עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by dorlevy,

רציתי לדעת אם יש בו תמיכה ב-ID3 בעברית תודה מראש, דור לוי

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  2. Started by Rule The Pc,

אהלן אני רוצה לקנות אוזניות אלחוטיות אבל אומרים שהקליטה לא הכי טובה ואם מישו עובר זה מתנתק לכמה זמן וזה האם זה - http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1468119 טוב? ועוד שאלה.... בIPOD אמרו לי שאחרי שנגמרת האחריות מתה הבטריה.. זה נכון?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  3. Started by amit_p,

האם קיים כזה דבר ואיפה אני יכול למצוא את זה?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  4. Started by Kurt,

שלום! אז ככה, לפני כמה ימים סבא שלי התקשר אלי ואמר שהוא מצא אוזניות זרוקות ליד הפח זבל ושאני יבוא לראות. אז לקחתי את האוזניות וחיברתי אותם למחשב והאיכות הייתה משהו לא יאמן (באסים מועברים בצורה מדהימה בטראקים אלקטרוניים { עוד לא ניסיתי מוזיקה קלאסית או משהו כזה}) עכשיו מכיוון שכבר יש לי מערכת איכותית בחדר אין לי ממש צורך באוזניות וגם אני לא אוהב שמשהו יושב לי על הראש שאני שומע מוזיקה אז חשבתי למכור אותם. רשום על האוזניות Sony MDR-CD770 ולא מצאתי באתר של סוני משהו עליהם, אז אני צריך הערכת מחיר להם אם מישהו ימצא. אני עדיין לא מאמין שמישהו יכל לזרוק כאלה אוזניות (יש לציין שהם לא פגומות באיזושהי צורה, כאילו מישהו פשוט הניח אותם שם והלך) בתודה דוד

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  5. Started by marvje,

אני מדבר הרבה במיקרופון בוונטרילו (תוכנה לדיבור באינטרנט) ואתמול נדפק לי החיבור של המיקרופון (האדום) ניסיתי לחבר את זה לחיבור הכחול (שאם אני לא טועה זה Line in) ולהגדיר את זה ב Win, אבל לא היה שום תגובה אני צריך תוכנה או משהו שאני אוכל לעבוד עם המיק דרך החיבור הכחול (Line In) זה מאוד דחוף לי, תודה רבה לעוזרים 3>

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  6. Started by Ic3 CuB3,

טוב..... בהתחלה הוא עשה לי רושם רע בכך ששמעתי שהוא לא יכול לשמש ככונן נייד וחייב העברת שירים דרך תוכנה. גם הבנתי שהוא יכול להטען רק מהמחשב. שמעתי גם שהוא עדין מאד וגם הכפתורים בו עדינים מידי וזה מפריע. אני לא בטוח אם מה ששמעתי נכון ואני מבקש שכל המבין יתקן אותי. אז.... א. יש לו מטען לחשמל ? ב. הוא בא עם נרתיק ? ג. יש לו אפשרות הקלטה מהרדיו ? (מהביקורות בזאפ הרדיו לא טוב) ד. מה איכות טייפ המנהלים ? ה. מה זמן הסוללה ? ו. כמה זמן הטעינה לחשמל או ליואסבי ? ז. הוא משמש ככונן נייד ? ח. חייבים תוכנה להעברת השירים לנגן ? ט. הממשק נוח ? י. איכות השמע טובה ? י"א. הסוללה נשלפת ? אם כן איפה ניתן לקנות סוללות חלופיות ? י"ב. האם המכשיר עדין מידי כמו ששמעתי וכך גם הכפתורים ? י"ג. האם יש…

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  7. Started by Night,

שלום לכולם האם יש הבדל מבחינת האיכות שמע, בין כרטיס קול מובנה בלוח אם לבין כרטיס קול רגיל? יש טעם לקנות כרטיס רגיל כשיש כרטיס מובנה בלוח אם?

