אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
-
אני רוצה לקנות מערכת לאוטו ואני צריך פשוט הכל ( רדיו דיסק רמקולים אולי מגבר קטן חח ) סביבות ה 1000 - 1200 ש"ח ככה האם מגבר פמיני של הרדיו דיסק יספיק ?! 50 W לכל ערוץ בערך 20 W RMS לערוץ
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום, יש לי במערכת שבסלון סאבוופר ענק (!!) של JBL, נראה ממש איכותי..! אני לא ממש יודע למה, אבל הוא לא עובד. השאלה שלי היא, אם הוא הרבה יותר איכותי מהסאבוופר שמגיע עם המערכת Z5400. הדגם שלו הוא: JBL PSW 1000 זאת התמונה היחידה שמצאתי ברשת. שווה לי לתקן אותו ולשים במקום הסאב של ה-Z5400 או שלא? אדם
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום אני מערכת רמקולים שאני אוכל לחבר בדרך כלשהי לPS וכמו כן גם למחשב. ראשית, אני מתלבט איזו מערכת תתאים לי יותר, 5.1 או 2.1. מבחינת מקום אין לי את המקום בשביל רמקולים אחוריים או לפחות המקום הזה לא נגיד במיוחד ואני בספק אם אני אשמח בסאונד כה חזק. אני מתלבט בכל זאת לגבי ה-5.1 משום שאין הבדל גדול במחיר בין מע' 2.1 במחיר של 400~ לבין מע' של 5.1 ב600~ השימוש העיקרי שלי הוא משחקים. אשמח לשמוע את חוות דעתכם והמלצות על דגמים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
האם הבאס שלהם חזק? מה המחיר שלהם בארצות הברית? (בדולרים) האם הם טובות למשחקים?(כמו קאונטר סטרייק) האם מישהו שישב לידי ישמע את המוזיקה חזק? האם הם בכלל טובות לשמיעת מטאל? (וכל מיליון התת ג'נארים שלו) תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש הבדל באיכות המוזיקה אם אני מחבר את הרמקולים למגבר שהחוטים חשופים מעפן?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרטיס של NVIDIA לא זוכר בדיוק ת'דגם אבל כתבתי אותו פה פעם ואמרתם לי שהוא מצויין (5.1) ויש לי YAMAHA 2.1. גם מע' האיכות יחסית גבוה הקטע הוא שהYAMAHA מתחברים לכרטיס בתוך STEREO ולא בתור 2.1 ואז אני מפסיד את הבאס אז זאת השאלה הראשונה איך אני עושה שהשניים והסאב יתחברו בנפרד על הלוח חוץ מזה אז חשבתי שאם הם מתחברים בנפרד אפשר לקנות עוד 2 (STEREO) ולחבר את כולם וככה יהיה לי 4.1 אז השאלה השנייה האם זה יעבוד והשאלה השלישית זה שאם כן אז אני צריך המלצה ל2.0 (בכוונה ה0 כדי לא לקנות גם סאב כי יש לי אחד טוב) באיכות יחסית גבוה במחיר יחסית נמוך (אני לא חושב שצריך להשקיע על זה יותר מידי) נ.ב. סליחה שהכותרת לא בדיוק קשורה פשוט היה לי קשה למצוא שם אם אתם רוצים תשנו בתודה עידו …
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום כולם. אני מחפש טלוויזיה במחיר מקסימלי של כ-4000 ש"ח עם עדיפות לחסוך כמה שיותר. מטרות הטלוויזיה יהיו בנוסף לצפייה רגילה גם למטרות משחקים על PS3. מרחק הצפייה הוא בערך 4 מטרים. אשמח להמלצות
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי. אחרי שעבר זמן מה מאז שהזוג הקודם התקלקל לי, החלטתי לרכוש CX300 חדשות. אני לא יודע למה, אבל אני כבר לא מצליח להינות מהן כפי שנהניתי מה- Cx300 הישנות שלי. מאחר שזה דגם שנהוג לזייף (והרבה); בדקתי את האוזניות שלי באמצעות אתר מסוים, ונדמה לי שהן מקוריות לחלוטין -- הגם שהן נקנו מאייבורי ב- 200 ש"ח, ואני לא חושב שאייבורי היו מייבאים דגם מזויף שלהן, ועוד בכזה מחיר. על כל פנים, יכול להיות שהשמיעה שלי השתכלכלה עם הזמן או משהו, או שאני פשוט מחפש משהו טוב יותר. שדרוג, נקרא לזה. וכאן נשאלת השאלה: על איזה דגם (In-ear בלבד, למרות שאני פתוח להצעות) הייתם ממליצים, משהו שווה שדרוג אבל גם לא יגרום לי למכור את הרכב בעבורו? (חידוד: עד 500-600 ש"ח); הדגש שלי הוא בבאסים ובמוסיקה שנשמעת נקי…
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום אנשים, אשמח לקבל עזרה אם למישהו יש מושג האם ניתן לחבר את הכרטיס קול הזה לחיבורים הקדמיים של המארז - מיקרופון ואוזניות. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/NEW-Genuine-Sennheiser-CX300-In-Ear-earphone-Black_W0QQitemZ110142513157QQihZ001QQcategoryZ111693QQrdZ1QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.com/NEW-Sony-2Sets-MDR-EX71-HeadPhones-EX71-Earphone_W0QQitemZ160132638759QQihZ006QQcategoryZ111693QQrdZ1QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.com/Creative-EP-630-InEar-Isolation-Earphones-Headphone-NEW_W0QQitemZ220126155959QQihZ012QQcategoryZ88761QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.com/New-SONY-MDR-EX082-Noise-Isolation-In-ear-Headphone-BLK_W0QQitemZ220125877184QQihZ012QQcategoryZ111693QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem כולן בארץ סביב ה 200 מה עדיף מהארץ/חול עד 250 שח
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
האם אפשרי לחבר למחשב את הרמקולים הנ"ל לחיבור האופטי של הכרטיס קול? והאם יש הבדל מורגש כשמחברים את הרמקולים הנ"ל למחשב בצורה אופטית ובצורה רגילה? אשמח אם תענו על השאלות והמון תודה מראש, ניר.
