עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי טלויזיית LG עם חיבור USB אקטיבי, תומך DIVX. בעזרת דיסק און קי אני צופה בסרטים ותמונות ושומע מוזיקה. אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני בנפח גדול ולשים עליו את כל התמונות, השירים והסרטים. ולהשתמש בו (במקום הדיסק און קי) דרך חיבור ה USB. אך אני חושש להשקיע כמה מאות שקלים ואז לגלות שהכונן לא נתמך מסיבה כלשהי... האם מישהו חיבר כונן קשיח לטלויזיה כזו? האם זה יעבוד?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  2. Started by do_k,

הי המחשב שלי נמצא באותו החדר שבו נמצאית הטלויזיה והוא מחובר אליה עם כבל HDMI. הכבל כמובן יוצא מהכרטיס מסך ( ATI 4870 ). הבעיה היא שכשאני רואה סרט מהמחשב בטלויזיה, הסאונד מגיע מהרמקולים של המחשב, שממוקמים ליד המחשב ולא ליד הטלויזיה. ונניח שאני קונה עוד רמקולים וממקם אותם ליד הטלויזיה, מה לעשות כדי לשמוע בהם? או כל פתרון אחר... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  3. היי, אתם יכולים להמליץ על מערכות 2.1 בתקציב של עד כ-300 ש"ח, שיחסית למחיר יהיו הכי טובות? תודה.

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  4. USB או FIREWIRE - לא אכפת לי... שיהיה בעל עכבת נמוכה. יציאה לרמקולים+יציאה מוגברת לאוזניות עם פאנל שליטה על הווליום של כל אחד מהם. מספיק ערוץ כניסה אחד, ישמש לרוב בתור כניסת LINE ממדמה מגברים, אבל עדיף שיהיה בו גם PREAMP למקרה ובכל זאת אחליט להקליט מיקרופון. עד 1500 ש"ח. תודה.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  5. Started by 69,

נדפק לי הסאונד במחשב ואין לי את הדרייברים, מישהו שלח לי את הקבצים, אבל בלי קובץ inf שאותו WINDOWS צריך. האם זה סתם קובץ מידע קטן שאפשר ליצור לבד ? (יש לי את שמות הקבצים (דרייבר) אבל אני לא יודע את שם ההתקן...)

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  6. Started by Raped,

שלום, ברצוני לרכוש מערכת קולנוע ביתית לחדר. עכשיו אני מחפש משהו טוב ואני מוכן להשקיע עד 10 אלף לרמקולים+מגבר+סאב+DVD תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  7. Started by sigma,

1. מדובר בסרטים , שהורדו מהאינטרנט בפורמט flv . האם , כדי לראות סרטים אלו באמצעות DVD קורא Divx בטלוויזיה צריך קודם לבצע המרה לקבצי avi ולצרוב אותם על תקליטוני DVD-R ? האם ניתן להשתמש גם בתקליטוני CD-R ? 2.אילו תכונות טכניות נדרשות מהמכשיר ? 3.האם רצוי מכשיר מקליט ? 4.איזה מותג מומלץ ( התקציב לא מהווה בעיה ) 5. לאילו היבטים טכניים נוספים מומלץ להתיחס ?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  8. אני רוצה לקנות מערכת לאוטו ואני צריך פשוט הכל ( רדיו דיסק רמקולים אולי מגבר קטן חח ) סביבות ה 1000 - 1200 ש"ח ככה האם מגבר פמיני של הרדיו דיסק יספיק ?! 50 W לכל ערוץ בערך 20 W RMS לערוץ

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  9. Started by R007,

השימושים העיקריים הם : טלוויזיה , 360, Wii , וdvd. יהיה נחמד אם גם תהיה לו כניסת HDMI תודה לעוזרים :

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  10. הבנתי שלוגיטק עשו איזה שינוי בנציגות שלהם בארץ ומאז אני לא מוצא את הרמקולים האלו. אני מעוניין לחבר אותם לטלווזיה בגלל האיכות שלהם והביקורות המעולות אבל אני לא מצליח למצוא חנות...

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  11. יש לי סט נגן די.וי.די+5 רמקולים+סאבוופר בסלון של NORMANDE, דגם DAV-3800. היום התחילו בעיות עם הסאבוופר, פתאום הוא מתחיל להוציא חריקות! לא יודע איך לתאר את זה ממש, אבל זה כמו קולות של פיצוצים (ולא, זה לא הקול הרגיל שהוא אמור להוציא). איזה סיבה יש לזה? הוא מונח על הרצפה אגב.

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  12. Started by domiel,

האם הבאס שלהם חזק? מה המחיר שלהם בארצות הברית? (בדולרים) האם הם טובות למשחקים?(כמו קאונטר סטרייק) האם מישהו שישב לידי ישמע את המוזיקה חזק? האם הם בכלל טובות לשמיעת מטאל? (וכל מיליון התת ג'נארים שלו) תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  13. Started by elilosky,

יש הבדל באיכות המוזיקה אם אני מחבר את הרמקולים למגבר שהחוטים חשופים מעפן?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  14. שלום לכולם יש לי כרטיס קול onboard על לוח של gigabyte s3 הכרטיס הוא realtek hd audio ויש לו יציאה אופטית ודרך כבל אופטי אני מחבר אותו לרסיבר. רציתי לדעת אם אני יקנה כרטיס קול גם אם יציאה אופטית האם יהיה הבדל באיכות לטובה במידה והכרטיס יהיה יותר איכותי? או שבגלל שזו אותה יציאה האיכות תהיה אותו הדבר? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  15. אחרי שדרוג מערכת הסאונד בסביבת המחשב שלי, קרי רכישת סט מיקרולאב X16, וכרטיס קול אסוס זונאר DX, הגיע הזמן להוסיף אוזניה טובה. הסיינהייזר HD580 של אבא הוחזרו (מה גם שזאת ממש לא אוזניה למחשב ללא הגברה), מחפש משהו טוב, שעונה על הדרישות הבאות: - באס. אני שומע בעיקר אלקטרוני, אם זה האוס, הארדקור, הארדסטייל, טראנס וכדומה. חשוב לי לקבל את הנפח והמכה מהבומים הנדיבים בסגנונות הללו. כמו-כן משחק משחקים. - נוחות: לעיתים יושב המון שעות מול המחשב, עם האוזניות עלי. חשוב לי אוזניה נוחה ולא כבדה מידי, שלא תכביד. ה580 היו כבדות יחסית. - איכות סאונד כמובן, איני אודיופיל אבל חשוב לי איכות טובה לשימושים שציינתי. - האוזניה תחובר ישירות לכרטיס קול, אין הגברה או ציוד נוסף. התקציב עומד על כ-500 שק…

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  16. Started by NeoNate,

אהלן כולם, זוג הEP630 שלי, שאני משתמש בהן מזה 5 שנים, נהרסו לצערי הרב. הייתי מרוצה מהן מאוד (חוץ מהאוזנייה השמאלית שדיי נפלה לי מהאוזן משום מה, לא התאימה עם כל גדלי הכיסוי) והייתי רוצה משהו בסגנון. In-Ear עם איכות שמיעה באיכות טובה למחיר. אני מחפש משהו בעלות מחיר של 200-300 ש"ח כמו שעלו פעם הEP630. אולי בכלל שווה לקנות זוג חדש פשוט, או שיש כיום דגמים טובים יותר מהן (בכל זאת 5 שנים...)? תודה רבה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  17. Started by lgmtk,

אני מתכנן בקרוב לקנות 32' LCD, ושמתי לב לLG הספציפית הזו שנראית מעולה מבחינת תמונה. העניין הוא שהיא גם היחידה שיש לה חיבור USB ישיר, שכביכול לפי הצהרות LG אמור לתמוך בקריאת DIVX, תמונות ושירים. אז הלכתי לאחת החנויות עם USB של סאנדיסק (מיקרו קרוזר 8GB בFAT32 אם זה משנה), חיברתי ו... כלום |: כשרק מחברים היה אמור להיות משהו - אבל לא קרה כלום. אז נכנסנו לתפריט, אבל הטלויזיה שכביכול זיהתה את הUSB לא הראתה כלום, כאילו הUSB ריק. ברור שיש על הUSB קבצים, ביניהם כאלה ש"נתמכים" (סרטים, שירים ותמונות). מה יכולה להיות הבעיה? והאם יותר הגיוני פשוט לקנות את הדגם חסר הUSB (הוא ישן יותר) ולקנות DVD עם USB בנפרד? או ללכת בכלל על SHARP AQUOS? תודה לכל עונה.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  18. Started by froben,

המלצה לרמקולים: 1. תקציב: 800 2. מה השימושים של הרמקולים: גיימינג כבד \ סרטים \ מוזיקה 3. מהו הכרטיס קול שבידכם?: Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 4. בקשות מיוחדות - שיהיה 2.1 הערות נוספות: אם לדעתכם נכנס בתקציב הזה גם אוזניות לא רעות, אשמח אם תכניסו אוזניות לתקציב. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  19. Started by Dima67,

ני מחפש אוזניות לא משהו יוקרתי חח פשוט כזה. תקציב של 100~200 שקל? לא ממש מבין בזה חח. http://zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=E-Headphone&DB27635=27638&DB27639=27640&DB66411=66412&DB27645=27648,27649&orderby=price אוזניות עם מיקרופון, חוטי, אוזניות קשת נו כמו שיש בזאפ בלינק שהבאתי חח. כאלה, רק לא יודע איזה לבחור. אם מישהו יש אוזניות שהוא משתמש והן ממש טובות אז שימליץ או משהו חח. =D עריכה: לא חייבים בתקציב הזה אפשר גם ב-50 שקל העיקר שיהיו בסדר חח. לא חייב משהו פ33. וגם שהאוזניה עצמה שהאוזן תיכנס לתוכה גדולות כאלה חח.

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  20. Started by tamir245,

היי חבר'ה. צריך את עזרתכם במציאת ערכת ראש,מיועדת לנייד שלי.לכן חשוב שתהיה ניידת,מה שיוסיף לקנייה זה שהיא תבוא גם באיזשהיא קופסה מתקפלת שכזו כמו הלינק הבא. ממה שקצת הסתכלתי - http://www.logitech.com/index.cfm/speakers_audio/headphones/devices/223&cl=roeu,en הדגם הזה מאוד משך את עיניי.רק לא הצלחתי להבין אם הוא אלחוטי או לא. בנועה יש עליו מבצע חיסול והוא מגיע בOEM ללא אחריות ב200 שקל.לעומת 239 בסקאי פיסי. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6852 - הOEM,השאלה האם חוץ מאחריות שאין ואני מניח שזה יבוא בשקית במקום בקופסה, האם הוא מגיע עם כל האביזרים שאמורים לקבל. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8304#detailed - המוצר הרגיל,המחיר קצת גבוה מאוד. http://…

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  21. Started by zivbu99,

שלום כולם. אני מחפש טלוויזיה במחיר מקסימלי של כ-4000 ש"ח עם עדיפות לחסוך כמה שיותר. מטרות הטלוויזיה יהיו בנוסף לצפייה רגילה גם למטרות משחקים על PS3. מרחק הצפייה הוא בערך 4 מטרים. אשמח להמלצות

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  22. Started by noob^,

חבר שלי קנה HD-555 מחול, האם הוא צריך מגבר חיצוני ? ואם כן, מאיפה משיגים בארץ ?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  23. היי. אחרי שעבר זמן מה מאז שהזוג הקודם התקלקל לי, החלטתי לרכוש CX300 חדשות. אני לא יודע למה, אבל אני כבר לא מצליח להינות מהן כפי שנהניתי מה- Cx300 הישנות שלי. מאחר שזה דגם שנהוג לזייף (והרבה); בדקתי את האוזניות שלי באמצעות אתר מסוים, ונדמה לי שהן מקוריות לחלוטין -- הגם שהן נקנו מאייבורי ב- 200 ש"ח, ואני לא חושב שאייבורי היו מייבאים דגם מזויף שלהן, ועוד בכזה מחיר. על כל פנים, יכול להיות שהשמיעה שלי השתכלכלה עם הזמן או משהו, או שאני פשוט מחפש משהו טוב יותר. שדרוג, נקרא לזה. וכאן נשאלת השאלה: על איזה דגם (In-ear בלבד, למרות שאני פתוח להצעות) הייתם ממליצים, משהו שווה שדרוג אבל גם לא יגרום לי למכור את הרכב בעבורו? (חידוד: עד 500-600 ש"ח); הדגש שלי הוא בבאסים ובמוסיקה שנשמעת נקי…

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  24. Started by HaVoC_850,

קצת מבולבל מכל העניין הזה של FULL HD או HD Ready מה עדיף מה ההבדלים בשימושים אני יושב משהו כמו 3 מטר מהמסך אם זה משנה העדפה למסך של 32" מעבר לזה שבאמת אין לי מושג מה עוד לשאול תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  25. Started by mc_elad,

1. אני שומע בעיקר רוק 2. חשוב לי שהאוזניות יהיו נוחות ובעלות סאונד כמה שיותר איכותי 3. יש לי העדפה לאוזניות עורף(בסיגנון של G42 של SONY) אבל גם המלצות לאוזניות בסיגנון אחר( דוגמה - אוזניות כפתור כמו ה CX300 Sennheiser) יתקבלו בברכה התקציב כ - 400 שח תודה מראש למגיבים :xyxthumbs:

• 2 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.