עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by avi_adam,

הגיע הזמן להחליף את המערכת סטריאו הישנה שלי מחפש מערכת חדשה לחבר למחשב , אולי גם לטלוויזיה חשוב לי מאוד איכות הסאונד ובאסים כמובן אני יודע שהיום יש מערכות סטריאו קטנות שמעיפות את המערכת שלי באיכות ראיתי בבאג כמה רמקולים ואני צריך המלצות/חוות דעת http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8065&perur=1&t=59 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8386&perur=2&t=59&c=811

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  2. Started by dd7,

כבר שבוע שיש לי רמקולים x530 לוגיטש חלק מהרמקולים לא עובדים בבקשה שמישהו יעזור חיפשתי כבר שבוע באתר שלכם... אני שבוע עם הבעיה הזאת תודה..

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  3. Started by fragman,

קבצי המוזיקה שלנו נהרסו מפגיעת ברק בחורף. האם ניתן לגבות את חזרה את המוזיקה ממכשיר האייפוד ? תודה, אורי

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  4. Started by NeoNate,

אהלן כולם, זוג הEP630 שלי, שאני משתמש בהן מזה 5 שנים, נהרסו לצערי הרב. הייתי מרוצה מהן מאוד (חוץ מהאוזנייה השמאלית שדיי נפלה לי מהאוזן משום מה, לא התאימה עם כל גדלי הכיסוי) והייתי רוצה משהו בסגנון. In-Ear עם איכות שמיעה באיכות טובה למחיר. אני מחפש משהו בעלות מחיר של 200-300 ש"ח כמו שעלו פעם הEP630. אולי בכלל שווה לקנות זוג חדש פשוט, או שיש כיום דגמים טובים יותר מהן (בכל זאת 5 שנים...)? תודה רבה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  5. Started by ולרי88,

מה אתם אומרים .. על מה ללכת .. אני בעיקרון מתלבט בין שני אלו .. יש לי תקציב של 1800 שקל .. ואני הולך על אחד משני אלה .. מה אתם מציעים לי לקחת ?

• 9 תגובות
    • 691 צפיות
  6. Started by Or ei,

כמו שרשום בכותר אוזניות שאוטמות מרעש חיצוני ב150 בערך כמו הKOSS THE PLUG ...

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  7. Started by noob^,

חבר שלי קנה HD-555 מחול, האם הוא צריך מגבר חיצוני ? ואם כן, מאיפה משיגים בארץ ?

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  8. Started by Warped,

אני שוקל לקנות נגן MP3 מבוסס הארדיסק, כנראה בגודל של 20GB. במקור חשבתי על ה IRIVER120, אבל כבר לא מייצרים אותו. חשבתי על ה 320, אבל העובדה שאין לו מסך בשלט מפריעה לי. קראתי באתר גם את הביקורת על ה iAudio M3L. למישהו יש ניסיון איתו? איך הוא? בעיקרון אני צריך ביקורת על שתי הנגנים הנ"ל, וכל המלצה על נגן אחר תתקבל בברכה. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 691 צפיות
  9. Started by mik_amar,

יש לי שאלה חשובה מאוד בקשר לנגן mpio hd400... אני מתכוון לקנות אותו אבל יש לי בעיה...ראיתי באתר של היצרן כמה תמונות שלו והחיבור של האוזנייה לא נראה לי רגיל אז השאלה שלי היא האם אפשר לחבר גם אוזניות רגילות לנגן???...יש תמונה למטה של החיבור... ועוד שאלה אם כבר אז איזה נגן עדיף ה MPIO HD400 או ה IAUDIO X5??? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 691 צפיות
  10. אוקי כולם נהרסו לי הואזניות הישנות וגם יש מחשב חדש אז חשבתי לעצמי למה לא לקנות אוזניות חדשות? אז אני מתלבט בין 2 סוגים אז הנה הסוג הראשון Plantronics Audio 90 פרטים http://www.headphonics.co.il/commerce/items.asp?c=voice%20card הכי למטה או את SENNHEISER PC 130 2 Y התקציב 230 שקל מה יותר טוב למשחקי רשת בלאן פרטים? אני משחק קוטאר בעיקר תודה תעונים

