אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מעוניין לרכוש כרטיס קול באיזור ה-100$ (בארה"ב). יש לי נטייה חזקה לכרטיס קול חיצוני, שאותו אני אוכל לנייד (למשל לעבודה, שם אני יושב עם אוזניות רוב הזמן). מבחינת ציוד קיים מה שיש לי כרגע זה את ה-AD900 שהגיעו אלי בשבוע שעבר. אולי יהיה עוד זוג אוזניות יותר קומפקטי בנוסף. יש לי רמקולים פשוטים יחסית, ובכל מקרה אני לא מתכנן על סראונד גם כשאקנה רמקולים איכותיים (ולכן כרטיס קול של סטריאו יכול להתאים לא פחות מכרטיסים של 5.1 ומעלה). הסתכלתי באמאזון וסיננתי על כרטיסי קול ב-50-100$. כמה מהאופציות שחשבתי עליהן: EMU 0202 Turtle Beach Audio Advantage SRM M-AUDIO Transit ONKYO SE-U55 (חברה שמוכרת לי בעיקר כיצרן רסיברים) אשמח להמלצות מה עדיף מהאופציות הנ"ל, או על איזושהי חלופה יות…
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
א. יש לי שאלה האם למשחק המפורסם קונטר 1.6 אפשר לשים אוזניות 5.1 סראונד? בגלל שאני לא חושב שבמשחק ישן שכזה היה סראונד....אבל בכל מיקרה...אם מישו יודע בוודאות. ב. האם יש הבדל בין האיסמט לסהנהייזר במשחק? ג. האם המיקרופון של זלמן הוא מיקרופון טוב? לטימספיק.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה בקשר לקניית כרטיס טלוויזיה חדש: מה עדיף לקנות, כרטיס טלוויזיה חיצוני או פנימי? מבחינת איכות ודברים כאלה... לא מביחנות של נוחות. ואם אפשר לקבל המלצה על דגם. חשוב מאוד שיהיה מתאים לVISTA! תודה.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שאלתי בפורום וכנראה שאני הולך לקנות AKG K601 או אוזניות גיימינג Steelpad H5 אני לא בטוח לפי כמה כסף שישאר לי מקניית מחשב חדש .... רציתי לדעת איך הכרטיס קול הזה יתפקד עם הK601 ועם כנראה המגבר מיני אקווה ? איך הוא יתפקד עם אוזניות גיימינג ? (H5)
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
??? מתלבט בין 3 הדגמים האלו: 1. Yamaha YST MS50 (כ- 500 ש"ח) 2. Altec Lansing VS4121 (כ- 550 ש"ח) 3. Creative INSPIRE 2.1 T2900 (כ- 500 ש"ח) יש לי את ה-audigy ואני רוצה רמקולים בעיקר למוזיקה לכן אני מעדיף 2.1 איכותיים כמה שיותר. התקציב שלי בערך 600 שח. אם תוכלו לתת לי דעתכם אבל בעיקר למי שיש את אחד המודלים ויכול לתת דעה שמבוססת על ניסיון אישי (קראתי כבר כמה וכמה ביקורות...). תודה מראש ;D
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי נגן של אפל איפוד מיני של 4 גיגה וחבר שלי קנה נגן של trekstor והביאו לי כסף ולא היה מה לעשות איתו אז קניתי גם נגן כזה של 256 מגה ואני רוצה לדעת מה דעתכם אליו http://www.av.co.il/Index.asp?ArticleID=7015&CategoryID=124&Page=1
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
בקומנדוס 3 וגם היו לפני זה אם כמה משחקים אז ככה.. שאני נכנדס למשחק..המשחק מבחינה גרפית טס..עובד חלק.. אבל הסאונד..הוא עושה רעשים...שמישו מדבר או שיש שיר..אז זה עושה רעשים צרודים כאלה.. מה עושים?????? נ.ב התקנתי דירקט איקס (directx) והורדתי עדכון לכרטיס קול ולא עוזר..
