עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by duzap,

אהלן, יש לי לוח של אסוס P8P67-M Pro ולצערי הרב לאחר הקנייה של המחשב שלי לפני כחצי שנה הצטערתי שבחרתי בלוח הזה, הייתי צריך לקחת לוח ATX ולא Micro ATX (אחרי ששמתי עליו SCYTHE MUGEN 2 ו-GTX560 TI שתופס 2 סלוטים כמעט ולא נשאר לי מקום) וגם בגלל שהסאונד ממש איכזב אותי, סאונד נמוך מאוד לעומת מה שהיה לי במחשב הקודם (גם מובנה על הלוח). אבל נעזוב את זה, כולנו עשינו בעבר טעויות ומטעויות לומדים, לשמחתי זה לא טעות כזאת קריטית כי אחרי הכל זה לא כזה לוח גרוע פשוט לצרכים שלי הוא לא התאים לי כפי שציפיתי. התגברתי על הצפיפות עם הלוח הקטן (למזלי בחרתי מארז CM690 שעזר לי הרבה בעניין), מה שנשאר לי להתגבר עליו זאת הבעיה של הסאונד שממש התאכזבתי ממנו. החלטתי שאני רוצה להביא לי כרטיס קול עם סאונד …

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  2. משהו יודעאולי באיזה חנות מוכרים תמוצר הזה KSC75 KOSS אני לא מוצא חנות באינטרנט .....

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  3. בשביל בן דוד שלי שנוסע לארהב. הוא רוצה לקנות שם נגן. התכונות הנדרשות הם: מסך צבעוני,אפשרות להצגת תמונות ועדיף גם סרטונים,הרבה מקום איזה 30 גיגה מינימום,רדיו ואפשרות להקלטה. שיהיה נוח לשימוש ואיכות טובה.גם זמן סוללה. הוא לא רוצה נגן סרטים. חשבתי על ה-x5 נדמה לי? אבל אני לא ממש מכיר אותו תודה לעוזרים!!

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  4. איזה מהכרטיסים הבאים עדיף לחיבור אנלוגי למערכת 4.1 כשהדגש הוא על קבצי MP3 ומעט סרטים לכן איכות במוזקיה היא החשיבות העליונה

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  5. Started by amit_p,

האם קיים כזה דבר ואיפה אני יכול למצוא את זה?

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  6. Started by Elad87,

קניתי פלאזמה של LG לסלון 42 אינץ כמובן שלא התפשרתי והחלטתי ללכת על חיבורים קצת יותר אכותים. קיצר הכל הלך טוב חוץ מהחיבורים של הקומפנט אני רואה סרטי DVD בצבע כחול. ניסתי עם DVD אחר אותו דבר. ניסיתי בטלוויזה אחרת של LG lcd 32 גם רואים כחול. עכשיו אני לא יודע איפה הבעיה בטלווזיות של LG (מציין ששניהם חדשות ה32 זה LC51 וה 42 זה PC3) או שיש בעיה בכבל עצמו, קניתי אותו במחסני חמשל. דבר נוסף לאחר בדיקה בחיבור RCA רגיל אני מקבל תמונה רגילה.

7. Started by FlipM0de,

שלום לכולם - אני נתקל בבעיה מוזרה בחיבור טלוויזיה (פיליפס 7603 42'') למחשב עם כרטיס מסך 9800GTX, אני מפעיל את שניהם ברזולוציה 1080*1920@60MHZ עם כבל 5 מטר dvi to hdmi - בהתחלה כל 3 ש' בערך איבדתי אות וידאו בטלוויזה (רואים תמונה לסירוגין), אחרי שהתקנתי דרייבר חדש האות נהיה תקין והיה אפשר אפילו להריץ סרטים בפורמט 1080P אבל כל פעם שהפעלתי משחק, לדוגמא GTA או PES הבעיה חזרה וגם יציאה מהמשחק לא גרמה להפסקת התמונה להעלם. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? האם הכרטיס מספיק חזק להריץ משחקים ב 1080P?

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  8. Started by ras81,

יש לי שיר ב192 ביט וכמה שיותר מזה, האם יש תוכנה או פונקציה שמעבירה תשיר ל-128 כדי שאוכל לשמוע אותו בMP3 שלי?