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב שמחובר לטלוויזית LCD. למחשב יש רמקולים של ALTEC LANSING 2.1 החיבור הוא כזה: מכל רמקול יוצא כבל שמתחבר ל-SUB ויש כבל אחד שמחובר מהמחשב ל-SUB. השאלה היא האם יש אפשרות לחבר גם את ה-LCD באופן כזה שאני אוכל לשמוע גם את הטלוויזיה דרך הרמקולים של המחשב? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
איזה מהרמקולים הבאים עדיפים בתקציב 200 ש"ח? Creative SBS380 (את הSBS390 לא מצאתי באף חנות) או Eacan E510? השימושים הם משחקים ומוזיקה (רוק כבד, מטאל). תודה.
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם ישש לי מסך lcd של haier מסדרת blueline דגם l26r1 ורציתי לדעת האם האור הכחול למטה שמופיע בתמונות ובפרסומות הוא סתם או שיש או כזה ואני לא יודע להפעיל אותו? תודה
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
חסכתי וחסכתי וחסכתי.... ואני צריך המלצה לרמקולים 5.1 עד 500 ש''ח עדיף מ-creative ניראה לי חח
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מאיפה הכי זול לקנות אותם בארץ? (חוץ ממה שיש בזאפ)
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו: Creative Nomad Jukebox Zen 30GB Mp3 Player אני קונה אותו ב 1400. איך הוא?
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שומע שירים בווינאפ אז ישעמו רק מהאחוריים?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מחפש אוזניות למחשב לשמיעת מוזיקה בעיקר כאלה שלא מחממות אבל את האוזניים על מה אתם ממליצים ? שמעתי סנהייסר HD205 לא רעה . PX100 כנ"ל
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מה דעתכם על הדגם הספציפי הזה הוא נחמד ולא יותר מידי מפוצץ באופציות מיותרות. אני רוצה איכות טובה, קורא ID3 וקליטת רדיו איכותית. העוצמה שהוא מוציא היא 4X50 וואט ואני אחבר אותו לרמקולים מתוצרת פיוניר 6X9 בעוצמה של 200 וואט. מא אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
רציתי לדעת על הבדלים בין טלוויזית פלזמה לLCD המוכר אמר לי שפלזמה זה מעל 30 אינץ' ואילו LCD זה בין 2 אינץ'(כן יש כזה ) לבין 30 אינץ' לפי כמה תגובות שראיתי פה, LCD כדאי בחדר חשוך.. אני אשים את הטלוויזיה שלי בחדר קטן רוב הזמן חשוך, זמן צפייה ביום בין שעתיים לעד 10 שעות... מרחק צפייה של 3 מטרים.. אני רוצה לקנות LCD אבל שמעתי על חסרונות כמו פיקסלים שרופים :-[ תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
איזה טלוזיה LED 50-55 הכי טובה באזור ה15000-20000 מה שחוש שלטלוזיה היו לפחות 3כניסות HD שיראו שחור טוב שהיה חיבור USB שהיה FULL HD שיראו טוב בשדורי HD וסביר כמה שניתן בשורי SD שלא יראו זוועה כי זה טלוזיה גם להורים והם צופים רק בשדורים רגילים ואני רק בסרטי HD
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, לאחר הרבה קריאה בפורומים שונים החלטתי לחבר את המחשב החדש שיהיה בקרוב בHDMI-DVI,עכשיו הבעיה שמהמחשב לטלויזיה יש לי לפחות 7-8 מטר ככה שאני צריך כבל של 10 מטר, קניתי את הכבל הזה, 10 מטר של HQ http://exp.shopy.co.il/products/91731 עכשיו לא יודע למה אבל כנראה בגלל האורך שלו הוא לא מעביר לי את האות כמו שצריך,רואים יפה והכל ,הבעיה היא בסרט שיש תנועות מהירות יש כמו פסים קטנים קטנים שחוצים את המסך,נגיד עם אני מוזיז את העכבר מהר יש גם את זה,בקיצור הכבל לא מסתדר עם קטעים מהירים,כנראה שהאות עוברת בו לאט מדי, ניסיתי כבל 3 מטר של אותה חברה והכל עבד רגיל, מה אני יכול לעשות? מישהו יכול להמליץ לי על חנות מסוימת באיזור השרון שמחזיקה כבל 10 מטר כמו שצריך עם אפשרות להחזיר במידה ולא עו…
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני עכשיו מחפש רמקולים איכותיים 2.1 לאחר שהיה לי 5.1 וגיליתי שהסראונד לא כל כך עושה לי את זה. שמעתי את הרמקולים HARMAN KARDON SOUNDSTICKS II והם נשמעו ממש אחלה אבל אני די מקובע על חברת altec lansing יש דגם ספציפ שחשבתי לקנות אותו (רק על פי מראה ומחיר) FX4021 של אותה חברה עוד דגם הוא Creative I-Trigue 3400 גם הוא נבחר עפי מראה ומחיר. כעיקרון המערכת צריכה להספיק לחדר גדול + עבודה רבה עם כלי חיצוניים שאני מחבר למחשב כמו גיטרה קלידים לשם הקלטות. אם יש לכם משהו שאתם ממליצים עליו אני אשמח לשמוע.. ד'א אשמח לשמוע דעות שלכם על כל אחד מהדגמים שהבאתי ברשימה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-