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  11. יש לי 200 ש"ח שאין לי מה לעשות בהם. החלטתי לקנות בהם אוזניות. בבקשה תמליצו לי על אוזניות בתקציב הזה, אבל שמחיר המשלוח יכלל בתוך ה-200 ש"ח. בבקשה, שמחיר האוזניות+המשלוח לא יעברו את ה-200 ש"ח. יש לי כרטיס ישראכרט צעיר ויש לי בו רק 200 ש"ח, אז אפילו ב-אגורה אחת אי אפשר לעבור את תקציב ה-200 ש"ח. אני אשתמש באוזניות רק לשמוע מוזיקה וכו', לא צריך מקצועיות, אבל שיהיו באיכות טובה ביחס למחיר.

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  12. אני מחר חוזר ל21 והעיברית לא עובדת התקנתי כמו שאמרו עשיתי ריסט למכשיר וזה עדיין לא עובד אם יש למישהו הצעות הם יתקבלו בברכה.

13. Started by shlomi8,

חסכתי וחסכתי וחסכתי.... ואני צריך המלצה לרמקולים 5.1 עד 500 ש''ח עדיף מ-creative ניראה לי חח

• 8 תגובות
    • 691 צפיות
  14. חיפשתי באתר דיונים בנושא, אבל כולם היו "עתיקים" ולא סיפקו תשובות רציניות... אני מחפש פיתרון אלחוטי לחיבור המחשב לטלויזיה, לצורך צפיה בסרטים. ראיתי בכמה אתרים מכשירים מהסוג של iCtv. לדוגמא http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2457373. מה שרציתי לשאול הוא האם האיכות של הסרט נשמרת בשימוש במכשירים מהסוג הזה (גם סאונד וגם תמונה). עד עכשיו המחשב היה מחובר בעזרת כבלים למערכת (וידאו ואודיו), אבל אני עובר דירה, ושם המרחק בין המחשב לטלויזיה יהיה גדול מידי ולא יאפשר חיבור עם כבלים. אז מה אתם אומרים ?! המכשירים האלו שווים משהו ?

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  15. Started by אלון פ,

שלום לכולם, אני צריך המלצה לאוזניות, עד 100 ש"ח, למוזיקה ומשחקים. אם אפשר אני רוצה שיהיה אפשר לקנות אותם באזור הרצליה. תודה לעוזרים! אלון

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  16. Started by Elad87,

קניתי פלאזמה של LG לסלון 42 אינץ כמובן שלא התפשרתי והחלטתי ללכת על חיבורים קצת יותר אכותים. קיצר הכל הלך טוב חוץ מהחיבורים של הקומפנט אני רואה סרטי DVD בצבע כחול. ניסתי עם DVD אחר אותו דבר. ניסיתי בטלוויזה אחרת של LG lcd 32 גם רואים כחול. עכשיו אני לא יודע איפה הבעיה בטלווזיות של LG (מציין ששניהם חדשות ה32 זה LC51 וה 42 זה PC3) או שיש בעיה בכבל עצמו, קניתי אותו במחסני חמשל. דבר נוסף לאחר בדיקה בחיבור RCA רגיל אני מקבל תמונה רגילה.

17. Started by Morfix,

שלום, מכיוון שהרמקולים הנוכחיים שלי כבר לא עובדים כמו שצריך, ומכיוון שאני לא משחק יותר במחשב אני מחפש המלצה למערכת 2.1 למחשב בתקציב של 800-1000 שקל, השימוש העיקרי של הרמקולים יהיה בעיקר רק למוזיקה. אם זה משנה הכרטיס קול שנמצא אצלי בשימוש זה creative audigy 2. תודה מראש לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  18. Started by ras81,

יש לי שיר ב192 ביט וכמה שיותר מזה, האם יש תוכנה או פונקציה שמעבירה תשיר ל-128 כדי שאוכל לשמוע אותו בMP3 שלי?