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  9. Started by Aldryk,

שלום לכולם רציתי לקבל את חוות דעתכם על הציוד הבא שאני הולך לרכוש: רסיבר DENON AVR1604 / DENON AVR1705 או רסיבר YAMAHA RXV450 / YANAHA RXV540 (מה ההבדל ביניהם? במה האחד יותר טוב מהשני?) רמקולים: JBL SCS146 תודה

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  10. Started by OpenCan,

שלום. אני ממש לא מבין בכל תחום כרטיסי הקול, אבל אני יודע מה אני צריך, ורציתי לבדוק אם מישהו פה יכול להמליץ לי על משהו. אני צריך כרטיס קול כדי לעבד צליל של גיטרה. עדיף שמיועד לכך, אך אין לי מושג בקשר לביצועים של כרטיסים עדכניים כיום. עכשיו, ווליום, ממש לא חשוב לי, כי הוא יוצא למגבר, אבל אני צריך משהו שיגיב מהר, עם כמה שפחות דיליי, יהיה לו סאונד טוב, ועכשיו הניגוד, ושיהיה זול. אני יודע שיש המון אופציות, אבל אני מחפש משהו זול יחסית אבל שעדיין לא יאכל לי את הסאונד וירק אותו עם עיוותים. מישהו מכיר משהו מומלץ?

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  11. Started by הוא,

אני יוצאת לטיול ארוך ורוצה לקחת איתי אוזניות טובות שיהיו גם נוחות לנשיאה ולהאזנה ושיאטמו טוב טוב את הרעש מבחוץ. אז חשבתי על סנהייזר px100 או דווקא על אוזניות in ear, אני לא מכירה דגמים של אוזניות כאלה והייתי רוצה לקבל המלצה על אוזניות מהסוג הזה. מחפשת משהו איכותי, יש לי בבית grado sr-80 ואני מחפשת משהו שלא יפול מהן בהרבה.. התקציב הוא עד 400 ש"ח (אבל גמיש) תודה (:

12. Started by the1,

שלום, משהו יודע איפה בארץ ניתן לרכוש מארזים וציוד נוסף להרכבת מחשב HTPC ?

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  13. Started by nir567,

שלום! לא תאמינו כי כל חיי (איזו אירוניה) אני סובל מבעיות עם המקרופון, מה אני צריך לעשות כדי לדבר עם המקרופון ולשמוע את אותו הדבר ברמקולים (אני יודע אין בעייה לא למקרופון ולא לרמקול) תודה.. ניר..

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  14. שלום,האם למשהו יש מושג איפה אפשר להשיג בזול מינידיסק מחול לארץ? בבקשה!!! תתנו לי לינקים לחנויות כאלו.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  15. Started by Trilandian,

רציתי לצאת היום להליכה ושמתי לב שהאוזניות שלי (Hama BSH-240) מתו לי (כנראה הלכה הסוללה). בגלל שאין ל-Hama מעבדה בארץ (למיטב ידיעתי), אני מחפש אוזניות אחרות. אם מישהו יוכל להמליץ לי על דגם טוב אני מאוד אשמח. ע"מ לחדד, אני לא מעוניין באוזניות קטנות (Earphones). המוזיקה שאני מתכוון לשמוע איתן זה בעיקר טראנס ו/או רוק כבד. תודה.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  16. ניסיתי כבר לשאול את זה בעקיפין , עכשיו אני אשאל יותר ברור איזה כרטיס קול כדאי לקנות בשביל משחקים ראיתי שתי אפשרויות: Sound Blaster X-Fi XtremeGamer PCI Express Sound Blaster X-Fi Titanium אחד דיבר על משחקים ואחד על EAX5 אבל הנקודה העיקרית שאצלי המחשב מחובר לרסיבר שמחובר לרמקולים 5.1 ובאתר רשום שביציאה הדיגיטלית הוא תומך רק בסטריאו- מה הקטע עם זה? יש כרטיס שיתן לי סראונד במשחקים? כבר נתקלתי בתופעה במשחקים שסאונד מהסנטר (מלפני הדמות) נשמע חלש מאד, מה הפתרון?

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  17. http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?pageInfo=2&searcInput=&Model_id=38388&orderby= אני רוצה להודות לה.. אולי אני לא יפרסם את שמו ..אני יודע dmx בכל אופן תודה על התייחסות מה אתם אומרים על הנגן.. חוץ מדבר שלילי הכסף.. הרב שאני צריך לשלם בעדו והוא לא קורא עברית למרות שרוב השרים שאני שומע באנגלית זה ביאס אותי

• 8 תגובות
    • 705 צפיות
  18. הייתי מעוניין לדעת היכן אני יכול למצוא Cases מתאימים לאייפוד פוטו 40 ג'יגה בארץ ? וגם על איזה מקום טוב אתם יכולים להמליץ שאפשר לקנות בו אביזרים נילווים לאייפוד פוטו.

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  19. Started by Along,

שלום לכולם!! ברשותי מחשב המופיע בחתימה וכרטיס קול על לוח האם: Audio, based on the HDA codec Realtek ALC861 supporting 7.1 surround sound audio with front line-in/out and S/PDIF jacks שימושים: בחיים לא ראיתי סרט במחשב, השימושים בעיקר מוזיקה ומשחקים. אני מת ל-surround. עלות: 500 ש"ח? אני מבקש יותר מדי? אפשר קצת יותר. אשמח לכל הערה\הארה\הצעה\גיחוח.. :-) תודה מראש לכולם!! אלון

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  20. Started by 1nstall,

היי בדיוק החלפנו לשברולט קווליר והרכב בא עם מערכת של קלטות (המרובעים המסריחים) אז בדקנו ואם נחליף את המערכת אנחנו ניצטרך לקרוע את הפאנל, אז חשבנו אולי לקנות צ'נג'ר ולחבר אותו למערכת ואז יהיה לנו גם מערכת דיסקים. אז אבא שלי נוסע לארה"ב אז הוא יקנה שם, אני צריך המלצה לצ'נג'ר לדיסקים שיהיה לו יציות למגבר ושיקרא mp3 התקציב עד 200 דולר תודה רבה לעוזרים Install

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  21. שלום לכולם, אחרי חיפוש מרובה וקריאה של הרבה תגובות לשאלות פה יצאתי ממש מבולבל. :s05: אני רוצה לרכוש מערכת רמקולים 5.1 (Z-5500) למחשב ישן יחסית עם כרטיס קול OB .משמש למוסיקה סרטים ומשחקים (מעט מהכל) הצלחתי להבין ש: 1.אני חייב כרטיס קול שיכול להוציא אות אנלוגי לרמקולים כדי שאוכל לקבל צליל סראונד אמיתי ברמקולים במשחקים. 2.שכרטיס קול OB גם יכול להוציא אות אנלוגי לרמקולים אבל צורך משאבים מהמעבד ופוגע בביצועים. בכוונתי בעתיד (בעוד כשנה) להשתמש ברמקולים בעיקר כמערכת לקולנוע ביתי בסלון ולרכוש מערכת רמקולים פשוטה יותר למחשב (אחרי הרבה שנים בחיל האויר השמיעה כבר לא משהו והדרישות מהרמקולים בהתאם... ) איזה כרטיס קול יאפשר לי לקבל צליל סראונד אמיתי ברמקולים וביצועים סבירים לש…

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  22. טוב, נגן HD חדש מבית SAMSUNG.. כרגע עדיין רק פרטיים ראשוניים: הגודל - כמעט כמו האייפוד רק טיפה יותר עבה - 2 ס"מ , דיסק 20 גיגה, 10 שעות נגינה, קליטה של רדיו והקלטה מהרדיו או ממקורות חיצוניים. לא מזמן דיברנו כאן על נגני פלאש , אנשים הביאו טענות על זה ששום דבר לא יכול להתחרות במשקל הנמוך שלהם .. (למרות שכבר דיי הספדנו אותם בתרד) והנה הנגן הנ"ל של סמסונג מתהדר ב משקל של 60 גרם !!! כולל סוללה ועוד הפתעות שיש לו בפנים , אני עדיין חושב שיש סיכוי שנפלה איזו טעות (למרות שזה לא נראה ככה בכלל) אבל 60 גרם לנגן כזה זה באמת שיא , פחות מחצי מהאייפוד , פחות מכל מינידיסק - מדהים.... והשיא הנוסף שהנגן הזה שומר לעצמו - הוא משדר FM בתוך הנגן , הדבר הזה אומר שפשוט אפשר לשדר דרך הנגן ש…

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  23. יש לי בעיה עם הדרייברים העדכניים, הם גורמים להפרעות (רעש לבן) בסאונד. גיליתי שלפני שהתקנתי את הדרייברים (אפשר להשתמש בכרטיס גם בתור PlugNPlay) לא היה את הרעש הלבן הזה. לעומת זאת, כשהתקנתי את הדרייברים שקיבלתי עם הכרטיס, מופיע רעש לבן. ניסיתי להוריד את הדרייברים הכי עדכניים לכעורה מהאתר של קריאטיב, אבל כשניסיתי להתקין אותם, זה צעק לי שהוא לא מזה כרטיס כזה במערכת (למרות שב-Device Maneger אני רואה שהכרטיס מזוהה כLive! 5.1). למישהו יש רעיון מה הסיבה לרעש הלבן, ומה הפיתרון?

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  24. Started by amit_p,

אפשר חוות דעת על הנגן, ואיך הוא לעומת האייפוד 15 ג'יגה? וגם מה בדיוק ההבדל בינו לבין ה ihp120 חוץ מכמות הזכרון? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  25. חברים אני צריך המלצה נוספת ל MP3 הפעם לחבר אחר =] ושלא יהיה iAudio כי פאדחנות שלכולם יהיה אותו MP3 , בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים