עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by shika,

שלום רב האים משהוא יודע לפרוס בפני את ההבדלים בין הדגמים Altec Lansing VS2421 לבין Altec Lansing VS4621 ומה יותר מומלץ מבניהם תודה

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  2. Started by d0r0n,

קודם כל תודה רבה למי שעזר לי בבחירת הטלויזיה קניתי את הסמסונג R81 ואין עליה מדהימה!!! עכשיו רציתי לחבר את הסאונד של המחשב ויש לי שתי יציאות סאונד מהכרטיס קול... (קריאטיב) האחת שחורה והשניה ירוקה.... באחד שומעים יותר מידי בס ובשני בלי בס בכלל... איך אני משלב את שניהם? חיברתי באמצעות pl 1 לשני rca (מהמחשב לרסיבר...) מה עושים? תודה רבה לעוזרים :[br]פורסם בתאריך: 9.11.2007 בשעה 14:11:35 מישו יכול לעזור פה?? ???[br]פורסם בתאריך: 10.11.2007 בשעה 21:11:37לפחות תגידו שאין לכם מושג אני סתם נכנס כל יום מצפה לתגובה אחת לפחות

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  3. Started by Bruce,

קניתי את הכרטיס X-Fi XtremeMusic ןאני רוצה להשתמש ביציאה הדיגיטלית שלו אבל היציאה שלו שונה מהכבל Coax שלי האם יש איזה מתאם שאני צריך לקנות?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  4. שבת שלום לכולם רציתי לדעת מה האפשרות הנוחה והזולה לצפיה בטלוזיה על גבי מסך המחשב. אני מתכנן לקנות מסך LCD למחשב ורוצה לצפות בו גם בטלוזיה.הבנתי שיש מסכים שבאים עם כניסות של RCA וכמו כן הבנתי שיש כרטיסי טלוזיה יעודיים לזה. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  5. היי יש לי היום כרטיס קול הרקולס GTX שמותקן ועובד במחשב (WINXP) יש לי גם כרטיס קול על הבורד, שאינו מותקן \ מזוהה ע"י WINDOWS האם אפשר להתקין את שניהם במקביל? איך זה בדיוק עובד ? אפשר לקבוע לכל אפליקציה באיזה כרטיס קול להשתמש? תודה

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  6. תודה.

7. Started by Oranl,

השאלה בכותרת. הורדתי קובץ ISO של איזה 50 ג"ב (טרון תלת מימד) ושאלתי היא כיצד אני יכול לנגן אותו? האם רק צריבה של הקובץ לדיסק בלוריי או שישנן אופציות אחרות כדי להינות מהסרט בתלת מימד אמיתי? אפשר לפתוח את ה-ISO לכונן נייד ולחברו ל-USB שבנגן הבלוריי? הנגן שלי הוא Samsung BD-D5500 הטלוויזיה Samsung LED D7000 תודה

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  8. בAltec Lansing VS2421 יש שלט כזה ששולט על הווליום, וממנו יוצא חוט ירוק שמחברים למחשב. השלט מתחבר לסאב (המגבר) עם חוט שנראה כמו PS/2 של עכבר. אבל יש חוט נוסף שלא מצאתי אילו הזכרה בשום מקום, שיש לו סיומת צהובה שכנראה מתחברת לטלוויזיה/dvd והוא בעצם עוקף את השלט, אם מחברים עם החוט הצהוב אז אין אפשרות לחבר את השלט.. הנה תמונות: אז מה זה החוט הזה? זה חיבור דיגיטאלי אולי? איך מגבירים ומנמיכים בלי השלט? לאיזה מכשירים זה מתחבר בכלל? איך החיבור הזה נקרא? תודה

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  9. שלום לכולם ישש לי מסך lcd של haier מסדרת blueline דגם l26r1 ורציתי לדעת האם האור הכחול למטה שמופיע בתמונות ובפרסומות הוא סתם או שיש או כזה ואני לא יודע להפעיל אותו? תודה

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  10. Started by yoni321,

אהלן אנשים טוב, אני מחפש אוזניות ל css אבל גם שאני אוכל לשמוע שירים באיכות טובה. חשוב לציין שאין לי כרטיס קול ולפי מיטב הבנתי יש אוזניות שלא זקוקות כלל לכרטיס קול, (משהו עם מגבר?). טוב אז התקציב נע בין 300-400 ואם יש יותר זול אז יותר טוב. תודה

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  11. Started by TermiNal,

אהלן, אז ככה אני מתכנן לקנות לי LCD לחדר ואני מתלבט בין 2 גדלים - 32 אינץ ו26 אינץ. אני יתחיל בכך שהתקציב שלי דל מאוד ואני קונה LCD רק בגלל שזו הטכנולוגיה החדישה וכי אין כבר CRT נורמליות וגם כי זה מתאים לי לXBOX360. ה-LCD הוא לחדר שינה והצפייה או המשחק יהיה מהמיטה במרחק של בערך 2 מטר מהקיר אבל רוב הזמן אני ירים את המיטה ככה שהמרחק יהיה אפילו קטן יותר. ראיתי כל מיני דילים זולים בחנויות כמו עולם הקולנוע ואני מדבר על טלוויזיות מאוד זולות אבל ראיתי אותן אצל מכרים ותאמת אני די אוהב את זה וזה מספיק לי וזה מה שחשוב.. אז השאלה שלי היא כזאת - האם באיכות הזו של הטלוויזיות ולפי מרחק הצפייה (2 מטר בערך) עדיף לי לחסוך עוד כמה שניתן מהכסף שגם ככה חסר לי ולקחת 26 או לגרד עוד טיפה ולקחת …

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  12. Started by nimshoo,

אהלן, יש לכם המלצה לנגן דיוידי לא יקר עם כניסת USB ושידע לקרוא כתוביות בעברית בצורה טובה? שמתי לב לכך שהרבה נגנים למרות שהם מתפארים בקריאת כתוביות בעברית, בפועל לא מציגים את הכתוביות כממו שצריך - כתוביות קטנות, נחתכות וכו'.

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  13. היום קיבלתי את האוזניות והמגבר שלי אבל המגבר לא בא עם כבל אז אני צריך לקנות עכשיו אני רוצה לחבר את המגבר למחשב נייד אז החיבור הוא כמו של של נגם אמ פי 3 עכשיו אני רוצה לקנות כבל כדי לחבר אז השאלה שלי איך קוראים לכבל כזה ואיפה אני יכול להשיג? תודה למי שעוזר

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  14. שלום אני מחפש אוזניות פתוחות איכותיות, שתספקנה סאונד סופר איכותי, בטווח מחירים של מ500 עד 1500 שהיינה נוחות להאזנה ולא תדרשנה מגבר (כלומר בעלות התנגדות נמוכה) תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  15. הדרישה : מסך 32 לצפייה בעיקר בסרטי DVD\DIVX . האפשרויות שהבנתי שמומלצות זה ה Toshiba C3000.1 2. Samsung R81 השאלה : מה מהם נחשב טוב יותר ? הלכנו ליראות את ה A3000 (לא היה C3000) והתרשמנו ממנו לטובה... את הסמסונג עוד לא ראינו. ראיתי באינטרנט שיש המון המון תתי דגמים כאלה (C3000P מה זה?) ... מבקש פירוט לגבי העיניין והאם יש ממה להזהר ... או שיצא איזה דגם חדש שאני לא יודע עליו ??? תודה מראש .

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  16. Started by gimdy,

מחפש אוזניות למחשב לשמיעת מוזיקה בעיקר כאלה שלא מחממות אבל את האוזניים על מה אתם ממליצים ? שמעתי סנהייסר HD205 לא רעה . PX100 כנ"ל

17. שלום, אני מעוניין לרכוש אוזניות in-ear בשביל נגן MP3 התקציב הוא 200-250 ש"ח אשמח לקבל המלצות תודה !

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  18. Started by et81,

שלום לכולם, אני צריך עזרה, יש לי מיני דיסק nf610 חדש. התקנתי את ה- Sonic Stage (יש לי XP) וכאשר אני מנסה להקליט את הקבצים, אז התוכנה נסגרת ויש לי הודעת שגיאה של התוכנה. מישהו אולי יודע למה זה קורה? זנ ממש מתסכל המכשיר חדש אבל אני לא מצליח להקליט לתוכו כלום. תודה, ET

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  19. Started by ns,

אתמול קניתי מכשיר Mp3 ועכשיו אני לא יודע איזה תוכנה צריך בשביל להמיר את השירים אליו ואיך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  20. מה דעתכם על הדגם הספציפי הזה הוא נחמד ולא יותר מידי מפוצץ באופציות מיותרות. אני רוצה איכות טובה, קורא ID3 וקליטת רדיו איכותית. העוצמה שהוא מוציא היא 4X50 וואט ואני אחבר אותו לרמקולים מתוצרת פיוניר 6X9 בעוצמה של 200 וואט. מא אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  21. Started by deso,

רציתי לדעת על הבדלים בין טלוויזית פלזמה לLCD המוכר אמר לי שפלזמה זה מעל 30 אינץ' ואילו LCD זה בין 2 אינץ'(כן יש כזה ) לבין 30 אינץ' לפי כמה תגובות שראיתי פה, LCD כדאי בחדר חשוך.. אני אשים את הטלוויזיה שלי בחדר קטן רוב הזמן חשוך, זמן צפייה ביום בין שעתיים לעד 10 שעות... מרחק צפייה של 3 מטרים.. אני רוצה לקנות LCD אבל שמעתי על חסרונות כמו פיקסלים שרופים :-[ תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  22. Started by marvje,

אני מדבר הרבה במיקרופון בוונטרילו (תוכנה לדיבור באינטרנט) ואתמול נדפק לי החיבור של המיקרופון (האדום) ניסיתי לחבר את זה לחיבור הכחול (שאם אני לא טועה זה Line in) ולהגדיר את זה ב Win, אבל לא היה שום תגובה אני צריך תוכנה או משהו שאני אוכל לעבוד עם המיק דרך החיבור הכחול (Line In) זה מאוד דחוף לי, תודה רבה לעוזרים 3>

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  23. Started by bigfoot1,

שלום לכולם. קניתי רמקולים 5.1 ולא שמתי לב שהם למערכת קולנוע ביתית אז הם הגיעו לי עם בננות.. קיצר לקחתי מתאם והצלחתי לחבר שניים מהם. הבעיה שלי היא שאני לא יכול לחבר את כל שאר הרמקולים... עכשיו ראיתי בהגדרות של הכרטיס קול שלי שיש לי אפשרות לשנות את היציאות של המיקרופון והליין אין ליציאות של ליין אאוט זאת אורת להפוך את כל היצאות ליציאות רגילות של רמקולים. עשיתי את זה חיברתי את הרמקולים הקדמיים והאחוריים לפי הדוגמה שיש בתוכנה של הכרטיס קול עשיתי להם בדיקה וכולם עובדים. אחרי זה יצאתי ושמתי מוסיקה ורק השניים הקדמיים עובדים. בדקתי בקונטרול פאנל וגם שם זה עומד על 5.1 שיניתי מאחורי הרמקולים ל5.1 במקום 2.1 מה שהיה לי עד עכשיו אבל עדיין לא עובד אז בבקשה תעזרו לי ותגידו לי מה עושים?…

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  24. Started by the1,

שלום, משהו יודע איפה בארץ ניתן לרכוש מארזים וציוד נוסף להרכבת מחשב HTPC ?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  25. Started by nir567,

שלום! לא תאמינו כי כל חיי (איזו אירוניה) אני סובל מבעיות עם המקרופון, מה אני צריך לעשות כדי לדבר עם המקרופון ולשמוע את אותו הדבר ברמקולים (אני יודע אין בעייה לא למקרופון ולא לרמקול) תודה.. ניר..

• 7 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.