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  8. Started by Merovingian,

יש לי רסיבר ישן, harman kardon 730 שמחובר למחשב. הערוץ השמאלי שלו מנגן מאוד מאוד חלש, עד כדי כך שבקושי שומעים אותו והערוץ הימני בסדר גמור. יש לכם רעיונות לגבי מה עלולה להיות הבעיה? ואיך אפשר לטלפל בזה?

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  9. אהלן. אשמח לקבל המלצה לאזניות לשימוש בגיימינג ומוזיקה בתקציב של 300-400 ש"ח. כרטיס הקול שלי: Realtek ALC887 7.1 HD CODEC המליצו לי על Razer Kraken Pro Stereo, איך הן? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  10. Started by arik345,

אני פונה לצורך עזרה לאישה מבוגרת. מדובר על אפשרות לפייה(בעיקר של סרטים) בטלביזיה דרך דיסק און קיי. הטלביזיה מסוג "TOSHIBA 42 שיש בה כניסה אחת של USB וכניסה אחת של HDMI . ה-USB תומך רק בתמונות ולא בוידאו. ניסיתי עם סטרימר וזה עובד אבל זה מסובך מדי בשבילה. יש למישהו פיתרון קל להפעלה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  11. למחשב שלי מחובר כבר מגבר ורמקולים גדולים לשמיעת מוזיקה. הבעיה שבלילה יש לי קצת בעיה עם הווליום הנמוך בעיקר לדיבור כי המערכת יותר מותאמת למוזיקה מאשר לדיבור (בלאי מיותר למגבר, החדר מתחמם) אז חשבתי לקנות את הזוג הזה שיהייה לי מתי שאני רוצה לשמוע דיבורים ביוטוב או כשאני רוצה לשחק בשקט. מבחינת חיבורים יש לי כרטיס focusrite scarlett 2i4 ככה שלא אמור להיות בעיה לעבור מביניהם. אפשר אפילו לקחת את הסדרה t20 ולקבל ללא מעמ עם משלוח חינם מאמזון השאלה אם יש משהו אחר מומלץ בסכומים האלה אין לי צורך בסאב אם ארצה יותר כוח אעבור למערכת המוגברת. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  12. צריך המלצה לכרטיס קול ב400-500 שקל למחשב נייד (חיבור USB) והוא חייב להיות שני חיבור הRCA השניים שהקול מין הסתם חח

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  13. Started by HeadPhone,

שלום! אני רוצה לקנות אוזניות IN EAR למוזיקה בתקציב של 120 שקל. חשבתי על ה-CX500 מה אתם אומרים? מצאתי אותן באתר הזה:http://www.mediagalaxy.co.il/rec/1914 בזאפ כתוב שהחנות הזאת מאושרת מהיבואן =) יש למשיהו כאן המלצה אולי יותר טובה? תודה!

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  14. שלום, חברה שלי מחפשת אוזניות חדשות להתנייד איתן באוטובוס בעיקר בצורת קשת על הראש. אני יודע שבטווח מחירים הזה לא יהיה משהו לאודיופילים וגם לא משהו שמתקרב לזה אבל מהסיבה שאני לא רוצה משהו שיתפרק אחרי חודשיים אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי לאילו דגמים להתקרב ולאילו דגמים להתרחק. היא מחפשת אוזניות סגורות כי רוב הנסיעות יהיו באוטובוס עם הרבה רעש מסביב לא רצוי. כרגע יש לה אוזניות עם ספוג וזה לא נוח וסגור ממש למרות שזה של AKG 403.. היא מחפשת משהו סגור יותר שיהיה נוח להתנייד איתו. אנחנו נהיה באילת בסופ"ש הבא ככה שניתן גם לקנות באילת אם כדאי לקנות שם. בזאפ ראיתי בטווח מחירים הזה חברות מוכרות כמו פנסוניק וסנהייזר רק שאני לא יודע אם הדגמים RPDJ100 ו HD201 בהתאמה לדוגמה טובים ביחס עלות-…

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  15. Started by moonzbang,

שלום אני מעוניין בטלווזיית LED או lcd גודל: 42 אינצ מרחק צפייה: 3.2 מטר תקציב : 4K + (במקרה הצורך ) רוב הצפיות יהיו ב SD מעוניין שיהיה כניסת USB לצפיית סרטים ב HD ואולי בעתיד הרחוק לעבור לממיר HD חשבתי על פאנסוניק TH-L42E30 ? אשמח לעוד המלצות (לא פלזמה) תודה ויום טוב לכולם !!!!</blockquote>

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  16. שלום רכשתי מחשב נייח עם כרטיס קול מובנה. וקיים בו חיבור דיגיטלי. האם יש רמקולים 2.1 עם חיבור דיגיטלי?? כדי שאני יוכל לחבר אותם למחשב?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  17. שלום קניתי LCD חדשה בעלת 3 חיבורי HDMI. בנוסף יש לי ממיר דיגטלי HD, ורסיבר עם 3 יציאות HDMI (תמונה מצורפת). בנוסף יש לי מחשב עם יציאת HDMI. רציתי לדעת כיצד למעשה אני מבצע את החיבורים הנכונים כך שאני אוכל לראות ולשמוע את כולם ב HD (יש לי מספיק כבלי HDMI). אני שואל מפני שאני רואה שעל הרסיבר מצוין שם אחר ליד כל יציאת HDMI תודה לכל העוזרים [attachment deleted by admin]

18. יש ברסיבר אופציה להגדיר רמקול כ "LARGE" או SMALL עכשיו השאלה שלי היא כזאת הרמקולים שברשותי הם סנטר JAMO S40 CEN קדמיים : JAMO 406 S אחוריים : JAMO 402 S עכשיו השאלה זה איך להגדיר כול אחד עד עכשיו כולם היו מוגדרים כ גדולים אבל שמתי לב שבעוד שהרמקולים הגדולים לא מתעמצים כלל הרמקולים האחרים מתעמצים משמעותית יותר ( הוואפרים שלהם זזים הרבה יותר ) עכשיו מבחינת הספקים אני לא עובר את ההספק של אף רמקול אבל נראה לי שהם מתעמצים יותר מידי ואני מפחד שיהרסו הם לא פשוטים בעלי דרייבר אחד כמו הסטיילייטים אבל הם גם לא כאלה גדולים ( יש לסנטר שני וואפרים 3" וטוויטר בעוד לאחוריים יש וואפר אחד 3" וטוויטר לכול אחד ) כשאני שם אותם על SMALL הוואפרים לא זזים כמעט ..... (נראה לי שזה מצב שמ…

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  19. Started by yoni_h,

לאחרונה אני מתעניין במציאת פיתרון למערכת סאונד עבור הטלויזיה בסלון ויש לי מס' שאלות- אשמח מאד לקבל את עזרתכם! : מצאתי סאונד בר של מייקרולב - להלן קישור לפרטי המכשיר: http://www.microlab.cn/product_detail.a ... classid=74 רציתי לקבל את חוות דעתכם לגביו, לפי הפרטים הטכניים שלו לפחות, האם הוא נשמע לכם סביר? אני רוצה לקנות רמקולים לטלויזיה שבסלון כדי שאוכל קצת ליהנות מהסאונד בצפיית סרטים, שכן הרמקולים המובנים של הטלויזיה מספקים לדעתי סאונד גרוע וחלש ללא שום עומק ובאס. (מדובר בטלויזית 40'' של סוני). לאחר חיפושים ארוכים באינטרנט, מצאתי את המערכת הנ"ל שנראית לי כזו שיכולה לספק את הצרכים שלי. היא כוללת גם סאב, ככה שזה כבר טוב וגם די אסטטית ולא גדולת מימד…

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  20. Started by Atlon-Xp,

המכשיר עצמו מראה נורה אדומה,השלט עובד אבל אין תגובה,לוחץ על הדלקה ושום דבר לא קורה... ניתקתי מהחשמל וחיברתי ועדיין לא עוזר,המכשיר בן כחודש נרכש דרך 'באג'. מישהו נתקל בזה? מה דעתכם? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  21. Started by mistaarvim,

איזה דיוידי טוב אפשר לקנות עד 500 שקל נגיד..? תודה.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  22. שלום, ברשותי כרטיס Audigy 4. עד עכשיו השתמשתי ב XP והכל היה טוב ויפה. לפני כשבוע עברתי ל VISTA. התקנתי את הדרייבר שמצוי באתר של קריאייטיב. כאשר ניסיתי להיכנס לאפשרויות מסויימות שמתי לב שזה בלתי אפשרי- למשל להגדרות ה EAX. בנוסף אין לי שליטה על העוצמה של ה LINE IN וכו'. ניסיתי לעדכן את הדרייבר לדרייבר הבטא- אך המצב נשאר זהה. אז יש לי כמה שאלות: א. האם אפשר לתקן את הקטע הזה? ב. אני זוכר שהיה איזה קטע של זה שיתרון הביצועים של ה AUDIGY מתבטל ב VISTA- אשמח להסבר קצר על העניין (וכל הבלאגן שיש עם ה AUDIGY+VISTA). תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  23. Started by Dima67,

ני מחפש אוזניות לא משהו יוקרתי חח פשוט כזה. תקציב של 100~200 שקל? לא ממש מבין בזה חח. http://zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=E-Headphone&DB27635=27638&DB27639=27640&DB66411=66412&DB27645=27648,27649&orderby=price אוזניות עם מיקרופון, חוטי, אוזניות קשת נו כמו שיש בזאפ בלינק שהבאתי חח. כאלה, רק לא יודע איזה לבחור. אם מישהו יש אוזניות שהוא משתמש והן ממש טובות אז שימליץ או משהו חח. =D עריכה: לא חייבים בתקציב הזה אפשר גם ב-50 שקל העיקר שיהיו בסדר חח. לא חייב משהו פ33. וגם שהאוזניה עצמה שהאוזן תיכנס לתוכה גדולות כאלה חח.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  24. לאחותי התקלקלו הרמקולים וצריך לקנות חדשים... חשבתי על אלו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=486509 בגלל שהם זולים והתגובות עליהם טובות. אבל היא שמעה את הcrative inspire 5200 שלי והתלהבה אז אני צריך המלצה על רמקולים בסביבות ה100 שח(מקס 150), יש העדפה ל2.1 כי אחותי אהבה את הבאס שיוצא מהסאב אבל אם מערכת 2 תיתן איכות טובה יותר אז אשמח לשמוע עליה. ראיתי די הרבה מערכות בטווח מחירים הזה של לוג'יטק קריאטיב מיקרולאב ועוד, ואין לי ממש מושג איזה לקנות. האם בכלל יש טעם ללכת על משהו יותר יקר מהרמקולים שחשבתי עליהם? יהיה שיפור מורגש? נ.ב. כרטיס קול מובנה. תודה לעזורים...

25. שלום. אז ככה, האם ה z5500 הם עדיין הבחירה האידיאלית לסראונד ברמה מצויינת יחסית לכסף? (הבנתי שכדי להגיע לנתונים של הרמקולים האלו במערכות מוגברות צריך לשלם, והרבה...) אם כן, אשמח אם תמליצו לי על כרטיס קול מתאים לרמקולים אלו. (או שפשוט הכרטיס קול onboard עם החיבור האופטי מספיק להם?) אם לא, אשמח אם תמליצו לי על קומבינצייה דומה במחיר ובתמורה. תודה רבה, איציק.

• 4 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.