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
USB או FIREWIRE - לא אכפת לי... שיהיה בעל עכבת נמוכה. יציאה לרמקולים+יציאה מוגברת לאוזניות עם פאנל שליטה על הווליום של כל אחד מהם. מספיק ערוץ כניסה אחד, ישמש לרוב בתור כניסת LINE ממדמה מגברים, אבל עדיף שיהיה בו גם PREAMP למקרה ובכל זאת אחליט להקליט מיקרופון. עד 1500 ש"ח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום רכשתי אוזניות BT Edifier hecate gm4 פעם ראשונה שאני רוכש אוזניות מהסוג הזה שהן ללא שום חוט ומגיעות עם קופסא אחוז הסוללה שלהן עומד או על 10 או על 20 ולא מעבר ניסיתי לחבר אותן להטענה כאשר האוזניות בתוך הקופסא - שתי נורות דלוקות בכחול, השלישית מהבהבת בכחול - בסופו של דבר השלישית גם דלוקה בכחול קבוע אך עדיין לא עולה מעל 20% סוללה בהוראות של האוזניות וגם ברשת לא מצאתי שום הסבר איך מטעינים אותן
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
- 1 follower
-
-
הגיע הזמן להחליף את המערכת סטריאו הישנה שלי מחפש מערכת חדשה לחבר למחשב , אולי גם לטלוויזיה חשוב לי מאוד איכות הסאונד ובאסים כמובן אני יודע שהיום יש מערכות סטריאו קטנות שמעיפות את המערכת שלי באיכות ראיתי בבאג כמה רמקולים ואני צריך המלצות/חוות דעת http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8065&perur=1&t=59 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8386&perur=2&t=59&c=811
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
במארזים מסויימים (וגם בפאנלים "5.25) יש בחלק הקדמי של המארז כניסות 3.5mm לחיבור אוזניות ומיקרופון. החיבורים האלה אמורים להתחבר לחיבורים מתאימים על הכרטיס מסך. השאלה שלי היא איך נקראים החיבורים לחיבור אוזניות ומיקרופון בכרטיס קול. יש לי על הכרטיס קול את החיבורים הבאים: AUX_IN (4Pin MPC2) CD_IN (4Pin MPC2) CD_SPDIF (2Pin CD Digital IN) MIDI_IO (MIDI Port Bracket 16Pin Header) SPDIF_EXT (SPDIF Input Extension Board 12Pin Header) SPDIF_IO (4Pin SPDIF connector) איזה כבלים אני צריך לחיבור הכניסות של האוזניות והמיקרופון במארז, ולאיזה חיבור בכרטיס קול אני צריך לחבר אותם?
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
קניתי היום קרטיס ZV:M חדש דנדש, לפני חצי שעה שצפיתי בתמונות המכשיר הפסיק להגיב פשוט !, כאילו יש קליק כזה שאני לוחץ על המקשים אבל שום דבר לא משתנה חוץ מזה שנדלק האור . מה אפשר לעשות? למכשיר יש בטריה מלאה ואין לי כוח לחכות שהיא תיגמר . בנוסף לכך, אני חושב שבחנות הביאו לי נגן לא חדש מכוון שכבר הייתה לו חצי בטריה והאריזה לא הייתה סגורה לגמרי אז מה עושים ? יש איזה צירוף של מקשים אשר מאתחל את המכשיר ?? ואיך יכול להיות שנגן חדש נהרס בפחות מ 12 שעות ???
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
גלשתי להנאתי באתר של ארקדיה והבחנתי במוצר החמוד הזה. ניסיתי לחפש ביקורות ברשת, אבל לא מצאתי כלום. למישהו יש פרטים על הנגן הזה?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
אהלן , אני מחפש נגן קומפקטי מבוסס פלאש , עם 2-4 ג'יגה וזמן בטריה ארוך. כמובן שניגון וידאו הוא אקסטרה חיובי ביותר והתקציב שלי הוא 200-250$. עד עכשיו הבנתי שה- iriver clix, sandisk sansa מומלצים. הייתי שמח לחוות דעת נוספת גם על נגנים נוספים. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה המלצות לכרטיס קול דיי איכותי במחיר סביר שיתחבר למערכת קולנוע בייתי דיי קטנה של NORMANDE (אם כותבים את זה ככה...) אני ישתמש בכרטיס למוזיקה ומשחקים אם זה משנה אז אני שומע בעיקר רוק פאנק מטאל אלטרנטיב גיל.
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי חבר'ה יש לי כמה קלטות משהו כמו 7 קלטות יש למישהו המלצה באיזה חנות כדאי לעשות את זה? בעיקרון ראיתי את האתר של http://www.videoramatgan.com אבל אני לא מכיר את העבודה שלהם, וזה ממש חשוב לי שיצא טוב ואני בתכלס מאיזור רמת גן ככה שזה יכול להיות נחמד לעשות שם. אז אם למישהו יש המלצות אשמח מאוד!
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
ני מחפש אוזניות לא משהו יוקרתי חח פשוט כזה. תקציב של 100~200 שקל? לא ממש מבין בזה חח. http://zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=E-Headphone&DB27635=27638&DB27639=27640&DB66411=66412&DB27645=27648,27649&orderby=price אוזניות עם מיקרופון, חוטי, אוזניות קשת נו כמו שיש בזאפ בלינק שהבאתי חח. כאלה, רק לא יודע איזה לבחור. אם מישהו יש אוזניות שהוא משתמש והן ממש טובות אז שימליץ או משהו חח. =D עריכה: לא חייבים בתקציב הזה אפשר גם ב-50 שקל העיקר שיהיו בסדר חח. לא חייב משהו פ33. וגם שהאוזניה עצמה שהאוזן תיכנס לתוכה גדולות כאלה חח.
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי מגבר 5.1 עכשיו איך עדיף לחבר את המגבר דרך חיבור אופטי או דרך אנלוגי?[RCA] תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותר אוזניות שאוטמות מרעש חיצוני ב150 בערך כמו הKOSS THE PLUG ...
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
חבר שלי קנה HD-555 מחול, האם הוא צריך מגבר חיצוני ? ואם כן, מאיפה משיגים בארץ ?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות נגן MP3 מבוסס הארדיסק, כנראה בגודל של 20GB. במקור חשבתי על ה IRIVER120, אבל כבר לא מייצרים אותו. חשבתי על ה 320, אבל העובדה שאין לו מסך בשלט מפריעה לי. קראתי באתר גם את הביקורת על ה iAudio M3L. למישהו יש ניסיון איתו? איך הוא? בעיקרון אני צריך ביקורת על שתי הנגנים הנ"ל, וכל המלצה על נגן אחר תתקבל בברכה. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום.. ברצוני לקנות מערכת שמע למחשב הנייד שלי, כרגע אני עובד עם מגבר ורמקולים סטריאו אני ממש לא מרוצה מהצליל.. הם דיי ישנים אז אני לא מתפלא.. עכשיו, אני רוצה לקנות משהו חדש אני לא יודע מה יהיה יותר כדי (מגבר + שני רמקולים סטריאו) או כרטיס קול חיצוני למחשב ואז לחבר אליו את הרמקולים.. אני רוצה את המערכת הזו ר-ק למוזיקה וחשוב לי הצליל הצלול וגם קצת באס.. אני שומע בעיקר rock / ישראלי אבל רוצה שגם hip hop / דאנס ישמעו טוב. התקציב שלי כאמור הוא 1500-2000 ש"ח לכל המערכת. תודה לעוזרים [:
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי יש לי התלבטות קלה לפני שאני מוציא סכום נכבד שנ בין 700-800 שח לרמקולים למחשב לצורך משחקים [במיוחד] ומוזיקה איזה דגם אתם ממליצים לי ? אני חושב שמה שאני רוצה הכי אאאאאששש מרוב המערכות במחירים האלה !!! לא ?, אגב החדר עם המחשב שלי לא גדול ואני לא יודע עם לקנות 5.1 או 2.1 בגלל שהחדר יחסית קטן אני סגור על ה 2.1 !!! או שטעות בידי ... ????
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-