר סרטים בתוכנה ,פשוט לא קורה כלום והתוכנה נתקעת,(הסרתי והתקנתי מחדש אבל זה לא עוזר) האם משהו נתקל בבעיה הזאת? האם התוכנה הזאת אמורה להמיר סרטים או שצריך לרכוש תוספת לתוכנה בתשלום? נ.ב מצאתי תוכנה מקבילה של jetaudio 6.2.6 באינטרנט שמוגדרת כחינמית אבל ניתן להמיר בה סרטים רק עד 30 שניות!! משהו??? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  7. Started by yoram101,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כרטיס קול למחשב שלי מכיוון שיש לי מערכת רמקולים טובה ואני מרגיש שאני לא מנצל אותה כמו שצריך. תוכלו לייעץ לי על כרטיסי קול טובים למוזיקה הנעים בין 300-350 ש"ח. כרטיס הקול שיש לי עכשיו הוא מובנה של Realtek ALC 892. תודה

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  8. Started by Eonblueapoc,

ה-CX300 האהובות שלי נקרעו ואני צריך אוזניות חדשות. אני מחפש המלצה לאוזניות IN-EAR איכותיות בעלות אותה איכות שמע מדהימה,אוטמות רעש חיצוני ומקור אמין לקנות אותן בארץ. תקציב 200-300 ש"ח. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Buffer,

היי, יש את המגברים האלה של הכבלים ששמים בארון חשמל כשיש הרבה ממירים בבית.. רציתי לשאול אם אני אקח אחד כזה ואחבר אותו לממיר בודד, זה ישפר את האיכות? מיכוון שיש לי את הבעיה הנפוצה של מסכי ה-LCD שרואים גרוע.. זה יכול לגרום אזשהו נזק? תודה.

10. Started by Dmoney,

היי אנשים! יש לי ממיר דיגיטלי של יס בבית ואני רוצה לחבר אותו למחשב בשביל לצפות בטלויזיה. אין לי צרכים מיוחדים כמו עריכת וידאו או משהו כזה, זה בסדר אפילו אם לא תהיה יכולת הקלטה. רק צריך לראות טלויזיה. האם הרכיב הבא יעזור לי...? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330357002756&ru=http%3A%2F%2Fshop.ebay.com%3A80%2F%3F_from%3DR40%26_trksid%3Dp4033.m38.l1313%26_nkw%3D330357002756%2B%26_sacat%3DSee-All-Categories%26_fvi%3D1&_rdc=1

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by roma,

אהלן אהלן! סבא שלי מחפש טלוויזיה 26 אינץ' LCD (אין לו מקום למשהו גדול יותר) ואני רוצה שהוא יקנה משהו איכותי יחסית.. יש המלצות בכיוון? נ.ב המחיר אני מאמין בסביבות ה3 אלף.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  12. שלום לכולם, רכשתי כרטיס טלויזיה מבלי לחשוב על אם יש מקום בשבילו במחשב שלי. כמו שזה ניראה אין, יכול להיות שיש משהו שאני לא שם אליו לב? הלוח אם של Gigabyte - GA-G31M-S2L כרטיס מסך - 9800GTX של ג'יגה בייט גם כן. תודה שי.

13. יש לי לוח אם SQ800 עם 6 ערוצים השאלה שלי היא: יהיה לי סראונד עם הכרטיס הזה והדבר שנקרא EAX? כי אולי אני אקנה כרטיס SB LIVE אבל אולי גם האון בורד טוב? תודה

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  14. אני רוצה לקנות DVD לחדר רציתי לדעת מה קורה שיוצאת גירסא חדשה של DIVX אם הDVD עדיין יוכל לקרוא את זה דרך אגב... אשמח גם לקבל המלצות לדיוידי במכיר של עד 700 שקל ועוד יותר אשמח למצוא לדגם ברמה של DVD משולב עם וידאו עד 1000+-

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  15. Started by 114508534,

היי יש לי 2 רמקולים גדולים בהספק של 200W כל אחד ועוד 2 של 80W כל אחד ורצעתע לעשות מהם 2 רמקולים גדולים איך אני עושה את זה.

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  16. Started by ToyMan,

בדקתי את הדגם של הכרטיס קול בתוכנה EVEREST וזה נותן לי 2 דגמים!!: Realtek ALC885/889A @ ATI SB600 והדגם השני הוא: ATI HD2xxx HDMI @ ATI RV670 תודה רבה לעוזרים! והאם הכרטיס קול נחשב יחסית טוב? הוא יוכל להפעיל 5.1 באיכות טובה? מה הכרטיס קול האמיתי?! דרך אגב דגם לוח האם שלי: GIGABYTE GA-MA790FX-DS5 הוא תומך 5.1?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  17. Started by shauli,

שלום לכולם...אני רוצה להתקין דרייברים חדשים, אבל אני לא יודע בדיוק איזה דגם של כרטיס מסך יש לי, אני רק יודע שזה אאודיג'י 2...אז בדקתי על ידי dxdiag , וזה מראה את זה: http://img188.echo.cx/my.php?image=untitled11114324327ra.png מה זה אומר? איזה דגם הכרטיס? ואיזה דגם מכאן, מהאתר של קריאטיב, ברשימה של הדגמים מימין, אני צריך להוריד? הנה הרשימה: http://img214.echo.cx/my.php?image=322222222222221wn.png בתודה, שאולי

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  18. שלום לכולם, סיימתי לבנות מפרט למחשב שמיועד בין היתר לעיבוד אודיו.. אומנם לא מדובר בהקלטות אך עדיין מדובר בפרוייקטים כבדים שאני עושה לפרנסה.. אני משתמש בתוכנות ACID PRO 6 + CUBASE 4.. נעזרתי ברשת ובמדורים השונים של HWZONE כמובן ושם האירו את עיניי שצריך לבדוק התאמות או העדפות חומרה לתוכנות אלה.. האם מישהו יכול לעזור פה?? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  19. Started by zerocool15,

אני רוצה שתסבירו לי קצת על העניין של המתח בארץ והשוני מהמתח בחו"ל כי אני רוצה לקנות אולי רסיבר מebay ומצאתי סחורה שהמתח שלה הוא 110\120 ואני צריך 220. איך אני מוודא שיש סחורה כזאת ולמה שתיהיה סחורה כזאת ב ebay של 220 אם רוב הצרכנים של ebay הם מארה"ב? חוץ מזה, חוץ מאמצעי התשלומים, אני קונה רסיבר במחיר של ebay מוסיף תשלום עבור משלוח של אותו המוכר, חוץ מזה יש מכס שאני חייב לשלם חיפשתי באתר המכס ולא מצאתי בו שיט. הבנתי אם אני קונה מחול אין מעמ ואין 33% מיסים נכון?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. שלום אני לפני קניית כרטיס קול הכרטיס שברצוני לקנות הוא ה Audigy Value רציתי לדעת אם יש כרטיסים טובים יותר בתחום המחיר שהוא כ 200 ש"ח בתודה מראש, דור נ.ב רציתי לשאול שאלה נוספת.. האם רעשי רקע שמגיעים מהאוזניות שלי RP10 של eqution כאשר אני מחבר אותם למחשב קשורים לכרטיס קול און בורד אגב דבר כזה בווליומים מסויימים עם הרמקולים

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  21. Started by dbaker,

רק רציתי לדעת לדעת אם יש עדכון גירסה לנגן Iriver H320 שנקנה בארצות הברית. הגירסה שמופיעה אצלי היא 02. 1 US. ידוע לכם על עדכון ??? תודה

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  22. הגודל הרצוי הוא 37-42", בתקציב שעדיף שישאר מתחת ל3K. חשוב: - הטלויזיה תשמש בעיקר לשידורים רגילים שאינם בהכרח HD או מסך רחב - סרטים בעדיפות שנייה - מרחק צפייה - 3 עד 4 מטר - אם יש אפשרות לניגון סרטים מהארד דיסק חיצוני (עם הזנת חשמל משלו, כך שאין את בעיית הזרם הנמוך שיש ברוב חיבורי הUSB בטלויזיות), מה טוב. אין צורך בתמיכה בכתוביות בעברית, וממילא זה לא סעיף חובה וכל השאר סטנדרטי. מה אתם אומרים? יש סיבה ללכת על משהו יקר יותר מנניח LG 42LD460?

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  23. Started by ag80,

שלום לכולם, הנני לקוח יס מיזה מספר שנים. לאחרונה הוצע לי מבצע לעבור ליס מקס טוטאל,במחיר של 260 שח בהתחייבות ל 3 שנים(כיום אני משלם 215) בסיס +13 חבילות. יש לי כמה שאלות: 1. האם לדעתכם עסקה טובה.?(מבחינת מחיר) 2.מישהו מכיר את הממיר הנ"ל- מבחינת חיבורו לאינטרנט?מה האופציות? 3.האם יס משתמשת ברוחב פס שלי לצורך העברת סרטים בVOD?(ערוץ הלוך וחזור) האם זה יפגע לי בDOWNLOAD בזמן שידור VOD 4.משהו נוסף שאני צריך לדעת לפני ההתקנה-אשמח לשמוע.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  24. אהלן, קניתי שבוע שעבר את הרמקולים microlab x-23 , הכבלים לרמקולים האחוריים הם 6 מטר. רמקול אחד אחורי אני יוכל לתלות בלחץ והכבל השני הוא יהיה קצר מידי בוודאות. שאלתי היום מספר אנשים מה כדאי לי לעשות , והבנתי שהכי מומלץ זה לקנות כבלים חדשים לשני האחוריים ולא מאריכים למינהם בשביל למנוע ניחותים. השאלה עד כמה שמים לב לניחוטים ואיפה אני יכול למצוא כבלים מתאימים : הכבל הוא מפוצל לאדום ושחור בצד אחד ו PL רגיל בצד השני תודה

25. יש לי חבר שיש לו סט 5.1 של KODA.... הוא עובד כרגע עם 2 רמקולים שלהם עם הכרטיס קול המובנה הוא מחפש כרטיס קול שיש בו 5 כניסות שיוכל לחבר את כולם... האם אתם ממליצים על משהו? (לא יקר מידי)

• 1 תגובה
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.