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  19. Started by oren99,

כרגע הממיר של הכבלים מחובר לLCD עם כבל סקארט ב10 שקל. שווה\צריך להשקיע בכל קצת יותר איכותי? יש איזו המלצה על משהו סביר בתור התחלה? תודה.

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  20. Started by Jules Winnfield,

אני מתכנן לקנות את ה x-530 בימים הקרובים, והבנתי שלמרות שיש לי בלוח 8 ערוצים אני לא אוכל לשמוע מוזיקה בכל 5 הרמקולים אלא רק בשתי רמקולים וכדי לשמוע את כל החמש חובה לקנות כרטיס קול. זה נכון?

21. Started by dalitraz,

אין לי סאונד במחשב, כנראה משהו נמחק כי עד עכשיו הכל היה בסדר. במנהל ההתקנים מופיע "other device" עם סימן שאלה צהוב, ומתחת : audio device on high definition, video controler, video controller (vga compatible) שלושתם מסומנים בסימן שאלה ובסימן קריאה צהוב. אין לי מושג אם יש לי כרטיס קול חיצוני או מובנה, ואם זה קשור בכלל. הורדתי everest, ה-Motherboard Name Intel Sandusky D945PSN אין לי מושג מה לעשות, לעזרתכם אודה מאוד!!!

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  22. תראו הבאתי את הנגן לחבר , בקיצור זה לא נפל לא כלום הוא שמע שירים בסבבה שלו ואז יום אחד אני מקבל צלצול שמע אחי קרה משהו לנגן כל השירים נמחקו ונשארו רק 2 (מתוך איזה 200) -->מדבור על Creative Zen Micro 5 ג'גה שנקנה לפני שנה וחצי בארה"ב. בקיצור הוא אמר שזה לא זיהה לו את זה במחשב אז המפגר הוריד FrimWare במקום דרייבר וניסה להתקין ואז הוא לא הצליח בקיצור עשה בלאגן ועכשיו הנגן מת מז"א מת הוא נתקע בקטע של ה Creative בהתחלה שזה אומר תשם של החברה אחרי שעה הוא עובר ל re buliding libary אחרי שעה הוא עובר לתפריט ושם הכל סבבה , אבל נשארו 2 שירים מתוך 200 וכשאתה נכנס ל Information זה אומר שיש לך 700 מגה תפוסים אבל בעצם יש רק 2 שירים שכל אחד לא עובר ת5 מגה וניסיתי לעדכן קושחה שוב …

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  23. Started by sxs,

אז ככה, יש לי רמקולים של מערכת של JVC (בת 10) ואני רוצה לחבר אותם לכרטיס קול במחשב... הבעיה היא שכניסת ה AUX במערכת מפוצלת ל LEFT ו RIGHT ובכרטיס קול הרי יש רק יציאה אחת לרמקולים קידמיים(כרטיס 7.1 אונבורד) איך אני מתגבר על הבעיה? איזה ציוד אני צריך? המלצות יתקבלו בברכה, תודה.

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  24. על איזה הייתם ממליצים? תכונות נדרשות: הקלטה וצפיה באיכות גבוהה באמת (יש לי YES). אין לי צורך (יכול להיות נחמד, אבל רק אם לא על חשבון האיכות) בצפיה בערוץ אחד בזמן שמקליט ערוץ אחר. יהיה בונוס אם תהיה יכולת עריכת וידאו משופרת (לעומת העריכה עם המעבד של המחשב) אבל זה לא קריטי, הכי חשובה לי איכות ההקלטה. המחשב לא משמש כ HTPC, ומערכת ההפעלה היא XP רגילה (PRO). תודה!

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  25. Started by URSH,

עולה כ-80 דולר ,והמבצע בדיוטי פרי השני בחצי מחיר משמע 60 דולר לאחד. לינק לפורום הדן במכשיר http://www.lhnet.co.il/modules/lhforums/index.php?showforum=65 [br]פורסם בתאריך: 26.05.2008 בשעה 18:41:45 האם מישהו רוצה לקנות יחד ולהתחלק בשווה בקניה??

• 0 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים